|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
a tego niewiem ;]a jak masz na imie ;> http://www.tropiciel.maturzysty.pl/ bardzo przydatna strona
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15019586]czesc
a tego niewiem ;]a jak masz na imie ;> http://www.tropiciel.maturzysty.pl/ bardzo przydatna strona [/QUOTE]fajna stronka ![]() ale niby tyle przedmiotow zdaje a nic fajnego mi sie nie wyswietla nadal nie wiem na co chce skladac \
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15019487]bo 27 robię mała impreze urodzinową dla przyjaciół
![]() i kurde jakoś dałabym radę , ale musiałabym co nie co wykombinowac ![]() kurde, no też chce byc tam z Wami ![]() [/QUOTE]roozumiem ![]() też bym chciała, no ale zobaczymy jeszcze... lecę się wykąpać szybko i wracam do bio. i sama już nie wiem czy dobrze myślę z tym kierunkiem studiów.
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
jak mija wieczór?
ja właśnie się dotoczyłam z kina do domu;P i muszę przyznać, że nie żałuję, że poszłam, bo to co MJ przygotowywał na koncerty, robi ogromne wrażenie.. sądzę, że przez długi czas nikomu się nie uda robić czegoś podobnego... ludzie z nim współpracujący, są chyba najlepsi w swoim fachu. wszystko perfekcyjne, dograne do najmniejszych szczegółów.. efekty niesamowite.. warto to zobaczyć nigdy nie byłam i nie będę fanką Jacksona, ale show jakie potrafił zrobić zasługuje tylko na pochwały.. bo tego nie można nazwać koncertem.. to wielkie show ;]
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo ze nie jestem az taka wielka fanka MJ to przyjemnie sie to ogladalo i sluchalo jak spiewal.. W pewnym momencie az mi nogi same chodzily od ogladania jego tanca i byl w dobrej formie mysle ![]() tez dopiero wpadlam do domu.. na dworze z -10 stopni.. po 3 godzinach stania na mrozie stwierdzam ze kocham niezorganizowanie grupy.. stac na dworze i myslec gdzie isc przez 3 h.. a jak jakies propozycje dawal ktos to kazdy udawal ze nie slyszy o.O
|
|
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my widzimy się też w piątek ! ![]() Tesco "a po oranżadę chodzę taaaak" z Biedronki ! chuliera jasna ! ![]() Cytat:
![]() ja niestety nie wiem co masz na myśli poprzez stwierdzenie "wiedza praktyczna". o zadania Ci chodzi? czy po prostu o to kto jest prezydentem, premierem, ministrem itp.? w vademecum raczej tego nie znajdziesz.. radziłabym szukać info na stronach internetowych. Kasia, ja bym się chętnie wybrała na ten film, ale w mojej mieścinie nie ma szans. tutaj film przychodzi po premierze jakieś 3 miesiące. a biorąc pod uwagę to, że ten film grają tylko przez dwa tygodnie.. no to wiadomo, że go tu wcale nie wyświetlą ![]() z mamą się pokłóciłam..
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kilka demotów ![]() http://demotywatory.pl/347348/Jak-zuzyles http://demotywatory.pl/334209/Pszczolka-Maja http://demotywatory.pl/347254/Tatusiu i moja trójka faworytów xD http://demotywatory.pl/334596/Zagadka-ludzkosci >>> zawsze mnie to zastanawia... http://demotywatory.pl/339091/Cierpliwosc ![]() najlepsze: http://demotywatory.pl/339862/Nagrod...edzinie-fizyki
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-31 o 23:00 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, no można
ale pewnie same same wersje kinowe będą, a ja nie lubię takich ![]() idę spać Dzióbki ;* Marta, łazi za mną to "ołł maczybąs". ![]() i tak mi bardziej pasuje : oooł moczy-wąs posłucham se jeszcze przed snem ace of base- oł maczybąs
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
branoc
|
|
#1300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może niedługo wpadnę do Twojego miasta na małe zakupy
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Heja, Dziunie ;*
Wróciłam przed chwilą, gofry stały w kuchni to stwierdziłam, że zjem i mi teraz niedobrze. ![]() Od dziś koniec obżerania się ! Do studniówki trzeba jakoś wyglądać. xD Cytat:
![]() Pociągiem lub autobusem. Ej, mogę wziąć koleżankę? ![]() Szkoda, bo szukam partnera na studniówkę. ![]() Cześć. ![]() --------------- Muszę wypić herbatę. ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Idę spać, Bąbelki.
|
|
|
#1302 | ||||
|
Konto usunięte
|
dziękuję
Cytat:
ale rzymam kciuki żeby wam się udało dzięki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Żbikulce!
![]() A co Wy jeszcze śpicie? Wstawać! Szkoda dnia. ![]() Moje dzisiejsze plany to książki. Wczoraj nie zrobiłam NIC, więc dziś muszę nadrobić. Trochę będę przy kompie, bo muszę poszukać informacji.
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Bażanty ;*
Ja już nie śpię. Mam ogromnego kaca moralnego po wczoraj. Szkoda gadać.A teraz szykuję się i jedziemy na cmentarze. Nie lubię tego święta, jest zbyt skomercjalizowane. Czytałam na onecie, że przez 3 dni świąt, jak dobrze pójdzie, pani, która stoi w dobrym miejscu przy cmentarzu ze zniczami i wiązankami zarabia tyle,że może sobie fundnąć małą toyotę. ;] I ktoś mi powie teraz, że to nie komercja? W dodatku rozwalił mi się suwak przy kozakach i muszę jechać w starych, brzydkich, czubatych botkach, jea.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-01 o 09:27 |
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Beata, tak się tłumacz, że będziesz przy kompie dlatego tylko, żeby informacji szukać
![]() ![]() Cytat:
), a teraz rodzina się porozjeżdżała i spodziewam się 5 osób przy grobie (ja z rodzicami i ciotka z wujkiem), jest zimno, szaro, buro, nieprzyjemnie, do tego każdy, kto przechodzi na Ciebie łypie wzrokiem. Nie lubię tego.muszę dokończyć bibliografię, ale to wieczorem. idę zaraz umyć głowę, wykąpać się.. i na 12:00 na cmentarz.. na procesję.. -.- świetnie wprost, największe skupisko ludzi. Tzn. ja nie idę w procesji, ale mam grób Dziadków przy głównej alejce na cmentarzu -.- a tak w ogóle to dzień dobry Świstaki, co zawijają (je) w te sreberka ;* miłego dnia ;*
|
|
#1306 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak w ogóle to dzien dobry ;* nie wyspałam się... o 12 jedziemy na cmentarz i do odwiedzic babcię ![]() także miłego dnia ! ;* |
|||
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, to nieźle. ----------- Zrobiłam, co musiałam, ale nie mogę znaleźć obecnych prezydentów. ![]() Może któraś z Was interesuje się polityką? ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Martyna, poważnie siedziałam godzinę i szukałam informacji. Robiłam notatkę z polskiego.
|
|
|
#1308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn. jeden nowy klub :P tylko akurat wczoraj on nikomu poza mna nie odpowiadal o.Oa co do zakupow to bylam wczoraj czegos konkretnego szukasz?
|
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
nie śpią
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15024851] a ja zamierzam dzisiaj nie robic NIC ;] [/QUOTE] ja nie zdążę zrobić nic ;/ dzień dobry przyszłam się przywitać tylko i zmykam pewnie cały dzień mnie nie będzie w domu ![]() zajrzę do was jak wrócę miłego dnia |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1311 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie szukam sukni balowej, tylko jakiejś sukienki do kolan, bez przesady z falbanami etc... coś w miarę skromnego co można fajnie urozmaicić dodatkami.. a takie na pewno w galeriach można znaleźć guten Morgen odnotowałam dziś mały sukces, bo obudziłam się, poleżałam chwilę, NAJPIERW zjadłam śniadanie i dopiero jakieś 2 godz. po przebudzeniu włączyłam komputer xD idę się zaraz ogarnąć ;P i w sumie nie wiem czy jadę gdzieś na cmentarz ojciec mówił, że pojedziemy, ale teraz siedzi i nic nie gada ;P w sumie to nie chce mi sie ;] no i dzisiaj do książek, bo wczoraj nic nie zrobiłam ech.. trzeba się za siebie wziąć, bo matura się sama nie napisze... może matmy dzisiaj trochę poćwiczę, chociaż póki co, to się próbnej nie boję 19stron tablic napawa optymizmem ^^
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam;* ja już nie śpię od 7:30, byłam na mszy na cmentarzu. Zmarzłam jak nie wiem co. Palców nie czułam. ![]() W ogóle się wkurzyłam, bo ktoś ukradł z pomnika mojego taty takiego ślicznego aniołka. dobra też zabieram się za książki, ale będę Was czytała
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam, co mi potrzeba. Martyna znalazła.
![]() ------------ Czytam szczegółowe streszczenie 'Granicy'. Nie przeczytam tej książki, bo jest nudna i długo się ją czyta. Więcej zapamiętam ze sterszczenia. xD
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi przewialo wszytsko co się da ;[
boli mnie pecherz, nerki itp jeszcze musze na te cmentarze gnac, juz na jeden nie pojechalam, wiec pojade o 14 a wroce w srodku nocy jak co roku, a tyle sprawdzianow na jutro, jeszcze jestem chora ;[ normalnie super dzien ;[ ide w jakims plaszczu sprzed 3 lat, okropny, no ale nie mam chyba wyjscia, bo jeszcze bardziej sie doprawie a ogolnie to nie polecam chodzenia w samych legginasach, spodniczce i krotkiej skorzanej kurtce w taka pogode ;/ ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
zgadzam sie, jestem na 50 stronie a tyle roznych imion i nazwisk że juz sie pogubilam, chociaz staralam sie je spamietac ![]() ale ja ją przeczytam, bo slyszalam że jest to książka filozoficzno-psychologiczna więc jaka by nie byla powinna byc ciekawa
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1316 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zamuliłam przez tą gorączkę, na wieczór już miałam 38.5
Cytat:
![]() Cytat:
Bój się o nią, bój ![]() Cytat:
![]() Ale sama tematyka jest świetna ![]() Ok ![]() Cytat:
Ja panika i będzie to samo xD Cytat:
Teraz i tak schudłam 0,5-1 kg przez tą chorobę, tak nagle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To może pójdziemy wtedy na New Moon oczywiście wiadomości o premierze mi nie zacytowało...Zamiast iść na cmentarz, to siedzę chora w domu i tak mnie napierdzielają głowa, uszy i gardło ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- I weszłam na tropicielmaturzysty.coś tam. Świetne
|
|||||||
|
|
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj jak tam? przecież Ty niedawno brałaś antybiotyk ! (właśnie takie są plusy stosowania antybiotyków na wirusa... )mam automatyczny, ale ma jedną cyfrę po przecinku nie dwie. no tematyka całkiem fajna, aczkolwiek niektóre kwestie są tak banalne i tak przewidywalne... i tak idiotyczne (szczegolnie 4 część), że... no właśnie mówie, że przeciez w Orsayach itp, są studniówkowe sukienki. tylko ja wlasnie chyba nie chce z takich sklepow, bo znajac Warszawe, to z 5 osob jeszcze bedzie mialo taka. może iść ale my sukienek mamy szukać, a nie! :pmoże masz zapalenia ucha? :| Cytat:
nawet jak mam płaszcz. wystarczy, że na dworzu jest chłodno ![]() a żeby wyjść w leginsach i spódniczce i skórze w taką pogodę to bym nie wpadła ![]() pomyśl, że będzie Ci ciepło! ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a w ogóle to dzień dobry ![]() dziwnie się czuje ostatnio jak się budzę. taki wyr.uchany zając
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-01 o 12:11 |
||
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Ale poważnie?
Przyjedziesz? ![]() Czyli jak zwykle. Żartuję. ---------- Przeczytałam 20-stronicowe streszczenie 'Granicy' i idę zasiadać do książek. Miłego dnia.
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też mam termometr "elektronowy" (jak Riddim ma dzienniczek), ale mam z jednym miejscem po przecinku ![]() a rtęciowy termometr też się gdzieś w chacie wala ale nikt z niego nie korzysta. no właśnie ja od siebie do warszawy to też mam lipę z połączeniem.. zresztą powrotne też mam kiepskie, bo tylko do 15:00, więc bez noclegu nie da rady. pół godziny temu wróciłam z cmentarza, zmarzłam cholernie. zaszłam po drodze do sklepu po Tymbarka pomarańczowo-brzoskwiniowego.. i tak idę z tym kartonem do domu.. oglądam go.. i takie jakieś zdjęcie.. i czytam podpis :" Tymbark - MATURA ma cię na oku" ja taki szok i już myślę, że mnie ta matura wszędzie prześladuje, nawet na kartonie Tymbarku ale w końcu doczytałam, że to nie matura ma mnie na oku, a NATURA uff..ale to chyba znak, że trzeba zacząć się uczyć ![]() w ogóle to głowa mnie boli.
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Obiadek jem.
![]() Cytat:
---------- Nie naprodukuję się dziś, bo nie ma co pisać. Dwa demotywatory ode mnie http://demotywatory.pl/343553/Ach-ta...ejsza-mlodziez ![]() http://demotywatory.pl/348823/Komora-gazowa idiotyzm boli, ale później. Idę do książek.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

tez mnie czeka matura 2010

\

ale trudno.

Ej, mogę wziąć koleżankę? 

Szkoda gadać.