|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() a jak masz na imie ;> http://www.tropiciel.maturzysty.pl/ bardzo przydatna strona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15019586]czesc
![]() a jak masz na imie ;> http://www.tropiciel.maturzysty.pl/ bardzo przydatna strona ![]() fajna stronka ![]() ale niby tyle przedmiotow zdaje a nic fajnego mi sie nie wyswietla nadal nie wiem na co chce skladac ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15019487]bo 27 robię mała impreze urodzinową dla przyjaciół
![]() i kurde jakoś dałabym radę , ale musiałabym co nie co wykombinowac ![]() kurde, no też chce byc tam z Wami ![]() ![]() roozumiem ![]() też bym chciała, no ale zobaczymy jeszcze... lecę się wykąpać szybko i wracam do bio. i sama już nie wiem czy dobrze myślę z tym kierunkiem studiów. ![]()
#1294 |
Zakorzenienie
|
jak mija wieczór?
ja właśnie się dotoczyłam z kina do domu;P i muszę przyznać, że nie żałuję, że poszłam, bo to co MJ przygotowywał na koncerty, robi ogromne wrażenie.. sądzę, że przez długi czas nikomu się nie uda robić czegoś podobnego... ludzie z nim współpracujący, są chyba najlepsi w swoim fachu. wszystko perfekcyjne, dograne do najmniejszych szczegółów.. efekty niesamowite.. warto to zobaczyć ![]() nigdy nie byłam i nie będę fanką Jacksona, ale show jakie potrafił zrobić zasługuje tylko na pochwały.. bo tego nie można nazwać koncertem.. to wielkie show ;]
#1295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo ze nie jestem az taka wielka fanka MJ to przyjemnie sie to ogladalo i sluchalo jak spiewal.. W pewnym momencie az mi nogi same chodzily od ogladania jego tanca ![]() ![]() tez dopiero wpadlam do domu.. na dworze z -10 stopni.. po 3 godzinach stania na mrozie stwierdzam ze kocham niezorganizowanie grupy.. stac na dworze i myslec gdzie isc przez 3 h.. a jak jakies propozycje dawal ktos to kazdy udawal ze nie slyszy o.O
![]() |
#1296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() my widzimy się też w piątek ! ![]() Tesco ![]() "a po oranżadę chodzę taaaak" ![]() z Biedronki ! chuliera jasna ! ![]() Cytat:
![]() ja niestety nie wiem co masz na myśli poprzez stwierdzenie "wiedza praktyczna". o zadania Ci chodzi? czy po prostu o to kto jest prezydentem, premierem, ministrem itp.? w vademecum raczej tego nie znajdziesz.. radziłabym szukać info na stronach internetowych. Kasia, ja bym się chętnie wybrała na ten film, ale w mojej mieścinie nie ma szans. tutaj film przychodzi po premierze jakieś 3 miesiące. a biorąc pod uwagę to, że ten film grają tylko przez dwa tygodnie.. no to wiadomo, że go tu wcale nie wyświetlą ![]() z mamą się pokłóciłam.. ![]()
![]() |
#1297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kilka demotów ![]() http://demotywatory.pl/347348/Jak-zuzyles http://demotywatory.pl/334209/Pszczolka-Maja http://demotywatory.pl/347254/Tatusiu i moja trójka faworytów xD http://demotywatory.pl/334596/Zagadka-ludzkosci >>> zawsze mnie to zastanawia... http://demotywatory.pl/339091/Cierpliwosc ![]() najlepsze: http://demotywatory.pl/339862/Nagrod...edzinie-fizyki ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-31 o 22:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Kasia, no można
![]() ![]() idę spać Dzióbki ;* Marta, łazi za mną to "ołł maczybąs". ![]() i tak mi bardziej pasuje : oooł moczy-wąs ![]() posłucham se jeszcze przed snem ace of base- oł maczybąs ![]()
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
branoc ![]()
![]() |
#1300 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() może niedługo wpadnę do Twojego miasta na małe zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Heja, Dziunie ;*
Wróciłam przed chwilą, gofry stały w kuchni to stwierdziłam, że zjem i mi teraz niedobrze. ![]() Od dziś koniec obżerania się ! Do studniówki trzeba jakoś wyglądać. xD Cytat:
![]() Pociągiem lub autobusem. ![]() ![]() Szkoda, bo szukam partnera na studniówkę. ![]() ![]() Cześć. ![]() --------------- Muszę wypić herbatę. ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Idę spać, Bąbelki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||||
Konto usunięte
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Żbikulce!
![]() A co Wy jeszcze śpicie? ![]() ![]() Moje dzisiejsze plany to książki. Wczoraj nie zrobiłam NIC, więc dziś muszę nadrobić. Trochę będę przy kompie, bo muszę poszukać informacji. ![]()
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Bażanty ;*
Ja już nie śpię. Mam ogromnego kaca moralnego po wczoraj. ![]() A teraz szykuję się i jedziemy na cmentarze. Nie lubię tego święta, jest zbyt skomercjalizowane. Czytałam na onecie, że przez 3 dni świąt, jak dobrze pójdzie, pani, która stoi w dobrym miejscu przy cmentarzu ze zniczami i wiązankami zarabia tyle,że może sobie fundnąć małą toyotę. ;] I ktoś mi powie teraz, że to nie komercja? W dodatku rozwalił mi się suwak przy kozakach i muszę jechać w starych, brzydkich, czubatych botkach, jea.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-01 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Beata, tak się tłumacz, że będziesz przy kompie dlatego tylko, żeby informacji szukać
![]() ![]() Cytat:
![]() muszę dokończyć bibliografię, ale to wieczorem. idę zaraz umyć głowę, wykąpać się.. i na 12:00 na cmentarz.. na procesję.. -.- świetnie wprost, największe skupisko ludzi. Tzn. ja nie idę w procesji, ale mam grób Dziadków przy głównej alejce na cmentarzu -.- a tak w ogóle to dzień dobry Świstaki, co zawijają (je) w te sreberka ;* miłego dnia ;*
![]() |
#1306 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
tak w ogóle to dzien dobry ;* nie wyspałam się... o 12 jedziemy na cmentarz i do odwiedzic babcię ![]() także miłego dnia ! ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, to nieźle. ----------- Zrobiłam, co musiałam, ale nie mogę znaleźć obecnych prezydentów. ![]() Może któraś z Was interesuje się polityką? ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Martyna, poważnie siedziałam godzinę i szukałam informacji. Robiłam notatkę z polskiego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do zakupow to bylam wczoraj ![]()
![]() |
#1309 |
Konto usunięte
|
nie śpią
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15024851] a ja zamierzam dzisiaj nie robic NIC ;] [/QUOTE] ja nie zdążę zrobić nic ;/ dzień dobry ![]() przyszłam się przywitać tylko i zmykam ![]() pewnie cały dzień mnie nie będzie w domu ![]() zajrzę do was jak wrócę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie szukam sukni balowej, tylko jakiejś sukienki do kolan, bez przesady z falbanami etc... coś w miarę skromnego co można fajnie urozmaicić dodatkami.. ![]() ![]() guten Morgen ![]() odnotowałam dziś mały sukces, bo obudziłam się, poleżałam chwilę, NAJPIERW zjadłam śniadanie i dopiero jakieś 2 godz. po przebudzeniu włączyłam komputer xD idę się zaraz ogarnąć ;P i w sumie nie wiem czy jadę gdzieś na cmentarz ![]() no i dzisiaj do książek, bo wczoraj nic nie zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam;* ja już nie śpię od 7:30, byłam na mszy na cmentarzu. Zmarzłam jak nie wiem co. Palców nie czułam. ![]() W ogóle się wkurzyłam, bo ktoś ukradł z pomnika mojego taty takiego ślicznego aniołka. ![]() ![]() dobra też zabieram się za książki, ale będę Was czytała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Już mam, co mi potrzeba. Martyna znalazła.
![]() ![]() ------------ Czytam szczegółowe streszczenie 'Granicy'. Nie przeczytam tej książki, bo jest nudna i długo się ją czyta. Więcej zapamiętam ze sterszczenia. xD
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Mi przewialo wszytsko co się da ;[
boli mnie pecherz, nerki itp jeszcze musze na te cmentarze gnac, juz na jeden nie pojechalam, wiec pojade o 14 a wroce w srodku nocy jak co roku, a tyle sprawdzianow na jutro, jeszcze jestem chora ;[ normalnie super dzien ;[ ide w jakims plaszczu sprzed 3 lat, okropny, no ale nie mam chyba wyjscia, bo jeszcze bardziej sie doprawie a ogolnie to nie polecam chodzenia w samych legginasach, spodniczce i krotkiej skorzanej kurtce w taka pogode ;/ ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
zgadzam sie, jestem na 50 stronie a tyle roznych imion i nazwisk że juz sie pogubilam, chociaz staralam sie je spamietac ![]() ale ja ją przeczytam, bo slyszalam że jest to książka filozoficzno-psychologiczna więc ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |||||||
Zakorzenienie
|
Wczoraj zamuliłam przez tą gorączkę, na wieczór już miałam 38.5
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bój się o nią, bój ![]() Cytat:
![]() Ale sama tematyka jest świetna ![]() Ok ![]() Cytat:
![]() Ja panika i będzie to samo xD Cytat:
![]() Teraz i tak schudłam 0,5-1 kg przez tą chorobę, tak nagle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To może pójdziemy wtedy na New Moon ![]() Zamiast iść na cmentarz, to siedzę chora w domu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- I weszłam na tropicielmaturzysty.coś tam. Świetne ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj jak tam? przecież Ty niedawno brałaś antybiotyk ![]() mam automatyczny, ale ma jedną cyfrę po przecinku nie dwie. no tematyka całkiem fajna, aczkolwiek niektóre kwestie są tak banalne i tak przewidywalne... i tak idiotyczne (szczegolnie 4 część), że... no właśnie mówie, że przeciez w Orsayach itp, są studniówkowe sukienki. tylko ja wlasnie chyba nie chce z takich sklepow, bo znajac Warszawe, to z 5 osob jeszcze bedzie mialo taka. może iść ![]() może masz zapalenia ucha? :| Cytat:
nawet jak mam płaszcz. wystarczy, że na dworzu jest chłodno ![]() a żeby wyjść w leginsach i spódniczce i skórze w taką pogodę to bym nie wpadła ![]() pomyśl, że będzie Ci ciepło! ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a w ogóle to dzień dobry ![]() dziwnie się czuje ostatnio jak się budzę. taki wyr.uchany zając ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-01 o 11:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Ale poważnie?
![]() ![]() Czyli jak zwykle. ![]() Żartuję. ![]() ---------- Przeczytałam 20-stronicowe streszczenie 'Granicy' i idę zasiadać do książek. Miłego dnia. ![]()
![]() |
#1319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też mam termometr "elektronowy" (jak Riddim ma dzienniczek), ale mam z jednym miejscem po przecinku ![]() a rtęciowy termometr też się gdzieś w chacie wala ![]() no właśnie ja od siebie do warszawy to też mam lipę z połączeniem.. zresztą powrotne też mam kiepskie, bo tylko do 15:00, więc bez noclegu nie da rady. pół godziny temu wróciłam z cmentarza, zmarzłam cholernie. zaszłam po drodze do sklepu po Tymbarka pomarańczowo-brzoskwiniowego.. i tak idę z tym kartonem do domu.. oglądam go.. i takie jakieś zdjęcie.. i czytam podpis :" Tymbark - MATURA ma cię na oku" ja taki szok ![]() ![]() ![]() ale to chyba znak, że trzeba zacząć się uczyć ![]() w ogóle to głowa mnie boli.
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Obiadek jem.
![]() Cytat:
![]() ---------- Nie naprodukuję się dziś, bo nie ma co pisać. Dwa demotywatory ode mnie http://demotywatory.pl/343553/Ach-ta...ejsza-mlodziez ![]() http://demotywatory.pl/348823/Komora-gazowa idiotyzm boli, ale później. ![]() Idę do książek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.