Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 17:38   #2221
cobra115
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

karolinusienka
asia no to czekamy czekamy na relację
dotta witaj
madabell u nas raczej robi się poprawiny, ale wiadomo, że to od regionu zależy
conslusion co do tych stringów to ja lubię jedynie jak noszę obcisłe rzeczy tzn spodnie czy przylegając kiecki, ale przez lato albo na jakąś imprę do rozkloszowanych kiecek to nie wkładam:d bo mam jakies obawy ale każdy jest do czegoś innego przyzwyczajony

Nie byliśmy dzisiaj na grobach, podobno jest strasznie zimno wiec sobie odpuściliśmy byłam w koncu w poniedziałek jak je myłyśmy z mamą

Yeah pękło mi 700 już mam 699 dni do daty "Ś"

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-11-01 o 17:40
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 17:54   #2222
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
witaj serdecznie! rozgaszczaj się i opowiadaj o sobie!

chyba nikt nam nie udzieli dziś odpowiedzi??!!

...............
ja też już po cmentarzu.. teraz przytuliłsm sie do pieca kaflowego i nawet nie chce mi sie od niego oderwać! takie ciepełko!
Może udzielą odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ehhhh szkoda gadac przykro mi sie zrobilo jak sie dowiedzialam, bo miala byc niespodzianka i teraz to juz kicha

ale tata sie ucieszyl i powiedzial, ze on zaplaci nawet moge sobie orkiestre za 1oooozł znalezc-o koszty mam sie nie martwic jeden plus, ale nie umiem sie jakos cieszyc ehhh ja juz chce sie przytulic do Piotrka :Cry:

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

jakie pytanie??
Hehe no to super No u mnie mama powiedziała że jak tylko będziemy chcieli teraz jakies pieniądze na zaliczki -bo wiadomo że z TŻ pensji to nie wpłacimy wszystkich zaliczek to mamy sie do nich zgłosić.
A tak a propo to ile wpłacałyście za rezerwacje sali i orkiestry?Jakie są koszta zaliczek? Tak wiecie mniej więcej...

Pytanie:

"dziewczyny a ze się zapytam... bo chyba niedouczona jestem,.... jak wesele jest w takich restauracjach do 3 nad ranem, to po tej godzinie trzeba sie z restauracji ulatniać??? czy można bawić sie do rana?? nigdy nie bawiłam się na weselu w restauracjacvh i dlsatego pytam???"

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
karolinusienka
asia no to czekamy czekamy na relację
dotta witaj
madabell u nas raczej robi się poprawiny, ale wiadomo, że to od regionu zależy
conslusion co do tych stringów to ja lubię jedynie jak noszę obcisłe rzeczy tzn spodnie czy przylegając kiecki, ale przez lato albo na jakąś imprę do rozkloszowanych kiecek to nie wkładam:d bo mam jakies obawy ale każdy jest do czegoś innego przyzwyczajony

Nie byliśmy dzisiaj na grobach, podobno jest strasznie zimno wiec sobie odpuściliśmy byłam w koncu w poniedziałek jak je myłyśmy z mamą

Yeah pękło mi 700 już mam 699 dni do daty "Ś"

Relacja będzie na 100 %

edit.

A mi do ślubu pozostało 580 dni

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

Edytowane przez asia665
Czas edycji: 2009-11-01 o 17:57
asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 17:59   #2223
nicolaaa
Rozeznanie

karolinusienka wiem ze zadam glupie pytanie ale czemu od razu nie poinformowaliscie rodzicow? a wogole jak dlugo jestescie zareczeni?

ja z moim TŻ zareczylismy sie i od razu poinformowalismy rodzicow. oni pozniej nam pomagali i doradzali co do sali itp.

faktycznie siostra nie powinna nic mowic i zastanawiam się dlaczego powiedziala.

co do godzin ślubów to my wybraliśmy 16. a co do zabawy to zawsze ludzie bawia się do białego rana.
ślub o godzinie 11 to jak dla mnie bardzo wcześnie, pewnie o tej godzinie będę może fryzurkę robić

co do pytania, to myślę że należy to wcześniej uzgodnić. Tzn zapytać właścicieli sali co jak goście będą bawić się dłużej. Np.czy trzeba coś dopłacać za następną godzinę. Chociaż wydaje mi się że jest sprawa naprawdę bardzo indywidualna i zależy wszytsko od właściciela
My mamy salę razem z pokojami ale też musimy się dogadać, bo wprawdzie chcemy ten obiekt cały wynająć na całe wesele i jeszcze wykupić tam taki obiad więc myślę że nie powinniśmy mieć problemów.

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:04   #2224
cobra115
Zakorzenienie

mustique, asia ja byłam na 2 weselach w lokalu i nie było jakichś ograniczeń więc nie wiem
Stary 2009-11-01, 18:08   #2225
karolinusienka
Zakorzenienie

a ja chyba znalazlam zespoł napisałam do nich maila czy graja w lodzi, bo nie sa z lodzi-a graja cudnie ) nie podam linka-poczekam na wiesci od nich i wtedy sie podziele oki?? aaa i jeszcze jak sie Piotrek zgodzi ) mam nadzieje, ze maja moja date wolna w swoim kalendarzu
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:10   #2226
cobra115
Zakorzenienie

to karolinusienka trzymamy kciuki:d ja w tym tygodniu chciałabym już załatwić foto i kam ... Zobaczymy czy się uda.
Stary 2009-11-01, 18:14   #2227
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Może udzielą odpowiedzi

Hehe no to super No u mnie mama powiedziała że jak tylko będziemy chcieli teraz jakies pieniądze na zaliczki -bo wiadomo że z TŻ pensji to nie wpłacimy wszystkich zaliczek to mamy sie do nich zgłosić.
A tak a propo to ile wpłacałyście za rezerwacje sali i orkiestry?Jakie są koszta zaliczek? Tak wiecie mniej więcej...

Pytanie:

"dziewczyny a ze się zapytam... bo chyba niedouczona jestem,.... jak wesele jest w takich restauracjach do 3 nad ranem, to po tej godzinie trzeba sie z restauracji ulatniać??? czy można bawić sie do rana?? nigdy nie bawiłam się na weselu w restauracjacvh i dlsatego pytam???"

Relacja będzie na 100 %

edit.

A mi do ślubu pozostało 580 dni
zaliczki sami oplacamy odkladamy grosze na konto i jakos sie uzbieralo za sale zaplacilismy 2ooozł za orkiestre chyba od 5oozł biorą, za fotografa daję ok.1ooozl zaliczki

co do ulatniania sie w restauracji to hmmm sama nie wiem-skoro umowa jest ze wesele ma trwac od tej do tej godzinki to chyba trzeba sie ulotnic po 3ciej

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
to karolinusienka trzymamy kciuki:d ja w tym tygodniu chciałabym już załatwić foto i kam ... Zobaczymy czy się uda.
właśnie doczytałam, że nie przyjmują zleceń na 2o11 rok ehhh jak myslicie, to znaczy że teraz nie przyjmują, ale np. w styczniu 2o1o roku już będą?? bo spiewają cudnie
Stary 2009-11-01, 18:24   #2228
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość

co do godzin ślubów to my wybraliśmy 16. a co do zabawy to zawsze ludzie bawia się do białego rana.
ślub o godzinie 11 to jak dla mnie bardzo wcześnie, pewnie o tej godzinie będę może fryzurkę robić

co do pytania, to myślę że należy to wcześniej uzgodnić. Tzn zapytać właścicieli sali co jak goście będą bawić się dłużej. Np.czy trzeba coś dopłacać za następną godzinę. Chociaż wydaje mi się że jest sprawa naprawdę bardzo indywidualna i zależy wszytsko od właściciela
My mamy salę razem z pokojami ale też musimy się dogadać, bo wprawdzie chcemy ten obiekt cały wynająć na całe wesele i jeszcze wykupić tam taki obiad więc myślę że nie powinniśmy mieć problemów.
No my akurat będziemy mieć wesele w pałacyku i tez z pokojami dla gości, wlaścicielka jest ugodowa więc mam nadzieje,że będzie dobrze

Cytat:
mustique, asia ja byłam na 2 weselach w lokalu i nie było jakichś ograniczeń więc nie wiem
Ja też byłam nawet ostatnio w sobote na weselu w restauracji ale jakoś tak kazdy sobie wychodził kiedy chciał, nie bylo plotki na sali że np. "do 4 musimy sie zmyć ,bo sala jest wynajęta do tej godziny" ,ale jeszcze sie dopytam właścicielki.

Cytat:
zaliczki sami oplacamy odkladamy grosze na konto i jakos sie uzbieralo za sale zaplacilismy 2ooozł za orkiestre chyba od 5oozł biorą, za fotografa daję ok.1ooozl zaliczki

co do ulatniania sie w restauracji to hmmm sama nie wiem-skoro umowa jest ze wesele ma trwac od tej do tej godzinki to chyba trzeba sie ulotnic po 3ciej

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

właśnie doczytałam, że nie przyjmują zleceń na 2o11 rok ehhh jak myslicie, to znaczy że teraz nie przyjmują, ale np. w styczniu 2o1o roku już będą?? bo spiewają cudnie
Jeśli nie przyjmują zleceń na 2011 rok to moim zdaniem znaczy że że zaczą je przyjmować np. od stycznia. Oglądałam strone pewnej Pani fotograf, nie pamietam już nawet jakiej i tam też było że nie przyjmuje zleceń na 2011 . Napisałam maila i odpisała mi że zapisy dopiero od stycznia. A my w sobote będziemy w Olsztynie i mam nadzieje że może pojedziemy do tej orkiestry zobaczyć co i jak...

Jestem mamą

Stary 2009-11-01, 18:36   #2229
karolinusienka
Zakorzenienie

no to naskrobię do nich jeszcze jednego maila z pytaniem od kiedy zaczynają przyjmować zapisy, bo sa cudni nie wiem dlaczego ale każdy zespół ktory przesłuchałam musiał mieć ślicznie zaśpiewaną piosenkę "cudownych rodziców mam " ehehe nie wiem dlaczego, bo na moim weselu w podziekowaniach dla rodziców tej piosenki nie będzie heheh takie sobie porównanie postawiłam i słuchałam po 3 piosenki w tym ta własnie i ten zespół zaśpiewał najładniej

oby tylko przyjmowali zapisy od stycznia 2o1o
Stary 2009-11-01, 18:37   #2230
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja wrocilam wkoncu do domu i biore sie za nadrabianie znowu ale zmarzlam matkooooo zino u mnie jak nie wiem;/ brrr

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:39   #2231
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny ja wrocilam wkoncu do domu i biore sie za nadrabianie znowu ale zmarzlam matkooooo zino u mnie jak nie wiem;/ brrr
witamy nadrabiania nie masz za duzo dzisiaj grzecznie bylo
Stary 2009-11-01, 18:43   #2232
Mustique
Lena

dzięki dziewczyny z aodpowiedź. nie ma to jak zapytać sie!

Cobra- dzieki za zaprzyjaźnienie się!

jesli chodzi o stringi- nie noszę, wiec i na wesele niebędę je wkładać. a jesli bym miała je założyć to bym je co chwila poprawiała i by wyszło na tej mojej kamerze że nie wiadomo gdzie drapać sie będę! więc odpuszczam! zakupię sobie tylko jakis ładny komlet na noc poslubną z jakimś piekną podwiązką...

Lula witaj!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-11-01 o 18:45
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:50   #2233
karolinusienka
Zakorzenienie

ja tez za strinami nie przepadam ojjj tak sliczny komplecik na noc poślubna bedzie dluuugie poszukiwanie tego idealnego na wszelki wypadek kupie 3 pierwszy na pierwsza noc poslubna, drugi na noc po porawinach i 3ci na kolejna noc :d a co niech sie chłopina cieszy ehehheee
Stary 2009-11-01, 18:54   #2234
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
O to, że goście nie dotrwają do oczepin się nie boję, bo u nas to normalna godzina. Sama wolałabym o 15, ale własnie boję się, żeby wesele nie było za krótkie. Zespół przestanie grać o 3, a tu nikt nie będzie chciał wyjść i co?

18 to dla mnie zdecydowanie za późno. Moi goście pewnie by powiedzieli, że oszczędzam i obiadu im nie chcę dać.
I jak tak sobie policzę, to wychodzi na to, że obiad byłby podany gdzieś koło 20, pierwszy taniec pewnie koło 20.30 - 21. Strasznie krótkie to wesele.
a ja bede miec 0 14 i wcale nie uwazam ze to za wczesnie u nas tak juz poprsstu jest

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Ja jestem z okolic Tarnowa.

Fajnie "poznać" kogoś kto w tym samym dniu bierze ślub

Ja też sama wybierałam pierścionek zaręczynowy więc co do wyglądu pierścionka niespodzianki nie było ale nie wiedziałam do końca kiedy mi się oświadczy więc jednak jakiś tam element zaskoczenia był i emocje w dniu zaręczyn też były I w ogóle to mnie zaskoczył tym jak mi powiedział żeby ten pierścionek kupić. A wolałam wybrać sama żeby był taki jaki mi się podoba, bo przecież to na całe życie.
:
no noe tylko mnie jest nas wiecej na ten dzienD a co do piercionka to ja do tej pory nie wiem kiedy mi sie oswiadczy heheh

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Witam
Zaręczyny się odbyły i termin ślubu ustaliliśmy na 2011 rok Prawdopodobnie 28 maj Na razie nic konkretnego nie mamy - dwie sale na oku i to wszystko. Widzę że u Was "prace" już daleko posunięte
Pozdrawiam
witaj

Cytat:
witamy nadrabiania nie masz za duzo dzisiaj grzecznie bylo
no nadronilam rzeczywiscie dzisiaj tego duzo nie bylo grzezne dziewczynki ehhehe:P:P

aha cos tam mi blysnelo o menu to u nie bedzie 5 dan goracych i duzzzo przekasek

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
dzięki dziewczyny z aodpowiedź. nie ma to jak zapytać sie!

Cobra- dzieki za zaprzyjaźnienie się!

jesli chodzi o stringi- nie noszę, wiec i na wesele niebędę je wkładać. a jesli bym miała je założyć to bym je co chwila poprawiała i by wyszło na tej mojej kamerze że nie wiadomo gdzie drapać sie będę! więc odpuszczam! zakupię sobie tylko jakis ładny komlet na noc poslubną z jakimś piekną podwiązką...

Lula witaj!
heheh to mowilabys ze Cie oko swedziala i ze chyba Ci rzesa wpadla hehehehe:P:P

Stary 2009-11-01, 19:00   #2235
Mustique
Lena

Cytat:
ja tez za strinami nie przepadam ojjj tak sliczny komplecik na noc poślubna bedzie dluuugie poszukiwanie tego idealnego na wszelki wypadek kupie 3 pierwszy na pierwsza noc poslubna, drugi na noc po porawinach i 3ci na kolejna noc :d a co niech sie chłopina cieszy ehehheee
oo masz dobry pomysł.. u mnie przy wielkiej posusze.. bo jak chłopa nie bedzie tyle czsasu... to takie zestawy na 3 noce sie przydadzą..

Cytat:

heheh to mowilabys ze Cie oko swedziala i ze chyba Ci rzesa wpadla hehehehe:P:P
nooo. tak też mozna...
Stary 2009-11-01, 19:06   #2236
karolinusienka
Zakorzenienie

hehehe no co pozniej na 4ta noc mozna zalozyc to co sie mialo na pierwsza...hehehe jeśli bedzie to konieczn e hehehe

własnie obejrzałam sobie depilację brwi nitką-dobry pomysł jak sie pensety nie ma pod ręką
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM
Stary 2009-11-01, 19:10   #2237
Mustique
Lena

Cytat:
hehehe no co pozniej na 4ta noc mozna zalozyc to co sie mialo na pierwsza...hehehe jeśli bedzie to konieczn e hehehe

własnie obejrzałam sobie depilację brwi nitką-dobry pomysł jak sie pensety nie ma pod ręką
no własnie... może zappomni co miałam w pierwszą noc ... czy to z nadmiaru wrażeń, czy czegoś innego będzie taka luka w pamięci...

co ja piszę.. deprawuję przyszłe młode panny! oj niedobra jestem

uu... szkoda że moj internet nie otworzy tej strony...
Stary 2009-11-01, 19:15   #2238
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
no to naskrobię do nich jeszcze jednego maila z pytaniem od kiedy zaczynają przyjmować zapisy, bo sa cudni nie wiem dlaczego ale każdy zespół ktory przesłuchałam musiał mieć ślicznie zaśpiewaną piosenkę "cudownych rodziców mam " ehehe nie wiem dlaczego, bo na moim weselu w podziekowaniach dla rodziców tej piosenki nie będzie heheh takie sobie porównanie postawiłam i słuchałam po 3 piosenki w tym ta własnie i ten zespół zaśpiewał najładniej

oby tylko przyjmowali zapisy od stycznia 2o1o
Trzymam kciuki żeby przyjmowali od stycznia

Cytat:
Czeeeeeść

Cytat:
Ja też będę musiała jakiś komplet kupić a ja kocham stringi w figach chodze jedynie w czasie miesiączki.

Cytat:

Z moim wolnym netem to ten filmik obejrze za godzine

Jestem mamą

Stary 2009-11-01, 19:16   #2239
lula177
Zakorzenienie

Cytat:

hehehee no tak:P:PP chociaz u mnie po weslu to przewaznie duzo nocy nie zostaje bo wesela koncza sie o 5 6 rano a zreszta nie mialabym sie chyba sily przebrac juz;P

ahaaaaaa a co do stringow to dawniej nosilam ale teraz jakos nei lubie;/ wole takie spodenki jakies fajne z koronki moj TZ tez uwielbia je mowi ze woli jak mam zalozone takie sexi spodenki niz gdybym miala stringi miec bo jako on to mowi stringi pokazuja wszytsko od razu a facet lubi odkrywac wszytsko powoli hehehe

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:18
Stary 2009-11-01, 19:22   #2240
karolinusienka
Zakorzenienie

oj tam deprawujesz od razu trzeba pomysleć o najmniejszysz szczegółach w tą noc hehee

ja teraz jestem na fazie-dekoracja Kościoła bardzo podobny temat
Stary 2009-11-01, 19:24   #2241
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam deprawujesz od razu trzeba pomysleć o najmniejszysz szczegółach w tą noc hehee

ja teraz jestem na fazie-dekoracja Kościoła bardzo podobny temat
a my z Tz jestesmy dzisiaj na fazie dzieciaczka

Stary 2009-11-01, 19:25   #2242
Mustique
Lena

Cytat:
hehehee no tak:P:PP chociaz u mnie po weslu to przewaznie duzo nocy nie zostaje bo wesela koncza sie o 5 6 rano a zreszta nie mialabym sie chyba sily przebrac juz;P

ahaaaaaa a co do stringow to dawniej nosilam ale teraz jakos nei lubie;/ wole takie spodenki jakies fajne z koronki moj TZ tez uwielbia je mowi ze woli jak mam zalozone takie sexi spodenki niz gdybym miala stringi miec bo jako on to mowi stringi pokazuja wszytsko od razu a facet lubi odkrywac wszytsko powoli hehehe
to w takim razie, kiedys widziałam w sklepei takie barchany na guziczki zapinane.... ekspedient zapewniał mojego teżeta że bardzo powoli sie je odpina... idealne na gre wstepną- jak to określił...

jesli chodzi o wesele- to u nas też wcześniej niż na dranem ludziska nie schodzą z parkietu. zresztą u mnie będzie sama młoda ludź, wiec chyba wytrzymają! no chyba że za dużo wychylą...

a co to za fazy dzisiaj! .... dzieciaczki, dekoracje! ja mam dzis lekką głupawkę... mam iść do teściowej i mi sie nie chce. moze sie schowam, pogaszę wszystkie okna i będę udawać że mnie nie ma!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:29
Stary 2009-11-01, 19:30   #2243
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
to w takim razie, kiedys widziałam w sklepei takie barchany na guziczki zapinane.... ekspedient zapewniał mojego teżeta że bardzo powoli sie je odpina... idealne na gre wstepną- jak to określił...

jesli chodzi o wesele- to u nas też wcześniej niż na dranem ludziska nie schodzą z parkietu. zresztą u mnie będzie sama młoda ludź, wiec chyba wytrzymają! no chyba że za dużo wychylą...

a co to za fazy dzisiaj! .... dzieciaczki, dekoracje! ja mam dzis lekką głupawkę... mam iść do teściowej i mi sie nie chce. moze sie zchowam, pogaszę wszystkie okna i będę udawać że mnie nie ma!
hehehehehe dobre z tymi barchanamii:P:P wiesz ale on mowi ze jeszcze musza byc te gatki jakies takie sexi ja nie krytykuje nikogo kto nosi stringi absolutnie bo to juz zalezy kto co lubi ja tylko mowie ze wole spodenki no wesele u nas tez dlugo trwa

no tak tez mozesz zrobic orzej jak tesciowa bedzie chciala sprawdzic czy cos sie nie stalo i przyjdzie do Ciebie

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:31
Stary 2009-11-01, 19:31   #2244
lusesita23
Zakorzenienie

No w końcu chwila dla siebie

Lula zapomniałam napisac o Twoim pierścionku-no nie powiem prezentuje sie okazale naprawdę b.ładny

Karolinusienka a może to wcale nie tak źl, że rodzice wiedza?pomoga wam i w ogole a tata chociaz hojny hihi;p ale rozumiem, że bez TŻeta bardziej to przezywasz. juz niedlugo a co do kompletu na noc poslubna to tez kilka chyba kupie ale w ta prawdziwa noc to ciezko bedzie sie w nia przebrac, niewiele nocy zostanie;p raczej ranek poslubny

Mustiqe, Asia to chyba należy uzgodnic z wlascicielem...mi sie wydaje, ze raczej dluzej mozna sie bawic

Jesli chodzi o stringi to lubię je nosić, ale nie pogardze tez koronkowymi spodenkami TŻet mówi, że wszystko co nosze to mu się podoba ale to prawda, że takie spodenki maja w sobie tajemnice a do sukni slubnej to troche dziko stringi zalozyc chyba;p
Stary 2009-11-01, 19:34   #2245
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a my z Tz jestesmy dzisiaj na fazie dzieciaczka
faze dzieciaczka mielismy jak Piotrek był bo teraz jak go nie ma, to sama sobie o dzieciaczku nie bede gadac heheh
Stary 2009-11-01, 19:35   #2246
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

Lula zapomniałam napisac o Twoim pierścionku-no nie powiem prezentuje sie okazale naprawdę b.ładny

Karolinusienka a może to wcale nie tak źl, że rodzice wiedza?pomoga wam i w ogole a tata chociaz hojny hihi;p ale rozumiem, że bez TŻeta bardziej to przezywasz. juz niedlugo a co do kompletu na noc poslubna to tez kilka chyba kupie ale w ta prawdziwa noc to ciezko bedzie sie w nia przebrac, niewiele nocy zostanie;p raczej ranek poslubny

Mustiqe, Asia to chyba należy uzgodnic z wlascicielem...mi sie wydaje, ze raczej dluzej mozna sie bawic

Jesli chodzi o stringi to lubię je nosić, ale nie pogardze tez koronkowymi spodenkami TŻet mówi, że wszystko co nosze to mu się podoba ale to prawda, że takie spodenki maja w sobie tajemnice a do sukni slubnej to troche dziko stringi zalozyc chyba;p
no tez jakos sobie nie wyobrazam stringow pod suknie slubna a co do pierscionka o dziekuje na zdjeicu wyglada na ogromny a nie jestaz taki duzy w rzeczywistosci tak naprawde to wyglada bardzo skromnie

Stary 2009-11-01, 19:36   #2247
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

ale ja i tak nie chce narazie pomocy wszystkei zaliczki chcemy sami oplacic pozniej oni beda nam potrzebni i tak jak tata chcial znalazlam orkiestre sama bym sie na nia nie zdecydowala ze wzgledu na cene ok.5ooozl
Stary 2009-11-01, 19:36   #2248
Mustique
Lena

Cytat:
hehehehehe dobre z tymi barchanamii:P:P wiesz ale on mowi ze jeszcze musza byc te gatki jakies takie sexi ja nie krytykuje nikogo kto nosi stringi absolutnie bo to juz zalezy kto co lubi ja tylko mowie ze wole spodenki no wesele u nas tez dlugo trwa

no tak tez mozesz zrobic orzej jak tesciowa bedzie chciala sprawdzic czy cos sie nie stalo i przyjdzie do Ciebie

ooo drugi raz ją widzieć w moich progach dzis nie zamierzam!
już rano mnie wkurzyła. czekała aż wstanę ugoszczę ją kawą... i tak siedziała w kuchni i lukała mi do łazienki, a że my nie mamy drzwi w łazience, to sie tak tylko chowałam za ręcznikami, za ścianą! byle by tylko mnie nie dojrzała!
Stary 2009-11-01, 19:37   #2249
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no tez jakos sobie nie wyobrazam stringow pod suknie slubna a co do pierscionka o dziekuje na zdjeicu wyglada na ogromny a nie jestaz taki duzy w rzeczywistosci tak naprawde to wyglada bardzo skromnie
tez bym chciala skromny pierscionek jestem ciekawa jaki Piotrek wymysli oby wymyslal jak najszybciej

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
ooo drugi raz ją widzieć w moich progach dzis nie zamierzam!
już rano mnie wkurzyła. czekała aż wstanę ugoszczę ją kawą... i tak siedziała w kuchni i lukała mi do łazienki, a że my nie mamy drzwi w łazience, to sie tak tylko chowałam za ręcznikami, za ścianą! byle by tylko mnie nie dojrzała!
hahhaha widze, ze przepadasz za swoja tesciowa bardzo
Stary 2009-11-01, 19:45   #2250
Mustique
Lena

Cytat:
hahhaha widze, ze przepadasz za swoja tesciowa bardzo
bardzo.. kobieta jest pierwsza klasa. nie tak jak te jej psiapsiółki od plotek. ale jest w porzo... czasem jest nie do wytrzymania, ale na ogól da sie z nią wyżyć!

dobr aja znikam.. idę do Niej! i moze potem sie jeszcz ena forum pojawię! a jak nie- to miłej nocki!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości