|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
karolinusienka
![]() asia no to czekamy czekamy na relację ![]() dotta witaj ![]() madabell u nas raczej robi się poprawiny, ale wiadomo, że to od regionu zależy conslusion co do tych stringów to ja lubię jedynie jak noszę obcisłe rzeczy tzn spodnie czy przylegając kiecki, ale przez lato albo na jakąś imprę do rozkloszowanych kiecek to nie wkładam:d bo mam jakies obawy ![]() Nie byliśmy dzisiaj na grobach, podobno jest strasznie zimno wiec sobie odpuściliśmy byłam w koncu w poniedziałek jak je myłyśmy z mamą![]() Yeah pękło mi 700
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-11-01 o 17:40 |
|
|
|
#2222 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No u mnie mama powiedziała że jak tylko będziemy chcieli teraz jakies pieniądze na zaliczki -bo wiadomo że z TŻ pensji to nie wpłacimy wszystkich zaliczek to mamy sie do nich zgłosić. A tak a propo to ile wpłacałyście za rezerwacje sali i orkiestry?Jakie są koszta zaliczek? Tak wiecie mniej więcej... Pytanie: "dziewczyny a ze się zapytam... bo chyba niedouczona jestem,.... jak wesele jest w takich restauracjach do 3 nad ranem, to po tej godzinie trzeba sie z restauracji ulatniać??? czy można bawić sie do rana?? nigdy nie bawiłam się na weselu w restauracjacvh i dlsatego pytam???" Cytat:
Relacja będzie na 100 % ![]() edit. A mi do ślubu pozostało 580 dni
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2009-11-01 o 17:57 |
|||
|
|
|
#2223 |
|
Rozeznanie
|
karolinusienka wiem ze zadam glupie pytanie ale czemu od razu nie poinformowaliscie rodzicow? a wogole jak dlugo jestescie zareczeni?
ja z moim TŻ zareczylismy sie i od razu poinformowalismy rodzicow. oni pozniej nam pomagali i doradzali co do sali itp. faktycznie siostra nie powinna nic mowic i zastanawiam się dlaczego powiedziala. co do godzin ślubów to my wybraliśmy 16. a co do zabawy to zawsze ludzie bawia się do białego rana. ślub o godzinie 11 to jak dla mnie bardzo wcześnie, pewnie o tej godzinie będę może fryzurkę robić ![]() co do pytania, to myślę że należy to wcześniej uzgodnić. Tzn zapytać właścicieli sali co jak goście będą bawić się dłużej. Np.czy trzeba coś dopłacać za następną godzinę. Chociaż wydaje mi się że jest sprawa naprawdę bardzo indywidualna i zależy wszytsko od właściciela ![]() My mamy salę razem z pokojami ale też musimy się dogadać, bo wprawdzie chcemy ten obiekt cały wynająć na całe wesele i jeszcze wykupić tam taki obiad więc myślę że nie powinniśmy mieć problemów.
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
mustique, asia ja byłam na 2 weselach w lokalu i nie było jakichś ograniczeń więc nie wiem
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba znalazlam zespoł
) nie podam linka-poczekam na wiesci od nich i wtedy sie podziele oki?? aaa i jeszcze jak sie Piotrek zgodzi ) mam nadzieje, ze maja moja date wolna w swoim kalendarzu
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
to karolinusienka trzymamy kciuki:d ja w tym tygodniu chciałabym już załatwić foto i kam ... Zobaczymy czy się uda.
|
|
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkladamy grosze na konto i jakos sie uzbieralo za sale zaplacilismy 2ooozł za orkiestre chyba od 5oozł biorą, za fotografa daję ok.1ooozl zaliczki co do ulatniania sie w restauracji to hmmm sama nie wiem-skoro umowa jest ze wesele ma trwac od tej do tej godzinki to chyba trzeba sie ulotnic po 3ciej ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
ehhh jak myslicie, to znaczy że teraz nie przyjmują, ale np. w styczniu 2o1o roku już będą?? bo spiewają cudnie |
||
|
|
|
#2228 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
no to naskrobię do nich jeszcze jednego maila
z pytaniem od kiedy zaczynają przyjmować zapisy, bo sa cudni ehehe nie wiem dlaczego, bo na moim weselu w podziekowaniach dla rodziców tej piosenki nie będzie heheh takie sobie porównanie postawiłam i słuchałam po 3 piosenki w tym ta własnie i ten zespół zaśpiewał najładniej ![]() ![]() ![]() oby tylko przyjmowali zapisy od stycznia 2o1o
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja wrocilam wkoncu do domu i biore sie za nadrabianie znowu![]() ale zmarzlam matkooooo zino u mnie jak nie wiem;/ brrr
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrabiania nie masz za duzo dzisiaj grzecznie bylo
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Lena
|
dzięki dziewczyny z aodpowiedź. nie ma to jak zapytać sie!
Cobra- dzieki za zaprzyjaźnienie się! jesli chodzi o stringi- nie noszę, wiec i na wesele niebędę je wkładać. a jesli bym miała je założyć to bym je co chwila poprawiała i by wyszło na tej mojej kamerze że nie wiadomo gdzie drapać sie będę! więc odpuszczam! zakupię sobie tylko jakis ładny komlet na noc poslubną z jakimś piekną podwiązką... Lula witaj!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-01 o 18:45 |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez za strinami nie przepadam
ojjj tak sliczny komplecik na noc poślubna na wszelki wypadek kupie 3 pierwszy na pierwsza noc poslubna, drugi na noc po porawinach i 3ci na kolejna noc :d a co niech sie chłopina cieszy ehehheee
|
|
|
|
#2234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tak juz poprsstu jest![]() Cytat:
D a co do piercionka to ja do tej pory nie wiem kiedy mi sie oswiadczy heheh![]() Cytat:
![]() no nadronilam rzeczywiscie dzisiaj tego duzo nie bylo grzezne dziewczynki ehhehe:P:Paha cos tam mi blysnelo o menu to u nie bedzie 5 dan goracych i duzzzo przekasek ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2235 | ||
|
Lena
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe no co
pozniej na 4ta noc mozna zalozyc to co sie mialo na pierwsza...hehehe jeśli bedzie to konieczn e hehehewłasnie obejrzałam sobie depilację brwi nitką-dobry pomysł jak sie pensety nie ma pod ręką ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM |
|
|
|
#2237 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() co ja piszę.. deprawuję przyszłe młode panny! oj niedobra jestem ![]() uu... szkoda że moj internet nie otworzy tej strony...
|
|
|
#2238 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja kocham stringi w figach chodze jedynie w czasie miesiączki.Cytat:
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zreszta nie mialabym sie chyba sily przebrac juz;Pahaaaaaa a co do stringow to dawniej nosilam ale teraz jakos nei lubie;/ wole takie spodenki jakies fajne z koronki moj TZ tez uwielbia je mowi ze woli jak mam zalozone takie sexi spodenki niz gdybym miala stringi miec bo jako on to mowi stringi pokazuja wszytsko od razu a facet lubi odkrywac wszytsko powoli hehehe
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-11-01 o 19:18 |
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam deprawujesz od razu
![]() ![]() ![]() ![]() trzeba pomysleć o najmniejszysz szczegółach w tą noc hehee ![]() ja teraz jestem na fazie-dekoracja Kościoła
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o wesele- to u nas też wcześniej niż na dranem ludziska nie schodzą z parkietu. zresztą u mnie będzie sama młoda ludź, wiec chyba wytrzymają! no chyba że za dużo wychylą... ![]() a co to za fazy dzisiaj! .... dzieciaczki, dekoracje! ja mam dzis lekką głupawkę... mam iść do teściowej i mi sie nie chce. moze sie schowam, pogaszę wszystkie okna i będę udawać że mnie nie ma!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-01 o 19:29 |
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie krytykuje nikogo kto nosi stringi absolutnie bo to juz zalezy kto co lubi ja tylko mowie ze wole spodenki no wesele u nas tez dlugo trwa![]() no tak tez mozesz zrobic orzej jak tesciowa bedzie chciala sprawdzic czy cos sie nie stalo i przyjdzie do Ciebie
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-11-01 o 19:31 |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
No w końcu chwila dla siebie
![]() Lula zapomniałam napisac o Twoim pierścionku-no nie powiem prezentuje sie okazale naprawdę b.ładnyKarolinusienka a może to wcale nie tak źl, że rodzice wiedza?pomoga wam i w ogole a tata chociaz hojny hihi;p ale rozumiem, że bez TŻeta bardziej to przezywasz. juz niedlugo a co do kompletu na noc poslubna to tez kilka chyba kupie ale w ta prawdziwa noc to ciezko bedzie sie w nia przebrac, niewiele nocy zostanie;p raczej ranek poslubny![]() Mustiqe, Asia to chyba należy uzgodnic z wlascicielem...mi sie wydaje, ze raczej dluzej mozna sie bawic ![]() Jesli chodzi o stringi to lubię je nosić, ale nie pogardze tez koronkowymi spodenkami TŻet mówi, że wszystko co nosze to mu się podoba ale to prawda, że takie spodenki maja w sobie tajemnice a do sukni slubnej to troche dziko stringi zalozyc chyba;p
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
faze dzieciaczka mielismy jak Piotrek był
bo teraz jak go nie ma, to sama sobie o dzieciaczku nie bede gadac heheh
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pierscionka o dziekuje na zdjeicu wyglada na ogromny a nie jestaz taki duzy w rzeczywistosci tak naprawde to wyglada bardzo skromnie
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkei zaliczki chcemy sami oplacic pozniej oni beda nam potrzebni i tak jak tata chcial znalazlam orkiestre sama bym sie na nia nie zdecydowala ze wzgledu na cene ok.5ooozl
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Lena
|
Cytat:
ooo drugi raz ją widzieć w moich progach dzis nie zamierzam! ![]() już rano mnie wkurzyła. czekała aż wstanę ugoszczę ją kawą... i tak siedziała w kuchni i lukała mi do łazienki, a że my nie mamy drzwi w łazience, to sie tak tylko chowałam za ręcznikami, za ścianą!
|
|
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ciekawa jaki Piotrek wymysli oby wymyslal jak najszybciej ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2250 |
|
Lena
|
bardzo.. kobieta jest pierwsza klasa. nie tak jak te jej psiapsiółki od plotek. ale jest w porzo... czasem jest nie do wytrzymania, ale na ogól da sie z nią wyżyć!
dobr aja znikam.. idę do Niej! i moze potem sie jeszcz ena forum pojawię! a jak nie- to miłej nocki!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-01 o 19:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

byłam w koncu w poniedziałek jak je myłyśmy z mamą
Perfect Housewife 

przykro mi sie zrobilo jak sie dowiedzialam, bo miala byc niespodzianka i teraz to juz kicha
No u mnie mama powiedziała że jak tylko będziemy chcieli teraz jakies pieniądze na zaliczki -bo wiadomo że z TŻ pensji to nie wpłacimy wszystkich zaliczek to mamy sie do nich zgłosić.

za sale zaplacilismy 2ooozł za orkiestre chyba od 5oozł biorą, za fotografa daję ok.1ooozl zaliczki 

Prawdopodobnie 28 maj