|
|
#481 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Cytat:
Cytat:
świetny sposóbCytat:
|
|||
|
|
|
#482 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj sie, dbaj o malenstwo i oby to nie bylo nic groznego. pewnie gin nie bedzie zadowolony szkoda, ze przestalas brak tabletki, niestety na skutki nie trzeba bylo dlugo czekac. mam nadzieje, ze nie beda trzymali dlugo w szpitalu i daj znac jak wrocisz. ![]() Cytat:
![]()
|
|
#484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też muszę sobie kupić kurtkę.. Chciałabym taką za tyłek, z kapturem. Ten płaszczyk skórzany, co kupiłam miesiąc temu, starczył mi akurat na miesiąc - tyle co chciałam Zapinam się już tylko na 2 górne guziki, ale na wiosnę będzie w sam raz na spacerki z Glutkiem Czyli tak, jak to sobie obmyśliłam ![]() A to zdanie co zrobiłam na zielono powaliło mnie na łopatki |
|
|
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
szorowanie o dywan to wcale nie jest zły pomysł, szczególnie jak w nogi zimno to szybko się rozgrzeją
co do golenia.. tam gdzie nie widzę to golę się na wyczucie i chyba nie jest źle tak mi się wydaje może poproszę TŻ o opinię |
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
Witam was, uff ledwo nadrobilam
my niedawno wrocilismy od rodzinki. Polazilismy po grobach, odwiedzilismy rodzinke. No i powiedzialam im ze to chyba osttani raz przed urodzeniem synka tam przyjechalam potem oni beda musieli nas odwiedzic ale zimno jest na dworze ze szok!!!! tez musze jakas kurtke sobie zalatwic. Ale nei chce nic kupowac na chwile wiec pomyslalam ze moze od tesciowej cos pozycze bo ona z tych wiekszych a lubi chodzic w sportowych kurtkach moze akurat cos mi podpasuje, juz nawet wymyslilam. Ona ma taka fajna narciarska kurtke.......
|
|
|
|
#487 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak wogóle, to która z Was wie, kto napisał najwięcej postów w 2 części. W pierwszej Zebra wygrała, czyżby w 2 również
|
|
|
|
|
#490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dla Zeberki za wklad ranking z II czesci http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=367378
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
Pysiu dzieki
I wieeeeeelkie dzieki za metode co do pazurkow Madzik hehe chyba tak ale dobrze, ze Twoje mebelki doszly i ze u mnie z ta komoda sie wyjasni Sensuel wiadomo, nie od zgagi to zalezy Ale jednak fajnie byloby jej nie miec.... Kiedys czytalam o przesadach dot. ciazy, przy niektorych to mozna A my bylismy z mezem na dwoch cmentarzach teraz wieczorkiem. Chociaz tak moglismy zapalic swieczuszki dla swoich bliskich..... ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- No, no zeberka ![]()
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurazab jest ok, tylko trzeba uwazac zeby nie przedawkowac potasu
|
|
|
|
#493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki
![]() Byliśmy z TŻem dzisiaj tylko u jednych pradziadków na grobie. Potem wpadliśmy do rodziców taty i do cioci... Jak mnie posadzili na fotelu, to mnie TŻ musiał podnosić, bo się tak zapadłam... U rodziców mamy w końcu nie byliśmy na urodzinowym obiedzie, jest przełożony na następny weekend, bo mój brat został przez rodziców objęty kwarantanną po powrocie z Ukrainy... Podobno tam naprawdę wiele osób choruje, ale na granicy nie spotkał żadnych lekarzy, który niby mają sprawdzać stan zdrowia... Więc nie wszystko co mówią to prawda... W każdym razie jak młody będzie zdrowy do jutra, to raczej nic mu nie jest... Zostaje puki co do środy, więc się jeszcze zobaczymy, a co dalej to rektor uczelni ma podjąć decyzję czy zajęcia są odwołane, czy przywrócone... Po wszystkich wizytach pojechaliśmy sobie z TŻem na obiadek do knajpki, a co, jak niedziela to niedziela ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też u Dawidara kupowałam. Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Wszystkie już śpią?
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
pewnie tak, ale od jutra rusza z postami pelna para
![]() ![]() ![]() ja zmykam do pracy, milego wieczoru mamuski,
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chyba zmykam spać, jakoś nie mam dziś weny na pisanie, humor poprawia mi Filipek jak mnie pokopuje, chyba przypomina mamusi żeby się nie dołowała bo on tu jest
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
rybcia oby było wsio ok,żebys nie musiała zostawać w szpitalu
my też dzis odwiedzilismy groby dziadkow tz ale na cmenatarzu tylko chwilka bo zimno,ale podróz ok 60km potem odwiedziny u dziadka ,nastepnie u babci,wszedzie dużo rodziny....mnie już mecza takie posiadówy,puchne jak nie wiem!!!wróciłam zmeczona i jeszcze sie na noc objadlam i teraz stękam ![]() no z tą depilacja to już ciężej rzeczywiście musz e kupic chyba krem bo tak jak zebra i mi sie zdarzy zaciąćw IIczesci spadłam z 7miejsca na 10 chyba musze sie poprawić,bo jeszcze mnie skreślą dziewczyny![]() tż jutro ma wolne więć moze skoczymy gdzieś za butami dla mnie i rozejrzymy sie za wózkami itd... |
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze widziałyscie ze jest juz watek mamus lipcowych
ale ten czas leci , pamietam jakby to bylo wczoraj jak ja sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i znalazlam was a tu juz 7 miesiac. Teraz to sobie mysle ze byle do swiat a potem to juz zleci szybciutko i bedziemy juz w trojke rodzinka w komplecie Ide spac Dobranoc i do jutra
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
ula, addicted to wizaz, zebra666, mamaidy, pliwa, KarmazynowyKamyk
i wszystkim których nie wymieniłam, i gdzieś przeoczyłam dziękuje za miłe słowa i wsparcie . Tego mi trzeba było żeby odczuć że nie jestem sama. Juz mi trochę lepiej, ale nie obyło się bez białej czekolady którą mężuś zafundował na poprawę mojego humoru. Za tą czekoladę mu przebaczyłam ![]() Z jednej strony wiem że się troszczy, bo np jeszcze ani razu nie pozwolił mi iść do lekarza samej, ale czasami sama obecność nie wystarcza, tylko trzeba to ciągle słyszeć że mu zależy. Chyba wiecie o co mi chodzi. Jutro idę na badanie krwi więc pewnie znowu bede dopiero wieczorem i bede nadrabiać zaległości. zatem DOBRANOC mamusie
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no właśnie się zastanawiałam kiedy będzie założony wakacyjny wątek.. ![]() po tych nowych wątkach widać jak ten czas leci
|
|
#501 | ||
|
Zadomowienie
|
pola -
za glukozęrybcia - za konsultację, może jednak się okaże, że nie będziesz musiała zostać w szpitaluCytat:
zeberce gratuluję wygrania rankingu ![]() gooha - to mało bolesnego pobierania krwi życzę I oczywiście rozumiem o co chodzi z tym, żeby usłyszeć że zależy. Chociaż akurat w moim przypadku, to ja częściej słyszę od tż że mnie kocha niż on ode mnie ![]() miłej nocki, bo jutro znowu do pracy ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
oj leci, leci - już tylko 10 tygodni i finał
|
||
|
|
|
#502 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Musiałam nadrobic co naskrobałyście od piątku a nie było to łatwe![]() Ja już na nogach bo głodna jestem, muszę jakieś śniadanko wciągnąć Aldii super, ze doleciałyście całe i zdrowe Kamyku zazdroszcze zakupu wózka, moje dziecko chyba nie będzie miało wózka, nie potrafię się zdecydować Rybcia trzymaj się W tym tygodniu muszę zrobić glukoze, ale pewnie poczekam do czwartku jakby się okazało, że muszę mieć diete to przynajmniej do czwartku sobie podogadzam
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
hey z rana
Obudził mnie trzęsący się brzuszek Pysiolinka z rana dała czadu ![]() Z tym piłowaniem pazurków o dywan to sie ubawiłam ![]() bardotka_a będziesz miała wózeczek...zobaczysz niebawem cię oświeci ![]() Zebcia po raz kolejny gratuluję I miejsca w postowaniu ![]() Patka za II miejsce ![]() ************************* Chyba idę po coś dobrego do picia...che mi się czekolade...albo cacao
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie nie uznaję kościoła itp i musze powiedzieć, ze nie było łatwo. Cała moja rodzina wierząca zwłaszcza babcia i dla niej niektore rzeczy są nie do przyjęcia jak np nieochrzczone dziecko ![]() i pomimo tego, ze z Tz podjelismy juz ostateczną decyzję to za kazdym razem jak się spotkamy ( dobrze, ze nie czesto) zaczyna się indoktrynacja Cytat:
Cytat:
dziwne mówić, ze takie sytuacje sa uwłaczające co innego gdyby musiała prosić sąsiada ![]() mój małż to mi czopki w tyłek wsadzał jak nie mogłam się ruszyć ![]() kupowałam u obydwu polecam, wszystko było szybko i sprawnie.
|
|||
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja swojego męża traktowałam i traktuję jak najlepszego przyjaciela- bratnią duszę ...rozmawiamy o wszystkim i niec nas nie jest dla nas krępujące...łącznie z wyciskaniem sobie krostek na tyłku ![]() Ale z doswiadczenia wiem, że w związkach jest różnie pod tym względem ![]() A jak tam Kanciu po weekendzie ? i coś Celki nie widzać ![]() Ja mam dziś popołudniu wizytę u neurologa...ciekawe co mi powie na te moje bóle głowy... ![]() Edit: Jejku dziewczyny mamy listopadowo- grudniowe mają już 10 mamuś rozpakowanych a potem już MY
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-02 o 08:11 |
||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za gratulacje
![]() Albo jestem taki leń, ze tylko wizaz albo nie wiem Rybcia trzymammy kciuki, i nie odostawiaj już nigdy leków na własną rękę ![]() Kamyk to mój musi mieć wielką dupcie i cąły czas siedzieć mi na żołądku Wogóle obudziłam się mokra jak spod prysznica... Można mnie było wykręcać. W domku było ciepło ale nie aż tak- grzejniki już tylko lekko ciepłe były. No i to nie taki pot typowy, bo nie śmierdziałam, że tak fachowo to ujmę Ale że zimno to czapkę ubiorę.Pysiamn zaczynam się bać:F To już listopad Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:48 |
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
za dzisiejsze badania i wizyty u lekarzyMialam isc zrobic glukoze, ale czeka mnie wielka wyprawa do gina, wiec sobie glukoze przelozylam na srode.Jutro rano szkola rodzenia, wiec wole nie byc po glukozie bo jeszcze gdzies tam padne
|
|
|
|
#508 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze nigdy mnie nie zaciął![]() Cytat:
![]() Cytat:
......................... ......................... ......................... ........... wczoraj ugotowałam obiadek i pojechałam na groby , odwiedziłam 3 cmentarze ( ale każdy przed godzinami szczytu ) pozniej byłam u mamy a pózniej u teściowej ,bo rodzinka sie zjechała chciałam zobaczyć film "lawina" ale o 21.oo poszłam już spać i nie dopatrzałąm do końca co do ruchów dziecka to nie liczę bo Mała spokojnie robi 10 ruchów miłego dnia za chwileczke poleci w DDTVN jak lekarz nie chciał dać kobiecie znieczulenie w czasie porodu ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- dziewczyny robotnik ociepla nam dom i dzis jest na etapie wkręcania jakiś kołków do muru, problem w tym że musi powiercić ściane wierci już pół godziny a ja do głowy już dostaje
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||||
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Ula to najlepiej w taki dzien wybrac sie na sklepy
Brzoskwinko zerknelam teraz na watek mamus listopadowo-grudniowych i moze by u nas w nawiasie tez napisac ile jest mamus styczniowych, a ile lutowych.Fajnie to u nich wyglada
|
|
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
aldii przecież u nas od zawsze jest napisane w nawiasie ile jest mamuś styczniowych a ile lutowych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

świetny sposób

trzymaj sie, dbaj o malenstwo i oby to nie bylo nic groznego. pewnie gin nie bedzie zadowolony
szkoda, ze przestalas brak tabletki, niestety na skutki nie trzeba bylo dlugo czekac. mam nadzieje, ze nie beda trzymali dlugo w szpitalu i daj znac jak wrocisz.
my niedawno wrocilismy od rodzinki. Polazilismy po grobach, odwiedzilismy rodzinke. No i powiedzialam im ze to chyba osttani raz przed urodzeniem synka tam przyjechalam potem oni beda musieli nas odwiedzic
Jak juz dostaniesz paczke, to napisz jaki jest w rzeczywistosci i czy warto kupowac

niech sie obraza...
Ale że zimno to czapkę ubiorę.