Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 10:48   #2281
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Trzeba spełniać marzenia nawet jeśli to ojca szarpnie po kieszeni

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
o kurcze ile stron:szok:
ale się dzialo przez ten weekend, a ja wczoraj nie zagladalam, bo byłam z mim TŻ
jak nadrobię to napiszę, ale 16 stron....
nadrobisz nadrobisz

bylo nas niewiele a 16 stron napisalysmy nononon

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Trzeba spełniać marzenia nawet jeśli to ojca szarpnie po kieszeni
na kaucje odlozyc moge i nawet moge zaplacic za dojazd ale nic wiecej jak juz wiedza to niech sie dokladaja
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:03   #2282
cobra115
Zakorzenienie

Ach biorę sie za jakieś sprzątanie czy coś...

Dzisiaj przyjedzie Julka (bratanica przyjaciółki) yeah słodkie maleństwo
A tak na marginesie, to baaardzo lubie dzieci, ale ostatnio nad tym myślałam i nie chciałabym sie strasznie z tym śpieszyć. Tzn. po ślubie poczekać jeszcze chociaż parę miesięcy żeby nacieszyć sie tą chwilą i później wziąźć sie za prokreację

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

na kaucje odlozyc moge i nawet moge zaplacic za dojazd ale nic wiecej jak juz wiedza to niech sie dokladaja
no własnie nie ma niespodzianki to już mogą zacząć zbierać
Stary 2009-11-02, 11:09   #2283
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Ach biorę sie za jakieś sprzątanie czy coś...

Dzisiaj przyjedzie Julka (bratanica przyjaciółki) yeah słodkie maleństwo
A tak na marginesie, to baaardzo lubie dzieci, ale ostatnio nad tym myślałam i nie chciałabym sie strasznie z tym śpieszyć. Tzn. po ślubie poczekać jeszcze chociaż parę miesięcy żeby nacieszyć sie tą chwilą i później wziąźć sie za prokreację

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

no własnie nie ma niespodzianki to już mogą zacząć zbierać
po slubie to juz nie prokreacja :P to malzenski obowiazek jest wtedy

właśnie poczekam, az zaczna przyjmowac zapisy na rok 2o11 i wtedy ich zaatakuje a co
Stary 2009-11-02, 11:11   #2284
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Witam
Zaręczyny się odbyły i termin ślubu ustaliliśmy na 2011 rok Prawdopodobnie 28 maj Na razie nic konkretnego nie mamy - dwie sale na oku i to wszystko. Widzę że u Was "prace" już daleko posunięte
Pozdrawiam
witaj Opowiedz nam coś o Was

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
no to ja tez powiem, że wychodzę za mąż 20.08.2011

ahh niech ten czas szybciej leci )
witaj Opowiedz nam coś o Was

Nadrabianie Was zajęło mi 2 godziny.....w pracy Szefowa na urlopie to korzystam na maksa

byłam w domu - po 3 miesiącach nieobecności, widziałam się z rodzinką było super

Niestety dziś wyjeżdza mój Mariusz na szkoelenie z pracy iwraca dopiero we czwartek wieczorem. Smutam się, ale mam nadzieje ze poświęce sobie ten czas i Wam moje drogie

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:12   #2285
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

hihihi, ale ze mnie gapa, jednak tylko 6 stron mam do przeczytania
a wy takie gaduły znowu nie jesteście

Teraz nadrabianie przed 70 stroną:

książka kucharska ja tez mam swoj zeszycik z przpisami, bow podstawówce namietnie przeisywałam przepisy z gazet ale teraz fajna pamiatka została obecnie juz nie przepisuję, ale wyrywam stronki z przepisami lub cale ksiązeczki od razu są i mam juz prawie cale pudelko przepisow, ale niestety brak czasu na ich wykorzystanie, chociaż teraz na wakacjach furorę zrobiły drożdzowe rogaliki a w sobotę robilam z mamą orzeszki

mieszkanie z TŻ
mamy 2 pokoje wydzielone i juz wyremontowane, al jeszcze nie wiek czyi kiedy się do TŻ przeprowadzę, na razie teraz on będzie sie tam przeowadzał ze swojego pokoju dawnego, a potem się zobaczy jeszcze
zazdroszczę dziwczynom, które mają całe piętro dla siebie

gry komputerowe mój TŻ kompletnie się nie zna na kompach, więc w gry też nie gra, ale ja uwielbiam simsy, gram też czasami w nfs, gta, ostatnio grałam w wiedźmina

święta ogólnie mi się podobają, ale nienawidzę łamania się opłatkiem i skaładania sobie życzeń

wieś mieszkam na wsi i będę mieszkała raczej, ale odkąd poszłam na studia to już sie tak bardzo nie interesuję tym co ludzie mówią, ale słyszalam już co nieco na swój temat

waga aż z tgo wszystkiego zważylam się w piątek i ważę tylko 45 kg, musze trochę przytyć

no na razie tyle, a reszte za chwilę

Dzień dobry wszystkim

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:16   #2286
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
po slubie to juz nie prokreacja :P to malzenski obowiazek jest wtedy

właśnie poczekam, az zaczna przyjmowac zapisy na rok 2o11 i wtedy ich zaatakuje a co
Jesli jest z Lublina ten zespól to znaczy że jest z moich okolic - powiedz mi jak oni się nazywają??

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hihihi, ale ze mnie gapa, jednak tylko 6 stron mam do przeczytania
a wy takie gaduły znowu nie jesteście

Teraz nadrabianie przed 70 stroną:

książka kucharska ja tez mam swoj zeszycik z przpisami, bow podstawówce namietnie przeisywałam przepisy z gazet ale teraz fajna pamiatka została obecnie juz nie przepisuję, ale wyrywam stronki z przepisami lub cale ksiązeczki od razu są i mam juz prawie cale pudelko przepisow, ale niestety brak czasu na ich wykorzystanie, chociaż teraz na wakacjach furorę zrobiły drożdzowe rogaliki a w sobotę robilam z mamą orzeszki

mieszkanie z TŻ
mamy 2 pokoje wydzielone i juz wyremontowane, al jeszcze nie wiek czyi kiedy się do TŻ przeprowadzę, na razie teraz on będzie sie tam przeowadzał ze swojego pokoju dawnego, a potem się zobaczy jeszcze
zazdroszczę dziwczynom, które mają całe piętro dla siebie

gry komputerowe mój TŻ kompletnie się nie zna na kompach, więc w gry też nie gra, ale ja uwielbiam simsy, gram też czasami w nfs, gta, ostatnio grałam w wiedźmina

święta ogólnie mi się podobają, ale nienawidzę łamania się opłatkiem i skaładania sobie życzeń

wieś mieszkam na wsi i będę mieszkała raczej, ale odkąd poszłam na studia to już sie tak bardzo nie interesuję tym co ludzie mówią, ale słyszalam już co nieco na swój temat

waga aż z tgo wszystkiego zważylam się w piątek i ważę tylko 45 kg, musze trochę przytyć

no na razie tyle, a reszte za chwilę

Dzień dobry wszystkim
Jeśli chodzi o mieszkanie na wsi - wydaje mi sie ze mamy już 21 wiek i mieszkanie na wsi czy w mieście aż tak bardzo się nie różni. Mam bardzo dużo znajomych, którzy mieszkają na wsi a ich poziom kultury jest o wiele wyższy niż niektórych z miasta. Nie ma co generalizować.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 11:18   #2287
Mustique
Lena

Cytat:
no to ja tez powiem, że wychodzę za mąż 20.08.2011

ahh niech ten czas szybciej leci )
witaj serdecznie!

jesli chodzi o zamieszkanie.. to my mieszkamy w wydzielonym mieszkaniu w moim domu rodzinnym. mamy tam jeden pokój, kuchnie i łazienkę- wiec na razie jest ok. a potem zobaczymy co będziemy robić. ja bym chciała sie budować. ale dostaliśmy po rodzicach działki, tylko w dwóch róznych miejscach... i trzeba siostrę teżeta zmolestować, żeby zamieniła sie parcjami pola z teżetem i wtefdy będziemy mieć koło siebie.
o plotkach na wsi sie nie przejmuję... juz tyle na swój temat słyszałam, że już chyba nic mnie nie zaskoczy! ale taki urok mieszkania w małej miejscowości, na skrau wsi! choć czasem tęsknie z amiastem, to chyba na "starość" nie chciałabym w mieście zamieszkać.
Stary 2009-11-02, 11:26   #2288
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
witaj serdecznie!

jesli chodzi o zamieszkanie.. to my mieszkamy w wydzielonym mieszkaniu w moim domu rodzinnym. mamy tam jeden pokój, kuchnie i łazienkę- wiec na razie jest ok. a potem zobaczymy co będziemy robić. ja bym chciała sie budować. ale dostaliśmy po rodzicach działki, tylko w dwóch róznych miejscach... i trzeba siostrę teżeta zmolestować, żeby zamieniła sie parcjami pola z teżetem i wtefdy będziemy mieć koło siebie.
o plotkach na wsi sie nie przejmuję... juz tyle na swój temat słyszałam, że już chyba nic mnie nie zaskoczy! ale taki urok mieszkania w małej miejscowości, na skrau wsi! choć czasem tęsknie z amiastem, to chyba na "starość" nie chciałabym w mieście zamieszkać.
Dziewczyny a ja bym się chciała Was poradzić. W Niedziele dowiedziałam się od swojej kuzynki, że bierze ślub w 2011. nie wiedzą dokładnie kiedy, bo nie zalezy im na konkretnej sali i rozpatrują terminy od maja do września. Ja na początku nie skojarzyłam, żeby jej powiedzieć że we wrzesniu ja wychodze za mąż. dopiero potem jak sobie o tym pomyslałam to przecież powinnam powiedzieć żeby nie brała tylko daty 17 wrzesnia. I teraz nie wiem jak mam jej to powiedzieć. Tzn zadzwonić czy napisac sms?? Bo zoabcze się z nią dopiero na święta BN. Zupełnie nie wiem jak to rozwiązać.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 11:28   #2289
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnei od rana iskry leca-nie nie zebysmy sie klocili, ale z kontaktu-jeden sie juz zjaral i potopil kable, w jednym pokoju jest prad ale nic nie chce chodzic i prad mam tylko ja i kuchnia hehehe i tata cos tam pokombninowal i u rodzicow w sypialni gra tylko tv masakra a w sb zalalibysmy sasiadow, bo sie syfon pod zlewem rozwalil, a ze mamy zabudowany to nikt nic nie widzial i jak robilam obiad to slyszlam takie kap kap otwieram szafke a tam milion litrow wodysas iedzi sie nie skarza wiec pewnie nic do nich nie dolecialo

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

dostałam odpowiedz od zespolu- 4000PLN (plus koszty dojazdu - 1PLN/km, liczone w jedną stronę). za samo wesele i 15oozł za poprawiny 6h. ehhh kurde a tak fajnie graja...hmmm skoro tata powiedzial, ze zaplaci nawet 1oooo to ich wezme bo graja cudnie hmmm jak dojdzie do tego perkusista to pewnie beda wolac ok 5ooozł ehhh kurde oby nie podniesli strasznie ceny, bo ja ich chce
Ale macie przygody ostatnio
trochę sobie ceni ten zespół, no ale rodzice pomoga to ok

Isabele do czwartu szybko przeleci a w tym czasie na pewno nie bedziesz sie nudzic

Joanwi ja też ze wsi jestem i jakoś nie słucham co o mnie mowia a poza tym za dużo nie wiedza by my sie izolujemy od reszty tylko babcia nas zdradza

Po ślubie będę mieszkać 10 km dalej też na wsi wiem że mamy fajnie że całe piętro dla siebie ale sam fakt ze pietro niżej są teściowie mnie dołuje a poza tym rodzina Tż to bardzo lubi ploteczki

Ja dzisiaj w domu jestem ale uczem sie ostro bo w czwartek mam kolos z matematyki finansowej a w poniedzialek z rachunkowosci finansowej nie wiem co gorsze

za to jeden dzien bede na biezaco z Wami

EDIT: Isabele a jak blisko jestescie? jak bardzo sa o Waszych planach poinformowani? bo jak blisko to zadzwon ze zapomnialas powiedziec ze wy macie we wrzesniu czy by inna date wybrali bo bedzie trudna sytuacja w rodzinie.

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-02 o 11:31
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:29   #2290
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja bym się chciała Was poradzić. W Niedziele dowiedziałam się od swojej kuzynki, że bierze ślub w 2011. nie wiedzą dokładnie kiedy, bo nie zalezy im na konkretnej sali i rozpatrują terminy od maja do września. Ja na początku nie skojarzyłam, żeby jej powiedzieć że we wrzesniu ja wychodze za mąż. dopiero potem jak sobie o tym pomyslałam to przecież powinnam powiedzieć żeby nie brała tylko daty 17 wrzesnia. I teraz nie wiem jak mam jej to powiedzieć. Tzn zadzwonić czy napisac sms?? Bo zoabcze się z nią dopiero na święta BN. Zupełnie nie wiem jak to rozwiązać.
zadzwon najlepiej teraz i powiedz, ze tak bylas podekscytowana, ze ona rowniez bierze slub w tym samym roku, ze zupelnie ci wylecialo z glowy, zeby powiedziec jej, ze wy bierzecie 17.o9 i po sprawie
Stary 2009-11-02, 11:29   #2291
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

nie wiem co chcecie wiedzieć moje drogie

jesteśmy ze sobą dość krótko bo rok

poznaliśmy się na weselu brata od mojego P. w sumie to kuzyn mojego szwagra ha!

ot,co!

polecam piosenkę KASI RODOWICZ pt. JAK MGŁA....
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:30   #2292
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Isabele do czwartu szybko przeleci a w tym czasie na pewno nie bedziesz sie nudzic

Joanwi ja też z wsi jestem i jakoś nie słucham co o mnie mowia a poza tym za dużo nie wiedza by my sie izolujemy od reszty tylko babcia nas zdradza

Po ślubie będę mieszkać 10 ok dalej też na wsi wiem że mamy fajnie że całe piętro dla siebie ale sam fakt ze pietro niżej są teściowie mnie dołuje a poza tym rodzina Tż to bardzo lubi ploteczki

Ja dzisiaj w domu jestem ale uczem sie ostro bo w czwartek mam kolos z matematyki finansowej a w poniedzialek z rachunkowosci finansowej nie wiem co gorsze

Isabele a jak blisko jestescie? jak bardzo sa o Waszych planach poinformowani? bo jak blisko to zadzwon ze zapomnialas powiedziec ze wy macie we wrzesniu czy by inna date wybrali bo bedzie trudna sytuacja w rodzinie.
ja tam rachunkowosc finansowa lubilam
Stary 2009-11-02, 11:30   #2293
Mustique
Lena

Isabele- ja bym zadzwoniłA. u nas była taka sama sytuacja. kuzynka bierze slub 17 lipca. ale jak tylko ona sie dowiedziała że i my bierzemy w lipcu to zaraz zadzwoniła zapytać sie. żeby sie nasze daty nie pokrywały.
Stary 2009-11-02, 11:32   #2294
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

ot,co!

najlepiej wszystko

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
zadzwon najlepiej teraz i powiedz, ze tak bylas podekscytowana, ze ona rowniez bierze slub w tym samym roku, ze zupelnie ci wylecialo z glowy, zeby powiedziec jej, ze wy bierzecie 17.o9 i po sprawie
dobra dziewuszki ja zmykam na troche jade do babci, bo wykasowala sobie cala liste kontaktow w telefonie i bidulka nie umie sobie poradzic, pozniej o wypisanie jej lekow i moze podjade do hurtowni krawieckiej bo sobi epomyslalam, ze moze koronke dodam do zaproszenia
Stary 2009-11-02, 11:37   #2295
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:

Joanwi ja też z wsi jestem i jakoś nie słucham co o mnie mowia a poza tym za dużo nie wiedza by my sie izolujemy od reszty tylko babcia nas zdradza

Po ślubie będę mieszkać 10 ok dalej też na wsi wiem że mamy fajnie że całe piętro dla siebie ale sam fakt ze pietro niżej są teściowie mnie dołuje a poza tym rodzina Tż to bardzo lubi ploteczki

EDIT: Isabele a jak blisko jestescie? jak bardzo sa o Waszych planach poinformowani? bo jak blisko to zadzwon ze zapomnialas powiedziec ze wy macie we wrzesniu czy by inna date wybrali bo bedzie trudna sytuacja w rodzinie.
Jesteśmy bardzo bliską rodzina. Nasze mamy sa siostrami To byłaby trudna sytuacja. Tym bardziej, że wiem że oni zaręczyli się na początku wrzesnia i być może chcieliby mieć ślub w rocznicę zaręczyn Kurcze, że też od razu nie pomyślałam

Mój Mariusz takze mówi, że musimy im powiedzieć jak najszybciej, żeby potem nie było przykrych stytuacji A Ty jakbyś zrobiła?? Poczekała do świat czy zadzwoniła i przez telefon powiedziała??

Cytat:
No i chyba tak będę musiała zrobic. Ah że też głupia nie przyszło mi to od razu do głowy

Cytat:

ot,co!

To będziecie jedną wielką rodzina Fajnie, że poznaliście się na weselu A skąd jesteście??

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Isabele- ja bym zadzwoniłA. u nas była taka sama sytuacja. kuzynka bierze slub 17 lipca. ale jak tylko ona sie dowiedziała że i my bierzemy w lipcu to zaraz zadzwoniła zapytać sie. żeby sie nasze daty nie pokrywały.
Dzięki za radę. Kurcze tylko mi tak trochę głupio narzucac komuś co ma robić a co nie. Ale wiem, że 2 wesela w rodzinie w jednym miesiacu mogłoby być zbyt dużym obciązeniem finansowym dla naszej rodziny

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 11:44   #2296
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam rachunkowosc finansowa lubilam
cale szczescie ze wykladowoca jest spoko bo inaczej bym te studia rzucila w cholre ale musze sie z rachunkowoscia zaprzyjaznic
pisalam Wam ze mam dylemat na jaka specjalnosc isc ubezpieczenia czy rachunkowosc, niestety okazalo sie ze i tak tylko rachunk. otworza wiec moje dylematy byly na daremno
Cytat:
najlepiej wszystko
dobra dziewuszki ja zmykam na troche jade do babci, bo wykasowala sobie cala liste kontaktow w telefonie i bidulka nie umie sobie poradzic, pozniej o wypisanie jej lekow i moze podjade do hurtowni krawieckiej bo sobi epomyslalam, ze moze koronke dodam do zaproszenia
no koroneczka dobry pomysl

Kasiulenkowo zareczyny, plany na przyszlosc, dzieci, mieszkani/dom itd.

Isabele zadzwoń od razu bo im dluzej zwlekacie tym bedzie gorzej, a tak skoro mowili ze od maja do wrzesnia mysla, to sobie to poplanuja inaczej jak bedziecie czekac i wezma ta sama date to dopiero bedzie problem... zadzwon
Wiesz to nie jest narzucanie, powiedz tylko że zapomnialaś od razu powiedzieć kiedy Wy macie ślub i nie wiesz czy do niech doszło kiedy Wy macie ślub, ale nie chciałabyś żeby przypadkiem tej samej daty nie wybrali

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-02 o 11:47
Stary 2009-11-02, 11:47   #2297
karolinusienka
Zakorzenienie

isabele drodzy sa bardzo, ale jakbym tak pooszczedzala zreszta tata jak sie dowiedzial ze chce zespol, ktory disco polo zaspiewa to chcial mi boysow sciagnac kurde bardzo mi sie podobaja...ale ta cena zobaczymy moze znajde tanszych-narazie sie tych trzymam i nie puszczam moze powiem, ze chce ich w prezencie slubnym
Stary 2009-11-02, 11:48   #2298
Mustique
Lena

no tak dwie imprezy w tym samym miesiacu to obciążenie finansowe.
Stary 2009-11-02, 11:48   #2299
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Smile Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

jesteśmy ze śląska..

w czerwcu 2008 moja siostra wyszła za mąż i mój P. też tam był (przecież to kuzyn mojego szwagra)
P. wtedy już coś poczuł do mnie ale myslał że jestem zajęta ponieważ zawsze któryś z kuzynów ( a mam ich dużo) to mój chłopak Mój P. nie wiedział wtedy czy oni są moimi kuzynami czy kim dla mnie

ale los chciał że ego brat żenił się w listopadzie 2008 roku poszłam na to wesele jako osoba towarzysząca z bratem mojego szwagra i tam znów był mój P.

i tak się zaczęło... niedługo mamy rok ze sobą

zaręczyliśmy się szybciutko bardzo szybciutko bo po 8 miesiącach bycia razem ale na co czekać jeśli wiemy ze nasze serca to jedno bicie a nasze dusze to jedna myśl

Stary 2009-11-02, 11:51   #2300
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Czesc Laseczki

Znów mnie nie było parę dni i nie mam głowy do nadrabiania

Ale muszę się Wam pochwalić Dostaliśmy już mieszkanko Czeka nas spory remont ale już się cieszę Mam nadzieję, że na święta będziemy mogli zaprosić nasze mamy do siebie
Ależ jestem szczęśliwa!

No a jutro mam próbną maturę z matematyki także trzymajcie kciukasy

Dziś się urwałam ze szkoły, żeby się przed tą maturą odstresować
Noo i dostałam pierwszą pałę w tym roku

Pozdrawiam Was gorrrąco

Miłego Dnia!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:53   #2301
Stysik
Zakorzenienie

Kasiulenkowo kolejna PM ze sląska a jak wyglądały zaręczyny? my lubimy takie historie a nie jesteś sama z takim stażem bo już kilka dziewczyn tu jest co ma podobnie

Stary 2009-11-02, 11:57   #2302
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Czesc Laseczki

Ale muszę się Wam pochwalić Dostaliśmy już mieszkanko Czeka nas spory remont ale już się cieszę Mam nadzieję, że na święta będziemy mogli zaprosić nasze mamy do siebie
Ależ jestem szczęśliwa!

Pozdrawiam Was gorrrąco

Miłego Dnia!
no witaj witaj...
gratuluję mieszkanka...
kciuki będą trzyamne...
a pałą sie nie przejmuj! nie pierwsza i nie ostatnia. ale co to za uczeń bez pał??!!!
Stary 2009-11-02, 11:58   #2303
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulenkowo kolejna PM ze śląska a jak wyglądały zaręczyny? my lubimy takie historie a nie jesteś sama z takim stażem bo już kilka dziewczyn tu jest co ma podobnie

nie ma się czym chwalić naprawdę poza tym obiecałam mojemu P. że nikomu nie będziemy o tym opowiadać :P

Stary 2009-11-02, 12:01   #2304
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
cale szczescie ze wykladowoca jest spoko bo inaczej bym te studia rzucila w cholre ale musze sie z rachunkowoscia zaprzyjaznic
pisalam Wam ze mam dylemat na jaka specjalnosc isc ubezpieczenia czy rachunkowosc, niestety okazalo sie ze i tak tylko rachunk. otworza wiec moje dylematy byly na daremno

no koroneczka dobry pomysl

Kasiulenkowo zareczyny, plany na przyszlosc, dzieci, mieszkani/dom itd.

Isabele zadzwoń od razu bo im dluzej zwlekacie tym bedzie gorzej, a tak skoro mowili ze od maja do wrzesnia mysla, to sobie to poplanuja inaczej jak bedziecie czekac i wezma ta sama date to dopiero bedzie problem... zadzwon
Wiesz to nie jest narzucanie, powiedz tylko że zapomnialaś od razu powiedzieć kiedy Wy macie ślub i nie wiesz czy do niech doszło kiedy Wy macie ślub, ale nie chciałabyś żeby przypadkiem tej samej daty nie wybrali
Zadzwonie w takim bądź razie dziś wieczorem Tylko nie wiem jak im to powiedzieć. chyba po prostu powiem, że mamy już zarezerwowaną salę na 17 wrzesnia i że ten termin jest zajęty, ale nie wiem czy sugerować im żecy całkiem z wrzesnia zrezygnowali czy tylko z tej daty

stysik - ja rachunkowośc uwielbiam Po takiej specjalności, popracujesz 3 lata jako ksiegowa i dostajesz zminisestwa finansów certyfikat na pozowlenie prowadzenia ksiąg rachunkowych innych firmom

Cytat:
isabele drodzy sa bardzo, ale jakbym tak pooszczedzala zreszta tata jak sie dowiedzial ze chce zespol, ktory disco polo zaspiewa to chcial mi boysow sciagnac kurde bardzo mi sie podobaja...ale ta cena zobaczymy moze znajde tanszych-narazie sie tych trzymam i nie puszczam moze powiem, ze chce ich w prezencie slubnym
Hehe, pozazdrościć takiego taty To bardzo dobrze, że tak dba o ciebie i chce dla Ciebie wszystkiego co najlepsze

Cytat:
no tak dwie imprezy w tym samym miesiacu to obciążenie finansowe.
Bardzo duże obciązenie finansowe, tym bardziej że wszystkie Panie pewnie będa chciały wystapić w innych kreacjach

Cytat:
jesteśmy ze śląska..

w czerwcu 2008 moja siostra wyszła za mąż i mój P. też tam był (przecież to kuzyn mojego szwagra)
P. wtedy już coś poczuł do mnie ale myslał że jestem zajęta ponieważ zawsze któryś z kuzynów ( a mam ich dużo) to mój chłopak Mój P. nie wiedział wtedy czy oni są moimi kuzynami czy kim dla mnie

ale los chciał że ego brat żenił się w listopadzie 2008 roku poszłam na to wesele jako osoba towarzysząca z bratem mojego szwagra i tam znów był mój P.

i tak się zaczęło... niedługo mamy rok ze sobą

zaręczyliśmy się szybciutko bardzo szybciutko bo po 8 miesiącach bycia razem ale na co czekać jeśli wiemy ze nasze serca to jedno bicie a nasze dusze to jedna myśl
Wesele jest Wam po prostu przeznaczone

Cytat:
Czesc Laseczki

Ależ jestem szczęśliwa!

Pozdrawiam Was gorrrąco

Miłego Dnia!
Ale fajnie - zazdroszcze tego mieszkanka A jak tam z datą wesela?? Nadal 2011??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 12:04   #2305
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Mustique- ja się tam jedną pałą nie przejmuję
isabele- tak chyba jednak zostaniemy przy 2011

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:08   #2306
Stysik
Zakorzenienie

JuSstiii super z tym mieszkankiem jutro bedziemy trzymac wizazowe kciukasy to ne pewno bedzie dobrze
Cytat:
nie ma się czym chwalić naprawdę poza tym obiecałam mojemu P. że nikomu nie będziemy o tym opowiadać :P
no ładnie a jak przygotowania do ślubu idą? rozglądacie się za salą?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Zadzwonie w takim bądź razie dziś wieczorem Tylko nie wiem jak im to powiedzieć. chyba po prostu powiem, że mamy już zarezerwowaną salę na 17 wrzesnia i że ten termin jest zajęty, ale nie wiem czy sugerować im żecy całkiem z wrzesnia zrezygnowali czy tylko z tej daty

stysik - ja rachunkowośc uwielbiam Po takiej specjalności, popracujesz 3 lata jako ksiegowa i dostajesz zminisestwa finansów certyfikat na pozowlenie prowadzenia ksiąg rachunkowych innych firmom

Bardzo duże obciązenie finansowe, tym bardziej że wszystkie Panie pewnie będa chciały wystapić w innych kreacjach
I tak będą chciały mieć różne kreacje na pewno
ja proponuje powiedzić że macie już salę i inne sprawy na 17 września zarezerwowane i zaliczki poplacone i jesli to nie jest dla nich problem czy mogliby tej daty nie brac pod uwagę nie mowilabym o wrześniu w całości
a co do rachunkowości to ja ogolnie tez ja lubilam kiedys ale duzo juz pozapominalam w ciaglu 3 lat kiedy otatnio ja mialam i teraz czuje ze mam jakies braki... ale licze ze jak sie przygotuje na kolosa to się pozbede tych brakow najwiekszy mam problem z przeliczaniem walut...

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-02 o 12:10
Stary 2009-11-02, 12:09   #2307
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
no ładnie a jak przygotowania do ślubu idą? rozglądacie się za salą?

sala jest kamerzysta fotograf tylko podpisać umowę i też jest

Stary 2009-11-02, 12:10   #2308
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Mustique- ja się tam jedną pałą nie przejmuję
isabele- tak chyba jednak zostaniemy przy 2011
To bardzo się ciesze, że zostajesz z nami

Cytat:

I tak będą chciały mieć różne kreacje na pewno
ja proponuje powiedzić że macie już salę i inne sprawy na 17 września zarezerwowane i zaliczki poplacone i jesli to nie jest dla nich problem czy mogliby tej daty nie brac pod uwagę nie mowilabym o wrześniu w całości
I tak właśnie chyba chyba to powiem, Dzięki za rady dziewczyny

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-02, 12:19   #2309
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej
No miały tyle nie pisać przez weekend
Mi minął spokojnie i be zŁukasza i jutro już jedzie do domu i będzie w czwartek wieczorem

Chciałam serdecznie przywitać wszystkie nowe panny Młode ślubującym w tym pięknym roku 2011 W kalendarzyku już wszystkie wpisałam

Karolinusienka przykro mi, że niespodzianka dla rodziców nie wypaliła

Isabele ja bym zadzwoniła od razu, bo potem może być po ptokach.

Justi super, ze udało się załatwić z mieszkaniem i że zostajesz z nami

I gorące życzenia dla dzisiejszych solenizatek - Nicola, Martilla
100 lat !!!!!!!!
I takie skromne upominki dla Was

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-11-02 o 12:20
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:25   #2310
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej
No miały tyle nie pisać przez weekend
Mi minął spokojnie i be zŁukasza i jutro już jedzie do domu i będzie w czwartek wieczorem

Chciałam serdecznie przywitać wszystkie nowe panny Młode ślubującym w tym pięknym roku 2011 W kalendarzyku już wszystkie wpisałam

Karolinusienka przykro mi, że niespodzianka dla rodziców nie wypaliła

Isabele ja bym zadzwoniła od razu, bo potem może być po ptokach.

Justi super, ze udało się załatwić z mieszkaniem i że zostajesz z nami

I gorące życzenia dla dzisiejszych solenizatek - Nicola, Martilla
100 lat !!!!!!!!
I takie skromne upominki dla Was
Dziewczyny ode mnie takze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

17.09.2011

Jonathan Carroll

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości