|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() bylo nas niewiele a 16 stron napisalysmy nononon ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- na kaucje odlozyc moge i nawet moge zaplacic za dojazd ale nic wiecej jak juz wiedza to niech sie dokladaja |
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Ach biorę sie za jakieś sprzątanie czy coś...
Dzisiaj przyjedzie Julka A tak na marginesie, to baaardzo lubie dzieci, ale ostatnio nad tym myślałam i nie chciałabym sie strasznie z tym śpieszyć. Tzn. po ślubie poczekać jeszcze chociaż parę miesięcy żeby nacieszyć sie tą chwilą i później wziąźć sie za prokreację ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() właśnie poczekam, az zaczna przyjmowac zapisy na rok 2o11 i wtedy ich zaatakuje a co |
|
|
|
|
#2284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nadrabianie Was zajęło mi 2 godziny.....w pracy ![]() ![]() Szefowa na urlopie to korzystam na maksa![]() ![]() ![]() byłam w domu - po 3 miesiącach nieobecności, widziałam się z rodzinką było super ![]() ![]() Niestety dziś wyjeżdza mój Mariusz na szkoelenie z pracy iwraca dopiero we czwartek wieczorem. Smutam się, ale mam nadzieje ze poświęce sobie ten czas i Wam moje drogie ![]()
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi, ale ze mnie gapa, jednak tylko 6 stron mam do przeczytania
a wy takie gaduły znowu nie jesteście ![]() Teraz nadrabianie przed 70 stroną: książka kucharska ja tez mam swoj zeszycik z przpisami, bow podstawówce namietnie przeisywałam przepisy z gazet ale teraz fajna pamiatka została a w sobotę robilam z mamą orzeszki![]() ![]() mieszkanie z TŻ mamy 2 pokoje wydzielone i juz wyremontowane, al jeszcze nie wiek czyi kiedy się do TŻ przeprowadzę, na razie teraz on będzie sie tam przeowadzał ze swojego pokoju dawnego, a potem się zobaczy jeszcze ![]() zazdroszczę dziwczynom, które mają całe piętro dla siebie gry komputerowe mój TŻ kompletnie się nie zna na kompach, więc w gry też nie gra, ale ja uwielbiam simsy, gram też czasami w nfs, gta, ostatnio grałam w wiedźmina ![]() święta ogólnie mi się podobają, ale nienawidzę łamania się opłatkiem i skaładania sobie życzeń wieś mieszkam na wsi i będę mieszkała raczej, ale odkąd poszłam na studia to już sie tak bardzo nie interesuję tym co ludzie mówią, ale słyszalam już co nieco na swój temat waga aż z tgo wszystkiego zważylam się w piątek i ważę tylko 45 kg, musze trochę przytyć no na razie tyle, a reszte za chwilę Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
#2287 | |
|
Lena
|
Cytat:
jesli chodzi o zamieszkanie.. to my mieszkamy w wydzielonym mieszkaniu w moim domu rodzinnym. mamy tam jeden pokój, kuchnie i łazienkę- wiec na razie jest ok. a potem zobaczymy co będziemy robić. ja bym chciała sie budować. ale dostaliśmy po rodzicach działki, tylko w dwóch róznych miejscach... o plotkach na wsi sie nie przejmuję... juz tyle na swój temat słyszałam, że już chyba nic mnie nie zaskoczy! ale taki urok mieszkania w małej miejscowości, na skrau wsi!
|
|
|
#2288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę sobie ceni ten zespół, no ale rodzice pomoga to ok ![]() Isabele do czwartu szybko przeleci a w tym czasie na pewno nie bedziesz sie nudzic ![]() Joanwi ja też ze wsi jestem i jakoś nie słucham co o mnie mowia a poza tym za dużo nie wiedza by my sie izolujemy od reszty tylko babcia nas zdradza ![]() Po ślubie będę mieszkać 10 km dalej też na wsi wiem że mamy fajnie że całe piętro dla siebie ale sam fakt ze pietro niżej są teściowie mnie dołuje Ja dzisiaj w domu jestem nie wiem co gorsze ![]() za to jeden dzien bede na biezaco z Wami ![]() EDIT: Isabele a jak blisko jestescie? jak bardzo sa o Waszych planach poinformowani? bo jak blisko to zadzwon ze zapomnialas powiedziec ze wy macie we wrzesniu czy by inna date wybrali bo bedzie trudna sytuacja w rodzinie.
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-02 o 11:31 |
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiedz, ze tak bylas podekscytowana, ze ona rowniez bierze slub w tym samym roku, ze zupelnie ci wylecialo z glowy, zeby powiedziec jej, ze wy bierzecie 17.o9 i po sprawie
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co chcecie wiedzieć moje drogie
![]() jesteśmy ze sobą dość krótko bo rok ![]() poznaliśmy się na weselu brata od mojego P. w sumie to kuzyn mojego szwagra ha! ot,co! ![]() polecam piosenkę KASI RODOWICZ pt. JAK MGŁA....
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Lena
|
Isabele- ja bym zadzwoniłA. u nas była taka sama sytuacja. kuzynka bierze slub 17 lipca. ale jak tylko ona sie dowiedziała że i my bierzemy w lipcu to zaraz zadzwoniła zapytać sie. żeby sie nasze daty nie pokrywały.
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
jade do babci, bo wykasowala sobie cala liste kontaktow w telefonie i bidulka nie umie sobie poradzic, pozniej o wypisanie jej lekow i moze podjade do hurtowni krawieckiej bo sobi epomyslalam, ze moze koronke dodam do zaproszenia
|
||
|
|
|
#2295 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To byłaby trudna sytuacja. Tym bardziej, że wiem że oni zaręczyli się na początku wrzesnia i być może chcieliby mieć ślub w rocznicę zaręczynMój Mariusz takze mówi, że musimy im powiedzieć jak najszybciej, żeby potem nie było przykrych stytuacji Cytat:
Cytat:
Fajnie, że poznaliście się na weselu A skąd jesteście??---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
cale szczescie ze wykladowoca jest spoko bo inaczej bym te studia rzucila w cholre
ale musze sie z rachunkowoscia zaprzyjaznic ![]() pisalam Wam ze mam dylemat na jaka specjalnosc isc ubezpieczenia czy rachunkowosc, niestety okazalo sie ze i tak tylko rachunk. otworza wiec moje dylematy byly na daremno Cytat:
![]() Kasiulenkowo zareczyny, plany na przyszlosc, dzieci, mieszkani/dom itd. ![]() Isabele zadzwoń od razu jak bedziecie czekac i wezma ta sama date to dopiero bedzie problem... zadzwon ![]() Wiesz to nie jest narzucanie, powiedz tylko że zapomnialaś od razu powiedzieć kiedy Wy macie ślub i nie wiesz czy do niech doszło kiedy Wy macie ślub, ale nie chciałabyś żeby przypadkiem tej samej daty nie wybrali
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-02 o 11:47 |
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
isabele drodzy sa bardzo, ale jakbym tak pooszczedzala
zreszta tata jak sie dowiedzial ze chce zespol, ktory disco polo zaspiewa to chcial mi boysow sciagnac zobaczymy moze znajde tanszych-narazie sie tych trzymam i nie puszczam moze powiem, ze chce ich w prezencie slubnym
|
|
|
|
#2298 |
|
Lena
|
no tak dwie imprezy w tym samym miesiacu to obciążenie finansowe.
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
jesteśmy ze śląska..
w czerwcu 2008 moja siostra wyszła za mąż i mój P. też tam był (przecież to kuzyn mojego szwagra) P. wtedy już coś poczuł do mnie ale myslał że jestem zajęta ponieważ zawsze któryś z kuzynów ( a mam ich dużo) to mój chłopak Mój P. nie wiedział wtedy czy oni są moimi kuzynami czy kim dla mnie ![]() ale los chciał że ego brat żenił się w listopadzie 2008 roku poszłam na to wesele jako osoba towarzysząca z bratem mojego szwagra i tam znów był mój P. ![]() i tak się zaczęło... niedługo mamy rok ze sobą zaręczyliśmy się szybciutko bardzo szybciutko bo po 8 miesiącach bycia razem ale na co czekać jeśli wiemy ze nasze serca to jedno bicie a nasze dusze to jedna myśl |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Laseczki
![]() Znów mnie nie było parę dni i nie mam głowy do nadrabiania Ale muszę się Wam pochwalić ![]() Ależ jestem szczęśliwa! ![]() No a jutro mam próbną maturę z matematyki Dziś się urwałam ze szkoły, żeby się przed tą maturą odstresować ![]() Noo i dostałam pierwszą pałę w tym roku ![]() Pozdrawiam Was gorrrąco Miłego Dnia!
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo kolejna PM ze sląska
|
#2302 | |
|
Lena
|
Cytat:
gratuluję mieszkanka... kciuki będą trzyamne... a pałą sie nie przejmuj! nie pierwsza i nie ostatnia. ale co to za uczeń bez pał??!!!
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma się czym chwalić naprawdę poza tym obiecałam mojemu P. że nikomu nie będziemy o tym opowiadać :P
|
|
|
|
|
#2304 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stysik - ja rachunkowośc uwielbiam Po takiej specjalności, popracujesz 3 lata jako ksiegowa i dostajesz zminisestwa finansów certyfikat na pozowlenie prowadzenia ksiąg rachunkowych innych firmom![]() Cytat:
![]() Bardzo duże obciązenie finansowe, tym bardziej że wszystkie Panie pewnie będa chciały wystapić w innych kreacjach Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique- ja się tam jedną pałą nie przejmuję
isabele- tak chyba jednak zostaniemy przy 2011
|
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
JuSstiii super z tym mieszkankiem
jutro bedziemy trzymac wizazowe kciukasy to ne pewno bedzie dobrze Cytat:
a jak przygotowania do ślubu idą? rozglądacie się za salą?![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ja proponuje powiedzić że macie już salę i inne sprawy na 17 września zarezerwowane i zaliczki poplacone i jesli to nie jest dla nich problem czy mogliby tej daty nie brac pod uwagę nie mowilabym o wrześniu w całości ![]() a co do rachunkowości to ja ogolnie tez ja lubilam kiedys ale duzo juz pozapominalam w ciaglu 3 lat kiedy otatnio ja mialam i teraz czuje ze mam jakies braki... ale licze ze jak sie przygotuje na kolosa to się pozbede tych brakow najwiekszy mam problem z przeliczaniem walut...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-02 o 12:10 |
||
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sala jest kamerzysta fotograf tylko podpisać umowę i też jest
|
|
|
|
|
#2308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Hej No miały tyle nie pisać przez weekend ![]() Mi minął spokojnie i be zŁukasza i jutro już jedzie do domu i będzie w czwartek wieczorem ![]() Chciałam serdecznie przywitać wszystkie nowe panny Młode ślubującym w tym pięknym roku 2011 W kalendarzyku już wszystkie wpisałam ![]() Karolinusienka przykro mi, że niespodzianka dla rodziców nie wypaliła Isabele ja bym zadzwoniła od razu, bo potem może być po ptokach. Justi super, ze udało się załatwić z mieszkaniem i że zostajesz z nami I gorące życzenia dla dzisiejszych solenizatek - Nicola, Martilla
100 lat !!!!!!!! I takie skromne upominki dla Was ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:20 |
|
|
|
#2310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

nawet jeśli to ojca szarpnie po kieszeni 

Perfect Housewife 
Prawdopodobnie 28 maj

a w sobotę robilam z mamą orzeszki

a w sb zalalibysmy sasiadow, bo sie syfon pod zlewem rozwalil, a ze mamy zabudowany to nikt nic nie widzial i jak robilam obiad to slyszlam takie kap kap otwieram szafke a tam milion litrow wody