Wymienię Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 09:57   #121
KGr
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 90% pozyt.
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS

mysle ze te rzeczy beda pasowac na Ciebie,powycinalam kiedys metki ale na oko to s. z tym, ze nie chcialabym ich oddawac wszystkich, bo to mi sie nie oplaca, wszystkie sa nowe, a madonna byla dosc droga. zostawilabym sobie bolerko bershka, bo ono nawet ciut wieksze jest.

za kompakt i diora proponowalabym:
4 cienie + koszulka madonna + rozowy top stradivarius

za korektor maca doloze sweterek diverse ( na metce widzisz, ze byl drozszy od korektora ) na zdj wyszedl ciemniejszy niz w rzeczywistosci, a material mimo ze dosc gruby to ma lekko jakby spraną fakture, wez to prosze pod uwage bo nie chce zeby byly poxniej jakies nieporozumienia dzisiaj dodam tez gorset nowy xxs, moze by Ci sie spodobal przepraszam, ze tak dokladam rzeczy po troche, ale to z braku czasu

Edytowane przez KGr
Czas edycji: 2009-10-27 o 09:58
KGr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:40   #122
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS

Essence, tusz wydłużający, nowy, wypróbowany 1 raz, czarno-brązowy
COLLISTAR, PERFECT WEAR FOUDATION SPF 10, nr 1, wspaniały podkład, nieużywany, kupiłam jako zapas, ale po drodze przerzuciłam się na minerały, zrobiłam z niego odlewkę 10ml dla siebie, gdybym z nim zatęskniła, więc powinno zostać 20ml, kosztował 125zł, Douglas
PANTENE, odżywka na noc, 40%
RIGENOL, odżywka-maska, zużycie widoczne na zdjęci
KAMILL kremy do rąk: Intensive, Soft & Dry około 50%
MESOESTETIC, HYDRA-VTAL K, krem wzmacniający naczynka, łagodzący skórę po głębokich peelingach i zabiegach,

cos u mnie?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

ok
koszulka nie ma żadnych wad, natomiast nie jest nowa, i to widac przy bliższym przyjrzeniu się
Stary 2009-10-27, 11:31   #123
KGr
Rozeznanie

zobacz prosze jeszcze raz na moje rzeczy w watku ubraniowym, bo ja z kolei wolalabym oddac ciuchy bolerko bershki moge tez wyslac i sobie przymierzysz skoro Ci na nim najabrdziej zalezalo, madonna na pewno nie bedzie za duza, ja mam rozm.m i nie wcisla bym sie w nią, a tego sweterka diverse juz nie chcesz?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

tak, diverse byl taki juz jak byl kupiony, bo to z serii 'vintage'

podsumowujac:

4 cienie - za kompakt
bolerko bershka - za korektor
diverse +stradivarius+madonna - za dior

tylko, nie chce zeby sie okazalo ze odeslesz mi wszystkie moje rzeczy, bo to dla mnie strata czasu i pieniedzy, umowmy sie ze 2 rzeczy dostane od Ciebie na pewno.
raz mi sie zdarzylo, ze osoba ktorej wyslalam ubranie, odeslala mi w stanie ewidentnie zalozonym 2-3 razy, nie chce zeby miala miejsce taka sytuacja.

cienie dobrze zabezpiecze, napewno nic im sie nie stanieod Ciebie oczekuje tego samego.
Stary 2009-10-27, 12:03   #124
ameliax
Zadomowienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

niestety nic

kosmetyki
ameliax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:34   #125
Hisoka
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
GG do Hisoka

tak, o ten chodziło. Ile ma cm szerokości w talii?
I czy znalazłabyś coś za te 2 rzeczy?
Stary 2009-10-28, 09:10   #126
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
tak, o ten chodziło. Ile ma cm szerokości w talii?
I czy znalazłabyś coś za te 2 rzeczy?
postaram się dziś wieczorem zmierzyć
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 12:42   #127
cherrik
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

hej cos u mnie? sporo rzeczy mi sie podoba
cherrik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:57   #128
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

hej, czy znajdziesz coś u mnie za :
LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml, NOWY

AVON, ANEW REVERSALIST, SERUM 4szt

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 16:54   #129
cherrik
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

tysko niestety musze podziekowac, bo patrzylam na fotki w twoim watku a jak spojrzalam na opisy to okazalo sie ze nieaktualne
cherrik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:15   #130
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

THE BODY SHOP, RICH PLUM SHIMMER LOTION,

AVON PLANET SPA, ŚRÓDZIEMNOMORSKI PEELING D RĄK Z OLIWKĄ

URBAN DECAY, JADALNY PUDER, KARMEL

STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer

TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany

cos u mmnie?
Stary 2009-10-31, 19:56   #131
Hisoka
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
GG do Hisoka

tej baby doll nie mogę dalej rozdrabniać. W ogóle miała iść na wymianę z Anastazją,ale moja 'kontrahentka' gdzieś zniknęła
Stary 2009-10-31, 21:04   #132
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

nie doczytalam dokladnie. myślałam, że to jest 30ml tego serum lancome. dziesiąteczki to chce. pozdrawiam cieplutko
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:31   #133
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Odpisałam u mnie
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:45   #134
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
@tyska - masz sporo ciekawych dla mnie rzeczy, wypisałam je. Odpisz u mnie
-URBAN DECAY, JADALNY PUDER ROZŚWIETLAJĄCY DO CIAŁA, KARMEL,
-PĘDZEL EDM „SKUNKS” DO RÓŻU
-EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA
-BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, NOWE, tylko maleńki test (błyszczyk chyba chcę sobie zostawić)
-BIOTHERM, GLOSSY SHINE, mocno rozświetlający mini-błyszczyk
-STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer
-TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany
Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
wiekszośc tych rzeczy jest większej wartości niz pasta cukrowa, przejrzałam twój wątek jeszcze raz i ew. chciałabym wypróbowac jeszcze samoopalacz Scott Barnes

Za te dwie rzeczy moge oddać minibłyszczyk Biotherm
Urban Decay jadalny puder odsypka w woreczku (z tym ze karmel jest w negocjacjach, ale mam jeszcze Wiśniowa Lemoniadę - mozna ja stosować jako nabłyszczający pyłek na policzki i powieki)
i jedną z tych rzeczy do wyboru:
EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA
lub
pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany
.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Tysko, podoba mi się u Ciebie Joppa i Bronzer Stili, ale nie wiem, czy coś byś chciała tak wymienić.
u Marigold19 podobały mi sie botki i srebro

Edytowane przez tyska30
Czas edycji: 2009-11-02 o 13:41
Stary 2009-11-02, 14:01   #135
nadeo
Raczkowanie

Cytat:
Za te dwie rzeczy moge oddać minibłyszczyk Biotherm
Urban Decay jadalny puder odsypka w woreczku (z tym ze karmel jest w negocjacjach, ale mam jeszcze Wiśniowa Lemoniadę - mozna ja stosować jako nabłyszczający pyłek na policzki i powieki)
i jedną z tych rzeczy do wyboru:
EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA
lub
pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany
Już możesz te rzeczy rezerwować Wiśniowa Lemoniana brzmi równie dobrze jak Karmel. Zastanawiam się jeszcze czy wciąż nad EDM lub TBS, najchętniej to bym obie te rzeczy wzięła, ale pewnie już nic nie znajdziesz Możesz mi dać czas do wieczora, żebym mogła się zdecydować? I jak wielka byłaby ta odsypka z Urban Decay, ile g ma EDM i ile ml błyszczyk?

Dołożyłam maskę Gloria, wprawdzie nie jest specjalnie droga, ale dobra i trudno dostępna
Stary 2009-11-02, 21:45   #136
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
wygląda to tak: EDM kaolin jest 6g, to naprawdę mnóstwo, starczy na bardzooo długo
odsypka Urban Decay jest w małym woreczku, na oko 1ml
błyszczyk jest w maleńkiej tubce, ale ma poj. 5ml (zwykły błyszczyk L'oreal ma 6ml)
Czekam na decyzję co wybierasz (pędzel czy EDM kalin) bo niestety za obie rzeczy nie znalazłam czegoś co potrzebuję. Bardzo bym chciała wypróbować Glorię. Może dobrałabyś coś (np mogę dać za nią 2 wybrane pojedyńcze cienie, 2 lakiery, lub moze coś wyszperasz innego)
.
Stary 2009-11-02, 22:51   #137
nadeo
Raczkowanie

Z EDM jednak zrezygnuję. Już prędzej wezmę pędzel. Chociaż skośnych pędzli mam zdecydowany nadmiar... Ale co tam, jam pędzlowy potwór! ;D
Czyli na razie: dla ciebie pasta cukrowa, samoopalacz Scott Barnes i być może Gloria maska (czekam na odpowiedź od jednej Wizażanki). Dla mnie miniatura błyszczyku, odsypka pudru, pędzel.

STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer był nie do brania, tak?
Czy gdybym czegoś nie brała byłabyś skłonna wymienić się za miniaturkę Moon Beam lub High Beam?

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-03 o 00:32
Stary 2009-11-04, 10:54   #138
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Hej
Nie chcę Ci wątku zaśmiecać swoimi przemyśleniami,ale muszę - po prostu muszę Ci donieść,że olejek który dla mnie zrobiłaś rewelacyjnie mi służy.Nakładam dwie-trzy godziny po diacnealu i żadnych podrażnień tym razem!!! A te,co były,już zniknęły.Złuszczam się delikatnie. No jednym słowem REWELACJA. I wchłania się bardzo dobrze. Bardzo jesteś zdolna,kobieto Dzięki serdeczne
I żebyś się nie zdziwiła,jak Cię będę molestować w przyszłości

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:10   #139
toya2006
Zadomowienie

Przekupka: 70 pkt / 99% pozyt.
GG do toya2006

coś u mnie? proszę odp w moim wątku:-*

chopard wish
balsam body shop
demakijaz sceniczny 2 szt
toya2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:17   #140
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Hej
Nie chcę Ci wątku zaśmiecać swoimi przemyśleniami,ale muszę - po prostu muszę Ci donieść,że olejek który dla mnie zrobiłaś rewelacyjnie mi służy.Nakładam dwie-trzy godziny po diacnealu i żadnych podrażnień tym razem!!! A te,co były,już zniknęły.Złuszczam się delikatnie. No jednym słowem REWELACJA. I wchłania się bardzo dobrze. Bardzo jesteś zdolna,kobieto Dzięki serdeczne
I żebyś się nie zdziwiła,jak Cię będę molestować w przyszłości
dzięki, głupio mi trochę, ale jestem zaszczycona
Stary 2009-11-04, 14:01   #141
KGr
Rozeznanie

ok, moze byc bez korektora fajnie, ze chociaz pozostałe rzeczy pasują

co do poczty polskiej: pierwsze rzeczy zapakowalam w karton i wlozylam go w koperte bąbelkową, brzegi zszyłam zszywaczem, wiec wszystko bylo bardzo porzadnie zapakowane, a na poczcie nie chcieli mi tego przyjac, powiedzieli ze takiego to oni nie wysla ani paczka ani listem (mimo ze calosc byla w kopercie), i kazali mi kupic druga koperte babelkową za 7 zł i na poczcie calosc przepakowywalam do tej ich koperty, nie pozwolili na poczcie nawet bokow zakleic taśmą, wiec juz wtedy sie zastanawialam czy to dojdzie w calosci, juz nie mowiac o tym ze za wysyłke listu zaplaciłam jak za paczke priorytetowa, bo niby mial wieksze gabaryty. Taniej by juz bylo kurierem i przede wszystkim szybciej... szkoda gadac

mam nadzieje, ze paczka od Ciebie nie bedzie przezywać tego co moja
pozdrawiam cieplo

Edytowane przez KGr
Czas edycji: 2009-11-04 o 14:11
Stary 2009-11-05, 11:10   #142
KGr
Rozeznanie

moglabys sobie zostawic jeszcze te pozostałe 2 wklady za korektor, ale nie musze go miec koniecznie - bo to nie byl moj priorytet chusta zara kosztowala mnie 69,90 kolczyki ok 30 (nie pamietam dokladnie) wiec nie bardzo mi sie oplaca.

sama zdecyduj czy chcesz 2 mac'i za korektor, mi to wszystko jedno, albo odeslij mi tak jak proponowalas: kompakt + dior+ bluzka + 2 mac

pozdrawiam
Stary 2009-11-05, 14:37   #143
rypka85
Zakorzenienie

Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.

Witaj Kochana Chcialas u mnie poprzednio ten dezodorant Salvador Dali czy oddalabys za niego balsam sliwowy the body shop i miniaturke Cocona????
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 14:50   #144
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

witaj

znajdziesz cos u mnie w obu watkach w zamian za ktores z:

COLLISTAR, PERFECT WEAR FOUDATION SPF 10, nr 1, wspaniały podkład, nieużywany, kupiłam jako zapas, ale po drodze przerzuciłam się na minerały, zrobiłam z niego odlewkę 10ml dla siebie, gdybym z nim zatęskniła, więc powinno zostać 20ml, kosztował 125zł, Douglas, KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18...nie-trwaly.htm

MAC, SELECT COVER-UP, KOREKTOR, NC20, bardzo dobry, zużycie 2ml z 10ml, kosztował 61zł, salon Mac

STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer

?

odpisz prosze u mnie, pozdrawiam

lilmary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 15:13   #145
rypka85
Zakorzenienie

Niestety kochana nie mam atomizerkow chyba ze ty masz.Jesli nie to moge zamowic fioleczki na allegro i w takich bym wyslala Ci odlewki.
Lolitki moge Ci zrobic 4ml
Sephory Karmel 4ml
Sephory Mango 10ml- 15ml
Sephory Pomarancz 15ml- 20ml
Halle 5ml
Cerruti Image moge robic 10ml
S.Dali jest ladny juz kiedys mialam to deo.To na wymianke jest nowe i zafoliowane.Niestety zapachu juz nie powachasz bo go nie produkuja ale wczesniej bylas chetna na wymianke.

W atomizerku mam Lalique eau de Lalique 15ml

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Kochana moge Ci zrobic odlewki w takich duzych fiolkach tylko zamowie je na allegro oki????
Stary 2009-11-05, 15:49   #146
Magda22071990
Rozeznanie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

hej znajdzisz cos u mnie za któres z komsmetyków?
podklady np?>
Stary 2009-11-05, 21:39   #147
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez Magda22071990 Pokaż wiadomość
hej znajdzisz cos u mnie za któres z komsmetyków?
podklady np?>
podobają mi sie te rzeczy jeśli będą pasować na XS i są dłuższe takie do "pół-bioder" mniej więcej:
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1255 973698

https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1255 967275

https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1255 974040

https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1255 974340

https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1255 974383

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Niestety kochana nie mam atomizerkow chyba ze ty masz.Jesli nie to moge zamowic fioleczki na allegro i w takich bym wyslala Ci odlewki.
Lolitki moge Ci zrobic 4ml
Sephory Karmel 4ml
Sephory Mango 10ml- 15ml
Sephory Pomarancz 15ml- 20ml
Halle 5ml
Cerruti Image moge robic 10ml
S.Dali jest ladny juz kiedys mialam to deo.To na wymianke jest nowe i zafoliowane.Niestety zapachu juz nie powachasz bo go nie produkuja ale wczesniej bylas chetna na wymianke.

W atomizerku mam Lalique eau de Lalique 15ml

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Kochana moge Ci zrobic odlewki w takich duzych fiolkach tylko zamowie je na allegro oki????
jestem zainteresowana odlewkami, najlepiej w atomizerkach
Stary 2009-11-06, 12:34   #148
rypka85
Zakorzenienie

Kochana jesli chcesz te odlewki to musze cos dobrac bo miniaturka i baslam to za malo.
Samo Lalique bylo kupowane 3zl za 1ml czyli 45zl za 15ml bo to EDP

Pomysle co mi sie jeszcze podoba i za niedlugo sie odezwe
Stary 2009-11-06, 12:45   #149
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Kochana jesli chcesz te odlewki to musze cos dobrac bo miniaturka i baslam to za malo.
Samo Lalique bylo kupowane 3zl za 1ml czyli 45zl za 15ml bo to EDP

Pomysle co mi sie jeszcze podoba i za niedlugo sie odezwe
Ok oczywiście czekam na decyzję
Stary 2009-11-06, 13:49   #150
rypka85
Zakorzenienie

Kochana a wiec u Ciebie podoba mi sie:

Balsam The Body Shop Sliwka z pompka
Miniatuka Neonatury Cocoon
5szt buteleczek Demakijaz sceniczny Soraya
Probki:
FARMONA, LUKSUSOWE MLEKO DO KĄPIELI, MIÓD I WANILIA, 5szt
BIELENDA, ECO CARE, MIÓD DO CIAŁA, BIOORGANICZNY BALSAM, 5szt

FARMONA, MUS DO CIAŁA TUTTI FRUTTI, FIGI & DAKTYLE Z FEROMONAMI MIŁOŚCI, 5ml, 15sz

Loreal tusz Collagen pozostalo 60%

Za to moge Ci oddac:
5ml Halle Berry
10ml Sephora Wanilia Mango
10ml Sephora Wanilia Pomarancz
10 ml Cerrutti Image
Mysle tez ze oddam Salvadora Dali deo
plus cos jeszcze.

Zastanowie sie do wieczora i dam Ci znac oki???

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości