|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
przecież był 1 listopada, byłam na grobie babci
![]() i u dziadka na obiedzie. Cytat:
![]() nie tylko Ty ![]() Cytat:
do orto chora ![]() ![]() no cóż. ja na temat nauczycieli już sie nie wypowiadam, bo to jest wszystko poniżej oczekiwań. już niewiele i koniec z tym - tak sobie powtarzam. bo mam dosc bulwersowania się tym wszystkim - ciągle tym samym. głupotą pseudo nauczycieli. ich cudownym powolaniem. dziś na matmie pani znowu nie umiala zrobic zadania. ona z biegu powinna takie rzeczy umieć, ludzie kochani. ona w podstawowce niech uczy! ech. wiesz, my na anglu robimy tylko rzeczy na R, gdzie z grupy 17 osób, zdaje ją może z 5. ----- hej pączuszki ![]() zjadłam obiad i dalej jestem głodna. nie mam na jutrzejszą maturę zadnego przyrządu :| tylko dlugopis i linijke ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() mam taką ciotę też w klasie. tzn. nie taką, ale ciotę ![]() chłopak z ukrainy, mysli ze zjadl wszystkie rozumy... ciagle sie wymadrza, pyta czy tego albo tamtego nie rozumiesz, gdy spytasz naucyciela na lekcji, bo on Ci moze wyjasnic! ![]() mielismy kiedys zajecia o seksie i zabezpieczaniu itd. i padlo pytanie co to seksualnosc i z czym nam sie kojarzy. na nastepny dzien owy chlopak spytal mojej kolezanki czy sie z nim nie przespi, bo pasuje idealnie do jego wyobrazenia o seksualnosci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas na 21 osób 5 i nawet nie dotknęliśmy palcem R ![]() Ale nic więcej nie trzeba. Kalkulatorów Wam nie dadzą? ![]() Skorzystała? ![]() ![]() ------- Starłam wielką miskę ziemniaków na placki... blenderem ![]() ![]() Lecę do tej biblioteki, orto, tzn z mamą autkiem oczywiście ![]() ![]() I z tej mojej czwartkowej matury: Wyniki egzaminu będą dostępne w poniedziałek (02.11.2009) Dziękujemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takim nietolerancyjnym wobec innych orientacji to mi się Wojewódzki wydawał zawsze ![]() A my musimy. Jeansy, białą bluzkę i botki założę, niech im będzie. Pogrubione ![]() A za to drugie to bym przy.je.bała w głowę aż zadudni ![]() Cytat:
Ale siostra ma pełno badziewia w piórniku to mi coś da. ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- My musimy mieć swoje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Konto usunięte
|
cześć dziopy, jak tam przygotowania do jutra?
Uczycie się coś? ;> Ja dzisiaj miałam lekcje skrócone (25 minut) i wyszłam o 12. Mieliśmy jakąś mszę (chyba z okazji zaduszek) ale ja na nią nie poszłam. ![]() Cytat:
A do Wojewódzkiego mam słabość ![]() Lubię go bardziej od Majewskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy to mają w głowie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | ||
Zakorzenienie
|
nie xD
tzn. w miarę kulturalnie mamy się ubrać, żeby nie wyskoczyć w tiszercie:P ja idę w dżinsach, koszuli w kolorze bliżej nieokreślonym (coś jak gołębi, szarawy, błękitny..), pod to biała koszulka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na szczęście u mnie takich oryginałów nie ma ![]() my też... dzisiaj piękną rozpiskę powiesili nt matury, co musimy mieć ze sobą, o której przyjść, etc :P jako porządna uczennica, wielce przejęta jutrzejszą maturą robię sobie porządek z płytami :P 5 płyt z tymi samymi zdjęciami ![]()
![]() |
#1357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to rozumiem, choć nie wiem co to łańcuszek ![]() ![]() ![]() nie dadzą :| jakby szkola nie mogla taki za kilka złotych kazdemu kupic z pieniedzy komitetu, zeby byly na wsystkie lata... gr, przynajmniej bede miec na chemie tez w koncu na lekcje ![]() a cyrkiel i ekierka? no cyrkiel to kupie i tak i tak, bo nie mam i albo zabieram ciagle kol albo rysunki robie wiecie jakie ![]() kolo = elipsa ![]() nie ![]() mowila ze czuje sie przy nim glupio, i sie nie dziwie jej ![]() mnie kolezanka nauczyła kroic szczypiorek nożyczkami ![]() a jej mama myje ogórki na kiszone w pralce ![]() ![]() ja galowo nie muszę. a to rozumiem że dziś nie mamy 2 ![]() wiesz, dzien sie nie skonczyl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak Ci dobrze ![]() tez go wolę ![]() ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-02 o 13:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też mi się to nie podoba. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie lubię takich głupich komentarzy, ani śmieszne, ani mądre. W mojej klasie tez jest chłopak o przezwisku Świeżak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||||
Zakorzenienie
|
wiem, dlatego zaznaczyłam, że p l a n u j ę
![]() tja.. ja ubieram spodnie na kant (jakieś takie granatowe) i bluzkę taką bardziej strojną ![]() bo pewnie pi.ździć będzie na auli -.- Cytat:
![]() kwiczę ! ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nawet linijki chyba nie mam ![]() a w końcu jak z tym cyrklem ? u nas babsztyl od wfu powiedział, że nie wpuści na aulę z cyrklem i ołówkiem. no kurcze, jak w brudnopisie będę chciała mazać to chyba mogę ołówkiem ![]() ![]() nam pozwolili mieć tylko czarny długopis, linijkę i prosty kalkulator. co zaje.bał tekstem.. to ten co go wszyscy pamiętają, co nie? muszę go na nk przykampić ![]() Cytat:
ciekawie zawsze opowiada. Wojciechowskiej KNKŚ też lubię. a Wojewódzki, coż. wydaje mi się, że męczy się już z tym swoim żartem czasami ![]() ale lubię jego program, Majewskiego mniej. Cytat:
![]() u nas w szkole nawet atlasów nie ma w sali od gegry czy od historii.. a co mówić o kalkulatorach za free na maturze ![]() ogórki w pralce ![]() czuję się ja wy.ru.cha.ny zając. zmęczona jestem. edit: doszła do mnie dzisiaj próbka douwe egberts ![]() dwie saszetki po 2g ![]() arabiki black i gold - rozpuszczalne. ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-02 o 14:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostaliśmy od faci zestaw maturalny do rozwiązania w domu. Ale tak mi się nieee chceeee. Na chemię jeszcze idę. Ja ma kumpla o takim przezwisku ![]() Cytat:
![]() Nam powiedzieli, ze ołówek mozna mieć ale wszystko czarnym długopisem musi być. Już widzę moje rysunki, tysiąc razy przeprawiane długopisem ale ok, jak ma tak być to niesz będzie ![]() Eee, u nas są ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Karolina, nie wiem. Zaraz sprawdzę kiedy się logowałam
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- 18 października się logowałam ![]() no to dwa tygodnie temu ![]()
#1363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie tez jest taki ... ekkkm chlopakk, o ktorym to mozna ksiazke napisac ![]() Nie mam kalkulatora prostego, nie mam czarnych dlugopisow, nie chce mi sie powtarzac, wrocilam wlasnie z fakultetow z matmy, wczoraj niepotrzebnie zrobilam 2 strony zadan i jest super ![]()
![]() |
#1364 | ||||
Konto usunięte
|
mi też
![]() Cytat:
![]() ostatnio kumpel mówi do mnie : D.zdał maturę z matemtyki na 30 % Turbodymoman zawstydzi.ł D. zdał maturę na 45 % ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas pierwsza 15 pisze na sali gimnastycznej a reszta w klasie ![]() czesc dziewczyny ;* zmęczona jestem i chyba położę się na chwilkę spac ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Raczkowanie
|
Nie na szczęście
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do ołówka.. to u nas nie można, a kalkulatorów oczywiście nam nikt nie da tylko sami mamy mieć ![]() Cześć Wam ;** Znów beznadziejnie się czuję, oby jutro było lepiej. Mam plany, cudowne plany porozwiązywać zadania, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ekierka, linijka, cyrkiel, katomierz, czarny długopic no i kalkulator prosty. A wiecie jak to jest z peselem? Jak ktoś nie ma dowodu ani paszportu ? ![]()
![]() |
#1367 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wieczorkiem zrobię sobie arkusz i koniec. ![]() Cytat:
Hm, nam powiedzieli, żeby kupić te cyrkle metalowe, gdzie można ołówek włożyć, z tym że zamiast ołówka mamy długopis wepchnąć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _ _ _ _ _ _ Babole, jutro matma ! Aaaaaaaa... Jeśli nie będzie za dużo geometrii, to jakoś to będzie ![]() Herbatkę sobie idę robić. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cholera, ja miałam na zdjęcie jechać.. bo mi się zęby krzywią.. i się wybrać nie mogę, bo tylko we wtorki i czwartki robią prześwietlenia ![]() u mnie baba powiedziała, że tylko możemy mieć długopis, linijkę i kalkulator prosty. no i dupa. mówiła, że gdzieś tak jest w jakimś tam rozporządzeniu maturalnym. zaraz będę grzebać na CKE, może coś znajdę.. bo nie chce mi się wierzyć, że można mieć TYLKO długopis i linijkę ![]() co do tego numeru PESEL. to chyba trzeba znać czy tam sobie na kartce spisać ![]()
![]() |
#1369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
książeczki zdrowia nie mają zdjęcia przecież ![]() ![]() weź legitymację, ewentualnie PESEL zapisz sobie na kartce, czy zapamiętaj.
![]() |
#1372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez nie mam ![]() Musisz miec pesel, zapisany lub w glowie. Najwazniejsze PESEL!!! ![]() A tak to wez legitymacje jeszcze
![]() |
#1373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15046118]mi też ![]() ostatnio kumpel mówi do mnie : D.zdał maturę z matemtyki na 30 % Turbodymoman zawstydzi.ł D. zdał maturę na 45 % ![]() [/QUOTE] haha ![]() Pani nam mówi, że mamy wziąć długopisy czarne, na co kolega "Może być brokatowy? ![]() ejj nie na temat, ale przypomniało mi się z tym turbodymoman'em. Siostra do mnie jak nie zdałam prawka "Turbodymoman zawstydził Ewę, zdał za pierwszym razem" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry;* nie wiem ja jakoś się tą maturą z matmy nie przejmuję. Będzie co będzie. ![]() ![]() głowa mnie boli. Nie wiem od czego. ![]() W ogóle zastanawiam się nad zrezygnowaniem ze studniówki. Lecę bo mam ambitny plan uczenia się codziennie z przedm. maturalnych ![]() btw. młodsza siostra doprowadza mnie do szału ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bo w tamtym roku, gdy pisaliśmy próbną maturę, wypisaly mi sie 2 (!) długopisy. Musiałam dyskretnie od nauczycielki pożyczyć ![]() Ja kupiłam sobie we wrześniu kalkulator w Tesco, podobno ma być bez pierwiastka, ale co ja mam zrobić z tym przyciskiem, jak już bardziej prostego kalkulatora nie mogłam znaleźć? A linijkę mam w Witch (jakaś bajka) od młodszej siostrzyczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam to samo ze swoją. Ona niby starsza, a głupszaaa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też nic nie robię, z partyzanta idę. już znalazłam co można mieć na egzaminie. "Możesz korzystać z zestawu wzorów matematycznych, cyrkla, linijki oraz kalkulatora." <= info z arkusza maturalnego! to sklepać siostrę ![]() ![]()
![]() |
#1377 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie tylko ty się obijasz ![]() Cytat:
![]() i nic się nie uczyłam, zobaczymy jak pójdzie ![]() chyba ![]() znaczy nic nie mówili więc w sumie to nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------------ dzień dobry ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
pokażę wam rozmowę z moją G.
Ja 16:10:08 znalazlam ! Ja 16:10:15 "Możesz korzystać z zestawu wzorów matematycznych, cyrkla,linijki oraz kalkulatora." Ja 16:10:21 pierwsza strona arkusza maturalnego Ja 16:10:29 niech mi Po**czniak teraz fasoli nie wciska G 16:20:24 kutwa! nie mam kalkulatora zwykłego:P Ja 16:20:40 widzisz, jak dobrze,ze Ci przypomnialam Ja 16:20:46 do Agaty napisz to od siostry Ci pozyczy Ja 16:21:46 bo bys jutro musiala 3h wytezac swoją mądrą głowę;d Ja 16:21:53 a jak ktos ma dobrą glowe to i ustno policzy ( jak to pani Lesya mówiła ![]() G 16:22:18 ja ustno nie umim ;D Ja 16:22:42 Goska, weź liczydło ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-02 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Raczkowanie
|
No, no zobaczymy jak nam jutro pójdzie ta próbna
![]() Podejrzewam jak zwykle dużą ilość zadań z funkcji i tych śmiesznych przedziałów... ![]() ehh jutro sie okaże ![]() Pozdro dziewczynyyy, powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Również powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.