Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 14:12   #571
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Patka ja od razu zobaczyłam różnice, buziaki dla twojego brzuszka
No to jak widać różnice to od razu czuję się uspokojona

Ja Wam powiem jaki jest hit z moimi sąsiadami - mieszkamy tu już ponad 2,5 roku, my zaczeliśmy remont robić bardzo szybko bo jakoś w miesiąc po oddaniu kluczy i szybko zamieszkaliśmy. Jak kiedyś ich spotkaliśmy na klatce to mówili że teraz zbierają kasę i po ok roku od oddania kluczy zaczną remontować. Do tej pory nic nie zrobili - nadal mają beton na podłogach i biały tynk na ścianach Założę się, że jak my już wrócimy z dzieckiem to oni wtedy wezmą się za remont...

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:26   #572
Kancia
Zakorzenienie

Patka no pewnie tak będzie

my po wprowdzeniu się rok temu cierpieliśmy kilka miesięcy zanim towarzystwo się poremontowało dodam, ze nam remont z malowaniem ścian składaniem mebli, montowaniem, wierceniem i dekorowaniem wszystkiego zajął 7 dni !! jedyne czego nie robiliśmy to panele. Wszystko robilismy w 3 osoby, ja małż i brat małża.
a teraz powtórka z rozywki
Stary 2009-11-02, 14:34   #573
azzis
Zakorzenienie

Patka lepiej nawet tak nie myśl.....

A ja po pracy idę pogrzebać na ciuchach może coś znajdę ładnego dla dzidzi
I przy okazji zarejestrować się do internisty, bo mnie gin ściga, że nie mam jeszcze konsultacji internistycznej (i stomatologicznej) w karcie ciąży

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:37   #574
addicted to wizaz
Zadomowienie

Madziulka fajny ten brzuszek
bardotka - nie ma co przeliczać, bo to są niezbędne wydatki a nie jakieś fanaberie
pliwa dla zdrowego syneczka a i ty jesteś spokojniejsza
Sensuel -
wizyty i owszem sa co miesiąc, ale oglądanie dzidzi na usg już nie
xmila - zdjęcia są w całkiem dobrej jakości, bardzo ładnie wyglądaliście, a i biżuteria wspaniale się prezentowała. No i jednak zdjadłaś kawałek tortu Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
olivia
pysiamn - dzięki za buziaczki, ucałuj Puchatka ode mnie
Patka
pomiędzy 22 a 28 tygodniem zdecydowanie widać różnicę
I oby się nie sprawdziło z remontem u sąsiadów. U nas w klatce na szczęście już się wszyscy urządzili (co najwyżej jakieś drobne prace), za to w klatce obok jest jeszcze kilka nieurządzonych mieszkań - ale na szczęście my tego nie będziemy słyszeli
Kancia na poprawę humoru
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:38   #575
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
..

A to moje porównanie brzuszka Teraz mi się zdaje, że jakoś od 6 tygodni nic nie rośnie...
Pewnie że widać jak rośnie

azzis dobrze że mi przypomniałaś o stomatologu, jakiś miesiąc temu odwołałam ostatnią wizytę, została mi jeszcze siódemka do zrobienia za jednym zamachem i miałam się umówić na później no i tak do dziś nie poszłam muszę się zmobilizować i pójść potem będę miała święty spokój
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:46   #576
Kampoolka
BAN stały

Witajcie

dziekuje za gratulacje...

nie pojawialam sie bo duzo roboty mialam i to swieto Zmarlych jeszce mnie troszke dobilo....

ogolnie czujemy sie dobrze...zarowno ja jak i mala...

pozdrawiam

bede sie starac zagldac do was czesciej...
Kampoolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:46   #577
majkela12
Zadomowienie

Przeczytałam, o to dowód:
gooha3 na chandrę pomaga mi też wyjście z domu i duuuużo czekolady no i wizaz
patinka ładny brzuszek, rośnie
Ingrid80 ale okazja, śliczne rzeczy
oliviaoO współczuję z powodu śmierci babci
madziukUKale Twój mąż ma pomysły
pliwa dobrze,że pojechałaś. Przynajmniej się uspokoiłaś

malinka118 ja jestem bardzo zadowolona http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4222926
Madziulka83 tez bym się wkurzyła, dla niektórych praca na magazynie jest chyba zbyt skomplikowana. Ale się te choróbsko ciebie trzyma, współczuję. Fajniutkie zdjątko (fajny nosek brzuszka)
Pola25 ja na razie nie liczę ruchów. Mały cały czas się rusza o swoich ulubionych porach, może jutro na wizycie lekarz mi powie ze mam liczyć, kciuki za glukozę
zebra666 rzeczywiście często masz zgagę. Piotruś będzie miał długie włosy- warkoczyki będziesz mogła mu pleść. Gratki za 1 miejsce
lila12ciesze się że lepiej się czujesz
pysiamn brawo za patent, kciuki za wizytę. Buzi dla Puchatka
rybcia2309 3maj się

ula 87 ulcia rozumiem cię świetnie mnie od 2 tyg budzi o 7 wiercenie
PatkaM84 to super kuzyn, rośnie brzuszek gratki za 2 miejsce

agagmm23 super że zakupy się udały, fajny wózio (też miałam go na oku)
mamaidy gratki z okazji 8 miesiąca dzidzia wszytsko Ci wynagrodzi
aldii
bardotka a , youyou super swięta się szykują
Sensuel dobrze, że z dzidzią wszytko ok

xmila super że impreza się udała,ładna z Was para
Stary 2009-11-02, 14:46   #578
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

I przy okazji zarejestrować się do internisty, bo mnie gin ściga, że nie mam jeszcze konsultacji internistycznej (i stomatologicznej) w karcie ciąży
a po co konsultacja internistyczna bo nie wiem

na stomatologiczną raczej nie dotrę bo nie mam ochoty na kanałowe bez znieczulenia, także czekam do porodu a pozniej wszystko ponaprawiam co tam będzie do naprawy.
Stary 2009-11-02, 14:48   #579
mamaidy
Raczkowanie

Dziewczyny, choć miałam zacząć od czegoś innego to zacznę od tego, że mam mega doła. Dziś znowu twardnieje mi brzuch bardzo często, pomimo zwiększenia dawki fenoterolu. Dzwoniłam do lekarki, ale powiedziała, że dziś nie da rady mnie przyjąć, bo mam mnóstwo pacjentek, a musi zwolnić o 15 gabinet. Zaproponowała izbę przyjęć gdyby się nasilało albo przyjście do niej do szpitala jutro rano. Jak pomyślę o rzeszowskich szpitalach to mi skóra cierpnie. Więc jeślibym się znowu nie odzywała to znaczy, że jestem w Tarnowi i pewnie będę do końca.
A poza tym to:

Xmila serdeczne gratulacje!!!! Piękna z Was para!

Bardotka
super, że możecie się przeprowadzić do swojego mieszkania. Powodzenia w przeprowadzce.

Pliwa no to dobrze, że możesz być nadal w domciu i mam nadzieję, że się choć trochę uspokoiłaś.

Madziulka , ale fajny brzusio

Patka mnie się wydaje, że widać różnicę. Fajne są te porównania.

Dziewczyny życzę udanych zajęć w szkołach rodzenia, bo widzę, że większość zaczyna lub już jest w trakcie.

Jak ja bym miała zrobić porównanie to by wyszło, że brzuch mam mniejszy niż 2 miesiące temu przez tę utratę wagi. Może uda mi się to zrobić.
Apropos próżności, to nie wiem czy Wam pisałam, że zaraz przed pójściem do szpitala dostałam na urodziny taką śliczną śliwkową sukienkę ciążową. No i oczywiście ani razu nie zdążyłam jej założyć. Teraz się śmieje, że po domu ją sobie będę do łóżka zakłdać albo na wizytę u lekarza, no ewentualnie na porodówkę, bo to moje jedyne wyjścia w ciąży jakie się zapowiadają. Choć wpadłam na pomysł, żę chociaż Wam się pochwalę i się w nią wystroję i wyślę zdjęcie. Będę miała na pamiątkę.

Po przeczytaniu tego posta mam wrażenie, że moje wahania nastrojów sięgają zenitu i wpadam w szleństwo
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:49   #580
brzoskwinia82
Zadomowienie

Patka - widać widać i to wyraźnie
U mnie ładne pogoda, byłam na spacerku, teraz zarobiłam ciasto na pizzę i rośnie i dzisiaj pizza na obiadek
Nie wiem jak z tą moją szkołą rodzenia w końcu będzie bo w tym szpitalu to ściemniają, jak dzwoniłam we wrześniu to byłam ok. 20 tygodnia, babka powiedziała że w sumie za wcześnie i żebym na następną sesję się zapisała. Teraz dzwoniłam i powiedziała że niedługo zacznie się właśnie nowa sesja, ale dokładnie nie wie którego i mam dzwonić po 9.11.. Więc zacznie się najprędzej w połowie listopada a ja mam rodzić w połowie stycznia i pewnie nie będę do końca chodzić bo sesja trwa ok. 2 miesiące...

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:49   #581
majkela12
Zadomowienie

Ale się zmęczyłam tym nadrabianiem
Nie zajrzałam w weekend, bo zrobiliśmy sobie z tz wolne od komputerów, telefonów itp. Filmy, jedzonko, tegez majonez... No i jeszcze te groby wczorajsze (z rańca zaliczyłam 2 i popołudniu jeszcze 1) i powiem wam że z miłą chęcią się wyrwałam z domu- śliczna pogoda była. Nie zmarzłam, bo miałam swoje new kozaczki
Bosze jak mnie wku... neostrada. Cały czas się wiesza Aż za prasowanie się wzięłam, bo co miałam robić

Obiecuję, że nigdy Was na weekend nie zostawię potem tyle nadrabiania
Stary 2009-11-02, 14:54   #582
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Ja i brzuszek dziękujemy

Pysia dziękuję za całuska i przekaż od cioci Madzi

Xmila pięknie wyglądaliście, wszyyyyystkiego co najlepsze

Patka oj rośnie brzusio, rośnie
Stary 2009-11-02, 14:58   #583
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
a po co konsultacja internistyczna bo nie wiem

na stomatologiczną raczej nie dotrę bo nie mam ochoty na kanałowe bez znieczulenia, także czekam do porodu a pozniej wszystko ponaprawiam co tam będzie do naprawy.
A nie wiem. Kazał mi w czasie ciąży zrobić konsultację z internistą i stomatologiem (z wpisem do karty ciąży).

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:00   #584
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka no pewnie tak będzie
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Znając nasze szczęście to na bank tak będzie Bo jak nie oni - w sumie tyle czasu nic nie robią, to jakby zdecydowali się sprzedać to mieszkanie to byłoby też źle bo ktoś nowy będzie łupał i stukał...
Grzebania w ciuszkach zazdroszczę MOże ja w przyszłym tygodniu wyruszę na jakieś łowy?

Cytat:
A czemu miałabyś mieć kanałówkę bez znieczulenia? Ja mam teraz akurat kanałówkę w toku i normalnie dostałam znieczulenie, są specjalne znieczulenia dla ciężarnych i można je podawać bez problemu.

Dzięki dziewczyny, że widzicie różnicę bo mi chyba coś na wzrok siada

A niedawno zjadłam 2 krokiety z kapustką i grzybami i to chyba nie był dobry pomysł bo teraz ciężko mi żołądku i jakoś mnie muli... A były taaaaaaaakie pyszne

A jeszcze mam do Was pytanie:

Znacie może jakiś skuteczny sposób pozbycia się pleśni ze ściany?? Robi się taki biały osad no i ten zapach a właściwie smrodek czuć... Wiem, że w ciąży tego nie powinnam w domu mieć, więc najwyższy czas się tego pozbyć - ale nie przyznam się ile to już jest oczywiście co jakiś czas myję tą ścianę, potem przecieram do sucha i po jakimś czasie nadal nic. Wzywaliśmy już ludzi ze spółdzielni czy to aby nie sprawa z komina - bo to na ścianie która jest kominem i tu okazało się wszystko ok. Dodam, że nie jest to ściana taka normalna, tylko ściana na której jest zrobiona szafa... Ubrań wilgotnych nie chowam do szafy, już nie wiem co mam z tym zrobić...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-02, 15:08   #585
Kancia
Zakorzenienie

Patka a to myslałam, ze w ciazy lepiej nie mieć tego znieczulenia. Mimo to przejde się pozniej bo teraz nie za bardzo mi się uśmiecha cierpieć. Nienawidzę dentysty juz bym wolała łazić co 3 dni do gienka niz do dentysty. Mnie zawsze boli mimo znieczulenia i do tego jeszcze to uczucie grzebania

co do pleśni to nie pomogę, w poprzednim mieszkaniu nic nie pomagało, ścieranie, mycie, psikanie preparatami ani malowanie specjalnymi farbami jak już masz zainfekowany tynk to lipa trzeba go zbić połozyć nowy, pozniej zabezpieczyć jakimiś preparatami antygrzybowymi i może podziała. Jesli to jest przy kominie to podejrzewam, ze jest mega zawilgocony stąd te problemy.

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2009-11-02 o 15:10
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:09   #586
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny mam wyniki (po wypiciu 75g):
po 1h-9,3
po 2h-8,6

niby górna granica, a laborantka nie powiedziala TŻ jakie powinny być dokladnie wyniki.moze WY znacie granice?
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:13   #587
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka a to myslałam, ze w ciazy lepiej nie mieć tego znieczulenia. Mimo to przejde się pozniej bo teraz nie za bardzo mi się uśmiecha cierpieć. Nienawidzę dentysty juz bym wolała łazić co 3 dni do gienka niz do dentysty. Mnie zawsze boli mimo znieczulenia i do tego jeszcze to uczucie grzebania

co do pleśni to nie pomogę, w poprzednim mieszkaniu nic nie pomagało, ścieranie, mycie, psikanie preparatami ani malowanie specjalnymi farbami jak już masz zainfekowany tynk to lipa trzeba go zbić połozyć nowy, pozniej zabezpieczyć jakimiś preparatami antygrzybowymi i może podziała. Jesli to jest przy kominie to podejrzewam, ze jest mega zawilgocony stąd te problemy.
Można, można - ale jeżeli masz kanał zainfekowany przez próchnice to lepiej tego nie zostawiać... Bo próchnica jest ponoć niebezpieczna w ciąży...
No ja co jakiś czas myję tą pleśń i wycieram i na kilka dni jest spokój... a potem znowu robi się biały osad i ten zapach... A ludzie ze spółdzielni mówią że to nie jest nic przez nich, że to my sobie coś musimy z tym zrobić...

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam wyniki (po wypiciu 75g):
po 1h-9,3
po 2h-8,6

niby górna granica, a laborantka nie powiedziala TŻ jakie powinny być dokladnie wyniki.moze WY znacie granice?
Chyba granica to 8,5 o ile dobrze kojarzę, że ktoś pisał, ale w tych jednostkach co Ty masz to nie wiem.

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-02, 15:17   #588
Kancia
Zakorzenienie

Patka no to jak na moje oko to niestety trzebaby zbić ten tynk skoro mówisz, ze co kilka dni wyłazi to znaczy, ze zarodniki siedzą głeboko w tynku. Duza to powierzchnia jest?
Stary 2009-11-02, 15:17   #589
pola25
Zakorzenienie

Patka po wypiciu 75g?
Stary 2009-11-02, 15:21   #590
youyou
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez mamaidy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, choć miałam zacząć od czegoś innego to zacznę od tego, że mam mega doła. Dziś znowu twardnieje mi brzuch bardzo często, pomimo zwiększenia dawki fenoterolu. Dzwoniłam do lekarki, ale powiedziała, że dziś nie da rady mnie przyjąć, bo mam mnóstwo pacjentek, a musi zwolnić o 15 gabinet. Zaproponowała izbę przyjęć gdyby się nasilało albo przyjście do niej do szpitala jutro rano. Jak pomyślę o rzeszowskich szpitalach to mi skóra cierpnie. Więc jeślibym się znowu nie odzywała to znaczy, że jestem w Tarnowi i pewnie będę do końca.
Oj niedobrze wiem że łatwo pisać ale postaraj się nie stresować bo to jeszcze może wzmagać twardnienie brzucha. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i nie będzie konieczności pozostania w szpitalu. Trzymam kciuki!

A co do kiecki to czekamy na foteczki

Kancia spokojnie możesz mieć znieczulenie w ciąży , ja w pierwszym trymestrze robiłam kanałowe i założyłam koronkę na dziurę. Za każdym razem miałam znieczulenie (ok 5-6wizyt), moja dentystka mówi że znieczulenie jest całkowicie bezpieczne, działa krótko, dawka jest niewielka a dodatkowo dla kobiet w ciąży są specjalne takie bez czynników obkurczających (adrenaliny czy cuś).
Stary 2009-11-02, 15:21   #591
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka no to jak na moje oko to niestety trzebaby zbić ten tynk skoro mówisz, ze co kilka dni wyłazi to znaczy, ze zarodniki siedzą głeboko w tynku. Duza to powierzchnia jest?
o kurcze... no to nieciekawie bo to jest ściana na której jest zainstalowana szafa... Może najpierw spróbujemy z jakimiś płynami, a jak to nie pomoże to zerwiemy tapetę i trochę tynku się pozbędziemy...

Cytat:
Patka po wypiciu 75g?
Musisz poszukać w wątku bo niedawno o tym dziewczyny pisały. Ja miałam w innych jednostkach to podane.

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-02, 15:25   #592
Kancia
Zakorzenienie

youyou ale to nie chodzi tylko fakt znieczulenia tylko o fakt tego, ze mnie i tak przy znieczuleniu boli takze ja chyba musiałabym miec konską dawkę
zobaczę jak mi czas, pozwoli to pójde.

Patka to może spróbujcie, skoro tam jest szafa to zerwać tapetę i porzadnie zmyć i spsikać czyms na grzyby i pleśnie. Może coś pomoże.
My w poprzednim mieszkaniu (wynajmowanym) mieliśmy w każdym pokoju przy oknach czarne wyłażace plamy, w łazience cała sciana koło wanny która wychodziła na nieogrzewany korytarz była w plamach, masakra ciągle to myłam i psikałam ale nic nie pomagało. Pozniej juz mi nawet się ta pleśn w lodówce zalęgła ale się wyprowadziliśmy całe szczęscie.

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2009-11-02 o 15:28
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:29   #593
pola25
Zakorzenienie

znalazlam 7,8-11- nietolerancja glukozy

a jakbyscie mialy jakies wiarygodne zrodlo to piszcie!

dobrze jakby co , ze dieta a nie cukrzyca!

Dzieki Dziewczyny za wsparcie!

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
A ja tak jak obiecalam, zalaczam brzuszka halloweenka Tak na wesolo
Madziulka słodki brzunio!
Stary 2009-11-02, 15:31   #594
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka to może spróbujcie, skoro tam jest szafa to zerwać tapetę i porzadnie zmyć i spsikać czyms na grzyby i pleśnie. Może coś pomoże.
My w poprzednim mieszkaniu (wynajmowanym) mieliśmy w każdym pokoju przy oknach czarne wyłażace plamy, w łazience cała sciana koło wanny która wychodziła na nieogrzewany korytarz była w plamach, masakra ciągle to myłam i psikałam ale nic nie pomagało. Pozniej juz mi nawet się ta pleśn w lodówce zalęgła ale się wyprowadziliśmy całe szczęscie.
Chyba w efekcie końcowym to zrobimy jak nic nie będzie pomagać...
Ale ta Wasza pleśń to normalnie aż mnie przeraża jak czytam... My to mamy tylko w jednym miejscu i to w sumie jest plama tak z 30cm x 40 cm...

Cytat:
znalazlam 7,8-11- nietolerancja glukozy

a jakbyscie mialy jakies wiarygodne zrodlo to piszcie!

dobrze jakby co , ze dieta a nie cukrzyca!

Dzieki Dziewczyny za wsparcie!
To może zadzwoń do swojego lekarza i powiedz jaki Ci wynik wyszedł, lekarz albo powie ci że masz przyjść wcześniej na wizytę albo Cię jakoś pokieruje czy coś.

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-02, 15:33   #595
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
youyou ale to nie chodzi tylko fakt znieczulenia tylko o fakt tego, ze mnie i tak przy znieczuleniu boli takze ja chyba musiałabym miec konską dawkę
aaa to chyba że tak ja miałam tak, że sama się nakręcałam i "wyobrażałam ból" sama myśl że siedze na fotelu dentystycznym jest stresująca.... zawsze panicznie bałam się dentysty, dopóki nie trafiłam na swoją obecną,jest super delikatna ale i tak zawsze biorę znieczulenie tylko wtedy już mnie nic nie boli bo 100% ufam dentystce
Stary 2009-11-02, 15:44   #596
Malga19
BAN stały

witajcie

U nas dobrze

wczoraj tylko to swieto mnie troszke dobilo gdyz pomyslam o moich corkach ze poszalbym z nimi na groby jak by żyły...ehehe

ale taki los.......
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:45   #597
pola25
Zakorzenienie

Patka jutro mam wizyte u gina wiec juz nie chce do niego dzwonic i mu truć (choć myślałam o tym)pewnie dieta mnie nie ominie.

Xmila wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!

Mam wyniki moczu- nieliczne bakterie, więc może moje częste sikanie to wynik uciskania dzidzi.
Stary 2009-11-02, 15:50   #598
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
No to dziwne, że przy znieczuleniu Cię boli... Albo za szybko lekarz zaczyna działać zanim znieczulenie zacznie boleć, albo daje Ci jakąś za małą dawkę.
Ja jak dostanę znieczulenie to praktycznie mogę zasnąć na fotelu Zwłaszcza, że u mojej dentystki dostaję na fotelu pozycję półleżącą, że gdyby nie to, że muszę trzymać gębę otwartą i pilnować połykania śliny to bym zasneła

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
witajcie

U nas dobrze

wczoraj tylko to swieto mnie troszke dobilo gdyz pomyslam o moich corkach ze poszalbym z nimi na groby jak by żyły...ehehe

ale taki los.......
No taki los niestety... Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma

Cytat:
Patka jutro mam wizyte u gina wiec juz nie chce do niego dzwonic i mu truć (choć myślałam o tym)pewnie dieta mnie nie ominie.
.
A no to w sumie racja. Jak jutro masz wizytę to aż tak się nie pali - jeden dzień nie zrobi różnicy

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-02, 15:50   #599
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
witajcie

U nas dobrze

ale taki los.......
Malga
Stary 2009-11-02, 15:54   #600
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

patka moja mam plesn myje woda z octem i znika na 3 miesiace bo wszytskie inne sposoby nie dzialaly i ocet na najdluzszy czas go likwiduje,
pola ja tez nie wiem ile jest ale moje wyniki na obciazenie glukoza to w
1godz-4,3
2godz-11,3
3godz-6,00
4godz-6,3
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości