Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 15:29   #4891
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A jaki będziesz miec domek?
Ja też właśnie staram się pomagać w traki sposób, bo wiem, że ten dom i to wszystko robi dla mnie, jakby był sam to nawet by o tym nie myślał.
ja juz mam, taki, w którym mieszkam z rodzicami, bo z tz chcemy kupić mieszkanieA w domku mieszkam takim http://www.dobredomy.pl/?id_project=...age=1&lustro=1

Cytat:
Ja też ze swoich oszczędności kupuję takie pierdoły do domu- na razie do tego budynku gospodarczego, bo z jednej strony jest garaż(bramę garażową zasponsorowali rodzice TŻta i kuchenkę) a z drugiej będziemy mieć taki "pokój" póki jeszcze nie będzie domu, tzn nie będziemy tam mieszkać, ale zrobić imprezę czy gotować w czasie budowy jak najbardziej. Mamy tam już umalowane i polożone płytki, jest wstawione okno i drzwi. sama odnowiłam karnisz-pomalowałam na ecru i zrobiłam złote przetarcia no a kupiłam tam 2 głębokie miski, deskę bambusową, zmywaki- takie gąbki, Ajax Lagoon-mój ulubiony zapach, no i szczotkę z szufelką
a ja mam bambusowa miseczkę i metalową a deski plastikowe I miotłę i szczotke z szufelkąI mopa z wiadremA ja strasznie lubie zapach białego płynu do podłóg z biedronkiZ Ajaxa lubie konwaliowyFajnie z tym karniszem
W ogóle to na weekendy możecie sobie tam jeździć

W tym tygodniu podjedziemy do dewelopera od tego mieszkania, ale trochę straciłam zapał, bo tż powiedział o tym znajomym i oni są sceptycznie nastawieni do tej inwestycjiNa szczęście jeszcze nie jestem napalona na maksa, bo jeszcze właśnie czekam z napalaniem na wizytę u dewelopera, bo może sie okazać wielkim rozczarowaniem
Stary 2009-11-02, 15:29   #4892
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No to ja powinnam dostać jeszcze jeden pierścionek.
a ja 3 albo 4

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Omg,co za ludzie w tym programie.No,ale nie dziwie się skoro im panny stękają,jęczą o ten pierścionek,to wkońcu się im albo oświadczają albo mają dość.
no, ale jakby mi facet pojechał, że ślub za 5 lat dając mi pierścień mocy to bym mu z buta w oko wyjechała

jadę zaraz do wro tylko muszę dooglądać RwT

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-02 o 15:31
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:35   #4893
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Tak jakoś melancholią zalatuje hmm hmmm

"Zmniejszy się Panien Mlodych na ślub oczekiwanie, za dni parę 2010r nastanie"
Tytuł świetny, może skróciłąbym Panien Młodych na PMek, żeby trochę krótszy był, ale może zostać też taki Kaska87 i Chilanes - gratuluje owocnej współpracy
A ja jestem nienormalna.... My z TŻem straszne przylepy jesteśmy i się praktycznie ze sobą nie rozstajemy, ostatni raz, kiedy było tak, żebyśmy się cały dzień ze sobą nie widzieli, to było półtora roku temu na wielkanoc...
Ja wiem że to uzależnienie i patologia, i potęsknić trochę też nam nie zaszkodzi, ale żebyście wiedziały, jak mi dzisiaj cięzko
Tż pojechał na wyjazd służbowy do klienta i dopiero w środę się widzimy... Właśnie wyszedł na pociąg a ja sama zostałam
Ja wiem, że dla sporej części z was to normalka i że nie takie rozłąki musiałyście przeżyć. Jaka ja durna jestem, nie będziemy się widzieć raptem jeden dzień, a ja się zachowuję jakby na wojnę pojechał Ale tak mi smutno
Jak wyszedł to się popłakałam.. I teraz tak sobie siedzę przed kompem i płaczę
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:37   #4894
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja nakleiłam sobie plaster na ramię tylko nie wiem czy nie za wysoko bo chciałam go pod rękawem ukryć
I jak się trzyma na ramieniu? Ja tylko na dole pleców/górze pośladka naklejam raz na lewej raz na prawej stronie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Kaśka to sobie musicie z Tadzikiem nowe zaręczyny zrobic teraz
Ja mojemu TŻtowi nawkręcałam ostatnio, że po roku zaręczyny są przeterminowane i będzie mi się musiał jeszcze raz niedługo oświadczyć

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
musze tylko wymyslić pomiar natężenia trzymania kciuków, bo od tego bedzie zależał%
To w takim razie ja trzymam z całej siły

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Aaś uśmiałabyś się dopiero słysząc jego komentarze wczorajsze Mój Tż jest żołnierzem i powalił mnie wczoraj teksem "kurczę! mam paluchy do zadawania ran, a nie wiązania wstążeczek... czekaj... teraz pociagnąć... oooo i gotowe " I zadowolony jak dziecko zamachał mi przed nosem winietką z kokardą Nie pomnę, że zanim zawiązał te 8 sztuk to ja zawiązałam jakieś 25 i jeszcze się obraził, że oszukuję w liczeniu, bo na pewno On zrobił więcej niż te 8, "Bo to przecież niemożliwe, żebym wiązał te 3 kokardy 17 minut!" Ehhh faceci Dodam, że jeszcze między wiązaniem kokardek kroiłam papier na winietki, składałam jw i robiłam dziurkę na wstażkę Nic to, zostało jeszcze jakieś 80 kokard:zaproszenia, kosciół, klatka
Mój pewnie tak samo by marudził

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ech. Idę zaraz na tę rozmowę. Aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...kurde. TŻ mi każe powtarzać sobie: jestem najlepsza, jestem najlepsza, jestem szalona

No to może Wam tez powiem: jestem szalona
Ale masz wsparcie od TŻ

Cytat:
j
a ja mam bambusowa miseczkę i metalową a deski plastikowe I miotłę i szczotke z szufelkąI mopa z wiadremA ja strasznie lubie zapach białego płynu do podłóg z biedronkiZ Ajaxa lubie konwaliowy
A ja uwielbiam sidolux o zapachu "mydło marsylskie"
Już kiedyś o tym pisałam, ale piszę znów, bo strasznie mnie ten zapach kręci
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:49   #4895
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tez ale na szczescie jeszcze nie jestem w finansowym dolku obecnie oczekuje na moj jedwab do wlosow

a ja znalazłam jedwab w torbie na fitness jak ją opróżniałam do prania
W ogóle ciągle mam przeciwności losu z tym aerobikiem, nie kupiłam jeszcze karnetu, bo tż ma w środę wolne i nie poszłabym na fitness a w przyszły poniedziałek mam ortodontęI chyba kupię dopiero od przyszłej środy.

Cytat:
a ja 3 albo 4

no, ale jakby mi facet pojechał, że ślub za 5 lat dając mi pierścień mocy to bym mu z buta w oko wyjechała
ja uważam, ze jak juz sie ktoś oświadcza to ślub powinien byc w perspektywie 2 lat, bo takie długie narzeczeństwo to bez sensu, zaręcza się przeciez po to, zeby wziąc ślub a nie po to, żeby być zaręczonym.

Rodzice własnie do mnie dzwonili, bo kupuja kabine z sauną FajowoOj żal się będzie wyprowadzać Mam nadzieję, ze dziś jak się to zainstaluje będzie można z tego skorzystać, chociaż pewne silikon musi iles tam schnąćTo juz wiem, że jutro olewam wykłady i jade na same ćwiczenia, bo sobie nie odpuszczę skorzystania z takiego cuda

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Tytuł świetny, może skróciłąbym Panien Młodych na PMek, żeby trochę krótszy był, ale może zostać też taki Kaska87 i Chilanes - gratuluje owocnej współpracy
A ja jestem nienormalna.... My z TŻem straszne przylepy jesteśmy i się praktycznie ze sobą nie rozstajemy, ostatni raz, kiedy było tak, żebyśmy się cały dzień ze sobą nie widzieli, to było półtora roku temu na wielkanoc...
Ja wiem że to uzależnienie i patologia, i potęsknić trochę też nam nie zaszkodzi, ale żebyście wiedziały, jak mi dzisiaj cięzko
Tż pojechał na wyjazd służbowy do klienta i dopiero w środę się widzimy... Właśnie wyszedł na pociąg a ja sama zostałam
Ja wiem, że dla sporej części z was to normalka i że nie takie rozłąki musiałyście przeżyć. Jaka ja durna jestem, nie będziemy się widzieć raptem jeden dzień, a ja się zachowuję jakby na wojnę pojechał Ale tak mi smutno
ja tez jestem za tym tytulemBiedulko dasz radę MI tez jest smutno jak mam sie nie widzieć z tż, np. raz byłam bez auta na uczelni, bo mialam wracać wieczorem z bratem o 22 a tu brat powiedzial, że mnei zabiera o 17 i nawet sie nie zobaczylam z tż, jeju jak mi bylo wtedy smutnoStrasznie ti irracjonalne, ale czasem tak jestA u was to jaj już sobie wyobrażam jako to musi byc trauma
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

o ten biedronkowy jest wlasnie taki mydlanySpróbuje tego Twojego sidoluxa
Stary 2009-11-02, 15:56   #4896
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
oo moja mama ma takie ale prawde mowiac nigdy nie wachalam bedzie trzeba sprobowac

Cytat:
W ogóle ciągle mam przeciwności losu z tym aerobikiem, nie kupiłam jeszcze karnetu, bo tż ma w środę wolne i nie poszłabym na fitness a w przyszły poniedziałek mam ortodontęI chyba kupię dopiero od przyszłej środy.

a to w takim wypadku zawsze moze cos wypasc my bedziemy chodzic w godzinach wieczornych (ok. 18.30-20), bo wczesniej wlasnie tak mogloby nam ciagle cos wypadac z tego tez powodu w poniedzialki TZ bedzie specjalnie chodzil zawsze na 9 zeby wychodzic o 17 w sumie czesto tak sobie chodzi, wiec nie robi mu to roznicy mam nadzieje, ze bedzie fajnie dzis body shape

Cytat:
ja uważam, ze jak juz sie ktoś oświadcza to ślub powinien byc w perspektywie 2 lat, bo takie długie narzeczeństwo to bez sensu, zaręcza się przeciez po to, zeby wziąc ślub a nie po to, żeby być zaręczonym.
no chyba, ze jest jak w przypadku moim i TZa gdzie TZ chcial szybko slub, a ja ostudzilam jego zapal no ale jak juz kupil pierscionek i wyznal mi dozgonna milosc to nie odmowilam, choc postawilam sprawe jasnoe, ze slub dopiero po studiach, a nie tak jak TZ chcial

Cytat:
Rodzice własnie do mnie dzwonili, bo kupuja kabine z sauną FajowoOj żal się będzie wyprowadzać Mam nadzieję, ze dziś jak się to zainstaluje będzie można z tego skorzystać, chociaż pewne silikon musi iles tam schnąćTo juz wiem, że jutro olewam wykłady i jade na same ćwiczenia, bo sobie odpuszczę skorzystania z takiego cuda
a to takie male klaustrofobiczne czy takie duze jak w aqua parku ? jak taka duza to kozacka gdzie to postawicie?
moglabym miec taka wilgotna wylozona kafelkowa mozaika - uwielbiam a w takiej malej jak widzialam w sklepie chyba bym rzeczywiscie w klaustrofobie popadla, szczegolnie w tej temperaturze
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:07   #4897
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hej. Przyszłam się przywitac. Mam okropne popołudnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 16:11   #4898
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też takie uzależnienie i patologia jest Jak zbliża się taki czas, że ja 2 dni rano na uczelni, a TŻ popołudniu w pracy siedzi i się tak mijamy to ja już czasem dzień wcześniej na zapas płaczę
Szybko minie ten czas i niedługo się znów zobaczycie.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:15   #4899
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to w takim wypadku zawsze moze cos wypasc my bedziemy chodzic w godzinach wieczornych (ok. 18.30-20), bo wczesniej wlasnie tak mogloby nam ciagle cos wypadac z tego tez powodu w poniedzialki TZ bedzie specjalnie chodzil zawsze na 9 zeby wychodzic o 17 w sumie czesto tak sobie chodzi, wiec nie robi mu to roznicy mam nadzieje, ze bedzie fajnie dzis body shape
tylko ja sobie tego ortodonte umówiłam miesiąc temu, bo wiedziałam, że na ta godzine mogę a aerobik wyszedł później. JA będe chodzić od 17-19, żeby od razu iśc do tz do pracy albo, żeby on po mnie podjechalA że on zawsze wychodzi kolo 19.30 to pewnie ja będe pierwsza u niego

Cytat:
no chyba, ze jest jak w przypadku moim i TZa gdzie TZ chcial szybko slub, a ja ostudzilam jego zapal no ale jak juz kupil pierscionek i wyznal mi dozgonna milosc to nie odmowilam, choc postawilam sprawe jasnoe, ze slub dopiero po studiach, a nie tak jak TZ chcial
a to on tak na serio chciał ślub? Gdzie on mial głowę, pewnie sam się teraz dziwi

Cytat:
a to takie male klaustrofobiczne czy takie duze jak w aqua parku ? jak taka duza to kozacka gdzie to postawicie?
moglabym miec taka wilgotna wylozona kafelkowa mozaika - uwielbiam a w takiej malej jak widzialam w sklepie chyba bym rzeczywiscie w klaustrofobie popadla, szczegolnie w tej temperaturze
ale to nie będzie taka drewniana sauna tylko kabina prysznicowa z sauną 85x120 cm, spora będzieTaka http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...chCat=produkty do postawienia w łazience a mamy dwie łazienkiTaką drewniana rodzice chcą postawić w osobnym budynku, który powstanie na końcu działki razem z basenem albo w obecnej silowniJa im mówię, ze jak się wyprowadze to żeby zrobili w moim pokoju Najlepsze jest to, ze moj tata jest pierwszy do takich rzeczy, mamy w drugiej łazience wielgachną wannę w z hydromasażem, z ktorej korzysta raz na ruski rok, bo woli prysznic, w dotychczasowej kabinie mieliśmy taki panel z tymi dyszami masującymi, ale to widać za mało, musi byc sauna Ciekawa jestem jak to będzie działało, bo jesli będzie tak gorąco jak w saunie to będe wniebowziętaA jak rodzice zrobią taką drewniana saunę i basen to będziemy z tż częstymi goścmi w domu Ale fajnie, bo przynajmniej rodzice będa mieli na starość wszystkie mozliwe masaże zapewnione

Ale mi narobiłas ochoty na taka mozaikową saunęFajnei by było miec dom, tylko co z tego, że teraz wybuduje dom jak i tak nie będzie mnie stac na taka fanaberię jak saunaJak byliśmy w tym Aquacity w Popradzie to czułam sie jak w raju Wzielismy ten jawyższy pakiet z saunami, inhalacjami, relaks pełną gębąEhhh pojechalabym tam się wymoczyć i wysaunować
Stary 2009-11-02, 16:30   #4900
lain
Zakorzenienie

Cytat:

a to on tak na serio chciał ślub? Gdzie on mial głowę, pewnie sam się teraz dziwi
ot milosc a milosc oglupia na szczescie udalo mi sie go sprowadzic na ziemie

Cytat:
ale to nie będzie taka drewniana sauna tylko kabina prysznicowa z sauną 85x120 cm, spora będzieTaka http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...chCat=produkty do postawienia w łazience a mamy dwie łazienkiTaką drewniana rodzice chcą postawić w osobnym budynku, który powstanie na końcu działki razem z basenem albo w obecnej silowniJa im mówię, ze jak się wyprowadze to żeby zrobili w moim pokoju Najlepsze jest to, ze moj tata jest pierwszy do takich rzeczy, mamy w drugiej łazience wielgachną wannę w z hydromasażem, z ktorej korzysta raz na ruski rok, bo woli prysznic, w dotychczasowej kabinie mieliśmy taki panel z tymi dyszami masującymi, ale to widać za mało, musi byc sauna Ciekawa jestem jak to będzie działało, bo jesli będzie tak gorąco jak w saunie to będe wniebowziętaA jak rodzice zrobią taką drewniana saunę i basen to będziemy z tż częstymi goścmi w domu Ale fajnie, bo przynajmniej rodzice będa mieli na starość wszystkie mozliwe masaże zapewnione
o moi chcieli taka kupic jak robilismy remont lazienki i stalismy przed decyzja: kabina prysznicowa z sauna i dyszami masujacymi czy wanna z hydromasazem... ale ja bym w tym nie mogla siedziec jak w takiej prawdziwej saunie, w dodatku 45 minut nie wiem czy probowalas siedziec w czyms takim (ja w sklepie do tego wlazlam ), ale na pewno nie bylyby to tak przyjemne doznania jak w prawdziwej saunie... polozyc tez sie niestety w tym nie da. no ale zawsze Wam zostanie jako prysznic no chyba, ze sie spodoba takie saunowanie
ja wlasnie nie chcialabym takiej drewnianej suchej (nie raz kolana w takiej poparzylam ) tylko taka mozaikowa wilgotna ale to chyba trudniej sobie w domu postawic, biorac pod uwage ze chyba wiekszosc skandynawow jednak stawia te drewniane...
a to moj ojciec bardzo czesto korzysta z wanny z hydromasazem a ja tylko od swieta na duzego kaca albo mega zmeczenie

Cytat:
Jak byliśmy w tym Aquacity w Popradzie to czułam sie jak w raju Wzielismy ten jawyższy pakiet z saunami, inhalacjami, relaks pełną gębąEhhh pojechalabym tam się wymoczyć i wysaunować
tez bylismy w tej strefie w Aquacity byliscie tez na tych mozaikowych profilowanych 'lozkach'? jak dla mnie widokowo troche niewypal
mi sie bardziej podoba strefa saun w Bukowinie tylko tam trzeba na golaska w przescieradle za to mozna sobie wskoczyc prosto z sauny do swiezego sniezku (TZ tak zrobil ) w Aquacity jest teoretycznie ta lodowa jaskinia, ale to sie nie umywa i jeszcze tam prawie zeby wybilam na tym lodzie

dobra, zmykam, bo TZ przyjechal... z opoznieniem no ale mial sprzedaz podobno

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-11-02 o 16:31
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:43   #4901
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hej. Przyszłam się przywitac. Mam okropne popołudnie
HejTo dobrze, że zbliza się wieczór

Cytat:
o moi chcieli taka kupic jak robilismy remont lazienki i stalismy przed decyzja: kabina prysznicowa z sauna i dyszami masujacymi czy wanna z hydromasazem... ale ja bym w tym nie mogla siedziec jak w takiej prawdziwej saunie, w dodatku 45 minut nie wiem czy probowalas siedziec w czyms takim (ja w sklepie do tego wlazlam ), ale na pewno nie bylyby to tak przyjemne doznania jak w prawdziwej saunie... polozyc tez sie niestety w tym nie da. no ale zawsze Wam zostanie jako prysznic no chyba, ze sie spodoba takie saunowanie
ja wlasnie nie chcialabym takiej drewnianej suchej (nie raz kolana w takiej poparzylam ) tylko taka mozaikowa wilgotna ale to chyba trudniej sobie w domu postawic, biorac pod uwage ze chyba wiekszosc skandynawow jednak stawia te drewniane...
a to moj ojciec bardzo czesto korzysta z wanny z hydromasazem a ja tylko od swieta na duzego kaca albo mega zmeczenie
no my mamy dwie alzienki, więc nie stoimy przed takim dylematem
Myslę, że spokojnie dam rade w tym posiedziec z 20-30 min, z resztą tyle spędzalam pod obecnym prysznicem, który ma wymiary 90x90 a to jest duo wiekszeI mozna zorbic masaz stópPodoba mi się to, ciekawe czy jakoś to rodzice upchają do auta czy nam to sklep dowiezie.
Z tego co wiem to popularniejsze są te drewniane do domów, epwnie te moziakiwe sa bardziej skomplikowane i być może, ze trzeb ajuz to rozminić na etapie projektowania przed tynkami i wylewkami.
Sa tez drewniane parowe i my chcemy parowąBo sucha sauna jest taka malo klimatycznaCiekawa jestem jak kto będzieAle moi rodzice to maja pomysły, wczoraj sobie tata to wymyślił

Cytat:
tez bylismy w tej strefie w Aquacity byliscie tez na tych mozaikowych profilowanych 'lozkach'? jak dla mnie widokowo troche niewypal
mi sie bardziej podoba strefa saun w Bukowinie tylko tam trzeba na golaska w przescieradle za to mozna sobie wskoczyc prosto z sauny do swiezego sniezku (TZ tak zrobil ) w Aquacity jest teoretycznie ta lodowa jaskinia, ale to sie nie umywa i jeszcze tam prawie zeby wybilam na tym lodzie
byliśmy, kicha, mogli przyciemnic te szyby, bo czulam sie jak na sali od aerobiku na uczelni A ktos pilnuje, żeby byc na golaska? Stoi pani i mowi - prosze sie rozneglizować?Serio pytam, bo ja bym pewnie wzieła prześcieradelko i została w stroju... Jeju, że tez człowiek musi wiedzieć jak się zachowywac w pewnych miejscach
Ja tez prawie zginęłam w lodowej jaskini

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 16:50   #4902
BlackAngel
Adwokat diabła

jestem!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:07   #4903
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez ale na szczescie jeszcze nie jestem w finansowym dolku obecnie oczekuje na moj jedwab do wlosow

tez wole kupic w wiekszym opakowaniu szczegolnie jak juz mam cos wyprobowane i wiem, ze sie przyda wieksza ilosc

dobra, ja juz na dzis koncze ma radosna tworczosc i czekam na TZa, bo niedlugo przyjedzie z pracy jeszcze poprawilam troszke pierwszy rozdzial, w efekcie wyszly mi 24 strony coz, napisze troche krocej w innym rozdziale np. w badawczym
ja kiedyś stosowałam jedwab, ale się u mnie nie sprawdził, koncówki mi się wysuszyły no i jeszcze bardziej mi się przetłuszczały chociaż stosowałam od połowy włsoow.. teraz włoski mi się tak samo błyszczą po płuczę w zimnej wodzie

kurczę Ty już pracę piszesz a ja nawet planu częśc teoretycznej nie mam : ale w weekend się za to zabieram bo mam wolne
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:10   #4904
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

ranyyy jak ja sie dziś źle czuje, znowu mam lekką grypę żołądkową, to mnie wykończy normalnie, w pracy to myślałam, że dziś zejdę z tego świata, ale jakoś wytrwałam do końca...
już drugi raz tak mamy (mamy bo moja mam ma to samo) tylko ja aż do łózka to położyło okropne, jakby mnie coś takiego w dniu ślubu spotkało to

Kasik weź Ty tego swojego P. raz drugi niech sie chłopak do roboty weźmie, ja sama mam 25 lat i nie wyobrażam sobie żebym nie pracowała tym bardziej mój TZ - a jeśli jeszcze do tego dochodzi perspektywa ślubu to już w ogóle- ale Ty to wszystko przecież dobrze wiesz, teraz trzeba zacząć działać i to konkretnie

rozmawialiście (taka forma bo chyba mamy nowego kolegę na wątku ) o dziadkach ja już nie mam nikogo ale mój TZ mi powiedział, żebym sie nie martwiła bo przecież Jego dziadkowie są już i moimi ... ehhhhh kochane stworzenie z tego mojego TZ

no proszę, proszę jeszcze Manson i Gaga to mi sie nie śnili, oj dziewczyny dziewczyny o czym Wy myślicie

tez bym chciała móc się z TZ tak często spotykać

Black dobrze, ze szczęśliwie dotarłaś

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-11-02 o 17:11
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:23   #4905
tancerka212
Zakorzenienie

hej lachony nawet nie myślcie że po takim leniwym weekendzie nadrobię te 20 stron jakie naskrobałyście
raaaany co za weekend- tylko spałam i się z tżtem przytulałam i tak na zmianę trochę mieliśmy kryzys dotyczący czekania na ślub bo mamy już dość i najchętniej to byśmy wzięli ślub JUŻ ale może jakoś damy radę- im bliżej do końca tym ciężęj to znieść
co tu się działo jak mnie nie było?
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:33   #4906
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dużo

Stary 2009-11-02, 17:36   #4907
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
dużo
a może by tak maleńkie streszczenie.. plissss
Stary 2009-11-02, 17:48   #4908
can't be perfect
Wtajemniczenie

już pierwsze świateczne reklamy coca-coli w TV widziałam... wg mnie stanowczo za wczesnie i dla mnie traci to urok, fajnie byłoby gdyby było tak jak kiedyś że pierwsze ozdoby świateczne mozna było zobaczyć 6 grudnia

tancia to co pamietam to tak:
- kasik i Tadzik (temat główny )
-Agata z PM2009 odeszła od męza i chyba chca się rozwieźć
- było o domach/mieszkaniach
-trochę o kometykach, areobiku (czxytałam po łebkach)

no i co więcej nie pamiętam.. czyli jakz awsze o wszystkim i o niczym

a i czekałyscie na Ciebie bo trzeba nowy tytuł wymysleć

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-11-02 o 17:56
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:02   #4909
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie spoko nie chcę pisać ale fajna praca dla kogoś kto się jara tym

ja czekam na RwT oglądam zawsze te hardcorove odcinki, ale ostatnio taki był 2 tygodnie temu chyba-tych zwykłych nie oglądam
Ja też tylko te hardcorowe, ale tego dzisiejszego jeszcze nie obejrzałam, po "Na wspólnej" obejrze.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:04   #4910
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
a może by tak maleńkie streszczenie.. plissss
Can`t już napisała streszczenie jak widzę ja tylko dodam jedną rzecz która mi zapadła w pamięć z ostatnich postów: Marylin Manson prawdopodobnie jeździ tramwajem a Lady Gaga nie całuje sie z dziewczynami

Stary 2009-11-02, 18:07   #4911
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
kurczę Ty już pracę piszesz a ja nawet planu częśc teoretycznej nie mam : ale w weekend się za to zabieram bo mam wolne
ja w poniedziałek muszę oddać pierwszy rozdział, za trzy tygodnie zrobiłam deadline na drugi a trzeci będę męczyć pewnie przez świętaChociaz w święta będe pomagac mamie, sprzątać, jeździć na zakupy i pewnie nie będę miala sił, później sesja, więc może cos tam naskrobię, ale skończe pewnie w lutym a w marcu smarnę czwarty rozdzial i naraPiękny planA później juz tylko projekcik na podyplomowe, ale to czysta przyjemnośc i wręcz relaks

Cytat:
no proszę, proszę jeszcze Manson i Gaga to mi sie nie śnili, oj dziewczyny dziewczyny o czym Wy myślicie
jak zwykle przed snem myślałam o Tobie i myslalam, ze Ty mi powiesz skąd ten Manson

Cytat:
hej lachony nawet nie myślcie że po takim leniwym weekendzie nadrobię te 20 stron jakie naskrobałyście
raaaany co za weekend- tylko spałam i się z tżtem przytulałam i tak na zmianę trochę mieliśmy kryzys dotyczący czekania na ślub bo mamy już dość i najchętniej to byśmy wzięli ślub JUŻ ale może jakoś damy radę- im bliżej do końca tym ciężęj to znieść
to samo co zawszeGłównie Kasia&Tadzik.
Tancia mam forme do tarty Musze wygrzebać skądś ten Twój przepis
Stary 2009-11-02, 18:07   #4912
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
HejTo dobrze, że zbliza się wieczór
Heh, wolałabym jednak żeby był wieczór ale dnia jutrzejszego Bo dzisiaj nie zobaczę się z TŻtem, a on ma taki kojący wpływ na mnie
Stary 2009-11-02, 18:13   #4913
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, też mi się podoba!
Życzę postępów w pracach!
Ale to niesamowicie motywuje jak widzisz, ze powstaje coś Waszego! Już nie moge się doczekać. a cieszymy się z tego wszystkiego jak głupki!
Bo początkowo mieliśmy w planach sami sponsorować nasze wesele i już teraz mielibyśmy na nie odłożone, ale że rodzice powiedzieli, że oni uważaja, ze ich obowiązkiem jest wyprawić wesele i chcą to zrobić, to my zainwestowaliśmy w dom. Juz na tym etapie nie mamy kasy, ale powoli wszystko się zrobi. Wiadomo, że nie bedzie tak, że w ciągu oku będziemy mieć wystawiony i wykończony i umeblowany dom.
Na dodatek powiem, że jak moi rodzice wprowadzali się 20 lat do swojego (tata tez go sam zbudował, trochę pomógł mu jego ojciec, a mój dziadek) to mieli pokój, niewykonczoną kuchnię i niewykonczoną łazienkę, a reszta pomieszczeń nawet tynku nie miała...

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam
Tez pochwalę się swoim pierścionkiem może jest nie do końca taki sam jak w załączniku ale bardzo podobny

uciekam do domku
Ja też chciałabym się pochwalić, ale w necie nie mogę znaleźć, wiem tylko, że z Aparta jest:p.

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
ja oglądam oceans twelve albo thirteen Chyba thirteen, tak mi sie wydaje
Nie lubie rozmów w toku, bo to tendencyjny program i glupi,ludzie robią z siebie idiotów, oglądam tylko jak jest jakiś zabawny temat ale to raz na ruski rok, bo i tak mało tv oglądam.
Też uważam, że ludzie w tym programie robią z siebie idiotów, ale właśnie to jest w tym programie takie smieszne - zasem oglądam, jak jakieś hardcory są:P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 18:14   #4914
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Can`t już napisała streszczenie jak widzę ja tylko dodam jedną rzecz która mi zapadła w pamięć z ostatnich postów: Marylin Manson prawdopodobnie jeździ tramwajem a Lady Gaga nie całuje sie z dziewczynami

ej znalazłam niegłupią oferte pracy, ale nie wiem czy wysyłać cvJest niegłupia ale tez niefajna
Stary 2009-11-02, 18:19   #4915
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jak zwykle przed snem myślałam o Tobie i myslalam, ze Ty mi powiesz skąd ten Manson
zdecydowanie za dużo myślisz

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
ej znalazłam niegłupią oferte pracy, ale nie wiem czy wysyłać cvJest niegłupia ale tez niefajna
wysyłaj przecież nawet jak zadzwonią to zawsze możesz zrezygnować

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-11-02 o 18:21
Stary 2009-11-02, 18:27   #4916
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam bambusowa miseczkę i metalową a deski plastikowe I miotłę i szczotke z szufelkąI mopa z wiadremA ja strasznie lubie zapach białego płynu do podłóg z biedronkiZ Ajaxa lubie konwaliowyFajnie z tym karniszem
W ogóle to na weekendy możecie sobie tam jeździć
My mamy narazie 2 łopaty, kielnie i szpadel

Cytat:
W tym tygodniu podjedziemy do dewelopera od tego mieszkania, ale trochę straciłam zapał, bo tż powiedział o tym znajomym i oni są sceptycznie nastawieni do tej inwestycjiNa szczęście jeszcze nie jestem napalona na maksa, bo jeszcze właśnie czekam z napalaniem na wizytę u dewelopera, bo może sie okazać wielkim rozczarowaniem
Nie przejmuj się znajomymi, to wasze zycie i Wy wiecie czy możeie sobie na to pozwolić czy nie.
Stary 2009-11-02, 18:29   #4917
lusmarija
Wtajemniczenie

phiii Tancerka chciała streszczenia, ja sie tak postarałam a Ona sobie poszła... no ładnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 18:32   #4918
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
tancia to co pamietam to tak:
- kasik i Tadzik (temat główny )
-Agata z PM2009 odeszła od męza i chyba chca się rozwieźć
- było o domach/mieszkaniach
-trochę o kometykach, areobiku (czxytałam po łebkach)

no i co więcej nie pamiętam.. czyli jakz awsze o wszystkim i o niczym

a i czekałyscie na Ciebie bo trzeba nowy tytuł wymysleć
dzięki za streszczenie
a co do tytułu wątku to ja zawsze coś palnę a potem się wstydzę że to ja jestem autorką tytułu wątku pewnie jak zwykle wejdę na wizaz i w 4999 poście walnę jakiś głupkowaty tytuł

Cytat:
ooo tak te informacje są szczególnie istotne

Cytat:
to samo co zawszeGłównie Kasia&Tadzik.
Tancia mam forme do tarty Musze wygrzebać skądś ten Twój przepis
Kasik i Tadzik dalej pełnia szczęścia i miesiąc miodowy po kryzysie?

ooo super z tą formą- jak go nie wygrzebiesz to się poświęcę i jeszcze raz ci go przepiszę ale proszę się postarać bo już 2 razy wam go przepisywałam
Stary 2009-11-02, 18:33   #4919
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2009-11-02, 18:34   #4920
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
phiii Tancerka chciała streszczenia, ja sie tak postarałam a Ona sobie poszła... no ładnie
moja droga nigdzie sobie nie poszłam- wizaż mam włączony ale prasowałam sobie ubranka bo lubię mieć wszystkie po praniu uprasowane i najlepiej ułożone kolorystycznie ale dziś poprzestanę na prasowaniu

tż mi wyznał że uwielbia jak noszę białe koszulki- to znaczy bluzeczki i tak przekopuję tą moją szafę i chyba muszę się na zakupy wybrać- czego się nie robi dla swojego ukochanego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości