|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
A w domku mieszkam takim http://www.dobredomy.pl/?id_project=...age=1&lustro=1Cytat:
I miotłę i szczotke z szufelką I mopa z wiadrem Z Ajaxa lubie konwaliowy Fajnie z tym karniszem![]() W ogóle to na weekendy możecie sobie tam jeździć ![]() W tym tygodniu podjedziemy do dewelopera od tego mieszkania, ale trochę straciłam zapał, bo tż powiedział o tym znajomym i oni są sceptycznie nastawieni do tej inwestycji Na szczęście jeszcze nie jestem napalona na maksa, bo jeszcze właśnie czekam z napalaniem na wizytę u dewelopera, bo może sie okazać wielkim rozczarowaniem
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
a ja 3 albo 4
Cytat:
jadę zaraz do wro tylko muszę dooglądać RwT
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 16:31 |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja jestem nienormalna.... My z TŻem straszne przylepy jesteśmy i się praktycznie ze sobą nie rozstajemy, ostatni raz, kiedy było tak, żebyśmy się cały dzień ze sobą nie widzieli, to było półtora roku temu na wielkanoc... Ja wiem że to uzależnienie i patologia, i potęsknić trochę też nam nie zaszkodzi, ale żebyście wiedziały, jak mi dzisiaj cięzko ![]() ![]() Tż pojechał na wyjazd służbowy do klienta i dopiero w środę się widzimy... Właśnie wyszedł na pociąg a ja sama zostałam ![]() Ja wiem, że dla sporej części z was to normalka i że nie takie rozłąki musiałyście przeżyć. Jaka ja durna jestem, nie będziemy się widzieć raptem jeden dzień, a ja się zachowuję jakby na wojnę pojechał ![]() Jak wyszedł to się popłakałam.. I teraz tak sobie siedzę przed kompem i płaczę
|
|
|
|
|
#4894 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojemu TŻtowi nawkręcałam ostatnio, że po roku zaręczyny są przeterminowane i będzie mi się musiał jeszcze raz niedługo oświadczyć Cytat:
z całej siły Cytat:
Cytat:
Ale masz wsparcie od TŻ ![]() Cytat:
Już kiedyś o tym pisałam, ale piszę znów, bo strasznie mnie ten zapach kręci |
|||||
|
|
|
#4895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja znalazłam jedwab w torbie na fitness jak ją opróżniałam do prania ![]() W ogóle ciągle mam przeciwności losu z tym aerobikiem, nie kupiłam jeszcze karnetu, bo tż ma w środę wolne i nie poszłabym na fitness a w przyszły poniedziałek mam ortodontę I chyba kupię dopiero od przyszłej środy.Cytat:
Rodzice własnie do mnie dzwonili, bo kupuja kabine z sauną Fajowo Oj żal się będzie wyprowadzać To juz wiem, że jutro olewam wykłady i jade na same ćwiczenia, bo sobie nie odpuszczę skorzystania z takiego cuda---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Biedulko dasz radę MI tez jest smutno jak mam sie nie widzieć z tż, np. raz byłam bez auta na uczelni, bo mialam wracać wieczorem z bratem o 22 a tu brat powiedzial, że mnei zabiera o 17 i nawet sie nie zobaczylam z tż, jeju jak mi bylo wtedy smutno Strasznie ti irracjonalne, ale czasem tak jest A u was to jaj już sobie wyobrażam jako to musi byc trauma![]() Cytat:
o ten biedronkowy jest wlasnie taki mydlany Spróbuje tego Twojego sidoluxa
|
|
#4896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale prawde mowiac nigdy nie wachalam bedzie trzeba sprobowac ![]() Cytat:
a to w takim wypadku zawsze moze cos wypasc my bedziemy chodzic w godzinach wieczornych (ok. 18.30-20), bo wczesniej wlasnie tak mogloby nam ciagle cos wypadac z tego tez powodu w poniedzialki TZ bedzie specjalnie chodzil zawsze na 9 zeby wychodzic o 17 w sumie czesto tak sobie chodzi, wiec nie robi mu to roznicy mam nadzieje, ze bedzie fajnie dzis body shape ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gdzie to postawicie?moglabym miec taka wilgotna wylozona kafelkowa mozaika - uwielbiam |
||||
|
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Przyszłam się przywitac. Mam okropne popołudnie
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko minie ten czas i niedługo się znów zobaczycie.
|
|
|
|
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że on zawsze wychodzi kolo 19.30 to pewnie ja będe pierwsza u niego![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taka http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...chCat=produkty do postawienia w łazience a mamy dwie łazienki Taką drewniana rodzice chcą postawić w osobnym budynku, który powstanie na końcu działki razem z basenem albo w obecnej silowni Ja im mówię, ze jak się wyprowadze to żeby zrobili w moim pokoju Najlepsze jest to, ze moj tata jest pierwszy do takich rzeczy, mamy w drugiej łazience wielgachną wannę w z hydromasażem, z ktorej korzysta raz na ruski rok, bo woli prysznic, w dotychczasowej kabinie mieliśmy taki panel z tymi dyszami masującymi, ale to widać za mało, musi byc sauna Ciekawa jestem jak to będzie działało, bo jesli będzie tak gorąco jak w saunie to będe wniebowzięta A jak rodzice zrobią taką drewniana saunę i basen to będziemy z tż częstymi goścmi w domu Ale fajnie, bo przynajmniej rodzice będa mieli na starość wszystkie mozliwe masaże zapewnione![]() Ale mi narobiłas ochoty na taka mozaikową saunę Jak byliśmy w tym Aquacity w Popradzie to czułam sie jak w raju Wzielismy ten jawyższy pakiet z saunami, inhalacjami, relaks pełną gębą Ehhh pojechalabym tam się wymoczyć i wysaunować
|
|
#4900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a milosc oglupia ![]() Cytat:
no chyba, ze sie spodoba takie saunowanie ![]() ja wlasnie nie chcialabym takiej drewnianej suchej (nie raz kolana w takiej poparzylam ale to chyba trudniej sobie w domu postawic, biorac pod uwage ze chyba wiekszosc skandynawow jednak stawia te drewniane...a to moj ojciec bardzo czesto korzysta z wanny z hydromasazem a ja tylko od swieta Cytat:
byliscie tez na tych mozaikowych profilowanych 'lozkach'? jak dla mnie widokowo troche niewypal mi sie bardziej podoba strefa saun w Bukowinie za to mozna sobie wskoczyc prosto z sauny do swiezego sniezku (TZ tak zrobil dobra, zmykam, bo TZ przyjechal... z opoznieniem no ale mial sprzedaz podobno
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-02 o 17:31 |
|||
|
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
To dobrze, że zbliza się wieczór![]() Cytat:
![]() Myslę, że spokojnie dam rade w tym posiedziec z 20-30 min, z resztą tyle spędzalam pod obecnym prysznicem, który ma wymiary 90x90 a to jest duo wieksze I mozna zorbic masaz stóp Podoba mi się to, ciekawe czy jakoś to rodzice upchają do auta czy nam to sklep dowiezie.Z tego co wiem to popularniejsze są te drewniane do domów, epwnie te moziakiwe sa bardziej skomplikowane i być może, ze trzeb ajuz to rozminić na etapie projektowania przed tynkami i wylewkami. Sa tez drewniane parowe i my chcemy parową Bo sucha sauna jest taka malo klimatyczna Ciekawa jestem jak kto będzie Ale moi rodzice to maja pomysły, wczoraj sobie tata to wymyślił![]() Cytat:
Stoi pani i mowi - prosze sie rozneglizować? Serio pytam, bo ja bym pewnie wzieła prześcieradelko i została w stroju... Jeju, że tez człowiek musi wiedzieć jak się zachowywac w pewnych miejscachJa tez prawie zginęłam w lodowej jaskini
|
|
#4902 |
|
Adwokat diabła
|
jestem!
|
|
#4903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurczę Ty już pracę piszesz a ja nawet planu częśc teoretycznej nie mam : ale w weekend się za to zabieram bo mam wolne
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
ranyyy jak ja sie dziś źle czuje, znowu mam lekką grypę żołądkową, to mnie wykończy normalnie, w pracy to myślałam, że dziś zejdę z tego świata, ale jakoś wytrwałam do końca... już drugi raz tak mamy (mamy bo moja mam ma to samo) tylko ja aż do łózka to położyło ![]() Kasik weź Ty tego swojego P. raz drugi niech sie chłopak do roboty weźmie, ja sama mam 25 lat i nie wyobrażam sobie żebym nie pracowała tym bardziej mój TZ - a jeśli jeszcze do tego dochodzi perspektywa ślubu to już w ogóle- ale Ty to wszystko przecież dobrze wiesz, teraz trzeba zacząć działać i to konkretnie rozmawialiście (taka forma bo chyba mamy nowego kolegę na wątku ale mój TZ mi powiedział, żebym sie nie martwiła bo przecież Jego dziadkowie są już i moimi ... ehhhhh kochane stworzenie z tego mojego TZ ![]() no proszę, proszę jeszcze Manson i Gaga to mi sie nie śnili, oj dziewczyny dziewczyny o czym Wy myślicie tez bym chciała móc się z TZ tak często spotykać ![]() Black dobrze, ze szczęśliwie dotarłaś
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-11-02 o 18:11 |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
hej lachony nawet nie myślcie że po takim leniwym weekendzie nadrobię te 20 stron jakie naskrobałyście
![]() raaaany co za weekend- tylko spałam i się z tżtem przytulałam i tak na zmianę trochę mieliśmy kryzys dotyczący czekania na ślub bo mamy już dość i najchętniej to byśmy wzięli ślub JUŻ ale może jakoś damy radę- im bliżej do końca tym ciężęj to znieść![]() co tu się działo jak mnie nie było?
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
już pierwsze świateczne reklamy coca-coli w TV widziałam... wg mnie stanowczo za wczesnie i dla mnie traci to urok, fajnie byłoby gdyby było tak jak kiedyś że pierwsze ozdoby świateczne mozna było zobaczyć 6 grudnia
![]() tancia to co pamietam to tak:- kasik i Tadzik (temat główny )-Agata z PM2009 odeszła od męza i chyba chca się rozwieźć - było o domach/mieszkaniach -trochę o kometykach, areobiku (czxytałam po łebkach) no i co więcej nie pamiętam.. czyli jakz awsze o wszystkim i o niczym ![]() a i czekałyscie na Ciebie bo trzeba nowy tytuł wymysleć
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-11-02 o 18:56 |
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale tego dzisiejszego jeszcze nie obejrzałam, po "Na wspólnej" obejrze.
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
Can`t już napisała streszczenie jak widzę ja tylko dodam jedną rzecz która mi zapadła w pamięć z ostatnich postów: Marylin Manson prawdopodobnie jeździ tramwajem a Lady Gaga nie całuje sie z dziewczynami
|
#4911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz w święta będe pomagac mamie, sprzątać, jeździć na zakupy i pewnie nie będę miala sił, później sesja, więc może cos tam naskrobię, ale skończe pewnie w lutym a w marcu smarnę czwarty rozdzial i nara Piękny plan A później juz tylko projekcik na podyplomowe, ale to czysta przyjemnośc i wręcz relaks![]() Cytat:
![]() Cytat:
Głównie Kasia&Tadzik.Tancia mam forme do tarty Musze wygrzebać skądś ten Twój przepis
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh, wolałabym jednak żeby był wieczór ale dnia jutrzejszego
Bo dzisiaj nie zobaczę się z TŻtem, a on ma taki kojący wpływ na mnie
|
#4913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Też uważam, że ludzie w tym programie robią z siebie idiotów, ale właśnie to jest w tym programie takie smieszne - zasem oglądam, jak jakieś hardcory są:P. |
||
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej znalazłam niegłupią oferte pracy, ale nie wiem czy wysyłać cv Jest niegłupia ale tez niefajna
|
|
#4915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-11-02 o 19:21 |
||
|
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
phiii Tancerka chciała streszczenia, ja sie tak postarałam a Ona sobie poszła... no ładnie
|
#4918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tytułu wątku to ja zawsze coś palnę a potem się wstydzę że to ja jestem autorką tytułu wątku ![]() Cytat:
Cytat:
ooo super z tą formą- jak go nie wygrzebiesz to się poświęcę i jeszcze raz ci go przepiszę ale proszę się postarać bo już 2 razy wam go przepisywałam
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tż mi wyznał że uwielbia jak noszę białe koszulki- to znaczy bluzeczki i tak przekopuję tą moją szafę i chyba muszę się na zakupy wybrać- czego się nie robi dla swojego ukochanego
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

A w domku mieszkam takim 
Na szczęście jeszcze nie jestem napalona na maksa, bo jeszcze właśnie czekam z napalaniem na wizytę u dewelopera, bo może sie okazać wielkim rozczarowaniem

z całej siły
Mój Tż jest żołnierzem i powalił mnie wczoraj teksem "kurczę! mam paluchy do zadawania ran, a nie wiązania wstążeczek... czekaj... teraz pociagnąć... oooo i gotowe
ale na szczescie jeszcze nie jestem w finansowym dolku 
I chyba kupię dopiero od przyszłej środy.
Spróbuje tego Twojego sidoluxa

Szybko minie ten czas i niedługo się znów zobaczycie.