|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
wizażowy robalek
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Córa marnotrawna powraca...
![]() Cześć Wam ![]() ![]() Tutaj jak zwykle ruch jak na targu ![]() A ja nadal narzekam na brak czasu ![]() ![]() Co sobotę od września uczęszczam też na kurs maturalny z matematyki na Politechnice Warszawskiej. Jestem bardzo zadowolona. Wykładowczyni świetnie tłumaczy, fajni ludzie na kursie ![]() ![]() ![]() ![]() Chodzę też na zajęcia dodatkowe w szkole - z polskiego i wosu. Chciałabym dobrze napisać maturę. A na razie nie mogę się wybić z progu 60% ![]() ![]() Postanowiłam trochę się 'podietować' przed studniówką. I poćwiczyć brzuszek - zrujnuję się i kupię hula-hop sportowe. Mam trochę kaski odłożonej ![]() Ogólnie mam humor jakiś taki... do ![]() A tymczasem pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ines ![]() ![]() Cytat:
witaj coro ![]() ![]() ![]() w koncu nie robilam wczoraj zadnego ciasta bo mi sie nie chcialo ![]() ![]()
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
A ja kocham jesień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu cichutko troszke wszystcy na cmentarzach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
haaa psychologia jest fajna
![]() ![]() ja juz po wojażach po cmentarzu i po dziadkach ciociach ![]() dziadek dal mi dzisiaj czekolade ![]()
#1446 |
Zakorzenienie
|
ogladam Wlatce Much
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane!
Weszłam się zameldować ![]() Rodzice nas dobrze przyjęli, mam sporo ruchu, ale też jem sporo więc się równoważy ![]() Trzymajcie się kochane! Miłego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rada na przyszłość: nigdy nie mów facetowi, że jesteś gruba, tu masz za dużo centymetrów, a tam z kolei za mało. Jeśli zaczniesz wyliczać mu litanię swoich (w Twoim przekonaniu) słabości tym bardziej zwróci na nie uwagę. A jeśli będziesz się zachowywać jak misska uwierzy, że na prawdę jesteś powalająco atrakcyjna. Oni tak działają. Nie zwracają uwagi na nasze niedoskonałości (które w 90% są wyimaginowane) dopóki nie podetknie im się ich pod nos. Sprawdzone wielokrotnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kostko- nic mi nie mów o spaniu. Wróciłam z cmentarza o 14.00, pomaszerowałam prosto do łóżka i... wstałam dopiero teraz ![]() Virginio- mam nadzieję, że pizza smakowała ![]() Joyce- jak tam urządzanie się w nowym gniazdku? ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Oooo! Już napisałaś ![]() ![]()
![]() |
#1449 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mrofka witaj zgubo ![]() ![]() ehhh tylko pozazdrościc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co tam wiecej słychac ![]() ja tez tydzien temu dostałam od babci ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jeszcze nadaży się ku temu okazja ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze jak się już jakiś trafi to, to nie jest to czego szukam ![]() Do tego jest młodszy ![]() ![]() Nudzi mi sie dziś ....... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zadomowienie
|
HEJ KOCHANE.
jak tam?? ja srednio, worcilam kila h temu z cmentarza, bylam jak zawsze przejsc sie wieczorem w blasku zniczy...tylko ze w tym roku z rodzicami, zazwyczaj z jakimis kolezankami szlam, ale teraz jakos sie tak rob ze z roku na rok coraz mniej mi ich pozostaje. tak czy siak, zawsze, rok w rok o tej porze mam ta sama mysl....czy ja kiedys bede sobie tak spacerowac w ten zimny jesienny ale pieknie oswietlony wieczór z moim menem..... czy to nigdy nei nastąpi;( bo wszsykei gwiazdy na neibie skazuja na to ze nie nastapi. przez to wszystko zapomnialam sie dzis rano zwarzyc, jutro rano to zrobie, i opisze w tabelce........zapewne przytylam bo czemu nie........ juz mam dosc, chyba sobie zrobie liposukcje.....tia tylko czym zapłace. ide ![]()
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
u mnie wszystko po staremu
![]() ![]() ![]() jedyne dobre wiadomosci jakie mam to to ze wygralam suszarke brauna na wizazu i w sobote bedzie miesiac jak jestem z M iii on szykuje juz jakas niespodzianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
fiolusiek mi tez przypadla suszarka :d jestem z niej zadowolona ale dalej odzywa sie we mnie glos dlaczego to nie prostownica
![]()
#1453 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, rzadko bywam na forum, ach te obowiązki rodzinne i zawodowe. Chociaż obiecuję sobie, że będę cczęściej. Miło mi się czyta o Waszych szkolnych doświadczeniach, i sprawach. Czasami chciałoby się wrócić do lat studenckich. Ale dzisiaj chciałabym Was zapytać, czy korzystacie z afirmacji. To znaczy, czy mówicie do siebie codzinnie: jestem szczupła, jestem silna, jestem zdrowa ... itp ? To na prawdę działa. To pomaga w osiaganiu trudnych celów, jak np odchudzanie. Czy widziałyście film "Sekret" ? Albo może czytałyście ksiażkę? Na prawdę warto stosować to o czym tam mówią. To działa. Oczywiście nie wystarczy realizować to przez tydzień czy dwa. To trzeb apoprostu robić w życiu przez całe życie. I wierzyć, że to co się wydarzy będzie dobre dla Ciebie. Ale prosić o to co się chce i dziękować za to co się ma i mówić "jestem zdrowa, jestem silna, jestem zgrabna, ... " itp!
#1454 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jesień tylko w wydaniu tej naszej złotej, polskiej ![]() Cytat:
Ale rozumiem, co miałaś na myśli, chciałabyś już uczyć się tylko z przedmiotów, które wybrałaś na maturę. Chociaż ja akurat dałabym wiele, żeby mieć takie fakultety w LO. Ale Ci fajnie, przed Tobą studniówka!! Może zaprosisz Grzesia? ![]() To się podziel, no!!! Jupi!! ![]() My z TŻetem załatwiliśmy się dziś na cacy. A mianowicie w swoim roztrzepaniu nie uzupełniliśmy wczoraj braków w lodówce, w związku z czym dzisiaj zostaliśmy z praktycznie niczym. Byłam już nawet w drodze do biedronki, gdy zdałam sobie sprawę, że przecież święto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Limonko, a gdzie obiecane fotki? Ty wiesz, że mnie, zakupocholiczkę na przymusowym odwyku tylko to utrzymuje przy życiu, prawda? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to nie poznaję koleżanki - gdzie się podział Twój optymizm? Cytat:
![]() ![]() Oooo, zbliża się miesiącznica ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To jak to szło - jestem zdrowa, silna, piękna, ładna i powabna? ![]() Dobranoc śpioszki, dla każdej buziaczek w czółko na dobry sen! ![]()
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, dziewuszki
![]() Virginio- pizzę i lasagne wybaczamy ![]() ![]() Zdjęcia wrzucę jak upoluję aparat, który zginął w tajemniczych okolicznościach. Podejrzewam brata, chociaż nie jest wykluczone, że sama go gdzieś bardzo dobrze schowałam tylko na śmierć o tym zapomniałam ![]() A Twój odwyk nie będzie trwał wiecznie. To, że rzadziej tu ostatnio bywam nie znaczy, że nie widzę Twojego zdobywania nowych korkowiczów jak burza ![]() ![]() Ines- proszę, proszę... Jaka koleżanka się wybredna zrobiła ![]() ![]() Tysia- łepek do góry, koleżanko! Ja też zrobiłam dziś rundkę po cmentarzach z rodzicami i jakoś nie przyszło mi do głowy rwać sobie włosów z tego powodu. Przyjdzie czas, że i my wpadniemy na naszej drodze na jakiegoś księcia z bajki, cierpliwości. Ech! Poniedziałek czas zacząć. Właśnie popijam kawkę i niedługo będę zmuszona podreptać do pracy. Nie chce mi się tak, że gdybyście miały odrobinę litości to byście mnie dobiły ![]() No nic... Nie marudzę Wam z samego rana. Uciekam i postaram się zajrzeć później. Miłego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() limonko - dobijam Cie ![]() ![]() virginio - takie baty za jedna malutka lasanie ![]() ![]() ![]() ![]() tysia - misia, zwaz sie rano a wydaje mi sie, ze wcale tak zle nie bedzie, jezeli nawet nie schudłaś to pewnie nie przytyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja wieczorkiem nie miałam juz siły iść na cmentarz, jak umyłam te wszystkie naczynia to padlam o 21 spac ![]() ide na druga kawe i sniadanie a potem grabic liscie obiecalam mamie dzisiejszy wolny dzien poswiecic na prace w ogrodzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Oj dziewczynki po wczorajszej wyżerce czuję się taka ociężała! Szybko jej nie powtórzę ![]() A tak w ogóle to wpadłam tylko, żeby się przywitać bo zmykam zaraz do kosmetyczki, potem na basen, a jeszcze później na kursy. Miłego, słonecznego dnia!
#1459 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chodz tyle dobrego ze wiecej nei poszlo w gore;/ale czemu nie pedzi w dół;/ ja dziewczynki dzisiaj naszczescie mam wolne, niejako sama se je zrobiłam hihi, ale i tak nie spedze go leniuchowo, bo musze zrobic notatki zaległe z "roślin leczniczych i przyprawowych" oraz zrobic cos co wrecz kocham:[ prezentacje ;////// na czwartek co rawda ale wiem ze w tyg nei bede miala czasu to chce to dzis zrobic;/ oz madafaka madafaka;/ milego dnia małpeczki ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() dzisiaj mam wolneee ![]() ![]() ![]() a jak na razie zycze wam milego dnia ![]()
#1461 | ||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a moj kochany tz znalazl sposob na moje ataki i juz nie wiem ktory dzien z kolei, a raczej wieczor przynosi mi milke i razem wciagamy w lozeczku, chyba zrezygnuje z jego dobroci bo wroce do was po porodzie ale to z haslem jak zrzucic 1000 kg ![]()
![]() |
#1462 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]()
#1463 |
Wtajemniczenie
|
lalki co tu takie pustki
![]()
#1464 |
Zakorzenienie
|
Hej Hi Hello
![]() Wpadłam tylko na chwilę trochę się nad sobą poużalać ![]() Trzymajcie się i piszcie częściej/ mniej lakonicznie ( tak Niunia, to było do Ciebie ![]() ![]()
#1465 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Co po niektórych już poznałam bo dołaczyłam do was w kwietniu z wagą 90kg , może ktoś mnie pamięta a może i nie... teraz waże 77 kg więc troche mi się udało ![]() Nie zaglądałam tu dawno z braku czasu i chyba z głuopty... bo może gdybym została z wami nie osiadłabym na laurach i chudła dalej.. ale od jakiegoś czasu dieta odeszła w niepamięć a waga stoi (tyle dobrze że nie rosnie) postanowiłam więć tu powrócić i o ile mnie przyjmiecie znów to bardzo się będę cieszyła i wróce do diety... ![]() ![]()
#1466 | |
Zadomowienie
|
pisz wolniej, bo nie nadążam z czytaniem:P
Cytat:
to oto ja ![]() już jesteś moim idolem ze udalo Ci sie tyle schudnać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Limonka jedyne na co mnie teraz stac to tylko i wyłacznie na to ~~>
![]() a ja juz wykapana i gotowa do spania ![]() jutro tylko jeden wyklad ![]()
![]() |
#1468 |
Zadomowienie
|
Hej Laski!
No to melduję się w końcu na dłużej ![]() Ogólnie jest naprawdę dobrze, rodzice widzę, że się starają nas jak najlepiej przywitać i chcą żebyśmy się czuli dobrze. Na razie to jest sporo śmiechu, sporo alkoholu i żartów, ale niestety na zmianę z rozmowami o chorobach, bo ostatnio wszyscy naokoło chorują. Babcia zachorowała na raka, jest już po 2 chemiach i jak ją zobaczyłam teraz to był szok, bo już jej sporo włosów wypadło, więc ma ścięte na króciutko, schudła bardzo i w ogóle marnieje w oczach ![]() ![]() Moja mama też jest przytłoczona tą wieńcówką, brat miał zabieg, a drugi brat się dzisiaj okazało ma polipa w jelicie grubym i chyba będzie miał operację! A ja słuchając tego wszystkiego martwię się o nich wszystkich i to skutkuje nasileniem objawów nerwicowych ![]() No nic... mam nadzieję, że wszystko się ułoży i uspokoi. Niedługo (może już jutro) zaczynamy pomagać u mojego taty w pracy, póki nie znajdziemy wymarzonej pracy. Powiem Wam szczerze, że nawet się cieszę, bo już za długo siedziałam na tyłku i straaasznie się rozleniwiłam. Rozważam też przygotowanie się do egzaminu na tłumacza przysięgłego, a więc zrobienie jakiegoś kursu albo podyplomówki, mimo iż miałam profil tłumaczeniowy. Chcę się dobrze przygotować, bo strasznie trudno taki egzamin zdać. Przepraszam, że nie odpisuję na to co piszecie, ale ciągle ktoś przychodzi, albo my do kogoś idziemy i jakoś mam mało czasu. Trzymajcie się słodziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kochane, slaba jestem strasznie pol dnia grabilam, wywozilam liscie ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam pod koldre ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
P.S. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz tę wymarzoną posadkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ech, na starość człowiek mądrzeje i zaczyna trochę bardziej troszczyć się o własne zdrowie ![]() Cytat:
![]() Malinn- a Ty gdzie nam zniknęłaś? Tajemniczy Francuz się porwał? ![]() Olciu- co u Ciebie i małej Gwiazdy? Blokerko- przygotowuję właśnie list gończy za Twoją osobą. Chyba Cię musiał ktoś porwać (oby nie kosmici!!!) bo nie wiem jakie mogłoby być inne wytłumaczenie na tak przedłużającą się nieobecność na wątku! ![]() Tysiu- jak humorek, skarbie? Mam nadzieję, że już po smutkach i smuteczkach znów tryskasz optymizmem ![]() Aliczka- jak się nosi nowa fryzurka? I jak efekty tajemniczej nowej diety? Strasznie nas zaniedbujesz kochana! Nie wiesz, że jesteśmy żądne świeżych informacji i ploteczek? Niuniuska- jak tam Twoje przeboje z uczelnią? Wymyślili jeszcze jakieś ciekawe sposoby na utrudnienie Wam życia? ![]() Ines- a co tam słychać u Ciebie? Bracia dalej bezwstydnie Cię adorują zasłaniając się, że chodzi im tylko o przyjaźń? ![]() Na razie zmykam, bo brat mnie zaraz siłą wyniesie od kompa, ale jeszcze tu wrócę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.