Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 09:38   #691
pliwa
Raczkowanie

GG do pliwa
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Dzień dobry wszystkim!

Dziś z racji leżenia mam zainstalowane obok łóżka "centrum dowodzenia", tzn. komputer z internetem .

Dziś będę u Was na bieżąco!

Tylko herbatkę będę musiała sobie sporządzić sama...

Rano zaniepokoiły mnie białe upławy, które dosłownie wypłynęły tak, że czułam to.
i oczywiście jak tylko się obudziłam moja macica przywitała mnie skurczem (ale nie bolesnym)...

Mimo wszystko nie tracę dobrego humoru - w końcu mam leżeć po to aby się to wszystko wyciszyło i wierzę, że będzie dobrze

Ah.. nie wiem czy pisałam, że wczoraj zaliczyłam planowaną wizytę w przychodni i dostałam scopolan w czopkach na te skurcze i leżonko...

Edytowane przez pliwa
Czas edycji: 2009-11-03 o 09:41
pliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:47   #692
Agape007
Zadomowienie

Mi ostatnio w nocy niezbyt fajnie się śpi. To że chodzę do kibelka to pikuś i sie przyzwyczaiłam, ale ostatnio tak mi duszno, że nie wiem co mam już robic. Nawilżacz powiesiłam na kaloryferze, okna rozszczelnione, drzwi otwarte... I jeszcze mi źle Niestety okna nie moge otworzyc, bo wtedy miałoby mi po głowie, a nie mam ochoty się bardziej przeziębic. Do tego strasznie gorąco mi w stopy - dobrze, że łózko jest przy ścianie to jak oprę sobie o nią nogi to trochę mi się chłodzą

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pliwa Pokaż wiadomość
Ah.. nie wiem czy pisałam, że wczoraj zaliczyłam planowaną wizytę w przychodni i dostałam scopolan w czopkach na te skurcze i leżonko...
A brałas wczesniej nospę forte? I co jaki był efekt? Bo ja własnie biore nospę a i tak macica mi twardnieje. Zastanawiam się czy poprosic na nastepnej wizycie o scopolan zamiast nospy...

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:48   #693
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Zazdrościłyście mi tych orzeszków w czekoladzie... No cuż zjadłam najpier 3 parówki z biedronki, te orzeszki... troche pisacji i nerkowców, w końcu na filmie kinder bueno Masakra!!! i zaksztusiłam się herbatą. No i jak wstałam wyłączyć tv narzygałam an niego
hahaha, po takiej mieszance to nie ma co się dziwić

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:59   #694
Sensuel
Wtajemniczenie

Patka....no tak 2 tygodnie w prawo,albo w lewo to można śmiało liczyć.Np te z początku stycznia to może już w Święta będą miały swoje mikołajki przy piersi .Od 36tc to już jest bezpiecznie z tego co pamiętam z pierwszej ciąży,bo wtedy to i okna myłam,firanki wieszałam,po schodach na 7 piętro do rodziców szłam i kombinowałam jak koń pod górę,aby już się cokolwiek zaczęło.Niestety nic nie podziałało...nawet herbata z liści malin,bo położna na SR koleżance mówiła,że działa na wywołanie porodu.Gówno prawda,że tak to określę.

Brzoskwinia.....dzięki za informację.W pierwszej ciąży jakoś wszystko pamiętałam,a teraz to normalnie jakbym pierwsze dziecko miała mieć
Stary 2009-11-03, 10:03   #695
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dzień Dobry,

Ja juz po śniadanku, mała ały czas kopie ona chyba nie sypia hehe

Pamiętacie jak ostatnio pisałam wam o tej 14 latce, która urodziła?

Teraz mam coś lepszego tym razem pora na 11-latke

http://wiadomosci.onet.pl/2071178,12...lubu,item.html
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:08   #696
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Patka....no tak 2 tygodnie w prawo,albo w lewo to można śmiało liczyć.Np te z początku stycznia to może już w Święta będą miały swoje mikołajki przy piersi .Od 36tc to już jest bezpiecznie z tego co pamiętam z pierwszej ciąży,bo wtedy to i okna myłam,firanki wieszałam,po schodach na 7 piętro do rodziców szłam i kombinowałam jak koń pod górę,aby już się cokolwiek zaczęło.Niestety nic nie podziałało...nawet herbata z liści malin,bo położna na SR koleżance mówiła,że działa na wywołanie porodu.Gówno prawda,że tak to określę.
No tak... Ja mam termin na 22 stycznia, więc teoretycznie się tak nie marwtię, że rozdwoje się wcześniej choć praktycznie wszystko może się zdarzyć Ale jak minie 1 styczeń to wtedy już będe mogła spokojnie oddychnąć i rozluźnić nogi

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak ostatnio pisałam wam o tej 14 latce, która urodziła?

o kurcze... To już jest przesada...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-03, 10:12   #697
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość

No nieźle....
Jak to mówią (sorry za słówko):
"jak masz syna martwisz się o jednego ch... we wsi, a jak córkę to martwisz się o wszystkie..."

Cytat:
No tak to już jest, że jak na coś czekamy to nie przychodzi, a jak nie chcemy żeby przyszło to przychodzi...
I czuję, że u mnie tak własnie będzie. Teraz się martwię przedwczesnym porodem, a w konsekwencji to pewnie przenosze dzidzię...

Stary 2009-11-03, 10:19   #698
malinka118
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
No nieźle....

No tak to już jest, że jak na coś czekamy to nie przychodzi, a jak nie chcemy żeby przyszło to przychodzi...
I czuję, że u mnie tak własnie będzie. Teraz się martwię przedwczesnym porodem, a w konsekwencji to pewnie przenosze dzidzię...
Ja mam to samo. teraz liczę każdy dzień, który mała siedzi w brzuszku.
Ale po 1 stycznia to już będę spokojna

Agape a Ty lezysz cały czas? Czy robisz cos w domku?
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:22   #699
youyou
Zakorzenienie

Pysia co do imion męskich to może Wiktorek albo Szymon?

Cytat:
Zazdrościłyście mi tych orzeszków w czekoladzie... No cuż zjadłam najpier 3 parówki z biedronki, te orzeszki... troche pisacji i nerkowców, w końcu na filmie kinder bueno Masakra!!! i zaksztusiłam się herbatą. No i jak wstałam wyłączyć tv narzygałam an niego

jak mi się nie podoba film to raczej przełączam program, a nie żygam na telewizor...
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:28   #700
pysiamn
Zakorzenienie

No nie napisałam mega posta i straciła połączenie z netem

wrrrr...wszystko sie skasowało

Co do imion to Tomasz i Mateusz są sliczne ale to nasi rodzeni bracia...więc odpada...ja mam Tomasza mąż ma Mateusza
I jak by się mówiło o dziecku to nie wiadomo o kim A odrznianie zdrobnieniami typu Tomaszek nieeeee

Podobal nam się w I ciaży Szymon....ale teściowa zaczeła zdrabniać na Szymek, Szymek i mi się przestało podobać

Eeeeeee co ja będę głowę gimnastykować...poczekam na kolejne USG

Może nie ma siurka .....
Co do dziewczynki to raczej Julia .... Lena i Maja odpadly mąż powiedział że marzy mu się mała Julka w domu

Nawet już Kubusia nauczył mówić Jula

Zebciu bidulko nie stosuj juz takich połaczeń

O nie z tą 11latką to świat zwariowałll

Spadamy zaraz z Puchatkiem na spacerek bo ładne słoneczko....i zakupki....

Wymyśliłam że na obiad zrobię nasze ulubione kotlety siekane mniam mniam...dawno nie robiłam i mam smakaaaaa

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-03 o 10:31
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:30   #701
Sensuel
Wtajemniczenie

Agape....to tak jak ja .Coś czuję w kościach,że w terminie nie urodzę tylko po nim.Bo po co ma iść wszystko z planem,jak może coś się popsuć .W praniu wszystko wyjdzie.Po Sylwestrze to się będzie działo .Już się doczekać nie mogę
Stary 2009-11-03, 10:32   #702
kasya82
Raczkowanie

dzień dobry
nie było mnie tu pare dni i aż się bałam tu wejść ale nie jest tak źle tylko 13 stron do nadrobienia
idę się ubrać i zabieram się za czytanie
kasya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:40   #703
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
No nieźle....
Jak to mówią (sorry za słówko):
"jak masz syna martwisz się o jednego ch... we wsi, a jak córkę to martwisz się o wszystkie..."
...
hahaha, nie słyszałam tego dobre

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-03, 10:41   #704
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Agape a Ty lezysz cały czas? Czy robisz cos w domku?
Nie, nie leże, bo chyba oszalałabym.... Jak jestem naprawdę zmęczona to wtedy się położę. A jak leżę to mnie bardziej boli kręgosłup, a do tego ile to ja musze się nagimnastykowac żeby wstac z niego...
Dziś od rana np. siedze na wizażu... A jak siedzę to się nie męczę, czyli chyba nie jest to zabronione, co?
Cos tak w domku porabiam, ale to są takie rzeczy, przy których nie potrzeba wysiłku, ale generalnie zostałam odsunięta od wszelkich czynności.

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Może nie ma siurka .....
Co do dziewczynki to raczej Julia .... Lena i Maja odpadly mąż powiedział że marzy mu się mała Julka w domu

Nawet już Kubusia nauczył mówić Jula
No więc jak juz Kubuś potrafi mówic Jula to chyba nie może byc już inaczej, co??

Cytat:
Agape....to tak jak ja .Coś czuję w kościach,że w terminie nie urodzę tylko po nim.Bo po co ma iść wszystko z planem,jak może coś się popsuć .W praniu wszystko wyjdzie.Po Sylwestrze to się będzie działo .Już się doczekać nie mogę
Mój męzuś mówi, że jemu pasowałoby gdybym w sylwestra zaczęła rodzic (przed czym jak bronię się jak tylko mogę)

Włączyłam sobie piosenkę wszystko bez sensu z 39 i pół i mała taka zaczęła fikac, że stwierdziłam, że chyba spodobała się jej ta piosenka

Edytowane przez Agape007
Czas edycji: 2009-11-03 o 10:42
Stary 2009-11-03, 10:48   #705
gooha3
Zadomowienie

kocurazab
śliczne foteczki i śliczna para z Was

----------------
a ja dziś troche dużej poleżałam. Miała nie przespaną noc. Wieczorem mnie takie skurcze zaczeły łapać w nogi, że z tych nerwów tez i brzuch zaczął.
Troche się przestraszyłam że coś nie tak, ale dzidiza była aktywna i teraz po śniedanku tez sie rusza, wiec chyba jest wszystko w porządku.

Wyniki badań, na szczeście dobre. Jutro ide do lekarza, już nie mogę się doczekać na usg.
Ciekawość już mnie zżera kto tam w brzuszku siedzi.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:52   #706
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
kocurazab
śliczne foteczki i śliczna para z Was

----------------
a ja dziś troche dużej poleżałam. Miała nie przespaną noc. Wieczorem mnie takie skurcze zaczeły łapać w nogi, że z tych nerwów tez i brzuch zaczął.
Troche się przestraszyłam że coś nie tak, ale dzidiza była aktywna i teraz po śniedanku tez sie rusza, wiec chyba jest wszystko w porządku.

Wyniki badań, na szczeście dobre. Jutro ide do lekarza, już nie mogę się doczekać na usg.

No ja też nie mogę się doczekać Twojego USG.Jutro po szkole zajrzę i zobaczymy,czy listę na uzupełnisz .Trzymam kciuki,aby dzidzia była zdrowiutka i wszystko było wporządku
Stary 2009-11-03, 10:52   #707
pliwa
Raczkowanie

GG do pliwa

Cytat:
Mi ostatnio w nocy niezbyt fajnie się śpi. To że chodzę do kibelka to pikuś i sie przyzwyczaiłam, ale ostatnio tak mi duszno, że nie wiem co mam już robic. Nawilżacz powiesiłam na kaloryferze, okna rozszczelnione, drzwi otwarte... I jeszcze mi źle Niestety okna nie moge otworzyc, bo wtedy miałoby mi po głowie, a nie mam ochoty się bardziej przeziębic. Do tego strasznie gorąco mi w stopy - dobrze, że łózko jest przy ścianie to jak oprę sobie o nią nogi to trochę mi się chłodzą

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

A brałas wczesniej nospę forte? I co jaki był efekt? Bo ja własnie biore nospę a i tak macica mi twardnieje. Zastanawiam się czy poprosic na nastepnej wizycie o scopolan zamiast nospy...

Tak do wczoraj brałam nospe forte. Ten scopolan, to ponoć stara szkoła, ale jest silniejszy.
Tylko , że ja mam go brać teraz na wyciszenie przez parę dni, a pózniej chyba wrócę do nospy.
Ale faktycznie zapytaj.
Stary 2009-11-03, 10:52   #708
gooha3
Zadomowienie

Nie wiem jak Wy, ale ja powoli zaczynam się czuć jak stara baba. Coraz ciężej mi wstać. Szczególnie jak stope wyciągne to odrazu te skurcze łapią, tylko jojcze jakie to stare kości mam

Chyba przydałoby się troche ruchu, musze zacząć ćwiczyć i się porozciągać (tak troszkę) bo strasznie się zasiedziałam.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:52   #709
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
hahaha, nie słyszałam tego dobre
A jakie życiowe

Cytat:
Za wyniki
Za jutrzejsze usg, że dzidziolek pokazał co ma między nóżkami

Stary 2009-11-03, 10:57   #710
zebra666
Zakorzenienie

Nie no świat zwariowała, ze 11 latki myslą o takich sprawach... Ja w wieku 11 lat bawiłam się lalkami

Agapee dobre i jakie prawdziweZaczybam się cieszyć, że jednak o ejdnego się będę martwiła

Nie no ja już takich miksów nie będę stosowała... Nigdy więcej!!! Dobrze, ze potem do wc doleciałam, bo na telewizozre to się zaczęło tylko

Przyszedł laktatorjaki on piękny Ale mnie rzeczy cieszą

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:59   #711
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Witajcie kochane!

Ja dzis jeszcze zostalam w domciu, ale jutro na kurs wyruszam.
Zaraz jeszcze ide do sklepu. Na obiadek ziemniaczki, jajeczko sadzone i marchewka na slodko

Pysiu brzusio slodki U Ciebie pepuszek robi za buzke, a u mnie za nosek A jak wygladaja kotlety siekane??

Filka, Sensuel super, ze maluchy zdrowe

Kocurazab slicznie wygladaliscie, fotki cudne

Zebra jestes niesamowita, ten tekst z rzy.... mnie powalil

Ups, to u mnie dwa tygodnie wczesniej, to akurat sylwester wypada. Mam nadzieje, ze Szymon nie zechce wczesniej wychodzic na swiat

Ale mnie dzis boli nad posladkiem i promieniuje do nogi.....ehhh
Ja juz od jakichs 3 tyg. mam bolace, twarde piersi. Wczesniej, jak rosly to byly takie przez kilka dni i pozniej przechodzilo. Tez tak macie??
Hehe, to pewnie skocza od razu o dwa rozmiary No, nie zartuje, oby nie. Takie jak sa, wystarcza
Stary 2009-11-03, 11:02   #712
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja powoli zaczynam się czuć jak stara baba. Coraz ciężej mi wstać. Szczególnie jak stope wyciągne to odrazu te skurcze łapią, tylko jojcze jakie to stare kości mam

Chyba przydałoby się troche ruchu, musze zacząć ćwiczyć i się porozciągać (tak troszkę) bo strasznie się zasiedziałam.

Ja mam taka wielką piłkę do ćwiczeń (kupiłam ją ze względu na kręgosłup rok temu) i jest świetna.Wieczorem jak czytam sobie wizaż siedzę na niej i się kołyszę i skaczę troszkę.To mi pomaga na rozluźnienie mięśni kręgosłupa i mały wtedy jakoś też tak fika,że mi z jelit schodzi i wtedy biegiem do kibelka ,a rano mam prawie kilo mniej .Bez jaj.....wczoraj u lekarza byłam ważona i miałam 77,8kg/173cm a dzisiaj rano 77kg .Dla mnie to dobrze ze względu na kręgosłup,bo normalnie trzęsę się nad nim jak osika.

Także piłkę polecam,a potem we wczesnej fazie porodu się przyda jak to do szpitala będzie jeszcze za szybko jechać.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Przyszedł laktatorjaki on piękny Ale mnie rzeczy cieszą

Nooo,pierdołki cieszą jak diabli
Ja laktator tez mam w planie kupić z TT,ale dopiero po porodzie,bo ze mną to nie wiadomo jak długo będę karmiła synka.A po co mam wyrzucać pieniądze w kocioł jak może mi się nie przydać.
Stary 2009-11-03, 11:06   #713
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

A z ta 11 latka to normalnie szok

Zeberka ja tez zastanawialam sie wlasnie nad tym laktatorem. W jednym sklepie tutaj widzialam go za ok. 160 zl. A nie wiesz ile kosztuje w Polsce? Ty kupilas ten, co podawalas do niego link? Bo tam gosc pisze, ze nie wysyla za granice, a lokalizacje ma wpisana Londyn.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Uciekam do sklepu, bede pozniej...
Stary 2009-11-03, 11:10   #714
filka2
Zadomowienie

witam,pózniej was nadrobie.ja dzis miałam okropną noc,skręcałam sie z bólu!!!!miałam strasznie twardy brzuch i bardzo bolał,prawie wcale nie spałam wstawałam 2razy po nospe,tż zmartwiony poszedł do pracy.teraz już lepiej ale jeszcze napiety jest,dziwne wczoraj mnie juz troche bolałi bylam u gina i powiedział ze tak mam ,bo wszystko jest ok,ale zeby aż tak bolałojak tak sie bedzie utrzymywać to pojade do dr ktory ma ktg,bo u nas nie ma ostrego dyż.na szczeście sie malutka rusza,leniwie ale sie rusza
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:14   #715
zebra666
Zakorzenienie

Madziulka dokładnie ten kupiłam:
http://www.allegro.pl/item803786465.html
Ja bym an Twoim miejscu napisała do niego co i jak z tą lokalizacją, bo może jakośbyście się dogadali a dałam za niego 79zł , z przesyłką 94.

Filka z takim bólem to lepiej może dzwon do gina, czy anwet do szpitala jedź bo to już brzmi powarznie. Trzymam kciuki żeby oczywiście było wszytsko dobrze.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-03 o 11:16
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:15   #716
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
Ja juz od jakichs 3 tyg. mam bolace, twarde piersi. Wczesniej, jak rosly to byly takie przez kilka dni i pozniej przechodzilo. Tez tak macie??
Hehe, to pewnie skocza od razu o dwa rozmiary No, nie zartuje, oby nie. Takie jak sa, wystarcza

Cytat:
Ja mam taka wielką piłkę do ćwiczeń (kupiłam ją ze względu na kręgosłup rok temu) i jest świetna.Wieczorem jak czytam sobie wizaż siedzę na niej i się kołyszę i skaczę troszkę.To mi pomaga na rozluźnienie mięśni kręgosłupa i mały wtedy jakoś też tak fika,że mi z jelit schodzi i wtedy biegiem do kibelka ,a rano mam prawie kilo mniej .Bez jaj.....wczoraj u lekarza byłam ażona i miałam 77,8kg/173cm a dzisiaj rano 77kg .Dla mnie to dobrze ze względu na kręgosłup,bo normalnie trzęsę się nad nim jak osika.
Także piłkę polecam,a potem we wczesnej fazie porodu się przyda jak to do szpitala będzie jeszcze za szybko jechać.
No u mnie chyba nie byłaby wskazana na to rozwarcie (które w konsekwencji nie wiem czy mam czy nie, bo w poniedziałek jak przyjmowali mnie do szpitala to miałam, a w czwartek jak wypisywali to nie... I bądź tu mądrym), ale przydałaby się, bo cała ciąże mam problemy jak to fajnie napisałaś "ze schodzeniem z jelit"

Stary 2009-11-03, 11:17   #717
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Mój męzuś mówi, że jemu pasowałoby gdybym w sylwestra zaczęła rodzic (przed czym jak bronię się jak tylko mogę)
Ja właśnie z mężem wczoraj rozmawiałam i tak gadamy, że przy stresie to są szybciej skurcze, a w sylwestra właśnie jak będzie taki huk i końcówka ciąży to nie wiadomo czy akcja nie rozpocznie się w sylwestra Chociaż jak o północy zaczną strzelać to i tak już będzie 1 stycznia więc można rodzić hehehe

Cytat:

Gosia na pewno wszystko jest ok Jak dzidzia się rusza to wszystko gra A generalnie ja jak miałam tak więcej skurczy to zaczełam regularnie pić magnez i skurczy jest dużo mniej.
Mam nadzieję, że jutro sie wyjaśni kto u Ciebie w brzuszku mieszka

Cytat:

E tam, ja się czuję rewelacyjnie CO prawda mam problemy ze wstaniem z łóżka jak leżę na płasko, ale nie czuję się jak stara baba tylko młoda kobitka w ciąży hehehe, generalnie czuję się bosko

Cytat:
.
Ta piłka to dobra rzecz, ale ja jej niestety nie mam... Zastanawiałam się kiedys czy ją kupić, ale miejsca tyle nie mamy, żeby ją potem gdzieś trzymać...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-03, 11:19   #718
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
witam,pózniej was nadrobie.ja dzis miałam okropną noc,skręcałam sie z bólu!!!!miałam strasznie twardy brzuch i bardzo bolał,prawie wcale nie spałam wstawałam 2razy po nospe,tż zmartwiony poszedł do pracy.teraz już lepiej ale jeszcze napiety jest,dziwne wczoraj mnie juz troche bolałi bylam u gina i powiedział ze tak mam ,bo wszystko jest ok,ale zeby aż tak bolałojak tak sie bedzie utrzymywać to pojade do dr ktory ma ktg,bo u nas nie ma ostrego dyż.na szczeście sie malutka rusza,leniwie ale sie rusza
Dobrze, żebyś miała zrobione ktg...
A może wczoraj zjadłaś coś nieświeżego i dlatego tak Cie bolało....?

Stary 2009-11-03, 11:23   #719
malinka118
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
Filka nie chcę Cię straszyć. ALe jak miałąm dokładnie takie objawy jak Ty to poszłąm do gina i się okazało, ze to skurcze macicy, szyjka miękka i scentrowana. Jakbym dluzej czekała, to mogło dojść do przedwczesnego porodu. Dostałam leki i leżenie, ale jest lepiej. Jedź i sprawdż jak nie do gina, któy moim zdaniem trochę Cie lekceważy to na IP. Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:25   #720
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość

Zeberka ja tez zastanawialam sie wlasnie nad tym laktatorem. W jednym sklepie tutaj widzialam go za ok. 160 zl. A nie wiesz ile kosztuje w Polsce? Ty kupilas ten, co podawalas do niego link? Bo tam gosc pisze, ze nie wysyla za granice, a lokalizacje ma wpisana Londyn.
Madziulka tych laktatorów co ma Zeberka jest mnostwo na allegro, inni sprzedwcy maja identyczne zestawy i za taka sama cene wiec poszukaj ja bede brala od tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/item796255458_...akcesoria.html

Kurcze ale ostatnio mi sie dobrze spi ze szok. Wstalam dzis o 10:30 i to tylko dlatego ze spojrzalam na zegarek i stwierdzilam ze wypadaloby juz wstac. Troche mam wyrzuty sumienia ze tak leniuchuje ale z drugiej strony jak teraz sie nei wyspie to potem tez nie
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości