|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Kolorowych
---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
- niech sobie grzecznie czekają.---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- [QUOTE=DagaGaga;15046909] Cytat:
Będzie wszystko ok-i gin to z całą pewnością to potwierdzi . Skracać cykl moge jak najbardziej, ale żeby ominąć jeden .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-11-03 o 01:10 |
||
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jestem pewna, że wiele oddajesz rodzinie, mężowie, dziecku, pracy, przyjaciołom. I dasz im wszystkim jeszcze więcej jeśli bedziesz... szczęśliwa Skoro zdecydowałaś się na operację - z czymś Ci nie było dobrze. I masz możliwość to zmienić .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie musisz przemywać rany ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
a ja się wczoraj umówilam z Pania w sklepie - dziewczyna ok. 28-30 lat i... na maksa zorientowana w rozmiarowce. Ma polska i brytyjska... obwod od 65 miski do K Jak zobaczyla mnie w topie, to sie zalamala (pierwsze slyszalam) i biust opadnie Więc jeśli coś zakupe dzisiaj, to wieczorkiem się pochwalę ps. Pani jest przekonana, ze to mój biust... stworzony przez naturę
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-03 o 08:03 |
||
|
|
|
#2914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :pro si:![]()
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Moje "obleśne"
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-03 o 09:04 |
|
|
|
#2917 |
|
Wtajemniczenie
|
niezle cycki mala heheh
p.s wyslalam maila do kliniki, wlasnie dzwonila babka zrecepcji wyptala o wszystkie objawy i pogada zaraz z Dr. ma ponownie ozdzwonic czekam
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
I co fotka, to inaczej wygladają...
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-03 o 11:03 |
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
Horo, jak tak patrzę na Twoje piękności to się nie mogę doczekać swoich !!!
Normalnie piersi masz cud , miód
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypadałoby powiedzieć... "dziękuję, ale nie sa takie wspanialę", ale.. są I cieszę się, ze bylam egoistką i zrobiłam je dla siebie
|
|
#2922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co TY gadasz ? ![]() ![]() Wcale by nie wypadało ![]() Ja tam patrzę i się zachwycam...... hihi i marzę sobie o moich Nawet widzisz Pani w sklepie myślała,że to Twoje wlasne Super!!! Jak już zakupisz staniczki to pamiętaj o fotkach dla nas Ja też będę szukała jakiegos fajnego sklepiku w 3mieście ale na to mam jeszcze troszkę czasu ![]() Narazie cieszę się tym ,że badania wyszły mi wczoraj OK. Bo się martwiłam.....
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co się martwić... o nic
|
|
#2924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem dobrej myśli.... Jedyne czym się najbardziej martwie to o paniczny strach przed ..... wrrr jak ja sobie z tym poradzę..... i ból po...... Ale nie ma co marudzić...Wy dałyście rade,dam i ja Mówiłam do Pani Dr,że bólu się boję ... Ona na to "coś za coś" ![]() Operację mam z samego rana,Pani Dr też mówiła,że to bardzo dobrze bo będzie jeszcze sporo czasu na obserwację bo pełna obsada będzie w klinice. Od czwartu zaczynam badania... Horo powiedz jak bym chciała L4 to normalny lekarz rodzinny może mi w takiej sytuacji wystawić? ? ? Bo coś mi marudzą w pracy z urlopem.......
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
babka z recepcji chce bym wyslala im zdjecia prawej piersi, zrobilm fotke ale aparat mi szwankuje, cholera bateria siadla i musze czekac az sie naladuje
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kliniki dostaniesz zwolnienie bez problemu, ale tam będzie pieczątka chirurga plastyka. Więc jeśli nie chcesz, zeby ktoś wiedzial o op, zwłaszcza w pracy, to poproś o zaświadczene kiedy mialaś op i jakie są wskazania dr co do tego, jak dlugo mozesz pozostać w domu i idź z tym do lekarza rodzinnego. Na tej podstawie wystawi Tobie zwolnienie i po problemie ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
wyslalam zdjecia do kliniki i czekam na decyzje Dr.
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
o to moja ranka
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba by doświetlić to miejsce od dołu robiąc zdjęcie. Jest cień, ale mimo wszystko piękna blizna.....
|
#2931 |
|
Rozeznanie
|
Witam
LISTOPADOWA mogła bys mi prosze podac nr do DR.Skwiercz mam jeszcze 3 tyg do porodu i potem zaraz chciala bym zrobic cycuszki. Nie wiesz moze czy Dr robi tez cięcie wokoło brodawek bo chciala bym zeby byly o polowe mniejsze.pozdrawiam A tak pozatym Listopadowa jak dla mnie (POWTARZAM DLA MNIE)Masz najładniejsze piersi na forum ale jest to moja ocena i nie chce zeby bylo to przyjęte jako lizanie komus....D.... Poprostu kazdy ma inny gust |
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymamy kciuki za maleństwo A piersi nie dasz rady zrobić od razu po porodzie... musisz odczekać ok. pół roku po zakończeniu karmienia
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne
- niech sobie grzecznie czekają.To bedziemy razem smigac , juz sie nie moge doczekac Ja podobnie jak Ty "wzystkie dzwigary " bede omijac z daleka ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Agnes mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nr tel do kliniki: 058 6221039 Nie wiem czy dr robi cięcia otoczkowe standardowo, bo na pewno preferuje te w fałdzie piersiowym Niedługo rodzisz, pewnie będziesz karmić piersią - dobrze, abyś z op. odczekała 6 m-cy po zaprzestaniu karmienia |
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
horo - gratulacje masz naprawde sliczne dziewczynki , milo sie na nie patrzy
|
#2936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes
Dobrze, że skontaktowałaś się z kliniką - to, co się dzieje powinien ocenić twój lekarz Daga .Z L4 może być różnie - to zależy jak podejdzie do tej sprawy twój lekarz . No, ale jeśli z urlopem nie wypali to w zasadzie będziesz musiała zdobyć zwolnienie od lekarza![]() Horo ![]() ![]() WOWI niech mi ktoś powie, że to Listopadowa ma najładniejsze cycki na forum Mya Wczoraj już nie odczytałam tej drugiej wiadomości, ale dawka była dobra (a jak on taki alergik to może warto, żebyś w domku miała Encorton - tak na wszelki wypadek ).
|
|
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
) i to nie tylko moje
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mam takie pytanie , poniewaz dalej nie wiem co mi chce doktorek tam wlozyc to powinnam do niego napisac , zeby cos zasugerowal , czy jednak cierpliwie czekac do spotkania.
Boje sie troche , ze np. przygotuje mi mniejsze wklady niz chce a pozniej nie bede miala czasu , zeby wielkosc negocjowac . ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Tylko tak sobie mysle , ze przyczyna tego , ze jeszcze nie podal mi rozmiaru wkladki moze byc fakt ze mam asymetrie.
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczny
dlugo nie robilam wpisu poniewaz caly czas czekalam na opowiedz lekarza , no przyznam zostawil sobie troche czasu na odpowiedz, problem jest taki ze lewa piers lezy wyzej i wyglada przez to tez o wiele mniejsza. odpowiedz lekarza na to bo fotki ktore tu wstawilam tez jemu wyslalam , powinnam nosic pas, i wszystko powinno sie polepszyc , dylemat mam tylko taki ze nie wiem gdzie taki pas nad piersi moge kupic , mieszkam w niemczech , i nie wiem nawet gdzie sie owiadywac , dziewczyny skad wy macie takie pasy , Horo- jak wyglada u Ciebie sytuacja czytalam ze pas juz zdjelas , widzialas jakas poprawe? no i troche zastanawiam sie czy na ten pas nie jest juz za puzno bo jestem 8 tyg. po oeracji Pazziernikowa - jak twoje perly , czy sa u Ciebie postepy , ostanie fotki jakie widzialam moim zdaniem byly super , to znaczy cycuszki byly super Pozdrawiam Was )))
Edytowane przez solevita Czas edycji: 2009-11-03 o 11:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

.
Dziewczyny ratunku normalnie mi odbija
sama nie wiem co... aż mam strach.... Mamm nadzieję,że okaże się,że to te tabletki tak zadziałały i że to ustąpi...... 

.

(pierwsze slyszalam) i biust opadnie 

. No, ale jeśli z urlopem nie wypali to w zasadzie będziesz musiała zdobyć zwolnienie od lekarza