|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() lece do mechanika z autkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Dżem dobry
![]() Kostko wracaj szybciutko do zdrówka ![]() Limonko bardzo dobrze zrobiłaś idąc na zwolnienie, przynajmniej będziesz miała więcej czasu dla nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia umieram z zazdrości, iż udało Ci się zgubic tyle kg ![]() ![]() ![]() ![]() Joyce życze duuuzo zdrówka Twojej rodzinie i oczywiście Tobie ![]() U mnie nic nowego, musze iśc na wykład a na juro mam troche nauki i nie wiem jak zdąże to wszystko ogarnąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Limonko, bardzo mądrze zdecydowałaś, w końcu zdrowie najważniejsze! I!! Będziemy Cię mieć na wyłączność ![]() ![]() QNadia witaj ponownie!! Gratki z okazji zrzuconych już kilosów!! JoyceSky, cieszę się na już widoczną poprawę relacji z rodzicami. Myślę, że jesteście na dobrej drodze, by tak już zostało ![]() Przykro mi z powodu nękających Twoją rodzinkę choróbsk, ale nie martw się na zapas! ![]() Myślę, że pomysł z egzaminem na tłumacza jest bardzo dobry, choć na pewno nie dla mnie. Ale mnie tłumaczenia tak nie pasjonują, jak Ciebie więc... Go for it, Joyce! ![]() I zdradź nam czym teraz będziesz się zajmować ![]() Kostko, mam nadzieję, że przegnałaś wczoraj pierwsze objawy przeziębienia ![]() ![]() Co nawaliło w samochodzie? Ja ze swoim wybieram się, już od niepamiętnych czasów, do myjni. A ja siedzę w polarku, poodkręcałam też na maxa kaloryfery bo jakoś mi zimno brrrr. Dzisiaj znowu piękne słonko, ale już nie dam się na to nabrać, pewnie znów jest taki przeszywający chłód, jak wczoraj. Zaraz muszę się zabierać za porządki, bo poziom naczyń w zlewie jest już zatrważająco wysoki ![]() Cmokam siarczyście w policzki! ![]()
#1475 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ojojoj! A co się stało?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Ciebie też ![]() ![]() Właśnie powysyłałam w świat kolejne CV, chociaż pewnie jak zwykle pozostaną bez odzewu. Już mam dość przekonywania w listach motywacyjnych, że chociaż nie mam jeszcze doświadczenia w branży HR jestem w stanie zrekompensować to swoim zaangażowaniem w wykonywaną pracę, entuzjazmem i szybką nauką nowych obowiązków... Wysłałam też kilka aplikacji na stanowiska asystenckie/ sekretarskie. Może tutaj bardziej mi się poszczęści? Teraz zamierzam wystawić kolejne kilka ciuszków na allegro, a później pewnie wygrzeję się w końcu w łóżku z nową książką, którą ostatnio upolowałam- "Rewers". Jak dobrze czasem zrobić sobie taki wolniejszy dzień ![]() ![]() Zajrzę do Was później, gwiazdy ![]()
![]() |
#1476 | |
Wtajemniczenie
|
hej piekne
![]() Cytat:
![]() Limonciu duzo zdrowka zycze ![]() ![]() a ja ide do lozka bo mnie glowa boli i ogolnie dziwnie sie czuje ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
hej hej hej
![]() dzisiaj mam dzien wolny juz ![]() ale i tak musze pouzupelniac sprawy zwiazane z uczelnia ![]() i musze jeszcze w pokoju ogarnac ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() samochod poszedl na coroczny przeglad bo wole to teraz zalatwic niz przed swietami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no wiec ja dzisiaj spedzam czas na wydawaniu pieniedzy u mechanika ![]() i niestety zjadlam 2 kawalki babki ![]() zaraz musze wyskoczyc do sklepu a potem po prezent dla brata, moja mama tez ostatnio zle sie czuje i wygonilam ja w koncu do lekarza, na dodatek moi rodzice maja rocznice 40 lat po slubie ![]() ![]() pozatym robia male spotkanie rodzinne i szukam czegos cateringowego na ciepły obiad bo same z obiadem na 30 osob nie damy rady jestem otwarte na Wasze pomysły ![]() glowa mi juz peka od organizacji tego wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- virginio - a na przeziebienie zapobiegawczo to nie polecam ferveksu to tylko paracetamol, srodek obkurczający naczynia krwionosne na katar, kaszel i wit, c a wiec wszystko dzialajace juz doraznie, lepiej wziasc polopirynke/aspirynke i wypic cos rozgrzewajacego ew. wapno ale w duzej dawce, złozone leki to swinstwo i tak naprawde nie wiadomo jak dzialaja na nasz organizm bo za krotko sa na rynku ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim za gratulacje ...
![]() ![]() Dla tych co dopiero rozpoczynają przygodę z odchudzaniem w skrócie opisze jak u mnie wyglądają posiłki.... Śniadanko jem jak każdy co mi tylko w lodówce wpadnie w ręce (ale bez przesady że jem jakieś fast foody czy czekoladki) dbam jednak o to żeby były węglowodany czyli jakieś pieczywko i troszkę warzywek... stawiam rano na pieczywo ponieważ przyjęłam że spożywać je będę tylko do 12 (no chyba że czarny chleb to pozwalam sobie na kromeczke np. pożniej. i w sumie moje śniadanie wcale nie podlega diecie :P II śnaidanie zabeiram ze soba do szkoły.... i to jakiś jogurt czy tam np. owoc... jak siedze w domu robieb sobie sałatki ale w dni robocze to ejst kłopotliwe.... Obiad: dużo chudego białka (wszystyko gotuje , unikam pieczonego i ziemniaków) do tego węglowodany złożone np. makaron czy kasza i warzywa warzywa i jeszcze raz warzywa ![]() Podwieczorek : nie jem zawsze bo czasem nie mam miejsca i nie mogę w siebie nić wepchnąć ale możecie się zadowolić serkiem wiejskim , o i własnie jak ćwiczycie to podiweczorek ejst dobrym powodem by podreperowac ilość białka. a kolacja.... jak są węglowodany to 3h przed snem a jak białkowa to starczy 0,5h.. i na to nie mam zasady... jem poprostu na co mam ochota ale.. !!! własnie robie tak żeby to cos bylo BEZ WEGLOWODANOWE ;p i nie tuczace :P i to tyle mojej reprymendy :P a i ćwiczcie słonka bo mi się schudło z ciałka ale mięśnie dalej mam obwisające... Jeszcze wam wspomnę że po 5 kg ludzie zauważają różnice i potrafią nie źle zmotywować ![]() Mnie komplementują co chwilę i się cieszę bo np. ja sama nie widze różnicy... ale mam nadzięje że jak uda mi sie dalej schudnąć to może i ja coś zauważe ![]()
#1480 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musze w koncu siebie zaakceptowac bo jeszcze wpadne w jakas obsesje, a teraz mam jeszcze wieksza mobilizacje bo chce sie bardziej podobac M ![]() ![]() ![]() ![]() zapomnialam wam powiedziec ![]() ![]() ![]() mowie wam milosc jest piekna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinn dziekuje za rade z kremem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak jeszcze sie zastanawiam nad czyms do wlosow bez konserwantow by mi sie lepiej rozczesywały, bo tez mam dlugie, farbowane iii o zgrozo mieszane jak twarz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Mamrotka prosze mi dbac o siebie i maleństwo ![]() Limonko Ty też wylecz w końcu to wredne choróbsko bo wiesz jakie to moze miec powiklania ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- QNadiaQ welcome back ![]() Kostko pojscie do jakiegos lokalu bedzie najlepszym wyjsciem ![]() ![]() ![]() ![]() martusia ogarnelas swoj artystyczny nielad w pokoju ![]() virginia lepiej juz sie czujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
fiolusiek wlasnie widze ze z panem M Ci sie udalo
![]() ![]() tak tak poskladalam ubrania i troche ogarnelam na biurku i postanowilam sobie ze w sobote powyrzucam wszystko niepotrzebne z szafek ![]()
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Joyce ale masz wiedze na temat kosmetyków – jesteś skarbnicą wiedzy ![]() Niuniusko jak było na horrorach? ![]() Jak się wszyscy chwalą zakupami to ja też się pochwalę ![]() ![]() Mamrotko jak samopoczucie??? ![]() Dziewczyny zdrowia życzę – dużo ciepła ![]() Ines na pewno ktoś na ciebie czeka – czasem trzeba się rozejrzeć Ja wróciłam do domu w niedziele ale dopiero teraz mam chwilkę by Was nadrobić i zaraz idę spać Na pogrzebie smutno choć miło było zobaczyć babcie i rodzinę tż. Brzuszek rośnie i nawet mi się przytyło ![]() ![]() Pozdrawiam buziaki ![]()
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
O nie
![]() ![]() ![]() milego dnia zabki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() dzis znowu zgrzeszylam a waga pokazala mi 75 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
W koncu mi sie net zaczal normalnie laczyc wiec moze cos wiecj napisze
![]() aniellko - fajnie, ze z Toba i fasolka wszystko dobrze, trzymaj sie ![]() fiolusku - widze, ze milosc na celego ![]() ![]() ![]() ![]() prezent fajny choc gust nie moj, ale to dobry pomysl z jakas taka pamiatka np taki kolaz ze zdjec rodzinnych ladnie oprawiony to jest moze mysl ![]() limonko - jak Twoje zdrowko?? moja dieta dzisiaj idealna prawie, oprocz kawalka suchej babki ktora lezala i moglam ja zjesc abo wyzucic ale prosila "zjedz" ![]() ![]() ale do wieczora bedzie grzecznie ![]() gdzie reszta???? |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() ![]() Jak Twoje zdrówko Limonko? Bo ja po Twoich siarczystych buziakach czuję się znacznie lepiej! ![]() Mamrociu kochana, zasuwaj to łóżeczka i dbaj o siebie, bo jak nie, to zrobimy najazd i już my Ciebie zmusimy do odpoczynku!! ![]() Cytat:
![]() Impreza w domku jest na pewno dobrym wyjściem ze względów ekonomicznych ![]() Posłuchałam Twoich zaleceń i zaopatrzyłam się w aspirynkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się też, że postanowiłaś coś zrobić ze swoim gorszym samopoczuciem i dietką. Jak Cię znam, to znów pójdziesz jak burza i zostawisz nas daleko w tyle! Czuję się lepiej, dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj wieczorem chciałam tylko szybko znaleźć coś fajnego na korki z dzieciakami i wsiąkłam na dobre 2 godziny. Internet to jednak prawdziwa skarbnica ![]() A od rana wzięłam się za prasowanie, obiad i inne domowe obowiązki. Była też u mnie mama, która zauważyła, że od kiedy jesteśmy z TŻetem na lekach, zrobiliśmy się spokojniejsi i ja mam lepszy humorek ![]() I tym optymistycznym akcentem zakończę mój południowy wywód ![]() Pogodnego dzionka! ![]()
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
Witam perełki na diecie :P
najpierw się pogrąże i wam powiem że wczoraj w przypływie emocji (negatywnych) wywołanych przez bliską mi osobę , nagrzeszyłam i to na tyle że wczorajszy dzień w ogóle nie przypominał dnia na diecie. Za to dziś grzecznie... i mamy prawie 16-tą a ja z grzeszków mam tylko kostke czekolady w sobie ale świadomie bo się czułam przybita ale narazie nie mam czasu ćwiczyć więc jakoś inaczej musiałam się doładować.... Anielko , zazdroszcze Ci ![]() ![]() Virginia widzisz dzieciaki Cie odstresowywują.... ;p Ja za to musze młodszego mego nauczyć wierszyka po angielsku i zamierzam go wysłać na konkurs ![]() Kosteczko kawałek babki wołajacy do Ciebie Cię nie zabiję ale nastepnym razem nie ulegaj ;p a tak w ogóle to cały dzień na czysto to się Buziaczek należy ![]() Fiouluśku jak ja będe miała to 75 to się będę radować :P możesz na mnie czekać... albo podnosić mi poprzeczkę , będę się starała Cię dogonić ![]() ![]() Dobra ja się zabieram za kombinowanie aranżacj do sesji ![]() ![]() ![]()
90-85-80-77-75-70-66 www.calawtrawie9.fbl.pl ![]() Edytowane przez QNadiaQ Czas edycji: 2009-11-04 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zadomowienie
|
dżem dobry
![]()
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
hej hej sloneczka
![]() u mnie dzisiaj z dieta dobrze jak na razie trzymam sie twardych zasad ![]() kurcze nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa a najlepsza jest to ze ja tez nie wiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Hej Lasencje!
Ines - myślę, że wysłanie CV pocztą na pewno nie zaszkodzi, więc nawet się nie wahaj! ![]() QNadia - Pokaż swoje artystyczne zdjęcia. Chętnie pooglądamy ![]() Virginia - no widzisz! Mówiłam, że leki na pewno z czasem zaczną działać ![]() fiolusiek - bardzo się cieszę, że tak Ci się układa z M! Miłej rocznicy ![]() U mnie trochę zapieprz. Dzisiaj byłam w pracy prawie do 17, a jeszcze muszę skończyć się rozpakowywać ![]() Pytałyście czym się zajmuję - zajmuję się wszelakimi fakturami, ale też przejęłam windykację (Twoja ulubiona działka, Limonko ![]() ![]() Z rodziną też wszystko dobrze i zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że teraz znowu mieszkam w domu, chociaż co wieczór łapie mnie jakiś mały dołek i czuję się trochę jak w klatce. Ale poradzę sobie, staram się nie narzekać i patrzeć w przyszłość z optymizmem. Trzymajcie się, kochane. Strasznie cicho tu ostatnio. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zadomowienie
|
kobietki. ja tylko na poł sekundy.
bo....jutro siedze na uczelni od 8 do 16 i w tym nie byle co: 1ćw-kolokwium 2ćw-kolokwium+moja prezentacja 3ćw-wejsciowka+laboratorium 4ćw- odda kolokwia z eekonomiki ktorego nei zdałam na pewno;D jak dal mnie bomba;D ide obejrzeć jakis film hahahahahah
![]() |
#1496 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, optymistyczna wiadomość jest taka, że żyję ![]() ![]() ![]() Babką się nie przejmuj. Odsyłam do pierwszego postu: "dieta bez grzechów..." ![]() Jeśli chodzi o prezent dla rodziców myślę, że taki kolaż z różnych ważnych jest świetnym pomysłem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram prośbę Joyce, może wrzucisz nam jakąś małą próbkę Twojego portfolio? Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że na razie tak fajnie Ci się w pracy układa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie kolejny do bólu nudny dzień. Komputer-książka-film-komputer-książka... Tyle dobrego,że znów posłałam w cyberprzestrzeń kolejne CV. Przecież w końcu któreś z nich musi się okazać tym szczęśliwym, prawda? Mam nadzieję, że szukanie nowej pracy potrwa krócej niż dłużej. Chociaż od powrotu do firmy dzieli mnie jeszcze 4 dni już mi żyłka na czole skacze, gdy tylko pomyślę o słowie "księgowanie" ![]() Heh, właśnie dzwoniła do mnie koleżanka z byłej pracy i muszę Wam sprzedać jedną historię ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec mojego niemożliwie chaotycznego posta zdradzę Wam jeszcze, że jutro spodziewam się wizyty przystojnego przedstawiciela służb mundurowych ![]() ![]() ![]() Zmykam, ale nie całuję, żeby nie zarazić całego towarzystwa ![]()
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja niestety zamilklam z powodow osobistych i mniej....ale dogladam i podczytuje regularnie ![]() Limonko kochana wracaj do zdrowka ![]() Qnadia witam po przerwie i gratuluje spadku wagi ![]() ![]() Mamrociu co u gabrysi? ![]() ![]() Kostko kwas klade z odzywka ![]() Fiolusku...a ktory kremik w koncu kupilas? jesli chodzi o podklady to ja z calego serca zachecam do mineralow ![]() ![]() ![]() ![]() Polecic za to moge plynny podklad Sensique spisal sie znakomicie...dla mnie jeden z lepszych "normalnych" i cene ma milutka ![]() ![]() ![]() Co do mycia pysiaka... dobre wspomnienia mam z Ziaja i seria Calma HLC peeling i zel na prawde rewelacja ![]() ![]() Odzywka.... kiedys do rozczesywania polecilabym Ci Liliputz sprey ze smokiem do wlosow, ale go wycofali i tylko w nielicznych rossmanach mozna go zdobyc.. ale po nim wloski sie ladnie rozczesywaly ![]() ![]() A co u mnie? Z francuzem nic nie bedzie..-Na szczescie ![]() Po za tym sporo problemow z rodzicami... no i "przyjaciolkami" Przyznam, ze bardzo mnie rozczarowaly... a moze poprostu otwarly oczy na to co powinnam juz dawno zobaczyc... w kazdym razie przyjazn trwajaca od pieluchy...wlasnie poszla... troche mi przykro bo stracilam na prawde bliskie mi osoby...a przynajmniej tak mi sie wydawalo... i to oczywiscie przez blachostke..... Na domiar zlego...jade sobie wczoraj autobusem wsiada kanar, wyciagam bilet i co.... uswiadamiam sobie, ze nadal jezdze z biletem pazdziernikowym ![]() Uciekam lalki ![]()
#1498 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Tysia - mam nadziję, ze przezylas te wszystkie cwiczenia, kolosy, wejsciowki ![]() QnadiaQ - kurcze ja mieszkam blisko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() joyce - fajnie, że wszytsko uklada sie tak ladnie ![]() ![]() malinn - co te kolezanki okropne zrobily i dlaczego ![]() ![]() ![]() limonko - cos moj nos mowi, ze już z Toba troszke lepiej ![]() ![]() ![]() virginia- a w tej klinice nie miałabys jakis darmowych porad??? ja bym to przemyslala ![]() kochane, zmarzlam strasznie na konikach, mialam samych ciezkich uczniow dzisiaj ![]() ![]() ![]() lece słuchac radia tok fm, audycji "kochaj sie długo i zdrowo" boooska jest polecam posluchac, mnie mama polecila ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta www.calawtrawie9.fbl.pl
![]() ![]() ![]() Malinn... takie "przyjaciółki" też czasem wiele wnoszą w nasze życie... no i macie wspomnienia... tylko kiedy okazują się być mniej przyjaciółkami niż bardziej lepiej zgubić je w traźniejszości a postawić wyłacznie na wspomnienia ale tylko te dobre żeby się serducho nie smutało ![]() Limonko do warszawy nie daleko, a kto wie może kiedyś zrobimy sesje forumowiczek pt. "szczęśliwe chudzielce" ?? ![]() i trzymie kciuki za Twoje CV.... i musze przyznać że pan "walący 200 razy" mnie rozbawił :P Dobranoc ![]()
#1500 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle drobostka.... poszlo o sylwestra...glupota... ale wkurzylam sie....
We wrzesniu wymyslilam, zebysmy jechaly w gory na sylwestra... oczywiscie pomysl przeszedl....przed wczoraj dzwonie i mowie, ze mam cos na oku i zeby zerknely... a one mi mowia, ze ONE juz zarezerowwaly "3"... wiec nie sa zainteresowane ![]() Kostko jak schudne 15kg to bardzo chetnie na taka sesje sie pisac bede... z reszta wiesz, ze ja na zdjeciach to dobrze z daleka tylko wychodze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.