|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Ja też do łózia
Dobranoc
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
na dziś wystarczy mi kocanka- zapach maggi otula mnie (to takie ich hasło marketingowe mogłoby być). tamanu mam w serum-lemon, reszta składników jest o dość intensywnym zapachu, ale mam wrażenie, że tamanu i tak da radę.
a zz lubię, bo to zapach Becherovki
|
|
#2193 |
|
po prostu Łinli
|
dobranoc
![]() przepraszam za marudzenie, naprawdę się zdołowałam na koniec dnia
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Tobie też się to spierze w końcu? Poza tym włosy odrosną w końcu
|
|
#2195 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
przeciez wlosy odrosna.Jestes ledwie kilka dni po farbowaniu, jeszcze nie wiesz, czy i do jakiego koloru farba sie spierze
|
|
|
|
|
#2196 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja się chyba obrażę! Znowu to samo. Ledwo poszłam na 5 godzin z domu a te się rozgadały, że 5 stron do nadrobienia było
Nie lubicie gadać jak ja jestem...? ![]() mimo focha nie odpuszczę sobie wtrącenia swoich trzech groszy ![]() Cytat:
dziś jak kleiłam kulki to tak mi się pomyślało o Tobie, że wracasz. Czekolada pycha, no nie? jest też z pomarańczą i jakaśtam...Cytat:
Po domu zawsze śmigam z włosami związanymi w ciasny kokon i z opaską, żeby mnie żadne włosy nie smyrały ![]() Yyyyyy nie zapomniałam a ja Ci powiem czy takie mam na wymianę Cytat:
![]() te inne Herbapole jakoś do mnie nie przemawiają. Sama pokrzywa też średnio ![]() Cytat:
reszta domowników wychodzi. Chyba.Cytat:
kończy mi się, ale kolejny już zamówiony... zawsze sobie tak ładnie radzi z niespodziankami, a teraz od 2 tyg mam na policzku kilka czerwonych krostek i za nic nie mogę się z nimi rozprawić A w ogóle to dziś skończyły mi się hydrolaty BU już złożone, niech szybko przysyłają...Byłam u TŻ, oglądaliśmy film z wesela znajomych (byliśmy tylko na ich ślubie, zrobili małe przyjątko dla rodziny). Wiecie co... O gustach się nie dyskutuje ale... większej farsy i masakry nie widziałam no po prostu nie mogę się otrząsnąć...Pierwszy taniec do piosenki Alicii Keys... tańczony krokami walca... i całe wesele rodem z radia ANI JEDNEJ typowo weselnej piosenki - sam rap, rnb, pop... Żywcem jak na osiemnastce, a nie na weselu. Szło nawet... "Będę brał cię... w aucie..." Nawet mój TŻ, niezdolny wręcz do krytykowania swoich kumpli bez względu na okoliczności, stwierdził że to chyba była stypa... i że porażka w każdym calu... ![]() A za 2 miesiące będą rodzicami... Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-11-02 o 23:37 |
|||||
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie siedzę z tym śmierdziuchem na twarzy i się zastanawiam, czy zmyć ![]() bo nie zasnę
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Dominikab te kieliszki to od mamy dostalam nie wiem czy to jakas zakamuflowana aluzja z Jej strony?, bardzo eleganckie i subtelne w swojej formie......
wlasnie przegadalam caly wieczor na Skype z przyjaciolka z Wloch 5 bitych godzin Kochane co do obsuniecia sie skal to jakies nieporozumienie z polskim serwisem. to sie stalo w niedziele, a nie w poniedzialek obsunal sie grunt na teren gdzie nikt nie powinien byl przebywac.Los Gigantes przepiekne klify na poludniu, ok 25 km ode mnie. Jesli chodzi o tragedie to akurat tutaj czesto gina ludzie przy wejsciu na wulkan, czy tez podczas kapieli w miejscach niestrzezonych. Sila fal jest po prostu niesamowita, ocean wciaga w glab i nie da sie wrocic. Tak gina turysci. Ale media czesto gesto o tym milcza. Ginie rowniez wiele kobiet, ofiar przemocy w rodzinach. Srednio co tydzien zabijana jest kobieta w trakcie domowych awantur. Hiszpania pod tym wzgledem ma bardzo niechlubne statystyki. Policja czesto nie chce sie mieszac, a sasiedzi uwazaja to za normalne. O tym rowniez sie nie pisze i nie mowi. W sumie cala i zdrowa ( na cialku ) zycze Wam kolorowych snow |
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęściara, zamin bym nakręciła, to bym chyba szybciej do fryzjera dojechała i wróciła |
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obudziłam się i nikt koło mnie nie leżał, nie czułam ciepełka TŻa , nikt mnie nie przytulił , nawet mleka do kawy nie ma ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko szukam tych szczotek wymiennych, wie ktos czy mozna kupic zapasowe ?szczotka i suszarka-da sie. Tylko rece bola strasznie przy dlugich wlosach jak trzeba mocno wyciagac z tylu. a Rowenta jednym ruchem robi caly proces i naciskasz guzik..gdyby wszystko bylo takie proste w zyciu..............:rolle yes: milego dnia dziewczynki
|
|
|
|
|
#2202 | |||
|
szyciowa specjalistka :)
|
a i tu sie kłania moje postrzeganie różnych rzeczy, czyt. kolorki... dla mnie to jest blond, ciemny, ale blond......
Cytat:
Cytat:
to będzie cię denerwować.... ja kilka razy maiłam takie wpadki. Postaraj sie wytrzymać jakieś 2-3tyg, by włosy się zregenerowały i potem zdecyduj, ......może się oswoisz, możesz użyć też jakiegoś szamponu koloryzującego (ale wiadomo on nie rozjaśni, przykryje tylko refleksy które cie denerwują) a jak nie, to do dobrego fryzjera, zdejmie kolor i nałoży inny, ale wtedy dużo , dużo dbania o włosy Cię czeka, wszystko da sie zrobić, będzie dobrze.... a mi się podobasz , bo Ty mi się fogle ogólnie podobasz i jusz j ateż lubić tamanu, już lubić Cytat:
to daj mi trochę, ja teraz odrastam po wyłysieniu, normalnie grzywkę będę posiadać. |
|||
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm Winly..ja też za pierwszym razem jak zmieniłam kolor z jasnego blondu na ciemny źle się czułam, nie wiem jaki Ty masz kolor , ale ja miałam taki jasny brąz i za ciekawie w nim nie wyglądałam . Poprosilam o ciemniejszy kolor o 3 tony i było super. Mam niebieskie oczy i ciemny brąz na włosach a byłam jasną blondynką. Musisz znaleść swój odcień , nie zniechęcaj się kochana i się nie martw ....
No i sliczny masz avek
|
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
A propos avka, Sel, czekamy na Twój!
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem spuchnięta jeszcze więc nie mam sie czym chwalić , poprosiłam wczoraj TŻa żeby mi wysłał moj profil to ten mi wysłał te gorsze zdjecie z otwarta buzią gdzie wyglądam jak świnka
A te ładne usunał....
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzien dobry![]() ![]() Czy dzisiaj mozna troszke mniej o jedzonku? Chcialabym ograniczyc slodycze...pliisssss |
|
|
|
#2207 | |
|
|
Cytat:
o matko. ale mam prasowania, kto chętny....
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Wtajemniczenie
|
możesz dorzucić do mojej sterty
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 |
|
|
dobra
![]() to zaraz podrzucę nie nie nie, nie pisz tego tek prosto w monitor, zawsze można mieć nadzieję, zawsze.....zawsze |
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Czy z tą Rowentą to chodzi Wam o coś takiego?
Jeśli tak, to ja mam coś takiego, ale na moje włosy to niewiele pomaga... Tylko wysusza i niszczy >.<
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2213 |
|
|
uuuuuuuuf ....................od razu mi lepiej
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem to dobry produkt, ktory NISZCZY wlosy mniej niz inne ktorych uzywalam.. i oszczedza moj czas. |
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Inna rzecz, że dostałam kopa mobilizacyjnego - Nubijczyk spytał mnie czy jestem w ciąży... Biorę się za brzuch, mam dosć głupawych komentarzy...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#2217 | |
|
Rozeznanie
|
Ehh, zostawić Was same to nie dość, że się upiją to jeszcze człowieka obrażą
Cytat:
Sel, no ba my wiemy co dobre, a Cote d'Or wszystkie są genialne ![]() Chyba się jeszcze ze wszystkimi "nowymi" nie witałam, |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta..zakupiłam 8 czekolad , 2 ptasie mleczka Wedel, 7 opakowań pałeczek serowych których u mnie nie ma...
A miała byc dieta....
|
|
|
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przyfrunę do Norge, to robię nalot na spożywkę, kupię ze dwa kilo Gudbransdalost, albo w ogóle brunost
I zjem go z ciastkami owsianymi
|
|
#2220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Dobranoc 

przeciez wlosy odrosna.
Nie lubicie gadać jak ja jestem...? 

lubię grzywkę, nawet bardzo, ale bardziej cenię sobie wygodę
zapomniałam
reszta domowników wychodzi. Chyba.
BU już złożone, niech szybko przysyłają...
no po prostu nie mogę się otrząsnąć...
tańczony krokami walca... i całe wesele rodem z radia
ANI JEDNEJ typowo weselnej piosenki - sam rap, rnb, pop... Żywcem jak na osiemnastce, a nie na weselu. Szło nawet... "Będę brał cię... w aucie..."
klik!

komuś umiem, sobie wcale