|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Zelixa, cz. II
Cytat:
Po drugie. Czy to jest prawdziwy głód czy taki urojony?? Gdy napawdę jesteś głodna to twój organizm zadowoli się byle czym. Czyli wtedy sięgam po jogurt, owoc, miseczke zupki, sałatke (dietetyczne). Wiem że organizm się naje a ja nie dostarczyłam mu zbędnych pustych kalorii. Zelixa powoduje że ten prawdziwy głód jestem w stanie zaspokoić czymś zdrowym. Jest drugi rodzaj głodu, który działa na nasza podświadomość, nie możemy zjeść "byle czego" tylko określoną potrawe typu "hotdog" kotlet schabowy z ziemniakami, batonik. Organizmczyli głód dopiero wtedy zostanie zaspokojony gdy dostarczysz mu tej określonej potrawy. W łaśnie takim "fałszywym" głodem doprowadziłam się do 107 kg. Zelixa pomogła mi rozróżnić te dwa głody, jem kiedy naprawde jestem głodna. Jeżeli mimo brania zelixy masz napady głodu na określone zachcianki to powinnaś udać się do lekarza. może bierzesz jakieś leki, ktore osłabiają działanie zeli??
![]() |
![]() |
#482 |
Przyczajenie
|
hej dzisiaj sie tu zalogowałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Przyczajenie
|
jestem 10-ty dzien na ZELIXA15 ,mam czasem napady glodu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć jestem tu nowa,niewiem czy mnie przyjmniecie do swojej starej gwardi "paczki" ale może się uda,albo też nie...... Wczoraj byłam u lekarza dostałam tez tabletki zelixa15,dziś po sniadanku wziełam swoją pierwszą tabletkę mam nadzieję że pomoże mi pozbyć się tej strasznej nadwagi którą mam,bo już nie potrafie patrzeć w lustro na siebie,może ktoś z was powie mi czy te efekty uboczne zawsze działają? czy to zależy tylko od człowieka i jego zdrawia???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Przyczajenie
|
Witam znowu na pytanie czy pije dużo topije około 1,5 litra wody dziennie z kilka kubków zielonej herbatywięc napewno pije dużo .dziś dostałam okres może ten ostatni głód był przyczyną nadchodzącej miesiączki na teraz nie czuje głodu bo mam dużo pracy w domu,a spać chodze różnie ponieważ pracuje w systemie trzyzmianowym więc godziny się różnią
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
Przyczajenie
|
mimo to ze biore juz 11 dni Zele to i tak glod czasem czuje a na slodycze tez mnie ciagnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny jestem na 7tabletce zelixa15 mam 2.5kg mniej a szczerze czasem cos slodkiego malutkiego przegryzłam mimo ze sie powstrzymywalam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- choco21 a cwiczysz cos czy nie?ja nie moge ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mi przez 3 tygodnie ubyło 18 cm (łącznie) ![]()
![]() |
![]() |
#493 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pozdrawiam i trzymam kciuki żeby te kg spadały nadal ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Witaminka,mam pytanko ja swoją zele biore po śniadanku,obiad zjadam niewielki bo połowe z tego co jadlam kiedyś,kolację staram się zjeść do godziny 19 bo dość pózno chodze spać czy to jest zle co robie że jem,sama już niewiem w sumnie biore dopiero drugi dzien tabletkę,boję się że jak wezmę pózniej tabletkę nie bedę mogła zasnąć w nocy a pracuję na 1zmiane,jeśli odpiszesz było by mi miło ![]() ![]() ![]() Edytowane przez siwa30 Czas edycji: 2009-11-01 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
hej!!
12dzień 5kg mniej...rewelka. dziś zjadłam tyci jabłecznika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Przyczajenie
|
Hej.
Ja już 136 dień na zelixie i 16kg mniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeju juz sie nie moge doczekac kiedy ja zaczne kuracje ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse Edytowane przez Haruno Czas edycji: 2009-11-02 o 18:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
długo się nie odzywałam bo nie miałam się czym pochwalić i raczej byłam zdołowana.....ale wkoncu nastała ta chwila i znów chudne ubyło mi teraz 2 kg ![]() ![]() ![]() no juz prawie laska ze mnie....hahahahhaah a samopoczucie wyśmienite....nie ma to jak spotkać kogoś dawno nie widzianego i jeszcze jak ci powie .....boże jak ty schudłas!!!!!!!!prawda!!! !! ale pewnie wy wiecie o czym mówię , no to laski głowy do góry bedzie dobrze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A Wam dziewczyny powodzenia w odchudzaniu, bo droga do osiagnięcia wymarzonej sylwetki, to droga nie zawsze prosta. Wiem coś o tym.... Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny obserwuje wasze forum od dosyc dawna i postanowilam sie do was przyłaczyc o ile mozna
![]() 2 opakowania Mam 28 lat i 168 cm moja waga obecna to 76 kg mam synka 3 letniego i w ciazy przytyłam o zgrozo 20 kg:/ a moja waga z przed ciązy to 60 kg i jakos nie moge sie pozbyc zbednych kg moze sie wyda co niektorym ze nie jest zadna nadwaga ale dla mnie 15 kg wiecej w obecnej to bardzo duzo na razie mam 10 mg mam nadzieje ze beda rezultaty od jutra zaczynam brac moze jakies rady dla poczatkujacych i czy brałyście tez zelixe 10 pozdrawiam serdecznie i zycze dalszej wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
![]() ![]() Nie jest to dla mnie jakas musowa sytuacja, ot tak dla treningu silnej woli i coby sie troche lepiej poczuc we wlasnym ciele ![]() ![]() No to pozdrawiam!
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
witam Zelixianki, czy ktoras z Was cwiczy moze "agrafką-motylkiem" lub na AB ROCKECIE???? i jakie efekty osiągnęła????
![]() |
#503 |
Przyczajenie
|
Witam kupie zelixe 15 bez recepty w rozsądnej cenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie dziewczyny wszystkie !
Może nie bedzie to odkrywcze stwierdzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Przyczajenie
|
Witam ponowie u mie już 40 dni za zelixie i jak pisałam wczesniej ubyło mi 9 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny zapomniałam Was zapytać. Czy podczas miesiączki nie bierzecie Zelixy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
ja zamowilam zele15 30 tabletek przez internet z przesylka 95 zl
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Jak ma dzialac to i za 200 zl bym kupila
![]() ![]() ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Przyczajenie
|
13 dzien na Zeli, i chyba...jak sie nie myle 3kg w dol...ale i tak za malo,bo nie widac nic po mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.