|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
|
|
|
|
#1622 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I pocisnęłam z ciągów xd!Oznaczyłam jako x liczbę przeczytanych stron, a y-3 liczbę dni (pewno źle:d), czyli n. I wiecie, to chyba na to samo powinno wyjść, ale nie wiem :P _____ Załamałam się tymi odpowiedziamii... Teraz patrzę co zrobiłam w zadaniu z nierównością >.< Delta wyszła 1, a ja sobie coś uroiłam i liczyłam jak dla delty=0 Z kwadratem i przekątną chyba też coś pokręciłam, ale to jak rozwiązanie jest napisane w odpowiedziach zgadza się - co do wyniku pewna nie jestem. Wrrr |
|||
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa,
http://www.edulandia.pl/Edulandia/1,...atematyki.html tu masz też wyżej arkusz maturalny, to sobie porównaj
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
ale ojciec mną wzgardził.
smsa mi przysłał. ojciec : ? ja: w porządku. ojciec : tzn. o%? ;( ja: Zabawne. haha. pocisnął mi.
|
#1626 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej żbiczki
nt. matury - hm, zamknięte proste, więc jeśli nie zrobiłam głupich błędów takich jak to tylko ja umiem, to jest ok. otwarte jak dla mnie troche z teraz patrzę na odp to mam bardzo mało punktów za otwarte. mimo, że przecież to było proste. aż sie wku.rwiłam, bo moglam to spokojnie lepiej napisać. czy ja nie moge zaczac myśleć? Cytat:
![]() ja też a po 1,5 godzinie już mi się tak strasznie chciało ciku, pić i jeść, że nie mogłam myśleć o niczym innym. Cytat:
widzisz, ja nie umiem widać rozwiazac nawet ukladu rownań ![]() Cytat:
nie tylko Ty! ![]() obliczylam długość AB ![]() Cytat:
![]() haha, to duuużoo tej kawy Cytat:
u mnie też zupa. fajnie, że kiedys robilismy trygonometrie w szkole ![]() w 1 kl nie zdazylismy, mielismy w 2 zrobic, pani nam sie zmieniła i o ![]() ostatnio na szybko z nami to zrobiła, ale cóż Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
forum przegląda 40 użytkowników
haha.
|
#1628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiara rodzica w zdolności dziecka ![]() Cytat:
Jak ja tylko potrafię. A zamknięte max, banalne były. Otarte bardziej na myślenie, to nie jest chyba moja mocna strona ![]()
|
||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Pamięta mnie ktos jescze? Nie miałam ostatnio czasu żeby udzielac się wątku Ale teraz powracam, bo po tej maturze się luźniej zrobiło ![]() A co do samej matury, to jestem bardzo zaskoczona niskim poziomem, zwłaszcza części testowej... Mając chociaż odrobinę wiedzy i kartę wzorów mozna to spokojnie na powyżej 50% napisac... Chociaż to może tylko moje odczucia, a mogą byc trochę nie bardzo, ale to przez to że chodze do klasy z rozszerzona matmą... Sama licze na coś od 90% w górę. Ile do góry to już zależy od spraedzającego i jego chęci zaliczenia mi :p Bo wyniki mam dobre, tyle że nie wiem czy nie poszłam za bardzo na skróty... Teraz spadam bo chemia czeka ![]() Miłego dnia
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
Policzyłam i ok 80 % może będzie. Chociaż zależy od egzaminatora
|
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Niewiem co niektórych tak dziwi, że zadanie o książce trzeba liczyć z ciągów!
Niby po co były podawana te wszystkie dni dłużej krócej itd? Trzeba było wszystkie rozłożyć na r, itd. Rozmawiałam z moją nauczycielką więc jestem pewna. Pozatym- jeśli ktoś liczył z układu równań, to też mu mogło wyjść w jakiś sposób, liczy sie odpowiedź więc to na kogoś korzyść, ale zadanie były typowo pod ciągi- mnóstwo takich było w książce od matmy(tekstowe, odnośnie ciągów) i w zbiorach maturalnych, dlatego wiedziałam , że chodzi o ciągi! |
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1634 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
![]() matura z matematyki to jest cos czego bardzo sie balam, bo jakos tak wyszlo ze fanka matematyki nie jestem... przepatrzylam pare arkuszy i poszlam z nadzieja ze jakos to bedzie:P okazalo sie ze nie bylo tak zle heh chociaz niektore otwarte zawalilam no ale ja jestem panikara i zanim pomysle to panikuje ale mysle ze kolo 70% bedzie plus minus pare procent (oby plus:P) no a i tak matma mi do niczego nie jest potrzebna ![]() a i to zadanie z ksiazka, to wczoraj widzialam prawie identyczne dwa tylko o czyms innym (ale uklad taki sam, tylko liczby inne) ![]() w kazdym razie troche mnie to pocieszylo ze jednak moge ta mature zdac;P hehe a w tym zadaniu z ciagiem arytmetycznym (otwarte) to tak wykombinowalam ze w koncu wyszlo na to ze zrobilam to dwoma sposobami z odpowiedzi przykladowych :P ciekawe tylko czy znajda te moje rozwiazania:P
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-03 o 14:24 |
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą, jak sprawdzają z kluczem to różnie może byc ![]() z tymi ciagami mogą zaliczyć, albo i nie
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-03 o 14:23 |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle że nie wiem w jaki sposób można to na ciągi w ogóle przełozyc...
|
|
|
#1637 |
|
Konto usunięte
|
jak sobie policzylam z tych otwartych to tylko ostatnie będę miała na 100% maxa. Reszty nie wiem i nawet boję się sprawdzić
Z zamkniętych wyszły mi 2-3 błędy (nie pamiętam nieraz co zakreślałam, a nuż gdzieś popełniłam błąd w zamazywaniu) tak więc matura na ok. 52%. Nie jest źle jak dla humanistki ;p miałam błąd w logarytmach, bo wczoraj nauczycielka nam na szybkiego to tłumaczyła i automatycznie zakreślilam odpowiedź, która jednak nie byla dobra
|
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
No własnie, bo w odpowiedziach nie uwzględnili opcji z ciągami w ogóle....
Dziwne! ![]() W ogoóle, to widzę, że w otwartych dużo namieszałam, chociaż nie tak, że mam wszytsko źle, ale jak sie trafi jakiś egzaminator "filozof" Hmm...wszytsko sie okaże później. ======================== A już pod koniec listopada próbne matury z polskiego, matmy , j.obcego i przedmiotów dodatkowych z Operonu! Ile tych prób?
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
matura do bzdura! połamcie sobie pióra ! wesołe żbiczunie z matury śmieją się!
![]() tralalalala ej, dobry humor mam! ![]() no dobra od dzisiaj koniec z obijaniem się ! biorę się do pracy
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Wpadłam na chwilę, bo musiałam sprawdzić coś. Ja słyszałam, że nie będzie tych próbnych z operonu, bo brak środków pieniężnych. Tylko z polskiego ma być. Może to tylko u mnie w szkole? ![]() Idę się uczyć.
|
|
|
#1642 |
|
♥
|
Be a u mnie w szkole mówili , że w ostatnim tygodniu listopada mamy próbne z matmy, angola, polski i wybrany przedmiot
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ambitny plan: to codziennie 2 godz. nauki z bio i wosu. Póki co idzie mi świetnie. To lecę;*
|
|
#1644 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cześc dziewczyny ![]() to jeszcze ja się podzielę swoimi odczuciami ![]() zamknięte banalnie proste. za to otwarte trochę zje.bałam. ehh. no ale coż , mature napewno mam zdaną
|
||||||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- http://demotywatory.pl/347799/Inspiracje-z-natury ![]() Moje skojarzenie i widać nie tylko moje
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
ej ! niech ktoś mi powie, że jest ze mnie dumny
![]() 40 minut czytałam na głos in english. myślę nad rozszerzeniem, może jednak dałabym radę się przygotować? zawsze to kilka pkt więcej przy rekrutacji ale tak sobie myślę, że mimo, że mam szeroki zakres słownictwa... to i tak będzie za ubogo na R. -.-bo gramatyka to tam... chociaż ostatnio Marcie pisałam jaki piękny błąd zrobiłam "anyone had ever organize.." xD ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- aaaa! Marta! dzisiaj wchodzę do szmateksu, bo dostawa (a ja zawsze na torebki poluję )i słyszę co?! "oł maczybąs!"
|
#1647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie no ja teraz mam ambitny plan uczyc się codziennie z angielskiego ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem dumna Też bym tak chciała :P A co do ang, to też miałam pisać ang pr, ale ten ustny mnie przeraża
|
|
|
|
|
#1649 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15065579] nie no ja teraz mam ambitny plan uczyc się codziennie z angielskiego ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie [/QUOTE]![]() dzień dobry tak jak pisałam 2 nie zrobiłam, a w zamkniętych też mam coś tam źle, ale ogólnie to zadowolona jestem
|
||||
|
|
|
#1650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja takie głupoty, że ja Cię kręce, mam tylko chyba jedno zadanie całe dobrze ale ok, jak na totalny brak przygotowania, to jest ok. muszę tylko więcej ćwiczyć, uwazniej czytać i zostawić sobie czas na sprawdzenie. ach, i zacząć myśleć. ![]() bo oczywiscie zrobilam jednak bledy w zamknietych nie wiem skąd mi się wzielo to?teraz jak sprawdzalam to bym dobre zaznaczyła Cytat:
![]() spokojnie, do matury się lepiej przygtujemy jesli taki stopień trudności będzie i podejdziemy do tego spokojnie, to jest luzik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co Ci tam, ja bym próbowała jesli ma to wpływ na pkt przy rekrutacji. wiesz, nic nie tracisz... słówek możesz się zawsze nauczyć, a gramatyki jako takiej nie ma, tylko struktury leksykalno gramatyczne, co dla mnie osobiscie jest zmora, nienawidze tego i w sumie z typowej gramatyki nie ma tam nic ![]() oł maczybąs nieźle. haha. ej, nie mam z kim do lumpa iść ![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

I pocisnęłam z ciągów xd!

dlatego ja się wysikałam "na zapas"
nie tylko Ty! 

Ale teraz powracam, bo po tej maturze się luźniej zrobiło