Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 13:54   #781
kasya82
Raczkowanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

ufff nadrobiłam Was w końcu
ale mam dzisiaj leniwy dzień muszę iść do sklepu a tak mi się strasznie nie chce wczoraj cały dzień w domu siedziałam i się strasznie rozleniwiłam i jak pomyśle o tym że trzeba się ubrać, umalować i uczesać to mi się tak strasznie nie chce, bo to tyle roboty

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Ja mam całkiem fajnych teściów...
W miarę...
Ostatnio musiałam zabrać do domu okropne prześcieradełka z flaneli w obrzydliwy wzorek, bo teściowa twierdziła, że przecież pod kołderką i tak nie widać...
Powiedziałam mężowi, że potnę sobie na ściereczki albo pieluszki...
Przecież nie dam tego do mojej cudnej pościeli...
KarmazynowyKamyk skąd ja to znam, niedawno też moja teściowa chciała mi dać różowe prześcieradło w ciemniejsze różowe koła, bo przecież pod kołdrą nie widać najgorsze jest to że ja nie umiem odmawiać, ale na szczęście jakoś z tego wybrnęłam
kasya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:55   #782
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
brzusi przestał rwać
ufff to dobrze
Cytat:
proszę mi tu za duzo nie napisać , bo jak wróce z kawy to będe mieć dużo nadrabiania
obiecujemy że nie będziemy

Cytat:
Napisane przez pliwa Pokaż wiadomość
temat teściowych to dla mnie jak woda na młyn...
ale ćśśśś , bo znowu złapią mnie skórcze,

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Pysia no mi w sumie też najbardziej pasuje po tych 24 tygodniach myslenia i zastanawiania się Także będzie Tomasz
I fajnie.....

Cytat:
może dzidek ma takie dzien ale to stresujące wolę jak wali po pęcherzu juz nigdy nie bede narzekać, ze za mocno kopie
Rozumiem Cię ja też wolę jak rajcuje niż jak jest cisza

Cytat:
ed: mam ochotę na pączka ale nie mogę
to może jakiś owoc...ja własnie zjadlam pyszne soczyste jabłko

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:56   #783
pliwa
Raczkowanie

GG do pliwa

Cytat:
W miarę...
Ostatnio musiałam zabrać do domu okropne prześcieradełka z flaneli w obrzydliwy wzorek, bo teściowa twierdziła, że przecież pod kołderką i tak nie widać...
spoko...
Ja dostaje czasem takie różne dziurawe i poplamione "perełki".
Delikatnie, dyplomatycznie przerabiam je na szmatki
Stary 2009-11-03, 13:58   #784
zebra666
Zakorzenienie

Ciężki temat et teściowe:P o mojej już nie piszę, bo pisałam keidyś jak bardzo się lubimy:P No cuż rodziny się nei wybiera w końcu wyszłam za mąż za Tż-ta na szczęście a nie za nią

Kurde niedomknęłam chyba zamrażalnika ostatnio i miałam śnieg w nim musiałam na szybko uporzadkowac go i rozmrozić byle szybciej bo był neidawno rozmrażany przez ten brak prądu 2 dniowy. Ja to mam szczęście, rąk nie czuję bo mu pomagłam ścierkami
ale ogórowa się gotuje

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:06   #785
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasya82 Pokaż wiadomość
muszę iść do sklepu a tak mi się strasznie nie chce wczoraj cały dzień w domu siedziałam i się strasznie rozleniwiłam i jak pomyśle o tym że trzeba się ubrać, umalować i uczesać to mi się tak strasznie nie chce, bo to tyle roboty
I własnie z tego względu, że zrobiłam sobie hennę na brwiach i rzęsach i nie musze się malowac tylko jak męzuś przyjeżdza z delegacji to podciąglę sobie oko tuszem

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
ale ogórowa się gotuje
Mniam, mniam... Ogórkowa i do tego naleśniki z cukrem...

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:24   #786
malinka118
Rozeznanie

A my dzisiaj mamy pieczarkowa z ziemniaczkami i makaron po chińsku
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:26   #787
azzis
Zakorzenienie

Witam Was.

Nie miałam czasu wcześniej nic napisać, bo mały młyn miałam w pracy. Teraz już szefa nie ma to mogę skrobnąć

Wczoraj strasznie ciągnął mnie brzuch, twardniał i napinał się co chwilę Wzięłan no-spę, ale pomogło tylko częściowo. Brzuch dalej twardniał ale raz z jednej raz z drugiej strony. Źle spałam, bo mały fikał i jakoś przez to twardnienie byłam niespokojna.
Dzisiaj też mi twardnieje Chyba wezmę znowu no-spę.
Na wizytę idę dopiero w przyszłym tyg. więc muszę jakoś wytrzymać.

Z miłych rzeczy - kupiłam wczoraj w lumpku trochę ciuszków dla synka Kupuję różne ciuszki, takie małe, ale również większe na 6-12 mies. Był taki śliczny szlafroczek z uszkami Oprócz tego maleńkie jeansy i ogrodniczki.
A dzisiaj dostałam od koleżanki z pracy dzidziusiowy prezent - kocyk, komplecik polarkowy i bodziaki

Pytanie: czy kupujecie pościel do wózka i do łóżeczka? Bo w sumie mi mama powiedziała, że może uszyć do łóżeczka... tylko taką ciepłą z owczej wełny i nie wiem czy będzie odpowiednia (czyt. nie za ciężka).

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:33   #788
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Własnie.... Mojej bratowej podoba się imię Hipolit... Mam jednak nadzieję, że brat nie dopuści do tego, żeby syn miał tak na imię....

Apropo teściowej, to powiem Wam jeszcze jeden skecz.
Z teściową mieszka jej córka z rodziną, która ma 2 córki. Wczoraj byliśmy tam na obiedzie i w pewnym momencie podchodzi teściowa z reklamówką i mówi:
"jest tu cała reklamówka butów, którą oni (w sensie jej córka) chcą wyrzucic - zostawic je dla was???? No myślałam, że jej
Po pierwsze stac nas na buty dla dziecka, a po drugie moje dziecko nie będzie nosiło po innym dziecku butów - z wiadomych względów.
I tak jej powiedziałam....
Mam nadzieję, że twój brat wygra, bo to imię jest
A butów to oczywiście nie używać po innych dzieciach, a już zwłaszcza u maluchów które się uczą chodzić.

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
w tym artykule co przytoczyła aldii pisze, że "Jak podaje większość producentów i pediatrów, nie zaleca się noworodkom używania fotelików dla niemowląt dłużej niż 2 godziny dziennie." czyli mam rozumieć, że tylko dziecko do 1 miesiąca nie można wozić dłużej niż 2h, a większe już może? no bo tak pisze...
Tak by z tego wynikało, bo noworodek to przecież do miesiąca, a potem już niemowlę

Cytat:
Na 99% zostanie Tomasz, to jest kompromis między moimi typami a męża.

u mnie nadal wiercą i tak pewnie przez najbliższe kilka tygodni. Najlepsze jest to, ze wiercą w porze drzemki Adriana szlag człowieka trafia.
Dzidzia nadal leniwa strasznie
Mój tż to Tomasz, więc jak dla mnie strzał w 10
A wiercenia nie zazdroszczę, jak Michał miał niecałe 8 miesięcy to 2 sąsiadów zrobiło sobie remont przed Bożym Narodzeniem. Teściowa o mało co ich wtedy nie zabiła, bo Michał budził się przerażony.
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:34   #789
zebra666
Zakorzenienie

Azzis ja tylko do łóżeczka kupiłam. Do wózka będzie dzidziuś w kombinezonie i ciepłym kocykiem przykryty.
Nie wiem czy to za ciężkie będzie z owczej wełny, ja mam taką lekutką z drewexu antyalergiczną.

Stary 2009-11-03, 14:37   #790
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Azzis ja tylko do łóżeczka kupiłam. Do wózka będzie dzidziuś w kombinezonie i ciepłym kocykiem przykryty.
Nie wiem czy to za ciężkie będzie z owczej wełny, ja mam taką lekutką z drewexu antyalergiczną.
Najwyżej powiem mamie, żeby mi z tej wełny uszyła do wózka, a do łóżeczka kupię taką leciutką

Stary 2009-11-03, 14:39   #791
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Wczoraj strasznie ciągnął mnie brzuch, twardniał i napinał się co chwilę Wzięłan no-spę, ale pomogło tylko częściowo. Brzuch dalej twardniał ale raz z jednej raz z drugiej strony. Źle spałam, bo mały fikał i jakoś przez to twardnienie byłam niespokojna.
I to jest chyba dostateczny powód żeby iśc na L4!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Pytanie: czy kupujecie pościel do wózka i do łóżeczka? Bo w sumie mi mama powiedziała, że może uszyć do łóżeczka... tylko taką ciepłą z owczej wełny i nie wiem czy będzie odpowiednia (czyt. nie za ciężka).
Ja kupuję tylko do łóżeczka, do wózka nie. Wypełnienie chcę takie antyalergiczne - jak napisała Zeberka.

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
A butów to oczywiście nie używać po innych dzieciach, a już zwłaszcza u maluchów które się uczą chodzić.
No własnie ja to wiem - niedoświadczona matka oczekująca na swoje pierwsze dziecko....

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:45   #792
filka2
Zadomowienie

ech temat teściowe....moja tez z tych co potrafi znalezć coś po tz prawie 30letniemoże załozymy wątek"nasze kochane....-teściowe"

ja już lepiej sie czuje ale idę poleżeć
gooha fajowy brzucholek
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:45   #793
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Witam Was.
Do łóżeczka tak, ale lekką natomiast do wózka na zimę mam śpiworek i będę używała kocyka.

Cytat:
No własnie ja to wiem - niedoświadczona matka oczekująca na swoje pierwsze dziecko....
Pewnie kiedyś były inne czasy, poza tym są ludzie których nie stać na nowe buty. No ale teściowa przecież zna waszą sytuację materialną
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:46   #794
malinka118
Rozeznanie

Cytat:
Witam Was.

Do wozka nie kupuję, a do lozeczka zamówilam tę: http://www.allegro.pl/item784054773_...sign_2_cz.html i jest cudna, warta swojej ceny.
Stary 2009-11-03, 14:50   #795
Kancia
Zakorzenienie

zazdroszcze Wam tych zakupów ja większośc rzeczy mam po Adim, w zasadzie zostały mi kosmetyki a to już zaden fun
Stary 2009-11-03, 14:50   #796
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
W miarę...

Cytat:
Hahahaha, ona się przyzwyczaiła, że ma dużo do powiedzenia w kwestii wychowania 2 wnuczek od córki i może myślała, że u nas też będzie mogła sobie pozwolic na "jej mądre i cenne rady". Niestety tu się kobiecina myli.
Widać, że się kochacie z mamusią

Ja o swojej nie pisze bo i tak mam już za wysokie ciśnienie
Cytat:
Do łóżeczka mam kupioną pościel z wypełnieniem, ale ona jest kupiona tak na później, mała będzie spała w śpiworku- mam kupione 2- ja bym się za bardzo bała, że pod kołdrą moze się coś złego stać. A do wózeczka mam kocyk cieplejszy i jeszcze się zastanawiam nad takim grubym śpiworem, i oczywiście mała w kombinezon będzie ubrana
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:54   #797
patinka_
Zakorzenienie

ja mam jedną pościel, ale dokupię jeszcze na przebranie - myślałam o tej, bo jest do tego ochraniacz w komplecie http://allegro.pl/item791903469_3_cz...owe_wzory.html
Stary 2009-11-03, 14:57   #798
ula 87
Zadomowienie

jestem kawa pyszna , ale nie wzmocniła mnie i chyba pójdę na drzemkę

Cytat:
I własnie z tego względu, że zrobiłam sobie hennę na brwiach i rzęsach i nie musze się malowac tylko jak męzuś przyjeżdza z delegacji to podciąglę sobie oko tuszem

...
ja codziennie muszę mieć rzęsy przetuszowane jakoś tak mi zostało i jeszcze cieńka kreska na powiece ... to standard
róż do policzek też pod ręką ,bo zima tuż tuż a policzki zarumienione fajnie wyglądają
przed ciażą musiały być jeszcze cienie , ale teraz mam uczulenie

moja tusza zaczyna mi troszke przeszkadzać ,więc makijażem humorki poprawiam

Cytat:
do wózka nie kupuję ( dziewczyny pzegadały do rozumu ) ale do łózeczka tak

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:01   #799
malinka118
Rozeznanie

Patinka Dla mnie satyna jest w dotyku "za zimna" dla dziecka. Ja polecam posciel mamo tato, kupowalam dla synka 4 lata temu teraz dla corci tez u nich http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3975175. Tamta po synku jest jak nowa, bede miala na zmiane.
Stary 2009-11-03, 15:01   #800
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
I to jest chyba dostateczny powód żeby iśc na L4!!!!!!!!!!!!!

Zobaczę co mi lekarz powie w przyszłym tygodniu...

Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie Może teściowej powiem, żeby nam sprawiła taką pościel (zamiast kolejnych ubranek, bo pewnie z jakimiś wyskoczy).

Stary 2009-11-03, 15:04   #801
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Pysia no mi w sumie też najbardziej pasuje po tych 24 tygodniach myslenia i zastanawiania się Także będzie Tomasz

może dzidek ma takie dzien ale to stresujące wolę jak wali po pęcherzu juz nigdy nie bede narzekać, ze za mocno kopie

ed: mam ochotę na pączka ale nie mogę
oj nie przypominaj mi o słodkościach, ja zrobiłam sobie szlaban

Cytat:
Witam Was.

Nie miałam czasu wcześniej nic napisać, bo mały młyn miałam w pracy. Teraz już szefa nie ma to mogę skrobnąć

Z miłych rzeczy - kupiłam wczoraj w lumpku trochę ciuszków dla synka Kupuję różne ciuszki, takie małe, ale również większe na 6-12 mies. Był taki śliczny szlafroczek z uszkami Oprócz tego maleńkie jeansy i ogrodniczki.
A dzisiaj dostałam od koleżanki z pracy dzidziusiowy prezent - kocyk, komplecik polarkowy i bodziaki

No właśnie kochana czy nie powinnaś iść na L4?? z takimi objawami to każdy lekarz Ci da... po co się forsować..

Co do pościeli to ja oczywiście nie mam jeszcze nic kupione ale planuję zakupić śpiworek do spania, a dopiero po jakimś czasie pościel. Czuję, żę jakby była pościel na początku to bym non stop zaglądała czy wszystko w porządku a w śpiworku nic się nie stanie. Do wózka kupię tylko śpiworek i jakiś grubszy kocyk.
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:12   #802
mamaidy
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Nadrobić Was po jednaj dobie to dla mnie 3 godziny
Jednak byłam wczoraj w szpitalu, bo brzuch twardniał co chwilę. Okazało się na ktg, że skurcze nie są silne, a szyjka tylko troszkę się skróciła (ma 1,5cm), a rozwarcie dalej na palec. Na szczęście jestem w domu
YouYou dzięki za wsparcie
Malga współczuję, ja też przepłakałam za moim Maleństwem cały 1. listopada

Addicted to Wizaz dziękuję

Lila te badania przed porodem z tego co wiem to Hbs i WR.

Pliwa po 5 tyg. mam dość, a w domu czuję się cudnie w porównaniu ze szpitalem. Tam miałam podręcznikowe objawy depresji.

Mmonnikka gratuluję córci.

Pysiamn niestety lekarze są bezradni na wszystko w ciąży. Trzymaj się.

Filka to super, dzidzia duża. Na grzybka polecam smarowanie wiadomego miejsca kefirem 2 razy dziennie. Ja tak wyleczyłam infekcję jak mi nie pomogła 4 razy seria globulek za kilkdziesiąt złotych. Kefir zatwierdzony przez lekarza. A Ada śliczne imię. Moja Ida miała być Adą

Pysiamn brzusio super, mój mniejszy a zaczęłam 8 miesiąc.

Zebra narobiłaś mi takiego smaka orzeszkami, że już dzwoniłam do męża żeby mi kupił.

Majkela i Pola trzymam kciuki za badania i wizytę.

Aldii , ale duża dzidzia i super, że wszystko ok.

Kocurazab śliczne zdjęcia i piękna z Was para.

Gooha cudny brzunio.

Co do teściowych to ja nawet nie mam siły pisać o mojej

Teraz ja spróbuję Wam zrobić smaka. Właśnie zjadłam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:26   #803
zebra666
Zakorzenienie

Mamaidy dobrze, że jest już ok
A ja czekam an ogórkową i już wiem jaką będę miałą zgagę po niej ale mam to w nosie

Stary 2009-11-03, 15:27   #804
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Aaaa miałam dać przepis na siekane kotlety
Sami je tak zawaliśmy, bo nie znam nazwy ?

To fajna wercja obiadowa kotletów...są fajnie w smaku, mięciutkie...łatwe a zawsze to coś innego

Kotlety siekane

skłaniki:
pierś z kurczaka/indyka
maka
2 jajka
papryka czerwona
1-2 duża cebula
zółty ser -starty (ja nie scieram tylko wrzucam do blendera i robią się wiórki takie jak na pizze jest szybciej)

Mięso pociąć w małą kosteczkę, doprawić do smaku np przyprawą knorr złocistą do kurczaka.
Na patelni z oliwą poddusić posiekaną drobno cebulkę i paprykę, dodać do mięsa, wsypać do tego dwie garści zmielonego/startego złótego sera( ja mialam hit z ryk) dodać jajka, i mąkę w ilości "na oko" razem powinna wyjść papa coś jak gęste ciasto bardziej niż racuchy taka papa.

Smażyć na oliwie z oliwek jak racychy aż się zarumieni.

Podane z marchewką z groszkiem
smakowicie brzmią i wyglądają, chyba skorzystam za niedługo z tego przepisu

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:29   #805
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Do wozka nie kupuję, a do lozeczka zamówilam tę: http://www.allegro.pl/item784054773_...sign_2_cz.html i jest cudna, warta swojej ceny.
Piękna pościel!!! Dodałam do obserwowanych
Rozumiem, że do niej nie trzeba już poszewek?

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaidy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Nadrobić Was po jednaj dobie to dla mnie 3 godziny
Jednak byłam wczoraj w szpitalu, bo brzuch twardniał co chwilę. Okazało się na ktg, że skurcze nie są silne, a szyjka tylko troszkę się skróciła (ma 1,5cm), a rozwarcie dalej na palec. Na szczęście jestem w domu
YouYou dzięki za wsparcie
Malga współczuję, ja też przepłakałam za moim Maleństwem cały 1. listopada

Addicted to Wizaz dziękuję

Lila te badania przed porodem z tego co wiem to Hbs i WR.

Pliwa po 5 tyg. mam dość, a w domu czuję się cudnie w porównaniu ze szpitalem. Tam miałam podręcznikowe objawy depresji.

Mmonnikka gratuluję córci.

Pysiamn niestety lekarze są bezradni na wszystko w ciąży. Trzymaj się.

Filka to super, dzidzia duża. Na grzybka polecam smarowanie wiadomego miejsca kefirem 2 razy dziennie. Ja tak wyleczyłam infekcję jak mi nie pomogła 4 razy seria globulek za kilkdziesiąt złotych. Kefir zatwierdzony przez lekarza. A Ada śliczne imię. Moja Ida miała być Adą

Pysiamn brzusio super, mój mniejszy a zaczęłam 8 miesiąc.

Zebra narobiłaś mi takiego smaka orzeszkami, że już dzwoniłam do męża żeby mi kupił.

Majkela i Pola trzymam kciuki za badania i wizytę.

Aldii , ale duża dzidzia i super, że wszystko ok.

Kocurazab śliczne zdjęcia i piękna z Was para.

Gooha cudny brzunio.

Co do teściowych to ja nawet nie mam siły pisać o mojej

Teraz ja spróbuję Wam zrobić smaka. Właśnie zjadłam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
Dziękuję
Stary 2009-11-03, 15:32   #806
aldii
Zakorzenienie

Mamaidy fantastycznie, ze jestescie jednak w domku.Uwazaj na Was i odpoczywaj
Ja pochlonelam pomidorowke i tez czekam na placki ziemniaczane
Zrobilam znow Pysiowy blok czekoladowy, a jutro glukoza

Mi juz wczoraj na wizycie gin zlecil zrobic badania przedporodowe...ciekawe czemu tak szybko....moze podejrzewa, ze Lu szybciej wyskoczy... Wam tez juz kazal ?

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2009-11-03 o 15:33
aldii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:35   #807
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Właśnie zjadłam obiadek, pycha

Dzięki dziewczyny za linki do laktatora Może rzeczywiście się na ten zdecyduję, bo jeszcze myslałam o elektrycznym nuka. Nie wiem co mnie tak zaćmiło, żeby na allegro za tym nie popatrzeć

Pysiu dzięki za przepis Ty to pyszności wygotowujesz

A ja mam pościel do wózka taką, wzór 18:
http://www.allegro.pl/item732825684_...or_wzorow.html
I pościel do łóżeczka taką, wzór 53 mam razem z ochraniaczem, a wzór 16 dokupiłam dodatkowy komplet pościeli:
http://www.allegro.pl/item740334106_...l_materac.html
Łóżeczko tez mam z tej aukcji i kupiłam tez u tego sprzedawcy prześcieradełka
Stary 2009-11-03, 15:39   #808
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Mi juz wczoraj na wizycie gin zlecil zrobic badania przedporodowe...ciekawe czemu tak szybko....moze podejrzewa, ze Lu szybciej wyskoczy... Wam tez juz kazal ?
a jakie to badania przedporodowe ?

Mamaidy dobrze że jest w miarę dobrze ( ale to ututlałam) no ale wiesz co chciałam napisać

nie mogłam zasnąć i czytam gazetę mam dziecko i wsuwam pół snikersa

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:53   #809
youyou
Zakorzenienie

mamaidy - dobrze że jesteś w domu, rzeczywiście w szpitalu można niezłą deprechę złapać

Ja też już jestem po obiadku, chce mi się czegoś słodkiego ale się powstrzymam
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 15:53   #810
patinka_
Zakorzenienie

ale mi się chce żreeeć czekoladę ....a Wy tu co chwile o czymś słodkim:P dobrze, że niedługo wychodzę z Tż....jak wpadnę do sklepu to zeżrę jeszcze przed kasą

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości