|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
W koncu zabralam sie za tworzenie nowych modeli bizuterii
![]() Wiec uciekam..... tylko nie naskrobcie za duzo stron
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
ula - czy ty się malujesz nawet jak nigdzie nie wychodzisz?
mamaidy - trzymam kciuki, żeby się nie pogarszało, bo chociaz w szpitalu szybciej zareagują jakby coś było nie tak, to jednak w domu przyjemniej. A placka to z chęcią bym zjadła ![]() aldii - ja mam wizytę dopiero 12 listopada, więc na razie nic nie wiem o żadnych przedporodowych badaniach |
|
|
|
#815 | |
|
Zadomowienie
|
Chyba to niegłupi pomysł, jak będzie każda z nas tak sie licytowała która teściowa jest gorsza, to w końcu może docenimy swoje
Cytat:
![]() Ja myślę, że jak mu o tym powiesz, to bez wahania wypisze Ci zwolnienie. A Ty czasami tylko nie odmawiaj, bo
|
|
|
|
|
#816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie smażę placki ziemniaczane...
Mniam, a do tego coś w rodzaju gulaszu z kurczakiem, cebulką i pieczarkami... Agape007 no nie mów, że wnuczki nosiły te ubranka? Cytat:
Cytat:
Ja do wózka będę miała kocyki i kombinezon... Do łóżeczka ma dwie zmiany poszewek, ale na razie malutka będzie spałą w śpiworku... Mam jeden grubszy i jeden cieniutki... Cytat:
mamaidy dobrze, że jesteś w domu...
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
przeoczyłam
![]() ![]() poleżałam , podrzemałam troszkę , teraz idę włoski umyć i jeszcze naczynia bo w zlewie zalegają
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki ja juz mam zamowiony wozek polsce ale czekam 3 tyg na niego bo nie mieli tego koloru ktory wybralam i dopiero bede go robic dlatego tak dlugo
![]() karmazynowy kamyku ale narobilas mi smaka na placki ziemniaczane |
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy też tak macie, jak nawet spokojnie idziecie to kłuje was centralnie w wiadomym miejscu?? Mam schize, że to jakiś objaw skracania się szyjki albo rozwarcia może byc (choc wiem, że raczej trudno o "namacalny" dowód skracania się szyjki).
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam placki ziemniaczane, mniam...
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
karmazynowy kamyku jednak zdecydowalam sie na v-travel zielony z bombelkami
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że nie...W najbliższy poniedziałek mam wizytę u gina to zobaczymy jak po 3 tygodniach ta szyjka będzie wyglądać.. A z innej beczki... przesyłam linka z fajnym felietonem A.Chylińskiej, już go kiedyś czytałam w Machinie ale teraz jakoś inaczej na niego patrzę.. ![]() http://kobieta.interia.pl/wiadomosc-dnia/news/macierzynstwo-to-sciema,772463 Mocny ale myślę że prawdziwy....
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-11-03 o 17:43 |
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny właśnie oglądam gazetke z Reala i od jutra będą bardzo tanie pieluchy tetrowe 15,99 za 12szt. czyli 1,33 za sztuke
dobrze że mieszkam na wprost Reala to jutro się wybiorę.a tak wogóle to ile kupić tych pieluch tetrowych?? biorąc po uwagę że mam zamiar używać tylko do wycierania małego
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to wydatek niewielki a nie trzeba będzie ich często prać
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mialam dzis placki ziemniaczane na obiadek
pycha byly![]() A co do tesciowej to ja na swoja nei narzekam - tak dla odmiany :d mimo ze mieszkamy w jednym budynku to nie przylazi wkolko do nas i nie wtraca sie ze swoimi radami, chyba ze ja o to porosimy. Generalnie to rowna babka i lubie isc sobie do niej na kawke na ploteczki jak mi sie nudzi
|
|
|
|
#830 | |||
|
Zadomowienie
|
Kurcze, taki mam wybór placków ziemniaczanych, że nie wiem do której się wybrać, może obskoczę wszystkie i skubnę po jednym
![]() Ale to za jakiś czas, bo już jestem po pierogach z kapustą i grzybami Cytat:
Podziwiam, ale jak ci to poprawia humor to dlaczego nie. Jak siedzę w domku i nigdzie nie wychodzę to się nie maluję Cytat:
Najgorzej, że ja od pociągu do pracy i z pracy do pociągu muszę naprawdę szybko iść, żeby zdążyć i czasami się zastanawiam czy nie to nie szkodzi maluchowi i nie wpływa np. na skracanie szyjki. Ale na szczęście od piątku zaczynamy do pracy dojeżdżać samochodem, a 12 mam wizytę i może już wezmę zwolnienie Cytat:
kasya - tych tetrówek to tak ok. 10 sztuk powinno wystarczyć, kup tyle żebyś nadążyła z praniem. I dzięki za cynk co do Reala - też sie wezmę za przejrzenie gazetki Wybaczcie, ale ja do wątku o teściowych nie dołączę, chyba żeby popsuć wam wątek
|
|||
|
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
no i wybrałam sie do gina bo znów mnie bolał brzuszek i ktg wyszło super,nic mi nie dolega.lekarz powiedział-po ciąży przejdzie
już chyba ze 4razy z tymi bólami jezdziłam do lekarzy i nic sie nie dzieje,ale czemu tak boli!!!chyba rabacik powinnam u nich mieć ,bo już nie jestem w stanie policzyc moich wizyt w ciąży!!na poczatku co 2tyg ,teraz niby rzadziej ale wczoraj byłam i dzis.....![]() mamaidy fajnie że w domku,z rodzinką lepiej i mozesz byc z nami na bierząco
|
|
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
filka - dobrze, że nic nie dolega
oczywiście teoretycznie, bo jednak cię boli |
|
|
|
#833 |
|
Rozeznanie
|
Można bez bo wtedy widać misia, ale ja dokupuję jeszcze poszewki.
|
#834 | ||
|
Zadomowienie
|
ale robicie smaki
![]() ja wcianm jabłka , ale już za niedługo zakaz , bo jutr na glukoze jade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
......................... ............ idę leżeć , jakaś dzidziaś przymulona jestem
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#835 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No to super, że ktg wyszło idealnie. Widac może faktycznie za dużo myślimy o tym wszystkim...? |
||
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
ula zaczęło sie wczoraj od bólu...xxxx i uczucie ciągnięcia do dołu a potem zaczął boleć brzuch tzn na początku sie spinał i był bardzo twardy,bolał mnie najbardziej u góry i boki,po dłuzszym czasie był już taki dziwny jakby obce ciało dla mnie taka obolała byłam.nadal jest twardy ale juz lepiej,mam brac duzo magnezu3xpo 2 laktomag i leniuchowac
i za 10tyg samo przejdzie![]() zajadam mandaryneczki i tak pachnie.... szukam czegos na all dla niuni ale jakos nastroju nie mam zeby zdecydowac sie na jakis zakup,pewnie wznowimy zakupy dla malej od grudnia bo za tydz odbieramy klucze wiec bedą zakupy do mieszkania,w miedzyczasie zamówimy meble i łózeczko takie łóżeczko chcemy zamówić(chyba wam sie nie chwaliłam?) http://www.bajanex.pl/index.php?p=oferta1_09&l=pl tylko jeszcze nie wiemy czy z szuflada czy bez-kolor sosna Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:05 |
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
A ja galaretkę wiśniową z bitą śmietaną i rodzynkami
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Mialyście duzo nie pisać
![]() hihihi Blok czekoladowy bym zjadła ![]() Teściowa poszła ![]() Nie bylo zle, ale oczywiśnie nasłuchalam się jak to inne dzieci do okoła pieknie mówią...no i jak jej synek ...moj mąż w wieku 18 miesięcy mówił pełnymi zdaniami ile ja już to słyszałam razy... ![]() poczytam Was trochę....ale coś mnie brzuszek boliii na dole ;/ ? wziełam nospe
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-03 o 19:09 |
|
|
|
#839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
A ja wlasnie mialam zachcianke na barszczyk z uszkami
cale szczescie ze juz kiedys taka mialam i w razie W mialam uszka w zamrazarce ale byly pyszne![]() i jeszcze mi na jutro zostalo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

najgorsze jest to że ja nie umiem odmawiać, ale na szczęście jakoś z tego wybrnęłam