|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Ja zmykam na brzydulke
. A potem na aero-nie pisajcie dużo .
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
ide na brzydulke.. moze jutro zajrze znaczy napewno jutro bo TZ pozniej wpada
papapa
|
|
#2703 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale już mam wyrwaną ósemkę i po problemie![]() Cytat:
![]() A tak odnośnie tych szczurów i sanepidu, to co wtedy jak np. (odpukać) by którejś z Nas tak lokal na przykład miesiąc przed weselem sanepid zamknął to co wtedy? Macie w umowie coś takiego zaznaczone że na przykład Wam lokal by wtedy jakieś odszkodowanie zapłacił albo coś? I co w ogóle macie w umowie zawarte? |
||
|
|
|
#2705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Micia bardzo ładne te buty i za ta cene
![]() Cytat:
Cytat:
a to tak powazna jest sytuacja? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ty do krakowa na to forum jedziesz? czy już byłaś? bo nie pisalaś nic ![]() Cytat:
a nam też się możesz wygadać jak dla mnie oba zdjęcia są super ale weselsze te kolorowe
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
było całkiem romantycznie
, dobrze że jego siostra do dzisiaj nie zdaje sobie sprawy co się działo w jej domu ![]() lecę poćwiczyć
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie dziewczyny z tego co patrzylam to chyba zdalam ta mature
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
No to gratuluję
|
|
|
|
#2709 |
|
Lena
|
to fajnie. matma nie jest taka straszna. ja sama parę lat temu na maturz eją pisałam i choć kołek ze mnie był wtedy straszny zdałam!
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
a jest juz dostepna w internecie? |
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
no to super
teraz tylko przygotowac sie na ta prawdziwa i bedziesz absolwentka liceum
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Lula to super
ja tam na maturze z matmy sobie siebie nie wyobrażam hehe;pElunka Stysik dzięki ![]() Miłego wieczoru ![]() Ja jutro znów na rano......ale zaraz TŻet przyjedzie jest nadzieja, ze obejdzie sie bez klotni
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiec mam sporo czasu do slubu, wiec postanowilam porobic, z tego co widzialam takie zaproszenia,ktore mi sie podobaly, wraz z personalizacja kosztowaly około 5zł teraz, wiec sporo by mnie to wynioslo,dlatego robie sama i przynajmniej mam takie jakie nam sie podobaja ![]() ![]() ![]() 88wisienka sprobowac nie zaszkodzi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czekam na Piotrka i nadrabiam ile sie da a jestem tak masakrycznie zmeczona, ze szkoda gadac, ale pewnie mi zaraz sila wroci jak Piterek sie pojawi w moich drzwiach ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie nie dzikeuje bo pe3wna bede dopiero jak beda wyniki ale tak na 99% wiem ze zdalalm pewnie nie za wysoko ale zawsze to zdane hehe:P:P a ja to z matmy cienka jestem niestety;/ tak razem z odpowiedziami ![]() Cytat:
musze ja zdac bo jak nie zdam to nie pojde na studia a co sie z tym wiaze pewnei nie zamieszkam z Tz....i caly czas zaluje ze jednak do tego technikum poszlam wiecie bo tak bym juz yla po maturze ;/no ja tez sie nie wyobrazalam no ale musze;/ gdybym byla w tym liceum cholera to bym nie miala matmy obowiazkowej;/ |
||
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina nie zapomnij o fotach!
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
to super
![]() ehhh...matura, kiedy to było aż staro się poczułam ja już po jodze , super się czuję, taka rozbudzona wreszcie , i już widzę że zwłaszcza uda zaczęły nabierać troszkę mięśni i brzuch coś tam też, a tyłek to twardy jak skała
|
|
|
|
#2718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bede miala zabawy oczepinowe a co tam raz w zyciu sie wesle ma ![]() dob ra zmykam Piterek przyszedl |
|||
|
|
|
#2719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Asiu za miłe słowa
odzyskałam już baze klientów, az mi ulżyło i wgrałam pare kalkulatorów. reszta się zajmę w czwartek....![]() Cytat:
praktyka a teoria to nie wiele maja wspólnego chyba ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gorzej niż pare tygodni temu. Jeszcze ma gorączkę non stop. Poza tym jego mama trochę chyba przesadza z tym przezywaniem. Ale dzisiaj na mszy to sie normalnie czułam jakbyśmy sie modlili za kogoś zmarłego ![]() ![]() ![]() Gratulieren ![]() Daj linka, chętnie sprawdzę czy rozwiązałabym chociaż z jedno zadanie
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze tato szybko wróci do zdrowia
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka super, że udało się odzyskac dane
Trzymam dalej kciuki za zdrowie Twojego Taty No niewiele |
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
elunka a nie macie w pracy jakiejś ogólnej bazy? Powinno się dać to odzyskać z serwera. Pytałaś informatyka czy kogoś takiego??
T'ai jak dla mnie jest ok Nie obciąża włosów, wcale się po nim nie przetłuszczają szybciej. jedyna wada jest taka, że trochę śmierdzi alkoholem, ale tylko za 1 razem, później się przyzwyczajasz Jak dla mnie jest dobry. Właśnie dostałam kolejny (całe szczęście bo tamten się kończy już) bo brat Tż opróżniał szafę u rodziców (2 lata po slubie jest A nad Sylwestrem nawet się nie zastanawiaj Trzeba się wyszaleć ![]() kasiulenkowo fajne te zaproszenia hihi. Miciakicia świetne te kozaczki ![]() ja mam z zesżłego roku ze szpicami, czy szpice bedą jescze modne w tym roku :P?? T'ai też miałam dzisiaj barszczyk ![]() jolka z butkami to masz fajnie, tylko pozazdrość hihi Dziś znów nie widziałam się z tż, bo dziś on był zmęczony. Ale znów poszłam z mamą do miast ( w drugą część miasta hehe) i szukałam czegoś fajnego do ubrania. nic nie znalazłam. Qrcze wszystko mnie boli po wczorajszych ćwiczeniach, idę rozruszać moje zakwasy hehe. Buziaczki ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- elunka 3mam kciuki za tatę, żeby szybciutko poczuł się lepiej
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się będę zbierała chyba powoli lulu...pogadam z Grzegorzem przez telefon jeszcze. Dzięki za miłe słowa
Dobranoc Miśki kochane
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jeszcze barszczyk odgrzałam na kolację, a co tam może za duże tempo sobie narzuciłaś a na zakwasy to ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- jutro idziemy podpisać umowę z orkiestrą, jakie pytania warto im zadać? |
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no żartmozesz się zapytać jak długo będą grali? jakie zabawy robią? jakie głównie piosenki grają? czy moga się nauczyć nowej piosenki, np. jkiejś specjalnej na pierwszy taniec? |
|
|
|
|
#2726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może porozmawiamy, żeby mieć na sali x butelek, a jakby zabrakło to doniosą. Będzie jakaś kontrola ![]() A do Krakowa to na forum jadę. No i może na zakupy ![]() Cytat:
---------------------------------------- A ja nadal nie spakowana, niedługo włosy prasuję i spać.
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Czy istnieje możliwość że przed weselem zmieni się skład zespołu/wokalista? I czy zostaniecie o tym poinformowani/co jeśli Wam nie będzie odpowiadać? - znajoma miała taka sytuacje. Zmieniła się wokalistka i nie poinformowano ich o tym - a zespół wybierali właśnie ze względu na wokal tamtej poprzedniej dziewczyny
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() dobranoc dziewczynki, miłej nocy ja jeszcze chwilkę poczytam i do łóżka zmykam |
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc ![]() właśnie o konkursy, do której godziny graja, ile trzeba doplacac jak bedziecie chcieli dlużej i to co Dotta pisała ... sama bym na to nie wpadła... no i chyba co jeśli oni zrezygnują z tego wesela, ile kary beda placic... Cytat:
to jest to co lubię no fajnie się służbowo kraj zwiedza? ![]() a co do alkoholu to warto zasugerowac swoje watpliwosci wlascicielowi sali, jakie on widzi rozwiązanie... z tą ustaolą ilością alkoholu to jest dobre mógłby starosta się tym zajomować albo w ogóle tylko starostwa wódką dzielić, ale wtedy dużo pracy by mial
|
|
#2730 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bo jak widziałam siebie nie raz na weselu na kasecie-nie piłam dużo-ale miny robiłam boskie,gębę rozdziawiałam i śpeiwałam.... Nigdy więcej.... ![]() Ja to nawet nie pytalam,bo mi sam pan odpowiedział na wszystko. Ale warto spytać: czy dostosuja się do gustu muzycznego-nas spytał czy chcemy disco polo bo niektórzy nie chcą,czy grac za stołami i pod domem młodej na wyjście do kościoła. Do której godziny graja czy do ostatniego gościa. Czy piją alkohol-dla mnie oczywiste to to,że w pracy sie nie pije. Czy mają ciekawe zabawy i czy można to ustalić z nimi. Czy naucza się piosenki na 1 i ostatni taniec jesli jej nie mają w repertuarze. Czy mają dodatkowe atrakcje typu maszyna do dymu,baniek mydlanych czy robienia śniegu-taka nowość ostatnio słyszałam. Czy są sympatyczni ja spytałałam
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-03 o 21:41 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

. A potem na aero-nie pisajcie dużo
.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Ale już mam wyrwaną ósemkę i po problemie