![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: SZCZUPŁA, PIĘKNA, ZDROWA I SEXI od 03/11:: potrzebuję Was!
eMisss- to moze jeszcze chociaz jakies brzuszki przed snem? 40 normalnych i po 40 skosnych na kazda strone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Szczupulchna - ja myślałam, że te moje wafle to samo dobro
![]() Co zamiast tego jeść? W pracy nie mogę wyciągnąć marchewki i sobie obrać a potem spałaszować ze smakiem. Ja z produktów dietetycznych na razie mogę polecić: - jogurt naturalny z danona, mały kubeczek (135g) w sam raz na przekąske a tylko ~80kcal - kukurydze i groszek bonduelki ( w takich małych puszeczkach) - ~100kcal a można 'zabić głoda' -dla tych, którzy nie przepadają za zwykłą wodą polecam wode smakową ale TYLKO z górskiej natury albo arctic, bo mają jakieś znikome ilości kcal i cukrów (ostatnio jak zapijałam się podajże żywcem zdrój i zobaczyłam,ze ta butelka ilością kcal dorównuje batonikowi o mało nie padłam trupem) -lekki wieśniak ( serek wiejski) - ~120kcal na opakowanie a w zestawie z owocem może służyć jako śniadanie. A Wy macie jakieś swoje ulubione produkty 'light'? Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2009-11-03 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a ma/miała któraś z Was do czynienia z pilatesem? (domowym, żeby nie było
![]() Trenuję silną wolę, mam na biurku Toffifee, które mnie kusi i woła < ![]() ![]() o, dziękuję za podpowiedź, cierpię na wieczny brak pomysłów czym zabić głoda, a tu takie zacne pomysły ![]() ![]()
Przygody! To znaczy: nieprzyjemności, zburzony spokój, brak wygód. Przez takie rzeczy można się spóźnić na obiad. J.R.R. Tolkien - Hobbit --- Konrad ![]() My ![]() Edytowane przez simplicity Czas edycji: 2009-11-03 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
u mnie w kuchni na dobre zagościł: ryż brązowy (podstawa obiadu), twaróg, słodzik
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Ja mam zawsze w lodówce serek wiejski lekki, jakś kefir, jogurt naturalny, na uczelnię zabieram zazwyczaj jabłko, jakąś kanapkę z chleba razowego alb graham, na zabicie głoda polecam jakąś mieszankę bakaliową, marchewkę... ja często jem też jogurt nat. z otrębami granulowanymi, bo to słodkie i w miarę sycące.
U mnie największy problem jest z obiadami... teraz mam pełną lodówkę smakołyków, bo przywiozłam z domu, ale nie chcę tego ruszać (pierogi, kotlety...) a jeśli już to w małych ilościach. Ale postaram się gotować coś dietetycznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny normalnie nie moge sie nadziwic jak ta dziewczyna schudła....nie ta sama osoba.
http://img195.imageshack.us/img195/1134/pagewo.jpg
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
niunka gdzie to wyszperałaś? dziewczyna nie do poznania... teraz to z niej laska ze hoho
Z nami tez tak będzie ![]() simplicity nie daj sie ![]() aniaesz88 znam ten ból... jak po trochu zaczniesz zjadać mamine specjały to nie powinno zaszkodzić Ci to w diecie Ja potrzebuje porady.. bo jakby tak: do pracy mały kefir na obiad warzywa podwieczorek - owoc kolacja- sałatka warzywna to co na śniadanie? białko odpada... Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Witam nowe Kobietki
![]() Ja mam podobne produkty w kuchni, co niezapomniana ![]() ![]() ![]() ![]() Słodyczy [czy. czekolada, ciastka, batony, drożdżówki itd. --> nie licząc lodów, ale to tylko 2 gałki bardzo sporadycznie] nie jadłam od około 95 dni lub więcej ![]() Mam manie liczenia kalorii i zawsze w sklepie godzinami stoje przed pułkami sprawdzając wartość kaloryczna produktów : ![]() ![]() __ Polecam owsiankę na śniadanko ![]() ![]()
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg ![]() Cel: 50-56 kg ![]() Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wow, aż trudno uwierzyć, że to ta sama dziewczyna. Świetny motywator ![]() a tak na marginesie, ciekawe jakie miny mają teraz ludzie, którzy się z niej wcześniej podśmiewali ( mniej lub bardziej otwarcie) ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Poprostu nie moge sie napatrzec na to zdjecie....bardzo mnie motywuje...
![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
hejka dziewczyny! przeczytałąm Wasze całę forum i nabrałąm chęci żeb do Was dołączyć... Przygarniecie mnie??
Razem zawsze raźniej ![]() ![]() Mam 170 cm i 70 kg!!!! Tą wagą jestem przerażona... Byłam teraz na święta w domu i jak się zważyłąm to się przeraziłam - nigdy nie miałam 7 na początku ![]() Więc postanowiłąm się odchudzać ![]() Nie czytałąm o tym na Waszym forum ale ja postanowiłąm sobie pomóc: zakupiłam sobie kremy odchudzające i BIO CLA z zieloną herbata (podobno najlepsze tabletki na odchudzanie). Mam też karnet na siłownię i jutro zaczynam! Mój cel - 60 kg do czerwca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fiorella - witamy, zaczynałam z podobnej wagi przy podobnym wzroście ![]() Edytowane przez aniaesz88 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
marta 9911- heh, ja tez zamiast na piekne opakowanie produktu, najpierw szukam tabek kalorcznych na odwrocie
![]() simplicity- schowaaaaaaj! ja bym nie wytrzymala. blackberry8- czemu nie bialko? w ogole nie masz bialka u siebie w menu, a bialko jest bardzo wazne, bardzo duzo energii potrzeba organizmowi zeby takie bialko rozlozyc na kawaleczki (stad tez ta niby popularnosc diet bialkowych), wiec koniecznie gdzies sobie dorzuc jakiegos kurczaka czy inna fasole ![]() ![]() ![]() sniadanie jest super wazne, ma byc "krolewskie", zjesz wtedy mniej za dnia ![]() a jak nie lubisz na slodko to moze kanapka razowa z twarozkiem ze szczypiorkiem i pomidorkiem? jak chodzi o przekaski do pracy, to moze byc np jajko na twardo, szczegolnie bez popicia zapycha na amen ![]() wieśniak <3 szkoda, ze go tu w sklepach nie ma ![]() i tak niesamowicie tesknie za kefirem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za porady
![]() Białko mam w kefirku, a na śniadanie chyba będę jadła wase z wędlinką i pomidorem ![]() A co do obiadu to jak zjem pół kilo kalafiora którego kocham, czy brokuł to jestem zapchana na amen i nawet czekolady po tym nie tknę fiorella moja znajoma jadła bio cla i zrzuciła całkiem sporo, ja wiem tyle ze te są lepsze od linei Ja mam takie tableteczki, że po 3 sztukach można nie jeść cały dzień ale nie na tym polega dieta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
blackberry - nie jedz wasy, bo to mało wartościowe, lepiej jeść chleb razowy albo graham, orkiszowy... a śniadanko musi być syte, nie ma co sobie odmawiać, bo potem wróci z jo-jo, wiem co mówię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja przy 167 ważę 60,5 (+/-), natomiast moja wymarzona waga to 54/55 kg ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
a toscie mi smaku na owsianke narobily
![]() blackberry8, przedmowczyni ma racje, wasa to shit, lepiej zjesc normalny dobry razowy z ziarnami. sniadanie to podstawa, ja jak zjem za pozno to caly dzien sie potem opycham... raz jeden zdarzylo mi sie w zcyiu byc bliska zemdlenia i to wlasnie bylo wtedy, kiedy raz jeden nie zjadlam sniadania :P moze po prsotu zbieg okolicznosci, ale ja tam w takie zbiegi nie wierze ![]() zaraz wyruszam na gym! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie muszę dokończyć to pudełko wasy a potem chyba z rana będę latać do piekarni po ciemne bułeczki ![]() Wielkie dzięki za rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
warzywa na obiad spoko ale dorzuć rybę albo kurczaka ![]() śniadanie powinno być spore ze względu na to, że podkręca nam to metabolizm na resztę dnia.. Powinno się je zjeść do 1h po obudzeniu. Ja kiedyś jadłam 3-4h po obudzeniu... jak się chce to można wszystko.. wystarczy tylko kilka dni żeby przyzwyczaić organizm nawet jak się nie czuje jeszcze głodu ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co myślicie o waflach ryżowych - takich styropianowych?? ![]() A co do BIO CLA to moja kuzynka po farmacji stwierdziła, że te są najlepsze tylko (niestety) trzeba ćwiczyć... Więc ruch jest nieunikniony ![]() ale jakie później będziemy zgrabne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
blackberry8 ja jadłam wase przez jakiś miesiąc [na początku], ale stwierdziłam, że to badziewne jest, więc zrezygnowałam, 1/3 opakowania sklapciała mi po jakims czasie, więc wyrzuciłam
![]() Śniadanie rzecz wazna ![]() ![]() ![]() Inka_ jesteś mojego wzrostu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Blackberry8: prawdziwy razowiec moze stac w domu i tydzien i nic mu sie nie stanie, wiec znika problem latania rano do sklepu (tym bardziej, ze bulki w sklepach tez czesto sa kolorowane karmelem). Ja osobiscie przepadam za pieczywem Mistrza Piotra, tu mozesz je dostac http://www.alchemia.home.pl/sklepy.htm a juz razowiec " z metra" to moja milosc (chodz chlebozerna nie jestem zanadto). tak wiec jak sobie znajdziesz jakas dobra piekarenke, to takie chleb moze lezec w domu do zjedzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczupluchna - zazdroszczę ci tej siłowni dzisiaj, bo sama bym się poruszała, ale mam naukę, więc już nic z tego... Fiorella - te wafle to pic na wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
oj nie, nie lubię masłą orzechowego
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
A ta owsianka to...
To co to jest ![]() Ja kompletnie nie wiem, czy to się kupuje i zalewa, czy gotuje czy tworzy od zera... Proszę o jakiś przepis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
witam
Obserwuję już kilka wątków ale chcę się przyłączyć do Waszego bo jakoś tu tak optymistycznie i poza tym wiele dziewczyn ma moją wagę i wzrost ![]() wiec tym razem wprowadzam inny plan MŻ MŻ MŻ WR WR WR !!!! - pięc posiłków co 2- 3 godziny 6.00/ 9.35/ 12.25 / 15.00 / 18.30 - mimo iż do pracy mam na 8mą to od jutra wstanę już o 6stej żeby zjesc sniadanie i znaleźc w ten sposób 40 minut na poranne ćwiczenia - po pracy godzina ruchu jakiegokolwiek i to codziennie - do Bożego Narodzenia chce zrzucić od dziś 4 kg... czyli chce zobaczyć w dzień Wigiilii 58 kg. to nie jest chyba szybkie tempo chudnięcia ![]() - i koniec z reagowaniem na stresy i smutek słodyczami.. no koniec i już ! i zastanawiam się na d jakimiś wspomagaczami... lepsza linea czy bio cla? chodzi mi o zmniejszenie apetytu na słodycze głównie ... dobrej nocy wszystkim już niedługo chudzinkom ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
heh, widze, ze owsiankowe trendy :P ja tez jutro sprobuje :P
silka zaliczona, bieganko 30 min, 20 min roznego rodzaju brzuszkow, troche rak, plecow, klaty i stretching :P probuje jutro wstac o 7, zeby jeszcze myknac przed zajeciami :P a teraz prsznic, peeling, masazyk i do lozka ![]() DZIEN bardzo udany, slowem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.