Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 20:53   #1081
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
witajcie

Oliwka-Jak sie czujesz/?? w ciazy jestes??? tak cos czytalam ale nie wiem czy to prawda wiec sie pytam otwarcie.....Nie przejmuj sie mama widac cche tez troszke ingerowac w twe zycie....

buzka
nie jestem w ciąży starań nie zaczeliśmy..a u Was OK wszystko ? jak tam z Pawłem?

kma1982 cześć

jasiulko gratuluje podjęcia decyzji o starankach i mieszkania też u mnie o wynajmie TŻ słyszeć nie chce daj znać jak tam wyniki badań TŻ jutro
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:58   #1082
Starlett
Wtajemniczenie

Dziewczyny, może to off-top, ale mam nadzieję że mi coś doradzicie odnośnie zdrowia, niekoniecznie jednak jest to związane z dzidziusiem ale do rzeczy - na nodze, pod skórą wyczułam taką górkę wielkości wisienki, noga trochę mnie pobolewa w tym miejscu...byłam na konsultacji u lekarza ogólnego i u chirurga (na nfz). chirurg po zwykłym badaniu (palcami) stwierdził że mam guzek, to może być tłuszczak ale niekoniecznie, że nie ma sensu robić usg ani prześwietlenia, bo i tak to nic więcej nie powie o charakterze tej zmiany i najlepiej to wyciąć. I teraz nie wiem co robić..czy zdecydować się na wycinanie u tego lekarza (znieczulenie miejscowe) czy szukać może prywatnie jakiegoś chirurga, który mi zrobi usg? bo już nie wiem...miałam kiedyś usuwanego włókniaka a później pieprzyka, niby nie podzielam też tej teorii, że "lepiej nie ruszać bo coś się stanie"..., nie chcę sobie niczego hodować w nodze.....ale trochę się boję komplikacji.. bo jednak on będzie musiał mi przeciąć mięsień... cały czas się zastanawiam co dalej z tym robić??

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:40   #1083
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Starlett ja bym poszła jeszcze do jakiegoś innego lekarza, niekoniecznie prywatnie, ale zobaczyłabym co inny lekarz powie.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:01   #1084
abz
Zakorzenienie

Starlett ja myslę tak jak Scio, poszłabym do innego lekarza. a moze do dermatologa? Mój mąż ma na plecach taki juzek jakby, okazało sie, ze to chyba tłuszczak lub coś podobnego, najlepiej rozgrzać to w kąpieli i wtedy daje sie wycisnąć (bo to nawet ma taką dziurke na środku jakby), ale mimo, ze wyciskam to i tak zostaje cały czas, ale dermatolozka odesłała nas z tym do domu.

kama witaj

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:58   #1085
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Starlett opisałaś to podobnie do tego co ma mój tata, z tym, że on ma to za uchem... Z tym, że dla Ciebie , że chcesz coś z tym zrobić, bo mój tata ma tylko czarne wizje, już nie będę pisać jakie...
Na Twoim miejscu, poszła bym prywatnie na USG/prześwietlenie, w zależności co się wykonuje
Lepiej wcześneij niż poźniej...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:05   #1086
Tity
Zakorzenienie

A ja myślę, że chirurg ma rację. Charakter zmiany można określić tylko wycinając ją i badając. USG Ci nie powie, czy to zmiana groźna czy nie. Mówię, Ci to jako osoba "doświadczona", bo sama miałam usuwany z piersi guzek. Miałam USG, a mimo to konieczne było wcięcie go i zbadanie, tak więc nie ma na co czekać, trzeba wyciąć dziada.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:20   #1087
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
oliwko ja mam nokie 7373 i jestem z niej zadwolona chociaz to juz starszy model ale tyle upadkow przezyl ze dziwie sie ze jeszcze daje rade a drugi (irlandzki) mam samsunga avila i tez jestem zadowolona z niego dziala fajnie i jestem ogolnie zadowolona z niego
elcia, mi się ta avila też bardzo podoba, to była moja opcja nr 2

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie starające się Mogę się przyłączyc?? Właśnie postanowiliśmy z Tżtem zacząc starania o dzidziusia jestem prze-szczęśliwa jejku, jak ja chciałabym żeby TO stało się od razu...boję się, że wszelie niepowodzenia wpłyną na moją psychikę bardzo negatywnie...
cześć kma, powodzenia w starankach

Dziewczyny, u mnie 29dc, @ ani widu ani słychu, test negatywny. Nie mam pojęcia jaki długi ten cykl będzie, ostatni 34 dni. A wydawało mi się, że owulacja była 14-15 dc ??

Powiedzcie mi, czy jeśli test teraz nie wyszedł to jest sens go potem powtarzać?? Nie wiem na 100% kiedy jest dzień spodziewanej @...
Stary 2009-11-03, 16:05   #1088
aldii
Zakorzenienie

Ollliwko ja lubie sony ericssony, teraz mam nokie (bo moj eryk wpadl do morza ) i jestem nia bardzo rozczarowana (zwlaszcza ksiazka tel, ktora tel poukladal sobie po swojemu i mam teraz wielki problem z odszukaniem wlasciwej osoby ).Dla mnie osobiscie tel dotykowe odpadaja, bo potrzebuje tel, ktory mozna obsluzyc jedna reka w razie gdy druga zajeta.Z dotykowym juz sie niestety tak nie da(faceci maja o wiele wieksze dlonie i moze oni potrafia, ja nie)
Lindsley gratki za pierwsza wyplate no i dla TZ (widac Twoje trucia mu nad glowa przyniosly jakis efekt)
Jasiulku i daj nam w miare mozliwosci znac, czy jest ok
Kma witaj
Starlett ja bym usunela, ale nie u chirurga, tylko u onkologa (od razu wysle to do badania)
Zgadnij za uchem takie gulki to jest z przeziebienia (przeziebiona krew najczesciej).Tez mi sie co jakis czas pojawiaja, ale tego sie nie wycina i nie rusza
Lenka powtorz test za tydzien jesli @ nie przyjdzie

Moja ciocia jest juz po wycieciu tego paskudztwa na brodzie i okazalo sie tak jak bylo we wstepnej diagnozie - nowotwor zlosliwy pod koniec m-ca zaczyna chemie....
Zeby tego bylo malo, to okazalo sie, ze mojej drugiej cioci maz tez ma nowotwor zlosliwy, ale prawdopodobnie juz z przerzutami.Lekarze debatuja teraz nad leczeniem...
Stary 2009-11-03, 16:53   #1089
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Lindsley gratki za pierwsza wyplate no i dla TZ (widac Twoje trucia mu nad glowa przyniosly jakis efekt)

Moja ciocia jest juz po wycieciu tego paskudztwa na brodzie i okazalo sie tak jak bylo we wstepnej diagnozie - nowotwor zlosliwy pod koniec m-ca zaczyna chemie....
Zeby tego bylo malo, to okazalo sie, ze mojej drugiej cioci maz tez ma nowotwor zlosliwy, ale prawdopodobnie juz z przerzutami.Lekarze debatuja teraz nad leczeniem...
Dzięki
Przykro mi z powodu cioci i wujka. Dużo u Was w rodzinie tych nowotworów

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:58   #1090
aldii
Zakorzenienie

No niestety teraz sie jakos tak znow posypalo
Stary 2009-11-03, 17:10   #1091
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cześć jasiulek. Trzymam kciuki za wyniki. Fajnie, że razem zamieszkacie
Witaj kma1982 Napisz coś więcej, czym się zajmujesz itp. Jak Twoje cykle. Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
nie jestem w ciąży starań nie zaczeliśmy..a u Was OK wszystko ? jak tam z Pawłem?

kma1982 cześć

jasiulko gratuluje podjęcia decyzji o starankach i mieszkania też u mnie o wynajmie TŻ słyszeć nie chce daj znać jak tam wyniki badań TŻ jutro
Cytat:
Ollliwko ja lubie sony ericssony, teraz mam nokie (bo moj eryk wpadl do morza ) i jestem nia bardzo rozczarowana (zwlaszcza ksiazka tel, ktora tel poukladal sobie po swojemu i mam teraz wielki problem z odszukaniem wlasciwej osoby ).Dla mnie osobiscie tel dotykowe odpadaja, bo potrzebuje tel, ktory mozna obsluzyc jedna reka w razie gdy druga zajeta.Z dotykowym juz sie niestety tak nie da(faceci maja o wiele wieksze dlonie i moze oni potrafia, ja nie)
Jasiulku i daj nam w miare mozliwosci znac, czy jest ok
Kma witaj
Starlett ja bym usunela, ale nie u chirurga, tylko u onkologa (od razu wysle to do badania)
Zgadnij za uchem takie gulki to jest z przeziebienia (przeziebiona krew najczesciej).Tez mi sie co jakis czas pojawiaja, ale tego sie nie wycina i nie rusza
Lenka powtorz test za tydzien jesli @ nie przyjdzie

Kobietki, dziękuję za kciuki Pomogły Wyniki są o niebo lepsze od poprzednich, mogłabym nawet rzec, że rewelacyjne Wierzyć mi się nie chciało, bo różnica jest kolosalna i znaczna. Zastanawiam się teraz, czy pierwsze badanie było zrobione prawidłowo... Niby renomowana prywatna klinika, a ani stempla, ani podpisu... Albo to zrobił jakiś paproch albo to na oko było robione albo już sama nie wiem co... Teraz badanie było wykonane w innym miejscu i nawet sama forma wygląda profesjonalnie a nie jak odkserowany świstek. W każdym razie kamień z serca

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:25   #1092
aldii
Zakorzenienie

Jasiulku rewelacyjne wiesci Jednak styl zycia ma przeogromny wplyw na plemniki TZ-ow.Wystarczy triszke mniej stresu, pracy i zdrowsza dietka i od razu sa rezultaty.No to teraz oby do szybkiego zafasolkowania
Stary 2009-11-03, 17:28   #1093
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:
Jasiulku rewelacyjne wiesci Jednak styl zycia ma przeogromny wplyw na plemniki TZ-ow.Wystarczy triszke mniej stresu, pracy i zdrowsza dietka i od razu sa rezultaty.No to teraz oby do szybkiego zafasolkowania
Moje zrzędzenie na temat picia hektolitrów coli i gorących kąpieli chyba pomogło No, a w każdym razie nie zaszkodziło
Jeśli któraś jest ciekawa parametrów-z 14mln w 1ml zrobiło się 47mln, a z ruchliwych 30% zrobiło się 81%

7 cs...

Edytowane przez jasiulek
Czas edycji: 2009-11-03 o 17:30
Stary 2009-11-03, 17:45   #1094
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

jasiulku gratuluje dobrych wynikow i teraz zycze powodzenia w starankach
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:48   #1095
aldii
Zakorzenienie

wyniki wrecz szokujace kurcze nie sadzilam, ze styl zycia i odzywianie, maja w przypadku faceta az takie znaczenie !!
Stary 2009-11-03, 17:54   #1096
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Moje zrzędzenie na temat picia hektolitrów coli i gorących kąpieli chyba pomogło No, a w każdym razie nie zaszkodziło
Jeśli któraś jest ciekawa parametrów-z 14mln w 1ml zrobiło się 47mln, a z ruchliwych 30% zrobiło się 81%
super wieści a te parametry trochę szokujące.

elcia ta avila też mi się podoba , ale dotykowa jest i dlatego się zastanawiam

dzisiaj miałam taki sobie dzień.. moja grupa na studiach to banda kujonów liczy 10 osób a 3/4 grupy cierpi na nadgorliwość
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:30   #1097
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
no proszę jaka różnica....Mój już też został zakaz Coli i gorących kąpieli

Cytat:

elcia ta avila też mi się podoba , ale dotykowa jest i dlatego się zastanawiam
ja mam LG dotykowy i na początku ciężko było się przestawic, ale teraz jest ok, poza tym mam rysik, więc jest to ułatwienie
Stary 2009-11-03, 18:36   #1098
Tity
Zakorzenienie

jasiulku no to świetnie A ile zapłaciliście za takie badanie? I czy Twój TŻ zaczął uprawiać jakiś sport? No a Wy już tylko musicie się dobrze wstrzelić w jajeczko i będzie dzidziuś
Ollliwko u nas w grupie my uchodzimy za kujonów Na dodatek dostaliśmy stypendium i już chyba całkiem nas nie lubią A tak na prawdę dużo się nie uczymy, ale to pewnie dlatego, że we dwoje łatwiej się uczyć.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:43   #1099
Pomidora
Zakorzenienie

Marcelko, zmień mi proszę datę ostatniej @ na 3.11
Dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywam, ale mam nawał pracy straszny. I trochę dopadł mnie dołek związany z kolejną @. Jak przejdzie i nabiorę nowych sił to się odezwę Trzymam kciuki za kolejne zaciążenia na wątku

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:48   #1100
kretencja
Zakorzenienie

Ale macie fajnie, że Wasze chłopy dostają zakaz i się do niego stosują
Mój NIENAWIDZI zaleceń, rad i zakazów. Już widzę, jak mu zakazuję czegoś - robiłby to tym bardziej, a przynajmniej byłaby awantura, żebym się od niego odczepiał i nie mówiła mu co ma robić

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:08   #1101
agness813
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było,nie wiem nawet czy jeszcze mnie którakolwiek z was pamięta bo nie napisałam się tu zbytnio
Najpierw dopadło nas wszystkich paskudne angińsko ale potem mężuś zrobił mi ogromną niespodziankę i prawie na miesiąc zjechał do Polski także same rozumiecie
Postaram się nadrobić chociaż częśc waszych postów jak tylko wygonię dzieciaczk do łóżek ale nie wiem z jakim skutkiem bo nie znam was jeszcze za dobrze
Jeszcze tylko jedno-staranka u nas były że ho ho,jestem dzień po spodziewanej dacie miesiączki,jak na razie nic...poczekam jeszcze do końca tygodnia bo cykl często lubi mi się wydłużać i jak się @ nie pojawi-będę testować
Pozdrawiam cieplutko!! U mnie 1 st...brrrr
Stary 2009-11-03, 19:56   #1102
Malga19
BAN stały

Cytat:

kma1982 cześć

To przepraszam.... wybacz cos mi sie poplontalo....;(

A z Pawlem dobrze....troszke sie o sowje 2 kobitki.... chodz w glebi serca chcial by miec synka...ale bedzie mial kiedys....
Ogolnie to sie stara i woogle wszytsko jest na najlepszej dordze do szczescia....
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:12   #1103
aldii
Zakorzenienie

Agness ja Cie pamietam - nasza doswiadczona mamuska Trzymam kciukasy za testowanko

A mnie jutro czeka glukoza i wypad do Realaa, bo tanie reczy dla niemowlat beda (np. pieluchy tetrowe). To takie male info do naszych zaciazonych gdyby chcialy sie wybrac na zakupy
Stary 2009-11-03, 20:54   #1104
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie jutro czeka glukoza i wypad do Realaa, bo tanie reczy dla niemowlat beda (np. pieluchy tetrowe). To takie male info do naszych zaciazonych gdyby chcialy sie wybrac na zakupy
Ja o realu na mamusiowym pisałam. Właśnie też w czwartek po tetry pojade. Resztę sobie odpuszczam na razie....

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:00   #1105
natee
Zakorzenienie

Kobietki mam pytanie
Jestem nowa na wątku, ale coraz częściej myśle o dziecku i kłebi mi sie setki pytań w głowie. Jestem aktualnie na tabl anty (głównie ze wzgledu na moje PCO) mam jej do grudnia i wtedy lekarz powiedzial , ze decyzja nalezy do mnie czy chce brac dalej czy nie. No i coraz bardziej składniam sie ku temu żeby zaprzestać i zacząć starania o dzidzie.
Pytanko moje dotyczy Kwasu Foliowego. Załóżmy, ze odstawiam tabl i od razu zaczynam sie starac, czy mogę zacząć go brać Kwas Foliowy jak jeszcze biore anty czy to nie ma sensu?

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:16   #1106
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Kobietki mam pytanie
Jestem nowa na wątku, ale coraz częściej myśle o dziecku i kłebi mi sie setki pytań w głowie. Jestem aktualnie na tabl anty (głównie ze wzgledu na moje PCO) mam jej do grudnia i wtedy lekarz powiedzial , ze decyzja nalezy do mnie czy chce brac dalej czy nie. No i coraz bardziej składniam sie ku temu żeby zaprzestać i zacząć starania o dzidzie.
Pytanko moje dotyczy Kwasu Foliowego. Załóżmy, ze odstawiam tabl i od razu zaczynam sie starac, czy mogę zacząć go brać Kwas Foliowy jak jeszcze biore anty czy to nie ma sensu?
Witamy Kwas foliowy najlepiej zacząć brać trzy miesiące przed zapłodnieniem, dlatego możesz zacząć brać go wcześniej, a chyba przyjmowanie pigułek anty nie kłóci się z kwasem, bo to po prostu jest witamina i ona działa w inny sposób niż hormony.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:40   #1107
natee
Zakorzenienie

sprawdziłam dodatkowo na wątku z interakcjami leków i tam piszą , że tabl anty nawet zwiekszaja zapotrzebowanie na m.in. kwas foliowy , wiec zaopatrze sie i zaczne łykać, na pewno nie zaszkodzi

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:59   #1108
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:

Aldii
, wcześniej mi umknęło... Dużo zdróweczka i siły dla cioi i wujka w walce z chorobą

Cytat:

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
jasiulku gratuluje dobrych wynikow i teraz zycze powodzenia w starankach

Cytat:
super wieści a te parametry trochę szokujące.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
jasiulku no to świetnie A ile zapłaciliście za takie badanie? I czy Twój TŻ zaczął uprawiać jakiś sport? No a Wy już tylko musicie się dobrze wstrzelić w jajeczko i będzie dzidziuś
Ollliwko u nas w grupie my uchodzimy za kujonów Na dodatek dostaliśmy stypendium i już chyba całkiem nas nie lubią A tak na prawdę dużo się nie uczymy, ale to pewnie dlatego, że we dwoje łatwiej się uczyć.
Tity, kochana, za pierwsze badanie w Płocku, zapłaciliśmy 50zł, a tu we Włocławku za to drugie 60zł. Kwota nie aż tak wygórowana, a ile teraz spokoju przyniosła... Co do sportu, to mój R. od zawsze jakiś uprawiał, chodził na treningi w koszykówkę, siatkówkę, ale w ostatnim czasie nie zwiększył tego w żaden sposób, więc raczej zmiana nie była tym spowodowana... Może tam jakaś bakteria była czy coś... Trochę strachu się najedliśmy, ale to już za nami

7 cs...
Stary 2009-11-04, 09:27   #1109
olayya
Raczkowanie

Cześć dziewczynki!
Witam nowe staraczki
Nie pisałam ostatnio bo jakoś nie miałam weny. Spałabym non stop tylko.

U gina byłam w przychodni niby potwierdził ciąże, ale taki cham z niego, że tylko z nerwami wyszłam z gabinetu. Jakoś nieludzki taki. Jak się go zapytałam po badaniu czy jestem w ciaży to odburknoł "A jak pani myślała, pewno że w ciazy" na USG nic niedostrzegł. A na zapytanie czy wszystko ok odparsknoł "A skąd ja mam to wiedzieć". Tez mi lekarza Do lekarza którego sobie wybrałam nie dostane się za chiny ludowe przed 10 tyg. ciązy bo pierwszy termin na 4 grudnia dopiero Wszystko to mi jakoś nie poprawia humoru. Wybiorę się w piątek do innego oczywiście też prywatnie.
A może byc tak że założy mi karte ciąży i na następną wizytę pójdę do innego? Tą kartę to gin daje pacjentce czy trzyma u siebie w karcie??

Aldi wspólczuję choroby cioci i wuja
Jesiulek wspaniałe wieści. Wyniki masakrycznie różne.
Lindsley gratuluję pierwszej wypłaty. Kupiłaś sobie coś exstra ??

Mój S. pomaga jak może wczoraj ładnie poodkurzał
Znów się rozpisałam.
Sorki że nie odpisuje na wszystki wasze posty ale wszystkie czytam uważnie POstaram się pisać częściej. Wierna Wam jeszcze na mamusiowe nie przeskoczyłam

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:12   #1110
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Witam nowe staraczki
Nie pisałam ostatnio bo jakoś nie miałam weny. Spałabym non stop tylko.

U gina byłam w przychodni niby potwierdził ciąże, ale taki cham z niego, że tylko z nerwami wyszłam z gabinetu. Jakoś nieludzki taki. Jak się go zapytałam po badaniu czy jestem w ciaży to odburknoł "A jak pani myślała, pewno że w ciazy" na USG nic niedostrzegł. A na zapytanie czy wszystko ok odparsknoł "A skąd ja mam to wiedzieć". Tez mi lekarza Do lekarza którego sobie wybrałam nie dostane się za chiny ludowe przed 10 tyg. ciązy bo pierwszy termin na 4 grudnia dopiero Wszystko to mi jakoś nie poprawia humoru. Wybiorę się w piątek do innego oczywiście też prywatnie.
A może byc tak że założy mi karte ciąży i na następną wizytę pójdę do innego? Tą kartę to gin daje pacjentce czy trzyma u siebie w karcie??

Aldi wspólczuję choroby cioci i wuja
Jesiulek wspaniałe wieści. Wyniki masakrycznie różne.
Lindsley gratuluję pierwszej wypłaty. Kupiłaś sobie coś exstra ??

Mój S. pomaga jak może wczoraj ładnie poodkurzał
Znów się rozpisałam.
Sorki że nie odpisuje na wszystki wasze posty ale wszystkie czytam uważnie POstaram się pisać częściej. Wierna Wam jeszcze na mamusiowe nie przeskoczyłam
Takiego gina to tylko Ja to nie łapię kompletnie tego, to na dzień dobry trzeba pokazać zawartość portfela i z uśmiechem wręczyć przed badaniem sumkę, żeby się cokolwiek dowiedzieć? Przyjaciółka opowiadała mi sytuację-jej znajoma miała mieć to usg genetyczne (to chyba około 13 tygodnia się robi??), poszła państwowo do lekarza. Ten zrobił jej normalne i powiedział: "Dziecko żyje. Jak chce się dowiedzieć Pani czegoś więcej to zapraszam prywatnie" szczyt bezczelności... Co do karty ciąży to nie wiem na pewno, ale raczej większego znaczenia nie ma, czy już po jej założeniu zmienisz gina czy nie. Ale pewna nie jestem. Brawo dla męża za staranie się

7 cs...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości