|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Moj spioch juz drugi raz spi dzisiaj, az mi sie normalnie nudzi
. Objadek robie, rosol . Ursull dzieki, postaram sie czesciej prostowac.Dzisiaj to mam miotle na glowie, ze wstyd...W dodatku przed chwila przyszedl taki przystojny pan w sprawie uszczelek do okien on mi nawija ja tez cos ta dukam, potem do widzenia, zamykam drzwi, patrze w lustro i ooooo matko..... to dlatego on sie tak usmiechalEwelin1987 to fajnie, ze je domowe jedzonko, co prawda czasochlonne, no ale raz TANIEJ a drugie, ta satysfakcja jak babel zjada mamina papke, ja pamietam co sie namielilam i brokuly i marchewke z taka duma mu podaje a on co? i za kazdym razem to samo wiec jestesmy na sloikach.Carolajna24 gratuluje zaciociowania co do kury na butelce to ja mam w domu taki sprzet specjalny ze sie kuraka na to nabija i on sie tak piecze na stojaco
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale ja jestem boska
skromna również![]() Cytat:
i kocham dziarzyska ale zawód mi na nie nie do końca pozwala, bo bym wyglądała jak Ci co mam ich po drugiej stronie biurka A jak bym mogła to już bym chyba 3/4 ciała miała w obrazki 1/4 to te miejsca w których mi się nie podobają np. twarz![]() Cytat:
A z racji mojego imienia sam się nazywa Guciem Czasem jak on do nas dzwoni i ja odbieram to słyszę "Cześć Maja, Gucio z tej strony" i wiem już że to on, z resztą tego głosu nie da się zapomnieć...Cytat:
Pamiętam jak moja najmłodsza siostra czekała aż nikt nie zauważy żeby pójść do kuchni, wrzucić psu suchą karmę do mleka i potem wcinać te rozmoczone kulki Ale potem śmierdziała tym U nas z dnia na dzień Nina popełzła, a nic na to nie wskazywało
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-04 o 14:13 |
|||
|
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anulka, jak tu seks na temacie, to nie ma się co dziwić
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolajna E tam małe karmi
ale to dobra wiadomosc ze lepiej sie czujesz Kura na butlece daj zdjecie wyobraziłam to sobie dosc dziwnie...Ursull dla mnie wazniejsze jest zdrowie psychiczne niz kilka dodatkowych kg ![]() a ta wodka ![]() Nicola pamietamy Agusia nie ja nie Blondynka co sie stało Cinusiowa tak jestes niesamowita, mogłaś sprzedac ta wiadomosc do prasy, troche bys zarobiła
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-04 o 14:19 |
|
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
ursull dziękuje za info
to my dziś na noc kielonka dla małego i 2dla mamy, na dobry sen
|
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
Caro a fryzjer niewiemkiedy...
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
kuroikaze jest tylko jeden problem - ten Palikot robi ciągle to samo przez co jest przewidywalny i łatwo go rozgryźć więc wątpię czy ktoś by chciał mi płacić
![]() Teraz wam się pochwalę moją Ninulcią i jej lalą z którą ostatnio sypia. Pozostałe fotki to: poszłam sobie zrobić kawę i nagle w kuchni ktoś mi puka w szybę... patrzę a tam... Chyba trochę zmókł na śniegu i deszczu Więc widząc go wpadłam na pomysł, ze wyślę Tż po karmnik i poproszę by zamontował Ninulce na oknie Będziemy już karmić ptaszki
|
|
|
|
#459 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Cytat:
a to mój syn spryciula, aż mi wstyd było, że ja tak nie potrafię Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 15:41 |
|||
|
|
|
#460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kiedyś miałam takiego petenta z super głosikiem,potem poznałam go w realu i okazał się super ciachem,miodzio Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiejszej nocy pełnia była,dlateko mała tak marudziła śmiejcie się,ale ja też podczas pełni mam problemy ze snem,a raczej miałam,bo teraz to mogę usnąć zawsze i wszędzie
|
|||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Kuroikaze kura już zdjęta i pokrojona, następnym razem obfotografuje
A wygląda zwyczajnie, na butle, lub słoik nadziewasz dupką kure ![]() Cinusiowa pokaz tatuuuuu ![]() Moja babcia i w ogóle za jej czasów gotowały dzieciom makowine ![]() I szły do pola ![]() moja mama jest takim pomakowinowym dzieckiem
|
#462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze musze wyprobowac.... ja zawsze w worku robie tez wychodzi super soczysty... ale sproboje twojego... Cytat:
Cytat:
butla grysiku!!! Cytat:
ale ty nie dobra jestes!!! biedny ptaszeczek moknie a ty go nawet na ciepla herbatke nie zaprosilas ![]() Cytat:
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Ursull z ta pelnia to jednak cos jest bo ja sie zawsze kilka razy w nocy budze, przewracam z boku na bok, wogole taka niespokojna jestem i poddenerwowana
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Esti tak krzyczymy na Klaudusie bo potrzebna jest na m do edytowania listy
za lachona ![]() ![]() wy małpy <-----fajna emotka![]() pakusia w worku też robie ale jak dla mnie wtedy jest zbyt ugotowana a tu tak ładnie przypieczona ![]() tylko trzeba postawić to na blaszce bo strasznie soki puszcza ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Iwciag źle mu sisiorka obcięłaś a ja tak umiem
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-04 o 14:51 |
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
dałam
kliknij na "bodziaki" w moim poprzednim poście
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
Otwieram Bobovite po 6msc a tam co?? Grudki
I co na to moje dziecko? Plulo tymi grudkami na metr we wszystkich kierunkach, ocipieje ![]() kuroikaze - To nie moj ptaszek. Zboczuchu Ja robilam, mowilam kiedys, ze lubie robic zdjecia ptakom ![]() iwciag - masz szczescie, ze sie poprawilas ![]() blondynkapoznan - dziekuje sashka - co Wy chcecie od tej mojej dzieciny. Przeciez Julka ma taki przyjemny wyraz twarzy ![]() Carolajna - jaka Ty zgrabna jestes A zebys wiedziala, ze mam wiecej ptaszkow No czasem cos sie uda A bobovity kaszy manny nie ma bez mleka! Mozesz szukac ![]() Musisz miec ten tatuaz mikro-mini bo ja nie widze. na ktorej czesci ciala mam szukac? ![]() nicola - hejka ![]() milena - jak karmisz cyckiem to codziennie 2 plaskie lyzeczki bobovity a po 2 miesiacach juz glutenu ile chcesz. Jesli butla to 2 miesiace 2 plaskie lyzeczki codziennie a po 2 miesiacach zwiekszasz do 4-5 lyzeczek Aguśkaa - no nie mow, Ty nie myslisz o palach? Ach, dziekuje, nie rozpieszczaj mnie ![]() Ewelain - a Julka nie chce moich tylko te gotowce ursull - ja robilam I wiem, wiem, okno troche mam brudne
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Haruno moja też przesypia całe noce
Carola zaraz obejrzę fotki Vila Ty masz tam jakiś ślad????? ja nic nie mam (mówię o nacięciu po pierwszym porodzie) bo przy drugim nie byłam nacinana. Ja nawet nie wiem z której strony byłam nacięta ale słyszałam że niektóre kobiety odczuwają w tym miejscu ból w czasie okresu nawet 20 lat po porodzie nie wiem od czego to zależy![]() anulka 0-3 to 62 kuroikaze aj tam z bajki a kto zrobi te koszulki? fajny pomysł ale trzeba byłoby na allegro może zlecić i zamówić??astra pyszna ale nie wiem jak wytłumaczyć jak smakuje spróbuj a zobaczysz![]() nicola witaj anulka to jednak czasami dziewczyny Ci się mylą?? Ciekawe czy jak będą duże to czy będą Cię w konia robić....która jest która ![]() Carola gratulacje ciociu ursul więc trzymam kciuki żeby wyszło tak jak chcesz anulka to ja mam propozycje nie ruszajcie naszego palikotka bo i tak zaraz stuknie kolejna część i proponuję Tobie ją założyć z Twoim hasłem co Ty na to?Cinka cudne oczka ma Ninka iwciag super fotki ![]() Carola ale jak będziecie na nią krzyczeć to nie przyjdzie lecę Cię oglądać
|
|
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
cd.
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Ania tatuaż mam na
![]() Esti już nie krzyczymy
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa śliczna Ninusia i ma fajną lalę,ja też chciałam małej taką kupić,ale się boję,że te sznurkowe włoski powyrywa i jeszcze połknie,bo ona wszystko do buzi pakuje
Biedny ptaszek Natchnęłyście mnie z tym karmniekiem i ja też Milusi taki sprawię,abyśmy mogły ptaszki obserwowaćanulka bodziak super Zapraszam wszystkich do moich przyjaciół i dziękuję za przyjęcie zaproszeń A teraz informacja dnia...ale najpierw wstęp i wprowadzenie. Od jakiegoś czasu wspominam,że chciałabym mieć drugie dziecko,dziś już nawet o ty pisałam na wątku,ale to raczej była bardziej moja inicjatywa,a nie TŻta.I dzisiaj...szok.Mój kochany wpada do domu na przerwie i nagle zadaj epytanie: "a kiedy kochanie chciałabyś to drugie dziecko,bo jeśli w przyszłym roku to już musimy zacząć się starać i musisz odstawić pigułki?" Wobraźcie sobie moją minę ZBARANIAŁAM.Mój Tż długo nic nie mówił o drugim dziecku,a tu poprostu musiał sobie przemyśleć i podjął decyzję.I co najśmieszniejsze: teraz ja muszę też tą decyzję podjąć,bo do tej pory to tylko tak gadałam,a teraz gadanie nabrało formy.Muszę się z tym przespać.Kocham mojego TŻta
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
Esti - za to ze przedzielilas moje posty
![]() Ide gotowac zupe
|
|
|
|
#472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz by pewnie byl zadowolony jakbys tak potrafila a maly slodki ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#473 |
|
Wtajemniczenie
|
ok już oglądam
ania bardzo ładne fotki aguśka to ja dla niego się tak nauczę, a co! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 15:05 |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
My tu o pierdołach i odchudzaniu,a zobaczcie z czym ludzie muszą sobie radzić
![]() http://wiadomosci.onet.pl/2071958,28...adomosceu.html |
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. mylą się jak światło jest zgaszone, albo jak mają czapki na głowach 3. e tam, nie chce mi sie , a palikotka bede ruszać .... pałą bede ją ruszać hyhyhy
|
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
moje szczęście w czapie zimowej
|
|
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- świetny jest a czapaja git! |
|
|
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Blondynkapoznan Twoja dzidzia jest przesliczna po prostu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

. Objadek robie, rosol
.
on mi nawija ja tez cos ta dukam, potem do widzenia, zamykam drzwi, patrze w lustro i ooooo matko..... to dlatego on sie tak usmiechal
i za kazdym razem to samo
wiec jestesmy na sloikach.
co do kury na butelce to ja mam w domu taki sprzet specjalny ze sie kuraka na to nabija i on sie tak piecze na stojaco

1/4 to te miejsca w których mi się nie podobają np. twarz
Teraz spróbuję trochę do was popisać
U nas z dnia na dzień Nina popełzła, a nic na to nie wskazywało
Chyba trochę zmókł na śniegu i deszczu

k laski:
<-----fajna emotka

Natchnęłyście mnie z tym karmniekiem i ja też Milusi taki sprawię,abyśmy mogły ptaszki obserwować