Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 17:38   #1021
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Zebra super, ze wszystko w porzadku, Piotrus zdrowiutki Hehehe, ale mialas farta z ta waga
Stary 2009-11-04, 17:40   #1022
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
[/COLOR]pysia stanik pierwsza klasa, a za takie pieniądze to już w ogóle

Dokładnie
Za takie pieniądze to na start może być

Piszę o nim bo to nie była jakaś promocja, biustonoszenie nie były z "kosza" czy coś w ty stylu...wisiały na wieszaczkach .... tam gdzie produkty dla dzieci...butelki, śliniaki, wkładki laktacyjne itp obok tych z Canpolu : http://www.allegro.pl/item775752539_...pol_dd_80.html
(ale canpolu były tylko białe i nie było mojego rozmiaru ;/)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-04 o 17:43
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:43   #1023
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

aldii mi pobierali przez piciem tego swinstwa tez i z tego co dziewczyny pisza to tylko dwa razy rabia w polsce a u nas pobieraja 4 razy krew po godzinie wiec siniaki na rekach mam niesamowite jak przyszly wyniki to wszystkie byly dobre tylko w drugiej godzinie mialam za wysoki cukier a dokladnie 11,3 a reszta dobra i dostalam diete na tydzien i w piatek jade znowu na pobranie tym razem dwa razy beda pobierac i zobaczyymy co wyjdzie mam nadzieje ze dobre bede tym razem,
pysiam jak bylam w polsce tez kupilam sobie stanik do karmienia i dalam za niego 30 zl w zwyklej budce z bielizna bo w tych lepszych sklepach byly po 100 zl wiec szkoda dac az tyle,
madziulka ja tez mam dzisiaj frytki na obiad tylko takie domowe z ziemniaczkow bo takie uwielbiam u mnie jest 27 tydz i waga pokazuje 65 kg a przed ciaza wazylam 55 kg
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:44   #1024
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
3 godziny... Jak dobrze, że u mojego są przyjęcia na godziny i nawet jak są opóźnienia to nie aż takie...
Miałaś szczęście z tą wagą hehehe, u mojego to się chyba nigdy nie psuje

A ja się powoli z Wami na dzisiaj żegnam bo zaraz mąż przybędzie z KFC Dziś na obiadek będzie zaserwowany zinger menu

zebra - łomatko 3h czekać to niehumanitarne dla kobiet w ciąży, załamać się można. Ja u swojego lekarza wchodzę praktycznie co do minuty, wizyty umówione są co 20 minut i nie ma żadnej kolejki, każda kobieta przychodzi parę minut przed swoim czasem i zaraz wchodzi.

ale co najważniejsze to gratuluję dużego chłopa!!

no i właśnie gdzie Gooha??, bo dziś miała mieć gina dziś...
ja obstawiam chłopa u niej
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:47   #1025
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

zeberko super ze wszystko wporzadku ja niestety mialam usg ale gin tu w szpitalu nie powiedzial ile maly wazy i ogolnie oprocz tego ze powiedziala ze wszystko jest dobrze to nic mi nie powiedziala tacy sa irole wlasnie i dlatego mam zamiar w 30 tyg isc do polskiej kliniki w ktorej jestem zapisana do polskiego lekarza moze mi wiecej powie bo jestem ciekawa ile maly wazy i ile mierzy juz
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:49   #1026
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
no i właśnie gdzie Gooha??, bo dziś miała mieć gina dziś...
ja obstawiam chłopa u niej
No macie rację Gooha miała mieć dziś gin i USG...ciekawe czy dzicia się pokazała

A ja myslę że u Gosi będzie girl

kalka przepraszm przegapiłam taką ważną informację !!! Kochanie gratuluję ......................... . ....Bosko...3 pokojowe moje marzenia ....
Cieszę się twoją radoscią i gratuluję...

Też bym tak chciała...my mamy swoje 2 pokoje bez kredytu wprawdzie, ale zaledwie 33m2
Jesteśmy w trakcie szukania, ale dwa fajne ktoś sprzatnał nam z podnosa...nie pisałam...o tym bo nie maiłam humoru...fajne były ale ktoś nas ubiegł, albo dawał więcej kasy niż my
A już mieliśmy podpisywać umowę...a facet nam w ostatniej chwili że są inni co daja 20 tyś więcej.... ehhhhhh ja byłam skłonna brac wiekszy kredyt, ale mąż powiedział....przecież to nie jest mieszkanie twych marzeń by się tak zadłuzać....i miał rację......
ehhh już miałam doła ale mąż powiedziła, że widocznie niebyły dla nas

majkela dzieki
Patka KFC łobuzico narobiłaś mi smaka...
Smacznego

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-04 o 18:02
Stary 2009-11-04, 17:49   #1027
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
W niedziele mój TŻ zabrał mnie na kolację, pięknie przy świecach i powiedział, że chce mi coś zaproponować. Wiecie, że znalazł piękne mieszkanie w Nowym Targu (zawsze chcieliśmy sie tam przeprowadzić) 3 pokojowe <radocha>. Nie wiedziałam, że zajmie się tym sam, ale stwierdził, że ja teraz nie bardzo na latanie po całym mieście, wiec on znalazł kilka i w poniedziałek byliśmy oglądać. Przeprowadzimy się juz końcem listopada, początkiem grudnia Oczywiście z "drobnym" kredytem Bardzo się cieszę, do pracy będe miała blizej, do mamy też nie za daleko. Ale jestem szczęśliwa!!! Nowy etap, większa rodzina, nowe mieszkanko i to jeszcze nasze włąsne Czy on nie jest kochany?
Jest Super, gratuluję "gniazdka"

pysiamn super,że zakupy się udały
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Hej U mnei wizyta ok chociaż się naczekałam 3 godziny, bo neistety mój gin nei umawia na godziny:P
Piotruś warzy z 1200 g. i nadal rośnie wg.terminu. Nie wiem ile warzę, bo przed moim warzeniem się zepsuła Poza tym wszytsko ok, twardnienie brzuszka jesli ejst do kilku razy na dzień i mija to nie ma się czym martwić, a bóle krzyża promieniujące naokoło to w zaawansowanej ciązy też zdarza się.
Supcio że z Piotrusiem wszystko ok
Szczęściara, u mojego gina nie chce się psuć

Cytat:
A ja się powoli z Wami na dzisiaj żegnam bo zaraz mąż przybędzie z KFC Dziś na obiadek będzie zaserwowany zinger menu
Następna szczęściara smacznego
------
Lecę dalej sprzątać, bo zaraz wraca tz
Stary 2009-11-04, 17:53   #1028
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Mój mężuś właśnie zepsuł wózek
Nie potrafił włączyć blokady przednich kółek, kazałam mu zadzwonić do sklepu, żeby mu wytłumaczyli... Ale nie on woli po swojemu, a doskonale wiadomo, że on nie jest techniczny...
Ale ja się nie denerwuję, bo po co...

Zjadłam obiadek i na razie jest ok... Już taka głodna byłam, że nie potrafiłam się powstrzymać... Jeszcze rogaliki przyciągają, ale na nie sie na razie nie połaszę... Nie chcę znowu latać do toalety...
Stary 2009-11-04, 17:53   #1029
aldii
Zakorzenienie

Youyou mialam na mysli ta biala ksiazeczke RUM-ska. A do karty ciazy tez mi wpisali
Zebciu to same dobre nowiny.Ale Ci chlopina rosnie
Elcia to trzymam kciuki zeby byly dobre
Sensuel namiary podam w przerwie Brzyduli

Ojoj dzidziola ma czkawke
Stary 2009-11-04, 17:55   #1030
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość

Lecę dalej sprzątać, bo zaraz wraca tz
Zazdroszczę Ci tej werwy.
Ja nie chcę narzeka, bo wiem na co się decydowałam, ale jest mi coraz cięzej.... A gdzie tu następne 2 miesiące z jeszcze większym brzuchem??

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 18:26   #1031
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Youyou mialam na mysli ta biala ksiazeczke RUM-ska. A do karty ciazy tez mi wpisali

ach to przepraszam źle zrozumiałam

i czy Wy wszystkie oglądacie Brzydulę i Na Wspólnej? czy jestem jedyna która tego nie ogląda??
Stary 2009-11-04, 18:32   #1032
rybcia2309
Wtajemniczenie

Wróciłam, byłam w szpitalu matko niby trzy dni ale na sali przedporodowej bo tam moja gin. jest ordynatorką. Jak się nasłuchałam tych krzyków to myślałam, że ucieknę...jest świetna opieka, ale cierpienie nieuniknione, teraz to się tak boję porodu, że hoho. Wiem, że jak będę zaraz przed to będę się modlić o skurcze i żeby mieć za sobą ale póki co to uwielbiam być w domu. Jak wróciłam to myślałam, że próg będę całować. Te łóżka to wiecie takie jakie to sa w szpitalu, teraz cała miednica mnie boli. wiem, ze narzekam, ale musze to z siebie wyrzucić. co mi się podobało to to, że dużo było nas na sali, mówie wam dużo raźniej, tylko niektóre bidulki na podtrzymaniu, pełen szcunek dla tych kobiet. Raczej was nie nadrobie bo to koło 20 stron przez 3 dni heheheh. Cieszę się, że już jestem
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 18:34   #1033
kasya82
Raczkowanie

Cytat:

i czy Wy wszystkie oglądacie Brzydulę i Na Wspólnej? czy jestem jedyna która tego nie ogląda??
wygląda na to że tak ja niestety nie mam tvn-u a też to oglądałam
kasya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 18:36   #1034
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
dnia...

Po SR pojechaliśmy do moich rodziców na obiadek i moja mama jak zobaczyła mój płaszczyk, w którym mam zamiar śmigać stwierdziła, że ja na pewno w tym zaraz będę chora i ona ma tyle płaszczy, że któryś mi odstąpi...
Wiecie co, tyle co się wczoraj uśmiałam z R. z tych płaszczy jak w nich wyglądam, to myślałam, że brzuch mi pęknie! Co jeden to lepszy, a wiadomo - sylwetka inna, mama tęga a do tego niska więc możecie sobie wyobrazić jak ja w tych płaszczach wyglądałam... Jeszcze gorzej niż "idź stąd i nie wracaj"...
Ale fakt faktem, że ten płaszcz co mam jest lichutki i będzie mi w nim na 100% zimno, więc mój mąż, miał wczoraj przebłysk geniuszu i dał mi przymierzyć swoją kurtkę, którą zakupiliśmy chyba z miesiąc temu. Wiecie co, fakt, że ciut za duża, ale jest cudowna!!! gruba, mieszczę się, mam zapas jeszcze na brzuch, za pupę, duży kaptur obszyty puchem... Normalnie życ nie umierać I teraz mi zostawi swoją kurtkę a on będzie dalej chodzić w tej, co przechodził chyba z 3 ostatnie zimy
mogę sobie wyobrazić jak wyglądałaś w płaszczyku od mamusi
Cytat:
Dziewczynki strasznie długo się nie odzywałam, ale miałam tyle na głowie ostatnio. Z malutką wszystko ok, kopie, troszkę rzadziej, ale kopie, chyba ma mniej miejsca. Ale brzuszek mi urósł, oj
Chciałam się pochwalić !!!
W niedziele mój TŻ zabrał mnie na kolację, pięknie przy świecach i powiedział, że chce mi coś zaproponować. Wiecie, że znalazł piękne mieszkanie w Nowym Targu (zawsze chcieliśmy sie tam przeprowadzić) 3 pokojowe <radocha>. Nie wiedziałam, że zajmie się tym sam, ale stwierdził, że ja teraz nie bardzo na latanie po całym mieście, wiec on znalazł kilka i w poniedziałek byliśmy oglądać. Przeprowadzimy się juz końcem listopada, początkiem grudnia Oczywiście z "drobnym" kredytem Bardzo się cieszę, do pracy będe miała blizej, do mamy też nie za daleko. Ale jestem szczęśliwa!!! Nowy etap, większa rodzina, nowe mieszkanko i to jeszcze nasze włąsne Czy on nie jest kochany?
oj kochany , kochany
ale mój też niczego sobie
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Hej U mnei wizyta ok chociaż się naczekałam 3 godziny, bo neistety mój gin nei umawia na godziny:P
Piotruś warzy z 1200 g. i nadal rośnie wg.terminu. Nie wiem ile warzę, bo przed moim warzeniem się zepsuła Poza tym wszytsko ok, twardnienie brzuszka jesli ejst do kilku razy na dzień i mija to nie ma się czym martwić, a bóle krzyża promieniujące naokoło to w zaawansowanej ciązy też zdarza się.
u nas jest tak ze z NFZ kobiety ciężarne wchodzą bez kolejki , ale różnie to wygląda
ja na szczęście wchodze na czas , nawet co do minutki

......................... ......................... ......................
wyników z badania nie mam bo wyjechałam z domu bez komórki i nie miałam jak zadzwonić do przychodni

byłam w SR- jak dla mie bomba
na samym początku każda dostała reklamówkę gażetów : gazety , reklamy , próbki herbatek Hipp , kremów nivea i Mustella , mały proszek Lovela , płytę z instrukcją kąpieli i przebierania malucha i kupe poradników tak więc przyjechałam do domu obładowana jak dzika świnia
potem położna omawiała całą wyprawkę dla dziecka
więcej było samych kobiet , wieęc nie czułam sie jak odludek

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
tak ale jeszcze "pierwsza miłość " ,"m jak miłość" , "skazany na śmierć " i "na dobre i na złe"

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 18:37   #1035
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Wróciłam, byłam w szpitalu matko niby trzy dni ale na sali przedporodowej bo tam moja gin. jest ordynatorką. Jak się nasłuchałam tych krzyków to myślałam, że ucieknę...jest świetna opieka, ale cierpienie nieuniknione, teraz to się tak boję porodu, że hoho. Wiem, że jak będę zaraz przed to będę się modlić o skurcze i żeby mieć za sobą ale póki co to uwielbiam być w domu.
Oj tak, jak byłam w szpitalu to tez się krzyków nasłuchałam i dlatego nie chcę wracac do szpitala przed porodem. Nie dośc, że człowiek nasłucha się o tych wszystkich patologicznych przypadkach w ciąży, to jeszcze te krzyki z porodówki....
Cieszę się, że jesteś już w domku....

Stary 2009-11-04, 18:37   #1036
pysiamn
Zakorzenienie

youyou ja Brzyduli nie oglądam ala Na wspólnej tak i Skazanego i Naznaczonego ...hihihihihihi
Rybcia dobrze że już jesteś
Ach te łóżka szpitale są straszne....w dodatku są wysokie...dla rodzących to masakra...cięzko z nich schodzić i nawet siedzieć tak półdupiem jak to po porodzie...
Brrrrr ale mi przypomniałaś

Co do porodu to nie ma co się bać...to tylko tak z boku wygląda...swój inaczej się pezywa

Ulcia fajnie z tymi gażetami

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-04 o 18:40
Stary 2009-11-04, 18:37   #1037
aldii
Zakorzenienie

Youyou to ja nie napisalam od razu dokladnie o jaka ksiazeczke chodzi Ogladam tylko Brzydule
Rybcia najwazniejsze, ze juz jestescie w domku.A jakie dalsze zalecenia - lezenie ?
Stary 2009-11-04, 18:39   #1038
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
I obowiązkowo dziś "Naznaczonego"

Stary 2009-11-04, 18:41   #1039
kasya82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

tak ale jeszcze "pierwsza miłość " ,"m jak miłość" , "skazany na śmierć " i "na dobre i na złe"
ja jeszcze dorzuce "dr house"

rybcia2309 dobrze że już jesteś w domku
kasya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 18:43   #1040
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Ja oglądam Brzydulę...

rybcia2309 witamy

Mężuś naprawił wózek, więc dobrze że się nie denerwowałam...

Kazałam mamie przywieźć ciśnieniomierz, bo raz miałam trochę wyższe ciśnienie niż moje standardowe 120/80 i co się okazało... Wyszło mi 100/60... Napiłam się nawet kawki z tego tytułu... No i chcę sobie kupić aparat dla siebie, ale taki klasyczny z pompką i stetoskopem, bo ja tym nowoczesnym, elektronicznym, to nie dowierzam... Jeśli ma działać, to trzeba mieć taki bardzo drogi, a te tanie są do d... Tylko będe się musiała nauczyć używać tego zwykłego, ale brat z mamą twierdzą, że to prościzna...
Stary 2009-11-04, 18:48   #1041
pysiamn
Zakorzenienie

To prawie wszystkie tą Brzydulę ogładają
tylko ja i youyou nie

U Gosi wszystko OK...co do USG to napisze nam wszystko jak już pewnie będzie w domu

*** -12,5kg***
Stary 2009-11-04, 18:51   #1042
aldii
Zakorzenienie

Pysiamn to znaczy, ze Ty juz wiesz co tam Goohy dzidziolek chowa miedzy nozkami oooo nieeee, to niesprawiedliwe
Stary 2009-11-04, 18:58   #1043
youyou
Zakorzenienie

KarmazynowyKamyk - dobrze że mąż naprawił ten wózek bo jakby nie to ja bym się nieźle wkurzyła że wózek zepsuty przed pierwszym spacerem

rybcia2309 witaj z powrotem

skończyła się już ta Brzydula?? laski wracać na Wizaż!! :P
Stary 2009-11-04, 19:00   #1044
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki strasznie długo się nie odzywałam, ale miałam tyle na głowie ostatnio. Z malutką wszystko ok, kopie, troszkę rzadziej, ale kopie, chyba ma mniej miejsca. Ale brzuszek mi urósł, oj
Chciałam się pochwalić !!!

Gratulacje, zazdroszcze własnego mieszkanka. My jeszcze przynajmniej dwa lata bedziemy musieli mieszkac z moimi rodzicami.

Wczoraj bylismy na kolejnym spotakaniu w SR połozna opowiadała o porodzie. Dostalismy liste rzeczy potrzebnych do szpitala.

A dzisiejszy dzień jakis cieżki, cały dzień tylko leże i spac mi sie chce.

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:04   #1045
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Pysiamn to znaczy, ze Ty juz wiesz co tam Goohy dzidziolek chowa miedzy nozkami oooo nieeee, to niesprawiedliwe
komu dać klapsika
poczekam cierpliwie

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:06   #1046
celka2000
Zakorzenienie

dzien doberek. Powrocilam od rodzinki. Synek mi sie pochorowal. Znowu. Tak regularnie co miesiac...

Ide czytac co tam popisalyscie.
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:08   #1047
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
A dzisiejszy dzień jakis cieżki, cały dzień tylko leże i spac mi sie chce.
Faktycznie chyba dzisiejszy dzień jakiś taki spiący jest....
A wczoraj padłam jak betka, obejrzałam tylko na wspólnej, a juz m jak miłośc nie. Zasnęłam jak dziecko...

Stary 2009-11-04, 19:11   #1048
Sensuel
Wtajemniczenie

Pysiam....no właśnie.Co to za sprawiedliwość,że Ty pewnie wiesz co gooha w brzuszku chowa,a my nie

Acha....dzisiaj doszły mnie słuchy,że dziecko można przewozić tylko i wyłącznie w foteliku do tego przeznaczonym!!!A nie w gondoli,jak pisałam jakiś czas temu.Taki nakaz tyczy się Polski i Niemiec.W Danii widocznie jest inaczej

Także,za wprowadzenie w błąd bardzo przepraszam.W Danii można w gondolce wozić,ale jak widać nie wszędzie tak jest.
Stary 2009-11-04, 19:11   #1049
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

kalka gratuluję wieści o dzidolku i nowego mieszkanka

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Ło matko ile tych rogalików chyba całą noc piekłaś
To są tylko dwie blachy... Na trzy części podzieliłam ciasto...

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
kupiłam czarny stanik do karmienia za UWAGA za 7,99!!! kupiłam bo mieli różne rozmiary min. był i mój rozmiar D85
Ja mam dalej stres, bo mój będzie ze 180 zł kosztował... Chyba tylko jeden kupię na początek... W sumie TEN jest tańszy, ale zobaczę co mają w stacjonarnym sklepie...

zebra666 To już duży dzidziuś

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
N
my mamy swoje 2 pokoje bez kredytu wprawdzie, ale zaledwie 33m2
My też mamy 2 pokoje, ale 50 m2, więc na razie się wyluzowaliśmy i kupimy dopiero jak trafimy na coś naprawdę fajnego, a nie byle co...
Stary 2009-11-04, 19:12   #1050
filka2
Zadomowienie

ja też brzyduli nie oglądam,obejrzałam może ze 3odcinki ale mnie nie wciągnęło.jutro już mamy mieć tv naprawiony
rybcia dobrze że juz w domku,już wszystko ok?ja jak byłam w szpitalu to najbardziej denerwowała mnie folia pod prześcieradłem i ściagające sie prześcieradło

cały czas mysle o rogalikach kamyka!!!!tzn najbardziej o tym orzechowym nadzieniu,uwielbiam wszystko co orzechowe.zachcialo mi sie czegos słodkiego i poprosiłam tż zeby coś znalazł na dole albo spytał mamy czy czegos nie ma i wraca.....trzyma cos w garści i mowi że musimy sie tym zadowolić(on też miał chęć) bo nic nie znalazłmyśle sobie co to....hmmm a to kolorowa posypka do ciasta ale sie zasłodziłam!!!!!
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości