|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Zebra super, ze wszystko w porzadku, Piotrus zdrowiutki
![]() Hehehe, ale mialas farta z ta waga
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Za takie pieniądze to na start może być ![]() Piszę o nim bo to nie była jakaś promocja, biustonoszenie nie były z "kosza" czy coś w ty stylu...wisiały na wieszaczkach .... tam gdzie produkty dla dzieci...butelki, śliniaki, wkładki laktacyjne itp obok tych z Canpolu : http://www.allegro.pl/item775752539_...pol_dd_80.html(ale canpolu były tylko białe i nie było mojego rozmiaru ;/)
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-04 o 17:43 |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
aldii mi pobierali przez piciem tego swinstwa tez i z tego co dziewczyny pisza to tylko dwa razy rabia w polsce a u nas pobieraja 4 razy krew po godzinie wiec siniaki na rekach mam niesamowite jak przyszly wyniki to wszystkie byly dobre tylko w drugiej godzinie mialam za wysoki cukier a dokladnie 11,3 a reszta dobra i dostalam diete na tydzien i w piatek jade znowu na pobranie tym razem dwa razy beda pobierac i zobaczyymy co wyjdzie mam nadzieje ze dobre bede tym razem,
pysiam jak bylam w polsce tez kupilam sobie stanik do karmienia i dalam za niego 30 zl w zwyklej budce z bielizna bo w tych lepszych sklepach byly po 100 zl wiec szkoda dac az tyle, madziulka ja tez mam dzisiaj frytki na obiad tylko takie domowe z ziemniaczkow bo takie uwielbiam u mnie jest 27 tydz i waga pokazuje 65 kg a przed ciaza wazylam 55 kg
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zebra - łomatko 3h czekać to niehumanitarne dla kobiet w ciąży, załamać się można. Ja u swojego lekarza wchodzę praktycznie co do minuty, wizyty umówione są co 20 minut i nie ma żadnej kolejki, każda kobieta przychodzi parę minut przed swoim czasem i zaraz wchodzi. ale co najważniejsze to gratuluję dużego chłopa!! ![]() no i właśnie gdzie Gooha??, bo dziś miała mieć gina dziś... ja obstawiam chłopa u niej
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
zeberko super ze wszystko wporzadku
ja niestety mialam usg ale gin tu w szpitalu nie powiedzial ile maly wazy i ogolnie oprocz tego ze powiedziala ze wszystko jest dobrze to nic mi nie powiedziala tacy sa irole wlasnie i dlatego mam zamiar w 30 tyg isc do polskiej kliniki w ktorej jestem zapisana do polskiego lekarza moze mi wiecej powie bo jestem ciekawa ile maly wazy i ile mierzy juz
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja myslę że u Gosi będzie girl kalka przepraszm przegapiłam taką ważną informację !!! Kochanie gratuluję ......................... . ....Bosko...3 pokojowe moje marzenia Cieszę się twoją radoscią Też bym tak chciała...my mamy swoje 2 pokoje bez kredytu wprawdzie, ale zaledwie 33m2 ![]() Jesteśmy w trakcie szukania, ale dwa fajne ktoś sprzatnał nam z podnosa...nie pisałam...o tym bo nie maiłam humoru...fajne były ale ktoś nas ubiegł, albo dawał więcej kasy niż my ![]() A już mieliśmy podpisywać umowę...a facet nam w ostatniej chwili że są inni co daja 20 tyś więcej.... ehhh już miałam doła ale mąż powiedziła, że widocznie niebyły dla nas ![]() majkela dzieki Patka KFC łobuzico narobiłaś mi smaka...Smacznego
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-04 o 18:02 |
|
|
|
|
#1027 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pysiamn super,że zakupy się udały Cytat:
Szczęściara, u mojego gina nie chce się psuć Cytat:
![]() ------ Lecę dalej sprzątać, bo zaraz wraca tz |
|||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mężuś właśnie zepsuł wózek
Nie potrafił włączyć blokady przednich kółek, kazałam mu zadzwonić do sklepu, żeby mu wytłumaczyli... Ale nie on woli po swojemu, a doskonale wiadomo, że on nie jest techniczny... Ale ja się nie denerwuję, bo po co... Zjadłam obiadek i na razie jest ok... Już taka głodna byłam, że nie potrafiłam się powstrzymać... Jeszcze rogaliki przyciągają, ale na nie sie na razie nie połaszę... Nie chcę znowu latać do toalety...
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Youyou mialam na mysli ta biala ksiazeczke RUM-ska. A do karty ciazy tez mi wpisali
Zebciu to same dobre nowiny.Ale Ci chlopina rosnie ![]() Elcia to trzymam kciuki zeby byly dobre Sensuel namiary podam w przerwie Brzyduli Ojoj dzidziola ma czkawke
|
|
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Ci tej werwy.
Ja nie chcę narzeka, bo wiem na co się decydowałam, ale jest mi coraz cięzej.... A gdzie tu następne 2 miesiące z jeszcze większym brzuchem?? |
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach to przepraszam źle zrozumiałam i czy Wy wszystkie oglądacie Brzydulę i Na Wspólnej?
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam, byłam w szpitalu matko niby trzy dni ale na sali przedporodowej bo tam moja gin. jest ordynatorką. Jak się nasłuchałam tych krzyków to myślałam, że ucieknę...jest świetna opieka, ale cierpienie nieuniknione, teraz to się tak boję porodu, że hoho. Wiem, że jak będę zaraz przed to będę się modlić o skurcze i żeby mieć za sobą ale póki co to uwielbiam być w domu. Jak wróciłam to myślałam, że próg będę całować. Te łóżka to wiecie takie jakie to sa w szpitalu, teraz cała miednica mnie boli. wiem, ze narzekam, ale musze to z siebie wyrzucić. co mi się podobało to to, że dużo było nas na sali, mówie wam dużo raźniej, tylko niektóre bidulki na podtrzymaniu, pełen szcunek dla tych kobiet. Raczej was nie nadrobie bo to koło 20 stron przez 3 dni heheheh. Cieszę się, że już jestem
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1034 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mój też niczego sobie ![]() Cytat:
![]() ja na szczęście wchodze na czas , nawet co do minutki ![]() ......................... ......................... ...................... wyników z badania nie mam bo wyjechałam z domu bez komórki i nie miałam jak zadzwonić do przychodni byłam w SR- jak dla mie bomba na samym początku każda dostała reklamówkę gażetów : gazety , reklamy , próbki herbatek Hipp , kremów nivea i Mustella , mały proszek Lovela , płytę z instrukcją kąpieli i przebierania malucha i kupe poradników ![]() potem położna omawiała całą wyprawkę dla dziecka więcej było samych kobiet , wieęc nie czułam sie jak odludek ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||||
|
|
|
#1035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że jesteś już w domku.... |
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
youyou ja Brzyduli nie oglądam
i Skazanego i Naznaczonego ...hihihihihihiRybcia dobrze że już jesteś Ach te łóżka szpitale są straszne....w dodatku są wysokie...dla rodzących to masakra...cięzko z nich schodzić i nawet siedzieć tak półdupiem jak to po porodzie... ![]() Brrrrr ale mi przypomniałaś ![]() Co do porodu to nie ma co się bać...to tylko tak z boku wygląda...swój inaczej się pezywa ![]() Ulcia fajnie z tymi gażetami
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-04 o 18:40 |
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Youyou to ja nie napisalam od razu dokladnie o jaka ksiazeczke chodzi
Ogladam tylko BrzyduleRybcia najwazniejsze, ze juz jestescie w domku.A jakie dalsze zalecenia - lezenie ? |
|
|
|
#1038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rybcia2309 witamy Mężuś naprawił wózek, więc dobrze że się nie denerwowałam... Kazałam mamie przywieźć ciśnieniomierz, bo raz miałam trochę wyższe ciśnienie niż moje standardowe 120/80 i co się okazało... Wyszło mi 100/60... Napiłam się nawet kawki z tego tytułu... No i chcę sobie kupić aparat dla siebie, ale taki klasyczny z pompką i stetoskopem, bo ja tym nowoczesnym, elektronicznym, to nie dowierzam... Jeśli ma działać, to trzeba mieć taki bardzo drogi, a te tanie są do d... Tylko będe się musiała nauczyć używać tego zwykłego, ale brat z mamą twierdzą, że to prościzna...
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
To prawie wszystkie tą Brzydulę ogładają
![]() tylko ja i youyou nie ![]() U Gosi wszystko OK...co do USG to napisze nam wszystko jak już pewnie będzie w domu
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
KarmazynowyKamyk - dobrze że mąż naprawił ten wózek bo jakby nie to ja bym się nieźle wkurzyła że wózek zepsuty przed pierwszym spacerem
![]() rybcia2309 witaj z powrotem skończyła się już ta Brzydula?? laski wracać na Wizaż!! :P
|
#1044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje, zazdroszcze własnego mieszkanka. My jeszcze przynajmniej dwa lata bedziemy musieli mieszkac z moimi rodzicami. Wczoraj bylismy na kolejnym spotakaniu w SR połozna opowiadała o porodzie. Dostalismy liste rzeczy potrzebnych do szpitala. A dzisiejszy dzień jakis cieżki, cały dzień tylko leże i spac mi sie chce.
|
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
komu dać klapsika poczekam cierpliwie
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek. Powrocilam od rodzinki. Synek mi sie pochorowal. Znowu. Tak regularnie co miesiac...
Ide czytac co tam popisalyscie. |
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wczoraj padłam jak betka, obejrzałam tylko na wspólnej, a juz m jak miłośc nie. Zasnęłam jak dziecko... |
|
|
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysiam....no właśnie.Co to za sprawiedliwość,że Ty pewnie wiesz co gooha w brzuszku chowa,a my nie
![]() Acha....dzisiaj doszły mnie słuchy,że dziecko można przewozić tylko i wyłącznie w foteliku do tego przeznaczonym!!!A nie w gondoli,jak pisałam jakiś czas temu.Taki nakaz tyczy się Polski i Niemiec.W Danii widocznie jest inaczej ![]() Także,za wprowadzenie w błąd bardzo przepraszam.W Danii można w gondolce wozić,ale jak widać nie wszędzie tak jest.
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
kalka gratuluję wieści o dzidolku i nowego mieszkanka
![]() To są tylko dwie blachy... Na trzy części podzieliłam ciasto... Cytat:
zebra666 To już duży dzidziuś ![]() My też mamy 2 pokoje, ale 50 m2, więc na razie się wyluzowaliśmy i kupimy dopiero jak trafimy na coś naprawdę fajnego, a nie byle co...
|
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
ja też brzyduli nie oglądam,obejrzałam może ze 3odcinki ale mnie nie wciągnęło.jutro już mamy mieć tv naprawiony
rybcia dobrze że juz w domku,już wszystko ok?ja jak byłam w szpitalu to najbardziej denerwowała mnie folia pod prześcieradłem i ściagające sie prześcieradło ![]() cały czas mysle o rogalikach kamyka!!!!tzn najbardziej o tym orzechowym nadzieniu,uwielbiam wszystko co orzechowe.zachcialo mi sie czegos słodkiego i poprosiłam tż zeby coś znalazł na dole albo spytał mamy czy czegos nie ma i wraca.....trzyma cos w garści i mowi że musimy sie tym zadowolić(on też miał chęć) bo nic nie znalazł myśle sobie co to....hmmm a to kolorowa posypka do ciasta |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Hehehe, ale mialas farta z ta waga 

łobuzico 

kupiłam bo mieli różne rozmiary min. był i mój rozmiar D85
myśle sobie co to....hmmm a to kolorowa posypka do ciasta