Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 14:48   #991
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

azzis a to by własnie tłumaczyło.. pewnie mi wliczyli roczną premię która dostałam w styczniu i ona mi podniosła średnią, a czy okres próbny tez się wlicza do średniej?
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:50   #992
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
addicted ja nie dostanę w najbliższym czasie ani podwyżki, ani nagród, więc mi wsio ryba kiedy pójdę

Ależ się boję do tego stomatologa iść
No to rzeczywiście nie masz się co zastanawiać i jeszcze biorąc pod uwagę Twoje dolegliwości to tylko brać to zwolnienie
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:53   #993
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Kurde te rozstępy... ciekawe czy którąś z nas ominą??? Ja jeszcze nie mam, ale słyszałam że najgorsze są ostatnie tygodnie, wtedy najczęściej wychodzą. A koleżanka jedna mi mówiła że w czasie porodu czuła jak jej skóra pęka :O masakra
Mnie jeszcze żaden rozstęp nie dopadł, smaruję się pieczołowicie rano i wieczorem z nadzieją że to pomoże ale podobno to bardziej jest zależne od genów niż od kremów...
Dla mnie to pocieszajace bo moja mama mi powiedziała że ona nigdy żadnego rozstępu nie miała po dwóch ciążach, a ze mną brzuch miała ogromny bo miała bliźniaki (ja mam siostrę bliźniaczkę)

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
ojej jakie mniamniuśne rogaliki!!!ja już sie nie moge doczekać jak zaczne robić takie pyszności u siebie,ale wtedy trzeba bedzie sie zacząć odchudzac po ciąży.wyszłam troche z wprawy,bo kilka dobrych lat nie miałam piekarnika w domu i teraz też
ja zobaczylam te rogaliki to Ada tak zaczęła kopaćchyba też ma smaka na nie,czasami tak mnie kopie jakby sie nogami odpychała szybko.
u nas sypie śnieg,a ja już panikuje bo w poniedz egzamin z jazdy
śnieg??? u mnie nic nie pada ale skoro siedzę w domu to śnieg mógłby spaść, jak mi cieplutko w domu i nigdzie nie wychodzę to fajnei tak za okno popatrzeć...

No i trzymam kciuki za egzamin
Stary 2009-11-04, 14:54   #994
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
azzis a to by własnie tłumaczyło.. pewnie mi wliczyli roczną premię która dostałam w styczniu i ona mi podniosła średnią, a czy okres próbny tez się wlicza do średniej?
Tego to akurat nie wiem, bo mnie ta sytuacja nie dotyczy. Ale możesz zadzwonic do kadr i sie dopytać lub zsumować wszystkie wypłaty jakie dostałaś na konto licząc 12 miesięcy wstecz przed zwolnieniem (ciekawe czy wyjdzie Ci kwota jaką dostałaś ostatnio?)
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:58   #995
brzoskwinia82
Zadomowienie

No ja też się codziennie smaruję, z nadzieją że rozstępy mnie ominą...
No i zamiast rzeczy-wyprawki kupiłam perfumy dla siebie i TŻeta no cóż...

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:20   #996
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

U mnie też dzisiaj śnieg sypie... Masakra...

A jeszcze Wam nie opowiedziałam hitu wczorajszego dnia...

Po SR pojechaliśmy do moich rodziców na obiadek i moja mama jak zobaczyła mój płaszczyk, w którym mam zamiar śmigać stwierdziła, że ja na pewno w tym zaraz będę chora i ona ma tyle płaszczy, że któryś mi odstąpi...
Wiecie co, tyle co się wczoraj uśmiałam z R. z tych płaszczy jak w nich wyglądam, to myślałam, że brzuch mi pęknie! Co jeden to lepszy, a wiadomo - sylwetka inna, mama tęga a do tego niska więc możecie sobie wyobrazić jak ja w tych płaszczach wyglądałam... Jeszcze gorzej niż "idź stąd i nie wracaj"...
Ale fakt faktem, że ten płaszcz co mam jest lichutki i będzie mi w nim na 100% zimno, więc mój mąż, miał wczoraj przebłysk geniuszu i dał mi przymierzyć swoją kurtkę, którą zakupiliśmy chyba z miesiąc temu. Wiecie co, fakt, że ciut za duża, ale jest cudowna!!! gruba, mieszczę się, mam zapas jeszcze na brzuch, za pupę, duży kaptur obszyty puchem... Normalnie życ nie umierać I teraz mi zostawi swoją kurtkę a on będzie dalej chodzić w tej, co przechodził chyba z 3 ostatnie zimy

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:31   #997
youyou
Zakorzenienie

Patka szkoda że nie skorzystałaś z propozycji mamy, zrobiłabyś fotkę i my też miałybyśmy kupę śmiechu

A co do ubrań od TŻ to ja właśnie zrobiłam porządki w jego szafie i wzięłam sobie kilka jego t-shirtów, które są na niego za obcisłe a dla mnie na brzuchalek po domu jak w sam raz. Nie chcę kupować już ubrań a większość moich cienkich bluzek po domu sięga mi do pępka
Stary 2009-11-04, 15:32   #998
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

patka zazdroszcze sniegu u nas raczej nie spadnie snieg tutaj rzadko pada wiec chyba nie mam co liczyc na biale swieta
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:37   #999
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Patka szkoda że nie skorzystałaś z propozycji mamy, zrobiłabyś fotkę i my też miałybyśmy kupę śmiechu

A co do ubrań od TŻ to ja właśnie zrobiłam porządki w jego szafie i wzięłam sobie kilka jego t-shirtów, które są na niego za obcisłe a dla mnie na brzuchalek po domu jak w sam raz. Nie chcę kupować już ubrań a większość moich cienkich bluzek po domu sięga mi do pępka
Fotkę w jednym płaszczu zrobił mi mój mąż, jak uda mi się ją ściągnąć na komputer to Wam pokażę
Ja po domu też chodzę w koszulkach mojego męża

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
patka zazdroszcze sniegu u nas raczej nie spadnie snieg tutaj rzadko pada wiec chyba nie mam co liczyc na biale swieta
Ja to miałam nadzieję na bezśniegową zimę i w dodatku ciepłą a tu ni chu chu...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-04, 15:49   #1000
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

patka no u mnie jest na odwrot te swieta spedze tu w irlandii sama z TZem wiec chociaz snieg bym chciala zobaczyc
Stary 2009-11-04, 15:51   #1001
kalka
Zadomowienie

Dziewczynki strasznie długo się nie odzywałam, ale miałam tyle na głowie ostatnio. Z malutką wszystko ok, kopie, troszkę rzadziej, ale kopie, chyba ma mniej miejsca. Ale brzuszek mi urósł, oj
Chciałam się pochwalić !!!
W niedziele mój TŻ zabrał mnie na kolację, pięknie przy świecach i powiedział, że chce mi coś zaproponować. Wiecie, że znalazł piękne mieszkanie w Nowym Targu (zawsze chcieliśmy sie tam przeprowadzić) 3 pokojowe <radocha>. Nie wiedziałam, że zajmie się tym sam, ale stwierdził, że ja teraz nie bardzo na latanie po całym mieście, wiec on znalazł kilka i w poniedziałek byliśmy oglądać. Przeprowadzimy się juz końcem listopada, początkiem grudnia Oczywiście z "drobnym" kredytem Bardzo się cieszę, do pracy będe miała blizej, do mamy też nie za daleko. Ale jestem szczęśliwa!!! Nowy etap, większa rodzina, nowe mieszkanko i to jeszcze nasze włąsne Czy on nie jest kochany?

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:56   #1002
majkela12
Zadomowienie

Już w domku
Zmęczona, ale szczęśliwa jak ja kocham wracać do domciu
addicted to wizaz 7kg może nie ale te 4kg w ciągu miesiąca. Załużmy że zostały jeszcze 2 miesiące razy te 4kg i szykuje się dodatkowe 8kg

azzis kciuki za wizytę
PatkaM84 niestety nawet jak dzidzia nie chce współpracować- to po prostu masz taką płytkę do . Fajnie, ze jesteście zadowoleni z zajęć. Na mojego tz nic nie działa jak chrapie i po prostu go szturcham żeby się obrócił na bok

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
A te na allegro to drozyzna
nie kupujcie na allegro 7 zł + 13 zł koszty wysyłki 5 szt!!!
W Rosmanie jak Wam pisałam 10 szt. kosztuje ok 9 -10zł.
I te z rossmana są ładniejsze
A co do reklamówek- pewnie tak zrobimy a na razie na spróbowanie wzięliśmy te paklanki
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Wklejam rogaliki... Nadzienie zrobiłam z mielonych orzechów, migdałów, cukru i masa roztopionego...
Ło matko ile tych rogalików chyba całą noc piekłaś
Ja mam zamiar kupić 3 koszule.

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Wiecie co, tyle co się wczoraj uśmiałam z R. z tych płaszczy jak w nich wyglądam, to myślałam, że brzuch mi pęknie! Co jeden to lepszy, a wiadomo - sylwetka inna, mama tęga a do tego niska więc możecie sobie wyobrazić jak ja w tych płaszczach wyglądałam... Jeszcze gorzej niż "idź stąd i nie wracaj"...
Ale fakt faktem, że ten płaszcz co mam jest lichutki i będzie mi w nim na 100% zimno, więc mój mąż, miał wczoraj przebłysk geniuszu i dał mi przymierzyć swoją kurtkę, którą zakupiliśmy chyba z miesiąc temu. Wiecie co, fakt, że ciut za duża, ale jest cudowna!!! gruba, mieszczę się, mam zapas jeszcze na brzuch, za pupę, duży kaptur obszyty puchem... Normalnie życ nie umierać I teraz mi zostawi swoją kurtkę a on będzie dalej chodzić w tej, co przechodził chyba z 3 ostatnie zimy
To musiał być super widok A mężuś jaki kochany- taaakie poświęcenie
--------------------------
Dzięki dziewczynki Tak mnie pocieszyłyście że z tej radości rzuciłam się na swoje ukochane żelki i rogala z czekoladą
-----------
Nie wiem czy pójść spać, bo mega zmęczona jestem. Boję się że jak teraz pójdę spać to w nocy będę zdychać. No i w domu tyyyyyle sprzątania
Stary 2009-11-04, 16:04   #1003
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
patka no u mnie jest na odwrot te swieta spedze tu w irlandii sama z TZem wiec chociaz snieg bym chciala zobaczyc
Jak będzie biało to porobię kilka zdjęć to nacieszysz swoje oko

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Dziewczynki strasznie długo się nie odzywałam, ale miałam tyle na głowie ostatnio. Z malutką wszystko ok, kopie, troszkę rzadziej, ale kopie, chyba ma mniej miejsca. Ale brzuszek mi urósł, oj
Chciałam się pochwalić !!!
W niedziele mój TŻ zabrał mnie na kolację, pięknie przy świecach i powiedział, że chce mi coś zaproponować. Wiecie, że znalazł piękne mieszkanie w Nowym Targu (zawsze chcieliśmy sie tam przeprowadzić) 3 pokojowe <radocha>. Nie wiedziałam, że zajmie się tym sam, ale stwierdził, że ja teraz nie bardzo na latanie po całym mieście, wiec on znalazł kilka i w poniedziałek byliśmy oglądać. Przeprowadzimy się juz końcem listopada, początkiem grudnia Oczywiście z "drobnym" kredytem Bardzo się cieszę, do pracy będe miała blizej, do mamy też nie za daleko. Ale jestem szczęśliwa!!! Nowy etap, większa rodzina, nowe mieszkanko i to jeszcze nasze włąsne Czy on nie jest kochany?
A to tż Ci niespodziankę zrobił Kochany

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
To musiał być super widok A mężuś jaki kochany- taaakie poświęcenie

Nie wiem czy pójść spać, bo mega zmęczona jestem. Boję się że jak teraz pójdę spać to w nocy będę zdychać. No i w domu tyyyyyle sprzątania
No widok był niesamowity
Ja też jakaś śpiąca i zmęczona się zrobiłam... w dodatku głowa mnie trochę zaczęła boleć, chyba skuszę dziś męża na kfc, bo ziemniaków nie ma w domu (są w piwnicy), kotlety co prawda mama wczoraj dała, ale surówki też nie zrobiłam...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-04, 16:04   #1004
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
NA poczatku ciazy jak mialam wykonywane wszystkie badania bylo tez badanie na oznaczenie grupy krwi i to chyba o ta karteczke chodzi. Polozna mi mowila ze mam ja miec zawsze przy sobie. I tez na niej mam napisane kto wykonal badanie a kto zatwierdzil.
Dobrze, że u Ciebie położna o tym wspomina, bo moja to nic nie powiedziała. Pewnie dla nich to jest zbyt oczywiste żeby o tym wspominac...

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
A w ogóle to mąż mi znalazł dwa rozstępy...
Mówi, że jakieś siniaki na dole brzucha mi się zrobiły, ale w miejscu gdzie ja nie dam rady zobaczyć...
Powykręcałam się jak mogłam i są...
Dwa symetryczne, po obu stronach brzucha na dole...
Wstręciuchy...
Oj tak, wstrętne wstręciuchy. Jak mogły one Ciebie w ogóle nawiedzic???

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ależ się boję do tego stomatologa iść
Nie bój się.... Wszystko będzie dobrze, trzymam kciukaski

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
No to gratuluję nowego etapu w życiu

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 16:09   #1005
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

kalka no to gratuluje mieszkanka fajnie miec swoj wlasny kat

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

patka no to chociaz na zdjeciach popatrze sobie na zime w polsce
Stary 2009-11-04, 16:10   #1006
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Dobrze, że u Ciebie położna o tym wspomina, bo moja to nic nie powiedziała. Pewnie dla nich to jest zbyt oczywiste żeby o tym wspominac...
No tak bo podobno jakby cos sie dzialo i nagle wyladowalabym w szpitalu to lekarzom nie wystarczy jak sie im powie jaka sie ma grupe krwi, to jest dla nich niewiarygodne, musza miec na papierze. A jak bysmy tego nie mialy to musieliby robic a w naglych przypadkach liczy sie czas. Tak mi to wytlumaczyla polozna na pierwszej wizycie.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 16:12   #1007
aldii
Zakorzenienie

Sensuel ja tez mam zamiar jesc normalnie (oczywiscie poza ostrymi przyprawami itd.).Jesli chodzi o 3/4 D to u mojego gina w Gdansku mozna zrobic.Podam Ci namiary na PW jesli chcesz
Kancia ja tez z tych co kupia monitor
Kasya bylam w Realu po te pieluchy - kolejna rzecz mam z glowy
Majkela duze juz twoje malenstwo odpoczywaj !!
Patinka kupilam te pieluchy z Reala i jest napisane 100% bawelny, 70x80cm, ale dosyc cienkie sa.I ten kosz na zuzyte pieluchy tez mam Kupilam jeszcze w UK za 2 Ł
Ula ja mam spodnie dresowe i dostalysmy wszystkie w SR koszulki.U mnie jest akurat grupa poranna, gdzie przychodza same ciezarne bez facetow
Gosbaj zawsze mozesz kupic ten co sie przypina do pieluszki
Pysiamn te z Rossmana, to chodzi Ci o te przewijaki Babydream 10szt., 60x60 (w owieczki) ??
Kalka

A mi grupe krwi wpisali do ksiazeczki....
U mnie tez snieg zaczal sypac
Bylam dzisiaj na tej glukozie i wyobrazcie sobie, ze mialam tylko test (pobranie krwi) po obciazeniu !!! a przed nie !!! oczywiscie wyklocalam sie z tymi babkami w labku, ze wtedy to bez sensu cale badanie, ale one stwierdzily, ze jak na poczatku ciazy glukoza byla ok, toteraz sie sprawdza tylko po obciazeniu PARANOJA
Stary 2009-11-04, 16:16   #1008
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj na tej glukozie i wyobrazcie sobie, ze mialam tylko test (pobranie krwi) po obciazeniu !!! a przed nie !!! oczywiscie wyklocalam sie z tymi babkami w labku, ze wtedy to bez sensu cale badanie, ale one stwierdzily, ze jak na poczatku ciazy glukoza byla ok, toteraz sie sprawdza tylko po obciazeniu PARANOJA
Ja tez miałam pobraną krew tylko po godzinie po wypiciu glukozy, przed nie.

Stary 2009-11-04, 16:19   #1009
pysiamn
Zakorzenienie

O rany rogaliki a ja nie mam nic słodkiego

Dopiero wrociłam ze sklepu...kupiłam sobie wreszcie zimowe skorzane butki

Chciałam też kupić stanik do karmienia chociaż jeden poszłam do H&M...koszt ok 60zł(myślę sobie nawet niedrogo)...ale nie było mojego rozmiaru

Poszlam do Auchon po rajstopy dla Kuby...i kupiłam czarny stanik do karmienia za UWAGA za 7,99!!! kupiłam bo mieli różne rozmiary min. był i mój rozmiar D85
Cenę zobaczyłam dopiero przy kasie 7,99 !!!!!! ...
(to rajtki Kuby za szt 12,99 )

Szokujące...a biustonosz jest bardzo fajny (fotki z cycolinami nie będę robiła ) ale naprawdę OK...zakładalam że nie będzie bardzo drogi ale za niecałe 8 zł zwłaszcza że nie wiem na pewno czy będę karmiła piersia i jak długo...więc chcialam miec choc jeden do szpitala

Idę zobaczyć co naskrobałyscie bo nie czytalam wszystkiego

Aldii tak te podkłady w Rosmanie to te w owieczki Baby dream

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-04 o 16:27
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 16:20   #1010
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Poszlam do Auchon po rajstopy dla Kuby...i kupiłam czarny stanik do karmienia za UWAGA 7,99 kupiłam bo mieli różne rozmiary min. był i mój rozmiar D85
Cenę zobaczyłam dopiero przy kasie...

Szokujące...a jest bardzo fajny...zakładalam że nie będzie bardzo drogi ale za niecałe 8 zł zwłaszcza że nie wiem na pewno czy będę karmiła piersia i jak długo...więc chcialam miec choc jeden do szpitala
A ten stanik to jakiś specjalny do karmienia, bez usztywnień, miękki czy jaki?

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-04, 16:30   #1011
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
A ten stanik to jakiś specjalny do karmienia, bez usztywnień, miękki czy jaki?
Taki klasyczny zwyklak ...do karmienia miękki (96%bawełna 4%elasten) ...przyznam że sztywnych czy... push up do karmienia nie widzialam

Ma takie klamerki przy ramiączkach ... {myslałam że to jakaś pomyłka ale na rachunku jest biust.karm 7,99 ;/ }

bardzo podobny do tego (tylko u mnie jest drobny desen na materiale) :
http://www.allegro.pl/item791605421_...0b_do_95e.html

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-04 o 16:49
Stary 2009-11-04, 17:05   #1012
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Witajcie!

pysiu gratuluje udanych zakupow

kalka nonono, ale mialas nispodzianke

A ja wlasnie pochlonelam fryteczki Musze sie jutro rano zwazyc, w piatek do lekarza Kilka dni temu bylo +7kg. O rany a tu juz smiga u mnie 31 tydzien
Stary 2009-11-04, 17:10   #1013
aldii
Zakorzenienie

Pysiamn za biustonosz. Szkoda, ze nie mam w poblizu Auchan. A te podklady juz kupilam i ciesze sie, ze to te co mialy byc
Agape zobaczymy jutro...jaki wynik wyjdzie
Stary 2009-11-04, 17:15   #1014
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Taki klasyczny zwyklak ...do karmienia miękki (96%bawełna 4%elasten) ...przyznam że sztywnych czy... push up do karmienia nie widzialam

Ma takie klamerki przy ramiączkach ... {myslałam że to jakaś pomyłka ale na rachunku jest biust.karm 7,99 ;/ }

bardzo podobny do tego (tylko u mnie jest drobny desen na materiale) :
http://www.allegro.pl/item791605421_...0b_do_95e.html
Nie no wiesz, jak za taką kwotę to się właśnie zdziwiłam, ale jak to jest własnie do karmienia to ekstra! MOże wyciągnę męża do Auchana po to i jeszcze do reala musimy podjechać skorzystać z najnowszej gazetki i coś jeszcze widziałam w gazetce z carefura ale teraz nie pamiętam co to było...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-11-04, 17:25   #1015
Agape007
Zadomowienie

Cytat:

Poszlam do Auchon po rajstopy dla Kuby...i kupiłam czarny stanik do karmienia za UWAGA za 7,99!!! kupiłam bo mieli różne rozmiary min. był i mój rozmiar D85
Cenę zobaczyłam dopiero przy kasie 7,99 !!!!!! ...
(to rajtki Kuby za szt 12,99 )
No no no, to cię stanik pociągnął po kieszeni...

Stary 2009-11-04, 17:33   #1016
youyou
Zakorzenienie

kalka - gratuluję nowego mieszkanka, same najlepsze zmiany no i jaki kochany mąż

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość

A mi grupe krwi wpisali do ksiazeczki....
U mnie tez snieg zaczal sypac
Ja też na początku ciąży miałam glukoze ok więc zobaczę jutro czy mi będą pobierać tylko po obciążeniu
Ja też mam grupę krwi wpisaną do karty ciąży ale to dla lekarzy jest za mało, myślę że musi być dokument z pieczątkami itd

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

pysia stanik pierwsza klasa, a za takie pieniądze to już w ogóle
Stary 2009-11-04, 17:33   #1017
zebra666
Zakorzenienie

Hej U mnei wizyta ok chociaż się naczekałam 3 godziny, bo neistety mój gin nei umawia na godziny:P
Piotruś warzy z 1200 g. i nadal rośnie wg.terminu. Nie wiem ile warzę, bo przed moim warzeniem się zepsuła Poza tym wszytsko ok, twardnienie brzuszka jesli ejst do kilku razy na dzień i mija to nie ma się czym martwić, a bóle krzyża promieniujące naokoło to w zaawansowanej ciązy też zdarza się.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:35   #1018
Sensuel
Wtajemniczenie

Kamyk....piękne te rogaliki
Aldii....to czekam na namiary .Wiesz może do którego tygodnia warto robić takie USG??Bo ja czytałam,że są jakieś ograniczenia,bo potem to nic nie widać i szkoda kasy
Gooha...gdzie Ty jesteś z tym newsem???Moja ciekawość sięga zenitu,czy mam rację co do chłopca??

Do usłyszenia jak synuś pójdzie spać,bo teraz to się nie da na wizażu siedzieć
Stary 2009-11-04, 17:36   #1019
pysiamn
Zakorzenienie

Dzieki dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
No no no, to cię stanik pociągnął po kieszeni...

Liczyłam na conajmniej 30-40zł....ale ceny nie było...nie chciało mi się szukac czytnika " pomyslałam że jak będzie droższy od tego z H&M to ew. zostawię przy kasie

I w szoku byłam

Na allego widziałam ładniejsze w kwiatuszki, kropeczki itp., ale ja nie mam pewności czy bedzie mi dane karmic piersią....więc szkoda mi na poczatek kupować drogiego.......
Z Kubą miałam 2 biustonosze do karmienia ...a karmiłam go jedynie 3 tygodnie (niestety to nie zależy tylko od chęci )
Potem prawie nowe oddalam....

Zebciu super że u malucha wszystko OK...już spory chłopak

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-04 o 17:37
Stary 2009-11-04, 17:37   #1020
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Hej U mnei wizyta ok chociaż się naczekałam 3 godziny, bo neistety mój gin nei umawia na godziny:P
Piotruś warzy z 1200 g. i nadal rośnie wg.terminu. Nie wiem ile warzę, bo przed moim warzeniem się zepsuła Poza tym wszytsko ok, twardnienie brzuszka jesli ejst do kilku razy na dzień i mija to nie ma się czym martwić, a bóle krzyża promieniujące naokoło to w zaawansowanej ciązy też zdarza się.
3 godziny... Jak dobrze, że u mojego są przyjęcia na godziny i nawet jak są opóźnienia to nie aż takie...
Miałaś szczęście z tą wagą hehehe, u mojego to się chyba nigdy nie psuje

A ja się powoli z Wami na dzisiaj żegnam bo zaraz mąż przybędzie z KFC Dziś na obiadek będzie zaserwowany zinger menu

Dominiś - 20.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości