|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
![]() aha! Która z PM przejmie kalendarz?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:42 |
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łaaaał...obok dody i mandaryny! będę sławna! eee..to ja na jakąś kaszanę poszłam w takim razie ![]() Ale mam niedaleko drugi basen to spróbuje tam w przyszłym tygodniu. |
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się za kalendarz nie biorę.. jakoś nie chce mi się go prowadzić- daty dziewczyn które się udzielają znam albo widze je na suwaczku a reszta no cóż tak jakby jej nie było
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ktoś musi kalendarz przejąć ja nie wiem czy będę zaglądać bo doła łapię...
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę szkoda mi cię.. to straszne musi być takie przekładanie slubu.. a co mówić już drugie przekładanie ślubu.. kiedy planujecie się pobrac? 2011? ale najważniejsze że razem mieszkacie- to i bez ślubu można i jest fajnie- niemal tak samo
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
mi się średnio podobała- za skromna jak dla mnie
![]() dziś pokazałam koleżankom z grupy moją suknię bo mnie męczyły i im się bardzo podobała- mam nadzieję ze potem nie będzie rozczarowania jak ją zobaczą na mnie
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie chcę już ryzykować wszystko się pokomplikowało przez te dzienne studia, ale to jest dla mnie ważniejsze....spokojnie je skończę poszukam pracy i wtedy może o iloe będzie nam dane razem być...bo ja już sobie wmawiam, że to jakiś znak, że z tym ślubem takie problemy. W wieku 25 lat to chyba nie będę jeszcze starą pannąw sercu i tak zawsze będę miała ten mój 17.04.2010 i Was może Chilanes zechce kalendarz prowadzić
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:10 |
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
no! i bardzo dobrze no!
ja też bym w takiej skromnej nie chciała wystąpić bo w końcu całe życie marzyłam o pięknej sukni ślubnej więc teraz kawałek gładkiego materiału mnie nie zadowoli
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem w sumie czemu na te dzienne studia poszliście.. nie wiem ale nie wnikam- wasza sprawa. ja bym w zyciu na dziennie magisterskie nie poszła.. ale rzeczywiście narazie zajmijcie się pielęgnowaniem związku, zajmijcie się robieniem kariery i będzie fajnie w sumie jak razem już mieszkacie to tylko chyba białej sukni moze być szkoda bo całą resztę przecież masz już obok siebie tylko z tego co pamiętam miałaś już nie ścigać Tadzika i w ogóle no ale w sumie masz rację-ile można
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:14 |
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie tak.. ale jakby każde z was poszło do pracy czy nawet na głupi staż to na pewno by więcej niż 500zł na głowę zarabiało a doświadczenie w pracy już by leciało.. ja niestety nie miałam takiego wyboru żeby robić najpierw licencjata a potem magistra ale jakbym miała to na pewno nie szłabym na dzienne.. nie wiem czy są wieczorowe studia magisterskie?
no ale skoro już poszliście na te dzienne to trzeba to zaakceptować i jakoś ułożyć sobie na nich życie- Kasia jesteście młodzi, dopiero się z domu wyrwaliście więc bawcie się, cieszcie sobą, pijcie wino i tak dalej kurczę jak ja bym zamieszkała z tżtem to bym byla najszczęśliwsza na swiecie a ty biedaku tylko płaczesz cały czas.. i zmieniasz avatar na jakąś czarną grobową babkę już mi go zmieniaj natychmiast!!!ooo i podpisy twoje zniknęły... jej Kasia nie umieraj całkiem na wizażu... no jeszcze ty jak ty Kasiulka ale Tadzik to już mógł iść na wieczorowe czy tam zaoczne i już iść do pracy...
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:29 |
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
hehe zadzwonił 10 min wcześniej przed przyjazdemCytat:
![]() Kasia a Ty jesteś pewna że przekładacie ślub? No co Ty w wieku 25 lat stara nie będziesz, ja będę miała w przyszłym 25 lat
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
no beczę jak ciota jakaś
![]() Certina4 no nie ma innego wyjścia-nie będę się bawić w dom nie wyobrażam sobie brać kasy na życie od rodziców po ślubie...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:33 |
|
|
|
#377 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś, no ale Mokotów omija śnieg
chyba, że u Ciebie ładnie sypnęło..Kasik, dasz radę! U mnie jest możliwość przeniesienia na 2011 a dokładnie na 03.09 w tż urodziny Ale zobaczymy, bo tż teraz zaczyna mi marudzić że on nie gotowy jak z małym dzieckiem.. czy coś sie zmieni po ślubie? halo nie zamknę go w złotej klatce..
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
ale czemu??????
hej kobieto patrz: wyjechałaś od rodziców wreszcie i nie gnębią cię już )- naprawdę powinnaś być szczęśliwa! ale widzę ze nie jesteś..i zastanawiam się kto lub co jest tego przyczyną.. biała suknia? hmmm.. przecież suknia ślubna ci nie ucieknie.. Tadzik??? pogodziliście się i znów sielanka trwała tylko chwilkę?
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najgorsze jest to, że jak on nadal nie będzie pracował tylko udawał małolata studencika to ja odejdę bo nie wytrzymam wizji-ferdka kiepskiego ![]() ale wiecie co? to chyba prawda, że od miłości do nienawiści krótka droga...ja czasem jak się na niego patrzę to nie wiem! ale najgorsze jest to, że nasz związek niszczy ten cały ślub wszystko-problemy, kryzyzsy się od tego zaczęły! wiesz co tęsknię za domem, bo rodzice są spoko, ale tak jak Samoa pisałą czasem marudzą kozaczą, że są starsi i wiedzą lepiej i to mnie wkurzało....a mam po prostu wybuchowa i zaraz powie co myśli, ale po za chwilę jest ok jak patrzę z boku to mam spoko rodzinkę, musiałam wyjechać by to docenić, a sprzeczki to w każdej rodzinie są ![]() Tancia no sielanka jest tylko mnie wkurza, że on nie pracuje i go cisnę, ale tak to ok nawet dzisiaj byłam kurą domową i mi sie podobało No, ale czy po 3 latach mieszkania razem i po 8 "chodzenia" można się tak jarać ślubem? To chyba nic nie zmieni
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:56 |
|
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny na PMkach 2009 jedno małżenstwo się już posypało... nie życzę żadnej z was czegoś takiego dlatego nie bagatelizujcie takich sygnałów.... ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
jeszcze przed weekendem była sielanka i w ogóle miesiąc miodowy a teraz widzę znów wszystko wraca do punktu wyjścia... Kasia kurczę nie obraź się ale czy TO to na pewno TO
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obrażę się-nie na Ciebie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:59 |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Black nie wiem czy ładnie sypnęło bo byłam na basenie i jak wychodziłam to babka mówiła że biało przed chwilą było. Ja wychodzę a tu tylko deszcz
:Kasia ja w dzień ślubu będę trochę ponad dwa miesiące przed 26 urodzinami... Starą panną się nie czuję i dziołchy dobrze prawią. Skończcie studia i dopiero gdzieś tam w przyszłości róbcie dalsze krokiA do przejęcia kalendarza to jeszcze i Chili mamy i lain i Samoa... Ooo...to mój 1 000 post.
|
|
|
|
#383 |
|
BAN stały
|
Przykro mi Kasiu,że chyba jednak Waszego ślubu nie będzie w 2010 noi poniekąd cierpisz.
![]() Ja kalendarza nie przejme,bo nie jestem systematyczna. Black,u cie ie też coś.Ja niewiem co się dzieje z tymi facetami,plaga jakaś chyba. ![]() A na rozchmurzenie napisze Wam,że wzieło mnie i slucham świątecznych piosenek.
|
|
|
|
#384 | ||
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Co do tż, ja nie wiem co z nim.. Wg mnie on się boi, wydaje mu się że życie mu się o 180 stopni zmieni i ma też tak przez to co było w domu (chodzi mi o tż szwagierkę.. oni po ślubie mieli loty jak nie wiem co) i ten incydent może rzucać ten zły cień.. Cytat:
trzymajcie kciuki abym dowiedziała się o co really kaman..
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasia a czy Ty jesteś gotowa żyć z Tadzikiem bez ślubu, skoro jak piszesz Wasze problemy, kłótnie, kryzysy wynikały właśnie z wizji ślubu?. Mi by osobiście nie przeszkadzało życie z moim TŻ na kocią łapę, ale Jemu bardzo zależy na ślubie. Więc jest kompromis, czyli ślub
|
|
|
|
|
#386 |
|
BAN stały
|
Kasiu,możesz nie wierzyć,w sumie nie wiem czy o tym pisać,bo nie chce być odebrana że się chwale ale ja naprawde czuje,że mój tż to Ten.Codziennie tż utwierdza mnie w przekonaniu,że mnie kocha że myśli o Nas poważnie itp
Czasami boje się pisać takie pozytywy bo potem może być na odwrót ( odpukać ) tzn nie chwal dnia przed zachodem słońca.
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie mi sie z nim mieszka i ogólnie jest fajnie, ale zależało mi na tym ślubie jak jakieś opętanej cizi i chyba to posuło relację między nami, które trzeba naprawić
i jak juz kiedyś będzie miał byc ten ślub to ja go w 3 miechy organizuję i koniec kropka nie będę się stresować i kłócić z P.Madmuazelle nie zadowala mnie Twoja wypowiedź a jak wstaję rano i go widze i mi sie mordka cieszy to się liczy czy nie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:08 |
|
|
|
#388 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżdżę do lecznicy na Kordiana 60. Szczerze polecam Jako wolontariusz tam właśnie jeżdżę z tymczasami i dziczkami które łapiemy do kastracji, bo azyl ma umowę z weterynarzami tam. Dodatkowo tak często tam jeździłam przez ostatni rok, że dobrze się poznałam z wetami. Nawet udało mi się kilkakrotnie być na sali operacyjnej podczas sterylizacji i kastracji ![]() Strasznie mi miło jest, bo weci pytają zawsze jak sprawy z szukaniem pracy i przygotowaniami ślubnymi ![]() Mała dostała kroplówkę, antybiotyk i coś przeciwzapalnego. Jutro zawiozę próbki do badania i będę ją obserwować przez najbliższe dni czekając na wyniki. Cytat:
![]() Bo ja sama mnóstwo czasu w labie spędziłam, a samą pracę musiałam szybciutko pisać, bo mi nie szło, nie szło, aż kolega zadzwonił, że ustalił nam termin obrony i za 10dni mamy prace złożyć do dziekanatu. Od razu powera dostałam Cytat:
)![]() Ale ja od ok pół roku siedziałam w domu z kotami. Owszem poświęciłam się wolontariatowi i dużo przez ten czas zrobiłam dobrego, ale cieszę się, że wyjdę do ludzi i jakiś rytm dnia mi się wreszcie ustali i takie tam Cytat:
Ja dwa miesiące chodziłam na aqua dwa razy w tygodniu i uwielbiałam to ale później zaczęły się schody z kasą. Ile płacisz za zajęcia?Jeśli uda mi się wygospodarować pieniążki to pójdę na pewno, o ile miejsca będą Zajęcia prowadziły różne dziewczyny, ale tylko u jednej naprawdę odpowiadał mi rytm i styl prowadzenia. Na jednych z pierwszych zajęć przy ćwiczeniach na brzuch dostałam skurczu mięśni brzucha-to był hit zajęć
|
|
#389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale przecież On zna Cię już jakiś czas, wie jak wygląda Wasz związek, to co miałoby się zmienić po ślubie? Przecież nagle nie staniecie się innymi ludźmi, wiem że nie musze tego pisać bo dobrze wiesz o co chodzi, ale dziwi mnie takie myślenie. TŻ powiedział mi dzisiaj że jest gotowy na dziecko i pyta kiedy MY będziemy gotowi |
|
|
|
|
#390 |
|
Adwokat diabła
|
mnie tż wygania na fitness, tylko mam problema! brak $$ a bym poszła, jak nie fitness to znowu na tańce
![]() certina, może on się boi że ja będę dzieci chciała od razu po ślubie mieć ale toć mu tłukę non stop że mi się nie śpieszy..
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-11-04 o 23:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

oglnie jesień to nie jest dobra pora roku na wymyślanie różnych rzeczy.. smutno jest i zimno i beznadziejnie..

I tempo było spore tempo i czułam, ze mi mięsnie pracują a na pewno chudłam

ja nie wiem czy będę zaglądać bo doła łapię...

nie wyobrażam sobie brać kasy na życie od rodziców po ślubie...
jak z małym dzieckiem.. czy coś sie zmieni po ślubie? halo nie zamknę go w złotej klatce..
)- naprawdę powinnaś być szczęśliwa! ale widzę ze nie jesteś..i zastanawiam się kto lub co jest tego przyczyną.. biała suknia? hmmm.. przecież suknia ślubna ci nie ucieknie.. Tadzik??? pogodziliście się i znów sielanka trwała tylko chwilkę?
:

ale toć mu tłukę non stop że mi się nie śpieszy..