|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
najlepiej jakbyś zamówiła 70D, 70DD i 70E, choć skłaniałabym się na 70DD jeżeli takiej możliwości nie masz
|
#2222 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
a do tego trzymal biust w ryzach calkiem dobrze przy moich ekscesach sportowych. teraz jest ciut maly, stad lezy w szufladzie, ale nie wykluczam, ze sprawie sobie ten sam model w nieco wiekszym rozmiarze
|
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że na ciut większych piersiach robiłby jako - taką dolinkę, ale pewności mieć nie mogę
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Przyszedł do mnie Effuniak jeansowy, istny boa dusiciel. Ale efekt jest nieziemski, no normalnie nie widzę gleby bo mi piersi zasłaniają! Na 68 pod brałam 70 i zapinam się spoko, ale jest masakrycznie ściśliwy. Ogólnie kalkulator na stronie Ewy dobrze mnie potraktował, a stanik jest w pełni kompatybilny.
Kasieńko, wiem że tu się często udzielasz, mam do Ciebie pytanie. Masz Lucy w sklepie, ja też mam i jestem w szoku. Myślałam, że on jest jak Clarissa, która piękne sztuki robi mi z biustem, tymczasem koronka u góry się mi odstaje, z boku gumki powiewają, od ramiączka zmarcha. Czy ta Lucy jest jakaś dużomiskowa czy jak? Czy po prostu zupełnie inny krój jednak? Przykładałam jeden stanik do drugiego i wydaje mi się, że Clarissa ma troszeczkę wyższą tą część ciętą z dwóch, ale może mam przywidzenia. Ciągle nie wiem, czy odesłać Lucy, czy pokochać, bardzo mi się podoba... |
|
|
|
#2226 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Tapioka, a jaki wzięłaś rozmiar i na jakie wymiary? bo też się na effuniaka nowego czaję
|
|
|
|
#2227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, i niestety ten Effuniak akurat kończy się na tej górce, więc się nie sugeruj.
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ze starej kolekcji też miałam 65tkę i było to samo, ale dopiero po całym dniu natomiast 70tka już lepiej, choć jednak chyba też coś tam piłuje, muszę lekko odgiąć fiszbinki (zresztą nie w pierwszym staniku..) |
||
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Do ilu cm rozciąga się obwód w effuniaku o obwodzie 70? Nie chcę 100 razy odsyłać i wymieniać, więc pytam
Czy bardzo różnie to wypada?
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście nie wiem jak wypada to w innych, ale na balkonetce jest jeszcze jedna 70tka z podanymi wymiarami i tam maks jest oznaczony jako 71cm
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście princeski na brastopie za 12Ł plus 4Ł majteczki
![]() łoooo a mi właśnie przyszedł za mały stanik z LS wzielam 32FF i sie nie mieszcze ;(dziewczyny pomocy: pod scisle jak trzeba = 77w luzno bez stanika = 99/100 w luzno w staniu miękkim = 99/100 w zwisie tez = 99/100 i co ja mam kupić? jakaś masakra z tymi rozmiarami
Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2009-11-05 o 18:46 |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Mój cielak rozciąga się do 80cm. Ale to dziwne bo moje wymiary pod biustem wahają się i mam 69-71cm. i nadal na pierwszej haftce noszę i jest b.ścisły. Dodam jeszcze,że dosyć często go noszę.
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
bo 2 kolekcje Lullaby Lace i Love Lace są malomiseczkowe i trzeba brać rozmiar większy, ale wydaje mi się że jest jakby kolekcją siostrzaną i rozmiar większy też pasowałoby wziąć
niestety, nie testowałam tej teorii na sobie, bo dopiero szykuję się do zamówienia tych nowych biustonoszy http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1989 Orion w bieli
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-11-05 o 20:11 |
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jeden stanik z girly and gorgeous i mam 32F i jest mi przymalawy wiec myslalam ze jak wezme FF będzie okej a tutaj zonk ![]() wiec mysle czy by nie brac z innej kolekcji teraz 32G? |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może wymień na mniejszy rozmiar? Jeśli koronka mocno odstaje to chyba warto wymienić, bo to fajny i bardzo wygodny stanik
|
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Twoim miejscu z kolekcji Girly&Gorgeous brałabym 32FF a z Lullaby Lace/Love Lace/Lucy Lace 32G- taki rozmiar produkują w tych kolekcjach
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-11-05 o 20:45 |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczę na to że będzie coś jeszcze z tej love lace
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żałuję, że nie mieszkam już w Lublinie bo studiowałam tam i pracowałam przez 9 lat, przyszłabym do Ciebie i kupiła nabiustnie, bo Lucy jest śliczna. |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się czy nie zamówić George z duzabielizna.pl - zamawiał ktoś stamtąd??
Na stronce widnieje napis: Wkrótce działalność sklepu ulegnie tymczasowemu zawieszeniu. Zapraszamy na atrakcyjne wyprzedaże stanów magazynowych. i troszkę się boję...
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobiłam coś strasznego.. tylko nie bijcie
zamówiłam bakłażanowego Effuniaka w rozmiarze 75A ![]() tyle tego gadania na balkonetce, że one takie ścisłe, więc stwierdziłam, że zaryzykuję.. ![]() nie zapłaciłam jeszcze, więc jakby co mogę zrezygnować albo zamienić na 70B, jeśli się pojawi. tylko nie wiem jak to jest z tą płatnością. w regulaminie jest, że mam czas 14 dni, w mailu dostałam informacje, że 7dni, a na stronie z zamówieniem, że jeśli nie opłacę w ciąg kilku dni (dla mnie kilka to 2-4) to anulują zamówienie. więc jak to w końcu jest? oprócz tego, że mało konsekwentne..
|
|
|
|
#2246 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam pojęcia jak to jest. Myślę, że jak napiszesz maila z wyjaśnieniem to nie anulują Ci zamówienia.
Wygląda na to, że one rzeczywiście są takie ciasne. 70-tki, które rozciągają się do 70-kilku cm to może nawet przesada, choć kupowanie na realny luźno mierzony wymiar wydaje mi się logiczne. Szkoda tylko, że kalkulator na stronie nie uwzględnia tej zmiany i dalej pokazuje zaniżony obwód (tzn. bierze pod uwagę ten mierzony ciasno). |
|
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam na luźno 72cm, więc 75tka to już zawyżanie, ale mój mega duży biust nie potrzebuje za bardzo podtrzymywania obwodem, więc myślę że ta 75tka będzie ściskać w (mojej) normie
![]() nie no ja myślę, że z tym zamówieniem nie będzie problemu, przecież jak ktoś płaci na poczcie to taki przelew idzie z 3 dni (a może nawet więcej?), więc to powinno być uwzględnione, poza tym weekend chyba się nie liczy do tych 'kilku dni' ![]() może to 14 dni to jest tylko w szczególnych przypadkach, bo to jest jakby to ująć niesprawiedliwe, żeby ktoś 'przetrzymywał' stanik przez dwa tygodnie.. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
simeri, bakłażan jest dostępny w rozmiarze 70B
więc śpiesz się
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-11-05 o 23:40 |
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: wydaje mi się, że 70B będzie miał szersze fiszbiny, a z tego co pamiętam, to Ty jesteś szerokofiszbinowa
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-11-05 o 23:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Jej wymiary: 78 pod, 86 w biuście i 96 w pochyleniu. W co uderzyć, 70C, 70D? Jakieś propozycje?

wzielam 32FF i sie nie mieszcze ;(

zamówiłam bakłażanowego Effuniaka w rozmiarze 75A 
od kiedy? jeszcze z 2h temu nie był