|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
Szukałaś sukni jak opętana. ![]() Konkrety,wystarczy że są to gesty,czyny itp rozpisywać się nie będe bo miejsca braknie.
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
ja spadam już bo jutro na 7:30 zajęcia i ten nieszczęsny referat będziemy prezentować
![]() dobranoc
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powiem Wam, że mimo, że już mieszkam z Tż i jest cudownie i w ogole super
|
|
|
|
#394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czasem tylko zapytają co juz mamy załatwione to mówię krótko, że wszystko i po temacie A z tymi co mają ślub to jest normalna nawijka i juz nawet obczaiły moj bukiet w necieCytat:
![]() pewnie juz tylko to umiesz po polsku Cytat:
![]() Cytat:
jeju ale głupia ta reakcja Tadzika A co do rodzicow to mój tata jest identyczny jak Twoja mama, mam czasem gwiezdne wojny w domu ale w ostatecznym rozrachunku uważam, że moi rodzice sa super, chociaż w czasie wojen myśle o tym, że mam w d ślub, że nic od nich nie chce, żeby tz mnie od nich zabral i takie tam A jak mi złośc minie to mi znowu żal, że się wyprowadzam i znów sielanka Kazdy ma nerwy z rodzicami Kasia a powiedz mi po co się jarac czy nie jarac ślubem?przeciez to formalność, jeden dzień imprezy, który nic specjalnego nie wprowadza i nie zmienia. Pociesz się, że my z tz bierzemy ślub po 9 latach, także Wasze 8 lat to będzi pikuś Poza tym mieszkanie razem bez ślubu dobrze Wam zrobi przy Twoich wątpliwościach. Nie wiem co Ty tak ciśnies zo ten ślub. Chcesz to weźcie cichy już skoro tak musisz. Pogadaj z rodzicami, zapytaj jakie oni mają zdanie na ten temat, w końcu to oni Cie sponsorują![]() Ale mam nerwa na tego Tadzika, że tak zareagował Powin ien paść na kolana i mowic, ze znajdzie pracę, żeby żyło Wam się lepiej(haha slogan PO
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Toska a to ta sama kotka co ostatnio ją woziłaś do weta i co się stresowałaś jak miałaś do teściów jechać czy inna?
Trzymam kciuki za kotkę |
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może po tym że on staje się dla ciebie najważniejszy-nawet ważniejszy niż twoja rodzina że mogłabyś żyć z nim nawet gdybyście mieli mieszkać pod mostem że mogłabyś wyjść za niego choćby dziś bez żadnej białej sukni i całej tej otoczki.. można poznać to po tym jak na niego patrzysz- ja ja patrze na tżta to on mnie rozczula- jak zasypia to lubię sobie na niego patrzeć bo wtedy czuję w serduchu jakąś taką falę czułości że on jest mój, że zrobiłbym dla niego wszystko i że kocham go tak bezwarunkowo
|
|
#397 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny dobrze radzą/dzicie.
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa właśnie myślałam nad cywilnym 17.04.2010
no, ale to też ślub i po nim trzeba się samemu utrzymać, jak będzie praca to na szybkiego się hajtniemy bo to się nawet w miesiąc załatwi![]() Tancia jak on wychodzi-tak jak dziś-do sklepu i nie było go godzinę-to było mi smutno i chciałam sie przytulić i czekałam na niego jak pies mam te syndrowmy, o których piszesz więc kocham jak sie kłąde z nim to mi jakoś gorąco w sercu, jak wstaję i on jest to to samo....jak mnie przytula to czuję się tak bezpiecznie i taka zakochana
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:19 |
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i jakoś to będzie.
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda nie brzucha (nie wiedziałam że tak można![]() A na aqua chodzę z tą kartą multisport więc płacę tylko 85zł miesięcznie i mogę sobie śmigać kiedy mi się podoba i nie tylko na aqua ale też na basen, fitness, taniec (ten towarzyski co na niego chodzimy to też z tą kartą)
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasia a jesteś pewna że On chce ślubu skoro się ucieszył jak powiedziałaś że ślub przełożony i skoro pisałaś że właśnie od kwestii ślubnych zaczęły się Wasze konflikty? Cywilny to niegłupi pomysł jeśli tylko Wam na ślubie zależy i już nie ważne jakim, ale może właśnie warto poczekać aż skończycie studia, będziecie mieli pracę ...
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancia bo ja tak mam, że czasem się wkurzę jak nie wiem co i wtedy mam bunt na cały świat i to nie tylko na P. taki mój charakter zdałniony, że jak się wkurzę to, aż wiury lecą, ale za chwilę mam ochotę się wtulić. Jak mnie rodzice wkurzą, albo któraś z Was to też zbesztam zafochuję a za chwilę lajcik nersus ze mnie ![]() spadam dobranoc bo P. sie już wykąpał
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:25 |
|
|
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
głosuję na Chili
Ja nie mam czasu byc na bieżąco.Cytat:
Może nawet tam chodziłaś Super sa tam instruktorki, jedna to moja koleżanka![]() Cytat:
To Wasza data, nie będziesz juz mogła się fochowac, że przepadła, będziesz miała ślub, cywil, więc do odwołania a jak będzie ok to klepniecie kościelnym i będzie si
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak sądzę że kasia powinna wziąć 17 kwietnia cywila i wydaje mi się że wtedy by już sikała ze szczęścia
i by spokój zapanował w jej zwiazku oraz w jej duszy
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem idę spać
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra spadam koniec dobranoc Tancia jakbym miałam cywila 17.04 to nie sikałabym tylko bym zrobiła mega kupę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:28 |
|
|
|
|
#410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe czyli mogę sobie po Tobie pojechac po polish Cytat:
Cytat:
JAk tak łaknie nauki to moze zostanie na uczelni![]() Ja kupiłam dzis totka i jutro byłoby miło gdybym cos wygrala
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja też czasem jestem mega wściekła i mam ochotę wszystkich zatłuc ale nawet w chwilach najgorszej złosci przez usta by mi nie przeszło że odejdę od tżta i tak dalej.. jednego dnia piszesz że odchodzisz, że może spotkasz kiedyś kogoś lepszego i tak dalej- kto kochający w ogóle tak pomysleć może?????????? tak nie można!!!!! jakbym była tadzikiem i to przeczytała co ty tu piszesz czasem to bym cię za przeproszeniem w dupsko kopnęła i znalazła sobie kogoś kto nie zrzędzi tak
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
juz nie wiem jak mam do Ciebie przemówić to próbuje racjonalnymi argumentami
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
Spij już i nie zapomnij o
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ej! no ja miałam iść już 10x spać ![]() Samoa Ty mnie nie wkurzyłaś-przynajmniej nie pamiętam ze 2-3 osoby mnie wkurzyły, ale juz mi przeszło
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:35 |
||
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyś nie wyrosła na starą jędzę
|
|
#415 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie sądziłam, ze kiedyś tego będę chciała, ale to chyba kwestia właściwego faceta u boku i można wszystko Cytat:
Tamta to była moja osobista koteczka zwana moją szylkretową księżniczką kotka która kocha mnie niewiarygodnie mocnoA teraz choruje koteczka, dla której jestem domem tymczasowym i która czeka na swój własny dom i swojego człowieka Cytat:
Cytat:
i bardzo chciałabym jeszcze chodzić.Mam ten klub za skrzyżowaniem dosłownie. Ciekawe, czy się nie mijałyśmy tam czasem ![]() Najbardziej odpowiadały mi zajęcia prowadzone przez Agatę
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e a byłam pewna na 100%, że Cie wkurzyłam, jakos niedawno ![]() Cytat:
No z Agatą super, ja chodziłam jakoś w lecie - chyba w czerwcu/lipcu jak Agata przejęla godzine po kims tam.Tez chce tam jeszcze pochodzić, ale na razie wybieram sie na ziemny fitness![]() Uciekam na brzydulę
|
|
#417 |
|
Adwokat diabła
|
Dobra! Spadam spać
![]() dobranoc
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, obejrzałam dziś kolekcję Annais Birdal 2010 (no wlaśnie jak sie wymawia tę firmę??)
i bardzo spodobała mi sie Bonnie... Czyli mam jak na razie dylemat między White one 450, Annais Kate i Bonnie ![]() Kasiu, trzymaj się jakoś! No mógłby się ten Tadzik wreszcie ogarnąć, skoro ma takie chęci do nauki, to na pewno poradziłby sobie z pracą i studiami. we Wro chyba są większe możliwości na znalezienie pracy... I wiesz co myślę, że tak w głębi duszy to chciałabyś prawdziwy ślub, białą suknię i wesele(w końcu tak sie jarałaś tą suknią) i chyba nie zadowoliłabyś się cywilnym... no bo co to zmienia i tak razem mieszkacie, jesteście razem. na cywilnym chyba nie ma takiego przeżycia, takiego wzruszenia i emocji. Skoro nie da się tak, żeby ślub był tak jak sobie wymarzyłaś, to bym go przelożyła, a nie zadowalała sie byle czym...Tak mi się wydaje.
|
#419 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() Chili wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kasia i Black trzymam kciuki, żeby wszytsko się ułożyło . ![]() ![]()
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A byłaś już mierzyć?Chili sto lat ![]() :pijem y:![]() Idę na rower walczyć z tłuszczem
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-05 o 08:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

i jak juz kiedyś będzie miał byc ten ślub to ja go w 3 miechy organizuję i koniec kropka nie będę się stresować i kłócić z P.
Szukałaś sukni jak opętana. 

Czasem tylko zapytają co juz mamy załatwione to mówię krótko, że wszystko i po temacie
bo nie chcę już ryzykować
jak z małym dzieckiem.. czy coś sie zmieni po ślubie? halo nie zamknę go w złotej klatce..
Powin ien paść na kolana i mowic, ze znajdzie pracę, żeby żyło Wam się lepiej(haha slogan PO

jak on wychodzi-tak jak dziś-do sklepu i nie było go godzinę-to było mi smutno i chciałam sie przytulić i czekałam na niego jak pies
mam te syndrowmy, o których piszesz więc kocham jak sie kłąde z nim to mi jakoś gorąco w sercu, jak wstaję i on jest to to samo....jak mnie przytula to czuję się tak bezpiecznie i taka zakochana
ale toć mu tłukę non stop że mi się nie śpieszy..

:pijem y: