|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
|
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#663 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
zień dobry wieczór
czy ja to nadrobię.....no nie wiem, ale teraz poczytam ile dam radę |
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
No mam. Ale przynajmniej wiekszego od Ciebie
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
ania(cyferki), ale Caro to dosyć duża jest. ma ponad 160cm przynajmniej z tego co wiem
|
|
|
|
#666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=_DX7ElVogu4 ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Caro wymiekla wiec zwyciesko ide spac ![]() Dobranoc
Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:07 |
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
a co mają majtki wyszczuplające do siusiaka większego niż ponad 1,5 metrowa Caro?
![]() a Caro tylko czeka aż Ty pójdziesz spać
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
matko... udalo mi sie Was zlapac
![]() Oczywiscie nie pamietam nic z tego, co przed chwila przeczytalam, pamietam, ze bylo co o gwaltach, stanikach i siusiakach ![]() Milena Anja 1986 witojcie kobito Pakusiu pozwol, ze przemilcze temat tescia Twego szanownego bo musialabym uzyc slownictwa zwanego powszechnie niecenzuralnym, co skutkowaloby zapewne odzewem moderatora, a tego przeciez nie chcemy Oj wesolo z nim masz ![]() Bylo tez cos o ptakach ja dzisiaj uwolnilam sikoreczke, ktora jakims dziwnym trafem znalazla sie w drewnianym domku na narzedzia. A poza tym moje dziecko z aniolka stalo sie diabelkiem, tzn w nocy nadal pieknie, ale w dzien sa momenty spokoju, ale glownie ryczy w nieboglosy - pewnie zeby bo palec ma caly wyciumkany, az czerwony no i moze do tego lek separacyjny i skok... musze wytrzymac... Swinska grypa jest jak najbardziej realna, w naszej pracy (mojej i tzta) 3 osoby sa chore ... A poza tym wlaczyl mi sie temat "swieta", juz zaczelam planowac co, jak, kiedy i po co. W weekend kupuje nowe talerze, filizanki i takie tam skorupy, no i jak co roku.... kilka kompletow lampek - mam ich nieskonczenie wiele i ciagle musze wiecej oj fajnie bedzie ![]() I to tyle ode mnie na dzisiaj i blagam, nie pedzcie tak, zajmijcie sie haftowaniem czy cos...
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:19 |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy 5 stron od 19
![]() ![]() ![]() łooo matko No i widze ze nie maja co robic tylko szpieguja kto nas podczytuje no nie moge z Wami brzydalki jedne ![]() iwciag co to za mezczyzna do Ciebie przychodzi?gadaj ![]() Anja witaj gratuluje coreczki sliczna jest malpka![]() kuroikaze Filip ostatnio marudzi calymi dniami ![]() iwcia dens jakie fajne te bodziaki chyba kupie![]() sashka oj cale szczescie ze byly te pufy... nam sie wydaje ze te nasze dzieci nie dadza sobie rady pokonac calego loza a te maplki tak sie czolgaja i kombinuja ze im sie udaje. Odnosnie karuzelek itp moj to jest taki "wariat" ze urwal takiej lali na zawieszce kokardki i dobrze ze weszlam w odpowiednim momencie do pokoju bo moglby je zjesc i sie udlawic. A co do karuzeli to tez tak szarpie ze cale lozeczko lata. gosik o masz @; nie no szczerze wspolczuje, bo nie masz za bardzo co p/bol wziac ale moze nie bedzie tak bolalo jak przed ciazamarika oj plakal Ci Igorek??? a moze po czyms co w zupce bylo?? Dawalas mu juz zupki z takich skladnikow czy dzis pierwszy raz? A ja gotuje juz w takiej ilosci wody ze nie musze rozrabiac no chyba ze sie zapomne i mi sie za duzo wygotuje to dolewam ale tyle zeby nie bylo za rzadkie i nie spadalo z lyzeczki Leczo robimy z tztem takie ze mucha nie siada nie chwalac sie oczywiscieMell witamy w Holandii ![]() ![]() marika poki co nie mam ochoty sie z nim godzic:P:P ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Przepraszam bardzo... czy ktos mnie zauwazyl? ![]()
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:24 |
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja !!!
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kochana
![]() Zabiore Cie za to na lody ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- A wiem gdzie pyszne daja ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Eve to chyba u Ciebie tez skok widze ze wiekowo by sie zgadzalo z moim urwisem ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Wiecie co przeczytalam na jednym z tych bodziakow? Zamiast: "Moja mama jest ladniejsza od Twojej" to "Moja mama jest latwiejsza od Twojej"
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No gdzie ??? ![]() Ze niby JA mam skok Chyba cisnienia |
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Aguśka, ja też, ja też - zauważyłam Cię
![]() i znowu zaczynacie o lodach (jeszcze nie miałam @ ale boję się tym "chwalić", bo jeszcze usłyszy i przyjdzie |
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym Ci powiedziala gdzie to dopiero by Ci cisnienie skoczylo
|
|
#676 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czy Wyście powariowały tyle stron!!! jak zaczęłam czytać to miałam 7 stron do nadrobienia, a w między czasie doszły mi kolejne 4 U nas pogoda dzisiaj masakra!!! rano wstawiliśmy to śnieg za oknem, a popołudniu jak zaczęło sypać. Koszmar jednym słowem, teraz też nie lepiej, bo znowu pada. Za to Dawid był grzeczniutki cały dzionek, wymęczyłam go zabawą na podłodze przez prawie 2 godziny. Tylko, że ja chyba byłam bardziej zmęczona niż on 2 dni laby już minęły, jutro trza iść do pracy do soboty włącznie. Byłam u gina, pobrał mi wymaz na cytologię, zrobił usg i albo to jest pęcherzyk, który zaraz pęknie albo mała torbiel, kontrolne usg za miesiąc i ewentualnie wtedy zrobimy poziom hormonów. Potem pojechaliśmy z mężem do "bratowej" zobaczyć maluszka, fajny jest, normalnie zapomniałam jak to jest trzymać takiego okruszka na rękach Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 przypałętało się do mnie zatrucie ciążowe ad. 3 normalnie zarzucę zaraz FOCHEM ![]() Cytat:
![]() Tobie też współczuję nocki a w sypialni będzie gorąco ![]() Cytat:
Cytat:
spróbowałabyś tylko ![]() Cytat:
no ba ![]() całe 152 cm biedaczko ja Ci współczuję tych nocek trzymam no i gratulacje ciociu normalnie oferta matrymonialna z tą sytuacją z Kubusiem to musiałaś nieźle stracha najeść Pakusia Dawid normalnie taki sztywny się zrobił jak nie wiem co, jak struna stoi albo na baczność Haruno u mnie z raną po cc dobrze, ładnie się zagoiła, czasami tylko zaswędzi i trochę pobolewa jak coś robię za szybko Gossik Vila super wieści Kuroikaze Esti a jakim fajnym zapaszkiem się później odbija po tej rybce Nicola miło, że się do nas odezwałaś Agusia Aguś pamiętaj trza być twardym nie miętkim ![]() Iwciag jaki fajny tłuszczyk, a jaki wygimnastykowany synek Selka Bartuś ładnie już waży Illbana Blondynkapoznan a czym Ci mąż podpadł?
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
i też mam skok, też
![]() chyba mam dziś dzień na konformizm...
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no masz szczescie ze sie odezwalas bo juz z pala czyhalam na Ciebie![]() a teraz czaruje Twoja @ aby przyszla a lody sa smaczne nie jadlas nigdy?
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
malutkaaaa, a Ty wczoraj świętowałaś?
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- o, Aguśka, to ja do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty do mnie z bejsbolem?
|
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje pracki ale zleci jakos, a pozniej dwa dni z Dawidkiem znow Cie umeczy i schudniesz ze 2 kg ![]() Ja teraz staram sie nadrobic z Filipkiem ten czas podczas gdy bede w pracy ale nie da sie na zapas niestety. Mam nadzieje ze te ginekologiczne sprawy to nic powaznego. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
z palka
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
no !!!
Ty pewnie też masz ode mnie Aguś ja Ciebie dopiero teraz zauważyłam, bo płodziłam swojego mega posta po tych 3 dniach pracy teraz będę miała aż 4 dni wolnego
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
ranyyy, dziś cały dzień ptaszki, siusiaki,
to dlatego, że zima idzie i trzeba się jakoś dogrzewać? ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dzięki i Ty masz ode mnie jestem zasłodyczona. moja głupota dzisiejsza bierze się z pewnością z nadmiaru cukru we krwi
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
malutka ooo 4 dni to dopiero wypas
![]() ide spac bo nikt sie mnie tu nie boi dobranoc
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
dobra, wszyscy sobie idą to ja też
kolorowych snów i przespanych nocy (Wam i sobie) życzę
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Aguskaa ja sie boje, patrz : buuuuuuu uuuuuuuuu uuuuuuuu - tak sie trzese
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ale chyba bardziej boje sie Pakusi, ona juz wczesniej mnie straszyla, a teraz nawet na irlandzkim sie nade mna zneca
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za przyjęcie mych zaproszeń,też stworzyłam kilka albumów (zajęło mi to sporo czasu),więc jeśli macie ochotę to zapraszam do oglądani i komentowania,ale szczerze
![]() Pakusia ja już nie mogę,sorry,ale poprostu twój teść mnie rozwala i gdy czytam o nim to poprostu się śmieję cinusiowa ja też wierzę w znaki i dziwne zjawiska. Moim aniołem stóżem jest moja babcia,zawsze śni mi się,kiedy mam problem praktycznie niedorozwiązania.Po takim śnie wszystkie problemy stają się banalne,a rozwiązanie samo przychodzi.Już trzy razy mi się zadażyło Milena miło być inspiracją ![]() sashka ta moja córa to te skoki przechodzi od urodzenia a tak powaznie,to ja bym też zawału dostała i zaryczałabym się na smierć.Jakie szczęście,że te pufy tam byłyAnia1986 Witaj nam kochana.Ludzie mamy następną Anię z numerkami i Julką i wolną narzeczoną dla Szymka Jaka Julcia śliczna,mamy kolejną konkurentkę![]() Iwcia dens niestety ma droga Milusia jest zaręczona z Dawidkiem Malutkiej I dziękuję w jej imieniu za komplementyCarolajna ależ się uparłaś na ten ogródek te ciuszki fajne,ale pamiętajcie,że my z wysp nie bardzo mamy jak kupić na Allegro (za droga przesyłka)Kuriokaze ja też tak przewrażliwiona jestem,czasem to nawet nie pozwalam Tż opowiadać mi historii tego typu,bo aż żal serce ściska.Ja nawet na reklamach akcji harytatywnych płaczę ściska za serce,ale też daje wiele radości,naprawdę polecam.Po przeczytaniu tego człowiek zupełnie inaczej patrzy na życie ![]() iwcia g naprawdę aż tak źle życzysz swemu dziecku księdzem chcesz go zrobić?gossik dla pocieszenia ja też mam @,ale na szczęście biorę tabsy,więc prawie nie czuję,że ją mam ![]() marika ja myślę,że to ten groszek małemu zaszkodził,dlatego tak ci się spinał.Mam nadzieję,że już jest lepiej Fajnie,że masz tyle koleżanek,przynajmniej się nie nudzisz Jaci pomogę posprzątać,a ty wpadni do mnie i mi pomóż ok?Mell witaj nam cała i zdrowa,mam nadzieję,że podróż ok.Jeszcze nie działamy,bo @ mam,ale będzie się działo ![]() Caro,Ania 4891,Rumiankowa i Cinusiowa wyluzujcie,bo mnie już brzuchol boli od śmiacia i do tego tak śmiesznie dynda-LITOŚCI!!! Eve a ja myślałam,że tylko mi się temat święta właczył i,że jakas jestem,że już po sklepach za świecidełkami biegam.Dzięki bogu są i inni wariaci na świecie![]() Aguśka co tam znowu z tym twoim Tz? Może mamy wparować i mu spuscić?Malutka cześć teściowo mojej córuni,już wielu tu chętnych do jej ręki startowało,ale ja dzielnie bronię jej cnoty dla Dawidka To nie miałaś wesoło w ciążyUdało mi się nadrobić i kiedy już jestem wolna to wy sobie spać idziecie wredne babszytle No to mam focha i też idę spać DOBRANOC |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (4 użytkowników i 1 gości) rumiankowa*, malutka_24+, Aguśkaa83+ hehehe
![]() ursull - ja, ja, ja już pokomentowałam
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve nastroiłaś mnie świątecznie
już chcę świeta, szybko![]() Aguśka a taki tam dobry człowiek przychodzi by mi umilić wieczór ![]() Malutka dobrze, że Twój dzieciaczek grzeczny, jemu po prostu szkoda być niegrzecznym i marudzić mamie jak ma wolne, kochany synuś ![]() Ursull biegnę oglądać album. Tak chce by moje dziecko było księdzem ![]() no to tyle z wczoraj o kłótniach strzelaniu ze staników nie pisze, wystarczy, że się z rana pośmiałam z Was wariotki ![]() My dziś śmigamy na szczepienie, ale nie wiem na którą, muszę za moment jak otworzą przych.zadzwonić,3majcie kciuki by Iwo nie wrzeszczał za bardzo.poproszę o kilka dni opiekuńczego(chyba, ze wymiękne)bo nie bardzo wiem jak zagadać ![]() A i teraz wcale nie chwalę, Iwo od19.20spał do 6.30z jedna malutka pobudką na smoczek ![]() dzień dobryyyy |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też o dziwo lepsza noc dzisiaj
![]() Podejrzewam że u nas przyczyną takich nocy są zęby, bo zaraz jak jakiś wyjdzie to na kilka dni mamy spokój Wstawaliśmy tak: kaszka o 19 i spanie 22.30 cyc ok. 1.00 butla oszukana ![]() przed 5 cyc i pobudka po 7 Jedna z najlepszych ostatnio nocy:brawo: Trzymamy kciuki za Iwa i za mame co
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

gratuluje coreczki

no i gratulacje ciociu