|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
Gratuluje nocki i dziękuje za kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filipek i Pietrulka kończą dziś 6 mies ![]() Nie wyspałam się ![]()
#693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz biorę się za prasowanie, bo mój synek sobie śpi smacznie i ode mnie również sto lat dla Filipa i Piotra (to już pół roczku ![]() ![]() ![]() i sto lat dla Iwci D Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-05 o 07:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() wielkie buziaki dla Filipka i Piotrusia ![]() ![]() też się nie wyspałam. ale u mnie to stan permanentny ![]() iwcia dens - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni ![]() iwciag - ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-05 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
ło matko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dentysta-sadysta ![]()
#696 |
Zakorzenienie
|
A teraz coś ode mnie dla was na miły początek dnia
![]() Pocałujcie mnie w .... Nie patrzcie na wartość ![]()
#697 | ||
Zadomowienie
|
Najlepsze zyczenia dla... wszystkich
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oooo, widze, ze moja kolezanka z tupecikiem na glowie juz nie spi ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Przekaz proszę Julci że ciocia jej wysłała prezent na mikołaja ![]()
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rumianku(pozwolę sobie, bo podoba mi się tak ![]() ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-05 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Dziewczeta ja przelotem jak zwykle ostatnio skupiam sie na robieniu zapasow na zime i przygotowan do wigilii
Moze to smieszne ze w listoapadzie ale robie pierozki ,krokiety, bigosik , uszka , zamrazam ai przed swietami bede tylko ciastka piec i bajki dzieciom czytac hih Do tego mama we wtorel laternenfest w przedszkolu Maxia wiec uczymy sie piosenek kleimy latarenki sto lat dla Filipa i Piotra sto lat dla Iwci D spelnienia marzen |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
te na piersiach też Ci nie przeszkadzają?
![]() idz już ![]() ![]()
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przynajmniej gole pod pachami ![]() Czekam az mi dziecko zasnie to pojde ![]() Z wrazenia na 50ml wody dalam 3 miarki mleka, Caro to przez Ciebie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadnij do Wrocławia ![]()
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto lat dla Iwci D ![]() Sto lat dla Filipka i Piotrusia z okazji półrocznicy ![]() ![]() Blondynka, Mycha pcha do buzi już nie tylko moje palce ale wręcz ramię lub łokieć ![]() ![]() Illbana, a ile @ już miałaś? Bo może to się powoli rozkręca ![]() ![]() Cinusiowa, mnie TZ wiecznie strzela z majtek ![]() Aguśka, ojej znowu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull, ja nprzy tabsach też nie czułam @ ale nie chcę brać hormonów ![]() Iwciag, trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek mumuski
![]() Wiecie co???? Cztery strony mam do nadrobienia ![]() ![]() Ja juz po kawie. Moj Tz juz wraca z pracy, bo zima przyszla i wyslali do domu. Nadrobie zaleglosci jak Tz wroci co sie zajmie z Kuba ![]() Musze leciec bo moj syn demoluje swoje lozeczko ![]() Pa... Aha.... wara mi sie tu rozpisywac ![]()
#707 |
Zakorzenienie
|
iwcia Sto Lat Sto Lat
![]() Piotruś, Filipek buziole z okazji 6 miesiączków |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
gosikk nie ma znaczenia czy pediatra czy gin czy ogólny
![]() ![]() (ps. wg przepisów - i tu znów się do mnie ania(cyferki) czepi - nie jest powiedziane w jakiej formie powinna być przestawiona informacja o karmieniu piersią - więc równie dobrze pracodawca powinien przyjąć pisemne oświadczenie od matki karmiącej - ale oczywiście większość wymaga zaświadczenia od lekarza) iwciag - jasne, że możesz tak mówić ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-05 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() BUZIAKI dla FILIPA i PIOTRUSIA!!! ![]() ![]() Iwciu dens - z okazji Urodzin dużo zdrówka, dni słońcem malowanych, nocy przespanych ![]() ![]() ![]() ![]() Guzik zaczął się podnosić do siadania ![]() ![]() Jeżu, ja nie wiem, czy ja mogę Was czytać. Pałki, lody, staniki, włosy na cyckach... ja chyba jestem zbyt wrażliwa jednak ![]() Aniu - teść Juli jest nią zachwycony. ![]() ![]() No ba, toż to moja synowa we własnej osobie ![]() Gosik - ja pierwszą @ dostałam w sierpniu, w październiku drugą. ![]() ![]() Sashka - ja też już po kawie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i z powrotem dobranoc, bo Ninek znowu usnęła
![]() Moje dziecko jest conajmniej dziwne, bo śpi calusieńką noc i po godzinie zabawy znowu zasypia na 2 godz... ![]() Jak wstanę ponownie, to przyjdę kogoś poprzezywać... Caro, Aniu cyfrowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zadomowienie
|
Illbana - W takim razie Jula chce obejrzec tescia!
![]() mieszkanie bez slubu?! ![]() rumiankowa - nie wiem, ale sie dowiem to wszystko skontruje ![]() Carolajna - HA! Wczoraj golilam! ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
a o tych tabletkach na sen i narko juz nie bede sie wypowiadac tacy ludzie nie powinni miec dzieci.
Kuroikaze do mnie to jest ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
Ciotko Caro, zbliz no sie, pogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
ania ale Jula robi boskie miny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
![]() PIOTRUŚ, FILIPEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WRÓCIŁAM ![]() Nie zasraszyłaś mnie Aniu ![]() ![]() Gossik ja prze porodem miałam bardzo bolesne miesiączki 2 nurofeny forte na raz bo nie szło wytrzymać a teraz miesiączki jak w zegraku i praktycznie wogóle nie odczuwam bólu u ciebie też tak bedzie na pewno ![]() Eve1603 ja w tym roku obchodzę pierwsze święta z tżetem juz nie mogę się doczekać ciekawe czy Julcia bedzie strącać bąbki z choinki Aguśka znowu zgrzyty z tżetem oni są niemozliwi ach te chłopy oni to chyba naprawdę z marsa ![]() iwciag powodzenia na szczepieniu oby było w miarę spokojnie ![]() Caro dobrze że u was lepiej ze spaniem a mnie moje dziecko dzisiaj zrobiło w balona wstał sobie koło 1 i zjadła 120 a potem z wielkim płaczem o 4 i prawie nic nie zjadła pomarudziła i poszła spać wogóle od 2 dni to nie ma apetytu muszę jej cebion multi znowu zacząć podawać Ania cyferki ![]() ![]() ![]() Dobra przeczytałm u uciekam bo moje dziecko leży w leżaczki koło mnie i juz zaczyna mu się nudzić . muszę jechać dzisiaj na uczelnie do biblioteki bo w listopadzie mam oddac pierwszy rozdział mojej pracy mgr a jeszcze nic nie mam ![]() a wogóle moja mądrość nie ma granic nawypozyczłam książek o lęku zabieram się do pisania patrzęa ja temat mam o stresie no i ![]() jak siedzę na wizażu i czytam stare posty i jak ktoś napisze nowego to ja go nie wiedze tylko muszę wrócić się na poprzednią stronę i dopiero na ostatnia i w tedy mogę przeczytać wiem nie jasno napisałam wy też tak macie ? miłego dnia mamuski żeby wasze dzieci nie dały wam bardzo w kość Edytowane przez Anja1986 Czas edycji: 2009-11-05 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
A ja Cie rozumiem bo wiem co to znaczy pragnac byc szczupla, pragnac sie podobac i dobrze sie czuc
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie było do Ciebie, nie czytasz uważnie ![]() Rozmawiałyśmy o tym jak kilkadziesiąt lat temu (i teraz czasem) mądre matki podawały dzieciom przeróżne specyfiki żeby dziecaki spały a one miały spokój ![]() no ![]()
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
Ania4891 sliczny synek
![]() to ja sie zaraz do czytania zabieram az 5 stron ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.