|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
eluśka, zuzia dzieki
|
|
|
|
#2072 |
|
BAN stały
|
Staram sie coś pisać ale mi nie idzie
mam zaczęty kazdy rozdział... niezła rozpierducha
|
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokazuje wam pierwsze proby w ArtClay, FIMO i Swarovskim. Dyndajek w Swarovskim bedzie prezentem na swieta dla mojej mamy - strasznie drogie te kamienie, ale efekt....normalnie mi samej oczy wyszly.Jaszczurka zas jeszcze nie wiadomo - FIMO jeszcze nie polakierowane - bedzie pewnie w Pt.
Mishoko - pamietam o tobie-ale na razie czasu mi nie starczylo. W Pt chce obfotkowac w dzien (wieczorem jak widac slabe efekty wychodza) bizu, ktora mi lezy w pudle i czeka na zbawienie - wiec moze ci sie z tamtej kolekcji cos spodoba , a jak nie to napewno jeszcze bede cos skladac w najblizszym czasie.Lejdies -macie moze pomysl, na stroj w stylu J.Bondowskim? W so wybieramy sie na taka przebierana imprezke i ja swoje typy juz mam - ale chetnie poznam wasza opinie W Pt dopiero bede decydowac sie ost.
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko, a ja dziś odkurzyłam czapeczkę i szaliczek od Ciebie
i założyłam dziś, bo od rana u nas sypnęło śniegiem![]() zaczynam plamić, więc @ sie zbliża, i dobrze, bo na laparo będę gotowa a teraz zmykam oglądać z moim mężem nasz ostatnio ulubiony serial " Teoria Wielkiego Podrywu". Leciało to na TVN7 ale się skończyło, więc najnowszą serię ściągamy i oglądamy sobie![]() Mam ochotę na nalewkę malinową, ale wzięłam dwa ibupromy na ból głowy, więc nie wskazane chyba dziś procenty Zuzia, musze zakupić to serum, skoro polecasz
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja włąśnie wróciłam z aerobicu. ale znimno na dworze i u mnie teraz też snieg zaczął padać.Madzia, ten wisiorek ze swarków Zuzia, myślałam że wracasz do blond a tu niespodzianka. Ale ślicznie wyszło. a zresztą jak to kiedyś Misia (chyba) powiedziałą ładnemu to we wszystkim ładnie![]() Blondi, jak z humorkiem, poprawiło się?
|
#2076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam pomysł.. dla mena garniturek ala frak.. i pistolecik..plus muszka..cygaro a dla lady suknia czarna.. upięte włosy.. jakas extra narzutka blyskotka.. moje pomysly sa bogate ale nie wiem jakby to opisac ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
gusiak dzieki za pamiec
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam napisać coś.. czuję się ogromnie szczęśliwa..i choć nie stało się nic od dawna nie czułam się tak jak teraz.. to prawda, że piękne są tylko chwile.. ale warto aby one były jak najczęściej. z tej radości chce mi się płakać... Wiem, że mam kogoś kto mnie kocha.. ja kogoś kocham.. mam wiele . . i za to mogę dziękować.. MOŻNA mieć jeszcze więcej.. jeszcze wiele mogłoby układać się lepiej.. ale obecnie jestem szczęśliwa!!!!
|
#2080 | |
|
BAN stały
|
o jaki przystojniak...
![]() Cytat:
Najwazniejsze ze tobie dobrze jest w takich wlosach.... ![]() hejka ja dorwalam kompa od brata...wrrr istna przeprawa....![]() A u mnie wrocilam o 18. od Gaby wymeczyla mnie strasznie marudzila i plakala o nic....chyba chora bedzie.... i zaraz ide luluac ale nie ide do Piotrka jutro to sie wyspie ....bo do niego babcia z Gdyni przyjechala...z P. pisze...tylko smski i gg jak sie sam odezwie.... ide luluac buzka Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-11-04 o 22:15 |
|
|
|
|
#2081 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja nie umiem takich robić... jejku... cuda Cytat:
Cytat:
-->
|
|||
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś..postaram się
|
#2084 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tęsknię za M.. jejku tak mi brak go ![]() tak chciałabym się przytulić, porozmawiać, powygłupiać się... ech.... ![]() Zmykam... dobrej nocki.. |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
zuzia
ładne masz te włosy Musze sobie chyba sprawic to serum, tylko za bardzo nie mam gdzie.... No i pewnie drogie bedzie (no nic zaczekam na urodzinki) ![]() Ajj... Znowu miedzy mna a TZ-tem nie jest za fajnie, on jest na mnie zły.... Szkoda gadac.... ![]() ida zaraz spac.... |
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze troszkę Zuziu.. Garfi.. a co się dzieje..? Znowu sprzeczka..? Dobranocka laski
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
eluśśś
ostatnio to ciagle cos sie dzieje, juz nie wiem jak mam sie zachowywac.... Czy byc kochana i dawac z siebie wszytsko, czy pozolzowac troche.... ????? pogubilam sie.....
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak czasem mam... nie myśl o tym, że jest źle..jak trzeba bądź zołzą.. a ja przybrałam teraz taktykę, że się nie przejmuję.. a rozmawiamy jak się coś nazbiera niemiłego.. i ok jest.. jak na razie.. jak to w związkach różnego rodzaju.. raz lepiej raz gorzej..ostatnio miałam taki czas, ze nie wiedziałam nic.. każdy ma czasem gorsze chwile.. i często to się odbija na partnerze albo innych osobach bliskich... często mamy dość wszystkiego i najbliżsi nas drażnią szczegółami.. życie...
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam o tym problemie na innym watku, oto co mi napisala jedna wizazanka....
Garfi- bycie sobą! Według mnie ŻADNE zachowania nie pomogą jeżeli są narzucone , wyuczone. Zołzowanie to jedno wielkie g***o jeżeli mam być szczera. Myślenie: ->on mnie olewa chce zainteresowania -> bycie dobrą nie działa, będę zołzą! ->ej, to dalej nie działa , a na dodatek sie kłocimy ->czemu on nie przejął inicjatywy Czemu? Bo on myśli tak samo. Nam się nie chce starać , kiedy oni są oschli, więc im ma się chcieć użerać z zołzą. Błedne koło. Uzna, że to PMS i tyle. Albo, że laska jest nie do wytrzymania, bo on wystawia ręke , a ona na nią pluje. I oczekuje, że on przyjdzie i wystawi drugą. A jak i na tą to ma w pokorze odejść, wciąż zabiegając. Bycie kochaną na siłe? To męczące. I prowadzi do stania się zołzą. ,,Kocham Cie" milion razy dziennie, rzygam. Słodzenie, zgadzanie się na wszystko, nadskakiwanie, poświęcanie. Po co? Żeby potem myśleć czemu on nie zrobił tego samego? Cukier z kieszeni i tęcza na niebie.. to nie realne. Wiecie co pomaga? BYCIE RAZEM. Nie przejmowanie inicjatywy i kierowania związkiem. Siadamy, rozmawiamy.RAZEM O wszystkim, bez skrupułów, że zaboli, że coś sie zepsuje. Siedzimy aż do skutku, aż coś ustalimy. Nic na siłe. Ale też nic na rywalizacje. Po co się mocować na to kto dłużej nie napisze ? Żeby sobie udowodnić któro jest od którego bardziej uzależnione? Nie kopiemy się na wzajem, bo obojgu nam zależy. Czujesz się źle? To napisz mu, że go kochasz. Chociaż ostatnio nie odpisał , a dzisiaj środa, więc powinnaś czekać aż on się odezwie, a w ogóle to ma połączenie nieodebrane od Ciebie i milczy. Chociaż wczoraj się pokłociliśmy i chcesz być twarda. Chociaż miałaś go przetrzymać. To są NASI FACECI. Ludzie którzy nas KOCHAJĄ. Dziewczyny, my znalazłyśmy tych, których inne jeszcze szukają,więc po co to psuć? Trzeba czasami cierpliwości i czasem to kosztuje mnóstwo bólu. Czasami racja jest nasza i trzeba się unieść honorem. Ale kochany facet to szcześliwy facet. A my wtedy chodzimy naćpane ich szczęściem. ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Moze ktorejs z was pomoga te slowa, bo mi bardzo daly do myslenia.......... |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Mądrze napisane , napradwę.. taka jest prawda.. nie przejmować się rzeczami mało ważnymi.. być razem a przede wszystkim rozmawiać.. i uczyć się nawzajem słuchać.. ile Garfi jesteś w związku..?
Uwierz, że mi też dały do myślenia... to prawda.. w związku nie można pozostać egoistką.. i zołzą.. faceci inaczej odbierają różne rzeczy..trochę inaczej postrzegają świat, że tak napiszę.. a my możemy ich wspierać a nie tylko mówić co robią źle.. ciągle się ich czepiać.. oni nie potrzebują ciągłych wyznań miłości.. są prości..a jednocześnie tak skomplikowani.. i w tym tkwi kłopot.. a my mamy jeszcze inną konstrukcję.. i weź tu bądź mądry ![]() Mój tż uważa, że ciągle słodzenie jeszcze nikomu na dobre nie wyszło.. cukrowanie na dłuższą metę nie działa.. ale czasem można być milusim ciężki temat Kochana naprawdę..wolę przepowiadać pogodę niż uczucia ![]() ![]() Porozmawiaj z tż.. powiedz co czujesz.. że jesteś tylko kobietą..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-05 o 00:12 |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
ponad 2 lata...
Czuje, ze to ten facet.... .... i sama siebie czasem nie potrafie zrozumiec, dlaczego ja go tak ranie, glupio gadam, obwiniam o wszystko, a sama nie jestem idealna....
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Masz racje.... w takich chwilach dopiero dostrzegamy, jak wiele dla nas znaczy druga osoba... i że tak naprawde zrobilibysmy wszytsko, zeby jej nie stracic....
![]() ![]() ![]() dziekuje eluska za rozmowe potrzebowalam tego....... dziekuje ![]() zmykam, bo sie calkiem rozkleje..... dobrej nocy
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
ehh dziewczyny czytam Was ale jakoś tak nie wiem o czym pisać
ale postanowiłam się odezwać chociaż "na chwilkę"zuzia - śliczne te włoski domi - jak się czujesz ?? dalej szpital zamknięty ?? garfi - fakt może i to dobra rada ale moim skromnym zdaniem wszystko jest fajnie tzn. do tego wszystkiego można się zastosować dopóki jesteś "na świeżo" dopóki się ktoś nie pokłóci. Bo kłótnie mniejsze czy większe są potrzebne i nieuniknione...chociażby dlatego, że macie różne zdanie na jakiś temat, a do tego każdy ma prawo...bo ktoś ma gorszy dzień. Zresztą jak mówią psychologowie kłótnia jest potrzebna też po to, żeby oczyścić atmosferę. Ja się często kłócę ze swoim mężem ale to chyba też dlatego, że jestem poprostu wybuchowa i tyle..i uwierz mi padają ostre słowa czasem...wyprowadzka, rozwód ale szczerze?? nie wiem czy któreś z nas by w to uwierzyło... ![]() A jeszcze co do zamykania szpitali i świńskiej grypy. Wczoraj siostra do mnie dzwoniła, że słyszała w radiu o tym, że w Warszawie są 2 przypadki a ja mieszkam niedaleko najgorsze jest to, że mój mąż PRACUJE W SZPITALU!!i zaczynam się obawiać...tym bardziej, że mamy Kubusia
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Garfi, na pewno wszystko sobie poukładacie. Powiem Ci że u nas też czasem gorsze dni są i pisałam kiedyś, takie chore sytuacje kto kim będzie rządził. Ale bardzo mądrze napisała Ci tamta wizażanka ![]() Ja mam dziś wolne, zaraz zmykam do sklepu i potem powalczę trochę z mgr a wracając jeszcze do związków, wydaje mi sie że wszystko się zmieni jak się ze sobą zamieszka, nie wiem czy mam rację
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-11-05 o 08:54 |
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Za oknem mam trochę... śniegu ale nie fajnie ![]() Garfi jak samopoczucie..? Co tam u Was Lejdis?
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dzisiaj impreza, kto wpada? mój łobuz skończył 9 miesięcy!
|
#2099 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powaznie, ciesze sie bardzo ze mozecie zaczac staranka, w koncu musimy miec jakas zaciazona nawatku nie Jestes w kolejce Pamietaj![]() Cytat:
ale wiem ze place troche dluzej Cytat:
![]() Cytat:
A ja pewni cos wybiore od Ciebie szukam czegosw niebieskim i jasnozielonym, nie mam sprecyzowane co to ma byc po prostu taki mam "kaprys" na te kolorki.... a zakocham sie jak ujrze ![]() Cytat:
Czyli teraz po @ bedziesz miec juz laparoskopie tak? Cytat:
![]() Cytat:
nie kazdy ma takei szczescie wiec dbaj o to uczucie by nie wygaslo![]() Cytat:
Domis - mam nadzieje ze u Ciebie wszystko ok. Vcelka jak plecki? Gusiaczek psoreczko te kartkowki chociaz zaliczylas ? Blodni slicznego masz maluszka - ma piekne oczka! A jaki model! A jak u ciebie? Nadal smutkujesz? mam nadzieje ze nie! ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
To co soczek marchewkowy ?
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor.. w Warszawie.. ja tam jutro jadę
kurde..no.. a jak tam jakieś ogniska grypowe są ?Gusia.. to weny twórczej życzę
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-05 o 08:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

- wiec moze ci sie z tamtej kolekcji cos spodoba
i założyłam dziś, bo od rana u nas sypnęło śniegiem

a zresztą jak to kiedyś Misia (chyba) powiedziałą ładnemu to we wszystkim ładnie

tak mi brak go 

ale postanowiłam się odezwać chociaż "na chwilkę"
najgorsze jest to, że mój mąż PRACUJE W SZPITALU!!i zaczynam się obawiać...tym bardziej, że mamy Kubusia