|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
witajcie
![]() Cytat:
W SOBOTE WYCHODZE DO DOMU ale jestem szczesliwa ![]() ![]() tylko czytalam o tej mojej bakterii, bo zagladnelam do karty jak nikt nie widzial, mam jakas strep. aggalactiae i czytalam, ze jest groźna po prodzie mam nadzieje, ze tym antybiotykiemm i ja zwalcza ((
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE!
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
soczek to może dla Filipa
ja może winko a Wy?
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Misia staram się.. wiadomo bywa różnie
ale mam nadzieję, że będzie często dobrzeTo ja zrobię z tego przepisu z netu.. ale nie wiem kiedy..może jak wrócę
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
To ja duza wódke plus piwko poprosze
chyba idze @ bo humr mam do bani.... jesooo jak mi zimno jest.....
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka ja też mogę winko...
to zrobię te donaty i przyniosę albo coś innego słodkiego![]() Domi to super, że wychodzisz.. pewnie szybko zleci do sobotki.. a bakterie powinni podleczyć antybiotykiem.. wtedy wypuszczą..pewnie dadzą rady do soboty..
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki dzien takie zamowienie
![]() bylo ok poki lezalam na lozku jak podeszlam do lustra jak wstalam to juz nie bylo tak wesolo...... mam dola jak patrze na moja twarz...... mam na pewno jakas alergie..... wiec dzis nie jem nic <dlatego mi tak zimno> bo musze sie odtruc..... jak tylko troche minie bede znow eliminowac jedzenie.... masakra no..... nie dosc ze sucha cera to taka brzydka a mialam nawet znosna..... ogolnie mowi sie ze spirytus dobry nie.... wiec czemu by nie od srodka
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Nio spirytus dobra sprawa.. może podejdź do dermatologa..albo się poradź.. mi ostatnio też cera coś się popsuła.. ale niszczę niektóre niedoskonałości maścią cynkową.. i kupiłam sobie maseczkę z glinki ostatnio..może trochę się poprawi. Jak sucha skóra, nie jest nawilżona to też różne 'cuda' się pojawiają
niestety.wiem po sobie .. ciekawe jak nawodnienie spirytusem zadziała
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie
dziwny ten kraj pod niektorymi wzgledami.... juz to chyba kiedys pisalam.... tu na ogole sa dwa krany przy zlewie jeden na lodowata wode drugi na wrzatek..... do kozdego zlewu jest korek...wlasnie po to by napuscic sobie wrzatku i wymieszac go z lodowata woda dla ochlody.... nawet jak czasem sie zdarza ze jest jeden kran, to i tak sa w nim jakby dwa strumienie wody.........i ja kiedys O DURNA PALA! chcialam jednemu Angolowi wytlumaczyc ze u mnie w domu w PL i w wiekszosci innych NORMALNYCH krajow jest jeden kran.... i wiecie co uslyszalam????? TO TY NIE MASZ W DOMU CIEPLEJ WODY.....??????????? normalnie rece opadaja...... jak mam jedne kran to znaczy ze juz wody cieplej nie mam..... Podobnie jest z gniazdkami..... zapomnij o wysuszeniu wlosow uzyciu prostownicy lub depilatora w lazience.... NIE MA ZADNYCH GNIAZDEK PRADU!!!! jest jedno male plaskie jak na golarke elektryczna lub szczoteczke elektryczna do zebow...... Kolejna rzecz, prawe nigdzie nie ma GAZU w domu... wszystko na prad....... masakra jakas..... czasem to tak nienawidze tego kraju...... i chce wracac natychmiast...... ale jeszcze 2-3 lata.... musimy miec kase na kupno mieszkania......
|
|
#2114 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
współczuje że jest nie tak z TŻ ale tak to bywa mam nadzieje ze bedzie dobrze. Cytat:
![]() Cytat:
na pewno wyleczysz Cytat:
a ja myślałam że to cywilizowany kraj... o matko i córko..Zbieraj tą kase i wracaj do PL Ja wczoraj padłam taka byłam śpiąca, że nawet smsy od M mnie nie budziły... dzisiaj do pracy, jutro wolne, w sob znowu ale już w sob widzimy się z M a rano w niedz uczelnia... ech ![]() aaaaaaaaaaaa deszcz pada Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-11-05 o 10:12 |
||||
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wloskow nie wypowiadam sie bo jeszcze nie widzialam wklej na gg a zobacze wieczorkeim
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak bylam w Anglii to te krany byly okropne. Z jednego ciepla woda, z drugiego zimna. A my nie uzywalismy korkow i nie lalismy wody, bo ruscy pluli i charki robili do tego zlewu
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Misia jestem w szoku.. mam 'kolegę' w Londynie.. i z tego co opowiadał to jest super.. nie narzekał.. ale widzę, że dla mnie to by była spora różnica.. te gniazdka.. baaa ten kran z ciepłą wodą haha dobry koleś
my mamy jednak pod tym względem lepiej.. przynajmniej mogę użyć prostownicy czy suszarki w łazience.. a z drugiej strony oni tak mają pewnie dla bezpieczeństwa.. tak myślę..Zuzia.. udanego spotkanka z M. ![]() Ja jutro rano jadę na zjazd.. tym razem pociągiem.. ciekawe czy kolej tym razem nie zawiedzie.. ![]() Ok. Zmykam się ogarnę i na zakupy jazda.. a potem męczarnia ze statystyką.. do popisania później. Póki co miłego dzionka wszystkim życzę..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:21 |
|
|
|
#2118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czujesz się jak przestępca Cytat:
|
||
|
|
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Domiś Zuzia cieszę się, że jesteś teraz zadowolona z włosków i pewnie M. też się cieszy, bo tamte jakoś mu nie podeszły. Zanka gratki dla Filipka - ale ten czas leci ![]() Eluśka super, że jesteś szczęśliwa Garfi fajnie byłoby jakbyście wyjechali gdzieś z Tż choćby na weekend i pogadali szczerze - może to Wam cos pomoże. Mnie plecki bolą coraz bardziej ![]() Co do grypy to wczoraj mówili, że w W-wie zachorowała kobieta w ciązy i na dodatek leżała w szpitalu na oddziale ginekologicznym i cały oddział zamknęli - niezła musiała być panika wśród ciężarnych ( współczuje ). A ja mieszkam prawie w Warszawie
|
#2120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I to ON przewaznie wyciaga pierwszy reke na zgode.... cholerna duma Cytat:
juz jest lepiej, dzisiaj sie spotkamy (mam nadzieje) i pogadamy... chce mu powiedziec (na spokojnie) o wszystkim co mnie boli.... I licze, ze on tez wlaczy sie do rozmowy...
|
|||
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, nastrój widzę bojowy
mam nadzieję ża z nami na wizażu się troszkę rozchmurzysz![]() Domi, fajnie że już wychodzisz. Tylko Ty w domku odpoczywaj poźniej a nie bierz się za sprzątanie od razu
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko
ja mam przez weekend studia (w dodatku teraz nie bedzie mnie w domu, bo zostaje tam na noc), a TZ w ciagu tygodnia pracuje.( w sobote tez)... i jeszcze po pracy naprawia samochody.... Wkurza mnie to, ze wiekszosc czasu spedza na PRACY!!!!! Powiedzialam mu raz we zlosci, ze chyba pieniadze wazniejsze ode mnie, to on stwierdzil, ze on haruje, ledwo zyje, a ja mu jeszcze takie cos dowalam... Wiec stwierdzilam, ze tego tematu juz chyba lepiej nie poruszac..... Takze wyjazd narazie odpada............. :/ |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
a propo gazu...wczoraj zamówiliśmy gaz (bo mamy butlę) koleś miał być po 14....czekamy, czekamy...no nie ma pałomata!!
okazało się, że samochód mu się podobno popsuł, ale że my nie mieliśmy z czego zadzwonić to dzwoniła moja mama i mówi, że "no wie Pan ale córka ma małe dziecko w domu" a on do niej " to co ja mam taksówkę zamówić?" burak jeden...![]() Na dodatek dziisaj przywiózł gaz o 6:40 i jak zwykle z kołnierzem butla chociaż miał mówione (jak za każdym innym razem), że ma być bez kołnierza bo nam się szafka nie domyka pod zlewem |
|
|
|
#2125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak sie czulam Ala serio!! jak poprosilam o spirytus salicylowy to w ogole nie chcieli ze mna gadac.... potem pokazalam ranke ze mi sie "slimaczy" ze musze wysuszac wypalenie spirytusem to wezwali jakiegos managera i pytali sie skad ja jestem po co mi to.... moze mysleli ze ja chce to wypic ????? w koncu powiedzieli ze moge to zamowic i bedzie za dwa tygodnie jakies 10 ml. Rozesmialam sie w twarz.... za dwa tygodnie to ja z PL mialam juz to zasuszone bo kolega przywioz mi z PL buteleczke za 2,50 zlotego za dwa dni..... Cytat:
))) Cytat:
Pomagacie mi wiec dziekuje ![]() jesoooo dopiero 9:30 a gdzie do 17...... zwariuje tu dzisiaj dobrze ze czwartek...... chyba mam PMS wiec nici z dzidzi i humor do bani.... ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfi - napewno sie dogadacie...czasem tak wlasnie jest, ze czlowiek ma dola i sie na drugim wyzyje bezsensu...wiem po sobie - bo ja wlasnie jestem taki "milczek-bojownik", znaczy sie jak mam jakis swoj problem -to tak dlugo miedle go w sobie, ze jak moj maz sie pyta:"czy cos sie stalo?" - to ma odp:"NIE - spadaj!"..i nie raz juz mu sprzedalam teksty takie, ze potem wolalabym wykasowac czas...na to najlepsza jest rozmowa - ale pozniej jak juz emocje opadna. A z drugiej strony od razu mowie, ze komunikacja przez GG czy SMS to szit - tak mojej kumpeli rozwalily sie 2 zwiazki - wlasnie przez takie "wyjasnianie sobie" przez komunikatory...
|
#2127 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
wzajemnie.. daleko masz do szkoły? Cytat:
![]() Biedne plecki... moje już jakoś odeszły. Jej bidulka ta ciężarna.. Cytat:
![]() czas na kawę teraz
|
||||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wszędzie chyba |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tego mieszkania naprawde nie dalo sie znikad tej kasy pozyczyc zeby je miec ?
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jesli teraz podczas pobytu w szpitalu do soboty nie urodze
to dostane kase za 10 dni, tyle dobregoPo porodzie mam zamiar wybrac sie na zakupy, bo moja szafa jest pusta ![]() Madzia13 kiedy mamy trzymac kciuki za egzam, 27-eg0? Ja pojutrze wychodze a dzis jak na zlosc mam nowy limit i szybko mi net smiga. A przedtem jedna strona otwierala sie godzine ![]() Gusiak nic nie bede sprztala moj Tz ma sie wszytskim zajac jutro, ja bede podobno tylko lezala. Deklarowal sie, ze bedzie gotowal obiady. Juz raz ugotowal i mi przyniósł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

graulacje dla Filipka

najgorsze jest to, że mój mąż PRACUJE W SZPITALU!!i zaczynam się obawiać...tym bardziej, że mamy Kubusia 
mam nadzieje, ze tym antybiotykiemm i ja zwalcza
((

niestety.wiem po sobie .. ciekawe jak nawodnienie spirytusem zadziała

czujesz się jak przestępca
ale postanowiłam się odezwać chociaż "na chwilkę"
okazało się, że samochód mu się podobno popsuł, ale że my nie mieliśmy z czego zadzwonić to dzwoniła moja mama i mówi, że "no wie Pan ale córka ma małe dziecko w domu" a on do niej " to co ja mam taksówkę zamówić?" burak jeden...
i jak zwykle z kołnierzem butla chociaż miał mówione (jak za każdym innym razem), że ma być bez kołnierza bo nam się szafka nie domyka pod zlewem
moj Tz ma sie wszytskim zajac jutro, ja bede podobno tylko lezala. Deklarowal sie, ze bedzie gotowal obiady. Juz raz ugotowal i mi przyniósł