|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Witam po raz drugi
aleście napisyły ![]() Dzisiaj wstałam a za oknem snieg a ja mam letnie opony w aucie jeszcze… ale dałam radę ![]() Isabele a wy prace będziecie zmieniac żeby się do warszawy przenieść?Diana ładna ta fryzurka którą pokazałaś a szybko Ci włoski rosną? Bo jak szybko to śmiało możesz grzywkę zrobić…T’ai a chcesz bardzo obciąć włoski? ![]() Niunia ładny avar ![]() Cobra podobają mi się te zaproszenia co pokazałaś, już zapisałam ja w domu też mam na piętrze pokój i zimo jest zima strasznie czasem… wiec w kuchni z latopikiem sobie czasem siedze na dole ![]() Conslusion to nie gadaj z nim parę dni to sam zatęskni ![]() Senira Ty już jakos dlugo chorujesz ![]() Ivona to ja tez musze się o ten Zaiks zapytac na wszelki wypadek mojego zespolu… Nie ma co siedzieć w pracy w taki ziomb ![]() Lula ten niebieski faktycznie ładny bukiet a rodzicami się nie martw… ![]() Asia ja mam chyba taki sam podział kosztów jak ty, poza tym ze za znajomych sami placimy na weselu… Micia a zdjęcia dołączałaś do tego eseju? Bo chętnie bym taki makijaż zobaczyła ![]() A masz inna prace na oku? Jak nie to ja bym się wstrzymala jeszcze troche bo teraz niełatwo prace znaleźć… Lusesita dobrze ze się pogodziliście ![]() Karolinusienka za kościół piękne te zaproszeniaMoja mama chodziła do dietetyka i była zadowolona ![]() Elunka czesc dobrze ze tata wraca szkoda mamy… te teściowe potrafia być okropneHonolinka dobrze ze masz już ten Internet ![]() Jolka mnie się jeszcze nigdy ślub nie śnil… Jenny to przez pogodę będzie lepiej ![]() Mój Tż też z tych „szczuplych” waży niecałe 70 kg… ale nie przeszkadza mi to jakoś bardzo ...jakby ja schudła 10 kg to byśmy do siebie pasowali przynajmniej ![]() Padam z nóg ... dobrze ze udało mi się Was poczytać chociaż jutro o 8 piszę kolejne kolokwium o 13 zaliczam jeden przedmiot, także będę później ale na dłużej ![]() Dobranoc ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-05 o 10:09 |
|
|
|
#2942 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeju, ![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15091162]Wiecie,u mnie dzisiaj zostało rok i 7 miesiąców .[/QUOTE]No po patrz- zupełnie jak u mnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
No za znajomych to jeszcze nie wiem bo rodzice się uparli,że placą za wszystkich... eh. A co to za znaczki są...?? ----- Jade do szkoły-dzisiaj o 9:00 mamy wycieczkę po różnych pałacach i parkach w okolicy. Wieje... ![]() Nie pisajta za dużo! ![]() ![]()
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny - co się stało?
Stysik - ![]() A ja sobie rano uświadomiłam ze dzisiaj chyba ze trzy osoby mają mnie odwiedzić w pracy...mam nadzieje że się jakoś rozłożą w czasie ![]() Do później
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() !Ja właśnie się szykuję i zmykam na zajęcia. Będę dopiero koło 15.30,także nie piszcie dużo .Dobrego dnia ![]() !
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wpadłam się prywitać i już wracam do pracy ehh.
Buziaczki, mam nadzieje, że ten zamulony dzień szybko zleci.
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zapomnialam Wam o czyms wczoraj powiedziec, zatem mój Piterek tez sie zalogowal na wizazu i weszy obiecal, ze nie czyta moich wypowiedzi, wiec po co wlazl??![]() milego dnia |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł PMki Ale mnie głowa boli Wyszło to chodzenie bez czapki w tą wichurę ![]() Honolinka ja też pisałabym się na tą Twoja suknię Fajnie, że już masz neta Elunka nie wiem czy pójść na targi, bo tak naprawdę większość mamy załatwione. Łukaszowi się nie chce i bym się rozglądała bardziej za firmą dekoracyjną na dzień dzisiejszy. Ale jak widzę po liscie wystawców to za wiele dla mnie nie ma => http://www.targikielce.pl/index.html...y_slub&s=lista Ale może w niedziele sie przejedziemy Opłata jest tylko za wejście i mozesz siedzieć ile chcesz Tu masz info => http://www.targikielce.pl/index.html...&s=info_zwiedzI cieszę się, że Twój tata wraca już ze szpitala Herbata - zielona i czerwona A te niby smakowe to tylko ładnie pachną, albo jeszcze takiej dobrej nie piłam ![]() Łukasz odkąd jest ze mną to ma takie wahania - raz chudnie raz tyje, ale brzusio już ma Ale max. to ważył 92 kg ![]() Karolinisienka dziękuję za PW ![]() Ma.ko ZAIKS to opłata za odtwarzanie muzyki. Tu masz więcej info => www.zaiks.org.pl MiciaKicia jak Ci przeszkadza praca to poszukaj innej i już, ale w trakcie szukania zostań tam gdzie jesteś, żeby nie zostać na lodzie. Jenny cio się stało? Stysik co Ty jakimś szyfrem nam piszesz ![]() Asia udanej wycieczki ![]() Karolinusienka a to cholernik jeden - może chce suknię zobaczyć ![]() Miłego dnia
![]() |
|
|
|
#2948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no jasne, że życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki! w razie co- służę też radą! zawsze mam już jakieś doświadczenie- hehe ![]() pozdróffki dla wszystkich przyszłych Panien Młodych! ;*
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteeem
![]() Dzis na poczcie kontrola byla hehe lazili i weszyli w garniturkach tacy goscie lol czulam sie speszona jak tak za mna stanal i ptrzyl jak pisze heh
|
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczynki
![]() Ja już jestem w pracy - zaraz coś nadrobię z wczorajszego wieczorku ![]() Elunka - ciesze się, ż ejuż z Twoim Tata jest lepiej Karolinusienka - gratuluję zarezerwowanej godziny w kościółku. Brawo. Pozdrawiamy Twojego Piotrka
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Ide z mamuska na zakupy
Zajrze pozniej hihi
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłych zakupów
![]() Stysik niestety będziemy musieli zmienić prace - ale mamy taki plan że nie odejdziemy stąd dopóki nie znajdziemy czegoś w warszawie. Karolinusienka zaproszenia są śliczne - bardzomi się podobaja i rzeczywiście czcionka jest takze bardzo ładna. brawo za uzdolnienia plastyczne ![]()
— Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-11-05 o 09:54 |
|
|
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siemanko ![]() Cytat:
![]() Elunka przydały się kciukasy bo chyba dobrze mi poszlo to kolokwium najwyżej jedno zadanie będzie źle, a poza tym jestem pewna ![]() Cytat:
a zna Twój nick? a Ty jego? ![]() Hmm ja nie wiem o co chodzi może czcionki nie widzicie (jakaś dziwna jest), bo ja żadnych znaczków nie dawałam Micia udanych zakupów, pochwal się potem zdobyczami
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia udanych zakupów
![]() Stysik no to nie wiem, ale w pierwszym Twoim poście na tej stronie sa jakieś znaczki, abo ja po prostu takiej czcionki na kompie nie mam i dlatego pojawiają się znaczki
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
![]() muszę nadrobić 2 stronki )więc tak ![]() ja ważę 62 kg przy wzroście 177 cm ![]() mój P. waży 75 przy wzroście 185cm ![]() herbatka gruszkowa lub jabłko antonówka (przed chwilą wypiłam) ![]() Karolinusienka śliczne zaproszenia ![]() Asia udanej wycieczki jolka cudne paznokcie ![]() do ślubu zostało mi 1 rok 9 miesięcy i 15 dni
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2009-11-05 o 10:14 |
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miśku kochany -------------------- A ja nadrabiam zaległości......wyjątkowo w pracy a nie na wizażu....
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas na szczescie snieg stopnial,ale buty-futrzaki wyciagnelam juz;p MiciaKicia no kicha z tym wstawaniem, ja bym nie wyrobila...ale kase dobra placa, to moze warto sie poswiecic? a jesli nie to zacznij szukac czegos innego, ale nie zwalniaj sie przedtem. Stysik no to gratki, na oewno dostaniesz dobra ocene swoja droga u mnie na studiach nigdy nie ma zadnych kolokwiow ani nic tylko w sesji dopiero;p chyba mam za duze luzy od szkoly, bo nawet w te dwa dni w tygodniu nie chce mi sie tam jezdzic hehe;p a co do czcionki to ja ja normalnie odczytuje...Karolinusienka jaki szpieg z Twojego TŻeta hehehe ![]() Ide z mami na miasto,a potem goszcze u siebie kumpele na kawce.jak ja kocham te weekendy heh ![]() Aaaa...wczoraj TŻ na gg mi napisal, ze z mama bedzie rozmawial o weselu;p jednak cos tam mysli hehe
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:29 |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Tata jutro wraca!! Musiałam się z Wami podzielić tą nowiną!!!
--> to z radości
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
a co do piosenki na pierwszy taniec znalazłam taką...
http://www.youtube.com/watch?v=8e_gz-q15as |
|
|
|
#2961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#2962 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
a ja dzis zasiadam sobie w domku z herbatką z miodzikiem. Brat teżeta był na tyle miły i poleciał skoro świt do Kasztelewicza i przywióżł mi słoiczek miodu!!! a propos herbat. ja tylko pijam czarną. raczej u mnie to ona wychodzi żółta, bo lubię słabą hernbatkę, z cytrynką. i koniecznie z dwoma albo trzema kostkami cukru. mój teżet to jak takiej spróbuje to zaraz mordeczkę wykrzywia, a ja uwielbiam. słodyczy nie jadam, to sobie chociaż dosładzam herbatę. w końcu na coś trzeba umrzeć- jak powiada mój brat. i modlę sie w duchu, żeby pogoda sie poprawiła. bo jutro jadę na ten romantic weekand z teżetem wiec chcę połazić po mieście, a nie trząść sie jak osika w hotelu. pewno to ostatni taki wsółny wypad przed urodzeniem młodego/ młodej, wiec cos mi sie od życia należy!
|
|
|
#2963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysle, że nawet pogoda Wam nie zepsuje tego czasu razem A jak znosisz ciąże?? Jak się czujesz?? Mój Mariusz tak własnie słodzi herbatke - 3 a nawet 4 łyżeczki cukru - smakuje jak syrop!!
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik teraz gra
Lusesita no widzisz - sam zacznie gadać Ci o weselu ![]() Elunka cieszymy się razem z Tobą Mustique jak Ty możesz pić taką herbatę Ja jeśli piję czarną to w ogóle nie słodzę I dlatego mnie to dziwi ![]() Zazdroszczę takiego wypadu weekendowego
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-05 o 11:24 |
|
|
|
#2965 | |
|
Lena
|
Cytat:
w ciąży czuję sie teraz świetnie. przez tydzień miał mjakieś tam kłopoty, ale to głównie z cerą. jakieś cholerne plamy na twarzy mi powychodziły i przez parę dni nie chciały mnie opuścić, a ja wyglądałam (szczególnie pod okiem) jakbym w twarz od kogoś dostała,,, nawet teżet się śmiał do sąsiadów, i zawsze na początku zapierał sie- ja jej nie biję.!! ale przeszło- na szczęście. ale póki co do prcy nie chodzę, siedzę sobie do końca roku na l4 i ciążuję sie! czasem tylko szef mi cos do domu podrzuci i pracuję w domku. bo juz z tych nudów szlg mnie chce trafić!Ivonko- taka herbata to kwestia przyzwyczajenia. ja taką uwielbiam pic. choć na noc robie sobie mniej słodką. ona dodaje mi energii.
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-05 o 11:32 |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique super, że ciąża Ci służy i korzystaj z urlopiku póki możesz
|
|
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i jak Ci fajnie, że możesz tak sobie na L4 siedzieć w domku aż do końca roku Dziś wraca moja szefowa z urlopu ponad dwutygodniowego. Mam tyle spraw do niej dzisiaj, że chyba ją zarzucę tym wszystkim
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na kiedy masz termin?? |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka super
![]() Mustique super, że ciąża Ci słuzy.no i ten weekend... ![]() a do do slodzenia, to moj TŻ slodzi tylko jedna lyzczeke, a herbata koniecznie z cytryna.ja to musze dwie, a z cytryna wtedy gdy bardziej przemarzne.a po obiedzie koniecznie musze wypic zielona albo czerwona herbate kolezanka cos na ta kawe sie spoznia...a kupilam takie dobre ciasto.coz sama zjem |
|
|
|
#2970 |
|
Lena
|
na pierwszego maja. ale juz nie mogę sie doczekać!
przepraszam że nie odpisałam od razu, ale musiałam zapobiec kolejnej wojnie światowej w moim domu. znowu mój pies i ten sierściuch kot teżeta o coś sie pogryźli i musiałm ich łapać i wyrzucać z domu!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

aleście napisyły 
a wy prace będziecie zmieniac żeby się do warszawy przenieść?
a szybko Ci włoski rosną? Bo jak szybko to śmiało możesz grzywkę zrobić…
za kościół
o 13 zaliczam jeden przedmiot, także będę później 

A te niby smakowe to tylko ładnie pachną, albo jeszcze takiej dobrej nie piłam 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

--> to z radości

klask i: