Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-05, 12:21   #2971
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
na pierwszego maja. ale juz nie mogę sie doczekać!

przepraszam że nie odpisałam od razu, ale musiałam zapobiec kolejnej wojnie światowej w moim domu. znowu mój pies i ten sierściuch kot teżeta o coś sie pogryźli i musiałm ich łapać i wyrzucać z domu!!!
Żyją jak pies z kotem

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 12:28   #2972
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Żyją jak pies z kotem
jeszcze gorzej. a mój teżecik z moim psiunią to jeszcze gorzej. niedawno wam pisałam jak teżet przez zatargi z moim Kasztanem to musiał nawet spać u mamusi, bo go pies do łóżka mojego nie wpuścił.
Stary 2009-11-05, 12:30   #2973
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze gorzej. a mój teżecik z moim psiunią to jeszcze gorzej. niedawno wam pisałam jak teżet przez zatargi z moim Kasztanem to musiał nawet spać u mamusi, bo go pies do łóżka mojego nie wpuścił.

Uwielbiam psy

Dziewczyny dostałam od kolegi taki filmik, jest bardzo fajny i polecam go obejrzeć:
http://www.klikplej.pl/film,4759

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-05, 12:36   #2974
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tata jutro wraca!! Musiałam się z Wami podzielić tą nowiną!!! --> to z radości
świetnie!

Mustique to super, że ciąża przebiega tak dobrze

Dziewczyny tak lukam sobie spis programow, bo bedziemy miec cyfrową TV a tam takie program jest
http://www.weddingtv.pl/

bede go ogladac chyba cala dobe!!!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

aaa kupilam sobie tylko 3 pary majteczek hihi takie bokserkowate

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 12:37   #2975
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

i modlę sie w duchu, żeby pogoda sie poprawiła. bo jutro jadę na ten romantic weekand z teżetem wiec chcę połazić po mieście, a nie trząść sie jak osika w hotelu. pewno to ostatni taki wsółny wypad przed urodzeniem młodego/ młodej, wiec cos mi sie od życia należy!
No ja też mam nadzieję że pogoda się poprawi, wszystkie będziemy teraz chociaż Twoim wyjazdem i romantic łikend żyć

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Mustique jak Ty możesz pić taką herbatę Ja jeśli piję czarną to w ogóle nie słodzę I dlatego mnie to dziwi
Zazdroszczę takiego wypadu weekendowego
Ja też nie słodzę od paru dobrych lat

Cytat:
no mma taką nadzieję.

w ciąży czuję sie teraz świetnie. przez tydzień miał mjakieś tam kłopoty, ale to głównie z cerą. jakieś cholerne plamy na twarzy mi powychodziły i przez parę dni nie chciały mnie opuścić, a ja wyglądałam (szczególnie pod okiem) jakbym w twarz od kogoś dostała,,, nawet teżet się śmiał do sąsiadów, i zawsze na początku zapierał sie- ja jej nie biję.!! ale przeszło- na szczęście. ale póki co do prcy nie chodzę, siedzę sobie do końca roku na l4 i ciążuję sie! czasem tylko szef mi cos do domu podrzuci i pracuję w domku. bo juz z tych nudów szlg mnie chce trafić!
Opdoczywaj kochana, zazdroszczę Ci troszkę....też bym chętnie posiedziała w domku....ale nudy są - to fakt, dobrze że szefo dba o to żebyś się nie zanudziła hehe
A no i spoko że tak sie czujesz dobrze. Ja bym nie chciała o chwilę wymiotować, jakoś nie lubię

Cytat:
na pierwszego maja. ale juz nie mogę sie doczekać!

przepraszam że nie odpisałam od razu, ale musiałam zapobiec kolejnej wojnie światowej w moim domu. znowu mój pies i ten sierściuch kot teżeta o coś sie pogryźli i musiałm ich łapać i wyrzucać z domu!!!
Cytat:

Cytat:

Dziewczyny dostałam od kolegi taki filmik, jest bardzo fajny i polecam go obejrzeć:
Się robi

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 12:38   #2976
Mustique
Lena

Cytat:

Uwielbiam psy

no niestety moj internet nie otworzy tego filmu... ale jeszcze tylko 1,5 roku i zmieniam sieć! juz nie dam sie omamić reklamami!
Stary 2009-11-05, 12:53   #2977
cobra115
Zakorzenienie

karolinusienka to teraz każdy nowy nick który pojawi sie na forum będzie brany za Piterka
mustique no tylko ciepło się ubierz
elunka cieszymy się z tobą

Ja wczoraj z Dawidem siedziałam na kompie i włączyłam wizaż i oglądnęliśmy to zaproszenie karolinusienki (Dawidowi sie spodobało nawet ) i potem dziewczyny coś pisały, że one by tak nie umiały zrobić, ze to za trudne to TŻ sie przejął i zaczął coś gadać "jak trudne przecież wystarczy to tak i tak zrobić, tu przykleić, to wydrukować, proste" Ale sie mu nie dziwie bo on jest uzdolniony manualnie więc takie rzeczy nie sprawiaja mu trudności Ja może dzisiaj coś zamówię z alegro :d chociaż wstążki i jakieś dodatki
Stary 2009-11-05, 13:01   #2978
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele bardzo fajny filmik

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cobra super, że Twój TŻ ma takie zdolności - może się bardziej zaangażować w organizację

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:07   #2979
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
no niestety moj internet nie otworzy tego filmu... ale jeszcze tylko 1,5 roku i zmieniam sieć! juz nie dam sie omamić reklamami!
Oj to szkoda bo filmik jak najbardziej na czasie dla Ciebie

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-05, 13:08   #2980
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
no to nadeszla wielkopomna chwila-chwale sie moimi wypocinami
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
A z tymi kosztami no to ja tez za suknie i urodowe sztuczki bede sama placic na pewno juz oszczedzam haha no i marza mi sie serie zabiegow (kwasow) przed slubem, juz na kilku bylam i cera sie wygladzila,ale jeszcze do idealu brakuje...niestety koszt jednego to ok.100zl...a z 6 jeszcze bym chciala
też muszę zacząć zbierać na te sprawy, z zabiegów to chociaż peeling kawitacyjny bym chciała

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a ja wróciłam z uczelni.
ręka mi odpadła od pisania. a jakie miałam tematy ciekawe....... np. polityka zagraniczn apolski lata 90./ problem wschodni w l.90 XX wieku..... spałam z otwartymi oczami i tylko notowałam....
czytam, czytam i widzę że skądś to znam... a ty ten sam kierunek studiujesz który ja studiowałam

Cytat:
Karolinusienka ale mi sie paczkow zachcialo ale nie, nic juz nie jem;p ide wziac goraca kapiel i klade sie do lozka...przemarzlam dzis;/ a do tego u nas pada snieg, masakra!
u nas też był, aż się zdziwiłam i tata się przejął że w małym samochodzie opon nie zmienił, z tym że dziś rano po śniegu ani śladu na szczęście

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

T’ai a chcesz bardzo obciąć włoski?
no właśnie ja sama nie wiem czego chcę

już tyle zapuszczam, bo chciałam długie, ale teraz zwątpiłam

Cytat:
Tata jutro wraca!! Musiałam się z Wami podzielić tą nowiną!!! --> to z radości
super

Cytat:
Żyją jak pies z kotem
ja tak żyje z naszym kotem
tłuczemy się, ganiamy, on dosłownie nie może obok mnie przejść żeby mnie nie walnąć łapą, a potem daje się głaskać i razem leżymy
mama się śmieje że straszne rzeczy wyprawiamy,
na dwór też z nim chodzę, tam to dopiero są wyścigi

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak lukam sobie spis programow, bo bedziemy miec cyfrową TV a tam takie program jest
http://www.weddingtv.pl/
kurcze ja też go mam, ale jakoś nie oglądam
......................... ......................... ..

isabele filmik w domu bo tu nie ma głośników

A czy któraś z was nie jest na diecie w ogóle? Ja tam tego nie uznaje, nie będę życia marnowała na diety (za krótkie jest a jedzonko sama przyjemność). Wiadomo wszystko z umiarem

Herbatke najbardziej uwielbiam czarną, poza tym jeszcze zieloną

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z orkiestrą. Siedzieliśmy u nich w mieszkanku 2h i gadaliśmy, na luzie, dużo było śmiechu i w ogóle. Zapytałam o wszystko (dzięki za rady) i jestem zadowolona . Nie wiem czy pisałam 2500 zł biorą.
Tylko później humor mi się zepsuł jak poszliśmy do Piotrka. Wiadomo, chcieliśmy jego mamie opowiedzieć wszystko to oczy wielkie, że takie pieniądze, że po co zabawy na oczepinach, że u nich ludzie starsi i nie tańczą. Potem że po co nam kamera, bo drogo. O matko! Takie miny robiła że nie wiedziałam co powiedzieć. Zaczęła o wszystko się czepiać po kolei.
Dobrze że Piotrek ma lepsze podejście, a z nią nie zamierzam gadać, niech Piotrek się męczy...
Potem gadałam z moją mamą to się uspokoiłam, bo moja jest wspaniała. Ona płaci z tatą a pozwoliłaby mi decydować samej o wszystkim. Uważa że mamy wybierać to co nam się podoba i tyle, a nie patrzeć na to co tańsze.
Oj widzę że nasi rodzice strasznie się różnią, niebo a ziemia dosłownie.

Tak wam powiem co ja o tym uważam z obserwacji. Ona po prostu nie ma humoru bo jest zawiedziona i smutna że jej drugi syn robił dwa śluby a kurde teraz się rozwodzi i dupe jej truje codziennie. I na nas się to odbije...
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:08   #2981
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
karolinusienka to teraz każdy nowy nick który pojawi sie na forum będzie brany za Piterka
mustique no tylko ciepło się ubierz
elunka cieszymy się z tobą

Ja wczoraj z Dawidem siedziałam na kompie i włączyłam wizaż i oglądnęliśmy to zaproszenie karolinusienki (Dawidowi sie spodobało nawet ) i potem dziewczyny coś pisały, że one by tak nie umiały zrobić, ze to za trudne to TŻ sie przejął i zaczął coś gadać "jak trudne przecież wystarczy to tak i tak zrobić, tu przykleić, to wydrukować, proste" Ale sie mu nie dziwie bo on jest uzdolniony manualnie więc takie rzeczy nie sprawiaja mu trudności Ja może dzisiaj coś zamówię z alegro :d chociaż wstążki i jakieś dodatki
Mój TŻ także na pewno się nie zainteresuje ręcznie robionymi zaproszeniami
Podejrzewam ,że zgodzi się je pakować w koperty A ja mam ogromną ochotę usiąść i juz zacząć robić

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-05, 13:14   #2982
cobra115
Zakorzenienie

t'ai ja mam podobnie z teściową, choć może nie aż tak źle...

A co do zdolności Dawida to sa pewne obawy, że sobie coś ubzdura i moje plany legną w gruzach ale myślę, że będzie dobrze, ona ma dużo fajnych pomysłów, ale też jest uparty i jak powie że czegoś nie chce to nie i koniec Wczoraj nawte śmiałyśmy się z teściówką że TŻ jest taki sam z charakteru jak jego tata
Stary 2009-11-05, 13:16   #2983
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
bardzo ładne

też muszę zacząć zbierać na te sprawy, z zabiegów to chociaż peeling kawitacyjny bym chciała

czytam, czytam i widzę że skądś to znam... a ty ten sam kierunek studiujesz który ja studiowałam

u nas też był, aż się zdziwiłam i tata się przejął że w małym samochodzie opon nie zmienił, z tym że dziś rano po śniegu ani śladu na szczęście

no właśnie ja sama nie wiem czego chcę

już tyle zapuszczam, bo chciałam długie, ale teraz zwątpiłam

super

ja tak żyje z naszym kotem
tłuczemy się, ganiamy, on dosłownie nie może obok mnie przejść żeby mnie nie walnąć łapą, a potem daje się głaskać i razem leżymy
mama się śmieje że straszne rzeczy wyprawiamy,
na dwór też z nim chodzę, tam to dopiero są wyścigi

kurcze ja też go mam, ale jakoś nie oglądam
......................... ......................... ..

isabele filmik w domu bo tu nie ma głośników

A czy któraś z was nie jest na diecie w ogóle? Ja tam tego nie uznaje, nie będę życia marnowała na diety (za krótkie jest a jedzonko sama przyjemność). Wiadomo wszystko z umiarem

Herbatke najbardziej uwielbiam czarną, poza tym jeszcze zieloną

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z orkiestrą. Siedzieliśmy u nich w mieszkanku 2h i gadaliśmy, na luzie, dużo było śmiechu i w ogóle. Zapytałam o wszystko (dzięki za rady) i jestem zadowolona . Nie wiem czy pisałam 2500 zł biorą.
Tylko później humor mi się zepsuł jak poszliśmy do Piotrka. Wiadomo, chcieliśmy jego mamie opowiedzieć wszystko to oczy wielkie, że takie pieniądze, że po co zabawy na oczepinach, że u nich ludzie starsi i nie tańczą. Potem że po co nam kamera, bo drogo. O matko! Takie miny robiła że nie wiedziałam co powiedzieć. Zaczęła o wszystko się czepiać po kolei.
Dobrze że Piotrek ma lepsze podejście, a z nią nie zamierzam gadać, niech Piotrek się męczy...
Potem gadałam z moją mamą to się uspokoiłam, bo moja jest wspaniała. Ona płaci z tatą a pozwoliłaby mi decydować samej o wszystkim. Uważa że mamy wybierać to co nam się podoba i tyle, a nie patrzeć na to co tańsze.
Oj widzę że nasi rodzice strasznie się różnią, niebo a ziemia dosłownie.

Tak wam powiem co ja o tym uważam z obserwacji. Ona po prostu nie ma humoru bo jest zawiedziona i smutna że jej drugi syn robił dwa śluby a kurde teraz się rozwodzi i dupe jej truje codziennie. I na nas się to odbije...
Szkoda, że teściowa tak zareagowała. Ale masz racje nie przejmuj się tym w ogóle!! I poweim Ci szczerze, że Twoja orkiestra bierze na prawde bardzo mało. U nas ceny - 3 500zł to standard jest. Sama taką rezerwuje w grudniu. Już się nie mogę doczekać A ile osób jest w tym zespole?? i zarezerwowaliscie zespół na jeden dzień czy na dwa dni??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-05, 13:17   #2984
Mustique
Lena

T'ai to masz nieciekawie ze swoją przszłą teściową. ale dobrz eże masz fajnych rodiców!
Stary 2009-11-05, 13:18   #2985
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

T'ai ale wiesz, że 2500 zł to nie jest drogo. A podpisaliście umowę?
Troszkę musi się na Was powyżywać za Twojego przyszłego szwagra

64 => 55
Stary 2009-11-05, 13:24   #2986
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dobrze że jestem na kierunku kosmetyki ) i nie mam takich problemów.. ale za to są inne

a ja nie jestem na diecie
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:27   #2987
cobra115
Zakorzenienie

no właśnie tak jak mówią dziewczyny 2,5 za zespół to mało, miejmy nadzieję, ze przejda jej humory

A ja właśnie oszalałam ogarniam troche w pokoju u siostry bo nie mogę tego jej syfu!! A ona późno wraca ze szkoły w dodatku wyjarana (bo ma 10h tygodniowo WF) i sie już jej potem nie chce sprzątać bo musi się uczyć. Najgorsze jest to ze z jakiś tydzień temu schowałam jej pod poduszką "kulkę" z ubrań tzn jej biustonoszy majtek i skarpetek, które przyniosłam z suszarki i patrze dzisiaj a ona tam ciągle jest!!!!!!!!!! że ją też to nie ugniatało...
Stary 2009-11-05, 13:30   #2988
T'ai
Zakorzenienie

Rozmawiałam z Piotrkiem dziś i mu zapowiedziałam że kamerzysty i fotografa (bo teraz na to przyjdzie kolej) będziemy szukać razem. Potem niech on swoją mamę poinformuje o cenach i naszym wyborze i tyle, ja nie chce przy tym być.
Takie teksty że Piotra brat za kamerę i zdjęcia płacił 1000 zł do niej już przemawia. A ja specjalnie spytałam koleżanki która ma w 2010 ślub i wzięła tych co Piotra brat i płaci uwaga 1300 zł za kamerę, 600 zł za sesję + coś tam jeszcze jeśli chcą inne atrakcje. Gdzie tu 1000 zł? Jest niedoinformowana a się czepia i wszystko porównuje do ich beznadziejnego wesela.
Moja mama nie robiła wesela nigdy a jakoś ma lepszą orientację i te ceny wcale jej nie dziwią ani nie szokują. Uważa że albo robimy wesele albo nie i koniec kropka.

Ja z mniejszego miasta jestem, powiedzieli że cena może wzrosnąć koło 200 zł (ale dla mnie to też logiczne) i biorą koło 200 zł za każdą dodatkową godzinę grania. To jest cena bez poprawin. Nie chcemy orkiestry na poprawinach.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

aj dziewczynki żeby było jasne: dla mnie, Piotrka i dla moich rodziców to nie jest dużo
ja to bym ich chciała nawet jakby brali więcej

niech spada, umowa jest podpisana

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Najgorsze jest to ze z jakiś tydzień temu schowałam jej pod poduszką "kulkę" z ubrań tzn jej biustonoszy majtek i skarpetek, które przyniosłam z suszarki i patrze dzisiaj a ona tam ciągle jest!!!!!!!!!! że ją też to nie ugniatało...
Stary 2009-11-05, 13:34   #2989
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie tak jak mówią dziewczyny 2,5 za zespół to mało, miejmy nadzieję, ze przejda jej humory

A ja właśnie oszalałam ogarniam troche w pokoju u siostry bo nie mogę tego jej syfu!! A ona późno wraca ze szkoły w dodatku wyjarana (bo ma 10h tygodniowo WF) i sie już jej potem nie chce sprzątać bo musi się uczyć. Najgorsze jest to ze z jakiś tydzień temu schowałam jej pod poduszką "kulkę" z ubrań tzn jej biustonoszy majtek i skarpetek, które przyniosłam z suszarki i patrze dzisiaj a ona tam ciągle jest!!!!!!!!!! że ją też to nie ugniatało...
Kochana z Ciebie siostra

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Rozmawiałam z Piotrkiem dziś i mu zapowiedziałam że kamerzysty i fotografa (bo teraz na to przyjdzie kolej) będziemy szukać razem. Potem niech on swoją mamę poinformuje o cenach i naszym wyborze i tyle, ja nie chce przy tym być.
Takie teksty że Piotra brat za kamerę i zdjęcia płacił 1000 zł do niej już przemawia. A ja specjalnie spytałam koleżanki która ma w 2010 ślub i wzięła tych co Piotra brat i płaci uwaga 1300 zł za kamerę, 600 zł za sesję + coś tam jeszcze jeśli chcą inne atrakcje. Gdzie tu 1000 zł? Jest niedoinformowana a się czepia i wszystko porównuje do ich beznadziejnego wesela.
Moja mama nie robiła wesela nigdy a jakoś ma lepszą orientację i te ceny wcale jej nie dziwią ani nie szokują. Uważa że albo robimy wesele albo nie i koniec kropka.

Ja z mniejszego miasta jestem, powiedzieli że cena może wzrosnąć koło 200 zł (ale dla mnie to też logiczne) i biorą koło 200 zł za każdą dodatkową godzinę grania. To jest cena bez poprawin. Nie chcemy orkiestry na poprawinach.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

aj dziewczynki żeby było jasne: dla mnie, Piotrka i dla moich rodziców to nie jest dużo
ja to bym ich chciała nawet jakby brali więcej

niech spada, umowa jest podpisana

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

No niestety czasami takie nieporozumienia sie zdarzają.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-05, 13:36   #2990
MiciaKicia
Zakorzenienie

T'ai teraz tesciowa wybrzydza a pozniej bedzie gadac "noooo fajny ten film z wesela macie a orkiestra super grala" i jeszscze powie, ze dobrze wybraliscie :P

Stary 2009-11-05, 13:39   #2991
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:

Co Ty gadasz Chyba Twoja siostra ma wyjątkowe znieczulenia

64 => 55
Stary 2009-11-05, 13:40   #2992
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Miśku kochany
sama jesteś Misiu
Bardzo się ciesze że tata już wraca pewnie w domu od razu się atmosfera lepsza zrobi i w ogóle będzie dobrze już
Cytat:
Aaaa...wczoraj TŻ na gg mi napisal, ze z mama bedzie rozmawial o weselu;p jednak cos tam mysli hehe
jeszcze się ten Twój Tż tak rozkręci że pół wesela sam zorganizuje

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a co do piosenki na pierwszy taniec znalazłam taką...

http://www.youtube.com/watch?v=8e_gz-q15as
w domu sobie posłucham bo tutaj za bardzo nie mogę i tak już filmik bez głosu oglądalam

Mustique ale Ci dobrze z tym weekendem nawet jakby chciala to i tak nie mogę jechać bo niestety Tomas ma studia w weekend prawie każdy nawet fajnie że szef nie robi problemów ze w ciazy jestes widać ze w pracy niezastapiona

MiciaKiciaja zawsze u Tomasa ogladam ten program :d ten i E!

T'ai pewnie jak sie sprawa rozwodowa skonczy to jakos normalnie sie tesciowa bedzie zachowywac a może u nich w rodzinie jest jaka trudna sytuacja finansowa ze tak na tanszy zespol nalega?

Cobra Twoja siostra ma chyba podobny porzadek w pokoju jak ja za chiny nie mam czasu posprzatac ale w poniedzialek bede miala czas to troche go ograne

To ja lece do domku dzisiaj mam romans z rachunkowoscia finansowa ale spoko do poniedzialku to opanuje mam nadzieje

To naraziunia

A... fajowy ten filmik o dziciach fakt ze bez dzwieku ogladalam, ale i tak super

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:41   #2993
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
T'ai teraz tesciowa wybrzydza a pozniej bedzie gadac "noooo fajny ten film z wesela macie a orkiestra super grala" i jeszscze powie, ze dobrze wybraliscie :P
póki co jest gadka: "A płyta z wesela R. to leży w szafce i nikt jej nie ogląda!" Boże
Stary 2009-11-05, 13:49   #2994
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

A mi Łukasz właśnie napisał, że przyjeżdża dziś, bo się rozpadało

T'ai nie martw się teściową - to tylko lub az teściowa. Jeszcze pewnie Ci bokami wyjdzie

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-11-05 o 13:51
Stary 2009-11-05, 13:49   #2995
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
póki co jest gadka: "A płyta z wesela R. to leży w szafce i nikt jej nie ogląda!" Boże
eeee....aha
ale to ze oni nie ogladaja to nie znaczy ze u was tak samo bedzie heh mysli ze wszyscy ludzie postepuja wg jednego schematu

Stary 2009-11-05, 13:53   #2996
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai najwazniejsze, że Twoi rodzice sa ok.teściami się nie przejmuj, bo później tak jak pisze MiciaKicia pewnie Was jeszcze pochwalą za ten wybór a co do cen zespołu to nasz wymarzony zespół brał kolo 2 tysięcy a dojezdzają z 200km do nas.ale pewnie cena wzrosła, do tego jeszcze poprawiny

Stysik no TŻ mówi, że jak przyjdzie czas to razem będziemy działać co nie przeszkadza mi mysleć już teraz hehale jak zaczne pisać mgr to się zajme czym innym hehe

Cobra no to Twoja siostra jest chyba b.odporna rózne niewygody
Stary 2009-11-05, 13:54   #2997
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
A mi Łukasz właśnie napisał, że przyjeżdża dziś, bo się rozpadało

T'ai nie martw się teściową - to tylko lub az teściowa. Jeszcze pewnie Ci bokami wyjdzie
To super wiadomość Ja też już się swojego TŻ nie mogę doczekać

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-05, 13:58   #2998
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
To super wiadomość Ja też już się swojego TŻ nie mogę doczekać
Też dziś wraca?

Kurczę u nas non stop pada deszcz, ale przynajmniej już tak nie wieje

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-11-05 o 14:05
Stary 2009-11-05, 14:05   #2999
T'ai
Zakorzenienie

Faktem jest że oni mają gorszą sytuację bo jego mama jest sama.
Ale! Na wesele da mu określoną kwotę i ani grosza więcej (bo nie ma) i jak Piotrek chce to sam musi dołożyć resztę.
Najlepsze jest to że on zdaje sobie z tego doskonale sprawę i zbiera sobie kasę. Poza tym moi rodzice też znają ich sytuację i powiedzieli że mogą wspomóc gdyby był problem. Inna sprawa że Piotrek unosi się honorem i nie chce o tym słyszeć .
Więc tym bardziej nie mogłam zrozumieć tych fochów. Ledwo zamieniliśmy kilka słów, a ona już nastawiona negatywnie, nawet do zabaw przy oczepinach...
Stary 2009-11-05, 14:14   #3000
Mustique
Lena

Cytat:
ja sie nie odchudzam. wczesniej tez jakos nigdy. chudokoścista jestem!

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Mustique ale Ci dobrze z tym weekendem nawet jakby chciala to i tak nie mogę jechać bo niestety Tomas ma studia w weekend prawie każdy nawet fajnie że szef nie robi problemów ze w ciazy jestes widać ze w pracy niezastapiona
pozwoliliśmy sobie na taki wypad, tylko dlatego ,ze Sławek ze swojej wczesniejszej pracy miał odebrać bilety na samolot. i nigdy z tej opcji nie skorzystał to poprosił o dwa teraz i tak prawie za darmo jedziemy; a raczej lecimy. teraz tylko za hotel mamy zapłacić.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości