Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 17:56   #751
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

A ja sobie nałożyłam godzinę temu na twarz krem Ziaji z opuncją figową. Mama go sobie kupiła, więc podkradłam nieco Od razu się wchłonął do matu i czuję, że nawilżył mi twarz.
Ja z kolei chyba sobie kupię teraz na zimę lekką oliwkę Ziaji, bo też ją bardzo lubię. Dobrze się sprawdza, gdy cera jest narażona na mrozy i suche powietrze w pomieszczeniach No i bliolipidowa Calma też mi się skończyła, więc muszę kupić nowy słoiczek, bo to mój krem-niezbędnik na noc.
Stary 2009-11-04, 18:08   #752
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja już nie pamiętam kiedy ostatnio używałam brązera
które meteoryty tak Cię kuszą?
Ja się już do brązera tak przyzwyczaiłam, że dziwnie się czuję gdy mam niepodkerślone poliki Używam prawie codziennie.

A meteoryty to te beżowe. Tak myślę, że sprawię je sobie w prezencie imieninowym

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jak zwykle w takim nastroju, powinnam sklepy z kosmetykami omijać szerokim łukiem. Ostatnio jak podłamana dopadłam Naturę to wymiotłam prawie całą limitowankę. Dziś padło na żele Luksji, wzięłam wszystkie sześć. Chyba będę nimi podłogę myć, bo zapas żeli i tak miałam za duży, a co dopiero teraz.
Ja wyniosłam z karfura tylko cztery
Stary 2009-11-04, 18:36   #753
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Czym konkretnie?
Koncerty Les Enfoires, Patrick Bruel, Johnny Hallyday, Kenza Farah.

Cytat:
Co do glukometru, to to chyba dla cukrzyków, prawda? Ja na szczęście muszę na razie po prostu obniżyć poziom cukrów w codziennej diecie, a potem zobaczymy.
Niekoniecznie dla cukrzyków. Wystarczy podejrzenie że coś jest nie tak. Przynajmniej tak dostał mój tata. Była akcja na bezpłatne badania, poszliśmy, wyszedł mu wysoki cukier i dostał sprzęt.

Cytat:
Dziś padło na żele Luksji, wzięłam wszystkie sześć. Chyba będę nimi podłogę myć, bo zapas żeli i tak miałam za duży, a co dopiero teraz.
Koniecznie musisz sobie znaleźć jakiś inny sposób odreagowania.
Stary 2009-11-04, 19:04   #754
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Witam w tą cudowną pogode
siedze opatulona kołdrą ale i tak mi zimno

Byłam na zakupach dzisiaj i przyniosłam do domu masełko farmony czekoladowe i tonik synergen niebieski i kozaki

A i wiecie co rano ide pod prysznic patrze a tu ociupinka żelu pod prysznic mówie o fajnie wezme jakis z zapasów a tu w zapasach nic nie majakie było moje zdziwienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
\Niekoniecznie dla cukrzyków. Wystarczy podejrzenie że coś jest nie tak. Przynajmniej tak dostał mój tata. Była akcja na bezpłatne badania, poszliśmy, wyszedł mu wysoki cukier i dostał sprzęt.
Tylko niestety dla osoby nie chorej na cukrzyce koszt pasków do glukometru jest troche wiekszy ja np. mam za grosik z receptą

Em jak byś chciała takie cacko to ja mogę Tobie wysłać żebyś sobie posprawdzała cukier
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:14   #755
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Tylko niestety dla osoby nie chorej na cukrzyce koszt pasków do glukometru jest troche wiekszy ja np. mam za grosik z receptą
Wiem, ale rodzinny też może wypisać receptę na paski. Mój tata nie ma stwierdzonej cukrzycy, nie ma leków ani tym bardziej insuliny, ma tylko uważać na to co je i mierzyć kontrolnie 2 x dziennie i recepty dostaje. Płaci trochę więcej niż grosik ale nie więcej niż 5 zł. To żaden koszt a jest spokojniejszy.
Stary 2009-11-04, 19:20   #756
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Wiem, ale rodzinny też może wypisać receptę na paski. Mój tata nie ma stwierdzonej cukrzycy, nie ma leków ani tym bardziej insuliny, ma tylko uważać na to co je i mierzyć kontrolnie 2 x dziennie i recepty dostaje. Płaci trochę więcej niż grosik ale nie więcej niż 5 zł. To żaden koszt a jest spokojniejszy.
Bardzo możliwe ja już od dawna nie orientuje sie w cenach pasków bo kupuje jeden rodzaj i one sa cały czas po groszu ale pamietam jak kiedyś ( z 2 lata może wiecej) to trzeba było płacic chyba około 50 zł za pudełko
Teraz to mnie ceny na insuline i zaopatrzenie pompy interesuje bo na tym miesiecznie zdzieraja najwiecej kasy
Stary 2009-11-04, 19:23   #757
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo możliwe ja już od dawna nie orientuje sie w cenach pasków bo kupuje jeden rodzaj i one sa cały czas po groszu ale pamietam jak kiedyś ( z 2 lata może wiecej) to trzeba było płacic chyba około 50 zł za pudełko
Teraz to mnie ceny na insuline i zaopatrzenie pompy interesuje bo na tym miesiecznie zdzieraja najwiecej kasy
50 zł kosztuje jak chcesz kupić bez recepty. A Ty masz pompę czy sama sobie insulinę dawkujesz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 19:27   #758
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja myślałam o poranku żeby zdążyć na jakieś fajne próbki bo potem zostają już tylko Bielendy i inne Soraye a raz mi się udało trafić na fajny profesjonalny hiszpański peeling pomarańczowy
A oglądałaś może nowe trójeczki burzujkowe? Moz ejutro tam dotrę bo już się nie mogę doczekać pomacania tymczasem kolejnu tusz (juz przestałam liczyć) ląduje na mojej liście do zakupu- 1001 Lashes burzujkowy, szczota wygląda bosko
Kusił mnie dziś jasnoczerwony Bell GW ale byłam twarda, ciułam na OPIaczki z targów
Próbki mnie jakoś nie przyciągały bardzo, chciałabym w sobotę w końcu kupić płaszcz, więc nie wiem, jak będzie z targami, ale może jakoś się uwinę w miarę wcześnie. Albo najpierw targi a potem płaszcz. Wygrałaś wejściówkę? Bo ja nie dostałam nic na maila, więc chyba nie.

Trójeczek Burżujka nie oglądałam. Macałam za to nowy podkład IsaDora i chyba muszę gdzieś zdobyć próbkę. Śliczny jasny żółtawy kolorek mają w ofercie, a mój L'oreal zaczyna byc dużo za ciemny.

Wciąż chcesz mojego liliowego Bell GW?

Cytat:
W piątek w krakowskiej noc zakupów - czy w Sephorze tam ostał się jeszcze Burżuj? a w środy w Kazimierzu po 18 są Happy Hours jak rok temu- np 20% w TBS i strasznie kuszą puszeczkowe limitowane mazidełkoa do ust... Wszystkie 3
No właśnie za tydzień w środę muszę się wybrać do TBS po maseczkę miodową i może coś jeszcze... Miałam dzisiaj, ale Sleepy rzuciła hasło o promocji na żele Luksja, więc poszłam do Carrefoura.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
W nowej gazetce Carrefoura( od jutra) są żele Luksji za 2,99. Chyba sobię kupię jutro ze trzy
Ja kupiłam 4: z tej kolorowej serii wzięłam gruszka+awokado, rumianek+lawenda i melon+winogrona, a z serii Rituals - Indian Spice. Miałam straszne wyrzuty sumienia i długo nad nimi myślałam, ale jak policzyłam, że płacę za 4 sztuki 11,96 to mi przeszło.

Teraz mam szlaban na żele - 6 sztuk w zapasie i 2 w użyciu. I żadna się nie kończy.

Cytat:
Miałam 3 i moje odczucia co do nich były identyczne. Dla mnei różniły się tylko zapachem.
Masła TBS są zupełnie inne ja miałam kakao, oliwkę, mango, malinę, kokosa, brzoskwinię, wanilię i różniły się dosłownie wszystkim - od działania po konsystencję.

Cytat:
Co do glukometru, to to chyba dla cukrzyków, prawda? Ja na szczęście muszę na razie po prostu obniżyć poziom cukrów w codziennej diecie, a potem zobaczymy.
Em, jeżeli masz wątpliwości co do powodów, to może warto zrobić to rozszerzone badanie na tolerancję cukrów, próba glukozowa to się zdaje nazywa? Rzyrafka na pewno wie, o co chodzi.

Mam dla Ciebie lakier Eveline, pamiętasz?

Sleepy kochana, lakier dotarł dziękuję bardzo zastanawiałam się, czy podobają Ci się pryzmatyczne lakiery SH? Bo mam na zbyciu odcień Amber Ruby i jakbyś chciała, to chętnie nim się odwdzięczę. Mam też Xtreme Wear ciamną czerwień z czerwonymi dużymi drobinkami, też ładną.

Luska dalej interesują Cię moje lakiery?

Byłam dzisiaj w Rossmannie, miałam w rękach masło czekoladowe Farmona, ale odłożyłam. Raz, że się obawiam duszenia mocnym zapachem, dwa, że skoro są w Rossmannie, to nie będą produktem deficytowym raczej, a trzy, że mam 3 masła wciąz w zapasie. Jakbym jakiś peeling z tej serii zdobyła, to by było lepiej.

Mam w końcu chwilkę dla siebie, TŻ pojechał do kolegi, ja odpoczywam po praktykach, zaraz się zabieram za kolację, herbatę i malowanie pazurów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:33   #759
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
50 zł kosztuje jak chcesz kupić bez recepty. A Ty masz pompę czy sama sobie insulinę dawkujesz?
Na szczęście od paru lat mam pompe nie wyobrażam sobie teraz życia ze strzykawkami.

Edytowane przez xxxDAGMARAxxx
Czas edycji: 2009-11-04 o 19:35
Stary 2009-11-04, 20:04   #760
loverynka
Zakorzenienie

Moja macocha zajmuje się cukrzykami (endokrynolog specjalizujący się w cukrzycy) i ostatnio mi zakazała pić soki jakiekolwiek, chyba że sama wycisnę.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 20:33   #761
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Sleepy kochana, lakier dotarł dziękuję bardzo zastanawiałam się, czy podobają Ci się pryzmatyczne lakiery SH? Bo mam na zbyciu odcień Amber Ruby i jakbyś chciała, to chętnie nim się odwdzięczę. Mam też Xtreme Wear ciamną czerwień z czerwonymi dużymi drobinkami, też ładną.
A czy ta ciemna czerwień Xtreme wear jest na fotkach które wklejałaś w poprzedniej części, jak sie dokładnie nazywa? Bo trochę kusi
Stary 2009-11-04, 20:39   #762
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nazywa się Love Hangover, była na fotkach, ale nie było tam za wiele chyba widać.
Znalazłam takie fotki jeszcze:
http://www.allegro.pl/item745261898_745261898.html
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1241093460
http://sklepy.allegro.pl/item7997498..._hangover.html
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-11-04 o 20:41
Stary 2009-11-04, 20:55   #763
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Nazywa się Love Hangover, była na fotkach, ale nie było tam za wiele chyba widać.
Znalazłam takie fotki jeszcze:
http://www.allegro.pl/item745261898_745261898.html
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1241093460
http://sklepy.allegro.pl/item7997498..._hangover.html
Czuję się skuszona

Umówiłam się z pewną dziewczyną, że wystawię jej dziś wieczorem, o określonej godzinie, róż na allegro. I równo o tej godzinie to zrobiłam. Ale róż został kupiony po pół godzinie przez kogoś innego

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-11-04 o 20:58
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 20:56   #764
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Czuję się skuszona
Zapakować?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-11-04, 20:59   #765
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Zapakować?
Poproszę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 21:04   #766
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Nieźle poszalałaś. Mam nadzieję że nowe żele choć trochę osłodzą ci tą gorycz wyjazdową.
Dobirze wiem jak to jest kiedy ma się totalnie dosyć.
Może odczekaj trochę, ochłoń, przemyśl.
Nerwy są złym doradcą. Czy to jakieś poważne problemy z tym wyjazdem ? Może ktoś mógłby ci pomóc ?
Największym problemem jest to, że wszyscy, naprawdę wszyscy rzucają mi kłody pod nogi i i zachowują się jakby wyjazd był jakąś moją fanaberią. W dziekanacie nie mogę się doprosić jednej głupiej kartki, moja lektorka z francuskiego, ta sama, która się mną zachwycała tydzień temu robi problemy bo nie chce jej się (?) napisać mi listu z referencjami (wymaganego przy składaniu aplikacji JUTRO). Źle się czuję, całe dnie przesypiam, nie mam kiedy się zastanowić nad wyborem, nie wiem w ogóle czy to teraz dobry pomysł, żebym jechała, nie umiem wypełnić aplikacji samodzielnie, a koordynatorka nie ma dla mnie czasu.. Po co ja tam w ogóle chciałam jechać..

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Em, będzie dobrze.
Wiem.

Cytat:
Ja wyniosłam z karfura tylko cztery
Które pominęłaś? Ja teraz mam 7 tych żeli, bo od wakacji używam też tego z miętą, teraz wzięłam go na zapas.

Cytat:

Koniecznie musisz sobie znaleźć jakiś inny sposób odreagowania.
Jakieś pomysły?

Cytat:
Em jak byś chciała takie cacko to ja mogę Tobie wysłać żebyś sobie posprawdzała cukier
Dziękuję. Poczekam jeszcze na powtórne badania i wizytę u lekarza.

Cytat:
Em, jeżeli masz wątpliwości co do powodów, to może warto zrobić to rozszerzone badanie na tolerancję cukrów, próba glukozowa to się zdaje nazywa? Rzyrafka na pewno wie, o co chodzi.

Mam dla Ciebie lakier Eveline, pamiętasz?
A nie orientujesz się ile takie badanie kosztuje?

Oczywiście, że pamiętam. Daj znać jeśli będziesz wybierać się do centrum, najlepiej byłoby chyba spotkać się w GK, jestem tam prawie codziennie na milionie moich okienek.

rzyrafko, wstępnie zamieniłam się za piątek, bo jak będę się czuć tak jak dzisiaj, to.. Więc po prostu jak dojedziesz to upewnij się czy jestem czy nie, bo nie potrafię powiedzieć jak to będzie.

Przespałam całe popołudnie i wieczór, a przecież spałam całą noc. Na dodatek sama z siebie pewnie obudziłabym się dopiero rano, ale pies zaczął szczekać. Nie wiem czemu jestem taka osłabiona.
I śniło mi się składanie aplikacji, czyli to co mnie czeka jutro.
Stary 2009-11-04, 21:14   #767
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Największym problemem jest to, że wszyscy, naprawdę wszyscy rzucają mi kłody pod nogi i i zachowują się jakby wyjazd był jakąś moją fanaberią. W dziekanacie nie mogę się doprosić jednej głupiej kartki, moja lektorka z francuskiego, ta sama, która się mną zachwycała tydzień temu robi problemy bo nie chce jej się (?) napisać mi listu z referencjami (wymaganego przy składaniu aplikacji JUTRO). Źle się czuję, całe dnie przesypiam, nie mam kiedy się zastanowić nad wyborem, nie wiem w ogóle czy to teraz dobry pomysł, żebym jechała, nie umiem wypełnić aplikacji samodzielnie, a koordynatorka nie ma dla mnie czasu.. Po co ja tam w ogóle chciałam jechać..
Złośliwość losu. Ale trzeba się z tym spokojnie uporać. Dasz radę. Potem będzie lepiej!
Cytat:

Które pominęłaś? Ja teraz mam 7 tych żeli, bo od wakacji używam też tego z miętą, teraz wzięłam go na zapas.
Zielony i fioletowy Akurat te zapachy najmniej mi się podobają.
Stary 2009-11-04, 21:27   #768
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Poproszę.
Adres z koperty?

Cytat:
A nie orientujesz się ile takie badanie kosztuje?

Oczywiście, że pamiętam. Daj znać jeśli będziesz wybierać się do centrum, najlepiej byłoby chyba spotkać się w GK, jestem tam prawie codziennie na milionie moich okienek.
Niestety nie wiem, wydaje mi się, że to koszt ok. 50 zł, ale mogę się grubo mylić.

To chyba najlepiej będzie jak zapakuję do torebki lakier dla Ciebie i napiszę sms jak będę się wybierać w tamte rejony. Bo ja mam ostatnio wszystko postawione na głowie, do Krakowskiej nie mam czasu się wybrać od dawna a potrzebuję.

W ogóle to jakby ktoś jeszcze reflektował na moje lakiery, to odłożyłam też fiolet Eveline Crocus do wydania poza tymi, o których już pisałam.

I użyłam dzisiaj po raz pierwszy SH Salon w kolorze Raisin The Bar, ale chyba jednak nie lubię takich perłowych odcieni i też się z nim rozstanę. Ale nikomu nie proponuję, bo chyba sprezentuję go mamie TŻa.

Tym sposobem ze stanu z fotek ubędzie mi 10 sztuk lakierów szkoda tylko, że drugie tyle już dawno przybyło.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-11-04, 21:31   #769
emememsik
po prostu Em :)

ice, super, to ja też wrzucę do torebki lakier i maszynkę.

Chyba znowu pójdę spać.
Stary 2009-11-04, 21:35   #770
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Adres z koperty?
Ten sam. A czytelny chociaż? Bo widac, że się nie starałam
Cytat:

Tym sposobem ze stanu z fotek ubędzie mi 10 sztuk lakierów szkoda tylko, że drugie tyle już dawno przybyło.
Stary 2009-11-04, 22:20   #771
iceflower
Przyjaciółka KWC

Czytelny.

Ja też uciekam spać, w ramach akcji zużywania wysmarowana grubą warstwą masła brzoskwiniowego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-11-05, 00:29   #772
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Na gazetkowym zdjęciu są te nowe, kolorowe i rituals. A napisane jest, że różne rodzaje.
Trzymajcie mnieeee, z zaplanowanych 8 żeli zużyłam połowę a taka promocja się chyab nie powtórzyyy już?
Cytat:
Próbki mnie jakoś nie przyciągały bardzo, chciałabym w sobotę w końcu kupić płaszcz, więc nie wiem, jak będzie z targami, ale może jakoś się uwinę w miarę wcześnie. Albo najpierw targi a potem płaszcz. Wygrałaś wejściówkę? Bo ja nie dostałam nic na maila, więc chyba nie.

Trójeczek Burżujka nie oglądałam.

Wciąż chcesz mojego liliowego Bell GW?

No właśnie za tydzień w środę muszę się wybrać do TBS po maseczkę miodową i może coś jeszcze...

Mam w końcu chwilkę dla siebie, TŻ pojechał do kolegi, ja odpoczywam po praktykach, zaraz się zabieram za kolację, herbatę i malowanie pazurów.
Też nie dostałam żadnej wiadomości o wygranej jeszcze

trójki burzujki są fuj- brązy jakies takie zwykłe a fiolet i róż zupełnie nie spełniają moich kryteriów jeśli chodzi o pigmentację- rozcierają się półprzejrzyście i nie dają mocnego koloru same. Na dodatek ten rozświetlacz rzeczywiście jest kremowy więc u mnei odpada- ale w sumie to dobrze bo byłby to spory wydatek

Sama już nie wiem, chyba jednak go nie chcę, zupełni enie mam ochoty na jasne kryjące kolory...

TŻ zaoferował sponsoring jednego z balsamików, ale dzielnie się oparłam, zobaczymy z atydzień

Masz na myśli doustny test obciążenia glukozą? Nie mam pojęcia ile ot może kosztować Mam nadzieję, że jednak Em nie ma cukrzycy

a ja spędziłam dzień u przyjaciółki i z jej cudowną córeczką, jutro powtórka z rozrywki+ zostaję u nich na noc Upiekłam właśnie wytrawne muffinki, moje pierwsze podejście z suszonymi pomidorkami- wyszły pysznie, chociaż samemu ciastu czegoś brak wg mnie
Tak więc pazurów nie ruszyłam jeszcze i chyba do niedzieli nie będę miała kiedy...
Cytat:
Największym problemem jest to, że wszyscy, naprawdę wszyscy rzucają mi kłody pod nogi i i zachowują się jakby wyjazd był jakąś moją fanaberią.

rzyrafko, wstępnie zamieniłam się za piątek, bo jak będę się czuć tak jak dzisiaj, to.. Więc po prostu jak dojedziesz to upewnij się czy jestem czy nie, bo nie potrafię powiedzieć jak to będzie.
Nie daj się, nie przejmuj się przeciwnościami, to jets Twój cel i dąż do niego

Nie wiem czy się wyrobię żeby tam wpaść w ogóle, także nie przejmuj się mną
Cytat:
Ja też uciekam spać, w ramach akcji zużywania wysmarowana grubą warstwą masła brzoskwiniowego.
A ja kupiłam żel do higieny intymnej FlosLeku a siostra wyręczyła mnei i kupiła sobie różowy tusz Rimmela, jutro testy

I wpadnie mi trochę grosza za zamówienia Avon- jutro będe wiedziała ile dodatkowo zarobię

Dobranoc
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 07:22   #773
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
I jak było na praktykach?

Cytat:
emuś, nie obwiniaj siebie. Jeszcze wszystko się ułoży i pojedziesz

Użyłam wczoraj wieczorem szamponu nawilżającego z Avonu, nawet fajny. Szczotka też dobra, mam nadzieję, że się nie złamie i posłuży mi jak najdłużej
Stary 2009-11-05, 08:31   #774
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście od paru lat mam pompe nie wyobrażam sobie teraz życia ze strzykawkami.
No to super. Przy takiej pompie nadal się dziubiesz glukometrem? Myślałam że pompa robi wszystko sama, mierzy, dawkuje insulinę itp

Cytat:
Jakieś pomysły?

Przespałam całe popołudnie i wieczór, a przecież spałam całą noc. Na dodatek sama z siebie pewnie obudziłabym się dopiero rano, ale pies zaczął szczekać. Nie wiem czemu jestem taka osłabiona.
I śniło mi się składanie aplikacji, czyli to co mnie czeka jutro.
Mnie pomagało granie w gry strategoczne jak mnie coś wpieniło na studiach ale każdy musi znaleźć własny sposób.

Badałaś sobie tarczycę? Taka senność często jest spowodowana przez jej nieprawidłowe działanie.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Trzymajcie mnieeee, z zaplanowanych 8 żeli zużyłam połowę a taka promocja się chyab nie powtórzyyy już?
Powtórzy się. Całkiem niedawno w Carrefourze była promocja że jeden żel Luksji 5,99 a drugi gratis. I te same serie wchodziły w grę.
Stary 2009-11-05, 09:13   #775
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luska dalej interesują Cię moje lakiery?
Cytat:
odłożyłam też fiolet Eveline Crocus do wydania poza tymi, o których już pisałam.
Tak, nadal mnie interesują, tylko szczerze mówiąc nie pamiętam już, które ja od Ciebie chciałam Ni i od razu pisz czym mogę się odwdzięczyć

Wczoraj zużyłam maseczkę stymulującą z Avonu
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 09:29   #776
loverynka
Zakorzenienie

Strasznie nie mogę spać przez ten remont. Zmieniam kolory ścian i do tego jeszcze usuwam wszystkie mankamenty, łatam dziurki po wierceniu tam gdzie obrazy wisiały, maluję okna. Jestem wykończona. Nawet budzę się zmęczona bo nie mogę przez pół nocy zasnąć, a jak ja nie zasnę do normalnej godziny to kot jeszcze szaleje nie wiem ile. Yhh.
Kończy mi się odżywka Pantene Restoratives i albo zużyję końcówkę odżywki z tesco którą mam albo pójdę ją wymienić na pantene.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 11:19   #777
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Powtórzy się. Całkiem niedawno w Carrefourze była promocja że jeden żel Luksji 5,99 a drugi gratis. I te same serie wchodziły w grę.
Powtórzy A zanim zużujesz część swoich zapasów to na pewno będzie jakaś następna promocja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 11:55   #778
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

I jak było na praktykach?
Sympatycznie jest, chociaż praca za darmo to dla mnie przykra konieczność.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Tak, nadal mnie interesują, tylko szczerze mówiąc nie pamiętam już, które ja od Ciebie chciałam Ni i od razu pisz czym mogę się odwdzięczyć
Z tego co pamiętam, to chciałaś różowy pryzmatyczny SH i Bell FC nr 307, ale mogę się mylić. A co do odwdzięczenia, to wymyślimy coś na pewno - może za jakiś czas będziesz mieć na zbyciu coś, co mi będzie potrzebne, albo jakiś fajny lakier? Bo teraz to ja szczerze mówiąc nie mam za bardzo czasu nawet myśleć, co mi potrzebne.
Możesz napisać mi adres na PW, tylko od razu uprzedzam, że nie wiem, kiedy wybiorę się na pocztę, pewnie nieprędko...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-11-05, 12:12   #779
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Z tego co pamiętam, to chciałaś różowy pryzmatyczny SH i Bell FC nr 307, ale mogę się mylić. A co do odwdzięczenia, to wymyślimy coś na pewno - może za jakiś czas będziesz mieć na zbyciu coś, co mi będzie potrzebne, albo jakiś fajny lakier? Bo teraz to ja szczerze mówiąc nie mam za bardzo czasu nawet myśleć, co mi potrzebne.
Możesz napisać mi adres na PW, tylko od razu uprzedzam, że nie wiem, kiedy wybiorę się na pocztę, pewnie nieprędko...
Ok, więc napiszę PW. Na Crocus też jestem chętna
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:28   #780
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Sympatycznie jest, chociaż praca za darmo to dla mnie przykra konieczność.
Domyślam się
A ja za chwilę zostanę sama w biurze znów. Ale w sumie fajnie mi się tu siedzi, więc mogłabym nawet do 20 zostać

W przyszłym tygodniu idę do koleżanki obejrzeć DVD z wesela, na którym byłam we wrześniu. Ja się nie chcę widzieć

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości