|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
moja kumpela wczoraj swojemu dala plakat jego ulubionego wokalisty, ucieszyl sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Dziewczyny a gdzie można dostać jakieś fajne plakaty z wokalistkami ? Bo mój TŻ jest maniakiem muzyki trance i właśnie z jakąś wokalistką chciałabym mu kupić plakat
![]()
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
ja bym dała linka do sklepu online z plakatami, akurat na mojej uczelni trwa kiermasz i mozna je sobie obejrzec fajne sa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
no niech bedzie
http://oneposter.pl/ kumpela kupiła facetowi duzy za 17zł, fajnie sie prezentuje. ja chyba kupie siostrze, dka tzta juz mam prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Ja plakaty kupuję w Empiku lub na allegro... przy czym ostatnio kupiłam TŻ'owi plakat z pięknym pejzażem i powiesiłam nad biurkiem
![]() Za plakatów zespołó i artystów już 'wyrósł' i raczej nie byłby zadowolony... także wiele zależy od naszego TŻ'a i jego upodobań ![]()
#4568 |
Konto usunięte
|
fajne te plakaty
![]() i niedorgie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zadomowienie
|
rzeczywiście fajne
![]() ![]() ja na pierwszą rocznicę robię Tz album stylem scrapbooking i filmik z naszych zdjęć. ![]() ![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja chcę mojemu TŻ-owi kupić taki puchar z grawerką i można swoją wklejkę dać, np jakieś zdjęcie (średnica to jakieś2,5cm). Może macie jakieś fajne pomysły, co można by było umieścić na tej wklejce, bo w sumie to małe będzie...I co napisać na grawerce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny,
jestem tu nowa i musze przyznac, ze od razu spodobalo mi sie to forum i postanowilam zaczac udzielac sie na wizazu ![]() Zastanawialam sie co kupic swojemu facetowi i przyszedl mi do glowy pomysl na elektronicznego papierosa. Sadze, ze moze to byc sposob zeby w koncu odstawil te smierdziuchy a nadal zostanie przy swoim nalogu ![]() Poczytalam troche w roznych miejscach i z tego co wywnioskowalam to dosyc popularnym modelem jest DSE901 firmy Farsee. Tak przegladalam troche sklepow i allegro.....musze przyznac, ze dosyc sporo tego w sieci juz jest...co do cen to tradycyjnie na allegro mozna cos zlapac w rozsadnej cenie i calkiem niezle ceny ma tez ten sklep . Jesli ktoras z Was miala stycznosc z tymi fajeczkami bylabym wdzieczna za informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak tak czytam te wasze pomysly to niby wszystko ok, ale nie zastanawialyscie sie przypadkiem, czy wasi faceci naprawde ciesza sie z takich dupereli ??????? Faceci zwykle sa konkretni i nie ciesza ich kubeczki z naszym zdjeciem, tablica korkowa ze zdjeciami, jakies albumy itp. Nie znam ani jednego powaznego mezczyzny, ktory zachwycilby sie takim prezentem. To samo tyczy sie plakatu, ramek itp.
Z moich obserwacji wynika, ze faceci lubia: -erotyczne niespodzianki -niespodzianki zwiazane z jakas kolacja, wypadem na kregle, z lotem szybowcem, skokiem na bungee itd. -cos eleganckiego, zegarek, portfel, jakis ciekawy modny gadzet -prenumerata czasopisma jest ok -weekend we dwoje -czasem ubrania itd. Dlatego moze zanim wlozycie tyle pracy, w jakies albumiki, kubeczki, kalendarze, karteczki dolaczane do cukierkow, zastanowcie sie, czy wasz tz rzeczywiscie bedzie z tego zadowolony, czy tylko "ucieszy sie" na niby. |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci wolą praktyczne prezenty...
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
dokładnie - praktycznie a nie romantycznie
![]() ![]() ![]()
#4575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A takie prezenty, związane z jakimś wypadem i aktywnością też są coraz bardziej popularne. Nie będę tu nikogo reklamować, ale jak wpiszecie sobie w wyszukiwarkę nietypowe, wyjątkowe prezenty czy coś takiego, to pełno ciekawych stron wyskoczy. Można chłopakowi kupić jazdy na quadach albo drift taxi - z tego chyba każdy facet by się ucieszył ![]()
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się... ale te praktyczne też kiedyś się kończą
![]() Na dodatek mój nie znosi, jak kupuję mu ubrania, gadżetów nie lubi, a praktyczne to dla niego laptop, nowy hardware do kompa, nowy samochód... raczej nie stać nas na takie prezenty co okazję ![]() Magazyny... nie kupujemy żadnych, więc prenumerata odpada, z resztą dla mnie niezbyt dobry pomysł Zegarek, porfel... już dawno dostał, a nie będę co roku kupować nowych, zwłaszcza że dostał porządne i drogie które starczą mu na długie lata ![]() Skoki, latanie... to wszystko już było w czasach 'gówniarstwa' - jak to mówi mój TŻ, teraz wcale nie mamy na to ochoty ![]() Weekend we dwoje... jasne, ale gdzie mam wysłać naszego bąbelka ? niestety nie mam gdzie ![]() Na dodatek mój uwielbia ręczne robótki... sam jako pierwszy wręczył mi taki prezent - sam uszył dla mnie wielką podusię serce ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-05 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny ja nadal szukam jakiegos miasta do ktorego mozna wyjechac na weekend, gdzie jest w miaro ladnie, mozecie cos polecic
![]()
#4578 |
Raczkowanie
|
może Wrocław , Toruń albo Kazimierz Dolny
![]()
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4580 |
Rozeznanie
|
A znacie może jakieś fajne i tanie miejsca na Mazurach lub gdziekolwiek w woj. mazowieckim gdzie możnaby spędzić weekend we dwoje ? Bo nad tym już od dawna myślałam i to na pewno spodobałoby się mojemu TŻ bo niestety mieszkamy oddzielnie i taki wypadzik by nam się przydał.
#4581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam na ten temat inne zdanie, a może po prostu mam innego Faceta ![]() ![]()
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
mój też zawsze sie cieszy jak mu dam coś ''odręcznie'' zrobionego
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
Chłopak mojej siostry w sobotę ma 26 urodziny. Zarezerwował stoliki w pubie i mam zaproszenie. Zastanawiam się co mu kupić
![]() ![]()
#4585 |
Zakorzenienie
|
Mój też jest informatykiem... ale nie koniecznie chce dostawać rzeczy związane z kompami na prezent, chociaż różnie to bywa... miał 2 rzeczy które potrzebował to dostał
![]() Z takich komputerowych akcesoriów: - jak ma laptopa to porządną torbę/plecak - ja kupiłam plecak i sprawuje się rewelacyjnie a TŻ jest bardzo zadowolony - cooler do laptopa... cieszył się jak dziecko ![]() - porządna klawiatura Logitech - to akurat dostał tata który też jest informatykiem... a miał starocia z przed 20 lat ![]() - pendrive, kamerka, myszka - może być w kształcie serduszka ![]() A jak alkohol, to nie wóda tylko coś bardziej... wyrafinowanego powiedzmy ![]() ![]() ![]() Może Cd z ulubioną muzyką ? Ja mojemu kupiłam kilka płyt ulubionych zespołów żeby miał co słuchać w drodze do pracy w samochodzie - nie znosi stacji radiowych a nasze radio niestety mp3 nie odtwarza ![]() Co jeszcze... kubek informatyka - jak lubi jajcarskie rzeczy, widziałam jeden bardzo śmieszny, często są w kwiaciarniach ![]() Coś na płyty CD i DVD jak już nie ma ich gdzie chować - etui, stojak... Eh, cokolwiek pomogłam ? ![]()
#4586 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() Mam sprawę, czy wypada dać chłopakowi na rocznicę słodycze i pokaźną, solidną książkę, przedstawiającą sylwetki najważniejszych sportowców? Bez zbędnych opisów, z dużą ilością fotografii. Jest fanem sportu oczywiście ![]() Prezent ogólnie wydaje mi się fajny, ale mam wątpliwości, czy na rocznicę pasuje taka właśnie książka z moją dedykacją dla niego. Czy to nie powinno być coś innego, coś bardziej "naszego"... myślałam o zdjęciach w antyramie, ale wydaje mi się, że nie mam na tyle zdolności, no chyba że spróbuję i zobaczę jak to wyjdzie ![]() Nie podpisuję się pod innym wątkiem, tylko zakładam nowy, bo tematem głównym nie jest pomoc w wymyślaniu prezentu, ale pomoc w stwierdzeniu, czy eleganckie słodycze + wyżej opisana książka z dedykacją ode mnie jest dobrym pomysłem. Poradźcie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a mój Tz strasznie ucieszył się gdy zrobiłam mu muffinki na walentynki, jestem pewna, że nie udawał. natomiast chłopak mojej dobrej koleżanki płakał ze wzruszenia, gdy zrobiła mu pokaz ich zdjęć z podkładem muzycznym. Dodam, że nie są oni 16-latkami, mój ma 20 lat, koleżanki ma 23, więc jednak istnieją tacy mężczyźni ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
czy to nie jest czasem reklama ? ![]()
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to odpowiedni prezent na rocznicę?
Cytat:
ja uważam, że jak najbardziej. w sumie rocznica to takie 'inne' święto, wspólne itd. może dorzuć do książki jakieś wasze zabawne zdjecie z dedykacją jako zakładkę ![]() on na pewno będzie miał radochę z tego prezentu, więc myślę, że wszystko okej ![]()
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy to odpowiedni prezent na rocznicę?
Ten prezent to bardziej na urodziny... .
Ale przecież chodzi o to, żeby się ucieszył. Lepiej chyba, żeby za 10 lat pokazując kumplowi zdjęcie jakiegoś sportowca powiedział "patrz, dostałem to od żony" ( ![]() Jeśli byłaby to jakaś książka typu "książka" to nie bardzo, ale jeśli jest to coś ważnego dla niego, jego pasja, to moim zdaniem jak najbardziej. Możesz przecież napisać bardzo osobistą dedykację lub dołączyć do książki list miłosny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
BAN stały
|
Dot.: prezent???
ja mam taki pomysl na prezent: ładnie oprawiona moja sesja w bieliznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.