Październikowe PM :) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-05, 18:20   #1891
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM :)

Dziewczyny a nie myślicie, że ładniej by było gdyby wpisy wyglądały tak? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037

data
Wizażanka A
Wizażanka B

data
Wiżażanka C
Wizażanka D

wiecie o co mi chodzi?
Stary 2009-11-05, 19:56   #1892
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anus19 Pokaż wiadomość
To ja powiem,jak to u mnie jest.. Mieszkam na wsi,wiec u nas bardziej przekonani jesteśmy do kucharki niż do cateringu na przykład Napewno troche taniej to wychodzi. Wesele po części sponsorują rodzice,po części my sami.. Jakoś to trzeba rozwiązać. Z reguły takie duże wesela są fajne tyle tylko,że kasy trzeba wydać nie mało. Ale,skoro rodzice mają koncepcję na takie duże wesele a i pieniędzy nie żałują to niech tak już będzie
Ale też potem z prezentami więcej kasy dostaniecie, a ona przecież będzie dla Was, a nie dla rodziców, także chyba spoko

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie myślicie, że ładniej by było gdyby wpisy wyglądały tak? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037

data
Wizażanka A
Wizażanka B

data
Wiżażanka C
Wizażanka D

wiecie o co mi chodzi?
Ja jestem jak najbardziej za
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 21:23   #1893
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

data
Wizażanka A
Wizażanka B

data
Wiżażanka C
Wizażanka D

wiecie o co mi chodzi?
tylko ta propozycja z linku wydaje mi się nieczytelna, lepiej jak każda wizażanka jest jedna pod drugą ale w sumie i tak tam siężadko zagląda

U mnie głównie płącą rodzice, ja właśnie znalazłam pracę więc przynajmniej na suknię i jakieś rzeczy w koło siebie chciałabym zapłącic sama, Tż jest na wojażach w Danii więc kasy też przywiezie. Koszt 1 osoby w mojej sali to 130 zł za dzień, dzieci pół ceny, w cenie jest 6 gorących posiłków, 12 tafla zimna, ciepłe i zimne napoje bez ograniczeń, deser, 3 rodzaje pieczywa, dekoracja i przygotowanie stołu wiejskiego, dekoracja stołów w kwiaty. Normalna cena to 140 ale nam spuścili bo robimy na full, no i mamy stałą cenę, tzn nie moze się zmienić. Ja nie chciałam takiego wesela ale Tż bardzo chciał no to robimy. W ogóle on chciał na własną rękę ale ja bym się na to absolutnie nei zgodziła bo wiem ile to roboty. Zreszta moi rodzice też nie.

Macie jakieś pomysły na niespodzianki w trakcie ślubu/wesela?? U mnie bedzie skrzypek Oprucz mnie, Tż i mojej mamy nikt nie wie Poza tym widziałam na all takie lampiony które się puszcza w nocy, są zrobione z papieru, takie duuuże, tam jest taka kostka która płonie, ociepla powietrze i one odlatują Cudnie to wygląda a do tej pory nikt u mnie tego nie robił No i na swojski stół zaplanowałam wędzonego węgorza i jesiotra! Tak dla odmiany

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 23:34   #1894
bianeczkaa
Zakorzenienie

a ja straciłąm świadkowa po 1 się pokłóciłyśmy bo odstawiłą mi numer, po 2 wychodzi niespodziewanie za mążchyba i klapa, nie mam kogo poprosićjak na razie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-06, 00:51   #1895
anus19
Raczkowanie

GG do anus19

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
a ja straciłąm świadkowa po 1 się pokłóciłyśmy bo odstawiłą mi numer, po 2 wychodzi niespodziewanie za mążchyba i klapa, nie mam kogo poprosićjak na razie
Nie martw się,napewno kogoś znajdziesz Ja też nie bardzo mam kogo poprosić o świadkowanie,bo moja siostra w dniu naszego ślubu będzie ejszcze niepełnoletnia a czekać do jej 18nastki to az tyle nie chcieliśmy.. TZ tez ma tylko siostry i chyba bede musiala poprosić mojego wujka,z którym mało darzymy się sympatią,ale jest względnie młody i chyba najbardziej odpowiedni..

anus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:37   #1896
bianeczkaa
Zakorzenienie

Nie no ja raczej wujka zadnego prosić nie będę, raczej jakąś kolezankę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-06, 13:35   #1897
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
U mnie też będziemy prosicna 250 osób ale liczę że przyjdzie z 200. W moim regionie to jest różnie. W miastach to raczej tak 100-150, na wsiach nawet do 400, chociaż osobiście na największym byłam na 350, w wiemże jest teżsala na 500 osób jedna Dla mnie 130 to malutkie hihi
Nie wyobrażam sobie wesela na 350 osób U mnie raczej najczęsciej spotykane są takie na ok. 100 osób. Moje siostry miały po ok. 80 osób. U mnie będzie koło 120 i to już mi się wydaje za dużo
Cytat:
Dziewczyny rozglądałyście się już za zaproszeniami i sukienkami?
Zaproszenia wypatrzyłam na allegro ładne i mam nadzieję, że jak będziemy kupować to dalej będą. Co do sukni to mam jeden model, który mi się bardzo podoba, ale nie wiem jak będzie na mnie leżeć.

Cytat:
A Wy dziewczyny co myslicie o sukniach wypozyczanych lub odkupionych od kogoś za połowę ceny??
Uważam, że to dobry pomysł, bo po co przepłacać. Jeśli tylko jakaś używana suknia nas zachwyci to można się zdecydować Ja osobiście będę szyła u krawcowej i zapłacę 1000 zł ze wszystkim

Cytat:
Macie jakieś pomysły na niespodzianki w trakcie ślubu/wesela?? U mnie bedzie skrzypek Oprucz mnie, Tż i mojej mamy nikt nie wie Poza tym widziałam na all takie lampiony które się puszcza w nocy, są zrobione z papieru, takie duuuże, tam jest taka kostka która płonie, ociepla powietrze i one odlatują Cudnie to wygląda a do tej pory nikt u mnie tego nie robił No i na swojski stół zaplanowałam wędzonego węgorza i jesiotra! Tak dla odmiany
Mi też bardzo podoba się skrzypek na ślubie tylko nie wiem czy bym się nie popłakała jakby zaczął grać Bo na innych ślubach zawsze mi ciary przechodzą Ja myślałam jeszcze o spadających balonikach podczas pierwszego tańca albo jakimś konfetti .

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2009-11-06 o 13:36
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 15:28   #1898
Aneczka78
Raczkowanie

Dziewczyny, opuszczam już Wasz wątek, jako że jestem już październikową żonką
Wszystkim PM z 2010 roku życzę powodzenia w przygotowaniach i wesela jak z marzeń

Nasza Hanusia - 07.28.2010
Aneczka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 15:42   #1899
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Nie martw się,napewno kogoś znajdziesz Ja też nie bardzo mam kogo poprosić o świadkowanie,bo moja siostra w dniu naszego ślubu będzie ejszcze niepełnoletnia a czekać do jej 18nastki to az tyle nie chcieliśmy.. TZ tez ma tylko siostry i chyba bede musiala poprosić mojego wujka,z którym mało darzymy się sympatią,ale jest względnie młody i chyba najbardziej odpowiedni..
Cytat:
a też mam ze świadkami problem, bo ich jeszcze wybranych nawet nie mam. ja i Tż mamy po 1 bracie: jeden w dniu ślubu będzie miał 20, drugi 21. to są młode chłopaki, które w ogóle nie pasują mi do powagi sytuacji i ja nie chce mieć 2 facetów za świadków (co sugerowali mi przyszli teściowe), a nasze kuzynostwo jest albo już dawno po ślubie albo młodsze od nas i nie bardzo mam w kim wybierać. myślę o mojej kumpeli jeszcze z czasów LO, ale nie bardzo mamy kogo do niej dobrać ze strony Tż. tak więc na razie u nas kwestia światków jest otwarta i pewnie nie szybko ich wybierzemy

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:35   #1900
Claris
Zakorzenienie

aicila to tak jak u nas... Tez nie mamy pomysłów na świadków, a jednak nie chcielibyśmy brać kogoś z "przypadku", ale osoby, które coś nam w razie czego pomogą, będą dużo tańczyć i brać udział w zabawach i w ogóle
Stary 2009-11-06, 16:49   #1901
bianeczkaa
Zakorzenienie

A ja uważam że młody wiek nie powinien skreślać z bycia świadkiem. Wprost przeciwnie Taka młoda osoba jest zazwyczaj wesoła, bez obowiazków, Byłam na weselach gdzie osoby starsze były swiadkami i parę razy było tak że strzalały przysłowiowe fochy bo np musieli słodzić, chociaż nikt im nie kazał się namiętnie całować, wystarczyło dla picu w policzek, a któryśz braci nie ma dziewczyny? Dobrze mieć parę za świadków Zawsze to inaczej się już bawią i się znają Małżeństwa też jużsą dopuszczane do stanowiska świadków

Jakby któraśchciała jechać do Lwowa to pewnie mogłabym zabrać ale to po nowym roku Więc proszę się zastanowic

Ja tam też zaproszeń nie bedę robiła sama bo mi się po prostu nie opłąca ja muszę ich zamówić ok 130 a przy takiej ilości to ja mam pełną personalizacje i wypisanie gosci już w cenie i to nawet na1,20 widziałam bardzo ładne zaproszenia i nie takie oklepane oczywiście na all

A to moja upatrzona sukienka

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-06, 18:48   #1902
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

My na szczęście nie mamy problemu ze świadkami Świadkową będzie moja przyjaciółka, z którą znam się od dziecka a świadkiem kolega TŻ.
Co do wieku świadków to raczej bez różnicy. Chyba bardziej liczy się to, jaki kto ma charakter. Ostatnio u mojej koleżanki świadkową była dziewczyna 20-letnia i właśnie się gburowato zachowywała.

To może ja też sukienkę pokażę moją wymarzoną (na razie hehe )
Stary 2009-11-06, 22:43   #1903
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
My na szczęście nie mamy problemu ze świadkami Świadkową będzie moja przyjaciółka, z którą znam się od dziecka a świadkiem kolega TŻ.
Co do wieku świadków to raczej bez różnicy. Chyba bardziej liczy się to, jaki kto ma charakter. Ostatnio u mojej koleżanki świadkową była dziewczyna 20-letnia i właśnie się gburowato zachowywała.

To może ja też sukienkę pokażę moją wymarzoną (na razie hehe )
no właśnie wszystko zależy od charakteru ale i od wychowania
Sukienka bazrdzo ładna, ale będziesz musiała uważać, bo ten materiał z dołu, mam wrażenie że tiul, bardzo sierwie, koleżance idąc na salę jużsię porwał

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-06, 22:54   #1904
judith8
Rozeznanie

widze ze dziewczyny, ktore jak ja braly slub w pazdzierniku 2009 sie nie pokazuja relacji tez za duzo nie bylo

dziewczyny powodzenia w przygotowaniach, my za kilka dni mamy miesiecznice
dostalismy niedawno zdjecia od naszego fotografa i wieczory spedzamy na ogladaniu
Stary 2009-11-06, 23:27   #1905
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
dostalismy niedawno zdjecia od naszego fotografa i wieczory spedzamy na ogladaniu
Pokazałabyś jakieś
Stary 2009-11-07, 00:07   #1906
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Pokazałabyś jakieś
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2769 jakbys chciala zobaczyc wiecej to podaj swoj adres mail i podesle ci link do galerii plus kod dostepu, kacper zrobil na swojej stronei galerie dla naszych znajomych i przyjaciol swietna rzecz, najbardziej sie cieszyl moj kolega z indii ze mogl zobaczyc jak wygladal moj slub - on mial slub na okolo 1000osob taki jak z filmow bollywood - jak mi opisywal to nie moglam uwierzyc

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-11-07 o 00:44
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 09:32   #1907
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
no właśnie wszystko zależy od charakteru ale i od wychowania
Sukienka bazrdzo ładna, ale będziesz musiała uważać, bo ten materiał z dołu, mam wrażenie że tiul, bardzo sierwie, koleżance idąc na salę jużsię porwał
Mi suknię będzie szyć krawcowa więc zawsze można dobrać jakiś inny materiał Mam nadzieję, że coś mi poradzi, bo przecież nie będę w potarganej kiecy paradować

judith8- po tych dwóch zdjęciach już mogę stwierdzić, że reszta też na pewno zachwycająca No, ale wiadomo. Kacper Olejnik- to mówi samo za siebie
Stary 2009-11-07, 10:44   #1908
Claris
Zakorzenienie

Dziewczyny byliśmy dzisiaj u księdza i mamy zamówioną godzinę Ślubujemy o 15.
Stary 2009-11-07, 12:17   #1909
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Dziewczyny byliśmy dzisiaj u księdza i mamy zamówioną godzinę Ślubujemy o 15.
Super My też się musimy w końcu wybrać
Stary 2009-11-07, 15:43   #1910
bianeczkaa
Zakorzenienie

Judith normalnie zdjecia booooooooooskie a to twoje na konarze to jak portret! na prawdę super

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-07, 18:02   #1911
bianeczkaa
Zakorzenienie

a będziecie miały pokrowce na krzesła/ ja znalazłam firmęco robi to za 5 zł szt wiec to standardowa cena ale majateż 70 cm fontannę czekoladową za 550 zł z 4 kg czekolady, to bardzo tanio i mam ochotezamówic, tylko ciekawe co tż powie boto kolejny 1000 zł ;/

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

o takie coś mi chodziło to takie lampiony. Dla pary młodej czyli nas myślałam o ogromnym sercu, a dla gości ok 10 szt takich klasycznych białych gruszkowatych
http://www.allegro.pl/item808620291_...ub_wesele.html
http://www.allegro.pl/item800618764_..._mixod_ss.html tutaj sąfilmiki jak to działa i wyglada

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-07, 18:28   #1912
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Mi suknię będzie szyć krawcowa więc zawsze można dobrać jakiś inny materiał Mam nadzieję, że coś mi poradzi, bo przecież nie będę w potarganej kiecy paradować

judith8- po tych dwóch zdjęciach już mogę stwierdzić, że reszta też na pewno zachwycająca No, ale wiadomo. Kacper Olejnik- to mówi samo za siebie
Cytat:
Judith normalnie zdjecia booooooooooskie a to twoje na konarze to jak portret! na prawdę super
dzieki dziewczyny co zdjecie to ladniejsze i nie wiem ktore mi sie bardziej podoba , dzisiaj przychodza do nas znajomi obejrzec album i reszte zdjec ktore dostalismy wiec znowu bede sie mogla pozachwycac, wogole z perspektywy czasu to nie ma co sie martwic pogoda my w plener mielismy deszcz bo to bylo chwile przed tymi wichurami na polnocy, a zdjecia sa super i moze lepiej bo bylo duzo fal na morzu, deszcz padal i zdjecia maja swoj klimat

musze sie teraz zabrac i zaczac robic cos w kierunku sprzedania sukni ale widze ze to wcale nie takie proste - znaczy trudno sprzedac przynajmniej tak twierdza dziewczyny, a do komisu nie chce wstawiac bo boje sie ze sie zniszcza te wszystkie koronki, najwyzej zostanie na pamiatke jak nic z tego nie wyjdzie

bianeczkaa co do pokrowcow to pytania jaka masz sale i jakie krzesla, u nad pokrowcow nie bylo i super to wygladalo
Stary 2009-11-07, 18:31   #1913
bianeczkaa
Zakorzenienie

Krzesła są drewniane, w zielono złotawo/żółtawe obicia, mnie to tandetnie wyglada :/ inne dziewczynom co tam wesele robią też średnio się podobają a w pokrowcach widziałam i ładnie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-07, 18:41   #1914
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Krzesła są drewniane, w zielono złotawo/żółtawe obicia, mnie to tandetnie wyglada :/ inne dziewczynom co tam wesele robią też średnio się podobają a w pokrowcach widziałam i ładnie
no to bierz pokrowce, ja mialam takie drewniane pasujace do sali i pokrowce byly tylko na naszych krzeslach, do mojej sali by srednio pasowalo jakby wszyscy mieli pokrowce, a krzesla byly ladne
Stary 2009-11-07, 19:49   #1915
aicila
Rozeznanie

Cytat:
a będziecie miały pokrowce na krzesła/ ja znalazłam firmęco robi to za 5 zł szt wiec to standardowa cena ale majateż 70 cm fontannę czekoladową za 550 zł z 4 kg czekolady, to bardzo tanio i mam ochotezamówic, tylko ciekawe co tż powie boto kolejny 1000 zł ;/

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

o takie coś mi chodziło to takie lampiony. Dla pary młodej czyli nas myślałam o ogromnym sercu, a dla gości ok 10 szt takich klasycznych białych gruszkowatych
http://www.allegro.pl/item800618764_..._mixod_ss.html tutaj sąfilmiki jak to działa i wyglada
Cytat:
no to bierz pokrowce, ja mialam takie drewniane pasujace do sali i pokrowce byly tylko na naszych krzeslach, do mojej sali by srednio pasowalo jakby wszyscy mieli pokrowce, a krzesla byly ladne
po pierwsze: judith8 macie niesamowite zdjęcia! nic tylko pozazdrościć
po drugie: jeśli chodzi o pokrowce, to ja też mam na sali krzesła drewniane z obiciami i nie będę ich ubierać bo są po pierwsze ładne, a po drugie i tak później wiszą na nich marynarki, żakiety itp. części garderoby i cały ten efekt znika, a dla pierwszego wrażenia nie mam zamiaru tyle kasy tracić (a tym bardziej, że będzie to październik więc większość gości coś takiego ze sobą będzie miała i to na oparci powiesi) jedynie co, to krzesła na których będziemy siedzieli my i rodzice to będą ubrane w białe pokrowce, ale tym to się dekoratorka sali zajmuje.
po trzecie: mnie też fontanna czekoladowa kusi, ale w okolicy nie ma żadnej ich wypożyczalni, więc to jest jeszcze otwarta kwestia
po czwarte: fajne te lampiony, ale październik różne psikusy lubi płatać i jak będzie padało to nie będzie żadnego efektu

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 21:01   #1916
bianeczkaa
Zakorzenienie

aicila, w sumie masz racje, to tylko dla pierwszego efektu, niby u mnie szarnia jest, ale i tak tam nikt marynarki nie zaniesie, ale poproszę zespół żeby zachęcił gosci do zanoszenai tam grubszych ciuchów lampiony i tak kupię, wolę je mieć, bo plułąbym sobie w brodę gdyby pogoda byłą ok a ja bym ich nie miała, a jak sięnie uda to trudna, na sylwestra puścimy normalnie nie mogęsięcoraz bardziej doczekać! Za fontanną popatrzna all, tam też są oferty wypożyczenia

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-11-07 o 21:03
Stary 2009-11-07, 21:28   #1917
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli chodzi o pokrowce na krzesła, to u nas na sali tylko młodzi je mają, a inni nie (tak jak w załączniku, btw. to moja sala )
Fajne te lampiony )))
A jeśli chodzi o fontannę czekoladową to oboje z tżtem mówimy jej nie, bo gdy myślę o niej to widzę wszędzie tę czekoladę i ogólnie naokoło syf. Byliśmy na targach gdzie prezentowali i rzeczywiście mało estetycznie to wygląda...

Dziewczyny a kiedy kupujecie wódkę? Bo nie wiem czy słyszałyście, ale akcyza ma podrożeć. Dzisiaj nawet ksiądz nam to mówił i żebyśmy kupili do końca roku My dziś byliśmy w makro, tesco i auchanie zorientować się w cenach i kupiliśmy nawet 5 różnych rodzajów wódki małych po 0,2 litra do spróbowania i wybrania najlepszej (o ile jakakolwiek wódka w ogóle może być dobra )

A kupujecie też wino na wesele? Bo my chcemy, ale nie mam pojęcia jak liczyć wino, no i przede wszystkim jakie Może już mężatki się wypowiedzą na ten temat?

judith właśnie zaczynam oglądać resztę zdjęć, dziękuję za linka i kod
Stary 2009-11-07, 21:29   #1918
Claris
Zakorzenienie

Zapomniałam o zdjęciu
Stary 2009-11-07, 22:38   #1919
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:

U nas są normalnie już pokrowce na wszystkich krzesłach więc nie musimy się martwić, ale gdyby ich nie było to raczej bym nie kupowała,bo rzeczywiście krzesła są poźniej obwieszane marynarkami i czym się tylko da
Lampiony są świetne, ale raczej nie będziemy się w to bawić
Fontanna czekoladowa - raczej nie. U mnie jest za dużo dzieci w rodzinie i wyobrażam sobie już teraz umazanych wszystkich

Cytat:
musze sie teraz zabrac i zaczac robic cos w kierunku sprzedania sukni ale widze ze to wcale nie takie proste - znaczy trudno sprzedac przynajmniej tak twierdza dziewczyny, a do komisu nie chce wstawiac bo boje sie ze sie zniszcza te wszystkie koronki, najwyzej zostanie na pamiatke jak nic z tego nie wyjdzie
Suknię rzeczywiście trudno sprzedać. Moja siostra wystawiała na allegro kilka razy i bez efektu. Koleżanka ostatnio sprzedała ale za 400 zł tylko. Powiem tak, większość kobiet twierdzi, że to jest jedyny taki dzień w życiu i woli mieć nową
Stary 2009-11-08, 02:37   #1920
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o pokrowce na krzesła, to u nas na sali tylko młodzi je mają, a inni nie (tak jak w załączniku, btw. to moja sala )
Fajne te lampiony )))
A jeśli chodzi o fontannę czekoladową to oboje z tżtem mówimy jej nie, bo gdy myślę o niej to widzę wszędzie tę czekoladę i ogólnie naokoło syf. Byliśmy na targach gdzie prezentowali i rzeczywiście mało estetycznie to wygląda...

Dziewczyny a kiedy kupujecie wódkę? Bo nie wiem czy słyszałyście, ale akcyza ma podrożeć. Dzisiaj nawet ksiądz nam to mówił i żebyśmy kupili do końca roku My dziś byliśmy w makro, tesco i auchanie zorientować się w cenach i kupiliśmy nawet 5 różnych rodzajów wódki małych po 0,2 litra do spróbowania i wybrania najlepszej (o ile jakakolwiek wódka w ogóle może być dobra )

A kupujecie też wino na wesele? Bo my chcemy, ale nie mam pojęcia jak liczyć wino, no i przede wszystkim jakie Może już mężatki się wypowiedzą na ten temat?

judith właśnie zaczynam oglądać resztę zdjęć, dziękuję za linka i kod
mój Tż kupił wódkę jużdawno bo znalazł za 16 zł za 0,5 l, moi rodzice na radzice na razie nie kupują ale muszę o tym z nimi pogadać. Ale polecam zajrzećdo jakiegoś mniejszego sklepiku monopolowego. Oni częściej dajawiększy upust niżw supermarketach.
wino powinno być na 100%, musisz pomyśleć, kto mnie jwięcej pije takie trunki, przeważnie kobity, nie musi byc go niewiadomo jak dużo (no chyba że toważystwo winowe ) ale być musi i postawiłąbym na półwutrawne chyba, co do firmy to się niestety nie znam bo nie lubiewina

Wspólnie zamawiamy buty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości