|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Zelixa, cz. II
Cytat:
byłam jakiś czas temu na kopenhaskiej i z trudem przetrwałam ale dałam radę. ale to co ty chcesz zrobić to katastrofa sorry ale sama napisałaś <akceptuje sie w pelni... Mam takie dosyc zdrowe podejscie, schudne to dobrze nie to ok... I wiem ze Kopenhaska to nie za zdrowy pomysl ale to tylko 13 dni zeby sie chwile poczuc zarabiscie ![]() nie łącz zelki z kopenhaska bo organizm tego nie wytrzyma, a przy zeli musisz jeść normalnie tzn. dieta ale nie taka. Zastanów się nad tym ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
ja ćwiczę na steperze a mam zamiar kupić sobie taki sprzęt na którym robi się szpagat tzn. prawie i wraca do normalnej postawy.dobrze robi na nogi i brzuch nie wiem czy link można dać http://www.allegro.pl/item800176157_...it_master.html ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
pewnie że można do nas dołączyć....sama tu jestem od niedawna. jeśli można coś poradzić to sama wiem po sobie i dziewczyny mi poradziły żeby brać zelkę ok 13 14 jak brałam rano to popołudniu czułam już duży głód a teraz mam spokój do wieczora. powodzonka i dawaj znać jak rezultaty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy myślałyście o jakiś zajęciach fitness?? Mi sie coś w głowie kłębi, ale jakoś nie mam odwagi. Chciała bym coś takiego jak areobic z elementami tańca. Ale boje się, że tam same chude szprychy bedą i mnie wyśmieją a wtedy
![]()
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
hejka
kiedyś chodziłam na takie zajęcia co prawda nie był to taniec ale było bardzo dużo układów szybkich i fajnych do nowoczesnej muzyki...i były tam same pulchniaczki nie pamiętam jak te zajęcia się nazywały ale jutro luknę w grafik tego klubu. Ja od pon będę chodziła na basen .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja biorę dzisiaj 20 tabletkę ważyłam się 4 dni temu i 10 kilo mniej jeszcze tylko 15 kilo trzymam za was kciuki laseczki musicie w siebie uwierzyć tak jak ja i mieć silną wole
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jednak przesuwam swoja tableteczke pierwsza na jutro.. za duzo pysznosci mi mama podala a ze studiuje same rozumiecie:P hahaha jak ja kocham to gadanie.. "od jutra, od jutra juz na 100%" Jakie to wszystko schematyczne ![]()
![]() |
![]() |
#518 | |
Zadomowienie
|
Dziewczynki!!! Zele bede brac od piatku, ale wczoraj juz ubezpieczylam sie w tabletki na zaparcia DULCOLAX, wzielam na sprobowanie, rewelka, bierze sie je na noc, o 4 zaczelo mnie czyscic i tak latam co chwila do kibla, wzielam 2. Wchodze na wage a tu co? 1,5 kilo mniej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- hmmm tylko tego DULCOLAXU nie ma w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- SUSZONE MORELE tez sa bardzo pomocne przy zaparciach ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- a jak nie Dulcolax to BISACODYL chyba jest dostepny w Polsce (Dulcolax zawiera bisacodyl 5 mg)
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze srodkami przeczyszczajacymi musisz bardzo uwazac gdyz latwo sie od nich uzaleznic a pozatym mozesz rozleniwic swoje jelita.. bez srodka przeczyszczajacego nie bedzie im sie chcialo po prostu pracowac. Ten 1,5kg mniej to woda w czystej postaci, Naprawde lepiej nie przesadzac z przeczyszczaczami..
![]() |
![]() |
#520 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wielke dzieki za rady ![]() napewno bede codziennie zagladała i zdawala relacje i czytala jak co u Was ![]() milego Dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
Jeśli któraś z Was zrezygnowała z brania tego leku to chętnie odkupię. Proszę o kontakt na priv.
Jestem desperatką. ![]() ![]() Chętnie kupię ten preparat w pełni świadoma zagrożeń jakie ze sobą niesie, ale czuję, że jest mi bardzo potrzebny. Przynajmniej na start. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki!
wspominalyscie cos o cenie zelixy-ja wlasnie dostalam recepte na 60 tabletek i zaplacilam 45 zl-tylko ze w moim miescie jest duza konkurencja i jest kilka aptek ktore naprawde maja niskie ceny-nie tylko tego leku. dzis wzielam 34 tabletke i od jakis 5 dni czuje wiekszy apetyt a od poczatku bralam zaraz po sniadaniu-wiec jak czytam wasze rady to chyba zaczne brac pozniej tabletke.nie mam zadnych skutkow ubocznych oczywiscie oprocz suchosci, mam problemy z wyproznianiem-mam je juz od urodzenia ale teraz to sa przerwy nawet 4-5 dni,lekarz mowil ze to przez to ze mniej jem,ze nie jem pieczywa i automatycznie mniej jest do wyproznienia i nic na to nie chcial dodatkowego przepisac wiec teraz nie wiem. aha i od ponad tygodnia biore tez tabletki vitaral (kompleks witamin) poniewaz rzeczywiscie duzo nie jem i to tak zeby troche uzupelnic te braki.no i jeszcze jedna rzecz-teraz powinnam miec druga miesiaczke odkad biore tabletki i znowu mi sie spoznia-czy to jest normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
Na początku chciałam wszystkich przywitać i pogratulować mniejszych bądź większych sukcesów
![]() Ja od dziś biorę zelixe 15 bardzo jestem ciekawa efektów i szczerze bardzo na nie licze. ewciap1986 ja jakiś czas temu przez krótki okres brałam meridie i od tamtego czasu bardzo żadko mam miesiaczke ;-/ nie wiem czy to od tych tabletek ale właśnie podczas ich brania rozregulowal;a mi się miesiączka ;-/ Więc wtedy odtawiłam te tabletki, ale nie widze innego wyjścia bo same ograniczenie jedzenia nie daje w moim przypadku efektów. A muszę schudnąć bo mam 23 lata 160 cm a waże 82 kg ;-/ I mam pytanie do Was jak powinnam się odżywiać przy braniu zelixy, żeby mieć jak najlepsze efekty ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie wydaje mi się by zelixa czy meridia miała wpływ na miesiączki, to raczej zmiana diety, spadek wagi, Poprostu szok dla organizmu, że nagle coś zmieniamy w sposobie odżywiania. Chociaż mogę się mylić bo organizm każdej z nas jest inny, inne leki bierzemy itp. Ja niemam z tym problemu teraz na zelixie a wczesniej na meridi byc może dlatego że biorę antykoncepty. Co do odżywiania to jedz często, o stałych porach, mniejsze porcje, zamień dużę talerze na małe. Jedz to na co masz ochote (z rozsądkiem) czyli jeżeli masz ochote na kanapkę z wędliną (zrób sobie taką ale np z pieczywa pełnozarnistego, pumpernikiela, wasy, grahamki), jeżeli masz ochote na zupki (jedz je śmiało ale bez zasmażki, zamiast śmietane polecam jogurt naturalny, zupy nie na mięsie ale na kostce rosołowej), jedz dużo surówek ogólnie jedz warzywa i owoce. Zastąp herbate czarną czerwoną lub zieloną. Raczej unikaj smażonych na oleju mięs, panierowanych kotletów. Kiedyś myślałam że ryba to tylko w panierce na oleju, teraz rybkę robię na parze pod kołderką marchewki z dodatkiem sosu sojowego mmm pycha. jAK JUZ MAM ochote na udko pieczone to robie je w piekarniku bez oleju z dużym dodatkiem przypraw. Jeżeli jem mięso to z dodatkiem surówek, Jak mam ochote na ziemniaki to jem dwa małe z pary z kefirkiem. Staram sie nie łączyć węglowodanów z tłuszczami. Olej zastąpiłam oliwą z oliwek. Ważne lekarz mi powiedział, że mój organizm sam wie czego potrzebuje, jeżeli domaga sie mięsa to mam mu dostarczyć go, jeżeli chce czegoś słodkiego to zjem jabłko pieczone (mój ostatni wynalazek) lub kostke gorzkiej czekolady (poprawia humor). W ten sposób po 21 dniach spadło mi 10 kg, od 5 dni nie wchodziłam na wagę i myślę że jest jeszcze lepiej (widze to po spodniach) Aha wogóle nie poznaje siebie, codziennie robie brzuszki (z kołyską) i ćwicze na steperze (ok 25-30 min podczas wieczornego serialu). Niezły początek
![]() |
![]() |
#528 |
Przyczajenie
|
Kochane podziele się z wami fajnym poradnikiem
http://www.fitnessgliwice.pl/Ebook/1839022183.htm sekredy odchudzania. ![]()
![]() |
#529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
biore Anty i biore Zelixe i nic mi sie z miesiączką nie dzieje
![]() |
#531 | |||
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poczytaj sobie wcześniejsze posty a na 100% znajdziesz dużo cennych porad. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Przyczajenie
|
Dzięki za miłe przyjęcie i pomocne rady
![]() Mam nadzieje, że tym razem sie uda. Dzis wzięłam drugą tabletke i nie chce mi się jeść ;-) Ale muszę posłuchać waszych rad i zmobilizować się do posiłków małych a częstych bo jak nie będe jadła to później pewnie efekt jo- jo murowany a tego bym nie chciała ;-/ Mi lekarz powiedział, zebym odstawiła zupełnie pieczywo jeśli już to jedna kajzerka raz na 2 tygodnie ;-/ Ale myślę, że chrupkie moze być... ;-) ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Hmm... ale jestem bardzo nie zorganizowana nie dam rady jeśc o stałych porach :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Przyczajenie
|
ja biore juz 14 tabletke. szczeze mowiac ciezko ida mi te kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny stałe na forum i nowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny a wiec bylam w aptece i wykupilam 2 opakowania zelixy 10
wiec od jutra zaczynam ![]() ![]() ![]() zobaczymy jak to bedzie szlo mam nadzieje ze nie bedzie źle ![]() pozdrawiam Was wszystkie oczywiście ![]() 5.11.09-75kg waga koncowa a chcialabym 62 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie martw sie ja biore 5 ty dzień i spadł mi kg. Zauważyłam nawet że juz powolutku łapie czasmi wilczy apetyt mimo diety i zażywania Zelixy. Na ćwiczenia niestety nie mam siły. Może dziewczyny ćwiczą dodatkowo. Sama nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Dziewczyny mam do Was pytanie. Wybieram się na szczepienie przeciwko grypie. Może to głupie pytanie ale ![]() witaaminkaa dobry pomysł z ziemniaczkami z pary ;-) jutro sobie zapodam na obiadzik ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czym sie tak martwicie ze mało kg leci w dół
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Przyczajenie
|
O rany ale jestem dziś głodna ;-/
Pierwsze dwa dni brałam tabletke rano a dziś wziełam koło 11-12 i jestem bardziej głodna niż te pierwsze dni ;-/ ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- A i chciałam się Was zapytać czy piłyście jakąś herbatke na pracę jelit ;-)?? Moze mogłybyscie mi jakąś polecić?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.