![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może torebkę Tigresse? Mogłabym prosić fotki? Byłabym baaardzo wdzięczna
![]() (Wiem, że jest już na katalogowym, ale tam bardzo niewiele widać...) Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2009-11-05 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
wkleiłam na katalogowym składy kosmetyków dla dzieci (może czegoś się można dopatrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Na składzie się nie znam, ale Avon Kids jest dla zdieci powyżej 3 roku życia bodajże. Była wiadomość podpięta do faktur.
#304 |
Raczkowanie
|
kochane jak sądzicie która z wód toaletowych z netto (kat.15) jest ładniejsza według was? może macie jakies porownania? Chodzi mi o te Urban Flowers'y
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś odebrałam paczkę i wywąchałam nowe TTA Gold ale nie przypadły mi do gustu...za to na masło do ciała z minerałami PS na pewno się skuszę,chociaż chyba jeszcze nie w 16. Powiedzcie mi dziewczyny, bo nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tu wypisywać ani wklejać produktów z faktur?
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Witam, właśnie przeglądam ten katalog z USA i ta torebka ze stron 18 -19 mnie powaliła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A po co to podawać? Zajmować miejsce informacjami nic nie dającymi? Wyobrażam sobie jak osoby niedowartościowane popisywałyby się swoimi zamowieniami. A takie dane nic nie wnoszą do forum, jedynie zabierają miejsce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Mi chodzi o brązy czyli Neutral Tones wiem że kolorowe to Smokey Eyes i właśnie na tym zdjęciu prezentowanym w 7 części na str. chyba 166 są przecież właśnie cienie Smokey Eyes ponieważ jest to zdjęcie z aukcji Allegro weszłam na tę aukcję i w opisie pisze że są to Smokey Eyes.
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-05 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie które szampony do włosów są najlepsze, jakie zapachy, czy są wydajne, czy spełniają wymogi i kryteria do których są przeznaczone i dlaczego waszym zdaniem wybrałybyście te a nie inne, jakie są wasze włosy po użyciu . Będę wdzięczna za wszelkie info
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
Mi osobiście też nie bardzo pasują szampony Avon i też nie używam. Używam marek które głównie robią produkty tylko do pielęgnacji włosów. Klijentki biorą głównie do farbowanych i przeciwłupieżowe biorą cały czas więc im widocznie odpowiadają. Przeważnie są to AT na Naturals mam zamówienia bardzo żadko choć w nowym wydaniu trochę bardziej.
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może ktos wypowie sie o TOKYO, mogłam w sumie tez zamówić ale ciezko mi trafic z właściwymi perfumami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
![]()
Hejo
![]() Po pierwsze to baardzo się cieszę, że dziś już piątek ![]() ![]() ![]() Zamówiłam sobie z kat 15 z netto TOKYO i jak dla mnie jest boska ![]() Pachnie tak świeżuteńko...a i się opłaca, bo jest w bardzo korzystnej cenie 13,90 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja teraz kupiłam ROMA, bo jak miałam kiedyś próbkę to mi sie podobala, no ale z flakoniku to już nie bardzo ![]() ![]()
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
Witajcie! Dla mnie szampony avonu sa dobre
![]() ![]() ![]()
#316 |
Zakorzenienie
|
Cześć.ostatnio grzebałam w plikach do pobrania na stronie Avon i przeczytałam regulamin programu "15-lecie Avonu z karta kredytowa" gdzie pisza o tych prezentach jesli zapłacimy za Avon 250 zł. I jako ciekawostka tam jest napisane,że każdy prezent będzie obciążony kwotą 0,50 gr. A od dawna juz biorą 1,00 zł. Więc jak to jest?
![]() I myslę tez ,że 85 zł za rok używania karty to za dużo. (nawet biorąc pod uwagę prezenty od Avonu). Bo ja karte mam 2 lata ważną do lutego 2010 roku,a Oni mi wczoraj przysłali nową na następne 2 lata do 2012.Nadgorliwi.Ale chyba sie rozstaniemy. ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
No ja nic nie napiszę na ten temat , gdyz nie mam tej karty i całe szczęście
![]() Co do opłaty za prezenty- to tak naprawde nie są prezenty skoro za nie trzeba płacić nawet te pare groszy... ![]()
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo prezenty, umówmy sie, tez rewelacyjne nie są... teraz chyba będą dwa mini kremy tak? A mam jeszcze pytanie troche z innej "beczki"- korzystacie z myAvon? Płacę spore rachunki w Orange, bo mam jakis mega stary plan taryfowy wiec zaczełam myslec nad kupnem telefonu w Avonie i dzwonieniu właśnie z niego, ale jak kiedyś widziałam jakiś taki zestaw z telefonem, tak teraz gdzies zniknął- czy to jeszcze aktualne? i jak ta telefonia funkcjonuje? Edytowane przez mode24 Czas edycji: 2009-11-06 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Też na początku myślałam że to brązy ale po małej edycji zdjęcia (bo dosyć ciemne) trochę kolejność odcieni w paletce nie bardzo mi pasowała na te z brązami weszłam na aukcję i pisze że Smokey Eyes. Trzeba jednak przyznać że zdjęcie jest tak kiepsko zrobione że bardzo ciężko ustalić co to w ogóle za kolory.
#321 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
Ta summer white ma troche zapach lekko męski a tej drugiej nie wąchałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a co myslicie o precyzyjnym tuszu pogrubiajacym rzesy z oferty internetowej? wart swojej ceny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każda z nas jest zadowolona, jednak sądzę, że gdybym tylko ja opłacała swoje rachunki to na pewno bym z tej karty zrezygnowała ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Jednak dużo moich klientek ją właśnie kupuje, po uprzednim skorzystaniu z próbki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
Hej. Chciałam się zapytać jak Wy sobie radzicie w sytuacji gdy klientka zamawia jakąś małą rzecz np szminke czy lakier, to do czego to pakujecie?? bo mi kończą się już te małe torebki co były wczesniej, a o nowych nic nie słychać żeby mieli wprowadzić, przecież nie będę dawać tak bez niczego bo jak to wygląda, a do 20x30 cm przecież nie będę wkładać jednej małej rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z mężem rozmawiam dosłownie za grosze, co miesiac zmieniam mu starter za 2.50 o wartości rozmawiania 3 zł. Mnie to sie opłaca... ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
A jak co ,juz nad tym zastanawiałam sie , chyba zwinę z Biedronki taką rolke z cieniutkimi woreczkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ktoś z rodziny to nawet nie pakuję ![]()
![]() |
#330 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Mi zostały juz tylko te najmniejsze ale już niedużo, także jak sie skończą to ja nie wiem w co będę pakować :/ Jakoś do foliowej mi sie nie widzi. W aptekach są takie fajne nawet :P mogliby takie małe w avonie zrobić. Napisalam do nich czy myslą cos w tym temacie - zobaczymy ![]() Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-11-06 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.