|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
MiciaKicia - kurcze nie fajnie sie wam porobilo..niestety tez zgadzam sie z dziewczynami..ty mlodziutka jeszcze jestes, moze rzeczywiscie ta Wasza decyzja byla troszke pochopna..slub Wam nie ucieknie, jak macie sie pobrac to sie pobierzecie, a czasami szkoda sie wpakowac jak nie jest sie pewnym..
A moze odpocznijcie od siebie na troszke..przemyslicie to wszystko..czego tak na prawde od siebie oczekujecie..Tz zateskni i sam do Ciebie przyleci ![]() Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku A do mnie Tz dzis zadzwonili i tak ni w piec ni w dziesiec: "Chcialbym juz byc z Toba na zawsze..." to bylo takie slodkie..kurcze tesknie juz za nim cholernie, ostatnio jakos czesciej sie widywalismy, a teraz caly tydzien bez niego..ehh..musze sie czym zajac bo bede tylko marudzic ze mi go brakuje.. A tak wogole to u mnie w Sosnowcu w ta niedzile sa Targi slubne, tylko akuart mam wtedy jechac do Krakowa na caly dzien i pewnie sie nie zalapie na nie..szkoda..
|
|
#3123 |
|
Konto usunięte
|
Uciekam spać-dobranoc
!
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai mi też sie bardziej chce podczas @
![]() kasiulenkowo ja też słuchałam tej piosenki, świetna przez lato często jeździliśmy na spoty szczególnie na parking Auchan ![]() ![]() ![]() MiciaKicia ja też myślę jak dziewczyny, nie wolno wyciagać od facetów "kocham cię" bo to potem może stać się sztuczne i automatyczne ![]() Justi ojjj jak ja bym sie chciała już zajmować urządzaniem naszego gniazdka ![]() lusesita piękna suknie, śliczną ma górę ![]() diana no własnie ciotka mi polecała te ksiażki, ale ja wolę takie lekkie typu powieści Grocholi ![]() karolinusienka wyobraź sobie kochana, że byłam dzisiaj w papierniczym (moim ulubionym) i nie ma MAGIKA !!!!!! Babka powiedziała, ze nawet w hurtowniach nie ma tego kleju ale siostra ma sie jeszcze popatrzyć w innym mieście tam gdzie chodzi do szkoły, a jak tam nie będzie to zostaje tylko allegro a tak chciałam popróbować z zaproszeniami i w ogóle kartki na święta zacząć juz robić....A ja dzisiaj zrobiłam oponki i chyba od tego powstaną oponki na moim brzuchu
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
cobra ale mi narobiłaś smaka na oponki...
Adam sobie dzisiaj kupił prezent. jak ja byłam rano w sklepie to nie było jeszcze dołożonej tej bielizny, ale on potem pojechał i wyniuchał. teraz to mu kasę wiszę :/ dobranoc kochane |
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co, pojawiło sie ogłoszenie o pracy w sklepie papierniczym w pobliskim mieście. I teraz muszę piękne CV stworzyć i list motywacyjny zeby zrobić dobre wrazenie
jak macie jakieś pomysły co powinnam zawrzeć to dajcie znać
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
cobra ojj bo wszyscy wzieli sie za robienie kartek
i klej magik jest rozchwytywany heheh ja kupilam na allegro od razu wieksza ilosc, przeciez to klej zawsze sie go do czegos wykorzysta ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() dobra ja juz zmykam :papa: dobranoc
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah znalazłam CV i LM które niedawno pisałam, dobrze ze wydrukowałam, bo z kompa wszystkie dokumenty straciłam
Ja jak co to tez magika przez allegro kupię ![]() Dobra CV i LM napisane ale jeszcze nie wysyłałam. Bo ma problem z CV... bo nie wiem jak ująć moje zainteresowania... Bo napisałam że podróże i kuchnia włoska no ale chcę jeszcze dodać coś że interesuję sie ręcznym robieniem kartek, m.in. quillingiem, dekoracjami itd itp. No ale już sama nie wiem co z tym zrobić... podróże i kuchnia włoska to tylko część tych zainteresowań... ach... może rano przyjdzie natchnienie. Dobranoc
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-11-06 o 00:24 |
|
|
|
#3130 |
|
Rozeznanie
|
Diana220 Hej, nie wiedziałam że jesteś z Sosnowca, bo w podpisie masz Tarnów.Ja zamierzam się wybrać ale czy mi wyjdzie to się zobaczy. Na pewno jadę na targi do spodka
|
#3131 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Cytat:
![]() Cytat:
:wow: Też kiedyś chcieliśmy w Krakowie, a w końcu wylądowaliśmy w Zakopcu A w tym roku domówka ze znajomymi ![]() Cytat:
Cytat:
My też jesteśmy parą z jednego LO.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale nikt nas nie powiadamiał.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas nie ma tradycyjnego podziału. Jak na razie za wesele zapłacimy sami, chociaż ostatnio moja mama powiedziała, że oni (rodzice) zapłacą za swoich gości i moją suknię... Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-06 o 09:03 |
||||||||||||||
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ale sie okropnie czuje od jakiegos tygodnia mam mdlosci i kreci mi sie w glowie caly czas
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
hej hej. dzisiaj mam wolne, chyba z mamą pojadę do Zosi, no ale muszę wrócić na 12 bo mam dentystę sadystę. Kurde, 3 tygodnie nie miałam zajęć i miałam czas zrobić zadanie, a ja się dzisiaj obudziłam. oj ciężko będzie sie z tym wyrobić. na szczęście na sobotę muszę tylko angielski powtórzyć, a na niedzielę - nawet myśleć nie chcę.. Miłego dnia |
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piątek Wczoraj Łukasz przyjechał i nawet nie sądziłam, że tak się za nim stęskniłam ![]() Miło było się do niego przytulić ![]() T'ai jakoś tak jest, że podczas @ bardziej się chce ![]() Justi fajnie, że święta spędzicie już u siebie - jak mi się coś takiego marzy ![]() Diana ja też jestem fanką Zmierzchu i też wyciągam Łukasza do kina 20 listopada Najpierw obejrzałam film, ale żałuję, że najpierw nie przeczytałam książek. Teraz kończę ostatnią część sagi ![]() Honolinka szkoda, że nie ma tych sukien u nas, ale przeważnie u nas nic nie ma MiciaKicia zgadzam się z Honolinką i Lusesitą Może za bardzo emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzisz, a tak naprawdę wszystko jest proste i jasne, a sama sobie troszkę utrudniasz życie oskarżając TŻa o rzeczy, które tak naprawdę nie są prawdą. Jesteś młodziutka i może decyzja o ślubie była zbyt pochodna Trzymam kciuki, żeby sięw szytko wyjaśniło między Wami ![]() Lula mam nadzieję, że samopoczucie się poprawi Miłego piątku
![]() |
|
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w planach mamy mieć zamiast wódki wodę. Bo ja nie lubię za bardzo pić Adam też, a na weselu to co chwilę jakieś toast, więc... ![]() Cytat:
![]() Cobra świetny pomysł z takim plenerem
|
||
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
niunia ja tez miałam tyle przerwy, a jutro mam o 8:30 zajęcia na których facet pyta z materiału
![]() Zdążyłam sie już pokłócic z mamą. Bo odwoziłam ją do pracy, żeby miec autko do szkoły, a ona jak zwykle swoje jeż powolutku i ostrożnie, no to jej gadam że przeciez wiem jak mam jechać, że nie musza mi w kółko o tym powtarzać i że nie jestem piratem drogowym, no i się obraziła ... No cóż bywa. Ja lepiej wyślę to CV i LM bo widze że było już 350 odsłonień tego ogłoszenia, czyli duże zainteresowanie
|
|
|
|
#3137 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo od 24-27 sa te matury probne P tak mi powiedziala i ta kartke co dostala od kogos tam mi pokazala![]() Cytat:
i chociaz wiele razy to slyszalam juz to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no jak mi nie przejdzie to pewnie bed musiala isc...ale ja mam taka lekarke ze na 100% kaze mi zrobic test ciazowy bpo ona zawsze jak jakas dziewczyna ma mdlosci to od razu test ciazowy;/ |
||||
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
Dotarłam do pracy i biorę się za nadrabianie, zrąbana jestem i wyglądam jak "idź stąd i nie wracaj" byle do 16 i się wyśpię....Aaaa, i mam dzisiaj rocznicę z Panem Dudek....Okrągłe 5 years Cmok cmok
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ehhh brzuchol mnie boli @ dostalam ehhh nie nawidze pierwszych dni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia dzisiaj dalszy dzien robienia kokardek zaproszeniowych
|
||
|
|
|
#3140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() udanego robienia kokardek
|
|||
|
|
|
#3141 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi to nie wiem czy się kiedyś dogadają bo oni rzadko kiedy są w dobrych relacjach, a teraz to o taka pierdołkę poszło... chociaż od razu było wiadome że ojciec chciała mamie na złość zrobić ![]() no ale mam nadzieje ze przynajmniej taks ie wczoraj wywrzeszczeli to teraz bedzie cisza w domu... chyba lepsze to niz takie krzyki... Cytat:
wiesz co mowi sie ze klamstwo powtarzane iles razy staje sie prawda, a Ty juz ktorys raz piszesz ze nie wierzysz ze Wam sie uda, ale skoro ty nie wierzysz to kto ma wierzyc w to? ja rozumiem Twojego Tż ze juz ma dosc tlumaczenia sie ciagle dlaczego teraz Cie mniej przytula a "kiedys bylo inaczej"... oszalec od tego mozna. Tomas mi kiedyś mówil też tak, że kiedyś to ja byłam taka i owaka a teraz to taka, wiec mu w końcu powiedziałam, że kiedyś to on się starał zebym w ogole na niego zwrocila uwage wiec niech sie cieszy ze w ogole jestem taka fajna ze pozwalam mu sie ze mna spotykac ![]() proponuje Ci żebyś przemyślala na czym Ci zależy, bo w moim miemaniu to ze sie chlopak oswiadczyl jest dowodem na milosc i nie wiem skad sie bierze ta Twoja niepewnosc co do przyszlosci... Niektore dziewczyny chcialyby raz w tygodniu uslyszec ze je Tż kocha ![]() Cytat:
![]() gofry ![]() Cytat:
dziewczyny przy was nie mozna byc na diecie bo ciagle na jakies pysznosci mnie namawiacie ![]() Cytat:
moze wybierz sie do lekarza? ja od razu pomyslalam o ciazy bo takie objawy podalas, ale pewnie bys wiedziala ![]() Elunka pewnie miły wieczór będzie
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-06 o 09:24 |
|||||
|
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje!! ![]() my mielismy 25 pazdziernika ale dopiero rok hih( znaczy oficjalny, bo nie oficjlanie to od wrzesnia ze soba jestesmy:P 13 w dodatku hehe)i:PCytat:
ale lepiej nie...my dopiero rok po slubie planujemy ze zajde w ciaze....
|
||
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
lula no to może lepiej zrób test ciążowy
![]() karolinusienka no dobry pomysł z tym rękodziełem. Ja wczoraj sprawdzałam czy uda mi sie zrobić takie kokardki mniej więcej jak ty masz:d wyszły cudne, ale na resztkach kleju jak mi sis nie kupi to się załamię chociaż przez weekend nie mam i tak czasu bo szkoła
|
|
|
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry
![]() No..wreszcie sie dzis wyspalam dzien milo sie zaczal i mam nadzieje ze tez tak sie skonczy![]() Nicolaa, bo ja studiuje w Sosnowcu i mieszkam tu juz 5 rok. A w Tarnowie mam rodzinke i domek i Tzta niestety![]() lula117, moze grypa zoładkowa Cie bierze, ja mialam w tym roku juz 2 razy i wlasnie tak sie dziadostwo zaczynalo. Nie zycze niekomu w jeden dzien wymiotowalam co pol godziny od 14 do nocy, bylam tak slaba ze nie moglam chodzic wogole i nic p/wymiotowego na mnie nie dzialalo. Masakra jakas.. Ale miejmy nadzieje, ze Ci przejdzie ![]() Milego dnia
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra wysyłaj to CV
Lula jak napisałaś swoje objawy to też bym Ci kazała zrobić test ciążowy Elunka gratuluję rocznicy Twój Grzesiu mam na nazwisko Dudek? Znam pełno Dudków, nawet jednego Grześka, ale już jest żonaty i dzieciaty ![]() Karolinusienka |
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam
Ivonka- mam nadzieję że to nie mój
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałem jedną parę, która poznała się w pracy (market Obi) miało to być jedno z miejsc do którego zawitamy podczas robienia pleneru poślubnego ale nic z tego nie wyszło. |
|
|
|
#3148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze dziewczyny tak myslicie??? to ja chyba musze jednak zrobic ten test....chyba kupie dzisiaj i zrobie...to bede miec pewnosc ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-11-06 o 09:28 |
||||
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka nie Twój, bo kiedyś pokazywałaś zdjęcie
![]() Jej zakręcony ten Twoj szef jak ... |
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
On nie jest zakręcony, on jest zdezorganizowany. I ja teraz tez tak będę go olewać....
Ja chciałam z Wami posiedzieć cieszcie się póki możecie że mnie nie ma bo jeszcze wrócę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

hihi 

!

przez lato często jeździliśmy na spoty szczególnie na parking Auchan 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale siostra ma sie jeszcze popatrzyć w innym mieście tam gdzie chodzi do szkoły, a jak tam nie będzie to zostaje tylko allegro
a tak chciałam popróbować z zaproszeniami i w ogóle kartki na święta zacząć juz robić....
Perfect Housewife

Trzymam kciuki, żeby sięw szytko wyjaśniło między Wami