Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-05, 22:51   #3121
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
MiciaKicia przykro mi, że się pokłóciliście. popieram dziewczyny. na pewno warto przemyśleć wszystko na spokojnie.
ale też prawdą jest, że faceci jakoś inaczej, mniej okazują uczucia.
może w Wasz związek wkradła się rutyna???

* * *

lusesita23 ładna sukienka.
Justii na pewno za 2 lata to już święta spędzicie razem, po ślubie hihi

* * *

a ja zaczynam walkę z moimi kg. zabrałam się za abs II i cholernie mnie bolą mięśnie

a ja się dzisiaj nie widziałam z Adamem. szczerze, to nawet nie miałam ochoty. Eh... wczoraj był bardzo no, może nawet oschły, nie reagował na nic - eh ta jego natura
ehhh a ja wlasnie zjadlam miske platkow z mlekiem ehhh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 22:52   #3122
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

MiciaKicia - kurcze nie fajnie sie wam porobilo..niestety tez zgadzam sie z dziewczynami..ty mlodziutka jeszcze jestes, moze rzeczywiscie ta Wasza decyzja byla troszke pochopna..slub Wam nie ucieknie, jak macie sie pobrac to sie pobierzecie, a czasami szkoda sie wpakowac jak nie jest sie pewnym..
A moze odpocznijcie od siebie na troszke..przemyslicie to wszystko..czego tak na prawde od siebie oczekujecie..Tz zateskni i sam do Ciebie przyleci
Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku

A do mnie Tz dzis zadzwonili i tak ni w piec ni w dziesiec: "Chcialbym juz byc z Toba na zawsze..." to bylo takie slodkie..kurcze tesknie juz za nim cholernie, ostatnio jakos czesciej sie widywalismy, a teraz caly tydzien bez niego..ehh..musze sie czym zajac bo bede tylko marudzic ze mi go brakuje..
A tak wogole to u mnie w Sosnowcu w ta niedzile sa Targi slubne, tylko akuart mam wtedy jechac do Krakowa na caly dzien i pewnie sie nie zalapie na nie..szkoda..

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 22:54   #3123
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Uciekam spać-dobranoc!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 22:57   #3124
cobra115
Zakorzenienie

t'ai mi też sie bardziej chce podczas @
kasiulenkowo ja też słuchałam tej piosenki, świetna A ja w Żorach mam kolegów tzn. kumpli TŻ ale też ich znam przez lato często jeździliśmy na spoty szczególnie na parking Auchan
MiciaKicia ja też myślę jak dziewczyny, nie wolno wyciagać od facetów "kocham cię" bo to potem może stać się sztuczne i automatyczne
Justi ojjj jak ja bym sie chciała już zajmować urządzaniem naszego gniazdka
lusesita piękna suknie, śliczną ma górę
diana no własnie ciotka mi polecała te ksiażki, ale ja wolę takie lekkie typu powieści Grocholi
karolinusienka wyobraź sobie kochana, że byłam dzisiaj w papierniczym (moim ulubionym) i nie ma MAGIKA !!!!!! Babka powiedziała, ze nawet w hurtowniach nie ma tego kleju ale siostra ma sie jeszcze popatrzyć w innym mieście tam gdzie chodzi do szkoły, a jak tam nie będzie to zostaje tylko allegro a tak chciałam popróbować z zaproszeniami i w ogóle kartki na święta zacząć juz robić....

A ja dzisiaj zrobiłam oponki i chyba od tego powstaną oponki na moim brzuchu
Stary 2009-11-05, 23:06   #3125
niunia32
Zakorzenienie

cobra ale mi narobiłaś smaka na oponki...

Adam sobie dzisiaj kupił prezent. jak ja byłam rano w sklepie to nie było jeszcze dołożonej tej bielizny, ale on potem pojechał i wyniuchał. teraz to mu kasę wiszę :/

dobranoc kochane

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 23:08   #3126
cobra115
Zakorzenienie

A wiecie co, pojawiło sie ogłoszenie o pracy w sklepie papierniczym w pobliskim mieście. I teraz muszę piękne CV stworzyć i list motywacyjny zeby zrobić dobre wrazenie jak macie jakieś pomysły co powinnam zawrzeć to dajcie znać
Stary 2009-11-05, 23:11   #3127
karolinusienka
Zakorzenienie

cobra ojj bo wszyscy wzieli sie za robienie kartek i klej magik jest rozchwytywany heheh ja kupilam na allegro od razu wieksza ilosc, przeciez to klej zawsze sie go do czegos wykorzysta

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
A wiecie co, pojawiło sie ogłoszenie o pracy w sklepie papierniczym w pobliskim mieście. I teraz muszę piękne CV stworzyć i list motywacyjny zeby zrobić dobre wrazenie jak macie jakieś pomysły co powinnam zawrzeć to dajcie znać
ojj nie lubie pisac LM, w ogole wydaje mi sie, ze to rzecz zbedna jest ehhh no ale coz...

dobra ja juz zmykam :papa: dobranoc
Stary 2009-11-05, 23:18   #3128
cobra115
Zakorzenienie

Yeah znalazłam CV i LM które niedawno pisałam, dobrze ze wydrukowałam, bo z kompa wszystkie dokumenty straciłam Ale wezmę się najlepiej od razu za przepisywanie. Bo to mailem trzeba wysłać.

Ja jak co to tez magika przez allegro kupię

Dobra CV i LM napisane ale jeszcze nie wysyłałam. Bo ma problem z CV... bo nie wiem jak ująć moje zainteresowania... Bo napisałam że podróże i kuchnia włoska no ale chcę jeszcze dodać coś że interesuję sie ręcznym robieniem kartek, m.in. quillingiem, dekoracjami itd itp. No ale już sama nie wiem co z tym zrobić... podróże i kuchnia włoska to tylko część tych zainteresowań... ach... może rano przyjdzie natchnienie. Dobranoc

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-11-06 o 00:24
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 00:24   #3129
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 05:52   #3130
nicolaaa
Rozeznanie

Diana220 Hej, nie wiedziałam że jesteś z Sosnowca, bo w podpisie masz Tarnów.Ja zamierzam się wybrać ale czy mi wyjdzie to się zobaczy. Na pewno jadę na targi do spodka

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 08:58   #3131
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ech, jest masakra!! Szef wczoraj przywiózł komputer, okazało się że absolutnie NIC w nim nie ma....moje notatki do szkoły, wszystko odnośnie ślubu, CV, zdjęcia z imprez,....stracone! Ale to pal licho, notatki miałam wydrukowane,resztę jakoś odzyskam. Najgorsze jest to że cała baza klientów, ich zaświadczenia, pisam z firm, kalkulatory do wyliczenia składek, nie mam nic

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny dowiedziałam się w weekend od Mamy, że Sanepid zamknął u nas jedną z sal weselnych. Podobno grasowały tam szczury - ostatnie wesele w tym roku się odbyło i nie wiem co teraz z tym zrobią. straszne, mam nadzieję, że nic takiego sie żadnej z nas nie przydarzy!
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061969]isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było![/QUOTE]

:wow:

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a ja i mój P. spędzimy sylwestra w Krakowie.. ahhhh
Też kiedyś chcieliśmy w Krakowie, a w końcu wylądowaliśmy w Zakopcu A w tym roku domówka ze znajomymi

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
wiesz na sylwka szukalismy i normlanie cale zakopane jest juz pozajomowane, az trudno sobie wyobrazic, ja kiedyś bylam na sylwku w zakopcu i nie mialam problemu ze znalezieniem noclegu, chociaz pewnie dlatego ze szukalam we wrzesniu a nie w listopadzie teraz sie na kroscienko przerzucilismy, ale z tych co sa w necie to tylko apartament znalezlismy za 80/ osobe, a jedziemy w 4 ze znajomymi, dzisiaj mamy dac znac czy go bierzemy, wiec chyba sie zdecydujemy, bo nie mam juz sil szukac dalej noclegow... pierwszy raz mamy z tym problem szkoda ze w kroscienku jest tylko jeden wyciag narciarski a juz bylam 2 lata temu na sylwka w kroscienku i odpoczelam sobie
Poślę Ci PW z namiarami na babkę, u której my wynajmowaliśmy pokój.

Cytat:
Znowu coś nowego mi przyszło do głowy Bo ostatnio jak rozmyślałam o plenerze to stwierdziłam, że fajnie byłoby popstrykac trochę fotek w szkole (w technikum w którym sie poznaliśmy) i zaprosić znajomych z klasy bo to oni nas wspierali na początku naszego związku czyli prawie od pierwszej klasy i oczywiście naszą wychowawczynię, bo ona to taka szkolna mama była i kibicowała naszemu związkowi jak nikt inny.

co wy na to ??
Super pomysł My też jesteśmy parą z jednego LO.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz- przy powitaniu gości i państwa młodych rozlewa sie szampan do kieliszków. a ja nienawidzę szampana, nieprzełknę. nie będzie to jakimś przestępstwem jak poproszę zeby nalano mi tylko trochę, albo wodę do kieliszka??? no próbowałam wielokrotnie na innych weselach pić i nie przechodzi mi... a we własne wesele głupio będzie kieliszek odstawić- przecież potem mam go rzucać za siebie.
W kwietniu byliśmy u znajomych na weselu i niedawno okazało się, że oni mieli zamiast szampana wodę - bo oboje nie lubią i nie pijący - i nie było żadnego problemu

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Brak libida, zaburzone hormony, rozregulowana miesiaczka i wiele innych.........
Przepisała mi w ciagu pol roku 6 roznych anty, bez badan.
Teraz mam zanizony hormon żeński a zawyżony męski. i jest super

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Aha i prosba: ktore zdjecie wybrac dla TŻ: czarno biale czy te starsze?
Podoba mi się kolorowe

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
wiecie dziewczyny z tego co patrzylam to chyba zdalam ta mature

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Czy istnieje możliwość że przed weselem zmieni się skład zespołu/wokalista? I czy zostaniecie o tym poinformowani/co jeśli Wam nie będzie odpowiadać? - znajoma miała taka sytuacje. Zmieniła się wokalistka i nie poinformowano ich o tym - a zespół wybierali właśnie ze względu na wokal tamtej poprzedniej dziewczyny.
Tak, mamy taką sytuację. Jak podpisywaliśmy umowę to w składzie była p.Renia, którą miałam okazję słyszeć właśnie na weselu u znajomych, a że popsuły się relacje z nią to zmienili wokalistkę na p.Justynę - nie przeszkadza nam to, bo zespół z nową wokalistką też super gra Ale nikt nas nie powiadamiał.

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Aha, pisałyście coś jeszcze o wieku gości. U nas będzie bardzo duża rozbieżność - na dzień dzisiejszy to jest od pół roku do 88 lat, ale może się jeszcze coś zmienić. W każdym razie zapraszamy całą rodzinę, ciotki, wujków itd. I nie dlatego, że musimy czy wypada (no, kilka takich osób się znajdzie), ale tak chcemy - generalnie mamy fajne rodziny i nasi 60-latkowie potrafią się fajnie bawić. Za to najchętniej nie zapraszałabym dzieci, ale cóż ...
U nas goście będą mieć od 17 - ok 80 lat + jedno dziecko 10lat.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ja swojego nie widziałam już miesiąc..

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie,na które ciężko mi gdzieś znaleźć odpowiedź-kiedy trzeba pojechać do parafii i zarezerwować sobie konkretny termin?Nie ukrywam,że zależałoby nam na godz.15 i nie chcielibyśmy,żeby ktoś Nas wyprzedził.Poza tym z racji,że jesteśmy innych wiar (ale chrześcijanie) to mamy troszkę do załatwiania. Kiedy Księża nie będą na Nas patrzeć krzywo?
To zależy jak duża jest dana parafia. My nie chcemy ślubu ani w mojej ani w Piotrka parafii, wybraliśmy drewniany kościół w innej dzielnicy miasta, który jest bardzo popularny. Planujemy tak jechać przed/po targach ślubnych czyli w okolicy 6 grudnia

Cytat:
Bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
jestem chora zlapalam jakies zapalenie oskrzeli i sie do konca tygodnia moge legalnie obijac akurat napisze zalegle prace na studia i poczytam kilka ksiazek na przyszle zajecia
Zdrowiej

Cytat:
dziewczyny zobaczcie znalazlam takie bukieciki ktore mi sie bardzo podobaja i ten niebieski mi sie tez bardzo spodobal taki inny niz wszystkie
Podoba mi się drugi bukiet, z róż

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Oo. A własnie jak podpisujecie umowy to musicie we dwoje narzeczonym dawać podpisy?Czy wystarczy jeden?
Umowa z salą jest na nas oboje i tak są 2 podpisy, umowa z zespołem jest tylko na Piotrka.

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
T'ai to jesli mogę się zapytać jak Wy dzielicie się kosztami??
U nas nie ma tradycyjnego podziału. Jak na razie za wesele zapłacimy sami, chociaż ostatnio moja mama powiedziała, że oni (rodzice) zapłacą za swoich gości i moją suknię...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-06 o 09:03
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 08:59   #3132
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ale sie okropnie czuje od jakiegos tygodnia mam mdlosci i kreci mi sie w glowie caly czas

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:00   #3133
niunia32
Zakorzenienie

Dzień dobry

hej hej.
dzisiaj mam wolne, chyba z mamą pojadę do Zosi, no ale muszę wrócić na 12 bo mam dentystę sadystę. Kurde, 3 tygodnie nie miałam zajęć i miałam czas zrobić zadanie, a ja się dzisiaj obudziłam. oj ciężko będzie sie z tym wyrobić. na szczęście na sobotę muszę tylko angielski powtórzyć, a na niedzielę - nawet myśleć nie chcę..

Miłego dnia

Malinka

Haniusia
Stary 2009-11-06, 09:09   #3134
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Witam w piątek
Wczoraj Łukasz przyjechał i nawet nie sądziłam, że tak się za nim stęskniłam Miło było się do niego przytulić

T'ai jakoś tak jest, że podczas @ bardziej się chce

Justi fajnie, że święta spędzicie już u siebie - jak mi się coś takiego marzy

Diana ja też jestem fanką Zmierzchu i też wyciągam Łukasza do kina 20 listopada Najpierw obejrzałam film, ale żałuję, że najpierw nie przeczytałam książek. Teraz kończę ostatnią część sagi

Honolinka szkoda, że nie ma tych sukien u nas, ale przeważnie u nas nic nie ma

MiciaKicia zgadzam się z Honolinką i Lusesitą Nie za fajnie się porobiło Może za bardzo emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzisz, a tak naprawdę wszystko jest proste i jasne, a sama sobie troszkę utrudniasz życie oskarżając TŻa o rzeczy, które tak naprawdę nie są prawdą. Jesteś młodziutka i może decyzja o ślubie była zbyt pochodna Trzymam kciuki, żeby sięw szytko wyjaśniło między Wami

Lula mam nadzieję, że samopoczucie się poprawi

Miłego piątku

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:10   #3135
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
W kwietniu byliśmy u znajomych na weselu i niedawno okazało się, że oni mieli zamiast szampana wodę - bo oboje nie lubią i nie pijący - i nie było żadnego problemu
Tak, mamy taką sytuację. Jak podpisywaliśmy umowę to w składzie była p.Renia, którą miałam okazję słyszeć właśnie na weselu u znajomych, a że popsuły się relacje z nią to zmienili wokalistkę na p.Justynę - nie przeszkadza nam to, bo zespół z nową wokalistką też super gra Ale nikt nas nie powiadamiał.

Umowa z salą jest na nas oboje i tak są 2 podpisy, umowa z zespołem jest tylko na Piotrka.
ja bym na ich miejscu kupiła dla nas piccolo.
a w planach mamy mieć zamiast wódki wodę. Bo ja nie lubię za bardzo pić Adam też, a na weselu to co chwilę jakieś toast, więc...

Cytat:
czesc dziewczyny ale sie okropnie czuje od jakiegos tygodnia mam mdlosci i kreci mi sie w glowie caly czas
szybko do lekarza

Cobra świetny pomysł z takim plenerem

Malinka

Haniusia
Stary 2009-11-06, 09:12   #3136
cobra115
Zakorzenienie

niunia ja tez miałam tyle przerwy, a jutro mam o 8:30 zajęcia na których facet pyta z materiału

Zdążyłam sie już pokłócic z mamą. Bo odwoziłam ją do pracy, żeby miec autko do szkoły, a ona jak zwykle swoje jeż powolutku i ostrożnie, no to jej gadam że przeciez wiem jak mam jechać, że nie musza mi w kółko o tym powtarzać i że nie jestem piratem drogowym, no i się obraziła ... No cóż bywa.

Ja lepiej wyślę to CV i LM bo widze że było już 350 odsłonień tego ogłoszenia, czyli duże zainteresowanie
Stary 2009-11-06, 09:16   #3137
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
niunia- było wszystkiego po trochu, funkcje, statystyka, ciągi, trygonometria... Nie było tak źle Gdybym była choć trochę lepsza z maty to zaliczyłabym na min 50% ale cóż.. nie jestem :P

lula- nie wiedziałam, że będzie druga W szkole nawet nam nie mówili kiedy będzie próbna z pola i z obcego.. :/ No to gratuluję zaliczenia Ja matematyki nie rozumiem i dlatego tak strasznie się cieszę, że udało mi się zdać

Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa

Co do piosenki na pierwszy taniec to na dzień dziesiejszy to : "Niczego więcej" Braci Uwielbiamy tą piosenkę
no ja b6ylam specjalnie u babki w sekretariacie pytac bo 29 listopada wyjezdzam i nie wiedzialam czy bede mogla ale okazalaoo sie ze moge bo od 24-27 sa te matury probneP tak mi powiedziala i ta kartke co dostala od kogos tam mi pokazala

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
MiciaKicia - kurcze nie fajnie sie wam porobilo..niestety tez zgadzam sie z dziewczynami..ty mlodziutka jeszcze jestes, moze rzeczywiscie ta Wasza decyzja byla troszke pochopna..slub Wam nie ucieknie, jak macie sie pobrac to sie pobierzecie, a czasami szkoda sie wpakowac jak nie jest sie pewnym..
A moze odpocznijcie od siebie na troszke..przemyslicie to wszystko..czego tak na prawde od siebie oczekujecie..Tz zateskni i sam do Ciebie przyleci
Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku

A do mnie Tz dzis zadzwonili i tak ni w piec ni w dziesiec: "Chcialbym juz byc z Toba na zawsze..." to bylo takie slodkie..kurcze tesknie juz za nim cholernie, ostatnio jakos czesciej sie widywalismy, a teraz caly tydzien bez niego..ehh..musze sie czym zajac bo bede tylko marudzic ze mi go brakuje..
A tak wogole to u mnie w Sosnowcu w ta niedzile sa Targi slubne, tylko akuart mam wtedy jechac do Krakowa na caly dzien i pewnie sie nie zalapie na nie..szkoda..
moj Tz czesto mi tak mowi i chociaz wiele razy to slyszalam juz to

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Witam w piątek
Wczoraj Łukasz przyjechał i nawet nie sądziłam, że tak się za nim stęskniłam Miło było się do niego przytulić

Lula mam nadzieję, że samopoczucie się poprawi

Miłego piątku
ja tez mam taka nadzieje tym bardziej ze moje szczescie dzisiaj przyezdza

Cytat:
ja bym na ich miejscu kupiła dla nas piccolo.
a w planach mamy mieć zamiast wódki wodę. Bo ja nie lubię za bardzo pić Adam też, a na weselu to co chwilę jakieś toast, więc...

szybko do lekarza

Cobra świetny pomysł z takim plenerem

no jak mi nie przejdzie to pewnie bed musiala isc...ale ja mam taka lekarke ze na 100% kaze mi zrobic test ciazowy bpo ona zawsze jak jakas dziewczyna ma mdlosci to od razu test ciazowy;/

Stary 2009-11-06, 09:16   #3138
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć i czołem
Dotarłam do pracy i biorę się za nadrabianie, zrąbana jestem i wyglądam jak "idź stąd i nie wracaj" Byłam wczoraj w końcu na disco z tą koleżanką i bratem. Mam zakwasy, odciski na stopach i te de....ale jak się wytańczyłam byle do 16 i się wyśpię....

Aaaa, i mam dzisiaj rocznicę z Panem Dudek....Okrągłe 5 years

Cmok cmok

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:17   #3139
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzien dobry
ehhh brzuchol mnie boli @ dostalam ehhh nie nawidze pierwszych dni

Cytat:
Dobra CV i LM napisane ale jeszcze nie wysyłałam. Bo ma problem z CV... bo nie wiem jak ująć moje zainteresowania... Bo napisałam że podróże i kuchnia włoska no ale chcę jeszcze dodać coś że interesuję sie ręcznym robieniem kartek, m.in. quillingiem, dekoracjami itd itp.
rękodzieło

Cytat:
Napisane przez lula177
ciąza??

miłego dnia dzisiaj dalszy dzien robienia kokardek zaproszeniowych
Stary 2009-11-06, 09:20   #3140
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:

Cmok cmok
gratulacje! udanej rocznicy!

Cytat:
no jak mi nie przejdzie to pewnie bed musiala isc...ale ja mam taka lekarke ze na 100% kaze mi zrobic test ciazowy bpo ona zawsze jak jakas dziewczyna ma mdlosci to od razu test ciazowy;/
pierwsze co sobie pomyślałam, to ciąża

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
eh, ja nie lubie @
udanego robienia kokardek

Malinka

Haniusia
Stary 2009-11-06, 09:20   #3141
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
stysik wiem co to znaczy jak rodzice sie nie dogaduja u mnie cisza miedzy nimi trwala okolo miesiaca, a najlepsze bylo to, ze oni wcale nie wiedzieli o co poszlo i dlaczego sie do siebie nie odzywaja a jakie zaskoczenie bylo dla mnie jak ktoregos wieczora wrocilam do domu i slysze od mamy do taty: "kochanie zrobisz mi herbatki" az sie poplakalam ze szczescia ze jest w koncu normalnie
oj wyobrazam sobie jak Ci było miło moi to nie wiem czy się kiedyś dogadają bo oni rzadko kiedy są w dobrych relacjach, a teraz to o taka pierdołkę poszło... chociaż od razu było wiadome że ojciec chciała mamie na złość zrobić
no ale mam nadzieje ze przynajmniej taks ie wczoraj wywrzeszczeli to teraz bedzie cisza w domu... chyba lepsze to niz takie krzyki...
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
poklocilam sie z Nim... Jaki on jest glupi Poszlo o to, ze on jest oschly i weogole... czasem jak ja to nazywam odbija mu i wtedy da mi buzi, przytula sie... a ja sie domagam czulosci caly czas... potem mysle ze juz mnie nie kocha io wogole zaczyna sie cala klotnia i coraz gorsze rzeczy mowimy... kurde jak sie kogos kocha to sie mu to okazuje nie? Co z tego ze on przyjdzie do mnie, siadzie i bedziemy gadac... nie samym chlebem czlowiek zyje... a potem on sie wkurza ze ja sie upominam o jego czulosc i tez kurde... kolo sie zamyka... nie wiem juz co mam myslec.. postanowilam sie nie odzywac do niego. zobaczymy ile wytrzyma.. wezme go tak na probe... kiedy sie odezwie i wogole...
Sory, ale ja nie sądze ze wytrzymamy razem do slubu... pewnie slubu nie bedzie. byloby zbyt piekne.
Hmm, wiesz co ja nalezy do tych osob ktore nie okazuja uczuc, na poczatku troche sie to Tomasowi nie podobalo,ale teraz juz mu to nie przeszkadza, bo wie ze i tak go kocham, a ja wiem ze on mnie kocha i nie musi mi tego 7 dni w tygodniu powtarzac...

wiesz co mowi sie ze klamstwo powtarzane iles razy staje sie prawda, a Ty juz ktorys raz piszesz ze nie wierzysz ze Wam sie uda, ale skoro ty nie wierzysz to kto ma wierzyc w to?
ja rozumiem Twojego Tż ze juz ma dosc tlumaczenia sie ciagle dlaczego teraz Cie mniej przytula a "kiedys bylo inaczej"... oszalec od tego mozna.
Tomas mi kiedyś mówil też tak, że kiedyś to ja byłam taka i owaka a teraz to taka, wiec mu w końcu powiedziałam, że kiedyś to on się starał zebym w ogole na niego zwrocila uwage wiec niech sie cieszy ze w ogole jestem taka fajna ze pozwalam mu sie ze mna spotykac
proponuje Ci żebyś przemyślala na czym Ci zależy, bo w moim miemaniu to ze sie chlopak oswiadczyl jest dowodem na milosc i nie wiem skad sie bierze ta Twoja niepewnosc co do przyszlosci...
Niektore dziewczyny chcialyby raz w tygodniu uslyszec ze je Tż kocha

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ale się dziś obżarłam - robiliśmy z Tż gofry
A później jescze musiałam mamę odebrać ze spotkania klkasowego heh, babeczki sobie wymyśliły, że będą chodziły na taniec brzucha hii.
ale fajnie z tym tancem chetnie sama bym sie zapisala
gofry

Cytat:
A ja dzisiaj zrobiłam oponki i chyba od tego powstaną oponki na moim brzuchu
dziewczyny przy was nie mozna byc na diecie bo ciagle na jakies pysznosci mnie namawiacie
Cytat:
moze wybierz sie do lekarza? ja od razu pomyslalam o ciazy bo takie objawy podalas, ale pewnie bys wiedziala

Elunka pewnie miły wieczór będzie

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-06 o 09:24
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:22   #3142
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć i czołem
Dotarłam do pracy i biorę się za nadrabianie, zrąbana jestem i wyglądam jak "idź stąd i nie wracaj" Byłam wczoraj w końcu na disco z tą koleżanką i bratem. Mam zakwasy, odciski na stopach i te de....ale jak się wytańczyłam byle do 16 i się wyśpię....

Cmok cmok

gratuluje!! my mielismy 25 pazdziernika ale dopiero rok hih( znaczy oficjalny, bo nie oficjlanie to od wrzesnia ze soba jestesmy:P 13 w dodatku hehe)i:P

Cytat:
Dzien dobry

rękodzieło

ciąza??

miłego dnia dzisiaj dalszy dzien robienia kokardek zaproszeniowych
nooo prosze Cie mam nadzieje ze nie... ale jak by sie przytrafila no to coz nie zalamalabym sie bardzo ale lepiej nie...my dopiero rok po slubie planujemy ze zajde w ciaze....

Stary 2009-11-06, 09:23   #3143
cobra115
Zakorzenienie

lula no to może lepiej zrób test ciążowy
karolinusienka no dobry pomysł z tym rękodziełem. Ja wczoraj sprawdzałam czy uda mi sie zrobić takie kokardki mniej więcej jak ty masz:d wyszły cudne, ale na resztkach kleju jak mi sis nie kupi to się załamię chociaż przez weekend nie mam i tak czasu bo szkoła
Stary 2009-11-06, 09:23   #3144
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Dzien Dobry

No..wreszcie sie dzis wyspalam dzien milo sie zaczal i mam nadzieje ze tez tak sie skonczy

Nicolaa, bo ja studiuje w Sosnowcu i mieszkam tu juz 5 rok. A w Tarnowie mam rodzinke i domeki Tzta niestety

lula117, moze grypa zoładkowa Cie bierze, ja mialam w tym roku juz 2 razy i wlasnie tak sie dziadostwo zaczynalo. Nie zycze niekomu w jeden dzien wymiotowalam co pol godziny od 14 do nocy, bylam tak slaba ze nie moglam chodzic wogole i nic p/wymiotowego na mnie nie dzialalo. Masakra jakas..
Ale miejmy nadzieje, ze Ci przejdzie

Milego dnia

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:23   #3145
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cobra wysyłaj to CV

Lula jak napisałaś swoje objawy to też bym Ci kazała zrobić test ciążowy

Elunka gratuluję rocznicy
Twój Grzesiu mam na nazwisko Dudek? Znam pełno Dudków, nawet jednego Grześka, ale już jest żonaty i dzieciaty

Karolinusienka

64 => 55
Stary 2009-11-06, 09:24   #3146
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ale się wkurzyłam szef dzwonił że o 10 jest szkolenie z jednej firmy...muszę teraz zapitalać na drugi koniec miasta....już nie wspomnę o tym że jestem w bluzie zielonej z kapturem a tam wszyscy pewnie w garsonkach będą....Takie rzeczy to mógł kur** wcześniej powiedzieć jeszcze się mnie pyta czy się zapomniało...a ja do niego "a mówiło się że będzie"

Ivonka
- mam nadzieję że to nie mój

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-06, 09:25   #3147
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115
Znowu coś nowego mi przyszło do głowy Bo ostatnio jak rozmyślałam o plenerze to stwierdziłam, że fajnie byłoby popstrykac trochę fotek w szkole (w technikum w którym sie poznaliśmy) i zaprosić znajomych z klasy bo to oni nas wspierali na początku naszego związku czyli prawie od pierwszej klasy i oczywiście naszą wychowawczynię, bo ona to taka szkolna mama była i kibicowała naszemu związkowi jak nikt inny.

co wy na to ??
Bardzo dobry pomysł - myślę, że Twój fotograf będzie zadowolony ponieważ będzie posiadał bardziej urozmaicone portfolio.

Ja miałem jedną parę, która poznała się w pracy (market Obi) miało to być jedno z miejsc do którego zawitamy podczas robienia pleneru poślubnego ale nic z tego nie wyszło.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:31   #3148
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje! udanej rocznicy!

pierwsze co sobie pomyślałam, to ciąża
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

moze wybierz sie do lekarza? ja od razu pomyslalam o ciazy bo takie objawy podalas, ale pewnie bys wiedziala

Elunka pewnie miły wieczór będzie

kurcze dziewczyny tak myslicie??? to ja chyba musze jednak zrobic ten test....chyba kupie dzisiaj i zrobie...to bede miec pewnosc

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
lula no to może lepiej zrób test ciążowy
karolinusienka no dobry pomysł z tym rękodziełem. Ja wczoraj sprawdzałam czy uda mi sie zrobić takie kokardki mniej więcej jak ty masz:d wyszły cudne, ale na resztkach kleju jak mi sis nie kupi to się załamię chociaż przez weekend nie mam i tak czasu bo szkoła
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Cobra wysyłaj to CV

Lula jak napisałaś swoje objawy to też bym Ci kazała zrobić test ciążowy

Elunka gratuluję rocznicy
Twój Grzesiu mam na nazwisko Dudek? Znam pełno Dudków, nawet jednego Grześka, ale już jest żonaty i dzieciaty

Karolinusienka
nom zrobie dzisiaj...a wiecie, ze nawet nie pomyslalm ze to moze byc ciaza?...no coz zrobie test i wszystko sie wyjasni..a sennosc tez ma cos do rzeczy?? bo mi ciagle chce sie spac i zmeczona jestm nonstop...
Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry

No..wreszcie sie dzis wyspalam dzien milo sie zaczal i mam nadzieje ze tez tak sie skonczy

Nicolaa, bo ja studiuje w Sosnowcu i mieszkam tu juz 5 rok. A w Tarnowie mam rodzinke i domeki Tzta niestety

lula117, moze grypa zoładkowa Cie bierze, ja mialam w tym roku juz 2 razy i wlasnie tak sie dziadostwo zaczynalo. Nie zycze niekomu w jeden dzien wymiotowalam co pol godziny od 14 do nocy, bylam tak slaba ze nie moglam chodzic wogole i nic p/wymiotowego na mnie nie dzialalo. Masakra jakas..
Ale miejmy nadzieje, ze Ci przejdzie

Milego dnia
tez mialam grype zoladkowa 2 razy juz...ale wtedy chyba nie krecilo mi sie tak bardzo w glowie...a zreszta nie wiem no coz zobaczymy...

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-11-06 o 09:28
Stary 2009-11-06, 09:32   #3149
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka nie Twój, bo kiedyś pokazywałaś zdjęcie
Jej zakręcony ten Twoj szef jak ...

64 => 55
Stary 2009-11-06, 09:34   #3150
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

On nie jest zakręcony, on jest zdezorganizowany. I ja teraz tez tak będę go olewać....
Ja chciałam z Wami posiedzieć cieszcie się póki możecie że mnie nie ma bo jeszcze wrócę kradnę trochę prądu( naładuje tel) i spadam

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości