Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 09:40   #3151
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny tak myslicie??? to ja chyba musze jednak zrobic ten test....chyba kupie dzisiaj i zrobie...to bede miec pewnosc

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

nom zrobie dzisiaj...a wiecie, ze nawet nie pomyslalm ze to moze byc ciaza?...no coz zrobie test i wszystko sie wyjasni..a sennosc tez ma cos do rzeczy?? bo mi ciagle chce sie spac i zmeczona jestm nonstop...

tez mialam grype zoladkowa 2 razy juz...ale wtedy chyba nie krecilo mi sie tak bardzo w glowie...a zreszta nie wiem no coz zobaczymy...
sennosc tez....zrob tescik bedziesz spokojniejsza moze to tylko zwykle przemeczenie??

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
lula no to może lepiej zrób test ciążowy
karolinusienka no dobry pomysł z tym rękodziełem. Ja wczoraj sprawdzałam czy uda mi sie zrobić takie kokardki mniej więcej jak ty masz:d wyszły cudne, ale na resztkach kleju jak mi sis nie kupi to się załamię chociaż przez weekend nie mam i tak czasu bo szkoła
mowilam ZAKAZ KOPIOWANIA

pochwal sie jak juz cos stworzysz nie wazne, ze resztkami kleju wazne, zeby trzymalo sie k.up.y

a nie mozesz na All... kupic magika??
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:40   #3152
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
nom zrobie dzisiaj...a wiecie, ze nawet nie pomyslalm ze to moze byc ciaza?...no coz zrobie test i wszystko sie wyjasni..a sennosc tez ma cos do rzeczy?? bo mi ciagle chce sie spac i zmeczona jestm nonstop...
no ma znaczenie...
daj znać jak zrobisz test

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:53   #3153
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
sennosc tez....zrob tescik bedziesz spokojniejsza moze to tylko zwykle przemeczenie??[COLOR="Silver"]
?
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
no ma znaczenie...
daj znać jak zrobisz test
no dam znac dam...ale jak tak czytam teraz o objawach ciazy to kurcze to ja rzeczywiscie moge byc w ciazy.......zobaczymy wieczorem...

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:55   #3154
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no dam znac dam...ale jak tak czytam teraz o objawach ciazy to kurcze to ja rzeczywiscie moge byc w ciazy.......zobaczymy wieczorem...
powiem ci moja droga, ze tez tak kiedys mialam, wlasnie mdlosci, sennosc i bol glowy i niechec do jedzenia i zaczelam czytac objawy ciazy, to pozniej zauwazalam juz wszystko co tam napisali a wcale w ciazy nie bylam
Stary 2009-11-06, 09:57   #3155
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.II

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Dziewczyny,czy wy też śnicie o ślubie swoim?
Nie miałam jeszcze snów o ślubie, a bynajmniej nie przypominam sobie.

Cytat:
Chcałam się pochwalić, byliśmy w Kościółku. Ksiądz zapisał nas na naszą datę na godzinę 17.oo ale jesteśmy szczęśliwi
Gratulacje

Cytat:
wlasnie krzyczacy paczek jest konsumowany przez Piotrusia nie dalam sie jestem z siebie dumna

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
MiciaKicia a próbowałaś z liptona owoce tropilakne?? Albo babcię jagodę malina z żórawiną? Pychotka. mój Tz uwielbia z vitaxu poziomkową i jeszcze wanilię z cynamonem, ale nie wiem bo tej ostatniej nigdy nie piłam.
Herbatki babci jagody są pyszne! , bardzo lubię malinową :ślina:

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tata jutro wraca!! Musiałam się z Wami podzielić tą nowiną!!! --> to z radości
Super wiadomość!

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
w ciąży czuję sie teraz świetnie. przez tydzień miał mjakieś tam kłopoty, ale to głównie z cerą. jakieś cholerne plamy na twarzy mi powychodziły i przez parę dni nie chciały mnie opuścić, a ja wyglądałam (szczególnie pod okiem) jakbym w twarz od kogoś dostała,,, nawet teżet się śmiał do sąsiadów, i zawsze na początku zapierał sie- ja jej nie biję.!! ale przeszło- na szczęście. ale póki co do prcy nie chodzę, siedzę sobie do końca roku na l4 i ciążuję sie! czasem tylko szef mi cos do domu podrzuci i pracuję w domku. bo juz z tych nudów szlg mnie chce trafić!
Super, że dobrze znosisz ciążę, oby do końca tak było

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam od kolegi taki filmik, jest bardzo fajny i polecam go obejrzeć: http://www.klikplej.pl/film,4759
Fajny film.

Cytat:
Najgorsze jest to ze z jakiś tydzień temu schowałam jej pod poduszką "kulkę" z ubrań tzn jej biustonoszy majtek i skarpetek, które przyniosłam z suszarki i patrze dzisiaj a ona tam ciągle jest!!!!!!!!!! że ją też to nie ugniatało...
O kurcze

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć

Przed chwilą sprawdzałam klucz odpowiedzi z próbnej matury z matematyki i wiecie co? ZDAŁAM!!! Co prawda ledwo bo z tego co pamiętam to na zamkniętych mam 16 poprawnych odpowiedzi ale zdałam W sumie nie była ta matura tak trudna jak się spodziewałam i mam nadzieję, że ta prawdziwa nie będzie trudniejsza.

Byłam wczoraj u lekarza i okazało się, że mam zapalenie oskrzeli i w domu muszę siedzieć i już mnie coś bierze... nienawidzę jesieni i zimy

Pozdrawiam Was Kochane!!
Gratulacje!!! i duuuużo zdrowia

Cytat:
Karolinusienka powiedz Piotrkowi że z grzeczności mógłby sie z nami przywitać

Cytat:
a my chyba bedziemy miec Farba "chce tu zostac" ale to nie wiemy jeszcze na 100% moze sie nam zmienic jeszcze aha i podoba sie nam jeszcze Elvis Presley You were allways on my mind
A my jeszcze nie rozmawialiśmy na temat piosenki, jest jeszcze sporo czasu

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś z Marcinem oglądać kafelki do łazienki i jestem załamana. Ceny mają z kosmosu... Jedziemy jutro lub w poniedziałek do Żor- podobno jest tam sklep z tańszymi kafelkami nawet o 10, 20zł/m2. Zamówiliśmy dziś na allegro kabinę prysznicową bo potrzebujemy 80x80 a takich nie ma w żadnym markecie.. Porażka... Już bym się chciała wprowadzić a tu jeszcze tyle roboty... Ale Marcinek obiecał mi, że święta spędzimy już u siebie.. Tylko nie powiedział które święta może te za rok
Udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Ja teraz chce sie wybrac na maraton Zmierzch, Ksiezyc w nowiu i jeszcze tam jakis o wampirach, ale ide z kumpelami bo moj Tz nie jest fanem Edwarda i Belii:P Czytalyscie moze te ksiazki?bo mnie mega wciagnely, a TZ sie tylko ze mnie smial ze czytam o takich wampirach bez jaj.
Oglądaliśmy Zmierzch, podobał mi się, ale jakoś na kolana mnie nie powalił, a książek nie czytałam.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
poklocilam sie z Nim... Jaki on jest glupi Poszlo o to, ze on jest oschly i weogole... czasem jak ja to nazywam odbija mu i wtedy da mi buzi, przytula sie... a ja sie domagam czulosci caly czas... potem mysle ze juz mnie nie kocha io wogole zaczyna sie cala klotnia i coraz gorsze rzeczy mowimy... kurde jak sie kogos kocha to sie mu to okazuje nie? Co z tego ze on przyjdzie do mnie, siadzie i bedziemy gadac... nie samym chlebem czlowiek zyje... a potem on sie wkurza ze ja sie upominam o jego czulosc i tez kurde... kolo sie zamyka... nie wiem juz co mam myslec.. postanowilam sie nie odzywac do niego. zobaczymy ile wytrzyma.. wezme go tak na probe... kiedy sie odezwie i wogole...

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Sory, ale ja nie sądze ze wytrzymamy razem do slubu... pewnie slubu nie bedzie. byloby zbyt piekne.
Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło Może odpocznijcie od siebie kilka dni...

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ale się dziś obżarłam - robiliśmy z Tż gofry
A później jescze musiałam mamę odebrać ze spotkania klkasowego heh, babeczki sobie wymyśliły, że będą chodziły na taniec brzucha
Mniam gorfy, ale mi narobiłaś smaka, tak dawno ich nie jadłam :ślina:
Taniec brzucha ? Ciekawy pomysł

Cytat:
A wiecie co, pojawiło sie ogłoszenie o pracy w sklepie papierniczym w pobliskim mieście. I teraz muszę piękne CV stworzyć i list motywacyjny zeby zrobić dobre wrazenie jak macie jakieś pomysły co powinnam zawrzeć to dajcie znać
Pisz pisz piękne CV i LM i szybko wyślij. Trzymam kciuki

Cytat:
czesc dziewczyny ale sie okropnie czuje, od jakiegos tygodnia mam mdlosci i kreci mi sie w glowie caly czas
Pierwsze co to też pomyślałam o ciąży, zrób test jak najszybciej. A jeśli nie ciąża to umów się na wizytę u lekarza. Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
T'ai jakoś tak jest, że podczas @ bardziej się chce
Popieram

Cytat:
ja bym na ich miejscu kupiła dla nas piccolo. a w planach mamy mieć zamiast wódki wodę. Bo ja nie lubię za bardzo pić Adam też, a na weselu to co chwilę jakieś toast, więc...
Tylko, że oni w ogóle nie piją alkoholu, a szampana itd nie lubią

Cytat:
Aaaa, i mam dzisiaj rocznicę z Panem Dudek....Okrągłe 5 years
Gratulacje !!!
Nam 5 lat stuknie 28.12 - pomału zastanawiam się co wymyślić na ten dzień

Cytat:
Dzien dobry
ehhh brzuchol mnie boli @ dostalam ehhh nie nawidze pierwszych dni

Cytat:
Ale się wkurzyłam szef dzwonił że o 10 jest szkolenie z jednej firmy...muszę teraz zapitalać na drugi koniec miasta....już nie wspomnę o tym że jestem w bluzie zielonej z kapturem a tam wszyscy pewnie w garsonkach będą....Takie rzeczy to mógł kur** wcześniej powiedzieć jeszcze się mnie pyta czy się zapomniało...a ja do niego "a mówiło się że będzie"
Jak można być tak niezorganizowanym i na ostatnią chwilę powiadamiać

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-06 o 10:09
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 10:06   #3156
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
powiem ci moja droga, ze tez tak kiedys mialam, wlasnie mdlosci, sennosc i bol glowy i niechec do jedzenia i zaczelam czytac objawy ciazy, to pozniej zauwazalam juz wszystko co tam napisali a wcale w ciazy nie bylam
o to dobrze to moze ja tez nie jestem...kurcze musze jeszcze poltorej godziny czkeac na mame bo jedziemy do oswiecimia do ciotki a tak to bym juz kupila i zrobila;/ ale poczekam do wieczora albo do jutra rano

Stary 2009-11-06, 10:08   #3157
niunia32
Zakorzenienie

a ja napisałam właśnie wiadomość do jednego kamerzysty. ciekawi mnie ile biorą, kiedy można rezerwować

Malinka

Haniusia
Stary 2009-11-06, 10:10   #3158
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
a ja napisałam właśnie wiadomość do jednego kamerzysty. ciekawi mnie ile biorą, kiedy można rezerwować
my juz kamerzyste mamy jeszcze tylko zespol...i chyba bedziemy miec zespol ze Slowacji podobno super graja i spiewaja po polski po angielsku no i po slowacku teraz w weekend chyba pojedziemy do nich

Stary 2009-11-06, 10:11   #3159
cobra115
Zakorzenienie

Oka babeczki CV wysłane nawet ze zdjęciem specjalnie instalowałam skaner żeby zeskanować moje maturalne foto

elunka gratki 5 rocznicy
lula będziemy czekać na wynik testu razem z Tobą
karolinusienka heh heh to Ci z allegro tez mogą Cię oskarżyć o kopiowanie bo tam pełno takich jak ty masz chciałam magika w sklepie kupić bo szybciej i taniej no ale jak nie będzie wyjścia to zamówię Ja się ciągle zastanawiam, czy nie lepiej robić z szerszej tasiemki tych wstążek, muszę chyba kupić i posprawdzać
Stary 2009-11-06, 10:13   #3160
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
o to dobrze to moze ja tez nie jestem...kurcze musze jeszcze poltorej godziny czkeac na mame bo jedziemy do oswiecimia do ciotki a tak to bym juz kupila i zrobila;/ ale poczekam do wieczora albo do jutra rano
ja bym nie wytrzymala

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Oka babeczki CV wysłane nawet ze zdjęciem specjalnie instalowałam skaner żeby zeskanować moje maturalne foto

elunka gratki 5 rocznicy
karolinusienka heh heh to Ci z allegro tez mogą Cię oskarżyć o kopiowanie bo tam pełno takich jak ty masz chciałam magika w sklepie kupić bo szybciej i taniej no ale jak nie będzie wyjścia to zamówię Ja się ciągle zastanawiam, czy nie lepiej robić z szerszej tasiemki tych wstążek, muszę chyba kupić i posprawdzać
zartowalam hehehe wiesz,ze ja na allegro nie widzialam tych kokardek pewnie po mnie sciagneli robilam z szerszej takiej 9mm to srednio wyszly, a te co sa to sa takie akuratne
czekam az sie pochwalisz swoim zaproszeniem bejbe
Stary 2009-11-06, 10:17   #3161
lula177
Zakorzenienie

Cytat:

elunka gratki 5 rocznicy
dziekuje za wsparcie;*
Cytat:
ja bym nie wytrzymala [COLOR="Silver"]
no ja musze;/ ale wlasnie przeczytalam ze najlepiej robic go rano przy pierwszymy "siusianiu" z nocy bo wtedy jest w mcozu najwiecej tego hormonu jakiegos tam ktory sie pojawia gdy jest sie w ciazy...

Stary 2009-11-06, 10:17   #3162
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
my juz kamerzyste mamy jeszcze tylko zespol...i chyba bedziemy miec zespol ze Slowacji podobno super graja i spiewaja po polski po angielsku no i po slowacku teraz w weekend chyba pojedziemy do nich
no my się zastanawiamy właśnie.
do tego co pisałam jest bratem przyjaciół moich rodziców :P
ewentualnie jeszcze do jednej nauczycielki się zgłoszę.

a co do zespołu, to myśmy chcieli początkowo KARALUCHY ale oni są bardzo drodzy i nie robią zabaw.

Jenny Ty coś pisałaś o zespole, że zmieniła się wokalistka.
właśnie taki powód podał mi pan z zespołu nad którym myślimy. Mówił, że nie chce mieć pretensji od młodych, że jak podpisywali umowę na 2 lata przed była inna wokalistka, ale się zmieniła i ona już im się nie podoba.

Malinka

Haniusia
Stary 2009-11-06, 10:20   #3163
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
MiciaKicia przykro mi, że się pokłóciliście. popieram dziewczyny. na pewno warto przemyśleć wszystko na spokojnie.
ale też prawdą jest, że faceci jakoś inaczej, mniej okazują uczucia.
może w Wasz związek wkradła się rutyna???
Rutyna.... no mysle, ze sie wkradla potworna...
Cytat:
czesc dziewczyny ale sie okropnie czuje od jakiegos tygodnia mam mdlosci i kreci mi sie w glowie caly czas
yy.. tescik ciążowy sie klania

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
MiciaKicia zgadzam się z Honolinką i Lusesitą Nie za fajnie się porobiło Może za bardzo emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzisz, a tak naprawdę wszystko jest proste i jasne, a sama sobie troszkę utrudniasz życie oskarżając TŻa o rzeczy, które tak naprawdę nie są prawdą. Jesteś młodziutka i może decyzja o ślubie była zbyt pochodna Trzymam kciuki, żeby sięw szytko wyjaśniło między Wami
podkreślone-on tez tak mowi...
Cytat:

Aaaa, i mam dzisiaj rocznicę z Panem Dudek....Okrągłe 5 years

Cmok cmok
gratuluje rocznicy

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

bo w moim miemaniu to ze sie chlopak oswiadczyl jest dowodem na milosc
masz racje. powinnam isc takim tokiem myslenia

Dziekuje za mile jak i niemile slowa. Pomoglyscie mi bardzo..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 10:22   #3164
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry jeszcze raz
Przepraszam za poprzednie długie posty, ale tym oto sposobem udało mi się nadrobić wszystkie zaległości. Nazbierało się tego z 20 stron We wtorek byliśmy we Wrocławiu - załatwić sprawę, dowiedzieć się o wakacje i na odwiedzinach u dziadków - ale ja ich dawno nie widziałam, mimo że krótkie spotkanie to było super! Środa i czwartek upłynął na pomocy w pracy Piotrkowi, ale kafelki szybko idą - dziś kończy, a jutro będziemy bawić się w fugi Wczoraj w drodze powrotnej kupiliśmy sobie portugalskie , a do frytek zrobiłam piersi z kurczaka i sos czosnkowy i mieliśmy pyszną kolację , a później miły wieczór , a na zakończenie dnia przyjechali jeszcze znajomi, obgadać szczegóły wakacji. Jak policzyłam to 3 tygodnie są droższe od 2 o jakieś 20 euro, więc nie trzeba było ich długo namawiać. A niedawno dzwoniłam do biura zmienić rezerwację - teraz czekam tylko na maila potwierdzającego, ale to formalność - i tak oto jedziemy na wakacje i skorzystamy z promocji 3 tygodnie w cenie 2 i w dodatku na wakacjach będą moje urodziny (przypomniała mi się Turcja ). A ostatnio nie miałam humoru i spać mi się chciało, a wszystko to przez @, ale już jest ok to na razie tyle, biorę się za śniadanie a potem coś posprzątam

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-06, 10:25   #3165
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzień dobry jeszcze raz
Przepraszam za poprzednie długie posty, ale tym oto sposobem udało mi się nadrobić wszystkie zaległości. Nazbierało się tego z 20 stron We wtorek byliśmy we Wrocławiu - załatwić sprawę, dowiedzieć się o wakacje i na odwiedzinach u dziadków - ale ja ich dawno nie widziałam, mimo że krótkie spotkanie to było super! Środa i czwartek upłynął na pomocy w pracy Piotrkowi, ale kafelki szybko idą - dziś kończy, a jutro będziemy bawić się w fugi Wczoraj w drodze powrotnej kupiliśmy sobie portugalskie , a do frytek zrobiłam piersi z kurczaka i sos czosnkowy i mieliśmy pyszną kolację , a później miły wieczór , a na zakończenie dnia przyjechali jeszcze znajomi, obgadać szczegóły wakacji. Jak policzyłam to 3 tygodnie są droższe od 2 o jakieś 20 euro, więc nie trzeba było ich długo namawiać. A niedawno dzwoniłam do biura zmienić rezerwację - teraz czekam tylko na maila potwierdzającego, ale to formalność - i tak oto jedziemy na wakacje i skorzystamy z promocji 3 tygodnie w cenie 2 i w dodatku na wakacjach będą moje urodziny (przypomniała mi się Turcja ). A ostatnio nie miałam humoru i spać mi się chciało, a wszystko to przez @, ale już jest ok to na razie tyle, biorę się za śniadanie a potem coś posprzątam
ale Wam fajnie z tymi wakacjami... ja tez bym chciala wyjechac z TZtem

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 10:41   #3166
cobra115
Zakorzenienie

jenny no to superaśnie z tymi wakacjami
karolinusienka to jeszcze troche poczekasz bo jak nie ma kleju to nic nie zrobie chociaż może po weekendzie coś zaimprowizuje na taśmie dwustronnej
1. tu z allegro ale tylko pojedyncza wstążeczka tzn kokardka
2. ta mi się właśnie podoba ale musiałabym spróbować
3. a taką chyba zrobię ka kopertach
Stary 2009-11-06, 10:59   #3167
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Oj, a gdzie jedziecie na wakacje?
Jedziemy na wycieczkę objazdową po Europie
Szczegóły: 6 dni we Francji (w tym 3 Paryżu + 3 na południu), 6 dni w Hiszpanii (Costa Verde i Costa Brava), 6 dni w Portugalii i 3 dni we Włoszech. Zwiedzimy Paryż (moje marzenie) i Barcelonę, wskoczymy na chwilę do Porto (marzenie Piotrka), odwiedzimy Disneyland i Gardaland - taki jest plan na dziś. W ciągu 3 tygodni przejedziemy autkiem 7200km (zawyżyliśmy do 8000km).

Na razie zamówiam przewodnik po Paryżu i Barcelonie, a teraz trzeba zacząć odkładać na wakacje . Piotrek nawet powiedział, że na wakacje pojedziemy, a najwyżej zrobi się skromniejsze wesele

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale Wam fajnie z tymi wakacjami... ja tez bym chciala wyjechac z TZtem
Nie smuć się tylko może porozmawiaj z TŻ-em o jakimś wyjeździe za niedługo albo o wakacjach i razem coś ustalcie. W biurach podróży za niedługo powinny pojawić się katalogi na Europę i resztę świata, za wcześniejszą rezerwację są upusty, no albo warto poczekać na last minute - 1000zł/os/tydz/all lub hb, albo wycieczka samochodem.

Cytat:
karolinusienka to jeszcze troche poczekasz bo jak nie ma kleju to nic nie zrobie chociaż może po weekendzie coś zaimprowizuje na taśmie dwustronnej
Podobają mi się te zaproszenia, ale poczekam na pokaz Twojej twórczości

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-06, 11:01   #3168
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzień dobry jeszcze raz
to swietnie z tymi wakacjami Wam wyszlo

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

ja jade dziewczyny papapa;*

Stary 2009-11-06, 11:02   #3169
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
to swietnie z tymi wakacjami Wam wyszlo

W tym roku Tunezja nie wypaliła ale za to kupiliśmy auto , a w przyszłym roku musi wypalić, w końcu jedziemy spełnić jedno z wielu marzeń

Zmykam sprzątać, miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-06, 11:04   #3170
cobra115
Zakorzenienie

Ej wiecie co... czytam ogłoszenia o pracy w lokalnej gazecie i znowu jest to jedno dziwne "Przyjmę studentkę lub uczennicę zaoczną do sklepu odzieżowego/ksero. Brak doświadczenia będzie dodatkowym atutem" Coś mi to śmierdzi jakimś podstępem i boje się zadzwonić <lol2>
Stary 2009-11-06, 11:10   #3171
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ladne czemu ja nie widzialam ich na All... bym sciagnela te drugie mi sie podobaja moglam takie wstazki kupic ehhh no ale dobra, nei bede marudzic produkcja juz trwa wiec nie bede zmieniac
Stary 2009-11-06, 11:18   #3172
lusesita23
Zakorzenienie

Hej

Lula czekamy na wyniki testu

MiciaKicia ja wcale nie chcialam byc niemila;p mam nadzieje, ze bedzie ok

Jenny to super z tymi wakacjami wyszło do Tunezji bym chciala w podróż poślubną

Cobra faktycznie dziwne trochę ale zadzwonic nie zaszkodzi...

Idę dziś wywołać zdjęcie dla Tżeta w rozmiarze 30 na 40 cm
Stary 2009-11-06, 11:20   #3173
karolinusienka
Zakorzenienie

ja w podroz chcialabym pojechac na Szeszele
Stary 2009-11-06, 11:28   #3174
cobra115
Zakorzenienie

lusesita a wybrałaś w końcu które?? Bo ja bym się nie umiała zdecydować może masz rację zadzwonić nie zaszkodzi... ale i tak się boję
karolinusienka ja na przykład siebie znam doskonale wiec na razie tylko wzory porobię zaproszeń, a produkcja dopiero końcem 2010 bo ja często zmieniam zdanie w takich sprawach tzn. zawsze coś nowego fajnego znajduję więc wolę zaczekać
Stary 2009-11-06, 11:31   #3175
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Heloł.
A ja się właśnie powoli ubieram i będę śmigała na targi.
MiciaKicia nie chciałam Cię urazić. Po prostu napisałam jak to wygląda z boku. Nie gniewaj się na nas,ale chyba wolisz szczerość od przesłodzonej cukierkowatości?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:34   #3176
Stayrude
Raczkowanie

No dziewczyny, ale lecicie z tym wątkiem
Nie nadążam
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:37   #3177
cobra115
Zakorzenienie

Zadzwoniłam, ale już nieaktualne bo zapomnieli zablokować, bo ono już było tydzień temu.

honolinka tylko się lepiej ciepło ubierz:d bo pizgawica straszna przynajmniej u mnie
A co do szczerości to ze mną od czasów technikum wszyscy krzyczą że jestem czasami szczera do bólu... no ale jak mam wciskać kit że ktoś wygląda super i w ogóle ja nie wygląda (tzn. wg mnie) to bez sensu to ukrywać. Teraz niby sie nauczyłam "ubierać prawdę w miłe słowa". Np. Zamiast paskudna ta sukienka, to ja bym takiej nie wybrała, ale dobrze na Ciebie leży
Stary 2009-11-06, 11:38   #3178
lusesita23
Zakorzenienie

A mi sie podoba zaproszenie, króre miała moj sis-troche niewyraźne,ale chyba widac te ludzki rozwalająmnie;p no ja identycznego nie bede miala,ale cos w tym stylu chcialabym

cobra wybrałam kolorowe
Stary 2009-11-06, 11:39   #3179
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Ale normalnie podekscytowana tymi targami jestem jak świnia porodem
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:41   #3180
karolinusienka
Zakorzenienie

fajne te ludziki

cobra jak to produkcja dopiero pod koniec 2o1o roku?? wiesz ile to czasu zajmuje masakra, ale jaka pozniej jest satysfakcja

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15118283]Ale normalnie podekscytowana tymi targami jestem jak świnia porodem[/QUOTE]
hahaha ja sie doczekac nie moge, kiedy w lodzi beda tylko po co ja pojde na nie jak juz prawie wszystko mamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości