|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
moze to tylko zwykle przemeczenie??---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() pochwal sie jak juz cos stworzysz nie wazne, ze resztkami kleju wazne, zeby trzymalo sie k.up.y ![]() a nie mozesz na All... kupic magika?? |
||
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać jak zrobisz test |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3155 | |||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.II
Nie miałam jeszcze snów o ślubie, a bynajmniej nie przypominam sobie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i duuuużo zdrowia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może odpocznijcie od siebie kilka dni...Cytat:
Taniec brzucha ? Ciekawy pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram ![]() Cytat:
![]() Gratulacje !!! Nam 5 lat stuknie 28.12 - pomału zastanawiam się co wymyślić na ten dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-06 o 10:09 |
|||||||||||||||||||
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
a ja napisałam właśnie wiadomość do jednego kamerzysty. ciekawi mnie ile biorą, kiedy można rezerwować
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno super graja i spiewaja po polski po angielsku no i po slowacku teraz w weekend chyba pojedziemy do nich
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Oka babeczki CV wysłane
nawet ze zdjęciem specjalnie instalowałam skaner żeby zeskanować moje maturalne foto![]() elunka gratki 5 rocznicy ![]() lula będziemy czekać na wynik testu razem z Tobą ![]() karolinusienka heh heh to Ci z allegro tez mogą Cię oskarżyć o kopiowanie bo tam pełno takich jak ty masz no ale jak nie będzie wyjścia to zamówię Ja się ciągle zastanawiam, czy nie lepiej robić z szerszej tasiemki tych wstążek, muszę chyba kupić i posprawdzać ![]() ![]()
|
|
|
|
#3160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
hehehe wiesz,ze ja na allegro nie widzialam tych kokardek pewnie po mnie sciagneli ![]() czekam az sie pochwalisz swoim zaproszeniem bejbe
|
||
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja musze;/ ale wlasnie przeczytalam ze najlepiej robic go rano przy pierwszymy "siusianiu" z nocy bo wtedy jest w mcozu najwiecej tego hormonu jakiegos tam ktory sie pojawia gdy jest sie w ciazy... |
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego co pisałam jest bratem przyjaciół moich rodziców :P ewentualnie jeszcze do jednej nauczycielki się zgłoszę. a co do zespołu, to myśmy chcieli początkowo KARALUCHY ale oni są bardzo drodzy i nie robią zabaw. Jenny Ty coś pisałaś o zespole, że zmieniła się wokalistka. właśnie taki powód podał mi pan z zespołu nad którym myślimy. Mówił, że nie chce mieć pretensji od młodych, że jak podpisywali umowę na 2 lata przed była inna wokalistka, ale się zmieniła i ona już im się nie podoba. |
|
|
|
|
#3163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
masz racje. powinnam isc takim tokiem myslenia Dziekuje za mile jak i niemile slowa. Pomoglyscie mi bardzo..
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry jeszcze raz
![]() ![]() ![]() Przepraszam za poprzednie długie posty, ale tym oto sposobem udało mi się nadrobić wszystkie zaległości. Nazbierało się tego z 20 stron We wtorek byliśmy we Wrocławiu - załatwić sprawę, dowiedzieć się o wakacje i na odwiedzinach u dziadków - ale ja ich dawno nie widziałam, mimo że krótkie spotkanie to było super! Środa i czwartek upłynął na pomocy w pracy Piotrkowi, ale kafelki szybko idą - dziś kończy, a jutro będziemy bawić się w fugi Wczoraj w drodze powrotnej kupiliśmy sobie portugalskie , a później miły wieczór i w dodatku na wakacjach będą moje urodziny ). A ostatnio nie miałam humoru i spać mi się chciało, a wszystko to przez @, ale już jest ok to na razie tyle, biorę się za śniadanie a potem coś posprzątam
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
jenny no to superaśnie z tymi wakacjami
![]() karolinusienka to jeszcze troche poczekasz bo jak nie ma kleju to nic nie zrobie chociaż może po weekendzie coś zaimprowizuje na taśmie dwustronnej 1. tu z allegro ale tylko pojedyncza wstążeczka tzn kokardka ![]() 2. ta mi się właśnie podoba ale musiałabym spróbować ![]() 3. a taką chyba zrobię ka kopertach
|
|
|
|
#3167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy na wycieczkę objazdową po Europie
Szczegóły: 6 dni we Francji (w tym 3 Paryżu + 3 na południu), 6 dni w Hiszpanii (Costa Verde i Costa Brava), 6 dni w Portugalii i 3 dni we Włoszech. Zwiedzimy Paryż (moje marzenie) i Barcelonę, wskoczymy na chwilę do Porto (marzenie Piotrka), odwiedzimy Disneyland i Gardaland - taki jest plan na dziś. W ciągu 3 tygodni przejedziemy autkiem 7200km (zawyżyliśmy do 8000km). Na razie zamówiam przewodnik po Paryżu i Barcelonie, a teraz trzeba zacząć odkładać na wakacje . Piotrek nawet powiedział, że na wakacje pojedziemy, a najwyżej zrobi się skromniejsze wesele ![]() Cytat:
tylko może porozmawiaj z TŻ-em o jakimś wyjeździe za niedługo albo o wakacjach i razem coś ustalcie. W biurach podróży za niedługo powinny pojawić się katalogi na Europę i resztę świata, za wcześniejszą rezerwację są upusty, no albo warto poczekać na last minute - 1000zł/os/tydz/all lub hb, albo wycieczka samochodem.Cytat:
|
||
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- ja jade dziewczyny papapa;* |
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku Tunezja nie wypaliła ale za to kupiliśmy auto ![]() Zmykam sprzątać, miłego dnia
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Ej wiecie co... czytam ogłoszenia o pracy w lokalnej gazecie i znowu jest to jedno dziwne "Przyjmę studentkę lub uczennicę zaoczną do sklepu odzieżowego/ksero. Brak doświadczenia będzie dodatkowym atutem" Coś mi to śmierdzi jakimś podstępem i boje się zadzwonić <lol2>
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu ja nie widzialam ich na All... bym sciagnela te drugie mi sie podobaja ehhh no ale dobra, nei bede marudzic produkcja juz trwa wiec nie bede zmieniac
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Lula czekamy na wyniki testu MiciaKicia ja wcale nie chcialam byc niemila;p mam nadzieje, ze bedzie ok ![]() Jenny to super z tymi wakacjami wyszło do Tunezji bym chciala w podróż poślubną![]() Cobra faktycznie dziwne trochę ale zadzwonic nie zaszkodzi...Idę dziś wywołać zdjęcie dla Tżeta w rozmiarze 30 na 40 cm
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
ja w podroz chcialabym pojechac na Szeszele
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita a wybrałaś w końcu które?? Bo ja bym się nie umiała zdecydować
może masz rację zadzwonić nie zaszkodzi... ale i tak się bojękarolinusienka ja na przykład siebie znam doskonale wiec na razie tylko wzory porobię zaproszeń, a produkcja dopiero końcem 2010 ![]() ![]() bo ja często zmieniam zdanie w takich sprawach tzn. zawsze coś nowego fajnego znajduję |
|
|
|
#3175 |
|
Konto usunięte
|
Heloł
.A ja się właśnie powoli ubieram i będę śmigała na targi .MiciaKicia nie chciałam Cię urazić. Po prostu napisałam jak to wygląda z boku. Nie gniewaj się na nas,ale chyba wolisz szczerość od przesłodzonej cukierkowatości? |
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
No dziewczyny, ale lecicie z tym wątkiem
![]() Nie nadążam
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwoniłam, ale już nieaktualne bo zapomnieli zablokować, bo ono już było tydzień temu.
![]() honolinka tylko się lepiej ciepło ubierz:d bo pizgawica straszna przynajmniej u mnie ![]() A co do szczerości to ze mną od czasów technikum wszyscy krzyczą że jestem czasami szczera do bólu... no ale jak mam wciskać kit że ktoś wygląda super i w ogóle ja nie wygląda (tzn. wg mnie) to bez sensu to ukrywać. Teraz niby sie nauczyłam "ubierać prawdę w miłe słowa". Np. Zamiast paskudna ta sukienka, to ja bym takiej nie wybrała, ale dobrze na Ciebie leży
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie podoba zaproszenie, króre miała moj sis-troche niewyraźne,ale chyba widac te ludzki
rozwalająmnie;p no ja identycznego nie bede miala,ale cos w tym stylu chcialabym![]() cobra wybrałam kolorowe
|
|
|
|
#3179 |
|
Konto usunięte
|
Ale normalnie podekscytowana tymi targami jestem jak świnia porodem
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te ludziki
![]() ![]() cobra jak to produkcja dopiero pod koniec 2o1o roku?? wiesz ile to czasu zajmuje masakra, ale jaka pozniej jest satysfakcja ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15118283]Ale normalnie podekscytowana tymi targami jestem jak świnia porodem [/QUOTE]hahaha ja sie doczekac nie moge, kiedy w lodzi beda tylko po co ja pojde na nie jak juz prawie wszystko mamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

moze to tylko zwykle przemeczenie??
chociaż przez weekend nie mam i tak czasu bo szkoła

--> to z radości

Perfect Housewife 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
chociaż może po weekendzie coś zaimprowizuje na taśmie dwustronnej 
bym sciagnela