|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Dobra jadę
. Jak wrócę to opowiem jak było
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy na wiesci...
![]() a ja sie wlasnie skusilam na kawalek gorzkiej czekolady ale powiem tak-byla ohydna
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15118141]Heloł .A ja się właśnie powoli ubieram i będę śmigała na targi .MiciaKicia nie chciałam Cię urazić. Po prostu napisałam jak to wygląda z boku. Nie gniewaj się na nas,ale chyba wolisz szczerość od przesłodzonej cukierkowatości?[/QUOTE] Cytat:
|
|
|
#3184 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też specjalnie nie przepadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15118141]Heloł A ja się właśnie powoli ubieram i będę śmigała na targi .[/QUOTE] Czekam na relacje ![]() MiciaKicia - zgadzam się w całości z Honolinką i Stysik...Nie chciałabym być złośliwa, nie mam prawa się wtrącać w Twój związek..Ale ja bym się zastanowiła czy chce całe życie myśleć o głupotach czy znaleźć osobę której potrafię zaufać...Mimo wszystko wiem że Ci smutno i 3mam kciuki ;* ![]() Ale krótkie szkolenie!! Wróciłam ![]()
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
spoko spoko. Nir gniewam sie na Was. Gniewam sie na osoby, ktore mowia ze Kamil nie jest mnie warty i ze sie rozpadniemy i zycza mi zebym przejrzala na oczy i szukala kogos innego bo i tak sie rozstaniemy. Na takich sioe gniewam ale od Was nie slyszalam czegos takiego
|
|
#3186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() herbatkę piję czarną i zieloną, nie lubię za bardzo owocowych My też płacimy za zespół 5-osobowy 2500 zł i to jest cena bez poprawin, których jako tako na sali nie robimy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się za bardzo nie podoba, ale ja już mam swoją piosenkę, więc... ![]() Cytat:
![]() Ja na razie nadrabiam, bo wczoraj od 8.00 do 20.00 na uczleni byłam i mi się nie chciało juz potem
|
|||||
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
apropo jak ktos nie ma zespolu jeszcze to polecam ten www.rockodyl.com
Laska ma boski głos no i chodzi ze mna do szkoly z jednej grupy jestesmy. Terminy jeszcze maja na 2011
|
|
#3188 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I uwazam ze masz prawo chciec od niego wiecej czułosci. Prawie kazdy ( Stysik Takze trzymaj sie kochana Cytat:
mnie by rodzice nigdy na to nie pozwolili![]() A co do lekarki to chyba nie jest zbyt dobra. Bo mdłosci moga miec wiele przyczyn. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale chyba wiatropylna musiałabym byc) niekoniecznie ciazy ale wiadomo lepiej to sprawdzic zwłaszcza jesli masz powody zeby przypuszczac ze mozesz byc w ciazy. A tak a propos ( NIE OBRAZ SIE) ale Wczesniej napisałas ze pewnie ci lekarka powie zebys zrobiła tesc wiec myslalas o ciazyA mi podczas grypy tak sie w głowie kreciło ze mama mnie do łazienki musiala odprowadzac. Tez tak miałam. Lekarz mi powiedział ze to ze zmeczenia.
|
|
#3189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie jakieś tam diety ![]() to udanego świętowania! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja śpiąca jestem bez przerwy, Piotrek zapowiedział że zacznie szukać co to znaczy, bo mówi że jestem nienormalna z tym spaniem MiciaKicia a może gorszy dzień mieliście? No i wiadomo że każdy z nas się troszkę zmienia po latach, my też już nie jesteśmy tacy romantyczni jak kiedyś ![]() No i widzicie się często, a pomyśl jak tu niektóre bidulki czekają po 3 tygodnie na swoich TŻ-ów A co do okazywania uczuć to u nas jest na odwrót ![]() Piotrek ciągle by się tulił i całował, a ja rzadziej mam ochotę na takie rzeczy,a już "kocham cię" to od święta powiem Czasem nie mam chęci go zobaczyć czy pocałować a on zawsze Co do nudy i rutyny, cóż trzeba też robić inne rzeczy i wychodzić, bo wiadomo nikt nie wytrzymuje ciągłego siedzenia na kanapie Ty przejmujesz czasami inicjatywę? Bo mój np się przyzwyczaja że ja oszczędna jestem w uczuciach i to toleruje (w końcu sie kochamy), ale ja staram się też to zmienić i czasem się sama na niego "rzucam" Wtedy tak się cieszy, jak dzieciak A tak poza tym to i i czekam do 14 i i zakupiłam spray do prosotwania (ma.ko znalazłam za 25 zł )
|
|||
|
|
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz niunia ja mu sie nie dziwie bo tu ma prace, rodzine, znajomych. A tam niby miałby mnie ale wiadomo czy znajdzie tam prace? Ciezko mu bedzie. Po za tym ja przez pierwszy rok bede siedziec na róznych osrodkach kopaln a on co wtedy? bedzie siedział w Zielonej Górze jak mnie beda rzucac po roznych innych miastach ( czyt wsiach). W sumie to jesli dostane to stypendium to bedzie takie moje zabezpieczenie po studiach. Sama mysl ze po studiach mam juz prace bedzei komfortowa ale bede szukac jakiejs blizej. A jak mi sie uda znalezc to wtedy oddam im kase i nie bedzie problemu.
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rutyna-no tylko jak mowie, ze moglibysmy gdzies wyjsc to albo nie ma kasy albo mu sie nie chce albo mowi,że nie ma tu gdzie wychodzic. I lądujemy w tym samym miejscu/knajpie i to tez rutyna. Ojjj ja tez sie ciesze jak dziecko jak czasami on sie na mnie rzuci i odkleic sienie chce. To takie mile wtedy. Bo wlasnie tez wiem ze tego nie robi na codzien hehe
|
|
|
#3192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak jeszcze cisnienie spadnie to juz w ogole śpiacy królewicz
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
jak mialam na biologii o cukrzycy to bylo mowione, ze cukrzyk jest taki śpiący ciagle. Nawet caly dzien moze przespać
|
|
#3194 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć i czołem.
Może o tym okazywaniu czułości coś napiszę. Ja też raczej z tych, co jej skąpią. Lubię się czasem poprzytulać, ale jak Tż na mnie wisi, ciągle mnie całuje i obściskuje, to mnie to wkurza. Na szczęście nie zdarza mu się to często. Słowa kocham cię padają wtedy, kiedy poczujemy potrzebę powiedzenia tego. Czasami jest to 3 razy dziennie, a czasami raz w miesiącu. Ja mówię to rzadziej. Ale skoro zgodziłam się zostać jego żoną, planuję ślub itp. to dla mnie jest jasne, że kocham Tż. Nie czuję się w obowiązku ciągle to powtarzać, żeby czasem w jego głowie nie zrodziły się jakieś wątpliwości. Poza tym uważam, że każdy człowiek potrzebuje oddechu i chwili tylko dla siebie. My już kilka lat żyjemy na odległość i wg mnie ma to też kilka plusów. Za to w wakacje, kiedy jesteśmy blisko siebie i spędzamy razem prawie każdy dzień, są chwile, kiedy myślę no idźże chłopie już na ten trening, muszę odsapnąć. Dobrze jest, jeśli ludzie będący w związku mają swoje hobby, zajęcie i mogą to realizować - takie jest moje zdanie. Jeśli chcę się spotkać z Tż, a on mi powie: słuchaj Kochanie, dziś mam trening, albo Kochanie, dziś chciałbym wyjść z chłopakami na piwo czy potrzebuję pobyć sam, bo taki mam nastrój, to to jest dla mnie ok i rozumiem. Co innego, kiedy powie: nie chce mi się (i tu milion głupich wymówek lub ich brak) - to już co innego. Cytat:
Czasami to jest ludzka zazdrość. Ale niekiedy z boku widać więcej. |
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym okazywaniem uczuc to kazdy jest inny-czasem mezczyna jest bardziej wylewny od kobiety;p u nas jest roznie.tez jestem newrowa i impulsywna i czasem specjalnie chce powiedziec Tżetowi cos, co by nim wstrzasnelo czy nawet zranilo
ale sie nie wyzywamy- bardziej chodzi o wyrazenia typu "nie szanujesz mnie"itp. wiem, ze dla M. to jest bardziej przykre i bardziej nim potrasnie niz jak bym powiedziala "glupku" czy "debilu", ale jak bylam mlodsza to sie czasem zdarzalo.ale nic dobrego z tego nie wyniknelo.zreszta nasz zwiazek dojrzewal razem z nami.a takie wyxywanie o dojrzalosci nie swiadczy wcale;p zreszta z jego strony nigdy nie padlo takie slowo.jakbym od niego uslyszala "cipo"itp to bym sie zastanowila nad nami chyba powaznie,nie zrozum mnie zle...MiciaKicia wiem, ze Ci ciezko i martwisz sie tym i rozumiem, ze szczerosc i naga prawda jest przykra.ale pamietaj, ze my przeciez nie znamy na tyle waszego zwiazku zeby sie wtracac i nasze "rady" sa dosc powierzchowne, tyle wiemy co sama o Was napiszesz...rutyna moze sie wkrasc w kazdy zwiazek, ale trzeba z nia walczyc,a nie lezec na kanapie codziennie;p rozumiesz o co mi chodzi ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-06 o 12:48 |
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
Co do senności, to dołączam do śpiących królewien. Umiem po 12 godz na dobę. I własnie niedawno wstałam
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno mi
![]() Zrobiłam sobie makaronik z sosem pieczarkowym ale pewnie jeszcze coś przegryzę przed szkołą.Chciałam sobie zrobic małe spa zanim się wybiorę na uczelnię ale tak zimno w domu to się nie będę pchała do wanny ![]() Jak sobie tylko pomyślę że mam dzisiaj wieczorem wykład ze statystkiki i pewnie mało kto na niego przyjdzie i będę musiała udawać że rozumiem.... to aż mnie ciary przechodza... |
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem żałosna... mój żołądek to chyba studnia bez dna... zjadłam ten makaron i czuję się jeszcze bardziej głodna niż przedtem
|
|
|
|
#3201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ty? Wierzysz w Was? Bo bez tego ani rusz. A tak na marginesie, to jak sobie tak na szybko pomyślę o nas, to wychodzi na to, że ja się nigdy na Tż znajomym nie skarżę. Raz mi zrobił świństwo, więc oczywiście wygadałam się przyjaciółce. Ale chyba nie zdarza mi się opowiadać ludziom, że Tż taki i owaki, zrobił to to i to, a nie zrobił tego. Chociaż wiadomo, ideałem nie jest. Nie wiem, czy to cecha osobnicza, czy o czymś to świadczy ... ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Skąd ja to znam ... |
|
|
|
|
#3202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyjść, to tylko wymówki. Nie wiem jak w waszym mieście u nas bilet do kina to 15 zł, jedna pizza - około 20 zł, wyjście na basen dla dwóch osób koło 8 zł, restauracja chińska koło 30-40 zł Według mnie to nie jest dużo, tylko trzeba chcieć. Przecież życie takie krótkie, nie można na wszystko żałować. Zwłaszcza że później dojdzie mieszkanie, dzieci, kedyty...to dopiero nie będzie kasy Cytat:
![]() Cytat:
już nie mogę się doczekać jak pójdę do domku i zrobię popołudniową drzemkę |
|||
|
|
|
#3203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no może wam czasem coś powiem, ale to forum jakoś tak strasznie działa terapeutycznie i w ogóle
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
idę się położyć może coś się pouczę na jutro, ale na wszelki wypadek nastawie sobie budzik jakbym zasnęła
![]() Jakoś mam strach dzisiaj jechać do Bielska... nie lubię piątków bo korki wszyscy na siłę się wpychają itd... |
|
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
T'ai u mnie w cinema city studencki 15 , zwykły 19 zł a w weekend zwykły 23 zł
masakra z tymi cenami o 3 D to nawet nie wspomne.
|
#3207 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie ten maraton jest?? bo w Rzeszowie chyba jest sam film, ale tez się wybieramy z koleżankami Cytat:
nigdy jkoś po nocach nie siedziałam, a lic. skończyłamspa to super pomysł, może rzeczywiście 11-go coś się zorganizuje Cytat:
też chcę taką![]() Cytat:
Cytat:
i tak jak dziewczyny mówią faceci na różny sposób okazują uczucia, np. zrobi za ciebie zakupy, to dla niego to jest dowód wielkiej miłości, a dla ciebie zwykła rzecz mój TŻ np. częściej mi mówi 'kocham cię' niż ja jemu, więc każdy jest inny, poelcam ci książke "Męzczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus" Johna Graya, może juz ją czytałaś, a jeśli nie to warto, bo raczej nie rozwiąże waszych problemów, ale pomoże zrozumieć różnice między facetami, a kobietami |
||||||
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
hecate a ty na AGH studiujesz nie?? To może miałaś statystykę z Ossowskim
bo nam ostatnio gadał że jeszcze na AGH wykłada:P
|
|
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wierze w nas? Ja zawsze mysle ze mi sie nigdy nic nie udaje wiec to byloby zbyt piekne zeby slub sie odbyl.. I bardzo bym chciala zeby sie ulozylo, żeby bylo dobrze ale chyba w to nie wierze moze jesli tz by mnie wspieral w tym wszystkim.. to bylo fajniej...Cytat:
a te wyjscia niby takie tanie ale on i tak kasy nie ma. Wszystko idzie na jakies tam raty, ktore ma, na lotki+piwko z kumplami i jakies tam ciuchy itp. I zakupy do domu. Dla nas jako NAS nic nie zostaje.
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w srodach z orange ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- to moze wybierz sie z nim na te lotki Micia?? i bedzie mial 2w1 i lotki ktore lubi i ciebie i bedziecie miec wypad ![]() chociaz nie zawsze trzeba wychodzic wlasnie gdzies gdzie trzeba kaske wydac-mozna nawet isc na spacer do parku. my jak nie mamy kaski to idziemy do parku dokarmiac kaczki i labedzie ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- moze go czyms zaskocz i np po jego pracy podjedz do niego i go zabierz na spacer bedzie z zaskoczenia i nie poczuje domku. a jesli bedzie glodny to zrob kanapki, herbata w termos i na spacer
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

. Jak wrócę to opowiem jak było

ale powiem tak-byla ohydna 

tylko może porozmawiaj z TŻ-em o jakimś wyjeździe za niedługo albo o wakacjach i razem coś ustalcie. W biurach podróży za niedługo powinny pojawić się katalogi na Europę i resztę świata, za wcześniejszą rezerwację są upusty, no albo warto poczekać na last minute - 1000zł/os/tydz/all lub hb, albo wycieczka samochodem.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

, a później miły wieczór 
bo nie mogę tego jej syfu!! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mnie by rodzice nigdy na to nie pozwolili
i 

Perfect Housewife 
też chcę taką