|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
MiciaKicia - czytam to co piszesz i powiem Ci że jestem troszkę przerażona...
![]() conslusion - mojemu też idzie 28 lat ![]() Co do teściów....teściowej nie mam jak już wiadomo, a teściu jest w porządku, przynajmniej na razie. Ostatnio do mnie z tekstem "mów mi już tato" a ja "siema ojciec" i powiedział że akurat w 2011 mu się renta kończy...i że coś trzeba myśleć...więc pewnie choć trochę dołoży do wesela. A moi rodzice z nim myślę że się poznają jakiś czas przed weselem. Nie ma potrzeby wcześniej....
|
#3243 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15118283]Ale normalnie podekscytowana tymi targami jestem jak świnia porodem [/QUOTE]ja też się nie mogę doczekac, a u nas dopiero w styczniu ![]() Cytat:
to super![]() Cytat:
wypisałam się z tej klasy, bo takie fikcyjne konta mnie troche irytują, bo ja jak kogoś nie zobaczę na żywo to nie wiem kim on jest i jak mnie zapraszacie to ja od razu myślę, że jakaś obca osoba ![]() mam nadzieję, że mi to przebaczycie ![]() Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam, żeby Tomek powiedział, że nie ma kasy na pizze, czy cos innego jesli wiem, że sobie piwo kupił i dość często jeździmy na pizzę albo do sklepu po chipsy [QUOTE=conslusion;15120828]T'ai nasi rodzice też się nie znają. Ale joanwi nie zna rodziców swojego Tż, a on jej. Czy źle zrozumiałam? No tak oficjalnie nie znam, ale gadałam z nimi parę razy ![]() jakoś mi to do szczęścia nie jest potrzebne, wolę TŻ ![]() Dziś nareszcie trochę wolnego, bo wczorajsze zajęcia to masakra była, a dziś jeszcze jadę na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie tych korepetycji trzymajcie kciuki, bo kasa się przyda zawsze---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
jak zobaczyłam wczoraj, że takie butki szmaciane dla dzidziusia kosztują prawie 40 zł, a śliniaczek 30 zł to zwątpiłam mocno
|
|||||
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
joanwi, no problemo
![]() Idę doprowadzić się do porządku. |
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lumpku oczywiscie A skarpety takie mega cieple za 50 groszy ![]() Jade za chwile do TZ
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no te ceny są horrendalne....
|
|
|
#3247 |
|
Konto usunięte
|
Jeeeeeeessssssssssstem
!Wiecie co,te Kieleckie Targi Ślubne,to jest śmiech. Nic szczególnego nie ma,no może oprócz prezentacji fotografów,jednej flosrystki i Bristolu. I tyle. Reszta to totalna wieś. Kiecek nawieszali jakiś takich jak z kosmosu,których ja przynajmniej bym nie założyła. No żenada jak dla mnie... MiciaKicia ja wierzę,że będzie dobrze-musicie wyluzować i się ułoży .Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy .No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo
|
|
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
Mnie krakowskie targi w tamtym roku też nie zachwyciły, chociaż wystawców było dość sporo. Może dlatego, że jeszcze się tak intensywnie nie interesowałam tą tematyką, a poszłam raczej dla towarzystwa.
Nie mogę się podnieść z krzesła ... |
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]Jeeeeeeessssssssssstem
!Wiecie co,te Kieleckie Targi Ślubne,to jest śmiech. Nic szczególnego nie ma,no może oprócz prezentacji fotografów,jednej flosrystki i Bristolu. I tyle. Reszta to totalna wieś. Kiecek nawieszali jakiś takich jak z kosmosu,których ja przynajmniej bym nie założyła. No żenada jak dla mnie... MiciaKicia ja wierzę,że będzie dobrze-musicie wyluzować i się ułoży .Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy .No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo [/QUOTE]Ale faajnie...
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę do szkoły paaa
|
|
|
|
#3251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rodzice Tomasa mówią że wola mnie od niego mam nadzieje ze sie im nie odmieni po slubie jak mnie poznaja lepiej ![]() Cytat:
![]() swoja drogą to powinnaś sobie jakieś hobby znaleźć bedziecie mieli i o czym rozmawiac, a Ty będziesz miala o czym myslec ![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474] Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy .No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo [/QUOTE]ale się romantycznie zrobiło ja najbardziej kochma mojego Tż jak jestem chora, bo on wtedy jest atki super a mnie to wtedy nie przeszkadza alebo jak cos sie stanie to on zawsze jest przy mnie i jeszcze kolege porwal jego samochodem
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-06 o 14:32 |
|||||
|
|
|
#3252 |
|
Konto usunięte
|
Stysik,słodkie
! Takie niewypowiedziane kocham uwielbiam najbardziej .A co do teściów-moi rodzice i rodzice Łukasza znają się już ponad pół roku i nawet za tydzień do nas w odwiedziny przyjeżdżają po raz kolejny . Chciałabym,aby zawsze tak było jak teraz. No i nie narzekam na nich-są super ! Całą rodzinę ma super. I z tego co mi Łukasz mówi to teściowa czasem pochwali mnie . Także nie ma co marudzić .I co do skarżenia się-nie mówię nikomu o naszych problemach. Lepiej niech to się rozgrywa tylko między nami. No nie mówię tu o Was
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka - dobrze wiedzieć, zastanowię się parę razy czy się wybrać w niedzielę.
|
#3255 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 tam może jest coś ciekawego,dla tych co nie mają sali,no to owszem,kilka takowych się prezentuje,a tak to średnio...
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odpisal to dopisalam "co ty na to? a jeszcze Sezon na misia leci wieczorem" hehe lubimy czasem taka bajke kinową obejrzec :P
|
|
#3257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) no i kupiłam spioszki ( za jedyne 45 zł![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]Jeeeeeeessssssssssstem !Wiecie co,te Kieleckie Targi Ślubne,to jest śmiech. Nic szczególnego nie ma,no może oprócz prezentacji fotografów,jednej flosrystki i Bristolu. I tyle. Reszta to totalna wieś. Kiecek nawieszali jakiś takich jak z kosmosu,których ja przynajmniej bym nie założyła. No żenada jak dla mnie... MiciaKicia ja wierzę,że będzie dobrze-musicie wyluzować i się ułoży .Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy .No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo [/QUOTE]kochanego masz tż
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze sama bo TZ ma spotkanie firmowe
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się szykuje na sezon na misia. może mi dadzą w domu obejrzeć
|
#3260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
chyba nigdy nie nadrobię na tyle by być na bieżąco w temacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo miło mnie jednak zaskoczyła teściowa kiedy ucieszyła się na wieść o zaręczynach i obiecała że ślub będzie taki jak nam się marzy a nie im. Rodzice nadal się nie znają jednak teściowa już planuje zapoznanie i zaprasza moją mamę do siebie Ba! Propozycja spotkania zapoznawczego padła 5 dni po zaręczynach ![]() Widzę że mój Tż jest tu chyba najstarszy z panów młodych 2011 30stka na karku już jest a 31 zbliża się wielkimi krokami |
||
|
|
|
#3261 |
|
Konto usunięte
|
hecate5 no kochany to On jest
![]() dotta a mój chyba najmłodszy bo ma 23
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121905]hecate5 no kochany to On jest
![]() dotta a mój chyba najmłodszy bo ma 23 [/QUOTE]moj jest najmlodszy 21 hihihP.S dalej nie odpisuje... Chyba jednak czasu nie ma.
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż ma 28 a spotykam się odkąd mial 23
![]() ale powiem Wam że w tym czasie nasz związek bardzo się zmienił ) nie chciał się z kolegami spotykac ani nic, sama go do tego namawiałam a teraz czasem się z kolegami spotyka i bardzo sie z tego ciesze bardzo mnie to cieszy bo teraz mam taki zwiazek o ktorym marzylam zawsze
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie się w pracy wzięłam za pracę, a nie ciągle za Wizażu, ale już 3 strony naskrobałyście
![]() Lula jak zrobisz test od razu pisz Jenny super wakacje się Wam szykują Cobra śliczne to zaproszenie z fioletową kokardką ![]() MiciaKicia życie jest zbyt krótkie, żeby nigdzie nie wychodzić - jesteśmy młodzi i trzeba z tego korzystać, bo potem będą inne zmartwienia. Choć jak na 21 lat to ma już wystarczająco zmartwień, ale na jego własne życzenie - wedlug mnie jest bardzo nieodpowiedzialny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok ![]() Stysik, T'ai, Conclusion ja też ma tak, że nie mam ochoty na przytulanie. A Łukasz chce ciąglę, a potem jęczy, że go nie kocham albo coś A rozłąka sprawia, że ma się ochotę na przytulanie i te sprawy Ale chwile samotności są bardzo potrzebne w związku Honolinka ja na targi nie idę - pójdę w następnym roku. Conclusion w każdym facecie jest sporo z dziecka ![]() Joanwi ![]() Honolinka, Stysik ale romantyczny nastrój na forum zrobiłyście. Ja slyszałam coś takiego, ze facet mówi kocham przez czyny, a nie przez słowa ![]() A co do teściów - czasem mnie irytują, bo teściowa strasznie wszystko przeżywa, aż za bardzo, a teściu ma czasem takie teksty, że ... Są spokojniejsi i strasi od moich rodziców, a ja chyba nie potrafię normalnie porozmawiać z kimś sporo straszym ![]() A mój Łukasz ma 26 lat. |
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona a ja nie potrafie rozmawiac z moim ojcem, bo to dziwny typ
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już gdzieś wychodzimy to razem - ale u nas to normalka bo wiekszosc znajomych jest po-parowana ![]() Moja teściowa jest blisko 20lat starsza od mojej mamy - zupełnie inny typ człowieka. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-06 o 14:54 |
|
|
|
|
#3267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Tż masz super chociaz Michal tez mnie wspiera w trudnych chwilach. Kiedys gdy byłam jeszcze na 1 roku i mieszkałam z kolezanka na drugim koncu miasta , dowiedziałam sie od mamy ze babcia jest w szpitalu i miała wylew ( nie wspomne ze mama poinformowala mnie tydzien po tym jak babcia wyladowała w szpitalu - nie chciala mnie denerwowac ). Byłam bardzo smutna i napisałam co sie stało w sms do Michała. Na co on zadzownił kazał mi sie spakowac i powiedział ze juz po mnie jedzie. Zabrał mnie do siebie
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Lasoa mój tata też jest strasznie wybuchowy i najczęściej się z niego zbijam. Ale on najczęściej wszystko obraca w żart. Muszę z nim w najbliższym czasie poważnie porozmawiać, żeby zaczął pracy szukać. Wczoraj strasznie się o to popłakałam w nocy, bo czuję sie bezsilna - mimo mojego gadania to on sobie nic z tego nie robi
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- A w trudnych chwilach wiem, że mogę na mojego Swieradka liczyć, choć na szczęście takich strasznych historii u mnie nie było. Ale jak mi źle, albo jestem chora to wiem, że mnie przytuli, zrobi herbatkę. Taki drobiazg, a tyle znaczy ![]() Uciekam do domku |
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam kilka zdjęć do Adama. jak odpisze coś ciekawego to nie pójdę do szkoły
![]() a jak nie, to będę się edukować. |
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za zdjecia?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

i powiedział że akurat w 2011 mu się renta kończy...i że coś trzeba myśleć...więc pewnie choć trochę dołoży do wesela. A moi rodzice z nim myślę że się poznają jakiś czas przed weselem. Nie ma potrzeby wcześniej....

, a później miły wieczór 

jak zobaczyłam wczoraj, że takie butki szmaciane dla dzidziusia kosztują prawie 40 zł, a śliniaczek 30 zł to zwątpiłam mocno
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Perfect Housewife
Dwa dni temu spotkalismy ja w autobusie to tylko tż podszedl a ja zostałam tam gdzie stałam

=> 55
). Byłam bardzo smutna i napisałam co sie stało w sms do Michała. Na co on zadzownił kazał mi sie spakowac i powiedział ze juz po mnie jedzie. Zabrał mnie do siebie