Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 14:00   #3241
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

to życzę by spacer się udał

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:01   #3242
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

MiciaKicia - czytam to co piszesz i powiem Ci że jestem troszkę przerażona...

conslusion - mojemu też idzie 28 lat

Co do teściów....teściowej nie mam jak już wiadomo, a teściu jest w porządku, przynajmniej na razie. Ostatnio do mnie z tekstem "mów mi już tato" a ja "siema ojciec" i powiedział że akurat w 2011 mu się renta kończy...i że coś trzeba myśleć...więc pewnie choć trochę dołoży do wesela. A moi rodzice z nim myślę że się poznają jakiś czas przed weselem. Nie ma potrzeby wcześniej....

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:09   #3243
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzień dobry jeszcze raz
Przepraszam za poprzednie długie posty, ale tym oto sposobem udało mi się nadrobić wszystkie zaległości. Nazbierało się tego z 20 stron We wtorek byliśmy we Wrocławiu - załatwić sprawę, dowiedzieć się o wakacje i na odwiedzinach u dziadków - ale ja ich dawno nie widziałam, mimo że krótkie spotkanie to było super! Środa i czwartek upłynął na pomocy w pracy Piotrkowi, ale kafelki szybko idą - dziś kończy, a jutro będziemy bawić się w fugi Wczoraj w drodze powrotnej kupiliśmy sobie portugalskie , a do frytek zrobiłam piersi z kurczaka i sos czosnkowy i mieliśmy pyszną kolację , a później miły wieczór , a na zakończenie dnia przyjechali jeszcze znajomi, obgadać szczegóły wakacji. Jak policzyłam to 3 tygodnie są droższe od 2 o jakieś 20 euro, więc nie trzeba było ich długo namawiać. A niedawno dzwoniłam do biura zmienić rezerwację - teraz czekam tylko na maila potwierdzającego, ale to formalność - i tak oto jedziemy na wakacje i skorzystamy z promocji 3 tygodnie w cenie 2 i w dodatku na wakacjach będą moje urodziny (przypomniała mi się Turcja ). A ostatnio nie miałam humoru i spać mi się chciało, a wszystko to przez @, ale już jest ok to na razie tyle, biorę się za śniadanie a potem coś posprzątam
super takie wakacje ale mi by się raczej nie chciało jechac na tak długo, tydzień to max

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15118283]Ale normalnie podekscytowana tymi targami jestem jak świnia porodem[/QUOTE]

ja też się nie mogę doczekac, a u nas dopiero w styczniu

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Wiesz niunia ja mu sie nie dziwie bo tu ma prace, rodzine, znajomych. A tam niby miałby mnie ale wiadomo czy znajdzie tam prace? Ciezko mu bedzie. Po za tym ja przez pierwszy rok bede siedziec na róznych osrodkach kopaln a on co wtedy? bedzie siedział w Zielonej Górze jak mnie beda rzucac po roznych innych miastach ( czyt wsiach). W sumie to jesli dostane to stypendium to bedzie takie moje zabezpieczenie po studiach. Sama mysl ze po studiach mam juz prace bedzei komfortowa ale bede szukac jakiejs blizej. A jak mi sie uda znalezc to wtedy oddam im kase i nie bedzie problemu.
A to widzę, że wszystko przemyślane masz i poukładane to super

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
joanwi, kurcze, jak wy tego dokonaliście, że przez 4 lata nie zdążyliście poznać swoich rodziców?
Czasem też bym wolała nie znać swoich przyszłych teściów i łudzić się, że są fajni hehe

(a tan na marginesie jakiś czas temu wysłałam ci zaproszenie na nk)
No tak jakoś nie było okazji i potrzeby, i TŻ do mnie b. razdko przyjeżdżał, ja do niego częściej, ale on ma pokój na uboczu, więc jego rodzice nam nie przeszkadzali
wypisałam się z tej klasy, bo takie fikcyjne konta mnie troche irytują, bo ja jak kogoś nie zobaczę na żywo to nie wiem kim on jest i jak mnie zapraszacie to ja od razu myślę, że jakaś obca osoba
mam nadzieję, że mi to przebaczycie

Cytat:
Młodziutki. Ja mam 22-letniego brata. Niby jest w miarę samodzielny, ale jakoś nie wyobrażam go sobie jeszcze w roli męża i ojca. Na szczęście sam też się do tego nie spieszy, mimo, że ma dziewczynę i chyba mają poważne plany na przyszłość.

Mój Tż niedługo skończy 28 i czasami zastanawiam się, czy on już do tego dorósł. Jest zaradny, samodzielny, poważny, ale ... wciąż tkwi w nim dzieciak, co czasem doprowadza mnie do szału.
No i własnie przez to wolę starszych facetów, którzy zazwyczaj są już dojrzali i ustakowani, czyli mają jakąś pracę, a nie niedojrzałych młodzików, którym tylko zabawa w głowie i potrafią nabrać kredytów, też mam brata - 21 lat- który zmienia pracę jak rękawiczki, wszystko na kredyt itp., itd.

Ja sobie nie wyobrażam, żeby Tomek powiedział, że nie ma kasy na pizze, czy cos innego jesli wiem, że sobie piwo kupił i dość często jeździmy na pizzę albo do sklepu po chipsy

[QUOTE=conslusion;15120828]T'ai nasi rodzice też się nie znają. Ale joanwi nie zna rodziców swojego Tż, a on jej. Czy źle zrozumiałam?

No tak oficjalnie nie znam, ale gadałam z nimi parę razy
jakoś mi to do szczęścia nie jest potrzebne, wolę TŻ

Dziś nareszcie trochę wolnego, bo wczorajsze zajęcia to masakra była, a dziś jeszcze jadę na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie tych korepetycji trzymajcie kciuki, bo kasa się przyda zawsze

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Dobra a ja ide z kumpela w koncu do tego fotografa.a mamy jeszcze po drodz ekupic cis dla bejbika naszej kolezanki-na dniach bedzie rodzic.i padne w tym sklepie chyba, tak mnie rozczulaja te malenkie ciuszki
hehehe uważaj bo na widok cen zemdlejesz prędzej jak zobaczyłam wczoraj, że takie butki szmaciane dla dzidziusia kosztują prawie 40 zł, a śliniaczek 30 zł to zwątpiłam mocno

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:14   #3244
conslusion
Rozeznanie

joanwi, no problemo

Idę doprowadzić się do porządku.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:16   #3245
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

hehehe uważaj bo na widok cen zemdlejesz prędzej jak zobaczyłam wczoraj, że takie butki szmaciane dla dzidziusia kosztują prawie 40 zł, a śliniaczek 30 zł to zwątpiłam mocno
Ja ostatnio kupiłam 15 par śpiochów za 3.60 zł, wyprałam w wysokiej temperaturze i sa jak nowe W lumpku oczywiscie A skarpety takie mega cieple za 50 groszy

Jade za chwile do TZ
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:20   #3246
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
No i własnie przez to wolę starszych facetów, którzy zazwyczaj są już dojrzali i ustakowani, czyli mają jakąś pracę, a nie niedojrzałych młodzików, którym tylko zabawa w głowie i potrafią nabrać kredytów, też mam brata - 21 lat- który zmienia pracę jak rękawiczki, wszystko na kredyt itp., itd.
no on tez zmieniał czesto prace..

Cytat:

no te ceny są horrendalne....

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:21   #3247
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Jeeeeeeessssssssssstem!
Wiecie co,te Kieleckie Targi Ślubne,to jest śmiech. Nic szczególnego nie ma,no może oprócz prezentacji fotografów,jednej flosrystki i Bristolu. I tyle. Reszta to totalna wieś. Kiecek nawieszali jakiś takich jak z kosmosu,których ja przynajmniej bym nie założyła. No żenada jak dla mnie...
MiciaKicia ja wierzę,że będzie dobrze-musicie wyluzować i się ułoży.

Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy.
No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:24   #3248
conslusion
Rozeznanie

Mnie krakowskie targi w tamtym roku też nie zachwyciły, chociaż wystawców było dość sporo. Może dlatego, że jeszcze się tak intensywnie nie interesowałam tą tematyką, a poszłam raczej dla towarzystwa.

Nie mogę się podnieść z krzesła ...
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:24   #3249
MiciaKicia
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]Jeeeeeeessssssssssstem!
Wiecie co,te Kieleckie Targi Ślubne,to jest śmiech. Nic szczególnego nie ma,no może oprócz prezentacji fotografów,jednej flosrystki i Bristolu. I tyle. Reszta to totalna wieś. Kiecek nawieszali jakiś takich jak z kosmosu,których ja przynajmniej bym nie założyła. No żenada jak dla mnie...

Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy.
No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo[/QUOTE]
Ale faajnie...

Stary 2009-11-06, 14:25   #3250
cobra115
Zakorzenienie

Jadę do szkoły paaa
Stary 2009-11-06, 14:31   #3251
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
A tak na marginesie, to jak sobie tak na szybko pomyślę o nas, to wychodzi na to, że ja się nigdy na Tż znajomym nie skarżę. Raz mi zrobił świństwo, więc oczywiście wygadałam się przyjaciółce. Ale chyba nie zdarza mi się opowiadać ludziom, że Tż taki i owaki, zrobił to to i to, a nie zrobił tego. Chociaż wiadomo, ideałem nie jest.
Nie wiem, czy to cecha osobnicza, czy o czymś to świadczy ...
ja też nie ale z drugiej strony tomas nie daje mi powodów żeby się skarżyć za bardzo

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a ja się właśnie zastanawiam czy iść do szkoły na wykład. szczerze to mi się nie chce :P
dzisiaj dzien tak jest chyba bo mnie tez ise nic nie chce, mimo ze slonko swieci pieknie
Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
ja ostatnio mysle tak smao. wolałabym ich nie znac. Od kiedy sa w separacji to o co by sei Michał matki nie zapytal o cos to ona nie ma czasu bo ona ma na głowie rozwód. I tak w kółko jeden tekst. Za jakies dwa tygodne maja sprawe o majatek i ciagle sie kłóca i w ogole zachowuja sie jak dzieci a nie dorośli. Ostatnio tż sie juz wkurzył, bo wszedł do niej a ona spała ( była godzina 19) oczywiscie sie na niego wydarła i wyszedł od niej to po 10 minutach dzowniła i go przepraszała. Ale jakby przyszła jakas kolezanka albo kolega to by nic nie powiedziala i jeszcze piwo wyciagła. Ostatnio mnie tak wkurza jej zachowanie ze masakra mam ochote jej Dwa dni temu spotkalismy ja w autobusie to tylko tż podszedl a ja zostałam tam gdzie stałam
he he no to tak oscentacyjnie to chyba wyszlo ze nie podeszlas
rodzice Tomasa mówią że wola mnie od niego mam nadzieje ze sie im nie odmieni po slubie jak mnie poznaja lepiej

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Napisalam mu tak:
Zapraszam Cie na wieczorny spacer a pozniej goraca czeklade/herbate a na deser ja "
Ciekawe co odpisze....

swoja drogą to powinnaś sobie jakieś hobby znaleźć bedziecie mieli i o czym rozmawiac, a Ty będziesz miala o czym myslec

Cytat:
Ja wczoraj napisałam do Tż pikantnego sms. Odp: nie prowokuj, jestem w pracy. Chyba nie mógł powstrzymać swojej fizjologii
biedni faceci
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]
No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo[/QUOTE]
ale się romantycznie zrobiło ja najbardziej kochma mojego Tż jak jestem chora, bo on wtedy jest atki super a mnie to wtedy nie przeszkadza alebo jak cos sie stanie to on zawsze jest przy mnie ostatnio mi sie auto na autostradzie zepsuło to mi powiedział że zrywa sie z pracy i przyjezdza, mimo ze mial 100 km ponad i jeszcze kolege porwal jego samochodem

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-06 o 14:32
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:34   #3252
Konto usunięte

Stysik,słodkie! Takie niewypowiedziane kocham uwielbiam najbardziej.
A co do teściów-moi rodzice i rodzice Łukasza znają się już ponad pół roku i nawet za tydzień do nas w odwiedziny przyjeżdżają po raz kolejny. Chciałabym,aby zawsze tak było jak teraz. No i nie narzekam na nich-są super! Całą rodzinę ma super. I z tego co mi Łukasz mówi to teściowa czasem pochwali mnie. Także nie ma co marudzić.
I co do skarżenia się-nie mówię nikomu o naszych problemach. Lepiej niech to się rozgrywa tylko między nami. No nie mówię tu o Was
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:34   #3253
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Jadę do szkoły paaa
owocnej nauki :P

Stary 2009-11-06, 14:35   #3254
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Honolinka - dobrze wiedzieć, zastanowię się parę razy czy się wybrać w niedzielę.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-06, 14:36   #3255
Konto usunięte

elunka88 tam może jest coś ciekawego,dla tych co nie mają sali,no to owszem,kilka takowych się prezentuje,a tak to średnio...
Stary 2009-11-06, 14:37   #3256
MiciaKicia
Zakorzenienie

Nie odpisal to dopisalam "co ty na to? a jeszcze Sezon na misia leci wieczorem" hehe lubimy czasem taka bajke kinową obejrzec :P

Stary 2009-11-06, 14:38   #3257
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Dobra a ja ide z kumpela w koncu do tego fotografa.a mamy jeszcze po drodz ekupic cis dla bejbika naszej kolezanki-na dniach bedzie rodzic.i padne w tym sklepie chyba, tak mnie rozczulaja te malenkie ciuszki

do później

MiciaKicia i oby spacerek nalezał do udanych, bo jak nie to mu trzymaj sie kochana!
tez byłam w środe w smyku i ceny sa z kosmosu normalnie. A najbardziej mnie wkurzyło to ze chciałam kupic amelce sukieneczke a okazało sie ze nie było cesarki ( bedzie dopiero we wtorek bo w szpitalu jest jakas bakteria i jest zamkniety) no i kupiłam spioszki ( za jedyne 45 zł)bo w sumie tak sobie pomyslałam a co jak to bedzie chlopczyk juz dwie moje kolezanki miały meic dziewczynki a urodziły chłopców. Sukieneczka bedzie na mikołaja

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]Jeeeeeeessssssssssstem!

kochanego masz tż
Stary 2009-11-06, 14:38   #3258
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Nie odpisal to dopisalam "co ty na to? a jeszcze Sezon na misia leci wieczorem" hehe lubimy czasem taka bajke kinową obejrzec :P
tez bede ogladała Tylko ze sama bo TZ ma spotkanie firmowe
Stary 2009-11-06, 14:39   #3259
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ja też się szykuje na sezon na misia. może mi dadzą w domu obejrzeć

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-06, 14:40   #3260
dottta
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny chyba nigdy nie nadrobię na tyle by być na bieżąco w temacie

Cytat:
A to akurat nie świadczy o nim zbyt dobrze ... Też bym się zastanawiała, co będzie kiedyś. A ile lat ma twój Tż?
MiciaKicia - współczuje Ci, serio bo dla mnie to co piszesz o swoim Tż jest zupełnie obce i jestem w szoku bo on chyba mało poważnie do Waszego związku podchodzi albo zupełnie nie wie na czym polega małżeństwo. Wierzę jednak że się ułoży
Cytat:
Rodzina mojego Tż to dla mnie zupełnie inna bajka. Nie przepadam za nimi i uważam, że są dziwni. A na pewno zupełnie inni niż moja rodzina.
A o teściowej to nic, tylko pisać książkę.

W ogóle ostatnio z Tż stwierdziliśmy, że najlepiej, jakby się rodzice poznali na weselu. Ale jedni i drudzy chcieli by wcześniej niestety. W sumie to może być śmiesznie
Rodzina mojego też jest dla mnie zupełnie inna niż moja. Na początku ani ja ani teściowa nie darzyłyśmy sie wielką sympatią. Do teraz nasze stosunki są raczej z dystansem i rezerwą. Za to teściu jest ok
Bardzo miło mnie jednak zaskoczyła teściowa kiedy ucieszyła się na wieść o zaręczynach i obiecała że ślub będzie taki jak nam się marzy a nie im.
Rodzice nadal się nie znają jednak teściowa już planuje zapoznanie i zaprasza moją mamę do siebie Ba! Propozycja spotkania zapoznawczego padła 5 dni po zaręczynach

Widzę że mój Tż jest tu chyba najstarszy z panów młodych 2011 30stka na karku już jest a 31 zbliża się wielkimi krokami
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:42   #3261
Konto usunięte

hecate5 no kochany to On jest
dotta a mój chyba najmłodszy bo ma 23
Stary 2009-11-06, 14:44   #3262
MiciaKicia
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121905]hecate5 no kochany to On jest
dotta a mój chyba najmłodszy bo ma 23[/QUOTE]
moj jest najmlodszy 21 hihih

P.S dalej nie odpisuje... Chyba jednak czasu nie ma.

Stary 2009-11-06, 14:45   #3263
Stysik
Zakorzenienie

Mój Tż ma 28 a spotykam się odkąd mial 23
ale powiem Wam że w tym czasie nasz związek bardzo się zmienił na początku Tż (pierwsze3 lata ) nie chciał się z kolegami spotykac ani nic, sama go do tego namawiałam a teraz czasem się z kolegami spotyka i bardzo sie z tego ciesze w ogole wydorośleliśmy ogromnie w tym czasie bardzo mnie to cieszy bo teraz mam taki zwiazek o ktorym marzylam zawsze

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:48   #3264
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Nareszcie się w pracy wzięłam za pracę, a nie ciągle za Wizażu, ale już 3 strony naskrobałyście

Lula jak zrobisz test od razu pisz

Jenny super wakacje się Wam szykują

Cobra śliczne to zaproszenie z fioletową kokardką

MiciaKicia życie jest zbyt krótkie, żeby nigdzie nie wychodzić - jesteśmy młodzi i trzeba z tego korzystać, bo potem będą inne zmartwienia. Choć jak na 21 lat to ma już wystarczająco zmartwień, ale na jego własne życzenie - wedlug mnie jest bardzo nieodpowiedzialny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Stysik, T'ai, Conclusion ja też ma tak, że nie mam ochoty na przytulanie. A Łukasz chce ciąglę, a potem jęczy, że go nie kocham albo coś A rozłąka sprawia, że ma się ochotę na przytulanie i te sprawy A wtedy to Łukasz jest cały w skowronkach
Ale chwile samotności są bardzo potrzebne w związku

Honolinka ja na targi nie idę - pójdę w następnym roku.

Conclusion w każdym facecie jest sporo z dziecka

Joanwi

Honolinka, Stysik ale romantyczny nastrój na forum zrobiłyście. Ja slyszałam coś takiego, ze facet mówi kocham przez czyny, a nie przez słowa

A co do teściów - czasem mnie irytują, bo teściowa strasznie wszystko przeżywa, aż za bardzo, a teściu ma czasem takie teksty, że ... Są spokojniejsi i strasi od moich rodziców, a ja chyba nie potrafię normalnie porozmawiać z kimś sporo straszym

A mój Łukasz ma 26 lat.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:49   #3265
lasoa
Zakorzenienie

Ivona a ja nie potrafie rozmawiac z moim ojcem, bo to dziwny typ
Stary 2009-11-06, 14:51   #3266
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Mój Tż ma 28 a spotykam się odkąd mial 23
ale powiem Wam że w tym czasie nasz związek bardzo się zmienił na początku Tż (pierwsze3 lata ) nie chciał się z kolegami spotykac ani nic, sama go do tego namawiałam a teraz czasem się z kolegami spotyka i bardzo sie z tego ciesze w ogole wydorośleliśmy ogromnie w tym czasie bardzo mnie to cieszy bo teraz mam taki zwiazek o ktorym marzylam zawsze
Ja mojego znam długo ale spotykamy sie od jakiś 2,5 roku. Ale zawsze był odpowiedzialnym i ciepłym facetem Jak już gdzieś wychodzimy to razem - ale u nas to normalka bo wiekszosc znajomych jest po-parowana

Moja teściowa jest blisko 20lat starsza od mojej mamy - zupełnie inny typ człowieka.

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-06 o 14:54
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:57   #3267
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

he he no to tak oscentacyjnie to chyba wyszlo ze nie podeszlas
rodzice Tomasa mówią że wola mnie od niego mam nadzieje ze sie im nie odmieni po slubie jak mnie poznaja lepiej

ale się romantycznie zrobiło ja najbardziej kochma mojego Tż jak jestem chora, bo on wtedy jest atki super a mnie to wtedy nie przeszkadza alebo jak cos sie stanie to on zawsze jest przy mnie ostatnio mi sie auto na autostradzie zepsuło to mi powiedział że zrywa sie z pracy i przyjezdza, mimo ze mial 100 km ponad i jeszcze kolege porwal jego samochodem
Moze i ostentacyjnie ale jak bym podeszła to jeszcze bym jej cos nagadala i byloby jeszcze gorzej. Moja tesciowa od kiedy jest w separacji oszalała a kiedys to byla naprawde super babka. Znaczy z tego co Michał mi mowi to jego mam tez mnie chwali nawet do tego dziadka o którym pisałam ale i tak mnie wkurza jej zachowanie.

A Tż masz superchociaz Michal tez mnie wspiera w trudnych chwilach.
Kiedys gdy byłam jeszcze na 1 roku i mieszkałam z kolezanka na drugim koncu miasta , dowiedziałam sie od mamy ze babcia jest w szpitalu i miała wylew ( nie wspomne ze mama poinformowala mnie tydzien po tym jak babcia wyladowała w szpitalu - nie chciala mnie denerwowac). Byłam bardzo smutna i napisałam co sie stało w sms do Michała. Na co on zadzownił kazał mi sie spakowac i powiedział ze juz po mnie jedzie. Zabrał mnie do siebie Jak sei dowiedziałam rano ( tydzien pozniej) ze babcia umrala ( tej nocy spałam u niego) to pojechał ze mna na mieszkanie , spakował mnie i odwiózł na autobus do domu. W sumie zawsze jak było mi ciezko to był przy mnie.
Stary 2009-11-06, 15:05   #3268
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lasoa mój tata też jest strasznie wybuchowy i najczęściej się z niego zbijam. Ale on najczęściej wszystko obraca w żart. Muszę z nim w najbliższym czasie poważnie porozmawiać, żeby zaczął pracy szukać. Wczoraj strasznie się o to popłakałam w nocy, bo czuję sie bezsilna - mimo mojego gadania to on sobie nic z tego nie robi

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

A w trudnych chwilach wiem, że mogę na mojego Swieradka liczyć, choć na szczęście takich strasznych historii u mnie nie było.
Ale jak mi źle, albo jestem chora to wiem, że mnie przytuli, zrobi herbatkę. Taki drobiazg, a tyle znaczy

Uciekam do domku

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 15:28   #3269
niunia32
Zakorzenienie

wysłałam kilka zdjęć do Adama. jak odpisze coś ciekawego to nie pójdę do szkoły

a jak nie, to będę się edukować.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 15:30   #3270
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
wysłałam kilka zdjęć do Adama. jak odpisze coś ciekawego to nie pójdę do szkoły

a jak nie, to będę się edukować.
a co to za zdjecia?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości