|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
ech, czyli co osoba to inaczej widzę
![]() ![]() w sumie juz bym je rzuciła gdyby nie to: - boje sie problemów skórnych - boję się, ze wrócą bóle i obfitosc @ ale za to teraz mam od 2 miesięcy - non stop wzdęcia - zawroty głowy - praktycznie codziennie - okres skrócił mi się do 3 dni (zawsze miałam tydzien) - moje libido chyba zaczęło spadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyboru metody antykoncepcji ja nie wierzę ginekologom ![]() ![]() Nawet moja niby taka super lekarka, od razu poznaję kiedy jest po jakimś szkoleniu i wtedy zaczyna namawiać na coś nowego ...Na mnie to nie działało ale na wiele osób działa, bo mają zakodowane lekarz- autorytet ![]() Trzeba samemu podjąć decyzję co nam pasuje, poczytać trochę o skutkach ubocznych, postudiować ulotki i wybrać. ![]() Ciężki to jest temat, w przyszłości chyba skłaniam się ku spirali, są teraz tak nowoczesne i chyba najmniej inwazyjne dla zdrowia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Dori wiem doskonale o co ci chodzi. Pamiętam jak poszłam 3 lata temu do gina, ten obstawiony kalendarzem, karteczkami i innym duperelkami z reklamą tabsów Cilest. oczywiscie po pytaniu czy mzoe mi przepisac tabsy, ten że spoko i juz chce Cilest. ale ja wczesniej czytałam na temat tabsów. Powiedziałam,z e słyszałam, ze Yasmin dobrze działa na wiele osób. Spojrzał, dodał,z e co do dobre dla jednego nie znaczy ze i dla drugiego. ale przepisał. Przez 3 lata nie miałam z nimi problemu, jak dla mnie idealnie dobrane. Teraz dopiero się zaczynam źle czuć, ale nie sądze by to było przez tabsy (choc nie mówię, ze napewno nie). objawy zaczeły się 2 miesiące temu, wiec mysle, ze to na tle nerwowym wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madziu, załamałabyś się jakbyś miała poważne problemy z cerą, a nie zaskórniaki czy drobne krostki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Madzia, ja brałam tabletki właśnie ze względu na cerę. Bałam się, że po odstawieniu wszelkie problemy wrócą. Na całe szczęście jest ok. Tylko przed okresem się pogarsza a potem wraca do normy ale i tak nie mam takiej złej cery jak kiedyś.
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny włąsnie pisze sobie CV ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- edit: ale mam dzis podły humor. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() u mnie po odstawieniu tabletek też jest tylko lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Piatek, wieczorem piwko z kolezanka, jutro wyjazd a w nd wieczorem zakupy domowo-meblowo-dekoracyjne. Zyc nie umierac ![]()
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby u mnie tez tak było ![]() Poza tym mam tak paskudny humor, że az sie z TZ pokłóciłam. wyszedł, stwierdził,z e nie chce mu się ze mną siedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np. dzis mnie wkurzył, bo pisałam sobie CV, mówie, ze jak chce to moge mu pomóc w jego CV, TZ nawet nie oderwał głowy od gry i mówi "ok, ale jutro" i normalnie mnie poniosło, bo na słowo "jutro, zaraz, potem" reaguje jak nie wiem co. a to wszystko przez to, że TZ zawsze mi tak odpowada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie miałam pracy tych kilka miesięcy TŻ miał mnie dość...znaczy teraz mówi ze tak było, bo wtedy to mnie wspierał i był kochany ![]() Ja miałam non stop jazdy że: a to za gruba jestem , a to za chuda, za brzydka, za głupia...a w ogóle to do niczego i beznadziejna ![]() Człowiek od nicnierobienia głupieje ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-06 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
bo mnie wkurza to, ze on nic nie mysli o naszej przyszłosc, nie szuka róznych rozwiązań, nie robi nic.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziecie do tej Holandii czy zostajecie ![]() Po co to CV piszesz...z myślą o szukaniu pracy w Polsce czy w Holandii? Może TŻ nie działa bo nic nie postanowione?? czy zostajecie czy wyjeżdżacie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam chętnie bym posiedziała w domu, ale mając pełne konto oczywiście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Holandii chcemy jechać. Mialam czekac az jeszcze kilka rzeczy się wyjasni ale kit, dzwonimy tam w poniedziałek (od pond do czwartku jest ten gosc, z którym mamy gadac) . Ale rozmawiałam z kolegą, który tam pracuje (a kiedys z nami mieszkał) , ze podobno teraz cienko z pracą i nie wiadomo czy teraz coś bedzie. Dlatego postanowiłam, ze mozemy napisac CV (nawet jak cos, to choc będa juz gotowe) jesli w pon nic sie nie da załatwic to chce szukac pracy tu. Poza tym ja mu juz wczesniej mówiłam, ze mozemy porozsyłac CV tu w Polsce i tak jest kryzys a jesli by nam sie cos znalazło fajnego to bysmy mogli się zastanowić czy jechac do Holandii czy nie, bo przeciez i tak kiedys z tej Holandii trzeba wrócic i zacząc wszystko od nowa. No nie ważne. jakby nie było, to tylo ja o tym mysle, a ten siedzi i gra w gry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Mykmyk weekend zapowiada sie super
![]() ![]() Ja mam dziś ochotę pobyć sama..tym bardziej że trochę słabo sie czuję. Jeszcze nie chora, ale czuje że jak dziś nie wyleżę tego w domu po kocem to mogę być. Dlatego odwołałam spotkanie z koleżanką i oglądam cały wieczór "Gotowe na wszystko" ![]() A jutro z rana mąz wraca także mam normalną weekendową sobotę i niedzielę ...ale póki co bezplanową ![]()
#1760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja nawet majac milion rzeczy do zrobienia.. majac ksiazki, gazety, ktorych od pol roku nie czytalam, filmy, zalegle sprawy, po prostu nudze sie w domu jak zostaje dluzej niz 5,6 godzin. Musze miec ludzi wokol siebie.
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-11-06 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To "czasem" występuje u mnie częściej niż u męża...dlatego w sumie lubię jak wyjeżdża..mogę mieć wtedy swoją samotnię ![]()
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra juz nie marudzę ![]() nie wiem. ja mam wrazenie , że to facet powinien być osoba która dba o przyszłosc, troszczy się nią. a jak narazie wychodzi, że tylko ja o tym myslę ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- i jeszcze brakuje mi włąsnego mieszkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez muszę wysłać ![]() Cytat:
![]() Mój mąż tak ma ...i jakoś żyjemy ![]() Co do twojego męża....a po co ma pisać CV jak cały czas ma nadzieje że do tej Holandii pojedziecie??. Ja też bym nie napisała ![]()
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz sama nie wiem. Może dlatego, że nie lubię siedziec bezczynnie. Poza tym moim zdaniem, wysłanie CV nie oznacza, że od razu zgadzam się na te pracę. A myslałam, ze lepiej wczesniej zacząc je rozsyłac niz potem. Wiadomo jak teraz jest cięzko na rynku ![]() a ja w totka nie gram, w życiu nic nie wygrałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym ja mam wrażenie, że on się czepił tej Holandii jak tonący brzytwy, ciekawe jak niewypali ? Mam wrażenie, że on ma straszny ciąg na tą Holandię, ciekawe co by zrobił jakby z różnych względów wyjazd był niemożliwy i co wtedy ? jakiś pomysł na życie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam podświadomie czuję, ze ta HOlandia nie wypali, nie wiem czemu, dlatego chce choc sobie wszystko przygotowac. CV juz mam gotowe, znalazłam sobie kilka ogłoszen, ale musze do kazdego LM przygotowac bo akurat wymagają. a on?? Nie rozumiem takiego siedzenia na tyłku i czekania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.