|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Ale jak trzeba nam jakąś wycieczkę załatwić to nigdy nie pomoże. Dobra, może być wycieczka, ale autokar i wszystko my załatwiamy. Tak samo jak ktoś chciał, żeby mu opinię na podaniu o stypendium wystawił, tydzień się naprosił. Yeeah. Takie układy są chore, i tylko ucznia niszczą :\ |
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, masz rację. niszczą bardzo. ale tak jest wszędzie i tak bedzie całe życie... no chyba ze uda nam sie nie trafic na cos takiego w co szczerze mowiac, watpie. znajomosci to wieeeelkii plus. co z tego ze jesli chodzi o szkole, to tylko wielki minus dla ucznia. bo swoich zali nie bierzemy z kosmosu. ale one sie nie licza, bo to znajoma. |
|
|
|
|
#2163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby to jakoś inaczej było zorganizowane to byśmy się spotkały. No ale spokojnie, wpadnę jeszcze to Warszawy. Przyjadę specjalnie pekaesem. ![]() Jak nie wezmą to trudno. Cytat:
Tzn. problem jest w tym, że nigdy nie mam okazji, żeby pojechać na takie badania krwi. A, że mam teraz okazję poznać swoją gr. krwi, to chciałabym. ![]() Cytat:
![]() To jest żałosne.
|
|
#2164 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Czubki ;*
Nam powiedzieli, że mamy za to zapłacić. To już nie wiem, kto ma rację. ![]() Cytat:
Fajnie, też bym chciała, lubię Warszawę. Cytat:
![]() Albo mówi, że nikt nam na religię nie każe chodzić i że już 5 osób z 3-cich klas się wypisało, to nikomu nie zrobi różnicy, jak się wypisze kolejnych 5 z naszej klasy. No halo, chyba jego zadaniem jest nas przekonywać do religii, nawracać na wiarę, a nie wręcz przeciwnie?! Coś tu ewidentnie nie gra. A na odpowiedź: to ciekawe, czemu akurat z klas, które brat uczy, się wypisują, a on: a Ciebie to interesować nie powinno, za mało latek masz. Na co ma za mało lat?! Czy argument wieku tu jest odpowiedni? ;] Ej, chyba coś jest nie tak, gdy jeśli nie potrafi się czegoś uzasadnić, przekonać, to się wykorzystuje przewagę wieku. Czy my mamy 10 lat, że nic nie rozumiemy? ;] Cytat:
Dlatego trzeba mieć wyczucie i nie okazywać sobie nadmiernie emocji w miejscach publicznych. Cytat:
Cytat:
![]() Może się zważ, zobacz,jeśli masz 48-49 i dobre wyniki (tzn. brak zagrożenia anemią) to już może Ci pobiorą. Łots łrong? ![]() Żbiki, umieram. Ale jestem zmęczona. -.- Miałam 3 matmy pod rząd! Mój mózg ledwie to zniósł. Na ostatniej godz. rysowania sześcianów i graniastosłupów już się zaczęłam nawracać, bo modliłam się o koniec lekcji. Dowiedziałam się dzisiaj, że mam próbną maturę z wosu w grudniu, taki poziom jak wpisywałam w deklaracji, czyli R. Nice.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-06 o 15:40 |
|||||
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, pisałam wcześniej - wkurzył mnie kolega.
przyniosłam sobie carlsberga z garażu..i kurna, stwierdziłam, że nie chce mi się iść z buta do koleżanki, pojechałabym samochodem, ale już się napiłam.. więc pójdę. kurna.. od razu mam lepszy humor. Od wakacji piwa nie piłam.
|
#2166 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiki ;*
Cytat:
Mam w poniedziałek powtórzenie z genetyki, więc dziś zacznę się tych pierdółek uczyć. I botaniki oczywiście. ![]() Kiedy mogę go oczekiwać? Cytat:
![]() 1,5 roczku. No. ![]() Freestyle. Cytat:
Cytat:
![]() Siedziałaś tak z kamienną miną? Ja nie wytrzymałabym. Napisałam wcześniej z jakiego powodu wszyscy poszli na religię dziś. ![]() Cytat:
![]() ( Cytat:
![]() Edit: Kasia - przypomnij mi dokładnie na co mam Ci zmienić, proszę. Nie chce mi się teraz grzebać w tym spamie.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-11-06 o 15:48 |
||||||
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
a ja o coś pytałam?
coś chciałam napisać, ale dopadła mnie nagła skleroza.
|
#2169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale w szkole to już jest czasem masakra. Nawet tam się nie potrafią powstrzymać, włażą sobie na kolana i niemal jedzą swoje języki ![]() a ja sobie wyłączyłam telefon, bo nie chce mi się rozmawiać ze swoim chłopakiem :d |
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, gdy dwie niedziele palmowe się zejdą xD mogę wysłać pocztą ![]() albo na jakimś forumowym spotkaniu Ci dam ^^ w planach wpisać tylko Kraków/Lublin
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zartuje sobie ![]() trzymam za slowo ![]() jesteś niska? tez malo waze, z tym ze ja nijak przytyc nie moge... uwazaj lepiej na te zylki ![]() Cytat:
![]() faktycznie - POWOLANIE. jak przy takich ksiedzach nie stracic wiary? nie wkurzac sie na kosciol itd.? przeciez oni nie wypelniaja tego co maja wypelniac. mijaja sie z celem! probowaliscie cos robic z tym? dyrektor? chociaz w sumie to... walka z wiatrakami.ojaaa... 3 matmy u mnie w planie jedna klasa ma 3 POLSKIE! w planie (2 lekcje, jeden fakultet) ale to i tak meczarnia... a ta grudniowa to z jakiej okazji? |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, masz gdzieś II część Kiełbaski ?
![]() Ewa, fajny ten berecior ![]() Gardło mnie boli, chyba coś mnie bierze ![]() A koleżanka chyba się naj.eb.ała bo wysyła sms o niespójnej treści |
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem niska, mam 160 cm. ja w sumie to też nie mogę przytyć, ale nawet nie chcę ![]() siostra się ze mnie śmieje, że jak się mocno denerwuje to mi wyskakuje żyłka na czole Karolina, dzięki;* też mi się podoba.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-06 o 16:08 |
|
|
|
|
#2175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz sie napijesz to nagle prowadzic ci sie chce choc ja jeszcze nie znam tego uczucia ![]() Cytat:
![]() ale u mnie i tak nikt by nie poszedl ![]() Cytat:
?ja się zirytowałam dzis, ale dobra tam
|
|||
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Nie ogarniam co tu sie dzieje
Nie ma mnie przez chwile a tu już 3 strony.. Coraz więcej nowych ludzi ![]() Pojechałam się zapisać na prawko i są miejsca na styczeń dopiero a od 1.01 wzrasta o 22% cena. i lipa.CZY TO WEEKEND?! TAAAAK ![]() ![]() ![]() Ide się zabawić gdzieś ![]() (czyli jak zwykle będę jutro jak się ogarnę z kaca
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie próbowaliśmy nic z tym robić, ale dyrektorka wie, jakie on robi przekręty. Widziała w 2kl., jak w trakcie lekcji szliśmy całą klasą do szatni,zapytała: A co Wy tak chodzicie w czasie lekcji, z kim macie lekcję?, a my, że: brat nas zwolnił do domu. (bo zwolnił; bywało tak czasami, że nas sam zwalniał jak to była ostatnia lekcja, bez wiedzy dyrekcji) I potem przez 2tyg. go nie było w szkole i wrócił.. Ale już nas nie zwalnia. ![]() Jedno zastępstwo, jedna matma zgodnie z planem i jedna godz. wychowawcza, która zawsze jest matematyką. -.- bo nasza wych. uczy matmy i jest zbyt ambitna. To co powiesz na to, że ja mam 4 polskie pod rząd w poniedziałek? bo rano 2h fakultetów, a potem 2 na podstawie? i żyję. wolę to niż matmę.A tak ło sobie. ;p Moja szkoła organizuje, nie wiem, skąd arkusze. Najpierw polski, potem każdy pisze dodatkowy przedmiot, jeden, na poziomie, który wpisał w deklaracji.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się robi.
|
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ups Cytat:
![]() ze mnie to wszyscy leją ze jestem taka... chuda, anorektyczna wrecz. choc oczywiscie ja tego az tak nie postrzegam. chuda owszem, ale ... proporcjonalna? hahah, kochana siostra az sie leje przed kompem ze smiechu ![]() dopiero zwrocilam uwagę ze masz nowy av ładny ![]()
|
||
|
|
|
#2180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ile ma kosztować? Jaaa chciałam sobie zrobić dłuższą przerwę, a tu kurczę widzę, że koszty rosna :/ bo jestem typową babą, niezdecydowaną i niedocenianą a tak serio to mam dzisiaj taki dziwny dzień... Musze sobie trochę od niego odpocząć i przemyśleć parę spraw. Do dziewczyn, które zdają biologię na maturze: Czy od endorfin można się uzależnić? |
|
|
|
|
#2181 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, straszny termin myslalam ze te ceny to nie wejda od juz... :/ TAAAAK, a ja posiedze w domu kolejny pijak. Cytat:
cóz... bywa ze tak powiem. tragedia. sie potem dziwia ze takie a nie inne zdanie maja ludzie nt. kosciola :/to ja poraz kolejny dochodze do wniosku ze moja szkola jest zje.bana.
|
||
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dom wariatów. Nie no lubię swoje siostry. Często sobie dogryzamy w żartach. a to pytanie do mnie? czy takie pytanie do siebie, czy jesteś proporcjonalna.?!
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, jak można od hormonu szczescia sie uzaleznic ? hm ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() haha, do siebie bo nie wiem czy o to slowo mi chodziło xD
|
||
|
|
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok.300 zł więcej. Cytat:
miejsca ma najlepszą zdawalność. 1 miejsce ma a te szkoły z 2 miejsca to o ok.20-30% mniej mają . więc nie wiem sama już..I jak już pisałam kiedyś nie jestem PIJAKIEM !! ![]() Degustatorka jak już
|
|
|
#2187 | |||
|
Zadomowienie
|
ojj narobiłaś mi smaka
chyba się będę musiała przejść do sklepu a od 3 tygodni mialam się odchudzać!Cytat:
właśnie nam kiedyś powiedziała, że czuje się jakby uczyła w szkole specjalnej i tylko z nasza klasa ma takie problemy![]() Cytat:
![]() ![]() to może jak ladnie poprosisz to też ktoś napisze za Ciebie...Cytat:
z sokiem malinowym to tez chcę!
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi się dzisiaj uczyć.
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nadmiar może być szkodliwy
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ech, zdzierają tę kasę strasznie już myślałam, że jestem uzależniona od stanu zauroczenia, ale jednak nie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

ale frajer. moze chcial byc zabawny?
zal.

podobno nic nie czuc, a moze sie okazac ze mimo wagi masz swietną krew i wezmą 
Gdyby to jakoś inaczej było zorganizowane to byśmy się spotkały. No ale spokojnie, wpadnę jeszcze to Warszawy.
Przecież one to z budżetu państwa
koljny co sie z powolaniem minal.

ot, fundłam Wam przyspieszony kurs nt regulacji ekspresji genów ^^ no i liczę, że jutro na spr. nic mi się nie pomiesza ^^ 

a od 1.01 wzrasta o 22% cena.