|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
to ja poproszę o opinie jak użyjesz...
![]() a jak cenowo? ![]()
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-11-06 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze o jednym zużyciu. Skończyłąm puder w kompakcie creme puff
![]() ![]() w zasadzie mam jeszcze dwa opakowania, ale we wszystkich już widać dno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
fuksjaaa fajne zakupy! nareszcie jakies fotki
![]() tez chcialabym to serum do biustu,choc o ile pamietam, zawiera parabeny ![]() loverynko no widzisz to juz jakis krok do przodu. Jesli nic innego nie znajdzies do grudnia to zaczynaj tam! Hihi twoj odwyk bedzie postawiony na silna probe pozmienialyscie wszystkie avatary i teraz mi sie osoby myla ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zachwalam go, ale tak naprawdę to nie mam wielkiego porównania. ![]() Moim pierwszym pudrem był Rimmel Stay Matt (w liceum ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czy jest najlepszy, ale moje wymagania spełnia, dlatego nie eksperymentuje i nie szukam nic nowego. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Mozna poeksperymentować z balsamami, żelami, i mnóstwem innych rzeczy które szybko się zuzywają. Ale nie wyobrażam sobie kupować na zachciankę niesprawdzony puder i potem pół roku się męczyć z kosmetykiem, który nie spełnia podstawowych wymagań. Bo przecież dobry kompakt gwarantuje dobry wygląd ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-06 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jasne, nie ma sprawy.
![]() Każdy produkt kosztował tylko 5.99zł, więc nawet jak nie podpasują to wielkiej straty nie będzie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w październiku zużyłam puder prasowany Vipery, ale byłam z niego średnio zadowolona, teraz zużywam mozaikę Pure Beauty Essence (to z limitowanki, ale teraz pojawiła się w stałej ofercie w 2 wersjach kolorystycznych ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie w grudniu ją skończę, bo już mocno widać dno, ale chyba zaopatrzę się w kolejne opakowanie. ![]() Cytat:
![]() ![]() A serum Eveline zawiera niestety parabeny, ale jak w Rossmannie przyglądałam się innym składomw każdym żelu/kremie/serum były. ![]() ![]() Tak poza tym, to zauważyłam, że większą przyjemność sprawiają mi zakupy pielęgnacji niż kolorówki. ![]() Z kolorówką to mam większe obawy, bo np. wolę używać tego co znam, chodzi mi głównie o podkłady, cienie, pudry. Mam swoje ulubione firmy i raczej pozostaję im wierna. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
piszesz może o tej...?
![]()
#277 |
|
To jest jedna z 2 (?) nowych, które są w stałej ofercie. Ja piszę dokładnie o tej:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-prasowany.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() można prosić o namiary ? :-P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu ale Ci sie pomniejszył zbiorek ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121261]Tak, ale myślałam, że to oni się pomylili
![]() ![]() ![]() Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża ![]() ![]() Tak myslałam, że Ci podpasuje tym bardziej że pachnie bosko ![]() cytrynowy sądzę, że by Cię rozczarował, bo niewiele w tym zapachu cytryny ![]() ![]() ![]() miałam w późniejszych planach cytrynowy, więc dla mnie może zostać tak jak jest jeśli Ci geraniowy odpowiada ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W zasadzie to odziedziczyłam ten wynalazek po babci, która kupiła sobie właśnie do inhalacji, ale coś tam jej w tym nie pasowało. Trochę mnie tylko wkurza mycie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121833]A nie lepiej wlać na dno zaparzony już napar?
![]() tak, ale wtedy jest mniejszy efekt tej szałwii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
|
Właśnie tą sauną do twarzy przypomniałyście mi, że dawno nie robiłam sobie takiego czegoś.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze ! Miałam się Wam pochwalić, że od połowy sierpnia żużyłam 8 kremów do twarzy (
![]() ![]() Oczywiście zminimalizowanie zapasów jeszcze trochę potrwa, ale jestem z siebie dumna ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Siedzę sobie teraz z maseczką dermaglinu przeciwtrądzikową, starczy mi jej jeszcze na jedno użycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaczęłam do pudru używać pędzla zamiast gąbeczki i widzę, że dużo szybciej schodzi, ale i wygodniej się nakłada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15122012]Aaa, więc to tak działa...
![]() ![]() ![]() ![]() Zaczęłam do pudru używać pędzla zamiast gąbeczki i widzę, że dużo szybciej schodzi, ale i wygodniej się nakłada ![]() nie wiem, czy to tak powinno działać ![]() ![]() daj znać jak przetestujesz te bratki i nagietki ![]() ![]() a pędzle do makijażu odkryłam jakiś czas temu i w życiu nie wrócę do gąbek i puszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Konto usunięte
|
Melduję, że szampon Heat Defense Dove zużyty, a Syoss pomarańczowy się kończy. Tym samym muszę nabyć szampon, bo zostanę bez żadnego!
![]() Wystawiłam też na allegro drobnostki kolorówkowe, których i tak nie zużyję. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15110458]Hej, dziewczynki, mam wreszcie neta, ale nawet nie próbuję nadrabiać zaległości, wybaczcie ![]() Stęskniłam się za Wami! ![]() [/QUOTE]Hej, Orlico! Właśnie wczoraj się po cichu zastanawiałam, gdzie się podziewasz... ![]() Niebieskie kolczyki i kulkowy naszyjnik śliczne! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup ![]() http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA ![]() widziałam coś takiego chyba w ulotce z lidla i też się zastanawiam nad kupnem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak w ogóle to nie było mnie niecałe dwa dni a tu tyle naskrobane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do olejku: w Naturze kosztuje 14,99.
Jutro skończy mi się szampon - Schauma 400ml ![]() ![]()
#291 |
Zakorzenienie
|
nyynka niestety nie mam aparatu żeby zrobić zdjecie ale to jest sweter w długim rekawem,delkod w litere V, srednio gruby, kupiony w terranowie.
zapomniałam dodać że byłam dziś w naturze z koleżanką i nic nie kupiłam.miałam ochotę na śliczny róż z my secret ale kolezanka mi powiedziała żebym sobie go kupiła w nagrodę jak nie kupie nic ponad programowego na targach.mam w sumie w domu dwa róże ,jeden mocny różowy a drugi właściwie różo-brąz a takiego odcienia nie.chyba jeszcze to przemyśle... jeszcze dzis TŻ zapytał mnie z przerażeniem czy musi ze mna na nie iść w niedziele.miał naprawde zabawna minę ![]()
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-06 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ide do dentysty..trzymajcie kciuki..jak wroce cala to was doczytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
zetafon a orientujesz się może w jakich godzinach trzeba przyjść na te targi żeby uniknąć największego tłoku?
![]()
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() już wysłałam Ci zaproszenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#300 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję bardzo, zaraz sobie obejrzę fotki. ![]() zetafon, przez Ciebie mam ochotę na ciuchowe zakupy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.