Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 10:42   #811
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Eh... cos mnie chyba przezeibienie zbiera.... cos zaczyna mnie bolec gardło... na szczescie weekend przede mna wiec moge sie chociaz troszke powylegiwać

Poza tym zrywam z rossmannem! Wybrałam sie do natury iza kochalam sie w tej drogerii... nie wiem czy jest to chwilowe No i nagrzeszyłam tam nieco:
- potrojne cienie sensique
-lakier granatowy sensique
-kredka do oczu sesnique w boskim kolorze czarno-fioletowym z lini inspired by earth
-balsam masło kakaowe ziaja

Oszalalam w tej drogerii byłam w niej ok 45 minut - moj TŻ już mdlał strasznie mila obsluga dostalam gratis mnostwo probek i tic tac'i Kredka sesique jest mega! Ma kolor zalezny od kata padania swiatla. Przechodzi od czerni do fioletu. Super wyglada to na oku w formie kreski-ni to czarne ni to fioletowe a co do dawno poszukiwanego granatowego lakieru to sama nie wiem czy podoba mi sie efekt na paznokciach... Wydaje mi sie ze moje dłonie sa teraz strasznie blade, no ale przy tak zimnym kolorze powinnam to przewidzieć

Wczoraj natomiast odwedziłam super-pharm no i w koncu trafiłam na szminki color sensational maybelline szukam czegos podobnego do koloru 114 inglot a dokładniej chodzi i mi o efekt nude lips czyli taki delikatny i blady ktory pasuje do mocniejszych oczu. No i kupiłam kolor choco pop. Niestety pomalowałam sie nia wczoraj juz w domu i wydaje mi sie blada... sama nie wiem.. musze ja jeszcze potestować
No i jeszcze kupiłam szampon pantene pełna kontrola bo moje włosy oszalały i sa strasznie przesuszone na koncach i peeling joanna gorzka pomarancza-ale to była zakup jak najbardziej konieczny; uwielbiam mocne grugoziarniste peelingi a nie takie gładzi-piórka

loverynka praca w takim sklepie-super trzymam kciuki

em, rzyrafka, ice-gratulacje dziewczyny!!!!:ro za:

bossy super ze juz po wszystkim ja nie znosze wizyt u dentysty przezywam juz 3 dni przed wyzyta.. wiem wstyd-taka stara a taka niemądra

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-11-06 o 10:44
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:59   #812
loverynka
Zakorzenienie

Wróciłam z Sephory. Mogę pracować jeśli chcę, od grudnia. Tyle że u nich zaczyna się od kasy i pakowania prezentów, już myślałam że będę mogła się pytać Pań czy im doradzić

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:07   #813
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Wróciłam z Sephory. Mogę pracować jeśli chcę, od grudnia. Tyle że u nich zaczyna się od kasy i pakowania prezentów, już myślałam że będę mogła się pytać Pań czy im doradzić
Zdecydujesz się?
Choć grudzień to będzie pewnie ciężki okres pracy w związku ze zbliżającymi się świętami.
Stary 2009-11-06, 15:14   #814
bossy
Zakorzenienie

Robiłam dziś morfologię. Wszystko jest jak najbardziej ok. W przyszłym tygodniu idę na badanie poziomu cukru. Dziś nie mogłam bo nie wiedziałam, że będę miała pobieraną krew () a trzeba być na czczo. (byłam zawieźć gadżety do centrum krwiodawstwa i mnie zaciągnęli, bo ponoć blada jestem, że hej wróżyli mi ryczącą anemię).

Wiem, że na 100% brakuje mi witamin, muszę kupić jakieś i jeść warzywa, bo przestałam całkowicie. eh

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 15:21   #815
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Robiłam dziś morfologię. Wszystko jest jak najbardziej ok. W przyszłym tygodniu idę na badanie poziomu cukru. Dziś nie mogłam bo nie wiedziałam, że będę miała pobieraną krew () a trzeba być na czczo. (byłam zawieźć gadżety do centrum krwiodawstwa i mnie zaciągnęli, bo ponoć blada jestem, że hej wróżyli mi ryczącą anemię).

Wiem, że na 100% brakuje mi witamin, muszę kupić jakieś i jeść warzywa, bo przestałam całkowicie. eh
Fajnie, że morfologia ok
Nie wiem, jak jest w Twoim przypadku, ale mi rodzina mówi od kilku lat, że jestem tak blada, że na pewno mam anemię. Akurat zbiegło się to z używaniem filtrów Badania krwi nic nie wykazują - mam dolną granicę (ale się łapię!) zdrowia...

Oszukała mnie dzisiaj baba na poczcie Niby tylko na złotówkę, ale zła jestem, policzyła mi za listy jak za takie o dziwnych wymiarach, a to były malutkie kwadroatowe koperty! Następnym razem pójdę tam chyba z ich cennikiem
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:20   #816
karolina1985
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia Niestety nadal jest źle Na dodatek przez te 3 dni leżenia w łóżku czuję się i wyglądam jak pasztet
Na szczęście mam opiekę

Zaraz będziemy oglądać Lektora (uwielbiam Kate Winslet za rolę w tym filmie)

Widziałam, że pisałyście o tym balsamie Farmony, ja go mam
Ale jeszcze nie testowałam, mam nadzieję, że mnie nie zabije

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:08   #817
isa666
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów Kupiłam czekoladowe masło Farmony, pachnie obłędnie Wieczorem będą pierwsze testy
Wzięłam jeszcze spray Gliss Kur z jedwabiem(bo go lubię), krem biolipidowy Calma Ziaji, szampon Mrs. Potters z melisą(mam balsam do włosów z melisą i jest super, więc mam nadzieję, że szampon również mi się spodoba) i lakier do paznokci Bell Fashion Colour - nr 303(taki ciemny, metaliczny fiolet).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 17:28   #818
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Testowałam u koleżanki ten balsam - zapach bardzo szybko się ulatnia i zostaje taki typowo kremowy.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:32   #819
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Istne szaleństwo na wątku- wszyscy kupują masła Farmony Cale szczęście, że ich nigdzie u mnie nie widziałam! Ale za to straszliwie mnie kuszą z AA- masło kakaowe i malinowe
Właśnie siedzę i popijam herbatkę malina z żurawiną. pychotka!!! Mam dziś wolny wieczór, ale nie chce mi się czytać. Porobiłabym jakieś porządki w kosmetykach czy co... sama nie wiem.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:41   #820
aante_e
Miss Pudernica

Byłam dzisiaj w carrefourze i nie było żeli na promocji a nie miałam czasu latać z gazetką do obsługi, bo musiałam iść do pracy. Na pocieszenie dostałam dzisiaj moje trzy etorebki, są boskie

Wąchałam ten balsam migdałowy, ale jakoś nie byłam przekonana. Poszłam do Rossmana żeby kupić jakieś smarowidło i wyszłam z opakowaniem 120 podgrzewaczy

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2009-11-06 o 17:45
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:43   #821
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

luskap, miałam ten malinowy balsam z AA - pachnie obłędnie, jak malinowa mamba.

Mnie tam te masła Farmony już nie kuszą, mam uraz.
Za to poszłabym na jakieś duże, ciuchowo-dodatkowe zakupy.. Tylko jeszcze poczekam do końca diety, bo spodnie które kupiłam 3 tygodnie temu już na mnie wiszą.

Idę nacieszyć oczy na allegro.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 17:49   #822
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dobrze kojarzysz, środa już za mną. Za tydzień najgorsze zajęcia mi wypadną, ale zamiast się tym cieszyć to już się denerwuję następnymi. Nie wyrabiam z tym, a to dopiero miesiąc minął.
Mi też przepada najgorszy dzień. Z najnudniejszym wykładem na świecie.

Cytat:
Mogę zapytać jaką stawkę mniej więcej oferują?

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Robiłam dziś morfologię. Wszystko jest jak najbardziej ok.
Super! U mnie też zawsze podejrzewali anemię, ale czerwonych krwinek to ja mam aż za dużo. chociaż objawy anemii mam. Nie wiem jak to wytłumaczyć.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Na pocieszenie dostałam dzisiaj moje trzy etorebki, są boskie
Które zamówiłaś?

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
luskap, miałam ten malinowy balsam z AA - pachnie obłędnie, jak malinowa mamba.
To tak jak malinowe masło Joanny.

Mnie też nie kusi Farmona.
Stary 2009-11-06, 17:49   #823
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Istne szaleństwo na wątku- wszyscy kupują masła Farmony Cale szczęście, że ich nigdzie u mnie nie widziałam! Ale za to straszliwie mnie kuszą z AA- masło kakaowe i malinowe
Właśnie siedzę i popijam herbatkę malina z żurawiną. pychotka!!! Mam dziś wolny wieczór, ale nie chce mi się czytać. Porobiłabym jakieś porządki w kosmetykach czy co... sama nie wiem.
Ja nie Tzn jeszcze nie, z dnia na dzien odwlekam zakup

Wczoraj kupiliśmy z TŻ olejek do masażu ze Starej Mydlarni czekolada+pomarańcza

Spodobało mi sie jeszcze masełko czekoladowe - kupię to lub właśnie z Farmony, tylko nie wiem które bardziej mi podejdzie pod względem pielegnacji. Inne zapachy masełek Starej Mydlarni, które napewno KIEDYŚ kupię to czarna porzeczka, mandaryka+bazylia i granat+guawa

Instagram

Stary 2009-11-06, 18:02   #824
isa666
Zakorzenienie

A ja dziś jadąc tramwajem widziałam tą Naturę na Starowiślnej. Ona jest chyba większa niż ta w Solvayu albo mi się wydawało

Hosenko mi się też spodobało kiedyś kilka kosmetyków ze Starej Mydlarni, ale nie kupiłam żadnego(poza żelem pod prysznic pomarańczowym, ale nie zachwycił mnie), bo nawet w KWC opinii niewiele. Ale jakbyś na coś się skusiła to zdaj relację
Stary 2009-11-06, 18:04   #825
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Które zamówiłaś?
Fioletową Saphire, karmelową Landi i kawową Cesi. Są świetne

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiliśmy z TŻ olejek do masażu ze Starej Mydlarni czekolada+pomarańcza
A wąchałaś może arbuzowy? Ja wczoraj poszłam pooglądać i jak skończę czekoladę, to chyba masełko sobie arbuzowe kupię.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 18:10   #826
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja dziś jadąc tramwajem widziałam tą Naturę na Starowiślnej. Ona jest chyba większa niż ta w Solvayu albo mi się wydawało
Jest zdecydowanie większa.
Stary 2009-11-06, 18:15   #827
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ja generalnie nie lubię marcepanu, a tutaj jest szalenie mocno wybija się ten migdał - zupełnie nie przemawia do mnie taki przesyt słodkości i intensywności
Cytat:
Istne szaleństwo na wątku- wszyscy kupują masła Farmony
ja nie kupuję

dziś z TŻem wymieniłam się prezentami ja mu dałam jego urodzinowy, a on mi przekazał prezent od jego mamy - podkład i poczwórne cienie Avonu bardzo miły gest z jej strony
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:25   #828
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko mi się też spodobało kiedyś kilka kosmetyków ze Starej Mydlarni, ale nie kupiłam żadnego(poza żelem pod prysznic pomarańczowym, ale nie zachwycił mnie), bo nawet w KWC opinii niewiele. Ale jakbyś na coś się skusiła to zdaj relację
OK

Cytat:
A wąchałaś może arbuzowy? Ja wczoraj poszłam pooglądać i jak skończę czekoladę, to chyba masełko sobie arbuzowe kupię.
Nie wąchałam
Czekoladowy masz też ze Starej Mydlarni?

Instagram

Stary 2009-11-06, 18:34   #829
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jest zdecydowanie większa.
Może się kiedyś do niej wybiorę

Nie mogę się doczekać aż pójdę się wykąpać i wysmaruję się masłem Farmony. Mam nadzieję, że będzie mi się dobrze spało w tym czekoladowym aromacie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 18:38   #830
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

MagJa - ja myslałam że też mi się te masła farmony nie spodobają ale jednak będą dobre na zimne, zimowe wieczory kiedy mam ovhotę na słodkości, tak sie otulić ciepłym zapachem, wskoczyć pod kołdrę z kubaskiem gorącej czekolady
Ja po prostu myślałam, że zapach będzie o wiele mocniejszy, a jest taki w sam raz I właśnie taki chciałam, ciepły, otulający. Tylko ta marcepanowa nuta mnie drażni...

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A z niebieskiej serii Herbala też jestem bardzo zadowolona, cudownie nawilża, pięknie pachnie.
Mam teraz serię na zwiększenie objętości i też jestem bardzo zadowolona
Mnie jeszcze różowa do farbowanych kusi. Muszę ją poniuchać, może sobie chociaż maseczkę z niej sprawię, bo chyba tylko z niej dodatkowa maseczka jest.

Cytat:
Tak, Elixir Manie wizażowe są zaraźliwe
Hehe, no to czekamy razem

Cytat:
Dobre i to na początek. A pewnie jak tylko pozwolą Ci się wykazać, to szybko się przekonają, że na kasie się marnujesz
A można zapytać ile tam płacą w ogóle?

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Oszukała mnie dzisiaj baba na poczcie Niby tylko na złotówkę, ale zła jestem, policzyła mi za listy jak za takie o dziwnych wymiarach, a to były malutkie kwadroatowe koperty! Następnym razem pójdę tam chyba z ich cennikiem
Ja zawsze ich pilnuję, czy aby mi gabarytu B nie wciskają, bo akurat wiem, które moje przesyłki łapią się na A, a które na B. I najbardziej mnie wkurzają takie okienka wysokie, gdzie nie widzę co ktoś mi w książce bazgroli. Raz gościa opieprzyłam, bo mi wszystko jako B liczył, a tylko jedna przesyłka była za gruba na A. No i musiał kreślić

Cytat:
Fioletową Saphire, karmelową Landi i kawową Cesi. Są świetne
Landi mam i polecam, Saphire chcę, a Cesi też mi się podoba, tylko jakoś nie bardzo się z nią widzę

W ogóle to dziś pół dnia spędziłam, można by rzec, na zakupach a ściślej mówiąc na buszowaniu po Allegro i necie w poszukiwaniu turkusowej czapki. Ciężka sprawa, bo chcę taki ciemny turkus, taki petrol właściwie, a pełno takich błękitnych bardziej. No ale znalazłam parę typów, i na nieszczęście znalazłam też parę torebek. Tylko kasy kurka brak Ale że jedna czapka jest w sklepie z torebkami, to pewnie na którąś torebkę się skuszę, tak przy okazji . A znów 2 inne czapki są z Atmosphere, to może się do siostry uśmiechnę o jedną Bo nie mogę się na jedną zdecydować
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:41   #831
Hosenka*
Zakorzenienie

Mag: mam dla Ciebie stempelki z Essence Umówiłam się na niedziele z Rzyrafką i jej przekażę

Instagram

Stary 2009-11-06, 18:47   #832
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:

Mogę zapytać jaką stawkę mniej więcej oferują?
W ogóle z tym zatrudnieniem w Sephorze to trochę jaja są. Niby wszystko fajnie, ale to nie Sephora jest stroną, tylko pośrednik, jakaś firma dziwna i to z nią jest umowa. Umowa - zlecenie, więc trochę do d.... no i obowiązek pracy w weekendy, nawet do 22. A płacą marnie. od 9 do 15 zł brutto, ale 15 zarabia kierownik sali
Dopiero doczytałam to co od Pani dostałam. Yhh.

Cytat:
Ja nie kupuję. I powinnam czytać bo jutro mam test z prawa, ale nie mam siły, ciągle mam remont i maluję ściany. Yhh.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:47   #833
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Mnie jeszcze różowa do farbowanych kusi. Muszę ją poniuchać, może sobie chociaż maseczkę z niej sprawię, bo chyba tylko z niej dodatkowa maseczka jest.
ja kupiłam "Grawitacji nie" i "Nawilżenie po brzegi"- maska jest jeszcze właśnie do serii nawilżającej ten na objętość dość fajny, trochę trudniej się włosy rozczesują i mam wrażenie, że po nim zaczęły się elektryzować, ale zdecydowanie dłużej zachowują świeżość
chyba producent Herbal Essences wreszcie przejrzał na oczy pamiętam, że kiedyś ich szampony miały do zaoferowania jedynie ładny zapach
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:52   #834
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja kupiłam "Grawitacji nie" i "Nawilżenie po brzegi"- maska jest jeszcze właśnie do serii nawilżającej ten na objętość dość fajny, trochę trudniej się włosy rozczesują i mam wrażenie, że po nim zaczęły się elektryzować, ale zdecydowanie dłużej zachowują świeżość
chyba producent Herbal Essences wreszcie przejrzał na oczy pamiętam, że kiedyś ich szampony miały do zaoferowania jedynie ładny zapach
Ja jestem bardzo zadowolona z odżywki nawilżającej w niebieskim opakowaniu I mam ochotę wypróbować jeszcze kilka specyfików z Herbala.
Stary 2009-11-06, 18:57   #835
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mag: mam dla Ciebie stempelki z Essence Umówiłam się na niedziele z Rzyrafką i jej przekażę
Ooo, super Wielkie dzięki.
Szkoda tylko, że pewnie dopiero w grudniu odbiorę je od niej. No chyba, że uzbiera mi się dużo z Oriflame i Avonu, to może poproszę o przesłanie wcześniej.
Stary 2009-11-06, 19:00   #836
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, super Wielkie dzięki.
Szkoda tylko, że pewnie dopiero w grudniu odbiorę je od niej. No chyba, że uzbiera mi się dużo z Oriflame i Avonu, to może poproszę o przesłanie wcześniej.
Grudzień już niedaleko
W sumie do tego czasu pewnei i u Ciebie będzie druga szafa - z tego co dziewczyny pisza w wątku Essencowym, to zaczynają sie pojawiać

Instagram

Stary 2009-11-06, 20:10   #837
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Grudzień już niedaleko
W sumie do tego czasu pewnei i u Ciebie będzie druga szafa - z tego co dziewczyny pisza w wątku Essencowym, to zaczynają sie pojawiać
Tylko wiesz, sęk w tym, że u mnie Natury w ogóle nie ma Była kiedyś, ale się zmyła. Znaczy sklep istnieje nadal, jest zresztą jednym z moich ulubionych, ale współpracę z Naturą zakończyli. Na pamiątkę został im tylko szyld nad wejściem, z którego usunęli napis "natura", i zostało samo "Drogeria" Podejrzewam, że z takiej współpracy nic dobrego dla nich nie wynikało, bo zawsze mieli dobre ceny i rzeszę Klientów i tak jest do dziś. Zresztą mają 3 sklepy, już to o czymś świadczy.
Stary 2009-11-06, 20:28   #838
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Grudzień już niedaleko
U mnie juz jest druga szafa i stempelki (tylko że j mam z Konada) i inne cuda, które strasznie mnie kuszą
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:07   #839
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Nie wąchałam
Czekoladowy masz też ze Starej Mydlarni?
Mam ten sam co Ty, czekoladowo-pomarańczowy z ST

Cytat:
Landi mam i polecam, Saphire chcę, a Cesi też mi się podoba, tylko jakoś nie bardzo się z nią widzę
A mi właśnie Landi najmniej się podoba i zastanawiam się czy jej nie oddać. TŻ powiedziałam, że wyglądam jak z workiem na ziemniaki ale przy moim 160 cm to całkiem możliwe.
Cesi jest świetnie wykonana szkoda, że krótka rączka nie jest ciut dłuższa, ale poza tym już ja uwielbiam, podobnie jak Saphire.
Stary 2009-11-06, 22:16   #840
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Najwyżej używaj je przy katarze Kurczę, biedna jesteś z tymi chorobami, dobrze, że Opiekun nie boi się zarazić
Ale to na za tydzień musisz wyzdrowieć, bo się wieki nie widziałyśmy wszystkie! Przez brak spotkań przegapiłam promocję w TBS Byłam tam dzisiaj, chciałam kupić mini-masełko kokosowe... i nie ma w ogóle miniaturek Pan mi powiedział, że była jakaś promocja i szybko "wyszły" i nie wiadomo, czy kiedyś jeszcze będą
Cytat:
Ja nie kupuję też Mam swoje ukochane tbs orzech brazylijski, które pachnie czekoladą (jak dla mnie, bo TŻ dzisiaj powiedział, że smarowałam się czymś orzechowym - lepiej rozpoznaje zapachy ode mnie).
A malinowy balsam też miałam i potwierdzam - prawdziwa mamba malinowa! Muszę go sobie za jakiś czas znów kupić.
Cytat:
Ja zawsze ich pilnuję, czy aby mi gabarytu B nie wciskają, bo akurat wiem, które moje przesyłki łapią się na A, a które na B. I najbardziej mnie wkurzają takie okienka wysokie, gdzie nie widzę co ktoś mi w książce bazgroli. Raz gościa opieprzyłam, bo mi wszystko jako B liczył, a tylko jedna przesyłka była za gruba na A. No i musiał kreślić
mogłabyś powedzieć, mniej więcej ile ta grubość może mieć przy A? Bo wg regulaminu to chyba 6 cm... A moje listy miały max 3 cm Nie wiedziałam, że tak trzeba ich pilnować, przecież na tym nie zarabiają - sprzedają tylko drożej znaczki... do kieszeni soie tych pienędzy nie wezmą...
Cytat:
oo, a mogłabyś zdradzić, ile kosztują te stempelki bo nie wiem, czy jechać do Natury i sprawdzać, czy już tam są

Jak pisałam, byłam w TBS... A tam! Promocja na masła - 45 złotych kosztują, chyba do końca tygodnia (ale nie wiem - to produkt tygodnia). Nawet nie wiecie, jak mnie męczy, żeby kupić masło orzechowe na zapas... ale ja miałam oszczędzać chyba A dzisiaj zrobiłam zamówienie w mazidłach za 80 złotych Będę miała kwasów, telocapilu i innych mazideł na pół roku co najmniej
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości