|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Eh... cos mnie chyba przezeibienie zbiera.... na szczescie weekend przede mna wiec moge sie chociaz troszke powylegiwać![]() Poza tym zrywam z rossmannem! Wybrałam sie do natury iza kochalam sie w tej drogerii... nie wiem czy jest to chwilowe No i nagrzeszyłam tam nieco:- potrojne cienie sensique -lakier granatowy sensique -kredka do oczu sesnique w boskim kolorze czarno-fioletowym z lini inspired by earth -balsam masło kakaowe ziaja Oszalalam w tej drogerii Kredka sesique jest mega! a co do dawno poszukiwanego granatowego lakieru to sama nie wiem czy podoba mi sie efekt na paznokciach... Wydaje mi sie ze moje dłonie sa teraz strasznie blade, no ale przy tak zimnym kolorze powinnam to przewidziećWczoraj natomiast odwedziłam super-pharm no i w koncu trafiłam na szminki color sensational maybelline No i jeszcze kupiłam szampon pantene pełna kontrola bo moje włosy oszalały i sa strasznie przesuszone na koncach i peeling joanna gorzka pomarancza-ale to była zakup jak najbardziej konieczny; uwielbiam mocne grugoziarniste peelingi a nie takie gładzi-piórkaloverynka praca w takim sklepie-super trzymam kciuki ![]() em, rzyrafka, ice-gratulacje dziewczyny!!!! ![]() bossy super ze juz po wszystkim ja nie znosze wizyt u dentysty przezywam juz 3 dni przed wyzyta.. wiem wstyd-taka stara a taka niemądra
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2009-11-06 o 11:44 |
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Sephory. Mogę pracować jeśli chcę, od grudnia. Tyle że u nich zaczyna się od kasy i pakowania prezentów, już myślałam że będę mogła się pytać Pań czy im doradzić
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć grudzień to będzie pewnie ciężki okres pracy w związku ze zbliżającymi się świętami.
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam dziś morfologię. Wszystko jest jak najbardziej ok. W przyszłym tygodniu idę na badanie poziomu cukru. Dziś nie mogłam bo nie wiedziałam, że będę miała pobieraną krew (
) a trzeba być na czczo. (byłam zawieźć gadżety do centrum krwiodawstwa i mnie zaciągnęli, bo ponoć blada jestem, że hej wróżyli mi ryczącą anemię). Wiem, że na 100% brakuje mi witamin, muszę kupić jakieś i jeść warzywa, bo przestałam całkowicie. eh
|
|
#815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, jak jest w Twoim przypadku, ale mi rodzina mówi od kilku lat, że jestem tak blada, że na pewno mam anemię. Akurat zbiegło się to z używaniem filtrów Badania krwi nic nie wykazują - mam dolną granicę (ale się łapię!) zdrowia...Oszukała mnie dzisiaj baba na poczcie Niby tylko na złotówkę, ale zła jestem, policzyła mi za listy jak za takie o dziwnych wymiarach, a to były malutkie kwadroatowe koperty! Następnym razem pójdę tam chyba z ich cennikiem
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia Na dodatek przez te 3 dni leżenia w łóżku czuję się i wyglądam jak pasztet ![]() ![]() Na szczęście mam opiekę ![]() Zaraz będziemy oglądać Lektora (uwielbiam Kate Winslet za rolę w tym filmie Widziałam, że pisałyście o tym balsamie Farmony, ja go mam ![]() Ale jeszcze nie testowałam, mam nadzieję, że mnie nie zabije
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów
Kupiłam czekoladowe masło Farmony, pachnie obłędnie Wieczorem będą pierwsze testy ![]() Wzięłam jeszcze spray Gliss Kur z jedwabiem(bo go lubię), krem biolipidowy Calma Ziaji, szampon Mrs. Potters z melisą(mam balsam do włosów z melisą i jest super, więc mam nadzieję, że szampon również mi się spodoba) i lakier do paznokci Bell Fashion Colour - nr 303(taki ciemny, metaliczny fiolet).
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam u koleżanki ten balsam - zapach bardzo szybko się ulatnia i zostaje taki typowo kremowy.
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Istne szaleństwo na wątku- wszyscy kupują masła Farmony
Cale szczęście, że ich nigdzie u mnie nie widziałam! Ale za to straszliwie mnie kuszą z AA- masło kakaowe i malinowe Właśnie siedzę i popijam herbatkę malina z żurawiną. pychotka!!! Mam dziś wolny wieczór, ale nie chce mi się czytać. Porobiłabym jakieś porządki w kosmetykach czy co... sama nie wiem.
|
#820 |
|
Miss Pudernica
|
Byłam dzisiaj w carrefourze i nie było żeli na promocji
a nie miałam czasu latać z gazetką do obsługi, bo musiałam iść do pracy. Na pocieszenie dostałam dzisiaj moje trzy etorebki, są boskieWąchałam ten balsam migdałowy, ale jakoś nie byłam przekonana. Poszłam do Rossmana żeby kupić jakieś smarowidło i wyszłam z opakowaniem 120 podgrzewaczy
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-11-06 o 18:45 |
|
|
|
#821 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
luskap, miałam ten malinowy balsam z AA - pachnie obłędnie, jak malinowa mamba.
Mnie tam te masła Farmony już nie kuszą, mam uraz. Za to poszłabym na jakieś duże, ciuchowo-dodatkowe zakupy.. Tylko jeszcze poczekam do końca diety, bo spodnie które kupiłam 3 tygodnie temu już na mnie wiszą. Idę nacieszyć oczy na allegro.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Z najnudniejszym wykładem na świecie. ![]() Cytat:
![]() Super! chociaż objawy anemii mam. ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Które zamówiłaś? ![]() Cytat:
![]() Mnie też nie kusi Farmona.
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn jeszcze nie, z dnia na dzien odwlekam zakup ![]() Wczoraj kupiliśmy z TŻ olejek do masażu ze Starej Mydlarni czekolada+pomarańcza Spodobało mi sie jeszcze masełko czekoladowe - kupię to lub właśnie z Farmony, tylko nie wiem które bardziej mi podejdzie pod względem pielegnacji. Inne zapachy masełek Starej Mydlarni, które napewno KIEDYŚ kupię to czarna porzeczka, mandaryka+bazylia i granat+guawa
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś jadąc tramwajem widziałam tą Naturę na Starowiślnej. Ona jest chyba większa niż ta w Solvayu albo mi się wydawało
Hosenko mi się też spodobało kiedyś kilka kosmetyków ze Starej Mydlarni, ale nie kupiłam żadnego(poza żelem pod prysznic pomarańczowym, ale nie zachwycił mnie), bo nawet w KWC opinii niewiele. Ale jakbyś na coś się skusiła to zdaj relację
|
#825 |
|
Miss Pudernica
|
Fioletową Saphire, karmelową Landi i kawową Cesi. Są świetne
![]() A wąchałaś może arbuzowy? Ja wczoraj poszłam pooglądać i jak skończę czekoladę, to chyba masełko sobie arbuzowe kupię.
|
#826 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie kupuję dziś z TŻem wymieniłam się prezentami ja mu dałam jego urodzinowy, a on mi przekazał prezent od jego mamy - podkład i poczwórne cienie Avonu bardzo miły gest z jej strony
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czekoladowy masz też ze Starej Mydlarni?
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Może się kiedyś do niej wybiorę
Nie mogę się doczekać aż pójdę się wykąpać i wysmaruję się masłem Farmony. Mam nadzieję, że będzie mi się dobrze spało w tym czekoladowym aromacie ![]()
|
|
#830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe, no to czekamy razem ![]() Cytat:
![]() A można zapytać ile tam płacą w ogóle? Cytat:
![]() Landi mam i polecam, Saphire chcę, a Cesi też mi się podoba, tylko jakoś nie bardzo się z nią widzę ![]() W ogóle to dziś pół dnia spędziłam, można by rzec, na zakupach a ściślej mówiąc na buszowaniu po Allegro i necie w poszukiwaniu turkusowej czapki. Ciężka sprawa, bo chcę taki ciemny turkus, taki petrol właściwie, a pełno takich błękitnych bardziej. No ale znalazłam parę typów, i na nieszczęście znalazłam też parę torebek. Tylko kasy kurka brak Ale że jedna czapka jest w sklepie z torebkami, to pewnie na którąś torebkę się skuszę, tak przy okazji . A znów 2 inne czapki są z Atmosphere, to może się do siostry uśmiechnę o jedną Bo nie mogę się na jedną zdecydować |
||||
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Mag: mam dla Ciebie stempelki z Essence
Umówiłam się na niedziele z Rzyrafką i jej przekażę
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle z tym zatrudnieniem w Sephorze to trochę jaja są. Niby wszystko fajnie, ale to nie Sephora jest stroną, tylko pośrednik, jakaś firma dziwna i to z nią jest umowa. Umowa - zlecenie, więc trochę do d.... no i obowiązek pracy w weekendy, nawet do 22. A płacą marnie. od 9 do 15 zł brutto, ale 15 zarabia kierownik sali
Dopiero doczytałam to co od Pani dostałam. Yhh. Cytat:
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba producent Herbal Essences wreszcie przejrzał na oczy pamiętam, że kiedyś ich szampony miały do zaoferowania jedynie ładny zapach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że pewnie dopiero w grudniu odbiorę je od niej. No chyba, że uzbiera mi się dużo z Oriflame i Avonu, to może poproszę o przesłanie wcześniej. |
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie do tego czasu pewnei i u Ciebie będzie druga szafa - z tego co dziewczyny pisza w wątku Essencowym, to zaczynają sie pojawiać
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że z takiej współpracy nic dobrego dla nich nie wynikało, bo zawsze mieli dobre ceny i rzeszę Klientów i tak jest do dziś. Zresztą mają 3 sklepy, już to o czymś świadczy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#839 | |
|
Miss Pudernica
|
Mam ten sam co Ty, czekoladowo-pomarańczowy z ST
![]() Cytat:
ale przy moim 160 cm to całkiem możliwe.Cesi jest świetnie wykonana
|
|
#840 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę, biedna jesteś z tymi chorobami, dobrze, że Opiekun nie boi się zarazić Ale to na za tydzień musisz wyzdrowieć, bo się wieki nie widziałyśmy wszystkie! Przez brak spotkań przegapiłam promocję w TBS ![]() Cytat:
Mam swoje ukochane tbs orzech brazylijski, które pachnie czekoladą (jak dla mnie, bo TŻ dzisiaj powiedział, że smarowałam się czymś orzechowym - lepiej rozpoznaje zapachy ode mnie ).A malinowy balsam też miałam i potwierdzam - prawdziwa mamba malinowa! Muszę go sobie za jakiś czas znów kupić. Cytat:
Nie wiedziałam, że tak trzeba ich pilnować, przecież na tym nie zarabiają - sprzedają tylko drożej znaczki... do kieszeni soie tych pienędzy nie wezmą...Cytat:
bo nie wiem, czy jechać do Natury i sprawdzać, czy już tam są![]() Jak pisałam, byłam w TBS... A tam! Promocja na masła - 45 złotych kosztują, chyba do końca tygodnia (ale nie wiem - to produkt tygodnia). Nawet nie wiecie, jak mnie męczy, żeby kupić masło orzechowe na zapas... ale ja miałam oszczędzać chyba A dzisiaj zrobiłam zamówienie w mazidłach za 80 złotych Będę miała kwasów, telocapilu i innych mazideł na pół roku co najmniej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

na szczescie weekend przede mna wiec moge sie chociaz troszke powylegiwać
nie wiem czy jest to chwilowe
No i nagrzeszyłam tam nieco:
i peeling joanna gorzka pomarancza-ale to była zakup jak najbardziej konieczny; uwielbiam mocne grugoziarniste peelingi a nie takie gładzi-piórka

Niby tylko na złotówkę, ale zła jestem, policzyła mi za listy jak za takie o dziwnych wymiarach, a to były malutkie kwadroatowe koperty! Następnym razem pójdę tam chyba z ich cennikiem
Wieczorem będą pierwsze testy 

- lepiej rozpoznaje zapachy ode mnie
bo nie wiem, czy jechać do Natury i sprawdzać, czy już tam są
A dzisiaj zrobiłam zamówienie w mazidłach za 80 złotych