|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
a na Tołpe chyba jest czesto promocja w Super Pharm.Jak byłam w Katowicach w sierpniu to była 2sztuki za 29,90zł .Te obecne mam już od siebie-bo mi zrobili własne Super Pharm w październiku i wtedy była ta promocja po 15zł
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj na qnszt.pl albo na allegro
Cytat:
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście z biżuterią nie ma problemu przy zmianie figury ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Przepraszam za niedopatrzenie Brawo ![]() Mi tak szybko nie schodzą , albo wymazałaś je na co innego
|
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zacytowałam ale zapomniałam napisać- ja też zapuszczam włosy do ślubu, straszną mam ochote obciąć, no ale jakoś się przemęczę. A ślub mam tydzień przed Tobą ![]() Cytat:
a co zamawiałaś z Avonu? Hosenko, to zapowiada się miły wieczór Wyjęłam dziś nowy szampon do użycia. GlissKur Deep Repair 19 z odżywką. Mam tylko nadzieję, ze nie będzie obciążał mi włosów.
|
|
#305 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ganimedea, ale waga nie schodzi mi szybko.
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka dietę i cwiczenia jeśli można wiedzieć?ile Ci zajeło żeby zrzucić 7kg?
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie tyle miałam wagę na myśli, co obwody - skoro po 3 tygodniach masz zbyt luźne spodnie, to efekt jest niezły
Dla mnie obecna pora roku to taki paskudny okres, kiedy chce mi się więcej jeść, zwłaszcza pustych kalorii i z reguły kilo lub dwa sobie dohoduję Choć nadwagi trochę to mimo wszystko mam
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam zdrowiej sie odżywiać ale nic z tego.leży przedemna baunty i otwarta paczka laysów...
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Krem na noc do cery tłustej i trądzikowej Young Medical, Mincer (niecałe 50ml) --> używałam na noc, ale strasznie mnie zapchał, narobił zaskórników i ogólnie długo nie mogłam pozbyc sie jego negatywnych skutków, także nie zuzyłam go do końca Krem na noc dotleniający Eva Natura Komfort Młodej Skóry 18+, Pollena-Ewa 50 ml --> był bardzo niewydajny przez leciutką konsystencję, 50 ml a zużyłam go w miesiąc stosując na noc Specjalny krem łagodzący na dzień, nawilżający, odmładzający Kremy Młodości, Mincer (50 ml) --> tego używałam gdzieś prawie 2 miesiące na dzień mieszając z podkładem Krem odżywczo - przeciwzmarszczkowy pod oczy AA Naturalna Stymulacja, Oceanic (15 ml) --> sokńczył się akurat po kilku miesiącach stosowania Antytrądzikowy krem matujący redukujący blizny i przebarwienia skóry Perfecta No Problem, Dax Cosmetics (50 ml) --> używałam teraz końcówkę, kiedyś go odłożyłam bo szkodził cerze (zresztą teraz też mi zaszkodził )Krem na dobranoc Culture Bio, Yves Rocher (tubka 15 ml) - to taka tubeczka-próbeczka, ale uzywałam ponad miesiąc równocześnie z kremem na dzień: Krem na dobry dzień Culture Bio, Yves Rocher (tubka 15 ml) Krem energizujący do twarzy i ciała Spa Relax, Mincer (100 ml) - tego używałam do szyi i dekoltu od paru miesięcy Mam koleżanke, któa też ma ślub 7 sierpnia 2010
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-06 o 19:29 |
||
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Miły wieczór był wczoraj
Dziś z premedytacją się nie widzimy, bo jutro jedziemy do Krakowa na weekend ![]() (obawiam sie wizyty w TBS i Superpharm - napewno coś przygarnę )Luskap: 11 kremów?? No ale Ty masz wszystkiego duzo Odłożyłam krem do rąk Voyage Voyage z Oriflame - nie mogłam znieść jego "zapachu" i jego wodnistości ...
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
zetafon dziękuję za informację, w sumie to tak właśnie chciałam się wybrać około 10. rano
![]() Dziewczyny, miała może któraś z Was kosmetyki firmy Bandi? bo będzie ich stoisko na targach i nie wiem czy są warte zainteresowania, a na KWC mają bardzo mało opinii...
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jest wypisane jakie stanowiska będą ??
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
zetafon tu masz linka http://www.lne.pl/kongres.php?id=12&ida=11, na dole strony jest "pobierz broszurkę kongresową" i tam jest wszystko napisane
![]() Hosenko a Ty się wybierasz na targi?
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed chwila zrobiłam porządki w szafie na półce z kosmetykami i się przeraziłam tym ile mam rzeczy do włosów.samych masek mam 4 z czego jeden to wax który mi średnio pasuje bo obciąża włosy,kompres joanny( mój ulubiony za zapach i działanie),nieotwarta maska Timotei z avokado i maska glorii ( druga po komresie za działanie i cenę
) muszę coś z tym zrobić.w kazdym razie nie kupuje kolejnych.do tego jeszcze serum joanny z miodem i mlekiem na końcówki włosów, jedwab,odżywka w spreju której nie zamienie na rzadną inna,sprej na porost włosów o którym wiecznie zapominam,cement który troche za mocno mi odzywia włosy,olejek himalaji o którym też zapominam,balsam do włosów joanny z miodem-znowu skleroza.poza tym kallos,szampon timotei z avokado,joanny z miodem,joanna rzepa na przetłuszczanie.chyba tyle ale i tak pewnie o czymś zapomniałam.parsifal dziękuję za linka ale nie chce sie otworzyć,no trudno ja liczę że może będzie jakaś szkoła wizażu albo będą mieli broszury o takich kursach bo bym sobie chętnie zrobiła coś takiego.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-06 o 19:43 |
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
aha, Hosenko to miłego weekendu w Krakowie życzę, olejek czekoladowo - pomarańczowy już spakowany?
zetafon faktycznie masz tego sporo, a jaka to odżywka w sprayu której nie zamienisz na żadną inną?
Odwyk od zakupów kosmetycznych! Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2009-11-06 o 19:43 |
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15127230]A ja mam tylko 1
Kurde, jedna z baaardzo nielicznych rzeczy, których nie mam w zapasie...[/QUOTE]no właśnie kremy mnie najmocniej mobilizowały do odwyku |
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj już dużo nam poszło, zwłaszcza, ze położyłam na podłodze koło lożka i nie wiem jak to się stało, ale sie przewrócił i trochę się wylało na dywan ![]() Chyba wezme hawajski balsam do masażu z Planet Spa Avonu. Księżniczko: jak od sierpnia zużyłaś 8 kremów? Czy liczysz może tez te, które komuś dałaś, wymieniłaś itp?
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
księżniczko nie martw się, ja mam tyle samo kremów albo i więcej, to i błyszczyki to moja największa zmora, najgorsze jest to że tak wolno schodzą...
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Hosenko w nowej Naturze na pewno kupisz inny olejek dla urozmaicenia
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...plukiwania.htm może nie jest tania ale wydajna.uzywam jej od lipca i mam jeszcze pół opakowania a używam codziennie nie żałując sobie.włosy są po niej bardzo gładkie i miękkie.nigdy nie miałam włosów w lepszym stanie a myję je i suszę suszarką codziennie
|
|
#325 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wzięłam saszetkę bo nie jestem pewna czy w ogóle chcę mieć maseczkę tego typu. Nie lubię ich a moją jedyną tubkową (biała herbata avonu) męczyłam strasznie długo. Miałam kiedyś jedną saszetkową i po przełożeniu do słoiczka nie straciła właściwości, zobaczymy jak będzie z tą. ![]() Cytat:
Ała ała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-11-06 o 19:54 Powód: literówka |
||||||
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ups, faktycznie. Miałam 2 kremy z Twojej listy - antybakteryjny Mincer (miałam chyba 3 tubki, mi się spodobał) i redukujący blizny Daxa (tez mi przypadł do gustu). Mi kremy wolno schodzą - nie lubię się "kitować". Dziwię się mojej mamie, która oliwkowy Ziaji zużywa w niecały miesiąc ![]() Koshatko: przy moim Exie bardzo się uspokoiłam i byłam grzeczna, ale co to za komfort mówić TZ różne pikantne tekściki, a on nie popatrzy zgorszony i zdegustowany. Rozbrykałam się na nowo Po wizycie w Naturze poszliśmy do Carrefoura, a TŻ mi mówi do ucha: pójdźmy w jakiś cichy zaułek, oooo na przykład na dział z pieluchami - tam nikt nie chodzi. Ten mój Ex chyba facetem nie był
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-06 o 19:58 |
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
zetafon dziękuję, będę ją miała w uwadze, mimo że mam krótkie włosy to bez odżywki ani rusz, teraz mam Ultra Doux z mango do spłukiwania, przywiozłam ją z Francji, zapach i działanie po prostu rewelacyjne, ale niedługo się skończy i trzeba się będzie rozejrzeć za czymś nowym
![]() Hosenko podejrzewam że Ty też byłaś niezła bo przecież TŻ też nie zauważył rozlania olejku :P
Odwyk od zakupów kosmetycznych! Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2009-11-06 o 19:56 |
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co.
myślicie że mogę sobie pozwolić na róż z my secret?
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten Daxa bardzo przyjemnie mi się używało (ta gruszeczka, mniam ), ale oba kremy mi tylko krzywdę zrobiły (Mincer był gorszy )Ja się "kituję" na noc ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- jak Ty kupisz, to ja też kupię też mi się spodobał
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli bardzo Ci się podoba i nie masz już dającego taki efekt to tak (pisałaś wcześniej że masz 2 róże, chyba, że źle pamietam?). Księzniczko - ojć, pomyliły mi się kremy Ja miałam redukujący blizny z Soraji
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-06 o 20:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

czekam tylko na przypływ gotówki![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a na Tołpe chyba jest czesto promocja w Super Pharm.Jak byłam w Katowicach w sierpniu to była 2sztuki za 29,90zł .Te obecne mam już od siebie-bo mi zrobili własne Super Pharm
w październiku i wtedy była ta promocja po 15zł

i przez gani też.
Tak mam z ostatnimi spodniami - kupowałam je 3 tygodnie temu a już mi wiszą 

, albo wymazałaś je na co innego 

No ale Ty masz wszystkiego duzo 

, wiesz co Cię czeka za takie zakupy....baty jak nic